![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III
princi a co, mezulek ci sprawil mimozke? ja jej nie lubie...smierdzioch taki hahaha
|
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 74
|
Dziewczyny s³uchajcie powoli w sklepach zaczynaja sie pojawiac stroje kapielowe i tu mam do Was pytanie ja mam biust dosc spory bo 65G i szukam jakegos stroju kapielowego dwuczesciowego moze byc bez ramiaczek.Czy widzialyscie lub znacie jakies sklepy w ktorych kupie taki stroj? Cena nie gra roli juz sie przyzwyczailam do ceny wiekszych stanikow . W polsce mialam swoje sklepy w ktorych bym dostala stroj. Tu jestem swierzynka i nie wiem gdzie w Rzymie znajde stroj.Tylko blagam Was nie piszcie mi o sklepach tylu calzedonia badz intimisimi... bo w takich sklepach nic dla mnie nie bedzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 902
|
Cytat:
---- Mam juz polskie kremiki i inne ![]() ![]() ![]() ---- a co do Burrito.... ja jestem wegetarianka wiec nie uzywam mieska ,tylko sama meksykanska fasole ,gotuje ja ,az sie utworzy z niej taki krem fasolowy ,dodaje swieza ,drobniutka papryczke chili i meksykanska jalapenos ,odrobine sosu pomidorowego i tabasco ,pikantne dodaje wedlug gustu ,ja lubie bardzo pikantne ,mozna dodac tez inne warzywa ,normalna slodka papryke ,kabaczek.... wczesniej ugotowane na kostce rosolowej lub porzadnie sparzone we wrzadku,na miekko ,pozniej to wymieszac razem z serem (moze byb ementaler ) i wlozyc do tortilli .... prosto i bardzo smacznie ![]()
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
Romanaccia, prosimy o szczegoly paczki. Przynajmniej ci troche pozazdroszcze
![]() mniam, az zachcialo mi sie czegos pikantnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kremy pod oczy ,maseczki do twarzy ,serum do paznokci ,kosmetyki w kapsulkach z apteki (antyalergiczne), kilka bluzeczek i spodnie extra ,ktore kupila mi mama ![]() ![]() Cuci ,mam tabasco w lodowce ,jak chcesz to Ci przyniose ,wypijesz je sobie z buteleczki ![]()
![]() |
#2166 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 828
|
Cytat:
cucciola zapraszam na kalabryjskie peperoncino ![]() romanaccia dzięki za przepis ![]() Inviato dal mio GT-I9300 con Tapatalk 2
![]() |
#2167 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 082
|
BlackPearl - sa nawet dwa sklepy z duza rozmiarowka. Oba prowadzone przez Polki.
![]() Bo w zwyklych masz rozmiary wloskie czyli 2, 3. Jakby kazda kobieta ktora ma pod biustem 70 to w miseczce tak samo. ![]() Oto adres bardziej znanego - bo opatentowaly braffiting we Wloszech. http://www.patijo.it/ I drugi salon - Bradiso http://www.bradiso.it/ http://maps.google.pl/maps/ms?ie=UTF...efb1b90e69aa60
#2168 | |||
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 697
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 083
|
Dzien doberek
blackpearlkrk wlasnie sjoanna polecila Ci sklep w Rzymie, oddaj mi troche tego swojego biustu ![]() ![]() ![]() cuciola ja tez nie lubie mimoz, ale symbolicznie w bukiecie byla, wstawiam fotke, uwazam ze b. ladny bukiet i torcik oczywiscie mniam, do tego byl obiad, maz wlasnorecznie zrobil kopytka ![]() co porabiacie w ten piekny sloneczny weekend?
#2170 |
Zakorzenienie
|
[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;3966944 7]wiec niedobry z niego facet
![]() Chcialam napisac,ze Manu to prawdziwy facet z jajami...ale on przeciez nie ma juz jaj... ![]() ![]() [1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;3966944 7]Argentynczykow tez bedziesz czestowac polskimi slodyczami? ![]() ![]() Nio Argentynczykow tez ![]() ![]()
#2171 |
Zakorzenienie
|
Princi - ladny bukiecik i ciasto tez.
Mnie maz nic nie kupil ale mam obiecana wyprawe do Rzymu zeby sobie kosmetyki i perfumki kupic. Tylko jak ostatnio wachalam pare perfium w Sephorze to jakos nic z tych znanych mi nie podeszlo. ![]() A mezu mi ufarbowal wlosy - na ten kolor co kupilam za 2,90. Ciemne wyszly -tak zawsze jasne brazy wychodza. ![]() A potem poszlismy na spacer do tego sklepu (w poludnie- sloneczko piekne i baaardzo cieplo) i kupilam jeszcze jeden kolor z tego taniego plus jedn za 4,90 tez Garniera- Belle Color ze szczotka do wlosow w prezencie. O szczotke musielismy sie upomniec przy kasie bo sama nie dala.
#2172 |
Rozeznanie
|
princi ale ładny bukiet
![]() ja mam normalnie weekend pod znakiem dolce far niente ![]() ![]() ![]() sjoanna pewnie się w końcu ten brąz wyplucze na jasny :thumbup: Inviato dal mio GT-I9300 con Tapatalk 2
#2173 |
Zakorzenienie
|
princi super bukiet
![]() sjoanna pokaz jak ci wyszly wloski....zeby miec jasny braz to chyba ciemny blond trzeba kupic |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Zakorzenienie
|
Witam sie niedzielnie, wczoraj bylo super cieplo, na wieczor wystroilam sie jak stroz w Boze Cialo, myslalam ze bedzie juz cieplej takze wieczorem, a tak mnie wywialo matko, dobrze ze maz powiedzial zeby malemu zalozyc jeszcze kurtke zimowa to nie zmarzl, za to ja wrocilam wywiana
![]() sjoanna nie boisz sie sama wlosow farbowac? ja to mam troche hopla na punkcie wlosow, sama wole nie eksperymentowac, zreszta odkad wrocilam do nature nic nie musze robic, pojde tylko przed swietami wycieniowac troche ![]() mmarcepan ja to nigdy nie potrafie tak usiasc i nic nie robic, wczoraj jak Flavcio dluzej pospal to juz latalam ze szmata, tylko okna mi zostaly...poprostu nie potrafie inaczej, a pozniej narzekam ze ledwo chodze ![]()
#2175 |
Rozeznanie
|
cuci chyba madz rację z tym kolorem, w sumie jak się pod koniec farbowalam ciemnym blondem wychodził mi ładny jasny brąz
![]() princi rozumiem cię, też zwykle mi się wydaje że jak nic nie robię przez cały dzień to jest on stracony i dlatego jestem z siebie dumna że udało mi się w końcu odpocząć (no może poza tymi paroma godzinami pracy), bo to straszne że nie potrafię w ogóle przestać pracować :banghead: no ale już skończyłam leniuchowac i sobie pracuję. ..może jeszcze dziś troszkę pocwicze a może nawet poprasuje ![]() Inviato dal mio GT-I9300 con Tapatalk 2
#2176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale burza jest w rzymie i strasznie leje ...ahahaha podoba mi sie !! ![]() mialam isc do pubu ,ale nie da sie z domu wyjsc ,bo wieje wiatr i leje jakby ktos z wiadra wode wylewal ![]()
![]() |
#2177 |
Zakorzenienie
|
ej sluchajcie, mielismy dzisiaj isc na urodzinki malej Chiary, konczy 2 latka, wybaczcie moje oburzenie, moze ja jestem jakas staroswiecka i w ogole chora, ale na 21sza prosic? podziekowalam i powiedzialam, ze zajde jutro z prezentem, jak dla mnie to jest stanowczo pozno jak dla dziecka, zeby to jeszcze sobota byla, a jutro trzeba raniutko wstac, maz do pracy itd. nie no dziwne jak dla mnie naprawde!
#2178 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
princi no nie dziw sie ze potem dzieci niegrzeczne, jak codziennie o innej godzinie chodza spac..ta moja kolezanka tez z poludnia i jak synka polozy po poludniu to potem jej do 1 w nocy nie spi ![]() tesknie juz za Polska, bo tz w pracy a mnie zbiera na smuty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2180 | ||
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny przejde sie do tych sklepow zobaczyc co maja jak tylko bede miala chwule wolnego.
Jak slyszalybyscie ojakiejs pracy dla faceta to dajcie znac bo moj nie moze znalesc stalej roboty.poki co lapie kazda fuche ktora mu wpadnie.pozdrawiam ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | ||||
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chetnie bym cos zrobila z tymi wlosami. mialam zapuszczac, ale w sumie po co jak tylko klopot z nimi. tak wisza smetnie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 998
|
hej hej
![]() my caly weekend u babci nie mialam kiedy cos napisac ![]() principiekny bukiecik ![]() ![]() ![]() ![]() a co do godziny to faktycznie u Was dziwaczna na przyjecia ![]() ![]() cucijak tam sampoczucie??Ty kiedy sie wybierasz do kraju??teraz w kwietniu wybiera sie moja mama i tak cos mnie tez ostatnio ochota naszla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
hejka
cucciola79 u nas o 17tej to dzieci jeszcze drzemke maja! nie dziwne, ze pozniej hulaja do 1szej! ja jak prosilam na 19ta to i tak duzo osob sie spoznilo i wszystko sie przeciagnelo...no jeszcze rozumiem jakby w sobote robila, niestety trudno mi sie do takich godzin poznych dostosowac, bo jak Flavio jest taki rozbudzony wieczorem jakas imprezka czy ogolnie ludzmi to w ogole nie bedzie spal nie wiem do ktorej... cuciola a skad jest Twoja kolezanka? ![]() ![]()
#2184 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wykapalam psa na zewnatrz i w 2 minuty byl suchy ![]() ![]() ja lece 20.04 ![]() Cytat:
![]() ![]() a tz ciagle zajety, maja co chwile jakies zajecie + organizuja konkurs dla zespolow w pubie co czwartek..tylko na razie kase trzymaja i nie rozdzielaja ale wazne ze nie traca Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2013-03-11 o 14:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie po weekendzie!
![]() My wczoraj znowu na spacerku bylismy na polskiej mszy - mialam sie wyspowiadac przed swietami ale byl tylko jeden ksiadz wiec nie mialam okazji. Musimy isc w nastepnym tygodniu znowu. Bylo pieknie - slonecznie i cieplo. ![]() Spotkalam dwie znajome ze szkoly wloskiego. ![]() Cytat:
![]() Widze ze Shred cwiczysz - i ja musze zaczac. A ta ostatnia pani z podpisu co fajnego ma? Cytat:
Zazwyczaj staram sie to robic farba bez amoniaku. No i jak tylko jestem w Polsce to u fryzjera. Ale tutaj to czesciej w domu. Cytat:
![]() A teraz taki kryzys ze mase Wlochow pracy nie ma. ![]() Maz mojej kolezanki - Polak -budowlaniec- juz 2 tydzien w domu siedzi bo roboty nie ma. Zastanawia sie nad wyjazdem na jakis czas na polnoc Wloch do swojej starej firmy. [1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;3970003 2]odwdzieczylas mu sie ? ![]() ![]() [/QUOTE] Nie! I lepiej zeby nie wpadl na pomysl farbowania bo ma ladnie siwiejace wloski i sie powoli w Clooneya przeistacza - wloskowo oczywiscie. ![]() Cytat:
Fajnie ze interes sie rozkreca! ![]() W przyszla niedziele jest maraton w Rzymie. Znajoma Nowozelandka w nim pobiegnie. ![]()
![]() |
#2186 | ||
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
evelinarav bo ma grzybice na tle alergicznym i mamy specjalny szampon..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;3970003 2]a ja juz mam dosc tego deszczu. juz chyba od tygodnia codziennie pada
![]() Ja uwielbiam deszcz,ale bez przesady... ta zima jakos nie chce sie skonczyc ,widzialam w prognozie pogody ,ze w Rzymie w ta sobote ma byc -1 stopien..... mam juz dosc tego zimna !! ![]() blackpearlkrk - teraz w Italii z praca strasznie ciezko... tego kryzysu konca nie widac....zaczynam coraz bardziej tesknic za czasami z poczatkow mojego przyjazdu do wloch... prawie 11 lat temu.... zostawilam jedna prace i po kilku dniach mialam druga ,kilka razy tak robilam, wtedy mozna bylo sobie na to pozwolic i nie trzeba bylo sie martwic co potem ...tak jak teraz ... ![]()
#2189 |
Rozeznanie
|
evelinar oj masz racje chyba ci do Polek
![]() ![]() sjoanna grzeczny tz ze farbuje...mój też był od tego specjalistą - w ogóle uważam ze chłop najlepiej włoski pofarbuje bo dokładnie ![]() a shred bardzo polecam ![]() ![]() Inviato dal mio GT-I9300 con Tapatalk 2
#2190 |
Raczkowanie
|
Sjoanna ze sietrzeba umawiac nie kumam za bardzo o co chodzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.