Peema peemie peemą, czyli 47 zlot ślubnych zołz 2016! - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-23, 17:19   #2191
Kotowe
Wtajemniczenie

Dot.: Peema peemie peemą, czyli 47 zlot ślubnych zołz 2016!

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Dziewczyny smarowanie nic nie da - jak mają wyjść to i tak wyjdą Pilnowałam wagi przytyłam tylko 13kg.
Smarowalam się od razu jam tylko zobaczyłam dwie kreski. Kremy, oleje.. Dwa trzy razy dziennie. Kąpieli nie wolno bo mogą spowodować poronienie.
7 tyg po porodzie a ja dorobilam się od tego czasu rozstępów na cyckach (pojawiły się dwa tygodnie po) i nawet na łydkach (6tyg po) na udzie sięgają już prawie po kolana. Im bardziej i częściej się smaruję tym więcej ich jest. A moja koleżanka dla porównania przytyła 20kg i nic ani paseczka a w ogóle się nie smarowala

Także jestem na etapie szukania długich sukienek na lato.
Nowy naczelny lekarz plastyk TVN i celebrytów mówił oo usuwaniu rozstępów, że jest możliwa walka ale tylko kiedy wciąż są czerwone. Jeśli kogoś stać to lekarz medycyny estetycznej pomoże.

Razem od: 1.01.2010
Zaręczyny: 13.09.2014
Ślub: 6.08.2016

Kotowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-23, 17:20   #2192
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez Kotowe Pokaż wiadomość

Padłam Niezła ruda dupera
W sensie,że aż tak nieprawdopodobne?
Cytat:
Napisane przez Iskra14 Pokaż wiadomość
Też chcę być niezłą radą duperą

Mój tż ma tylko odrobinę większe poczucie czystości jak chodzi o auta w porównaniu do mnie - ja nie sprzątam auta NIGDY,dopiero jak je sprzedaję,czyli ok. po roku a on raz na pół roku
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-23, 17:24   #2193
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
Ja o decorisus duzo zlego slyszalam. Tez bym sie wsciekla to nie jest twoje widzimisie tylko ich niewywiazanie sie z umowy.
Wlasnie. A oni mi laske robia...

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-23, 17:27   #2194
Kotowe
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
W sensie,że aż tak nieprawdopodobne?

Mój tż ma tylko odrobinę większe poczucie czystości jak chodzi o auta w porównaniu do mnie - ja nie sprzątam auta NIGDY,dopiero jak je sprzedaję,czyli ok. po roku a on raz na pół roku
W sensie że śmieszne określenie

Razem od: 1.01.2010
Zaręczyny: 13.09.2014
Ślub: 6.08.2016

Kotowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-23, 17:34   #2195
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
Ja tak jeszcze co do kompleksów na punkcie wyglądu...

Nigdy nie rozumiem tego, jak dziewczyny zadręczają się tym, że wyglądają tak jak wyglądają, a nie jak ktoś inny. Drażni mnie, jak kolezanka mowi: "oooo, ale ona jest piękna, dlaczego ja nie wyglądam tak jak ona?!". Pomijając kwestie wagi, z którymi i ja się borykam, a w większości przy odpowiedniej motywacji da się je zmienić (łatwo mówić, sama coś o tym wiem), nie rozumiem takiego myślenia.
Bóg, matka natura, czy w cokolwiek wierzymy, dali nam taki a nie inny wygląd i jakieś smutki tego nie zmienią - zawsze będzie ktoś od nas ładniejszy, atrakcyjniejszy. Moim zdaniem chodzi o to, żeby wziąć na warsztat to, co się ma, i dążyć do jak najlepszej formy samej siebie Po prostu trzeba dbać o siebie, korzystać z dobrodziejstw mody i kosmetyków, i nie spoglądać zazdrośnie na jakies piękniejsze naszym zdaniem kobiety. To nam nic nie da, jest jak jest i trzeba działać z tym, co jest

Tak mnie natchnęło, dziś takie piękne słońce <3
Zgadzam się z tym Ja od dziecka miałam duże poczucie własnej wartości i mi tak zostało. Nie ukrywam jednak, że mam bardzo ułatwione zadanie bo po pierwsze moja waga jest stała bez żadnego wysiłku i jestem chuda, mam kobiecą sylwetkę bo mam dobre geny a po drugie zawsze moja mama budowała to poczucie wartości a teraz robi to M. Nie raz słyszę, że mam niezłą pupcię (od M. oczywiście, nie od mamy), że jestem piękna albo coś. Cała nasza trójka (rodzeństwo i ja) uważamy się za ludzi ładnych, nie mamy problemu z akceptacją siebie. I po tylu latach takiej wiary i przekonania długo ktoś musiałby się męczyć aby wmówić mi, że nie jestem ładna Mam świadomość, że chodzą po tym świecie piękni ludzi, że aż dech zapiera ale ja nie czuję się przy nich dużo gorsza, nie muszę im niczego zazdrościć. Cieszę się, że tak mogę o sobie myśleć. Niby to powierzchowne, to tylko wygląd, a jednak wiele ułatwia bo nasza psychika lepiej funkcjonuje. Ja zawsze uważam, że ludzie się na mnie gapią bo jestem ładna a nie brudna
Po tylu latach człowiek wiele akceptuje, przestają mu przeszkadzać bardziej obwisłe i małe cycki albo wystające żebra - na to nie wiele mogę poradzić więc zostało się tym cieszyć.
I zdecydowanie potrafię zrozumieć kompleksy - jestem świadoma, że ja mam po prostu szczęście bo natura postanowiła być łaskawa, nie wiem co to wahania wagi, choroby zmieniające ciało itd. A szybko bym się załamała gdyby to się zmieniło.
Chyba trochę pustak ze mnie

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
Ja podejrzewan, ze zanim urodze moje bobo to bede miala 30 lat
Ja się obawiam, że przekroczę ten wiek. Nie zostało mi wiele czasu a wszystko jest w powijakach.
Ilość dzieci jest uzależniona od mojego cyklu Momentami mogę mieć dwójkę a momentami żadnych dzieci nie chce

Cytat:
Napisane przez wildDaisy Pokaż wiadomość
Moje piękne, kochane peemy!
Wesołych jajeczek i kicającego zajączka Wam życzę

Nie będzie mnie pewnie do przyszłego tygodnia, bo u siebie w domu nie mam internetu
Wesołych Świąt Słodki zajączek

Miałam coś jeszcze napisać i nie wiem co:P
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-23, 17:34   #2196
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Napisane przez marttb Pokaż wiadomość
magda - a geny mają jakieś znaczenie? Moja siostra urodziła 2 dzieci. A rozstępów na niej z lupą możesz szukać. Chociaż ja mam bardziej suchą skórę niż ona, a to chyba też o to chodzi.
Myślę że spore moja mama ma ja też mam. Moja babcia (mama taty) nie ma więc nie te geny odziedziczyłam

Cytat:
Napisane przez Kotowe Pokaż wiadomość
Nowy naczelny lekarz plastyk TVN i celebrytów mówił oo usuwaniu rozstępów, że jest możliwa walka ale tylko kiedy wciąż są czerwone. Jeśli kogoś stać to lekarz medycyny estetycznej pomoże.
Jeśli tylko kogoś stać.. a nawet jeśli to przy kolejnej (teoretycznie oczywiście ) ciąży pewnie znowu popekam więc bez sensu
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-23, 17:37   #2197
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ann2016 Pokaż wiadomość
a w ogóle

4 miesiące do ślubu

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Hej
Dziś kończę pracę o 11 bo na 13 muszę dotrzeć do dentysty. Przespałam noc ale już o 21 M. mnie próbował obudzić bo antybiotyk miałam wziąć - nie był w stanie Szarpał mnie a ja nic:P No to o 22 mnie obudził Do rana przespałam, obudziłam się z bólem. Wczoraj myślałam, że serio po ścianach bedę chodzić. Leki nie działały, musiałam wziąć aż 3 ketonale i 3 ibupromy na raz i dopiero zadziałało. Jak ćpunka. Ale pojedyncze tabletki to nic nie dawały. Całe popołudnie wczoraj przecierpiałam, leki działały raptem pół godziny i to tylko gdy siedziałam, o leżeniu nie było mowy. Dziś już może antybiotyk zadziała i będzie lepiej. Ale u dentysty musi mnie jakoś inaczej zbadać bo nie będę mogła na fotelu leżeć.

Gratuluje dni do ślubu, dziś już 39
Sophie, a nie dało się iść gdzieś z tym zębem wcześniej?
Np moja dentystka przyjmuje z bólem od razu, bez zapisywania się, kolejek itp, nawet jak masz umówioną wizytę i przyjdzie ktoś z bólem, to musisz poczekać, bo najpierw przyjmuje tą bolącą.

Cytat:
Napisane przez paula94_ Pokaż wiadomość

U mnie 150 dni do ślubu!

Cytat:
Napisane przez Devileek Pokaż wiadomość
Ja mam tak często a cukier mam w normie

Ja bardzo chciałam piwonie na ślub ale niestety we wrześniu mogę sobie o nich pomarzyć :P

Ja jeszcze w łóżku leżę próbuje wstać i zabrać się za okna jak ja tego nie lubię
pewnie możesz zamowić i piwonie ( pm na lubelskim wątku miała piwonie w styczniu), tylko wiesz....cena

Cytat:
Napisane przez CrayOn Pokaż wiadomość

Szukam stroju kąpielowego dla mojego Aniołka i kłerwa ciężko dla 13 miesięcznej dziewczynki znaleźć coś co nie będzie różowe
coś wiem na ten temat, wszędzie róóóóóż.....

taedio piękne włoski!
grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-03-23, 17:38   #2198
Sophie24
Zakorzenienie

Petit współczuję. Powinni się wyrobić, wiedzieć czy zdążą, zachowanie jakby od wczoraj firmę prowadzili. Nachapać kasy a potem sory, nie zdążyli. Też bym się wściekła ale wiem, że i tak bym nic nie powiedziała. Mi jest zwyczajnie głupio, niestety, taki typ ze mnie, mało asertywny.
Stary 2016-03-23, 17:41   #2199
marttb
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę że spore moja mama ma ja też mam. Moja babcia (mama taty) nie ma więc nie te geny odziedziczyłam

Jeśli tylko kogoś stać.. a nawet jeśli to przy kolejnej (teoretycznie oczywiście ) ciąży pewnie znowu popekam więc bez sensu
No właśnie moja mama też ma, wolę o tym nie myśleć i jarać się że siostra przecież nie ma
Co ma być to będzie. Chociaż nie zmienia to faktu, że pewnie będę szalała na punkcie kremowania itp.

(...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam,
spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś,
choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤
marttb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-23, 17:45   #2200
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01 Pokaż wiadomość

Sophie, a nie dało się iść gdzieś z tym zębem wcześniej?
Np moja dentystka przyjmuje z bólem od razu, bez zapisywania się, kolejek itp, nawet jak masz umówioną wizytę i przyjdzie ktoś z bólem, to musisz poczekać, bo najpierw przyjmuje tą bolącą.

pewnie możesz zamowić i piwonie ( pm na lubelskim wątku miała piwonie w styczniu), tylko wiesz....cena

coś wiem na ten temat, wszędzie róóóóóż.....

taedio piękne włoski!
Cały ból zęba zaczął się w piątek albo czwartek (zwaliłam na witaminę C bo pomyślałam, że skoro ją piję to kwas zrobił swoje i są nadwrażliwe zęby) ale to był taki słaby ból. Pomyślałam, że pewnie minie bo mnie przecież nigdy zęby nie bolą a jak coś odczuwałam to przechodziło. A w poniedziałek wieczorem mnie tak ściął ból, że jechałam na nocny dyżur do dentysty prywatnie. Także jak mnie dopadło to byłam w ciągu dwóch godzin na fotelu A dziś byłam na innej wizycie, nie z tym zębem. Na tą wizytę zapisałam się w poniedziałek by faktycznie obejrzeli ten bolący ząb ale powiedziałam, że boli ale spokojnie wytrzymam do środy. No ale nie wytrzymałam Dziś jednak też pani sprawdziła co z tym zębem. To dla mnie nowa przychodnia, byłam tam drugi raz, nie wiem jaki mają system gdy ktoś przychodzi z takim bólem. Pewnie przyjmują gdy ktoś tak cierpi. Pani mi dziś wyraźnie współczuła tego bólu jednak też nie mogła nic poradzić bo to antybiotyk musiał zadziałać. No i wreszcie działa.
Stary 2016-03-23, 17:45   #2201
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Ja się naczytałam że kremowanie i oleje zapobiegają rozstepom. Jedna wielka g prawda nawet sobie nie wyobrażacie jak mi ciężko teraz się zaakceptować No ale skończmy ten temat bo znowu będę ryczec pół nocy..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-23, 17:47   #2202
Iskra14
Zakorzenienie

Jedziemy na kurs tańca na 19.30 druga lekcja
Iskra14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-23, 17:51   #2203
sylwia9d
Zakorzenienie

Moja mama po ciąży mocno schudła, przed ciążą ważyła więcej, a po ciąży tak szybko zrzuciła wszystko bez żadnych diet tak, że ciężko jej do niedawna było cokolwiek przytyć. Ale rozstępy ma niestety - na szczęście mało widoczne i tylko troszkę na brzuchu.
Stary 2016-03-23, 17:53   #2204
081ed4854e23be6738824bf7e7324809f3af476a_65822e820d4a7
Konto usunięte

Treść usunięta
081ed4854e23be6738824bf7e7324809f3af476a_65822e820d4a7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-23, 17:54   #2205
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się naczytałam że kremowanie i oleje zapobiegają rozstepom. Jedna wielka g prawda nawet sobie nie wyobrażacie jak mi ciężko teraz się zaakceptować No ale skończmy ten temat bo znowu będę ryczec pół nocy..
Poza tym kremowanie i masaż brzucha (jakby nie było kremując wykonuje się masaż) może wywołać przedwczesny poród. Przyjaciółka została ochrzaniona za gładzenie brzucha. A nie miała zagrożonej ciąży ani nic więc to nie tak, że tylko te z cięższą (ciężej przechodzące) ciążą nie mogą. Więc też nie można szaleć z tym kremowaniem.

Magda, strasznie Ci współczuje. Widzę ile to zmian kobiece ciało przechodzi przez ciąże i poród. Bardzo polecany jest Bioliqu - może spróbuj. Póki rozstępy są różowe to je lecz.
Stary 2016-03-23, 18:05   #2206
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Sophie biooil to głównie parafina z olejem koleżanka stosowała i mówiła że o rozbić. Mówię oleje wszelkiego rodzaju, kremy. Nawet masc na blizny stosowałam ale mnie uczulila mega. Trudno

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Najgorsze za idzie lato.. :/
Stary 2016-03-23, 18:05   #2207
taedio
MerDer 4ever

Ja juz mam rozstępy ba pośladkach niestety i nic na to nie poradzę - szybko urosłam
Czytałam, ze rozstępy to kwestia genów

Siedzę wlasnie i czekam na Tz bo ma wyrywaną 8. Współczuje mu :x
Stary 2016-03-23, 18:08   #2208
marttb
Zakorzenienie

Cytat:
Sophie biooil to głównie parafina z olejem koleżanka stosowała i mówiła że o rozbić. Mówię oleje wszelkiego rodzaju, kremy. Nawet masc na blizny stosowałam ale mnie uczulila mega. Trudno

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Moja siostra kupowała droższe kremy, a pod koniec ciąży to się szybko zużywały, ale smarowała się codziennie wieczorem. I nie ma nic. Jednak ona ma lepiej nawilżoną skórę. Kuzynka za to ma pełno rozstępów, też na początku chciała stosować te kremy, ale nie miała w sobie systematyczności. W tym, że z kuzynki to się skóra sypie, taka ma skórę.
Ja mam pomiędzy nimi :P

(...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam,
spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś,
choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤
marttb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-23, 18:15   #2209
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Peema peemie peemą, czyli 47 zlot ślubnych zołz 2016!

Ja sie nie znam bo rozstępów nie mam ale pewnie w ciąży sie ich nabawię. Koleżanka jakiś olejek z UK wlasnie używała i mówi ze wszystko jej zeszło i zapas jej musze przywieźć bo planują kolejne

Mowa o tym
http://groceries.asda.com/product/mu...l/910001039231

Edytowane przez 52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Czas edycji: 2016-03-23 o 18:16
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-23, 18:25   #2210
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:

Parafina nie zawsze jest zła bo utrzymuje poziom nawilżenia poprzez takie osłonięcie jej. Choć wiadomo, że i stanowi barierę dla innych składników, trzeba by najpierw czymś nawilżać a potem zabezpieczać skórę. Moja siostra stosowała jakieś serum na rozstępy na piersi z Lirene chyba i ładnie jej wybieliło. A używała już na takie starsze rozstępy. Ale wiadomo - na każdego co innego działa.
Stary 2016-03-23, 18:26   #2211
Melka92
Wtajemniczenie

Hej,
Nie było mnie 1.5 dnia, nie dam rady nadrobić
Ciężki tydzień w pracy, mamy milion rzeczy do zrobienia, a rak do pracy brak. Aby jeszcze jutro przeżyć i z górki poleci

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Stary 2016-03-23, 18:28   #2212
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Peema peemie peemą, czyli 47 zlot ślubnych zołz 2016!

Szukam prezentu dla chrześnicy musze zamówić jutro żeby doszło na czas nie mam pomysłu idealnego ale mam kilka cos mam nadzieje wybiorę
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-23, 18:41   #2213
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Petit współczuję. Powinni się wyrobić, wiedzieć czy zdążą, zachowanie jakby od wczoraj firmę prowadzili. Nachapać kasy a potem sory, nie zdążyli. Też bym się wściekła ale wiem, że i tak bym nic nie powiedziała. Mi jest zwyczajnie głupio, niestety, taki typ ze mnie, mało asertywny.
Ja im napisalam co o tym mysle, ze to jest smieszne co robia, ze sami przeciagaja w czasie itp .
[1=081ed4854e23be6738824bf 7e7324809f3af476a_65822e8 20d4a7;57847581]Treść usunięta[/QUOTE]
No przeginaja pale strasznie

14.07.2014
16.07.2016

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-23, 18:41   #2214
izk_a
Zakorzenienie

Kuzynka ze Stanów mi dziś napisała, ze wczoraj dostali zaproszenie czyli szło 20 dni

Petit, ale akcja z tymi zaproszeniami Ktoś powinien im kontrolować ilość zamówień..

Wild, wesołego jajka i dużo wypoczynku!

mam już święta można odpoczywać
izk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-23, 18:53   #2215
klakla91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Ja gdybym miała taką możliwość magicznego poprawienia siebie to lista by mi się nie skończyła chyba
U mnie lista to nos i nogi. Dalej byłabym pulchnym karłem, ale chociaż z prostym nosem i prostymi łydkami
Cytat:
Napisane przez lenka990 Pokaż wiadomość
W sumie się zgadza, może śledzą wizaż?
Cytat:
Spokojnie. Taka już Twoja uroda. Może z czasem zbledną
Ja mam rozstępy na cyckach i udach od 14 roku życia Więc w ciąży na bank będą też na brzuchu.

Dzisiaj znowu dzień czarnych myśli. Przyjaciółka jest w szpitalu. W dodatku na Śląsku, więc nie mam jej nawet jak odwiedzić za bardzo..

34/2021
klakla91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-23, 18:54   #2216
carmen4400
Zadomowienie

Hej Dzisiaj cały dzień prawie byłam kierowcą, jestem tak wymemłana, że nie wiem co ze sobą zrobić

Co do rozstępów to ja mam na bokach i pośladkach... więc szoku po ciąży nie przeżyję pod tym względem
Stary 2016-03-23, 18:59   #2217
lolusl
Japońska rzepa

Ja nie mam żadnego rozstępu na razie, moja mama ani babcia też nie mają,ale mama ma strasznie pomarszczoną skórę na brzuchu,tak jakby jej się nie obkurczyła po ciąży,tylko nie wiem,czy to kwestia zaniedbania,czy genów,bo babcia nie ma tego i mama po 1 ciąży też nie miała. O coś takiego http://i15.photobucket.com/albums/a3...ds/stomach.jpg
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-23, 19:05   #2218
iixi
Zakorzenienie

Hej W końcu mam kilka dni wolnych

Dzisiaj przyszły zaproszenia, są cudowne Nie żałuję, że się na nie zdecydowaliśmy w ciemno

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Widzę temat rozstępów - ja na szczęście mam bardzo małe, wręcz nie widoczne po bokach przy pupie. Cellulitu też nie mam U mojej mamy też do dziś tylko kilka ledwo widocznych pajączków Ale tym w sumie się nie ma co przejmować, prawie każda kobieta to ma. Nawet Chodakowska wstawiała całkiem niedawno zdjęcie swoich

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-23, 19:17   #2219
fioleciasto
Zakorzenienie

Kupiłam na probe taki zloty pisak w empiku. Zobacze jak pisze i jak będzie ok to dokupie srebrny jeszcze i beda do księgi gości

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-23, 19:31   #2220
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Napisane przez izk_a Pokaż wiadomość
Petit, ale akcja z tymi zaproszeniami Ktoś powinien im kontrolować ilość zamówień..
Oj tak. Ktos sie powinien tym zajac.

I nikt mi nie odpisal. No po prostu kultura wysoka.

14.07.2014
16.07.2016

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości