![]() |
#2191 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
|
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Zadomowienie
|
teraz juz naprawde uciekam
![]()
#2193 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2194 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja tez wygralam ![]() Edytowane przez Seona Czas edycji: 2012-05-11 o 10:13 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Raczkowanie
|
Dzięki Kochana, wszystko prawie ok, poza tym, ze jestem wkurzona na wszystko i nie mam energii. Już nawet nie pamietam, kiedy były przytulanki z żulem
|
![]() ![]() |
![]() |
#2197 | |
Zakorzenienie
|
Hej maminki
![]() Nocka - ![]() ![]() princessskaa ja nie proszę, ja błagam ![]() ![]() Oliveira u nas ten sam problem z piciem/pobudkami. Amelka od początku jest na cycu, mm nie piła nigdy, nie dostawała nic do picia itp. Trochę może dziubnęła kilka razy z kubeczka doidy. Od kilu tygodni w nocy mam kilkanaście pobudek (albo na cyca, albo na smoka - zależy co pannę zadowoli), więc chciałabym wprowadzić mm na noc. Wczoraj kupiłam Bebiko 2 dobry sen, ale A wypiła z krzykiem może z 20ml i koniec. Prężyła się, płakała, szukała cyca, ale z butli nie chce i nie umie pić (gryzie smoczek). Nawet jak mi się wydaje, że ssie to i tak nie ubywa nic z butelki. Dostała się cyce na noc, zasnęła i w nocy znów armagedon. Dziś zrobiłam jej soczek - z butli nie, z niekapka nie, wypiła trochę z doidy. Nie wiem jak mam to wszystko rozwiązać, ale już nie daje rady z nocnym wstawaniem. Nie wiem czy problem też nie tkwi w smoczku (też MAM Baby Perfect). Dawałam jej kiedyś tylko do zaśnięcia, potem wyciągałam i było ok. 2 pobudki w nocy na jedzenie i śpimy dalej. Ale jakieś 2-3 tyg temu (pisałam Wam) Amelka najchętniej spała by ze smokiem całą noc. Teraz niby nie śpi całej nocy ze smokiem w buzi, ale budzi się po niego jak jej wypadnie. Nie wiem czy nie za bardzo się do niego nauczyła i budzi się nie dlatego, że jest głodna tylko, że np. nie ma smoka ![]() Oszaleć można ![]() Cytat:
2. Próbujemy stosować z TT ![]() Zeszła już Wam dynia? OlusiaS ![]() noooo to przybij piątkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2198 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Zadomowienie
|
AGA zeszła ale durna próbowałam podać znowu kleik i dzisiaj taka kupa
![]() ja już nie wiem co gotować a z tym smokiem nasz od 1,5 tygodnia ma podobnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kochanie ale masz zarazdnego TŻta, a ja? jam sama jak palec, ostatnio w domu sie nie układa z tatą, więc musze liczyć tylko na siebie... a kasy styknie MOŻE do lipca... a co potem ? esh :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2201 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wszystko zależy od dobrego zmierzenia Ja na oko to ma mam jakieś 75B ale po uświadomieniu mam 70-C/D zależy od firmy, a jak karmiłam E ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2202 |
Zadomowienie
|
Zostawić was na 1,5h i co 2 strony do nadrobienia
![]() Baha widizałam zdjęcia i jestem w 100% pewna ze masz zle dobrany stanik, ja kilka lat temu nosiłam 75B ibyłam dumna z tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Zakorzenienie
|
Molaa-a nie brafiterka
![]()
#2204 |
Wtajemniczenie
|
Oliveira przybijam 5 z Dukanem.jak kojarze to Wiolq i Olusia tez udzielaly sie na forum.ile schudlas?ja 10 w 6mcy brak skutkow ubocznych no moze kamien nazebny wiecej nic
#2205 |
Wtajemniczenie
|
pisza i pisza i pisza
![]() Uwaga uwaga,nasze piorko pozostaje piorkiem,wazy 6650g,68 cm....................... ......................... ...... wg lekarza waga dobra... Cos dla Elf ![]() Z papkami caly czas probowac,zaskoczy sama |
![]() ![]() |
![]() |
#2206 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2207 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() potem probowalam jeszcze raz,rowniez wytrzymalam 10 dni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Zadomowienie
|
dygotka sprawdzam teraz dwa razy tak brafiterka
![]() ![]() Olusia a czy te suche plamy nadal u małej się utrzymują??? |
![]() ![]() |
![]() |
#2209 |
Wtajemniczenie
|
pojawily sie,jak zaczelam mm podawac
Wczoraj caly wieczor myslalam,co zrboc z tym moim niejadkiem i wymyslilam,ze sprobuje od poczatku,czyli od wprowadzania samej marchewki,jablka itd.Ugotowalam jej przed chwila obydwie rzeczy razem i wsunela calkiem niezla porcje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2210 | |
Zadomowienie
|
goldika krzywo stanęłam, na szczęście coraz mniej boli - jutro zostaję sama to nogę muszę mieć w miarę usprawnioną
![]() Cytat:
A Tobie współczuje, zawsze jest jakoś lżej jak się jest we dwoje. Z moimi cyckami nie jest jeszcze tak źle 65F - ale był niezły szok jak mi w jednym momencie miseczka z ogromnego H na F poleciała, ale już się przyzwyczaiłam. Ciekawe jaki rozmiar będzie po zakończeniu karmienia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brafitterka pewnie pomogla Ci ze stanikiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak odmowi mi zaplace 50% czesnego to chyba zloze wniosek o alimenty sadownie na siebie. bo uczelnie platna wybralam tylko dlatego, ze rodzice zdeklarowali, ze beda mi placic to gigantyczne czesne, tak chcialam isc na panstwowe za free ![]() Na innym watku jedna laska przerobila moje zdjecie zmieniajac mi kolor wlosow, ktory najlepszy? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2213 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2214 |
Rozeznanie
|
nie wiem czy szparagi sa afrodyzjakiem, ale ja je uwielbiam i bez maselka tez sa dobre, wlasine wsunelam caly talerz
baha przygotowanie jest bardzo proste kupujesz odlamujesz konce- bo czesto sa zdrewniale(trzymasz w polowie i ciagniesz za koniec) potem obierasz biale, zielonych nie i sie gotuja ok 10 min w wodzie z sola. mniam dzis TZ nie je ze mna obiadu wiec na drugie danie caly brokul. Jakby jadl to by narzekal, ze tak warzywnie i bezmiesnie. Szkoda, ze mlode ziemniaczki jeszcze tak mlodo nie smakuje. A jutro bedzie botwinkowa, tylko bez smietany moze wypasc blado. Na spacerku bylysmy tym razme krotko- goraco, za 2 h jedziemy po TZTa autem i kolejny spacerek U nas w biedronce jeszcze troche tych body bylo, fajne w sumie ale doszlam do wniosku, ze i tak mamy sporo na teraz a kupowac na zime krotki rekaw to bez sensu. NO i zaczelam sie zastanawiac czy dla siedzacego dziecka w pieluszce wielorazowej nie lepsze sa koszulki jednak. Probowalam ja wysadzic dzis do nocnika, ale zanim ja rozebralam(a miala tylko body) i zdjelam pieluche to bylo juz po. Na mnie wszystkie staniki sprzed ciazy na razie sa za wielkie w obwodzie i za male w miseczce. Wyciagnelam w ogole letnie ciuchy i wsyztskie spodnie spodenki, spodniczki ze mnie spadaja ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- tez mysle, ze srodkowe ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- no Olusia malenka Ci wolno rosnie, ale caly czas do przodu. A w niemczech nei ma jakis mlek typu pepti, nutramigen? bo skoro normalne szkodzi to jak bedziesz miala znow jakis kryzys to cos musisz jej przeciez podac |
![]() ![]() |
![]() |
#2215 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 2.w sklepach sa mleka HA lub SL i na bank sa typu np.pepti.Powiedzial,ze mam dawac papki + mleko,na pewno dziecko nie bedzie glodne i mleka jest wystarczajaco ![]() ![]() Max w tym wieku mial tyle samo cm,ale wazyl prawie kilogram wiecej.Oboje z TZ'tem jestesmy niscy,wiec pewnie dzieci za wysokie nie beda ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- ile razy uzylam slowo mleko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Zakorzenienie
|
a ja nigdy szparagów nie jadłam....a chciałabym....tak samo szpinaku....
goldika tez mi sie wydaje,ze w srodku.lub drugie?
#2218 |
Zadomowienie
|
napewno nie te ostatnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2219 | ||
Zakorzenienie
|
Daj mi połowę z Twoich. W tedy będziemy obie zadowolone ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
Wiesz co wszystko możliwe, że jednak nie noszę takiego rozmiaru jak powinnam, bo nigdy nie trafiłam w ręce fachowca ![]() Kupuję staniki w hm i uważam że rozm 80B jest ok .... ale ile w tym prawdy ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
3 fotka, ale jeśli mam być szczera coś jeszcze mi brakuje, może coś cieplejszego ..... ![]() Aniolina ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-05-11 o 15:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2220 |
Zakorzenienie
|
Baha mysle ze pod biustem powinnas miec max 70
![]() ![]() co do wlosow tak dla zabawy wrzucilam bo bede trzymac sie jasnego brazu ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Baha zgadzam sie, wole cieple odcienie zdecydowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.