![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 083
|
Dot.: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III
Dobry wieczor, bylismy na kawce i torciku u Chiary
![]() cuciola o to fakt z ta goscinnoscia na pln to roznie bywa i ciezko przyjaznie sie zawiera...moze tam w Neapolu takie balaganiary, albo akurat ta Twoja kolezanka, wiesz to zalezy od osoby tez...u mnie takie czysciochy, wiecznie sprzataja matko boska...za to w Rzymie pamietam mieszkala z nami jedna laska z Latiny taka brudaska, ze naprawde tragedia! Romanaccia Kochana pamietam czasy studiowana w Wiecznym Miescie, co tydzien normalnie moglam zmieniac pub, tyle pracy bylo, a to na Trastevere a to na Piazza di Spagna oj wszedzie pelno co chwile ktos szukal...i tyle extra osob poznalam, teraz organizuja spotkanie wlasnie przylatuje taki Chilijczyk co zamieszkal w Brazylii, szkoda ze ja nie moge:/
#2192 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 52
|
dziewczyny porad¼cie jaki internet zainstalowaæ w komórce? jak siê do tego zabraæ , mam kartê w³osk± Wind , ale nie u¿ywa³am jej prawie cztery lata, czy bêdzie jeszcze wa¿na?
#2193 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 902
|
Cytat:
![]() ja wtedy bylam sobie w Rimini...moim ukochanym miescie ,alez ja tesknie za tymi riminskimi czasami... ![]()
![]() |
#2194 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 998
|
Cytat:
u mnie z tym sprzataniem to jak twierdzi tesciowka to przesadzam bo w/g niej to po czystym szmata jezdze ![]() ![]() ![]()
http://www.mammole.it/forum-gravidan...j9i7165deq.png http://www.suwaczki.com/tickers/kjmnzbmh304hq4xy.png http://www.suwaczki.com/tickers/j36regz290z72g9q.png Edytowane przez cucciola79 Czas edycji: 2013-03-11 o 22:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Zakorzenienie
|
prawie 11 lat.....
![]() ![]() alez ten czas szybko leci.... a ja mam wrazenie jakbym tu dopiero co przyjechala ![]()
#2196 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 874
|
Dzieñ dobry
![]() ![]() Princi piêkne kwiaty ![]() Sjoanna moja mama u¿ywa ciemnego blondu,¿eby br±zowy wyszed³. Mój tata te¿ jej pomaga. Mmarcepan ma racjê faceci s± dok³adniejsi. ![]() Ja nie farbuje ju¿ 4 lata i nie têskniê... Jedyn± rzecz± za któr± têskniê, a robi³am regularnie w Polsce to przed³u¿anie rzês 1:1. Tutaj niestety ten zabieg kosztuje 90-100 euro i musia³abym je¼dziæ do Norymbergi ![]() Romannacia no, no... 11 lat ![]() Cucciola moja te¶ciowa to ma bzika na punkcie sprz±tania, ona to robi codziennie,dwie-trzy godziny w ci±gu dnia "lata na mopie". Pamiêtam jak pierwszy raz pojecha³am do It, wtedy wyrobi³am sobie o nich niezbyt dobre zdanie: dzieciaki s± strasznie rozpuszczone, generalnie s± brudasami, nie potrafi± kulturalnie je¶æ przy stole ( zostawiaj± po sobie bajzel niemi³osierny) itd. Wtedy, obieca³am sobie,¿e nigdy wiêcej do W³och nie pojadê, a tu po 5 latach pozna³am T¿ ![]() 4 dni i lecimy ![]() ![]()
#2197 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 74
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Ja bylam w kilku sieciach juz a na koniec wyladowalam w 3 i mam 100mega dziennie i wystarcza mi spokojnie na caly dzien co kiesiac trzeba za 5€ ladowac |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2198 | ||
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 697
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2199 | |||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 082
|
[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;3970574 5]
moj tez przy skroniach ma troche bialych wlosow. a zauwazylam, ze tu nawet duzo dziadkow sobie wlosy farbuje. ale to paskudnie wyglada ![]() Szczegolnie Silvio! ![]() Ja widzialam mlodego chlopaka farbujacego wlosy. ![]() Cytat:
![]() Mnie brzuchol sie zrobil i musze cos z nim zrobic. ![]() Z tego co wywniosowalam ze stron tych sklepow to Pati&Jò prosza o umawianie sie Per fissare qualsiasi tipo di incontro chiama il numero: 327 73 93 707 oppure invia un’ e-mail a: info@patijo.it Abbiamo adottato questa forma di appuntamento per garantirvi la nostra massima disponibilità e per permettervi di gestire al meglio il vostro tempo prezioso. A Bradiso to chyba sklep internetowy z opcja odebrania towaru w siedzibie. ![]() A nie mozesz poczekac az pojedziesz do Polski - kupisz taniej i latwiej juz u nas znalezc dobry sklep. I pare polskich marek jest juz z duza rozmiarowka. Ja mam kostium kapielowy od Ewy Michalak a biustonosze m.in. z Kris Line. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak jestes we Wloszech to idz do sklepu i kup sobie karte z internetem - duzo roznych ofert jest. ![]() Bylam na targu - udzwigalam sie jak zwykle ale wyrobilam sie bez deszczu. Jak szlam na targ to padalo. Nawet mocno - ale dobrze ze krotko. Chodze i czaje sie na kwiatki. Widzialam dzisiaj piekna duza lawende za 5 euro. Moze by przetrzymala upalny sierpien na moim balkonie. W koncu to roslina z tego regionu. ![]()
![]() |
#2200 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ty mieszkasz gdzies w okolicy Termini moze? Edytowane przez blackpearlkrk Czas edycji: 2013-03-12 o 12:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bylismy wczoraj na kolacji, na kupon z Groupona, ktory tz dostal. Nortmalna pizzeria, ale obsluga taka mila ze az musialam pochwalic. Ogromne porcje, bo to mialo byc "all you can eat", byla przystawka focaccia i salumi misti, patatine, a na deser wzielismy profitterol ![]() ![]() ![]() jade do miasta do biblioteki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2202 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do stroju kapielowego to zacznij szukac - moze jakis ci bedzie pasowal. Albo napisz maila do tych sklepow - nawet po polsku - oba sa prowadzone przez Polki przeciez i zapytaj o cos dla siebie. Cytat:
Moze jest tak ze jak cos komus nie pasuje to od razu wali opinie w necie. A jak bylo ok to uwaza ze tak powinno byc i nic nie pisze. ![]()
![]() |
#2203 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() a no wlasnie dziewczynki to ktora tu jest z nas najdluzej??romanaccia??ile Wy jestescie w Italii??U mnie to juz 7 rok leci wczesniej to na wakacje przyjezdzalam ale fisso to 7 latek juz bedzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Zakorzenienie
|
Dzis rano wychodze sobie na balkon ,zeby zaczerpnac swiezego deszczowego powietrza .....a tu tak smierdolilo kupa.... kanalami ,ze odrazu sie obudzilam .... marooooo' smrod nie z tej ziemi, pomyslalam sobie "no tak.... "swierze" rzymskie powietrze
![]() ![]() Ja nie wiem jak ja tu wytrzymalam 11 lat...normalnie sie podziwniam ![]()
#2205 | ||||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 467
|
Hej.....jak cieplo....16 stopni dzisiaj u mnei bylo
Wrocilam z nart i jestem wykonczona......odsypiala m chyba z 12 godzin.....ale bawilam sie super Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tylko rok i 9 miesiecy chyba najmlodsza stazem (i chyba tez wiekowo) jestem Edytowane przez paulinka1128 Czas edycji: 2013-03-12 o 16:47 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2207 |
Zakorzenienie
|
Paulinko - ta farba to Garnier Color Intense - 2,90. Farba trwala. Niezmywalna.
A innego dnia kupilam tez Garniera za 4,90 ze szczotka o ktora sie przy kasie trzeba upomniec. I ta jest bez amoniaku - Belle Color. Z refleksami. ![]() Jak masz w okolicy Acqua &Sapone to idz sie zorientowac czy maja tez ta promocje. Albo na ich stronie.
#2208 |
Zakorzenienie
|
Ej dziewczyny ale mialam numer
![]() ![]() akurat kreslilam sobie w notatniku...a ten mi na to czy mu na chwile pozycze dlugopis...i nagle mi wzial moj notatnik z reki i mi wpisal swoj numer tel i skomentowal ze ja bym pewnie mu swojego nie zostawila ![]() a potem jeszcze mowil ze on jest z Florencji i ze by mi pokazal prawdziwe Wlochy a nie takie bure jak ta polnoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja juz bym takiemu wlochy pokazala... z mojego punktu widzenia ![]() ![]()
![]() |
#2210 |
Zakorzenienie
|
1 raz mi sie zdarzylo zeby ktos tak stawial na swoim mimo ze mowilam ze jestem zajeta
![]() taaa no moglam mu powiedziec ze czemu on w Mi pracuje skoro w Firenze tak pieknie hahahaha no kawa to zadne zlo przeciez buahaha no ciekawe.. Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2013-03-12 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 467
|
23
Dobrze wiedziec z ta farba, tez uzywam garniera tylko ze color natural ale niestety juz zrobilam sobie zapasy na jakis czas. |
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 083
|
Hello ja nadal bez netu wypuscilismy sie dzis z synkiem do miasta grzeczny byl, nawet okularesy sobie wybralam i torby obejrzalam
![]() Cuciola che romantico ![]() Cucciola79 w lato bedzie 10 lat czas leciiii zeby nie powiedziec zapie.... ![]() Romanaccia jak tam obserwujesz dym nad Watykanem hihi
#2213 |
Zakorzenienie
|
fumata nera byla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie jestem katoliczka....jestem ateistka,ale przyznam ,ze czekam na czarnoskorego papieza... bo w ten sposob tolerancja wielu "super wierzacych i wiernych katoliow" zostanie wystawiona na probe.... wiele osob jest tolerancyjnych do czasu.... nie sa rasistami ,poki ludzie o innym kolorze skory sa daleko..... ,jestem ciekawa jak takie osoby by zareagowaly .... ! ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- no to chyba tylko Nolqua jest od Ciebie mlodsza ![]()
![]() |
#2215 |
Wtajemniczenie
|
no to w takim razie chyba to Ty kochana jestes tu najdluzej!!!a ktory Ty jestes rocznik?? paulinkasuper zazdroszcze nart ![]() princijakie okularki sobie wybralas??pochwal sie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2217 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny powiedzcie mi kiedy zaczna sie jakies wyprzedaze w sklepach najbardziej interesuje mnie upim
![]() ![]() [SIZE=1]---------- Dopisano o 07:57 Nie prawda bo ja ! Jak moglyscie o mnie zapomniec ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2218 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I co na to twoj chlopak? Cytat:
![]() Czyli we dwie z Romanaccia jestescie dosyc dlugo. Ciekawe czy Marmotta was przebije. Ja w lipcu bede 3 rok. Cytat:
Teraz sie zimowe wyprzedarze skonczyly w zasadzie a nastepne takie wielkie beda w lipcu. http://www.sottocoperta.net/eventi/saldi.asp Dobrze ze sie nie licytujecie na to ktora najstarsza. ![]() Ogladalam sobie filmik jak samemu zrobic puder mineralny. Mmowie do meza - moze sama sobie zrobie a on na to zebym sie w chemika malego nie bawila bo moge wysadzic dom. ![]()
![]() |
#2219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytam karne i sledze conclave ale dymku nie ma |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2220 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.