|
|
#2191 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 58
|
Dot.: Czarnow這se;)
Ja te uwielbiam czarne wlosy..maja w sobie tak magie i si貫
))))))
|
|
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 890
|
mi si podobaj konkretne kolory w這s闚 z blond闚 platyna z rudych ognisto pomara鎍zowo rude z br您闚 hmm.. ciemny br您 bo blisko do czarnych ale na mojej g這wie toleruje same ciemne kolory ciemny br您 lub czer. Istniej odzywki do ka盥ego koloru w這s闚 opr鏂z czarnego a wi璚 jak wy dbacie o w這sy ze by si kolor nie sp逝kiwa.
|
|
|
|
|
#2193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmmm..sam niewiem..ja poprsotu farbuje i nic nie robie..i szczerze wogole sie nie sp逝kuje albo bardzo ma這..mam dobry mocny kolor przez dwa miesiace...czasem nawet po trzech wyglada dobrze...niewiem.moze mam dobre w這sy..szcz窷cie..albo ze nie myje az tak cz瘰too..(lepiej mi sie ukladaj jak nie sa tu po umyciu)albo przez te dwa lata juz tak mi zmieni造 kolor...ze ju s czarne ))))))A tak wog鏊e...Weso造ch 鈍i徠..i smacznego jajka..i zeby was czarnule..z豉這 wod na 鄉ingusaa ))))))
|
|
|
|
|
|
#2194 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 96
|
Cytat:
|
|
|
#2195 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 232
|
Cytat:
Dwa razy by豉m na dekoloryzacji, bo farba za mocno w瘸r豉 si we w這sy. P騧niej mia豉m lekko rude, takie kasztanowe, potem- przyciemniane u fryzjera na r騜ne br您y i w ko鎍u wr鏂i豉m do czerni- z tym 瞠 nie nak豉dam farby czarnej, a br您y, kt鏎e i tak wychodz na czarne Ps. w這sy po dekoloryzacji nie by造 zniszczone, lekko przesuszone, 瘸dnej tragedii, jak to cz瘰to opisuj. Nie stosowa豉m te 瘸dnych drogich, cudownych od篡wek, cho pewnie wiele zale篡 od rodzaj闚 w這s闚.
|
|
|
|
#2196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasami od篡wka i tyle
|
|
|
|
#2197 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 345
|
Cytat:
w dodatku w ci庵u p馧 roku i comiesi璚znych wizyt po 150z jedna...
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#2198 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 82
|
Czy my郵icie, 瞠 by這by mi dobrze w czarnym kolorze? Mam swoje naturalne, nigdy nie farbowane, ale my郵a豉m o czarnym
|
|
|
|
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 536
|
|
|
|
|
|
#2200 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2201 |
|
Zakorzenienie
|
pasuja Ci takie wlosy ^^
|
Okazje i pomys造 na prezent
|
|
#2202 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 391
|
Dziewczyny, a ma ktoras z Was czern z poblaskiem bleikitu? Mnie TZ namawia na taki kolorek bo mowi, ze dobrze mi w ciemnym.Naturalny moj kolor to sredni braz, zawsze farbuje na ciemny braz (ktory i tak wyglada jak czern na poczatku).Obecnie nie farbowalam od 6 mies. i chcialabym odswiezyc kolor, tylko nie wiem wlasnie jaki dac.Mam niebieskie oczy i dosc ciemna cere wiec kontrast bylby super.Tylko nie wiem czy nie bedzie to dziwnie wygladalo
Wiec - ma ktoras blekitna czern na wlosach?
|
|
|
|
|
#2203 |
|
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 1 290
|
ja mam, i mam podobna urode do Twojej, juz wstawialam zdjecie, ale w takim razie wkleje jeszcze raz
|
|
|
|
|
#2204 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 883
|
|
|
|
|
|
#2205 |
|
Konto usuni皻e
|
dziekuje
)
|
|
|
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
prz窷liczna !
|
|
|
#2207 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2208 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 570
|
|
|
|
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2211 |
|
Konto usuni皻e
|
ojejku dzi瘯uj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() milutkie dziewczynki i ch這piec zapomnia豉bym ;d
|
|
|
|
|
#2212 |
|
Raczkowanie
|
Aha, jesycye jedno mam pztanie.Slyszalam ze czarna farba bardzo dlugo sie utrzymuje na wlosach.To prawda? Co potem z odrostami?
|
|
|
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do granatowej czerni moim zdaniem ona bosko wygl康a przy ciemno niebieskich oczach
Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2009-04-23 o 16:07 |
|
|
|
|
|
#2214 |
|
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 7 274
|
Dziewczyny i ch這paki!
![]() Zamarzy這 mi si zosta czarnow這s. Ca貫 篡cie by豉m blondynk i szczerze m闚i帷 jest to troch nudne... Tym bardziej, 瞠 w這sy z roku na rok mi ciemniej i staj si coraz bardziej 'polskie' czyli wpadaj w mysi ciemny blond. A 瞠 taki kolor mi si nie podoba to rozja郾iam, 'baleja簑je' itd. Ale jest to coraz bardziej uci捫liwe bo w這sy mi rosn szybko, odrost ciemniejszy i ciemniejszy, a na blondzie jak to na blondzie, ka盥 r騜nic w odcieniu wida. Dlatego te 鈔ednio mi pasuje farbowanie ich samodzielnie ale co miesi璚zne wizyty u fryzjera bol m鎩 portfel. Kiedy stwierdzi豉m, 瞠 zaszaleje i waln sobie co ciemnego. Oczywi軼ie u fryzjera bo "ekspert dobrze dobierze kolor i odcie". Za przeproszeniem dupa blada. Kolor wyszed ciemny br您owy, fakt, ale nadal br您owy (sugestia mamy, kt鏎a nie lubi czarnego). Wygl康a豉m w nim nijako... taka rozmyta. Ale do sedna. Jestem bladym latem. Ewidentnie zimna, robi豉m analiz wi璚 wiem na 100%, ale i tak to zwyczajnie wida. A dlaczego bladym? No c騜, nie przepadam za s這鎍em, szczeg鏊nie za opalaniem si na s這鎍u. Ale jak ju mnie co chwyci to te na zimno oczywi軼ie. Tak wi璚 blada, z cieniami pod oczami (niestety to genetyczne) ale umiem je 豉dnie zamaskowa korektorem. Prze鈍ituj mi niebieskie 篡趾i a rumieni si na delikatny, zimny r騜. Mam zielone oczy, do嗆 intensywnie zielone ale nie wpadaj帷e w 鄴單. Na zdj璚iu to kiepsko troch wida... Mam naturalnie do嗆 ciemn opraw oczu. I teraz pytanie do was! Jak my郵icie, zrobi sobie czarne w這sy? Je郵i tak to jakie? Krucze czy mo瞠 z niebieskim, b喚kitnym lub fioletowym poblaskiem? B璠 bardzo wdzi璚zna za pomoc Do陰czam swoje zdj璚ia (g堯wnie po to by dowiedzie si czym je potraktowa): 1. jakie 3-4 lata temu, tu najbardziej wida m鎩 naturalny kolor 2. ju wyp逝kany br您, te jakie 3 lata temu. niestety wyp逝kiwa si na ciep這 chocia mia by zimny...3. jaki rok temu. Nie wiem co to za kolor ani sk康 si wzi掖... U nasady pewnie natural ![]() 4. no i dwa miesi帷e temu. Teraz mam troch ja郾iejsze bo jak g逝pia eksperymentowa豉m, przez co te najja郾iejsze pasma s troch... siwe. Aaa zapomnia豉m dopisa, 瞠 marzy mi si design na tzw. Kr鏊ewn 好ie磬... Co podobnego jak Lola20 czy Tyris... |
|
|
|
|
#2215 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 244
|
Zebysmy mogly Ci pomoc potrzebujemy zdjecie twojej buzi , nie wlosow
![]() Te krote wkleilas nie sa zbyt dobre ...
...Wszystko to co mam ,wykradlam Bogu gdy spal ...I tak zabierze mi wiecej,zatrzymujac serce... ***!!!MOja MetaMorfoza!!!*** https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=292268 Edytowane przez isKraMc Czas edycji: 2009-04-28 o 07:57 |
|
|
|
|
#2216 |
|
Zadomowienie
|
heh teraz poleci lekk zdrad
bo z kruka chc rude tylko za bardzo nie wiem jak si wzi望 za to>yhhhh
|
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 536
|
|
|
|
|
|
#2218 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
#2219 |
|
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 7 274
|
|
|
|
|
|
#2220 | |
|
Moderator
Wiadomo軼i: 6 269
|
Cytat:
.Polecam w酹ek tylko ze wizazanka przechodzila z ciemnego br鉺u.http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=240987
|
|
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Piel璕nacja w這s闚 i fryzury
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.

))))))

))))))A tak wog鏊e...Weso造ch 鈍i徠..i smacznego jajka..i zeby was czarnule..z豉這 wod na 鄉ingusaa

w dodatku w ci庵u p馧 roku i comiesi璚znych wizyt po 150z jedna...

i ch這piec
chocia mia by zimny...