![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
![]() ![]() ![]() Dziś dowiedziałam się że moja koleżanka która jest w drugiej ciązy z terminem sylwestrowym dostała ospę!!!! ![]() ![]() ![]() Nie no szacunek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2192 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() przykro mi bardzo ![]()
![]() |
#2193 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałam już listę, zamówiłam te płatki kosmetyczne co Ty. Podkłady bella mamma też mam, szczoteczkę i grzebyk mam z baby ono, zamiast gruszki katarek ![]() Cytat:
![]() ![]() To ja też chcę! Wpisz mnie na 26.11 na 16:40 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2194 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2195 |
Wtajemniczenie
|
Baja będzie dobrze!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2196 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Pożyczyłam glukometr, jutro będę szukac apteki, która zrealizuje mi recepte z moimi paskami i sprzeda mi ten sprzęt w promocyjnej cenie. że też mnie nie tknęło aby kupic je w Poznaniu, od razu po wyjściu ze szpitala.Tam pewnie bym kupiła od ręki bez problemu, a tu musze się naszukać Sama glukoza bez cytryny jest dla mnie nie do wypicia, musiałam wkropić całą, bo inaczej bym tego nie wypiła. Smak z cytryną podobny do lemoniady ![]() Na domiar złego pogorszyły mi się wyniki tsh, zwiększam więc dawkę kolejny raz. Na szczęście morfologia już lepsza, tabletki z żelazem widać pomagają. No i najważniejsze Jaś zmierzony z każdej strony, wszystko prawidłowo. Od poprzedniego tyg przybrał 300 g i ważny już 830g ( 25t5d) Miałam też ktg i również wszystko ok. Chociaż tyle dobrze, że z synkiem wszystko w porządku ![]() Bylismy ogładać wózki, niestety nie było ostatniego mojego faworyta (tako Baby heaven), ale spodobały nam się Tako Laret i Baby design Lupo. Laret jest fajny, ale kiepsko się składa, aby zajął mało miejsca trzeba ściągnąc tylne koła, jak jest w Lupo nie wiem, bo nie sprawdzaliśmy, za to ma trochę większą gondolę, ale za to mniej mi się podoba spacerówka. Oba prowadzi się lekko, jedną ręką. Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2013-11-19 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2197 | |
Zadomowienie
|
No owocne były dostałam 3 torby ulotek i gratisów
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ojej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2198 |
Raczkowanie
|
Baju przykro mi
![]() ![]() Dziewczyny któraś z Was pisała o proszkach dla dzieci. Zamierzacie prać w specjalnym, czy w swoim? Bo ja sama nie wiem, planowałam kupić dla małego do prania osobny proszek i płyn, ale właśnie się zastanawiam czy mogę prać w swoim proszku i tylko płyn do płukania osobny kupić?
![]() |
#2199 |
Zadomowienie
|
Melduję, że od czwartku chyba w biedronce promocja na pieluchy i chusteczki.
78 szt. pieluch w rozmiarze mini - 29,99 156 szt. pieluch w rozmiarze mini - 49,99 4-pak chusteczek (288 szt) - 12,99 w ogóle sporo fajnych promocji http://okazjum.pl/gazetka/gazetka-pr...11-2013,2655/4
#2200 |
Zakorzenienie
|
no niestety podobno możliwe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2201 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale jej współczuję... Mam nadzieję, że nie wiąże się to z jakimiś powikłaniami! I tak btw, np. świnkę przechodziłam w wieku 19 lat ![]() Cytat:
![]() ![]() Cieszę się też, że masz takie pozytywne nastawienie, bo na pewno sobie poradzisz! ![]() A mogłabyś coś jeszcze napisać o wózku Baby Design Lupo?? Ja oglądałam tę nowszą wersję Lupo - Comfort, która różni się głównie inną tapicerką (niby lepszym materiałem), a jak prezentuje się ten materiał w Lupo, który widziałaś? Cytat:
![]() Najfajniejsza chyba ta butelka z Aventu ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2202 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szczerze w tej SR dostałam tyle ulotek, gazetek i książeczek że mogłabym bibliotekę otworzyć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2203 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja od wczoraj mierze cukier glukometrem-opuszki mam fioletowe ![]() zjadłam właśnie kolacje-ciekawe jaki bedzie poziom cukru ![]() wydrukowałam tabele ze strony słodkie mamy i jem to co ma mały IG, i małe porcje. Śniadanie zjadłam duze i 170, a po małym obiedzie 98.
...bo życia nie mierzy się ilością oddechów ale chwilami, które zaparły dech... ![]() mamusia marcowa 2014 ![]() ![]() Edytowane przez vivien39 Czas edycji: 2013-11-19 o 18:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Rozeznanie
|
Kate a gdzie do SR chodziłaś? przy Inflanckiej?
![]() |
#2205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gondolę wewnątrz przy samym dole ma 80 cm co mnie bardzo ucieszyło, bo własnie jak największa chce. Prowadzi się naprawdę lekko-oczywiście po sklepie. Materiał wydał mi się ok, niestety nie sprawdzałam dokładnie. Obok stało Lupo Comfort ale wersja spacerowa toteż trudniej mi porównać gondole.A niestety nie wpadłam na to aby sprawdzić dokładnie materiał tu i tu, ale wydaje mi się,że w lupo comfort materiał jest bardziej błyszczący. W zasadzie oglądaliśmy szybko, z myślą, że dokładniej zrobimy to w naszym mieście, bo wiem, że te wózki tam znajdziemy. Zastanawiam się czy idzie złożyć stelaż wózka z kołami bo chciałabym aby zajmował jak najmniej miejsca. Generalnie wózeczkek godny uwagi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2206 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Już widzę pełno rzeczy, które mi się NA PEWNO przydadzą ![]() Pamiętaj żeby przypomnieć potem ![]()
![]() |
#2207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() JA jutro na glukozę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Rozeznanie
|
baja-ja tak właśnie jem, to co ma mały IG. I małe porcje. Lekarka kazała 6 posiłków dziennie.
#2209 |
Zadomowienie
|
Nie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2210 |
Zakorzenienie
|
Jedli chodzi o proszek, to będę prala albo w tych ekologicznych, we których poprę teraz albo kupie specjalny dla dzidziusia, z tym ze będę prala wtedy wszystkie rzeczy w nim. Także nasze i Antosia.
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
#2211 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Baja, przykro mi z powodu cukrzycy, trzymam kciuki za dietkę i leczenie - oby przyniosło efekty!!! Najważniejsze jednak, że z Jasiem wszystko dobrze! ![]() Ag9, dzięki za info o promocji pieluch w Biedronce ![]() ![]() Amelka2006, zdrówka dla Ciebie i córci! Pola_m ale smaka narobiłaś, zwłaszcza tym bakłażanem! ![]() Paulina_radom dzięki za pocieszającą wiadomość, że po samym porodzie już tyle kilo mniej! U mniej już 7kg na plusie (23tc) ![]() Paulina_radom, Kolba i Ela87 ja też jestem fanką Tess Gerritsen! Moje ulubione to 'Chirurg' i 'Dawca' (wydany też jako 'Żniwo'). A czytałyście może coś Jo Nesbo? Pisze bardzo dobre kryminały! Polecam! Ja w ogóle bardzo lubię czytać ![]() A ja dziś mam pecha. Najpierw rano wjechałam w jakiś wertep na tyle paskudnie, że aż mi radio przestało działaś. A że do pracy mam prawie godzinę w jedną stronę tak jechałam w sumie prawie 2 godziny w zupełnej ciszy. Mało tego, w drodze powrotnej dostałam mandat za prędkość. Fakt że był to teren zabudowany ale to taka przelotowa miejscowość, w dodatku ciągnie się na jakiś góra kilometr i po prostu nie opłaca się zwalniać. Pierwszy raz tam stali ![]() ![]() ![]() Lecę odpocząć, pa ![]()
#2212 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak mi się wydawało, ale nie chciałam zwalać na Ciebie ![]() Jeszcze nie wiem czy zrobię jak piszę, czy od razu w moim proszku. Się zastanowić muszę ![]() Cytat:
![]() Ja już to wszystko przetrawiłam i już się niczym nie martwię. Wpisałam sobie cukrzyca ciążowa na necie i czytałam różne fora, także nie wiem nawet teraz co czytałam. Najlepiej jeść produkty o niskim indeksie glikemicznym, mam zapisany link z wyszukiwarką http://www.montignac.com/pl/szukaj-s...glikemicznego/ nawet na telefon ściągnęłam sobie podobną aplikacje ![]() Na początku u mnie to taka metoda prób i błędów. Ale mi dali normy nawet wysokie, więc się jakoś mieszczę w tym. [QUOTE=justine_87;43789553 Dziewczyny, już mi się nudzi na tym zwolnieniu... Śpię do 11:00, bo wcześniej nie mogę zwlec się z łóżka... Łeee... Chyba zacznę szyć, żeby znaleźć sobie zajęcie ![]() Też miałam szyć... Uszyłam jeden komplet dla moich fretek i jakoś nie chcę mi się następnego ![]()
![]() |
#2213 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2214 |
Raczkowanie
|
my też się zastanawiamy nad lupo, ale comfort, podobno ta podstawowa wersja lupo przy spacerówce jest trochę wadliwa, budka na całkiem rozłożonym siedzisku się płytko rozkłada.. tak czytałam w necie.. i jeszcze pani w sklepie mówiła, że to nie jest polski producent i te wózki statkiem płyną, więc w razie reklamacji trochę się czeka... jednak jak za ta cenę nic lepszego nie wpadło nam w oko.
nasza Kropeczka ![]() http://babystrology.com/tickers/baby...=4&babycount=1 http://www.suwaczki.com/tickers/oar843r82jacc1em.png Edytowane przez Rossa1988 Czas edycji: 2013-11-19 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2215 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A młody taki duży już ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na szczęście nie można chodzić głodnym i trzeba jeść 2000 kalorii ![]() Cytat:
![]() Biedronka i carrefour to akurat sklepy które są w mojej miescinie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2217 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() przydatna do przemywania oczu, do wpuszczania do noska przy suchym powietrzu lub podczas kataru Cytat:
![]() Cytat:
wczoraj pochlonęłam kg frytek a przed chwilą otworzyłam drugą paczkę prażynek... i jeszcze pomarańczy mi się chce... na wadze dopiero +4,5 kg więc jest ok. w pierwszej ciaży tyle na plusie mialam w 19tc
![]() |
#2218 |
Zakorzenienie
|
Witam się wieczorowa pora.
Baja - trzymaj się! Jest Was tu więcej z cukrzyca, na pewno będziecie się wspierać i wymieniać doświadczeniami. Miałaś jakieś objawy? Amelko - zdrówka! Dziś bylo o gotowaniu - ja też zrobiłam wielki gar lazanek i zjem je sama, bo małż nie przepada. Robiłam pierwszy raz, nie doprawilam wystarczająco, ale smakują mi. Pisalyscie też o wadze. Ja startowalam z 52, tydzień temu miałam +5, ale nie sprawdzam regularnie, pewnie jest już więcej, bo mi brzusio ostatnio wyskoczył. ekipa kończy robić szafę, jutro czeka mnie ogranianie tego syfu, układanie rzeczy itp. Ale nie będę szaleć, pamiętam o szyjce. Od czwartku przez najbliższe 5 dni będę sama z Ewcia. Malz ma dyżury w pracy i wyjazdowe szkolenie. Mama obiecała, ze wpadnie w razie czego coś pomoc. Tyle ode mnie na razie. Cytowanie w telefonie jest ponad moje siły. Wybaczcie.
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2013-11-19 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2219 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z nadzieję wzięłam 2 op M i 1 - L ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2220 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj sąsiadka przyniosła mi dużą reklamówkę niby ciuszków dla dziecka, które dała jej moja mama
![]() Nie jestem jakaś wybredna, nie mam nic do używanych ciuchów, ale ranyyy co za wiocha ![]() Te ciuchy to chyba jeszcze są po mnie i moim rodzeństwie ![]() ![]() ![]() Buciki które moja siostra dostała używane, w których chodziło dwoje moich siostrzeńców, syn sąsiadki i jeszcze moje bobo ma w tym chodzić? W ogóle jeśli chodzi o buty, to ja raczej będę inwestowała w nowe... Niby mam dostać ciuszki od kuzynki, ale tam jest jeszcze większa wieś, więc chyba jednak wszystko będę musiała kupić nowe...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.