W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wiza¿anek. Wejd¼, poznaj rodaczki, wymieñ siê opiniami i swoim do¶wiadczeniem.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2013-03-11, 20:12   #2191
principessina
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 083
Dot.: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III

Dobry wieczor, bylismy na kawce i torciku u Chiary kolezanka sie nie obrazila, powiedziala ze mnie rozumie, ale tu poprostu jest taki zwyczaj, jakby zaprosila na 19ta to i tak wszyscy by przyszli o 21szej hmmm punktualni nie ma co hehe

cuciola o to fakt z ta goscinnoscia na pln to roznie bywa i ciezko przyjaznie sie zawiera...moze tam w Neapolu takie balaganiary, albo akurat ta Twoja kolezanka, wiesz to zalezy od osoby tez...u mnie takie czysciochy, wiecznie sprzataja matko boska...za to w Rzymie pamietam mieszkala z nami jedna laska z Latiny taka brudaska, ze naprawde tragedia!

Romanaccia Kochana pamietam czasy studiowana w Wiecznym Miescie, co tydzien normalnie moglam zmieniac pub, tyle pracy bylo, a to na Trastevere a to na Piazza di Spagna oj wszedzie pelno co chwile ktos szukal...i tyle extra osob poznalam, teraz organizuja spotkanie wlasnie przylatuje taki Chilijczyk co zamieszkal w Brazylii, szkoda ze ja nie moge:/
Stary 2013-03-11, 22:20   #2192
Anukas
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 52

dziewczyny porad¼cie jaki internet zainstalowaæ w komórce? jak siê do tego zabraæ , mam kartê w³osk± Wind , ale nie u¿ywa³am jej prawie cztery lata, czy bêdzie jeszcze wa¿na?
Stary 2013-03-11, 22:21   #2193
Romanaccia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 902

Cytat:
Napisane przez principessina Poka¿ wiadomo¶æ
Romanaccia Kochana pamietam czasy studiowana w Wiecznym Miescie, co tydzien normalnie moglam zmieniac pub, tyle pracy bylo, a to na Trastevere a to na Piazza di Spagna oj wszedzie pelno co chwile ktos szukal...i tyle extra osob poznalam, teraz organizuja spotkanie wlasnie przylatuje taki Chilijczyk co zamieszkal w Brazylii, szkoda ze ja nie moge:/
Stare dobre czasy... teski mi sie za nimi
ja wtedy bylam sobie w Rimini...moim ukochanym miescie ,alez ja tesknie za tymi riminskimi czasami...
Stary 2013-03-11, 22:44   #2194
cucciola79
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 998

Cytat:

ile Ty juz kochana jestes w It??

u mnie z tym sprzataniem to jak twierdzi tesciowka to przesadzam bo w/g niej to po czystym szmata jezdzenic lepiej siedziec w fotelu i papieroski jeden za drugim palic i nic nie robiczauwazylam ,ze tu nie bardzo do tego uwage przywiazujaa jak juz zaczyna robic sie brudno to babeczke sobie do roboty wolaja i tyle

Edytowane przez cucciola79
Czas edycji: 2013-03-11 o 22:45
cucciola79 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-03-11, 23:10   #2195
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cucciola79 Poka¿ wiadomo¶æ
ile Ty juz kochana jestes w It??
prawie 11 lat..... mialam dokladnie 18 lat jak tu przyjechalam , w dniu swoich urodzin ....10 sierpnia minie 11 lat jak tu jestem
alez ten czas szybko leci.... a ja mam wrazenie jakbym tu dopiero co przyjechala
Stary 2013-03-12, 09:01   #2196
alcon
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 874

Dzieñ dobry

Princi piêkne kwiaty

Sjoanna moja mama u¿ywa ciemnego blondu,¿eby br±zowy wyszed³. Mój tata te¿ jej pomaga. Mmarcepan ma racjê faceci s± dok³adniejsi.
Ja nie farbuje ju¿ 4 lata i nie têskniê... Jedyn± rzecz± za któr± têskniê, a robi³am regularnie w Polsce to przed³u¿anie rzês 1:1. Tutaj niestety ten zabieg kosztuje 90-100 euro i musia³abym je¼dziæ do Norymbergi

Romannacia no, no... 11 lat

Cucciola
moja te¶ciowa to ma bzika na punkcie sprz±tania, ona to robi codziennie,dwie-trzy godziny w ci±gu dnia "lata na mopie".

Pamiêtam jak pierwszy raz pojecha³am do It, wtedy wyrobi³am sobie o nich niezbyt dobre zdanie: dzieciaki s± strasznie rozpuszczone, generalnie s± brudasami, nie potrafi± kulturalnie je¶æ przy stole ( zostawiaj± po sobie bajzel niemi³osierny) itd. Wtedy, obieca³am sobie,¿e nigdy wiêcej do W³och nie pojadê, a tu po 5 latach pozna³am T¿

4 dni i lecimy

alcon jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-03-12, 10:53   #2197
blackpearlkrk
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 74

Cytat:
Napisane przez alcon Poka¿ wiadomo¶æ
Dzieñ dobry

Princi piêkne kwiaty

Sjoanna moja mama u¿ywa ciemnego blondu,¿eby br±zowy wyszed³. Mój tata te¿ jej pomaga. Mmarcepan ma racjê faceci s± dok³adniejsi.
Ja nie farbuje ju¿ 4 lata i nie têskniê... Jedyn± rzecz± za któr± têskniê, a robi³am regularnie w Polsce to przed³u¿anie rzês 1:1. Tutaj niestety ten zabieg kosztuje 90-100 euro i musia³abym je¼dziæ do Norymbergi

Romannacia no, no... 11 lat

Cucciola
moja te¶ciowa to ma bzika na punkcie sprz±tania, ona to robi codziennie,dwie-trzy godziny w ci±gu dnia "lata na mopie".

Pamiêtam jak pierwszy raz pojecha³am do It, wtedy wyrobi³am sobie o nich niezbyt dobre zdanie: dzieciaki s± strasznie rozpuszczone, generalnie s± brudasami, nie potrafi± kulturalnie je¶æ przy stole ( zostawiaj± po sobie bajzel niemi³osierny) itd. Wtedy, obieca³am sobie,¿e nigdy wiêcej do W³och nie pojadê, a tu po 5 latach pozna³am T¿

4 dni i lecimy
Ciesz sie ze ciagle sprzata bo moja to taka balaganiara ze zyc sie nie da. Wszedzie kurz,podlogi kilka lat nie szorowane a na szafkach u gory mowi ze 10 lat jak nie lepiej nie sprzatala.zazdroszcze Ci ze Twoja sprzata bo uwierz mi ze w syfie zyc milo nie jest

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Anukas Poka¿ wiadomo¶æ
dziewczyny porad¼cie jaki internet zainstalowaæ w komórce? jak siê do tego zabraæ , mam kartê w³osk± Wind , ale nie u¿ywa³am jej prawie cztery lata, czy bêdzie jeszcze wa¿na?
Ja bylam w kilku sieciach juz a na koniec wyladowalam w 3 i mam 100mega dziennie i wystarcza mi spokojnie na caly dzien co kiesiac trzeba za 5€ ladowac
blackpearlkrk jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-03-12, 11:22   #2198
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 697

Cytat:
Napisane przez blackpearlkrk Poka¿ wiadomo¶æ
Ciesz sie ze ciagle sprzata bo moja to taka balaganiara ze zyc sie nie da. Wszedzie kurz,podlogi kilka lat nie szorowane a na szafkach u gory mowi ze 10 lat jak nie lepiej nie sprzatala.zazdroszcze Ci ze Twoja sprzata bo uwierz mi ze w syfie zyc milo nie jest
moja tesciowa taka sama. dziwne, ze taki brudas mieszka na poludniu, bo tam na ogol kobiety maja obsesje odnosnie sprzatania
Cytat:
Napisane przez mmarcepan Poka¿ wiadomo¶æ
evelinar oj masz racje chyba ci do Polek a co by¶ chcia³a zrobiæ z w³osami? ja nadal zapuszaczam i odrost te¿ hoduje

sama nie wiem one sa bardzo geste, pasowaloby troche wyciac a Ty dalej pijesz drozdze? ja na luty mialam przerwe i nie wrocilam juz, a taka bylam do nich przyzwyczajona...
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-03-12, 11:40   #2199
sjoanna
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 082

[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;3970574 5]

moj tez przy skroniach ma troche bialych wlosow. a zauwazylam, ze tu nawet duzo dziadkow sobie wlosy farbuje. ale to paskudnie wyglada [/QUOTE]

Szczegolnie Silvio!
Ja widzialam mlodego chlopaka farbujacego wlosy.

Cytat:
Napisane przez mmarcepan Poka¿ wiadomo¶æ
sjoanna grzeczny tz ze farbuje...mój te¿ by³ od tego specjalist± - w ogóle uwa¿am ze ch³op najlepiej w³oski pofarbuje bo dok³adnie
a shred bardzo polecam ja ogólnie zawsze lubi³am aeroby i æwiczenia w domku, ale dopiero od stycznia siê znowu porz±dnie za siebie zabra³am i æwiczê 6 razy w tygodniu...tiffany rothe to moja bognii æwiczeñ na tzw. boczki - po miesi±cu uby³y mi 2 cm w talii, teraz æwiczê z ni± rzadko ale uby³ kolejny centymetr, tak¿e ja kocham bardzo

Inviato dal mio GT-I9300 con Tapatalk 2
Shred znam - sama cwiczylam go od 2 lat - nie caly czas - tak wiosennie na odchudzanie.
Mnie brzuchol sie zrobil i musze cos z nim zrobic.

Cytat:
Sjoanna ze sietrzeba umawiac nie kumam za bardzo o co chodzi?
Z tego co wywniosowalam ze stron tych sklepow to Pati&Jò prosza o umawianie sie
Per fissare qualsiasi tipo di incontro chiama il numero: 327 73 93 707 oppure invia un’ e-mail a: info@patijo.it
Abbiamo adottato questa forma di appuntamento per garantirvi la nostra massima disponibilità e per permettervi di gestire al meglio il vostro tempo prezioso.

A Bradiso to chyba sklep internetowy z opcja odebrania towaru w siedzibie.

A nie mozesz poczekac az pojedziesz do Polski - kupisz taniej i latwiej juz u nas znalezc dobry sklep.

I pare polskich marek jest juz z duza rozmiarowka.

Ja mam kostium kapielowy od Ewy Michalak a biustonosze m.in. z Kris Line.

Cytat:
cuciola o to fakt z ta goscinnoscia na pln to roznie bywa i ciezko przyjaznie sie zawiera...moze tam w Neapolu takie balaganiary, albo akurat ta Twoja kolezanka, wiesz to zalezy od osoby tez...u mnie takie czysciochy, wiecznie sprzataja matko boska...za to w Rzymie pamietam mieszkala z nami jedna laska z Latiny taka brudaska, ze naprawde tragedia!
A nie wiesz ze polowa ludzi w Latinie to przyjezdni z poludnia a druga polowa z polnocy? Plus troche miejscowych z gor.

Cytat:
Napisane przez Anukas Poka¿ wiadomo¶æ
Nie wiem dokladnie jak z Windem ale w TIM-ie po roku nie uzywania i nie doladywania karta przestaje dzialac.
Jak jestes we Wloszech to idz do sklepu i kup sobie karte z internetem - duzo roznych ofert jest.

Bylam na targu - udzwigalam sie jak zwykle ale wyrobilam sie bez deszczu.
Jak szlam na targ to padalo. Nawet mocno - ale dobrze ze krotko.

Chodze i czaje sie na kwiatki.
Widzialam dzisiaj piekna duza lawende za 5 euro.
Moze by przetrzymala upalny sierpien na moim balkonie.
W koncu to roslina z tego regionu.

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-03-12, 12:25   #2200
blackpearlkrk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sjoanna Poka¿ wiadomo¶æ
Szczegolnie Silvio!
Ja widzialam mlodego chlopaka farbujacego wlosy.

Shred znam - sama cwiczylam go od 2 lat - nie caly czas - tak wiosennie na odchudzanie.
Mnie brzuchol sie zrobil i musze cos z nim zrobic.

Z tego co wywniosowalam ze stron tych sklepow to Pati&Jò prosza o umawianie sie
Per fissare qualsiasi tipo di incontro chiama il numero: 327 73 93 707 oppure invia un’ e-mail a: info@patijo.it
Abbiamo adottato questa forma di appuntamento per garantirvi la nostra massima disponibilità e per permettervi di gestire al meglio il vostro tempo prezioso.

A Bradiso to chyba sklep internetowy z opcja odebrania towaru w siedzibie.

A nie mozesz poczekac az pojedziesz do Polski - kupisz taniej i latwiej juz u nas znalezc dobry sklep.

I pare polskich marek jest juz z duza rozmiarowka.

Ja mam kostium kapielowy od Ewy Michalak a biustonosze m.in. z Kris Line.

A nie wiesz ze polowa ludzi w Latinie to przyjezdni z poludnia a druga polowa z polnocy? Plus troche miejscowych z gor.

Nie wiem dokladnie jak z Windem ale w TIM-ie po roku nie uzywania i nie doladywania karta przestaje dzialac.
Jak jestes we Wloszech to idz do sklepu i kup sobie karte z internetem - duzo roznych ofert jest.

Bylam na targu - udzwigalam sie jak zwykle ale wyrobilam sie bez deszczu.
Jak szlam na targ to padalo. Nawet mocno - ale dobrze ze krotko.

Chodze i czaje sie na kwiatki.
Widzialam dzisiaj piekna duza lawende za 5 euro.
Moze by przetrzymala upalny sierpien na moim balkonie.
W koncu to roslina z tego regionu.
do polski nie pojade na 100% do sierpnia. w sierpniu moze ale to tylko Moze.Stroj kapielowy bedzie potrzebny szybciej no nic bede szukac tu w Rzymie jeszcze ,jak cos znajde dam znac.
Ty mieszkasz gdzies w okolicy Termini moze?

Edytowane przez blackpearlkrk
Czas edycji: 2013-03-12 o 12:26
Stary 2013-03-12, 12:44   #2201
cuciola
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 227
GG do cuciola

Cytat:
Cucciola moja te¶ciowa to ma bzika na punkcie sprz±tania, ona to robi codziennie,dwie-trzy godziny w ci±gu dnia "lata na mopie".
to by sie zgodzila z moja, to jej passatempo preferito bo nic innego nie robi, nawet kolezanki nie ma zeby na kawe wyskoczyc..ja nie wiem jak mozna tak zyc bez zainteresowan.

Bylismy wczoraj na kolacji, na kupon z Groupona, ktory tz
dostal. Nortmalna pizzeria, ale obsluga taka mila ze az musialam pochwalic. Ogromne porcje, bo to mialo byc "all you can eat", byla przystawka focaccia i salumi misti, patatine, a na deser wzielismy profitterol Bylismy zle nastawieni bo na tripadvisor same zle opinie ze niby ludzie wyszli ja nie wiem co to za krolewicze, ze im nie pasowalo, chyba chcieli malo wydac i w zamku jesc

jade do miasta do biblioteki i sie przejde..

cuciola jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-12, 12:58   #2202
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
do polski nie pojade na 100% do sierpnia. w sierpniu moze ale to tylko Moze.Stroj kapielowy bedzie potrzebny szybciej no nic bede szukac tu w Rzymie jeszcze ,jak cos znajde dam znac.
Ty mieszkasz gdzies w okolicy Termini moze?
Nie mieszkam w Rzymie tylko w Latinie. Mam w podpisie.
A co do stroju kapielowego to zacznij szukac - moze jakis ci bedzie pasowal.
Albo napisz maila do tych sklepow - nawet po polsku - oba sa prowadzone przez Polki przeciez i zapytaj o cos dla siebie.

Cytat:
Napisane przez cuciola Poka¿ wiadomo¶æ

Bylismy wczoraj na kolacji, na kupon z Groupona, ktory tz
dostal. Nortmalna pizzeria, ale obsluga taka mila ze az musialam pochwalic. Ogromne porcje, bo to mialo byc "all you can eat", byla przystawka focaccia i salumi misti, patatine, a na deser wzielismy profitterol Bylismy zle nastawieni bo na tripadvisor same zle opinie ze niby ludzie wyszli ja nie wiem co to za krolewicze, ze im nie pasowalo, chyba chcieli malo wydac i w zamku jesc

jade do miasta do biblioteki i sie przejde..
Napisz dobra opinie.
Moze jest tak ze jak cos komus nie pasuje to od razu wali opinie w necie.
A jak bylo ok to uwaza ze tak powinno byc i nic nie pisze.

a LADY.”

Edith Head
Stary 2013-03-12, 13:41   #2203
cucciola79
Wtajemniczenie

Cytat:
Cucciola[/B] moja te¶ciowa to ma bzika na punkcie sprz±tania, ona to robi codziennie,dwie-trzy godziny w ci±gu dnia "lata na mopie".

4 dni i lecimy
no to Ci los bzika splatal milosc nie wybieraa jaki jest Twoj Tz??taki typowi Mariano Italiano??

a no wlasnie dziewczynki to ktora tu jest z nas najdluzej??romanaccia??ile Wy jestescie w Italii??U mnie to juz 7 rok leci wczesniej to na wakacje przyjezdzalam ale fisso to 7 latek juz bedzie
Stary 2013-03-12, 16:12   #2204
Romanaccia
Zakorzenienie

Dzis rano wychodze sobie na balkon ,zeby zaczerpnac swiezego deszczowego powietrza .....a tu tak smierdolilo kupa.... kanalami ,ze odrazu sie obudzilam .... marooooo' smrod nie z tej ziemi, pomyslalam sobie "no tak.... "swierze" rzymskie powietrze odrazu sie obudzilam ,zupelnie jakby ktos mi kijem w leb przywalil...

Ja nie wiem jak ja tu wytrzymalam 11 lat...normalnie sie podziwniam
Stary 2013-03-12, 16:46   #2205
paulinka1128
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 467

Hej.....jak cieplo....16 stopni dzisiaj u mnei bylo

Wrocilam z nart i jestem wykonczona......odsypiala m chyba z 12 godzin.....ale bawilam sie super

Cytat:
Napisane przez Romanaccia Poka¿ wiadomo¶æ
a co do Burrito....

ja jestem wegetarianka wiec nie uzywam mieska ,tylko sama meksykanska fasole ,gotuje ja ,az sie utworzy z niej taki krem fasolowy ,dodaje swieza ,drobniutka papryczke chili i meksykanska jalapenos ,odrobine sosu pomidorowego i tabasco ,pikantne dodaje wedlug gustu ,ja lubie bardzo pikantne ,mozna dodac tez inne warzywa ,normalna slodka papryke ,kabaczek.... wczesniej ugotowane na kostce rosolowej lub porzadnie sparzone we wrzadku,na miekko ,pozniej to wymieszac razem z serem (moze byb ementaler ) i wlozyc do tortilli .... prosto i bardzo smacznie
wyprobuje

Cytat:
A mezu mi ufarbowal wlosy - na ten kolor co kupilam za 2,90. Ciemne wyszly -tak zawsze jasne brazy wychodza.
Farba kosztowala 2,90?? Jaka marka? ja zawsze uzywalam garniera ale we wloszech okolo 9€ kosztuje wiec zawsze sobie robie zapas w polsce gdzie ostatnio zaplacilam nawet 9zl.

Cytat:
Mnie jedynie strasznie wkurzaja wlosi, ktorzy codziennie pija kawe a potem caly blat, gabki, zlew jest uwalony kawa ufffa

Cytat:

4 dni i lecimy
Straszni sa wloscy nastolatkowie tacy 16-17 lat.....masakra chlopacy sobie wlosy jakby prostownica robia i potem jakies dziwne, fantazyjne fryzy O slownictwie juz nie wspomne,jak tak czasami ich slucham w autobusie to rece opadaja.

Cytat:

a no wlasnie dziewczynki to ktora tu jest z nas najdluzej??romanaccia??ile Wy jestescie w Italii??U mnie to juz 7 rok leci wczesniej to na wakacje przyjezdzalam ale fisso to 7 latek juz bedzie
Ja tylko rok i 9 miesiecy chyba najmlodsza stazem (i chyba tez wiekowo) jestem

Edytowane przez paulinka1128
Czas edycji: 2013-03-12 o 16:47
paulinka1128 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-12, 17:34   #2206
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinka1128 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja tylko rok i 9 miesiecy chyba najmlodsza stazem (i chyba tez wiekowo) jestem
Najmlodsza jest Nolqa ,a Ty ile masz lat ?
Stary 2013-03-12, 17:38   #2207
sjoanna
Zakorzenienie

Paulinko - ta farba to Garnier Color Intense - 2,90. Farba trwala. Niezmywalna.
A innego dnia kupilam tez Garniera za 4,90 ze szczotka o ktora sie przy kasie trzeba upomniec. I ta jest bez amoniaku - Belle Color. Z refleksami.
Jak masz w okolicy Acqua &Sapone to idz sie zorientowac czy maja tez ta promocje. Albo na ich stronie.

a LADY.”

Edith Head
Stary 2013-03-12, 18:17   #2208
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Ej dziewczyny ale mialam numer siedze na dworcu i czekam na autobus z siatka z napisem Krakow i podchodzi facet i sie pyta skad odjezdza jakis tam autobus...to ja na to ze nie wiem ze niech sie spyta w informacji...
akurat kreslilam sobie w notatniku...a ten mi na to czy mu na chwile pozycze dlugopis...i nagle mi wzial moj notatnik z reki i mi wpisal swoj numer tel i skomentowal ze ja bym pewnie mu swojego nie zostawila a ja "no nie, mam chlopaka"...a on na to...ze przeciez na kawe mozemy sie spotkac..

a potem jeszcze mowil ze on jest z Florencji i ze by mi pokazal prawdziwe Wlochy a nie takie bure jak ta polnoc

Stary 2013-03-12, 18:35   #2209
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
Ej dziewczyny ale mialam numer siedze na dworcu i czekam na autobus z siatka z napisem Krakow i podchodzi facet i sie pyta skad odjezdza jakis tam autobus...to ja na to ze nie wiem ze niech sie spyta w informacji...
akurat kreslilam sobie w notatniku...a ten mi na to czy mu na chwile pozycze dlugopis...i nagle mi wzial moj notatnik z reki i mi wpisal swoj numer tel i skomentowal ze ja bym pewnie mu swojego nie zostawila a ja "no nie, mam chlopaka"...a on na to...ze przeciez na kawe mozemy sie spotkac..

a potem jeszcze mowil ze on jest z Florencji i ze by mi pokazal prawdziwe Wlochy a nie takie bure jak ta polnoc
Typowe .... , ja mam takich historyjek na peczki ,nie wiem jak Ciebie Cucci ,ale mnie to denerwuje.... ,a najbardziej to ,ze nawet jak mowisz,ze masz chlopaka ,narzeczonego,meza.... to nic ich to nie obchodzi, no bo przeciez to TYLKO kawa i chyba nie ma nic zlego w spotkaniu sie ( z zupelnie obcym,nieznajomym facetem) na kawe

Ja juz bym takiemu wlochy pokazala... z mojego punktu widzenia

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-12, 19:06   #2210
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

1 raz mi sie zdarzylo zeby ktos tak stawial na swoim mimo ze mowilam ze jestem zajeta i faktycznie grzeczne to nie jest ..no ok on jest single i nic nie traci ale po co komus mieszac...
taaa no moglam mu powiedziec ze czemu on w Mi pracuje skoro w Firenze tak pieknie hahahaha
no kawa to zadne zlo przeciez buahaha no ciekawe..

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2013-03-12 o 19:08
Stary 2013-03-12, 20:19   #2211
paulinka1128
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 467

Cytat:
23

Dobrze wiedziec z ta farba, tez uzywam garniera tylko ze color natural ale niestety juz zrobilam sobie zapasy na jakis czas.
Stary 2013-03-12, 20:40   #2212
principessina
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 083

Hello ja nadal bez netu wypuscilismy sie dzis z synkiem do miasta grzeczny byl, nawet okularesy sobie wybralam i torby obejrzalam od jutra ponoc ma byc zimno brr
Cuciola che romantico
Cucciola79 w lato bedzie 10 lat czas leciiii zeby nie powiedziec zapie....
Romanaccia jak tam obserwujesz dym nad Watykanem hihi
Stary 2013-03-12, 21:03   #2213
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

fumata nera byla Romanaccia emocje przezywa, w jej ukochanym Rzymisku nowy papa bedzie hahaha

Stary 2013-03-12, 21:31   #2214
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
fumata nera byla Romanaccia emocje przezywa, w jej ukochanym Rzymisku nowy papa bedzie hahaha
oj tam oj tam

Nie jestem katoliczka....jestem ateistka,ale przyznam ,ze czekam na czarnoskorego papieza... bo w ten sposob tolerancja wielu "super wierzacych i wiernych katoliow" zostanie wystawiona na probe.... wiele osob jest tolerancyjnych do czasu.... nie sa rasistami ,poki ludzie o innym kolorze skory sa daleko..... ,jestem ciekawa jak takie osoby by zareagowaly .... !

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
Napisane przez paulinka1128 Poka¿ wiadomo¶æ
23.
no to chyba tylko Nolqua jest od Ciebie mlodsza
Stary 2013-03-12, 22:55   #2215
cucciola79
Wtajemniczenie

Cytat:

no to chyba tylko Nolqua jest od Ciebie mlodsza

no to w takim razie chyba to Ty kochana jestes tu najdluzej!!!a ktory Ty jestes rocznik??
paulinkasuper zazdroszcze narta duzo tam jest u Was sniezku??
princijakie okularki sobie wybralas??pochwal sienoFlav cio na shopping z mamcia sie wybral
Stary 2013-03-12, 22:58   #2216
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
no to w takim razie chyba to Ty kochana jestes tu najdluzej!!!a ktory Ty jestes rocznik??l
Ja ? .... 84
Stary 2013-03-13, 06:57   #2217
blackpearlkrk
Raczkowanie

Dziewczyny powiedzcie mi kiedy zaczna sie jakies wyprzedaze w sklepach najbardziej interesuje mnie upim wiecie moze? Widzialam ostatnio duzo fajnych rzeczy niestetyzeby kupic w takich cenach jakie teraz sa musialabym bank obrabowac

[SIZE=1]---------- Dopisano o 07:57

Cytat:
Nie prawda bo ja ! Jak moglyscie o mnie zapomniec

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-13, 09:27   #2218
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:

Prawdziwe Wlochy - jego sypialnie chyba.
I co na to twoj chlopak?

Cytat:
Hello ja nadal bez netu wypuscilismy sie dzis z synkiem do miasta grzeczny byl, nawet okularesy sobie wybralam i torby obejrzalam od jutra ponoc ma byc zimno brr
Cuciola che romantico
Cucciola79 w lato bedzie 10 lat czas leciiii zeby nie powiedziec zapie....
Romanaccia jak tam obserwujesz dym nad Watykanem hihi
Jakie okulary - sloneczne?
Czyli we dwie z Romanaccia jestescie dosyc dlugo.
Ciekawe czy Marmotta was przebije.

Ja w lipcu bede 3 rok.

Cytat:
Dziewczyny powiedzcie mi kiedy zaczna sie jakies wyprzedaze w sklepach najbardziej interesuje mnie upim wiecie moze? Widzialam ostatnio duzo fajnych rzeczy niestetyzeby kupic w takich cenach jakie teraz sa musialabym bank obrabowac

[SIZE=1]---------- Dopisano o 07:57

Nie prawda bo ja ! Jak moglyscie o mnie zapomniec
Tu masz informacje o promocjach w tym sklepie http://www.upim.it/it/promos
Teraz sie zimowe wyprzedarze skonczyly w zasadzie a nastepne takie wielkie beda w lipcu. http://www.sottocoperta.net/eventi/saldi.asp

Dobrze ze sie nie licytujecie na to ktora najstarsza.

Ogladalam sobie filmik jak samemu zrobic puder mineralny.
Mmowie do meza - moze sama sobie zrobie a on na to zebym sie w chemika malego nie bawila bo moge wysadzic dom.

a LADY.”

Edith Head
Stary 2013-03-13, 10:31   #2219
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
I co na to twoj chlopak?
haha powiedzial zebym sie spotkala to pojdzie ze mna hahaha

czytam karne i sledze conclave ale dymku nie ma

Stary 2013-03-13, 11:07   #2220
blackpearlkrk
Raczkowanie

Cytat:
Prawdziwe Wlochy - jego sypialnie chyba.
I co na to twoj chlopak?

Jakie okulary - sloneczne?
Czyli we dwie z Romanaccia jestescie dosyc dlugo.
Ciekawe czy Marmotta was przebije.

Ja w lipcu bede 3 rok.

Tu masz informacje o promocjach w tym sklepie http://www.upim.it/it/promos
Teraz sie zimowe wyprzedarze skonczyly w zasadzie a nastepne takie wielkie beda w lipcu. http://www.sottocoperta.net/eventi/saldi.asp

Dobrze ze sie nie licytujecie na to ktora najstarsza.

Ogladalam sobie filmik jak samemu zrobic puder mineralny.
Mmowie do meza - moze sama sobie zrobie a on na to zebym sie w chemika malego nie bawila bo moge wysadzic dom.
Hehe dziekuje za linki wszysyko fajnie tylko ja nie znam w³oskiego i dlatego pytam kiedy beda bo ciezko mi cos przeczytaæ z tych stron. Hihi jak dlugo zajelo Wam dziewczyny opanowanie wloskiego zeby sie dogadsc?

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
haha powiedzial zebym sie spotkala to pojdzie ze mna hahaha

czytam karne i sledze conclave ale dymku nie ma
Haha bylo by ostro jak by z Toba poszedl
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Emigrantki

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: Wy³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.