Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-04, 19:12   #2191
tamlin111
Zakorzenienie

Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI

To ja już plecki mam brązowe
Musze jutro kupić coś do opalania i po opalaniu, bo nie mogę znaleźć nic w domu. Pewnie wyrzuciłam bo stare było.
Stary 2015-06-04, 19:20   #2192
swinka94
Zadomowienie

Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI

HaGie oj gada ciągle o tych studiach. Zapytała się czemu sobie narobilam zaległości, czy nie widziałam wcześniej że coś się dzieje...

Jeśli udało Ci się przetrwać nawet jeden epizod dużej depresji - jesteś niebezpieczny i możesz wszystko.
swinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-04, 20:15   #2193
bakus13
Rozeznanie

wlazlam i w sumie nie wiem co pisac

ja to nie mam dlugiego weekendu ani tez Meza na dlugi weekend Jutro juz do pracy jedzie wiec musze sie nacieszyc nim na zas do jutrzejszego poludnia

MAM WESELE W SIERPNIU I NIE MAM W CO SIE UBRAC
nawet nie mam ochoty sie pokazywac w sukience, spodnicy ani tez niczym krotkim Jestem w nastroju do zalozenia czarnych jeansow, bluzki jakies ladniejszej i plaszcza zeby mi walkow nie bylo widac na plecach
bakus13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-05, 09:35   #2194
la'Mbria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Zamówiłam te buty co Ashya. Zapłaciłam całe 59,2
Jak któraś chce bony do Zalando -20% to pisać, bo mam do oddania.
Ile?! Za tyle to i ja kupie...daj tego bona ;-)

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Cytat:
Napisane przez bakus13 Pokaż wiadomość
wlazlam i w sumie nie wiem co pisac

ja to nie mam dlugiego weekendu ani tez Meza na dlugi weekend Jutro juz do pracy jedzie wiec musze sie nacieszyc nim na zas do jutrzejszego poludnia rosi:rosi:

nawet nie mam ochoty sie pokazywac w sukience, spodnicy ani tez niczym krotkim Jestem w nastroju do zalozenia czarnych jeansow, bluzki jakies ladniejszej i plaszcza zeby mi walkow nie bylo widac na plecach
Gorset albo jakas bieliznę modelujaca załóż ;-)

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-05, 10:01   #2195
martolina1982
Zakorzenienie

Hej

Dajcie konika bo mam lenia a okna czekają na mycie. Miałam piękny sen, że dostaliśmy dom z wyposażeniem meblami nawet z pełnymi jedzenia szafkami w kuchni nigdy mi się dom nie marzył bo wiedziałam jakiegoś ty za tym idą ale gdyby tak jakoś nie z nieba spadło

Nadal kiepsko się czuje. Wstaje nocy kilka razy myje żeby bo mam taki kapec od tych mmigdałów ze nie mogę tego znieść.

04.05.2017 start!
martolina1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-05, 10:05   #2196
bakus13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez la'Mbria Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Gorset albo jakas bieliznę modelujaca załóż ;-)
nie wypali takie co cos, bo mi wyjdzie wszystko gora i nie bedzie mial mi kto tego gorsetu odpowiednio scisnac. Po drugie wcale nie mam ochoty pokazywac sie w czyms krotkim. Do tej pory nawet w krotkiej bluzce nie pokazalam sie poza domem...

W natepny tydzien mam badania plodnosciowe ehhhh

Edytowane przez bakus13
Czas edycji: 2015-06-05 o 10:06
Stary 2015-06-05, 10:31   #2197
creature666
Zakorzenienie

Dobry
Ależ cieplutko od rana burza ma dzisiaj być,ale pewnie mnie ominie,bo od 12 do ok 22 jestem w pracy

Bakus to nie idź heheheh żartuję. Głupkowaty humor ciąg dalszy

Ja też chcę takie cichobiegi!!!

Martuś zdrówka Ja jeszcze kaszle, mucosolvan pomaga piękny sen tak w ogóle

Ciekawa jestem jak będzie z wagą jutro

Miłego dzionka
Stary 2015-06-05, 10:45   #2198
tamlin111
Zakorzenienie

Dobry.

Cytat:
Ja miałam jeszcze dodatkowy na 100zł, dlatego tak mało wyszło. Ten co mogę Ci dac jest na -20%. Chcesz?

Cytat:
Kochana do sierpnia kupa czasu, zawsze z 10 kilo możesz zrzucić. O ile się zaweźmiesz. Pochodź, poszukaj, dobrze dobrana sukienka zdziała cuda, teraz takie piekne są długie. Do tego obcas odpowiedni i będzie ślicznie
Stary 2015-06-05, 14:00   #2199
insane_p
Zadomowienie

Cytat:
Kochana spanie na kartonach to nie taka zła opcja, skoro we własnym mieszkanku myśmy się do własnego wprowadzili z małym dzieckiem a kuchni nie było...ugotowanie czegoś więcej niż wody na herbatę było przez miesiąc nie możliwe ale i tak wspominam to fajnie

Laski...jaki my sobie zrobiliśmy "taras uzytkowy"...bajka...siada my wieczorami drink w łapkę, albo lampka wina, świeczki się palą ...romantico na maxa oczywiście inne funkcjonalności tez ma...
No tak, jasne, będziemy musieli, ale mam nadzieję, że się wyrobimy Jeszcze chwila czasu jest

I pokazuj zdjęcie tarasu!!!!!
Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość

Insane dobrze Lambria prawie że na swoim to i drobne niedogodności łatwiej znieść Zwłaszcza przejściowe
Zazdroszczę trochę tej wizji zostania już kilka lat przynajmniej w jednym miejscu... My tak się przeprowadziliśmy że max rok-dwa i trzeba znowu Nie wiem gdzie ja miałam głowę
D
No mnie właśnie to przeprowadzanie tak denerwowało... Ale jeszcze bardziej to, że płace komuś obcemu tyle samo kasy, ile mogłabym spłacać raty.
Cytat:
Napisane przez HaGie Pokaż wiadomość
haha chyba jeszcze nigdy nie spotkałam ekipy remontowej, która by się w czasie wyrobiła, bez żadnych opóźnienń
to prawda moi zakładali 3-4 tygodnie. Ja założyłam dla nich 6 w razie czego i tak wystawiałam wypowiedzenie mieszkania. No i jest 6 tygodni Jak już posprzątają to wrzucę Wam foty w końcu
Cytat:
Napisane przez martolina1982 Pokaż wiadomość
Insane kobieto dacie rade choćby na kartonach. Jesteście sami, dorośli. Tak jak i La’mbria ja mialam przyjemnośc mieszkac w niewykończonym z niemowlakiem dopiero co ze szpitala przywiezionym. Położna na patronaż przyszła a w kącie pokoju łopata stała i kupka cegieł, bo dopiero kominek robiliśmy.
(...)

Myślisz, że da się liznać jezyka oglądając w oryginale i czytając napisy?
ojeeej, to masakra...
a język da się liznąć osłuchujesz się, zapamiętujesz niektóre wyrażenia
Cytat:
Napisane przez swinka94 Pokaż wiadomość
Insane a już mieszkanie wypowiedzieliście, tak? Ja też sie muszę do końca czerwca wyprowadzić, ale ja tylko do rodziców na wakacje
tak, tak, no z końcem czerwca musimy więc mam nadzieję, że lipiec to już będzie wszystko gotowe i będą wolne wieczory, żeby się tym cieszyć
Cytat:
Napisane przez inkaa_spinka Pokaż wiadomość
No na pewno,bo motywacji mi brak

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

No wiec lat 21 waga do wieku dodać rowniutko 60 , studiuje sobie filologię angielska, chciałabym schudnac a jedzenie za pyszne a ćwiczenia za ciężkie
Czeeeeść
Cytat:
mam to samo tylko pierwsze w lipcu, drugie w sierpniu...
Cytat:
Kochana do sierpnia kupa czasu, zawsze z 10 kilo możesz zrzucić. O ile się zaweźmiesz. Pochodź, poszukaj, dobrze dobrana sukienka zdziała cuda, teraz takie piekne są długie. Do tego obcas odpowiedni i będzie ślicznie
No właśnie, przydałoby się -10 znowu mi teraz nie szło w tym tygodniu Im mniej mam czasu, tym częściej jem jakieś gotowe jedzenie i z moją dietą nic

-13,0 kg
18,4 kg to go.
insane_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-05, 14:51   #2200
bakus13
Rozeznanie

tamlin nawet jak mi sie uda 10kilo zrzucic do tego czasu, to bedzie malo.

creature samego Meza na pewno nie puszcze bo to jego kolezanki wesele i bedzie na pewno tam rura, ktorej nie trawie.

insane mimo wszystko jestes wyzsza i szczuplejsza ode mnie...

Oj tam kij z tym weselem i sukienka. Kupie sobie spodnie, zakiet/plaszcz i bede miec w dupe, ze jestem jedyna kobieta, ktora bedzie miec na sobie spodnie. Panna mloda moze byc spokojna o to, ze moja kreacja nie przycmi jej.
Stary 2015-06-05, 14:55   #2201
tamlin111
Zakorzenienie

Bakus ale to zawsze aż 10 kilo mniej

W niedzielę idziemy na spływ kajakami
Kropa szef organizuje Mama zgodziła się zostać z dziećmi.
Już się doczekać nie mogę, nigdy nie byłam na spływie.
Stary 2015-06-05, 16:05   #2202
HaGie
Zadomowienie

Cytat:
tamlin nawet jak mi sie uda 10kilo zrzucic do tego czasu, to bedzie malo.

creature samego Meza na pewno nie puszcze bo to jego kolezanki wesele i bedzie na pewno tam rura, ktorej nie trawie.

insane mimo wszystko jestes wyzsza i szczuplejsza ode mnie...

Oj tam kij z tym weselem i sukienka. Kupie sobie spodnie, zakiet/plaszcz i bede miec w dupe, ze jestem jedyna kobieta, ktora bedzie miec na sobie spodnie. Panna mloda moze byc spokojna o to, ze moja kreacja nie przycmi jej.

Bakuś a ile Ty w ogóle ważysz i masz wzrostu? bp ja jakoś nie pamiętam...
wiesz, ale 10 na minusie to już jakis efekt jest, wizualnie też to już widać

Cytat:
Bakus ale to zawsze aż 10 kilo mniej

W niedzielę idziemy na spływ kajakami
Kropa szef organizuje Mama zgodziła się zostać z dziećmi.
Już się doczekać nie mogę, nigdy nie byłam na spływie.
ale Wam się fajna atrakcja trafiła, bawcie się dobrze

Insane już się nie mogę doczekać na foteczki z nowego mieszkanka

U nas ładnej pogody ciąg dalszy, ale chyba dziś już będzie padać... bo coś ciemne chmury sie zbierać zaczynają.

Lecę po dziecię do szkoły, potem obiad i zakupy i trzeba wcześnie iść spać, bo jutro o 6 wyjeżdżamy zobaczę jutro moją naj naj najstarszą koleżankę, najlepszą kumpelę z Polski, przyjaźnimy się już 28lat - szok

99-->96
-->66
HaGie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-05, 17:40   #2203
swinka94
Zadomowienie

Bakus to lepiej nic nie zrzucić i iść na wesele z kwaśną miną? 10kg nawet przy dużej wadze jest zauważalne. Naprawdę.

Tamlin zazdroszczę spływu.

Ja zdycham z upału u rodziców. 30 w cieniu, spaleni jesteśmy wszyscy jakbyśmy tydzień na Hawajach siedzieli. Mały w basenie się tapla non stop.

HaGie ja myślałam, że Ty masz z 28 lat

Insane miałam Cię podpytać o pielęgnację loków. Bo w tej chwili używam tylko takiej odżywki bez spłukiwania która podkreśla skręt. Ale wiem, że są te specjalne szampony do kręconych, odżywki, pianki itd. Warto się w to pchać? I jakiej firmy Ty używasz?

Jeśli udało Ci się przetrwać nawet jeden epizod dużej depresji - jesteś niebezpieczny i możesz wszystko.
Stary 2015-06-05, 17:52   #2204
patisia123
Zakorzenienie

10 kg na pewno będzie zauważalne i doda pewności siebie. No i zastanowiłabym się czy rzeczywiście w spodniach będzie się korzystniej wyglądać
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-05, 18:47   #2205
la'Mbria
Zakorzenienie

Laski jak uważacie jest szansa na zgubienie 7kg w miesiąc?nie ćwiczyłam od dawna regularnie a i z dietą się rozmijam tj.jem za dużo i często alko wpada...jakby tak odstawić całkiem słodkie i drinki i ćwiczyć codziennie?tzn.diete trzymać tak na zdrowym poziomie powiedzmy 1800kcal, jak uważacie? !

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
Stary 2015-06-05, 19:42   #2206
inkaa_spinka
inkaa_spinka

Tez bym chciała 7 w miesiąc!
Stary 2015-06-05, 19:49   #2207
bakus13
Rozeznanie

mnie nic nie da 10kilo zeby sukienke zalozyc i mam problemy hormonalne wiec nawet 5kilo w tym czasie bylby cudem.

hagie na pw ci napisalam

patisia na pewno bede korzystnej wygladac dla samej siebie i czuc sie dobrze.

swinka mam swoje problemy zdrowotne, o ktorych tylko Maz wie i nikt poza nim, ktore poza tarczyca tez sie przyczyniala do problemow z chudnieciem.

Ale afere robicie bez kitu, bo chce isc w spodniach na wesele Tak wlasciwie nikt mnie nie powinien namawiac do zalozenia czegos czego nie chce, co mi sie nie bedzie podobac.

Edytowane przez bakus13
Czas edycji: 2015-06-05 o 19:57
Stary 2015-06-05, 20:24   #2208
la'Mbria
Zakorzenienie

Cytat:
mnie nic nie da 10kilo zeby sukienke zalozyc i mam problemy hormonalne wiec nawet 5kilo w tym czasie bylby cudem.

hagie na pw ci napisalam

patisia na pewno bede korzystnej wygladac dla samej siebie i czuc sie dobrze.

swinka mam swoje problemy zdrowotne, o ktorych tylko Maz wie i nikt poza nim, ktore poza tarczyca tez sie przyczyniala do problemow z chudnieciem.

Ale afere robicie bez kitu, bo chce isc w spodniach na wesele Tak wlasciwie nikt mnie nie powinien namawiac do zalozenia czegos czego nie chce, co mi sie nie bedzie podobac.
Aferę?!LOL Bakus idź w czym chcesz, nawet i w czarnym zakiecie.

Mało o tobie wiemy bo się ani zdjęciami ani swoimi sprawami nie chwalisz wiec się nie dziw, że ci radzimy poslady spiąć . A że 10 kg widać to fakt niezaprzeczalny nawet jeśli byś ważyła 130 kg...

Stary 2015-06-05, 20:52   #2209
patisia123
Zakorzenienie

jaką aferę lol
dobrze dobrana sukienka czyni cuda. Bielizna wyszczuplająca i fajna kiecka, adekwatna do figury to według mnie strzał w dziesiątkę Większość stylizacji Magdy Gessler jest świetna, a ona do chudych nie należy w spodniach już tak dobrze nie wygląda.
i jest to moja luźna sugestia, tak jak tylko powiedziałam, że 10kg mniej już daje super efekt.
ja jak schudłam pierwsze 10kg to czułam się megaaaaaaaaa

Moja koleżanka schudła teraz 8kg, niby nic, bo też miała sporą wagę wyjściową, ale po ciuchach od razu widać różnicę no i przede wszystkim pewność siebie w górę

Edytowane przez patisia123
Czas edycji: 2015-06-05 o 20:54
Stary 2015-06-05, 21:52   #2210
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
10 kg na pewno będzie zauważalne i doda pewności siebie. No i zastanowiłabym się czy rzeczywiście w spodniach będzie się korzystniej wyglądać
Dokładnie, akurat spodnie raczej w drugą strone podziałają.

Cytat:
Laski jak uważacie jest szansa na zgubienie 7kg w miesiąc?nie ćwiczyłam od dawna regularnie a i z dietą się rozmijam tj.jem za dużo i często alko wpada...jakby tak odstawić całkiem słodkie i drinki i ćwiczyć codziennie?tzn.diete trzymać tak na zdrowym poziomie powiedzmy 1800kcal, jak uważacie? !
Szczerze myślę, że to nie realne. Może u osoby co pierwszy raz się odchudza, co ma dużą nadwagę to tak, ale w Twoim przypadku bardzo wątpię.

Cytat:
Bakus spokojnie, chcesz to idź nawet w worku po kartoflach, Twoja sprawa. My tylko chciałyśmy doradzić, a Ty się rzucasz. No ok, już nic nie mówię. Zero rad.

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
jaką aferę lol
dobrze dobrana sukienka czyni cuda. Bielizna wyszczuplająca i fajna kiecka, adekwatna do figury to według mnie strzał w dziesiątkę Większość stylizacji Magdy Gessler jest świetna, a ona do chudych nie należy w spodniach już tak dobrze nie wygląda.
O tak, Gesslerka się ubiera wspaniale.

Bylismy nad jeziorem na piwku. Paula nabiła sobie ogromnego guza. Łopatą chciała rzucić i rzuciła, sobie w czoło. Wygląda jak ten Hellboy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg hellboy3-news.jpg (53,2 KB, 1 załadowań)
Stary 2015-06-05, 23:58   #2211
bakus13
Rozeznanie

lambria pochwalilam sie jednym dodajac do albumu i zapraszajac was do grona znajomych zeby mozna bylo zobaczyc tylko przy 8-10 zaproszeniach kogos przypadkiem ominelam, bo juz nie wiedzialam kogo zaprosilam, a kogo nie i ponoc jakas akcja byla przez to, ze ktos sie poczul urazony, bo go nie zaprosilam. Nie wiem kto i jak to bylo, bo po tych zaproszeniach jakos nie mialam czasu na wizaz i sie nagle dowiedzialam o usunieciu, bo niby nie chcialam pokazac zdjecia, do ktorego w rzeczywistosci byl dostep w albumie prywatnym.
Stary 2015-06-06, 00:06   #2212
creature666
Zakorzenienie

Dobry i dobranoc...
Padam na cyce...
Jutro ważenie,powodzenia
Stary 2015-06-06, 00:43   #2213
swinka94
Zadomowienie

Bakus no to skoro o Twoich problemach wie tylko mąż to skąd my mamy wiedzieć czy nie możesz schudnac czy po prostu się nie starasz? To co napisalas zabrzmiało jakby Ci się nie chciało, jakbyś nie czuła motywacji bo 10kg to i tak nie będzie różnicy. A co do stroju doradzamy Ci z dobrego serca, wszystkie nosimy/nosilysmy duże rozmiary więc więc wiemy jak ciężko się dobrze ubrać, szczególnie na taką okazję.
Wyluzuj, mamy dobre intencje.

Stary 2015-06-06, 07:59   #2214
HaGie
Zadomowienie

DZięn dobry, zaspaliśmy zaraz ruszamy w drogę, u nas nadal ładna pogoda

Świnka, lat mam 33, a tą moją koleżankę poznałam jak miałam 4-5 lat

La'Mbria obawiam się, że 7kg w m-c może pozostać w sferze marzeń też bym tak chciała a co za miesiąc będzie? jakieś wakacje czy impreza Ci się szykuje?

Tamlin i jak Paula Twoja? niezła jest - łopatą w czoło a podobno większość tych ciuchów Gessler sobie sama projektuje

99-->96
-->66
HaGie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-06, 08:35   #2215
creature666
Zakorzenienie

Dobry
U mnie wczoraj było pięknie,ale wieczorem wrócił masakryczny wiatr i było okrutnie zimno

Dzisiaj od rana słoneczko i wieje trochę

Dobra to teraz do rzeczy... waga na dziś 78.9kg prawie 5kg za mną...

Edytowane przez creature666
Czas edycji: 2015-06-06 o 08:36
creature666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-06, 10:39   #2216
patisia123
Zakorzenienie

Dawno się nie ważyłam, dziś 56,5. Przez te upały jeść się nie chce
Stary 2015-06-06, 10:45   #2217
martolina1982
Zakorzenienie

Hej Pięknej soboty wam życzę. U mnie słonecznie i ciepło oraz wietrzenie. Może w końcu z latawcem wyjdziemy po oobiedzie?

La'mbria właśnie, skąd ten ppomysł? Hajtasz się?

Bakus no problem wg mnie. Również mogę się nie odzywać.

Creature brawo.

Tamlin nic jej nie jest?

04.05.2017 start!
martolina1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-06, 10:48   #2218
creature666
Zakorzenienie

Właśnie tamlin jak mała? biedactwo...
Marta dziękuję

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

La'Mbria polecam smoothie dietę
Stary 2015-06-06, 10:53   #2219
tamlin111
Zakorzenienie

Dobry.

Nic jej nie jest, od razu zimne na czoło i juz dziś ma małego guza tylko.

Ja się nie ważyłam, już dawno tego nie robiłam.

Niedługo na działkę spadamy, muszę się opalić ładnie
Stary 2015-06-06, 18:52   #2220
la'Mbria
Zakorzenienie

Cytat:
lambria pochwalilam sie jednym dodajac do albumu i zapraszajac was do grona znajomych zeby mozna bylo zobaczyc tylko przy 8-10 zaproszeniach kogos przypadkiem ominelam, bo juz nie wiedzialam kogo zaprosilam, a kogo nie i ponoc jakas akcja byla przez to, ze ktos sie poczul urazony, bo go nie zaprosilam. Nie wiem kto i jak to bylo, bo po tych zaproszeniach jakos nie mialam czasu na wizaz i sie nagle dowiedzialam o usunieciu, bo niby nie chcialam pokazac zdjecia, do ktorego w rzeczywistosci byl dostep w albumie prywatnym.
Akcji żadnej nie było- wydaje ci się a jak nie wiesz kogo zaprosiłaś a kogo nie- to łatwo to można sprawdzić.
Mnie na pewno nie zaprosiłaś, więc ja nie mam ochoty dzielić swoich zdjęć czy spraw prywatnych z osobą, która nie chce/nie umie/nie ogarnęła tematu przedstawienia się. Ja się urażona nie czuję. Jedynie nie będę się dzielić swoimi sprawami prywatnymi z kimś kto nie daje nic w zamian. Dostępu do twoich albumów nie mam, o innych dziewczynach się nie wypowiem bo nie wiem.A ty miałaś możliwość dodać swoje zdjęcia w klubie i napisać więcej o sobie, tak jak to zrobiła reszta z nas. Dostałaś zaproszenie i zostałaś poinformowana jak to w klubie działa. Nie chciałaś pokazać siebie, ani napisać więcej o sobie- twoje prawo, a moje prawo, że nie chciałam w takim wypadku dzielić się z tobą swoimi sprawami i zdjęciami. To działa w dwie strony.
Myślę, że teraz już masz jasną sytuację.

A skoro ja o tobie wiem nic, to odpisuję na twoje posty zgodnie z moimi wyobrażeniami...tyle mam ile sobie wyimaginuję.
Cytat:
Napisane przez HaGie Pokaż wiadomość
DZięn dobry, zaspaliśmy zaraz ruszamy w drogę, u nas nadal ładna pogoda

Świnka, lat mam 33, a tą moją koleżankę poznałam jak miałam 4-5 lat

La'Mbria obawiam się, że 7kg w m-c może pozostać w sferze marzeń też bym tak chciała a co za miesiąc będzie? jakieś wakacje czy impreza Ci się szykuje?

Tamlin i jak Paula Twoja? niezła jest - łopatą w czoło a podobno większość tych ciuchów Gessler sobie sama projektuje
Nic nie będzie...ot tak się zapytałam zaczepnie jak uważacie. Sama jestem ciekawa. Dałam sobie miesiąc tj. czas do końca czerwca na taką katorgę tj. ćwiczenia 6x w tygodniu, do tego zero słodyczy. Zobaczę jaki będzie efekt. Ot z ciekawości...odstawiam na ten miesiąc totalnie wszelkie formy pieczywa/wafli ryżowych/desek itp. nawet pieczywo bezglutenowe. Zobaczymy...czy dam radę i jaki będzie efekt końcowy eksperymentu się podzielę oczywiście.
Cytat:
Napisane przez martolina1982 Pokaż wiadomość
Hej Pięknej soboty wam życzę. U mnie słonecznie i ciepło oraz wietrzenie. Może w końcu z latawcem wyjdziemy po oobiedzie?

La'mbria właśnie, skąd ten ppomysł? Hajtasz się?

Bakus no problem wg mnie. Również mogę się nie odzywać.

Creature brawo.

Tamlin nic jej nie jest?
a gdzie tam....bejbe ja to się chyba jednak w tym roku nie hajtnę...no taki mam do tego stosunek olewczo-zniechęcony, że raczej sam TŻ nie uciągnie tematu....może na jesieni nam się zechce, będą dłuższe wieczory i człowiek będzie się troche nudził, to moze wtedy...chociaz kogo ja chcę oszukać...no nie chce mi się nic w tym temacie robić, ale kurde, trzeba...żeby tak Tz nie miał problemu pójść do USC tylko my i świadkowie, to by dawno było po sprawie...a tak się ciągnie jak lazaaania

Cytat:
Napisane przez creature666 Pokaż wiadomość
Właśnie tamlin jak mała? biedactwo...
Marta dziękuję

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

La'Mbria polecam smoothie dietę
muszę popatrzeć...tylko wiesz u mnie włączanie blendera o 6 rano jak szykuję się do pracy a chłopaki śpią to kłopotliwa sprawa...szykujesz sobie smootie na zapas wieczorem czy jak ogarniasz przygotowywanie np. do pracy/wieczorem ?!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości