|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Givenchy Rouge Interdit
I znów podbiję
któraś się pokusiła?
|
|
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pryzmy Givenchy
macałam dziś nowe meteorytki. są srebrne
bardzo zimny kolor, niestety dla mnie odpadają z tego powodu, ech....
|
|
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
Wersta jak moglas to napisac
Ja CHYBA chce nowe meteoryty
|
|
|
|
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopadłam do stoiska guerlain, wypróbowałam i kuleczki i prasowane no i niestety a w świetle dziennym są wręcz pobielające. złote kuleczki jakoś nie są widoczne, a na nie liczyłam.jako lekko ryża osoba odpadam, potrzebuję ciepłych kolorów ( a już mi ślinka ciekła )
|
|
|
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
Dobilas mnie ostatecznie, liste szlag trafil...
|
|
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
Vril to ja Cię dobiję podwójnie
, Typ chłodny wygląda w nich świetnie I jak takowy ślinię się do nich strasznie Macałam też ten puder diamentowy Givenchy - lakko roztarty na ręce zostawia bardzo mocny srebrny błysk, raczej metaliczny niż brkoatowy, chociaż trochę go ma. Moim zdaniem typowo wieczorowy
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli Majade miala racje - Wielki Elektronik ze stajni Givenchy w natarciu
![]() Nie skusze sie na cale za szlabana, bo mam meteoryty WR ale obaczyc na zywca bym chciala. Na poczatku wcale mi sie w oczy nie rzucily - takie sprzeczne polaczenie zlota i srebra ale czytajac wasze opisy ciekawosc bierze gore. Dziekuje za oswiecenie
|
|
|
|
|
#2259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście wypowiadam się jako przedstawicielka typu zimnego a do tego osoba półprzezroczysta. Gdzie widziałyście już diamentową limitowankę Givenchy w sephorach? Wróciłam ze świata i tam jeszcze ni ma.
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jako ciepły typek odetchnęłam z ulgą, moge wydać kasę na inne przyjemności, bo zimne odcienie nie dla mnie
|
|
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Givenchy Rouge Interdit
|
|
|
|
|
#2263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na podstawie zdjęć wydaje mi się, że bardziej błyszcząca i drobinkowa będzie pryzma Givenchy.
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Świetny potrójny zestaw mini - pryzm, po 2,8 gr
![]() 01 Beautiful Pastel, 02 Chic White, 07 Crazy Pink. W większym opakowaniu: Starry edition
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://item.rakuten.co.jp/cosmeland/c/0000000653/ http://item.rakuten.co.jp/cosmeland/.../?p=2&type=all
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
Ech...Pomysł, trzeba przyznać świetny - dobór kolorów też.
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
majade nie kuś, ja już pieniądze 3 razy podzieliłam, a Ty mi z takimi tekstem wyskakujesz
![]() chyba jednak potestuję ![]() PS> Givenchy mi nawet nie pokazujcie, śliniłam się ostatnio na zdjęcia z azjatyckich stron |
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Miniatury
I dobrze, powinni wypuszczac miniatury wszystkiego, marzy mi sie dzien kiedy zaczna wydawac mini meteoryty kazdej wersji
|
|
|
|
|
#2269 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widziałam ostatnio te maluchy na ebayu, ale nie wiedziałam, że to zestaw. Ktoś sprzedaje je osobno, licytacje zaczynają się od ok 20$ za każde. EDIT: znalazłąm jeszcze coś takiego, tez pisze na nim Starry Edition: http://cgi.ebay.com/Givenchy-Prisme-...QQcmdZViewItem |
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2270 |
|
Raczkowanie
|
na allegro właśnie się natknęłam na sypkie light pastel, jakby kogoś interesowały
to chyba tester, ale wyglądają nieźlehttp://www.allegro.pl/item263676784_...01_tester.html |
|
|
|
|
#2271 |
|
Raczkowanie
|
limitowany Sparkling Dentelle http://allegro.pl/item264766192_give...lle_limit.html
i Fresh Rose http://allegro.pl/item265016615_give...resh_rose.html
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Na Truskawce Sweet Caramel za ok. 145 zł http://us.strawberrynet.com/productD...73318&goChar=G Ciekawe czy inne kolory się pojawią
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
Denim Fétiche
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
...i smacznego
![]()
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2276 |
|
Przyczajenie
|
Nie wiem czy była już o tym mowa ale czy ktoś ma może Secret Blush Quartet 10 Secret Rose to ten limitowany z kwadracikiem różowym jasnym, ciemnym, pomaraczem i żółtym i może powiedzieć coś o nim jaki jest itp dzięki
|
|
|
|
|
#2277 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was dziewczyny i zwracam się z pytaniem - pewnie gdzieś w wątku znalazłabym na nie odpowiedź, ale mam nadzieję, że wybaczycie mi zadawanie go tak czy inaczej; po prostu nie mam czasu przeglądnąć całego wątku...
Otóż sposobię się od dłuższego czasu do kupna prasowanego pudru pryzmowego, mam jednak problemy z doborem koloru, zwłaszcza, że na żywo nigdzie go nie mogę znaleźć! (Nie ma w GC, nie mam też Givenchy w moim Douglasie ani Marionnaud, Sephory w moim mieście nie uświadczysz, a w Anglii, gdzie zazwyczaj mieszkam, nie miałam ostatnio w ogóle czasu na chodzenie po sklepach). Dla karnacji jasnej, neutralnej w kierunku chłodnej, poleciłybyście jaki kolor? Zastanawiałam się nad 03 Elegant Beige, ale boję się, że będzie za ciemny. Czy możecie mi pomóc? Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#2278 |
|
Zadomowienie
|
Podnoszę wątek, sama jestem ciekawa odpowiedzi na pytanie Olaola
![]() jutro lecę do Sephory obadac osławione pryzmy
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I mam właśnie prasowane pryzmy w kolorze Elegant Beige. To ładny kolor, jednak na pewno za ciemny dla mnie w czasie zimy kiedy zazwyczaj nie używam samoopalacza. Wg mnie to fantastyczny puder, ale mogę go używać tylko latem, kiedy wyrównuję koloryt opalonego ciała i jasnej twarzy. Myślę, że lepiej u Ciebie sprawdziłby się Beautiful pastel albo Chic White ( mam sypkie w odcieniu Soft White więc podejrzewam, że odcień i jasność są zbliżone). Jednak poczekaj na odpowiedź dziewczyn które posiadają inne odcienie i ocenią czy pastele albo chic white nie są np. zbyt różowe?
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Chic White absolutnie nie są różowe, to bardzo jasny odcien zmierzający w kierunku bieli, używam ich przez cały rok, bo sie nie opalam , z sypkich pryzm mam Soft White, oba kolory sa BARDZO zbilizone do siebie.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.

któraś się pokusiła?

bardzo zimny kolor, niestety dla mnie odpadają z tego powodu, ech....

a w świetle dziennym są wręcz pobielające. złote kuleczki jakoś nie są widoczne, a na nie liczyłam.
)
Dobilas mnie ostatecznie, liste szlag trafil...
I jak takowy ślinię się do nich strasznie 

I dobrze, powinni wypuszczac miniatury wszystkiego, marzy mi sie dzien kiedy zaczna wydawac mini meteoryty kazdej wersji