|
|
#2191 | |
|
Kici kici miau miau
|
Dot.: Apple
Cytat:
Oj bardzo sie mylisz. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Mysle ze nie ma co karmić trolla Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
ranka, można się wprosić na Insta?
![]() Nie rozumiem dlaczego ludzie którzy czegoś nie lubią, przychodzą na wątki o tym i zaczynają na to pluć. Tu ktoś kto nie lubi produktów Apple, na wątku o kotach była osoba, która nie lubi kotów... a idź cholero kup sobie Toshibę i jaszczurkę i daj ludziom spokój.
|
|
#2193 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A miałam właśnie z tym iść na wątek zdziwieniowy ![]() Wysłane z iPhone |
|
|
|
|
|
#2194 | |
|
Kici kici miau miau
|
Cytat:
Jasne ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#2195 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ostatnie Zdanie ![]() Kliknięte z iPhone ![]() Czasem słownik wie lepiej
|
|
|
|
|
|
#2196 |
|
PIP.
|
niektorzy tak maja, zagladam czasem na cale forum macowe i jest tam pelno fanow androida, ktorzy w kazdym temacie np o iPhone mowia ze oooo galaxy lepszy i po co to kupowac
|
|
|
#2197 |
|
Rozeznanie
|
Jutro boxing day, ruszam na łowy! Macbook Air (2017) jest w promo za £799. Już byłam zdecydowana ale teraz się biję z myślami. Partner wczoraj złamał rękę i przez kilka tygodni nie będzie pracować, więc mocno nadszarpnie to nasz budżet :/
Wysłane z iPhone |
|
|
|
|
#2198 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłam!
Wysłane z iPhone |
|
|
|
|
#2199 |
|
Kici kici miau miau
|
|
|
|
|
|
#2200 |
|
PIP.
|
bylam grzeczna w tym roku i na Swieta dostalam apple watch
![]() kurcze, ale on fajny!
|
|
|
#2201 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#2202 |
|
PIP.
|
jasne
|
|
|
#2203 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Choć również jestem gadżeciarą i uwielbiam takie rzeczy Oczywiście można go używać w wielu pożytecznych celach, ale jak dla mnie jest to po prostu bajer i gadżet, bez którego spokojnie można się obyć. Choć skłamałabym, gdybym powiedziała, że mi się nie spodobał, bo spodobał bardzo No i ogólnie jestem zdania, że większość hejterów Apple'a to ludzie, którzy z jego produktami nigdy nie mieli do czynienia Bardzo często tak jest. Sama zresztą kiedyś hejtowałam, przyznam się bez bicia, ale odkąd mam iPhone'a jestem zachwycona i wiem, że na pewno nie zmienię go na żaden telefon z Androidem
|
|
|
|
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś przeszłam na IP se liczę ze tez będę bardziej Zadowolona przez płynności działania telefonu niż jak miałam telefon na Andku
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Zależało mi żeby telefon nie kosztował miliony monet ale żeby system był płynniejszy niż moje poprzednie telefony. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2205 | |
|
PIP.
|
Cytat:
ale dostalam AW series 1 (nie potrzebowalam najnowszego, ktory jest o 1/3 drozszy) i tak naprawde to on kosztuje w sumie tyle co np zegarki korsa ktore nic poza pokazywaniem czasu nie "potrafia"
|
|
|
|
#2206 |
|
Rozeznanie
|
Apple
Mam pytanko o iCloud Drive na Macbooku. Zgrałam zdjęcia z pendrive na icloud i teraz na macbooku nie mogę otworzyć tego folderu ze zdjęciami. Zdjęcia są w chmurze bo sprawdzałam w telefonie i je mam, ale jak chcę otworzyć ten folder na laptopie to jest on nieco jaśniejszy od innych i nie reaguje na otwieranie w ogóle. Czemu tak się dzieje?
Wysłane z iPhone |
|
|
|
|
#2207 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#2208 |
|
Rozeznanie
|
Apple
No niby wszystko się skopiowało. Z poziomu telefonu wszystko jest. Spróbowałam drugi raz z innym folderem i to samo :/ Pliki są w chmurze, ale folder nie otwiera się na laptopie.
Wysłane z iPhone Edytowane przez Narva Czas edycji: 2017-12-29 o 01:22 |
|
|
|
|
#2209 |
|
Kici kici miau miau
|
Moze masz malo miejsca juz? A net podłączony?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2210 |
|
Rozeznanie
|
Apple
Nie mam mało miejsca bo laptop jest nowy i jeszcze nic na nim nie ma, zresztą te pliki i tak są w iCloud... Net też działa. No nie wiem sama, dziwne to.
Wysłane z iPhone Edytowane przez Narva Czas edycji: 2017-12-29 o 10:16 |
|
|
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, miała któraś z Was problem z pomieszaniem się kolejności zdjęć w iPhone po synchronizacji nowego urządzenia? Wczoraj odtwarzałam sobie zawartość poprzedniego telefonu na nowym urządzeniu i widzę, że w folderze Albumy zdjęcia wyświetlają mi się teraz w losowej, a nie chronologicznej kolejności
Można to jakoś zmienić?
|
|
|
|
|
#2212 | |
|
Kici kici miau miau
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2213 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#2214 |
|
Kici kici miau miau
|
hmm to nie wiem, jakby co masz zawsze pomoc Apple
|
|
|
|
|
#2215 |
|
Rozeznanie
|
Apple
Ja tu tylko nieśmiało chciałam wtrącić, że nigdy wcześniej (kilka lat) nie potrzebowałam pomocy Apple więc dziś kontaktowałam się z nimi pierwszy raz i jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i podejścia do klienta. Brawa dla nich.
Wysłane z iPhone |
|
|
|
|
#2216 |
|
Kici kici miau miau
|
A udalo sie rozwiązać problem?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2217 |
|
Rozeznanie
|
Apple
Jeszcze nie wiem Rozpoczęłam konwersację na czacie ale zadzwonili do mnie. Generalnie po sprawdzeniu wszystkich innych opcji, najprawdopodobniej problem polega na tym, że na pozostałych urządzeniach, na których korzystam z tego apple id (iphone i ipad pro) mam najnowszą wersję oprogramowania, a na Macbooku nie. Muszę zaktualizować system, ale mój domowy internet ma taką zawrotną prędkość, że pobieranie aktualizacji systemu potrwa około 3 godzin więc advisor zaproponował, że zadzwoni do mnie jutro, żeby sprawdzić czy to podziałało. Edit: Problem rozwiązany. Update do nowszej wersji macOs pomógł. Wysłane z iPhone Edytowane przez Narva Czas edycji: 2017-12-29 o 23:27 |
|
|
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny.
Używa ktoś iPhone 7? Wiecie może czy da się tam ustawić klawiaturę 4x3 do pisania czy jest dostępna tylko querty? Albo jakaś aplikację pobrać aby była klawiatura 4x3? Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#2219 | |
|
Rozeznanie
|
Apple
Cytat:
W 7+ nie widzę takiej opcji. Zresztą nie zależy to od modelu tylko wersji systemu. A właściwie wszystkie iphony od 5s górę mogą mieć ten sam soft (update do wersji 11) Wysłane z iPhone |
|
|
|
|
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
|
![]() |
Nowe wątki na forum Komputery, telefony, tablety
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

Można to jakoś zmienić?