W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wiza¿anek. Wejd¼, poznaj rodaczki, wymieñ siê opiniami i swoim do¶wiadczeniem.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2013-03-08, 19:59   #2161
cuciola
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 227
GG do cuciola
Dot.: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III

princi a co, mezulek ci sprawil mimozke? ja jej nie lubie...smierdzioch taki hahaha

cuciola jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-03-08, 21:16   #2162
blackpearlkrk
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 74

Dziewczyny s³uchajcie powoli w sklepach zaczynaja sie pojawiac stroje kapielowe i tu mam do Was pytanie ja mam biust dosc spory bo 65G i szukam jakegos stroju kapielowego dwuczesciowego moze byc bez ramiaczek.Czy widzialyscie lub znacie jakies sklepy w ktorych kupie taki stroj? Cena nie gra roli juz sie przyzwyczailam do ceny wiekszych stanikow . W polsce mialam swoje sklepy w ktorych bym dostala stroj. Tu jestem swierzynka i nie wiem gdzie w Rzymie znajde stroj.Tylko blagam Was nie piszcie mi o sklepach tylu calzedonia badz intimisimi... bo w takich sklepach nic dla mnie nie bedzie Ca³uski dla wszystkich kobietek z okazji naszego ¶wiêta!
blackpearlkrk jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-03-08, 21:54   #2163
Romanaccia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 902

Cytat:
Napisane przez blackpearlkrk Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny s³uchajcie powoli w sklepach zaczynaja sie pojawiac stroje kapielowe i tu mam do Was pytanie ja mam biust dosc spory bo 65G i szukam jakegos stroju kapielowego dwuczesciowego moze byc bez ramiaczek.Czy widzialyscie lub znacie jakies sklepy w ktorych kupie taki stroj? Cena nie gra roli juz sie przyzwyczailam do ceny wiekszych stanikow . W polsce mialam swoje sklepy w ktorych bym dostala stroj. Tu jestem swierzynka i nie wiem gdzie w Rzymie znajde stroj.Tylko blagam Was nie piszcie mi o sklepach tylu calzedonia badz intimisimi... bo w takich sklepach nic dla mnie nie bedzie Ca³uski dla wszystkich kobietek z okazji naszego ¶wiêta!
Przejdz sie po Via Del Corso ,tam jest multum sklepow ,nie tylko drogich i markowych ,w ktorych na pewno znajdziesz cos dla siebie ,albo na Via Nazionale.

----

Mam juz polskie kremiki i inne ,brakuje mi tu polskich kosmetykow ,wiec musze sie zasilac czasem , polskie slodycze ,musze poczestowac przyjaciol polskim ptasim mleczkiem ,krowkami i michalkami ,bo nie wszystcy jeszcze je znaja

----

a co do Burrito....

ja jestem wegetarianka wiec nie uzywam mieska ,tylko sama meksykanska fasole ,gotuje ja ,az sie utworzy z niej taki krem fasolowy ,dodaje swieza ,drobniutka papryczke chili i meksykanska jalapenos ,odrobine sosu pomidorowego i tabasco ,pikantne dodaje wedlug gustu ,ja lubie bardzo pikantne ,mozna dodac tez inne warzywa ,normalna slodka papryke ,kabaczek.... wczesniej ugotowane na kostce rosolowej lub porzadnie sparzone we wrzadku,na miekko ,pozniej to wymieszac razem z serem (moze byb ementaler ) i wlozyc do tortilli .... prosto i bardzo smacznie
Stary 2013-03-08, 23:03   #2164
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Romanaccia, prosimy o szczegoly paczki. Przynajmniej ci troche pozazdroszcze

mniam, az zachcialo mi sie czegos pikantnego

Stary 2013-03-08, 23:50   #2165
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cuciola Poka¿ wiadomo¶æ
Romanaccia, prosimy o szczegoly paczki. Przynajmniej ci troche pozazdroszcze

mniam, az zachcialo mi sie czegos pikantnego
Paczka byla malutka tym razem , kilka kremikow Dr.Eris i Mirraculum, 3 balsamy Delii Jedwab do ciala...kocham ten balsam!!
kremy pod oczy ,maseczki do twarzy ,serum do paznokci ,kosmetyki w kapsulkach z apteki (antyalergiczne), kilka bluzeczek i spodnie extra ,ktore kupila mi mama i troche slodkosci

Cuci ,mam tabasco w lodowce ,jak chcesz to Ci przyniose ,wypijesz je sobie z buteleczki
Stary 2013-03-09, 09:03   #2166
mmarcepan
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 828
Cytat:
Dziewczyny słuchajcie powoli w sklepach zaczynaja sie pojawiac stroje kapielowe i tu mam do Was pytanie ja mam biust dosc spory bo 65G i szukam jakegos stroju kapielowego dwuczesciowego moze byc bez ramiaczek.Czy widzialyscie lub znacie jakies sklepy w ktorych kupie taki stroj? Cena nie gra roli juz sie przyzwyczailam do ceny wiekszych stanikow . W polsce mialam swoje sklepy w ktorych bym dostala stroj. Tu jestem swierzynka i nie wiem gdzie w Rzymie znajde stroj.Tylko blagam Was nie piszcie mi o sklepach tylu calzedonia badz intimisimi... bo w takich sklepach nic dla mnie nie bedzie Całuski dla wszystkich kobietek z okazji naszego święta!
patrzylas na forum biusciastych? na stanikowej mapie swiata jest jakis rzymski sklep ktory sprzedaje pelen zakres rozmiarów :thumbup:

cucciola zapraszam na kalabryjskie peperoncino

romanaccia dzięki za przepis
Inviato dal mio GT-I9300 con Tapatalk 2

mmarcepan jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-03-09, 10:17   #2167
sjoanna
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 082

BlackPearl - sa nawet dwa sklepy z duza rozmiarowka. Oba prowadzone przez Polki.
Bo w zwyklych masz rozmiary wloskie czyli 2, 3. Jakby kazda kobieta ktora ma pod biustem 70 to w miseczce tak samo.

Oto adres bardziej znanego - bo opatentowaly braffiting we Wloszech. http://www.patijo.it/

I drugi salon - Bradiso http://www.bradiso.it/

http://maps.google.pl/maps/ms?ie=UTF...efb1b90e69aa60

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-03-09, 12:46   #2168
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 697

Cytat:
Napisane przez Romanaccia Poka¿ wiadomo¶æ
evelinarav - Manu nie mowi ?...gada i to jak najesty, po swojemu,ale gada i wcale ,ale to wcale sie nie slucha
wiec niedobry z niego facet
Cytat:
princi a co, mezulek ci sprawil mimozke? ja jej nie lubie...smierdzioch taki hahaha
ja w sumie wole dostac kwiata w doniczce, przynajmniej dluzej postoi
Cytat:
----

Mam juz polskie kremiki i inne ,brakuje mi tu polskich kosmetykow ,wiec musze sie zasilac czasem , polskie slodycze ,musze poczestowac przyjaciol polskim ptasim mleczkiem ,krowkami i michalkami ,bo nie wszystcy jeszcze je znaja

----

a co do Burrito....

ja jestem wegetarianka wiec nie uzywam mieska ,tylko sama meksykanska fasole ,gotuje ja ,az sie utworzy z niej taki krem fasolowy ,dodaje swieza ,drobniutka papryczke chili i meksykanska jalapenos ,odrobine sosu pomidorowego i tabasco ,pikantne dodaje wedlug gustu ,ja lubie bardzo pikantne ,mozna dodac tez inne warzywa ,normalna slodka papryke ,kabaczek.... wczesniej ugotowane na kostce rosolowej lub porzadnie sparzone we wrzadku,na miekko ,pozniej to wymieszac razem z serem (moze byb ementaler ) i wlozyc do tortilli .... prosto i bardzo smacznie
Argentynczykow tez bedziesz czestowac polskimi slodyczami? ja tez mam jeszcze ptasie mleczko. kupilam w grudniu 2 paczki, ale bede konczyc powoli
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-03-09, 14:36   #2169
principessina
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 083

Dzien doberek

blackpearlkrk wlasnie sjoanna polecila Ci sklep w Rzymie, oddaj mi troche tego swojego biustu a zawsze mialas taki duzy biust czy po ciazy taki Ci sie zrobil?

cuciola ja tez nie lubie mimoz, ale symbolicznie w bukiecie byla, wstawiam fotke, uwazam ze b. ladny bukiet i torcik oczywiscie mniam, do tego byl obiad, maz wlasnorecznie zrobil kopytka

co porabiacie w ten piekny sloneczny weekend?
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg mini-DSCN5157.jpg (60,9 KB, 21 za³adowañ)
Stary 2013-03-09, 15:27   #2170
Romanaccia
Zakorzenienie

[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;3966944 7]wiec niedobry z niego facet [/QUOTE]

Chcialam napisac,ze Manu to prawdziwy facet z jajami...ale on przeciez nie ma juz jaj...

[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;3966944 7]Argentynczykow tez bedziesz czestowac polskimi slodyczami? ja tez mam jeszcze ptasie mleczko. kupilam w grudniu 2 paczki, ale bede konczyc powoli [/QUOTE]

Nio Argentynczykow tez

Stary 2013-03-09, 16:22   #2171
sjoanna
Zakorzenienie

Princi - ladny bukiecik i ciasto tez.
Mnie maz nic nie kupil ale mam obiecana wyprawe do Rzymu zeby sobie kosmetyki i perfumki kupic.

Tylko jak ostatnio wachalam pare perfium w Sephorze to jakos nic z tych znanych mi nie podeszlo. Troche za ciezkie byly.

A mezu mi ufarbowal wlosy - na ten kolor co kupilam za 2,90. Ciemne wyszly -tak zawsze jasne brazy wychodza.
A potem poszlismy na spacer do tego sklepu (w poludnie- sloneczko piekne i baaardzo cieplo) i kupilam jeszcze jeden kolor z tego taniego plus jedn za 4,90 tez Garniera- Belle Color ze szczotka do wlosow w prezencie. O szczotke musielismy sie upomniec przy kasie bo sama nie dala.

a LADY.”

Edith Head

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-10, 13:13   #2172
mmarcepan
Rozeznanie

princi ale ładny bukiet ja tam lubię mimozy...tz tradycyjnie podarował mi właśnie bukiet mimozy :thumbup:
ja mam normalnie weekend pod znakiem dolce far niente tz jest u rodziców w czwartek posprzatal także ja nie zrobiłam w domu nic poza dwoma praniami a tak yo tylko leżałam, oglądałam na yt sobie jedn program, pocwiczylam no i pracowała parę godzin...normalnie żyć nie umierać
sjoanna pewnie się w końcu ten brąz wyplucze na jasny :thumbup:

Stary 2013-03-10, 13:17   #2173
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

princi super bukiet

sjoanna pokaz jak ci wyszly wloski....zeby miec jasny braz to chyba ciemny blond trzeba kupic

Stary 2013-03-10, 14:06   #2174
principessina
Zakorzenienie

Witam sie niedzielnie, wczoraj bylo super cieplo, na wieczor wystroilam sie jak stroz w Boze Cialo, myslalam ze bedzie juz cieplej takze wieczorem, a tak mnie wywialo matko, dobrze ze maz powiedzial zeby malemu zalozyc jeszcze kurtke zimowa to nie zmarzl, za to ja wrocilam wywiana

sjoanna nie boisz sie sama wlosow farbowac? ja to mam troche hopla na punkcie wlosow, sama wole nie eksperymentowac, zreszta odkad wrocilam do nature nic nie musze robic, pojde tylko przed swietami wycieniowac troche

mmarcepan
ja to nigdy nie potrafie tak usiasc i nic nie robic, wczoraj jak Flavcio dluzej pospal to juz latalam ze szmata, tylko okna mi zostaly...poprostu nie potrafie inaczej, a pozniej narzekam ze ledwo chodze
Stary 2013-03-10, 17:25   #2175
mmarcepan
Rozeznanie

cuci chyba madz rację z tym kolorem, w sumie jak się pod koniec farbowalam ciemnym blondem wychodził mi ładny jasny brąz

princi rozumiem cię, też zwykle mi się wydaje że jak nic nie robię przez cały dzień to jest on stracony i dlatego jestem z siebie dumna że udało mi się w końcu odpocząć (no może poza tymi paroma godzinami pracy), bo to straszne że nie potrafię w ogóle przestać pracować :banghead: no ale już skończyłam leniuchowac i sobie pracuję. ..może jeszcze dziś troszkę pocwicze a może nawet poprasuje

Stary 2013-03-10, 17:35   #2176
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sjoanna Poka¿ wiadomo¶æ
A mezu mi ufarbowal wlosy - na ten kolor co kupilam za 2,90. Ciemne wyszly -tak zawsze jasne brazy wychodza. A potem poszlismy na spacer do tego sklepu (w poludnie- sloneczko piekne i baaardzo cieplo) i kupilam jeszcze jeden kolor z tego taniego plus jedn za 4,90 tez Garniera- Belle Color ze szczotka do wlosow w prezencie. O szczotke musielismy sie upomniec przy kasie bo sama nie dala.
To maz Ci wloski farbuje pokaz jak mu wyszlo

ale burza jest w rzymie i strasznie leje ...ahahaha podoba mi sie !!
mialam isc do pubu ,ale nie da sie z domu wyjsc ,bo wieje wiatr i leje jakby ktos z wiadra wode wylewal
Stary 2013-03-10, 17:47   #2177
principessina
Zakorzenienie

ej sluchajcie, mielismy dzisiaj isc na urodzinki malej Chiary, konczy 2 latka, wybaczcie moje oburzenie, moze ja jestem jakas staroswiecka i w ogole chora, ale na 21sza prosic? podziekowalam i powiedzialam, ze zajde jutro z prezentem, jak dla mnie to jest stanowczo pozno jak dla dziecka, zeby to jeszcze sobota byla, a jutro trzeba raniutko wstac, maz do pracy itd. nie no dziwne jak dla mnie naprawde!
Stary 2013-03-10, 19:11   #2178
mmarcepan
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez principessina Poka¿ wiadomo¶æ
ej sluchajcie, mielismy dzisiaj isc na urodzinki malej Chiary, konczy 2 latka, wybaczcie moje oburzenie, moze ja jestem jakas staroswiecka i w ogole chora, ale na 21sza prosic? podziekowalam i powiedzialam, ze zajde jutro z prezentem, jak dla mnie to jest stanowczo pozno jak dla dziecka, zeby to jeszcze sobota byla, a jutro trzeba raniutko wstac, maz do pracy itd. nie no dziwne jak dla mnie naprawde!
to jestesmy we dwie staroswieckie...to mogla w ogole na 24 zaprosic - mozna by bylo jak w sylwestra swietowac

Stary 2013-03-10, 21:36   #2179
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
cuci chyba madz racjê z tym kolorem, w sumie jak siê pod koniec farbowalam ciemnym blondem wychodzi³ mi ³adny jasny br±z
a jaki mialas kolor pod spodem? bo ja na sprany ciemny braz jak nalozylam jasny braz to i tak mi ciemne wyszly..ale na braz nalozyc blond to nie wiem co by wyszlo?

princi no nie dziw sie ze potem dzieci niegrzeczne, jak codziennie o innej godzinie
chodza spac..ta moja kolezanka tez z poludnia i jak synka polozy po poludniu to potem jej do 1 w nocy nie spi

tesknie juz za Polska, bo tz w pracy a mnie zbiera na smuty

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-11, 11:02   #2180
blackpearlkrk
Raczkowanie

Czesc dziewczyny przejde sie do tych sklepow zobaczyc co maja jak tylko bede miala chwule wolnego.
Jak slyszalybyscie ojakiejs pracy dla faceta to dajcie znac bo moj nie moze znalesc stalej roboty.poki co lapie kazda fuche ktora mu wpadnie.pozdrawiam

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
To ja cos nie doczytalam

a i tak bym sie za bardzo stresowala ,do lekarza marsz !

Cuciola - a jak Ci sie zyje w Italii ? to znaczy, myslisz czasem o przytachaniu Tzta to polski i opuszczeniu italii?
Cytat:
Ja tez bym sie nie pojawila na przyjeciu troche dziwna godzina i ze w xiagu tygodnia zZwyczaj sie w weekendy robi jak ludzie maja wolne.
Stary 2013-03-11, 11:50   #2181
Konto usuniête

Cytat:
A mezu mi ufarbowal wlosy - na ten kolor co kupilam za 2,90. Ciemne wyszly -tak zawsze jasne brazy wychodza.
.
odwdzieczylas mu sie ?
Cytat:
To maz Ci wloski farbuje pokaz jak mu wyszlo

ale burza jest w rzymie i strasznie leje ...ahahaha podoba mi sie !!
mialam isc do pubu ,ale nie da sie z domu wyjsc ,bo wieje wiatr i leje jakby ktos z wiadra wode wylewal
a ja juz mam dosc tego deszczu. juz chyba od tygodnia codziennie pada
Cytat:
Napisane przez mmarcepan Poka¿ wiadomo¶æ
to jestesmy we dwie staroswieckie...to mogla w ogole na 24 zaprosic - mozna by bylo jak w sylwestra swietowac
to moze my Polki jestesmy takie staroswieckie ?
Cytat:
a jaki mialas kolor pod spodem? bo ja na sprany ciemny braz jak nalozylam jasny braz to i tak mi ciemne wyszly..ale na braz nalozyc blond to nie wiem co by wyszlo?
a ja jak kiedys farbowalam, to mi zawsze czarne wychodzily, wiec dalam sobie spokoj

chetnie bym cos zrobila z tymi wlosami. mialam zapuszczac, ale w sumie po co jak tylko klopot z nimi. tak wisza smetnie
Stary 2013-03-11, 14:01   #2182
cucciola79
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 998

hej hej

my caly weekend u babci nie mialam kiedy cos napisac

principiekny bukiecik to mezus ladnie sie postaralja swieto kobiet z mamcia ciocia i siorka przy szampanie i tez torciku obchodzilama w domku symbolicznie dwa bukieciki mimozy z mala znalazlysmy
a co do godziny to faktycznie u Was dziwaczna na przyjeciau nas jak dla dzieci to zazwyczaj na 17 sie prosi

cucijak tam sampoczucie??Ty kiedy sie wybierasz do kraju??teraz w kwietniu wybiera sie moja mama i tak cos mnie tez ostatnio ochota naszla
cucciola79 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-03-11, 14:08   #2183
principessina
Zakorzenienie

hejka
cucciola79 u nas o 17tej to dzieci jeszcze drzemke maja! nie dziwne, ze pozniej hulaja do 1szej! ja jak prosilam na 19ta to i tak duzo osob sie spoznilo i wszystko sie przeciagnelo...no jeszcze rozumiem jakby w sobote robila, niestety trudno mi sie do takich godzin poznych dostosowac, bo jak Flavio jest taki rozbudzony wieczorem jakas imprezka czy ogolnie ludzmi to w ogole nie bedzie spal nie wiem do ktorej...

cuciola
a skad jest Twoja kolezanka? jak tam praca Tzta rozwinal sie interes?
Stary 2013-03-11, 14:29   #2184
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
cucijak tam sampoczucie??Ty kiedy sie wybierasz do kraju??teraz w kwietniu wybiera sie moja mama i tak cos mnie tez ostatnio ochota naszla
slonce wyszlo i zaraz lepiej cos im sie prognoza nie sprawdza, mialo padac
wykapalam psa na zewnatrz i w 2 minuty byl suchy tesciowa sie ucieszy ze lazienka w stanie nienaruszonym
ja lece 20.04

Cytat:
cuciola a skad jest Twoja kolezanka? jak tam praca Tzta rozwinal sie interes?
moja kolezanka, ktora ma synka pochodzi z okolic Neapolu, musze przyznac ze jest taka goscinna jest ze 10 z polnocy jej nie dorowna ale troche balaganiara jest
a tz ciagle zajety, maja co chwile jakies zajecie + organizuja konkurs dla zespolow w pubie co czwartek..tylko na razie kase trzymaja i nie rozdzielaja ale wazne ze nie traca

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2013-03-11 o 14:44
Stary 2013-03-11, 15:33   #2185
sjoanna
Zakorzenienie

Witam wszystkie po weekendzie!

My wczoraj znowu na spacerku bylismy na polskiej mszy - mialam sie wyspowiadac przed swietami ale byl tylko jeden ksiadz wiec nie mialam okazji. Musimy isc w nastepnym tygodniu znowu.
Bylo pieknie - slonecznie i cieplo.
Spotkalam dwie znajome ze szkoly wloskiego.

Cytat:
Napisane przez mmarcepan Poka¿ wiadomo¶æ
princi ale ³adny bukiet ja tam lubiê mimozy...tz tradycyjnie podarowa³ mi w³a¶nie bukiet mimozy :thumbup:
ja mam normalnie weekend pod znakiem dolce far niente tz jest u rodziców w czwartek posprzatal tak¿e ja nie zrobi³am w domu nic poza dwoma praniami a tak yo tylko le¿a³am, ogl±da³am na yt sobie jedn program, pocwiczylam no i pracowa³a parê godzin...normalnie ¿yæ nie umieraæ
sjoanna pewnie siê w koñcu ten br±z wyplucze na jasny :thumbup:
Nie wiem czy sie wyplucze - moze slonce cos rozjasni ale predzej ja sie przyzwyczaje do koloru.
Widze ze Shred cwiczysz - i ja musze zaczac.
A ta ostatnia pani z podpisu co fajnego ma?

Cytat:
sjoanna nie boisz sie sama wlosow farbowac? ja to mam troche hopla na punkcie wlosow, sama wole nie eksperymentowac, zreszta odkad wrocilam do nature nic nie musze robic, pojde tylko przed swietami wycieniowac troche
Farbuje juz od czasow studiow - na poczatku bo mialam mysi kolor a potem bo pierwsze siwe sie pokazaly.
Zazwyczaj staram sie to robic farba bez amoniaku.
No i jak tylko jestem w Polsce to u fryzjera.
Ale tutaj to czesciej w domu.

Cytat:
Czesc dziewczyny przejde sie do tych sklepow zobaczyc co maja jak tylko bede miala chwule wolnego.
Jak slyszalybyscie ojakiejs pracy dla faceta to dajcie znac bo moj nie moze znalesc stalej roboty.poki co lapie kazda fuche ktora mu wpadnie.pozdrawiam
Tylko przeczytaj uwaznie bo cos mi sie wydaje ze sie trzeba umawiac.
A teraz taki kryzys ze mase Wlochow pracy nie ma.
Maz mojej kolezanki - Polak -budowlaniec- juz 2 tydzien w domu siedzi bo roboty nie ma. Zastanawia sie nad wyjazdem na jakis czas na polnoc Wloch do swojej starej firmy.

[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;3970003 2]odwdzieczylas mu sie ?

[/QUOTE]

Nie!
I lepiej zeby nie wpadl na pomysl farbowania bo ma ladnie siwiejace wloski i sie powoli w Clooneya przeistacza - wloskowo oczywiscie.

Cytat:
wykapalam psa na zewnatrz i w 2 minuty byl suchy tesciowa sie ucieszy ze lazienka w stanie nienaruszonym
ja lece 20.04

moja kolezanka, ktora ma synka pochodzi z okolic Neapolu, musze przyznac ze jest taka goscinna jest ze 10 z polnocy jej nie dorowna ale troche balaganiara jest
a tz ciagle zajety, maja co chwile jakies zajecie + organizuja konkurs dla zespolow w pubie co czwartek..tylko na razie kase trzymaja i nie rozdzielaja ale wazne ze nie traca
A i pewnie pies szczesliwy ze w wannie nie musi stac.
Fajnie ze interes sie rozkreca!

W przyszla niedziele jest maraton w Rzymie.
Znajoma Nowozelandka w nim pobiegnie.

a LADY.”

Edith Head
Stary 2013-03-11, 16:14   #2186
Konto usuniête

Cytat:
ja lece 20.04

a co Ty Yogiego tak czesto myjesz? u mnie wszedzie jest mokro. jak wyprowadze psa, zeby pobiegal, to zaraz brzuch ma brudny i mokry. paskudna plucha
Cytat:
Nie!
I lepiej zeby nie wpadl na pomysl farbowania bo ma ladnie siwiejace wloski i sie powoli w Clooneya przeistacza - wloskowo oczywiscie.

moj tez przy skroniach ma troche bialych wlosow. a zauwazylam, ze tu nawet duzo dziadkow sobie wlosy farbuje. ale to paskudnie wyglada
Stary 2013-03-11, 16:31   #2187
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

evelinarav bo ma grzybice na tle alergicznym i mamy specjalny szampon..

Stary 2013-03-11, 17:54   #2188
Romanaccia
Zakorzenienie

[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;3970003 2]a ja juz mam dosc tego deszczu. juz chyba od tygodnia codziennie pada [/QUOTE]

Ja uwielbiam deszcz,ale bez przesady... ta zima jakos nie chce sie skonczyc ,widzialam w prognozie pogody ,ze w Rzymie w ta sobote ma byc -1 stopien..... mam juz dosc tego zimna !!

blackpearlkrk - teraz w Italii z praca strasznie ciezko... tego kryzysu konca nie widac....zaczynam coraz bardziej tesknic za czasami z poczatkow mojego przyjazdu do wloch... prawie 11 lat temu.... zostawilam jedna prace i po kilku dniach mialam druga ,kilka razy tak robilam, wtedy mozna bylo sobie na to pozwolic i nie trzeba bylo sie martwic co potem ...tak jak teraz ...
Stary 2013-03-11, 19:24   #2189
mmarcepan
Rozeznanie

evelinar oj masz racje chyba ci do Polek a co byś chciała zrobić z włosami? ja nadal zapuszaczam i odrost też hoduje

sjoanna grzeczny tz ze farbuje...mój też był od tego specjalistą - w ogóle uważam ze chłop najlepiej włoski pofarbuje bo dokładnie
a shred bardzo polecam ja ogólnie zawsze lubiłam aeroby i ćwiczenia w domku, ale dopiero od stycznia się znowu porządnie za siebie zabrałam i ćwiczę 6 razy w tygodniu...tiffany rothe to moja bognii ćwiczeń na tzw. boczki - po miesiącu ubyły mi 2 cm w talii, teraz ćwiczę z nią rzadko ale ubył kolejny centymetr, także ja kocham bardzo

Stary 2013-03-11, 19:55   #2190
blackpearlkrk
Raczkowanie

Sjoanna ze sietrzeba umawiac nie kumam za bardzo o co chodzi?
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Emigrantki

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: Wy³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.