|
|
#2251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na czym polega? Sama o tym myślałam i chciałabym gdzieś za granice w ramach wolontariatu wyjechać![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Madame - owszem, któraś z nas planuje
Baaa, planuję całe 3 tygodnie nad morzem ;p
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
no, cóż z wczorajszych planow nic nie wyszło ale za to dzisiaj jadę na lodowisko ![]() tylko przydałoby sie troszkę posprzątać i na zakupy jakieś zejść ![]() a potem spróbuję poćwiczyć jogę bo sobie pobrałam filmik
|
|
|
|
#2254 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajny taki kurs chyba będziesz teraz wysoce wykwalifikowana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a sama na to lodowisko jedziesz? ![]() wczorajszy wieczór udany, chociaż nic spektakularnego nie robiłam ot 2 piwka w dwóch knajpkach ale sympatycznie wstałam niedawno ale jakaś taka jestem niewyspana może jeszcze się zdrzemnę btw jadę dziś do rodziców więc później muszę się zacząć streszczać
|
|||
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie nie sama
ale juz sie tak cieszyc nie chce bo znowu nic nie wyjdzie
|
|
|
|
#2256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Agness to byl zart przeciez kochana! przykro mi,ze potraktowalas to tak doslownie...wiecej napewno nie uzyje tego okreslenia...ja sie wyleguje w lozku jeszcze,niedlugo sie zbieramy do miasta z TZ.Musze kartki wyslac dzis bo ponoc to ostatni dzien zeby doszly do polski przed swietami. Milego dnia dziewczyny
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
witam! mangolina, podziwiam cie za te pobudki o 5
a ja plaszuje sobie wlasnie twarozek homo naturalny (to chyba cos w stylu tych serkow homo nat, tak? tipowe ), jestem juz po odkurzaniu calego domu. nalatalam sie jak glupia po wszystkich pietrach, zaraz ide pod prysznic a pozniej odwiedza mnie tz i ogladamy filmy chociaz znajac zycie,to i tak nie bede wiedziala o co w nich chodzi :
|
|
|
|
#2258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ahhh dziewczyny szalejecie z tymi avami Milka, Mango a ja już po korkach, kaski wpadło moze skoczę dziś na solar... hihi
|
||
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
Tez dawno na łyżwach nie byłam
czas się chyba wybrać ^^Zaraz do katowic jade po buty i reszte dodtaków - zobaczymy czy coś znajdę. Kochane, a podwiązka to koniecznie koloru czerwonego musi być?
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Jesteście okropne z tym ciągłym kuszeniem lodowiskiem !
![]() Cytat:
Ja się z nimi czuje aż za swobodnie .. moze nudno sie robi ze wzgledu na brak faceta (gdzie wiekszosc kogos ma) i na brak alko (gdzie wiekszosc pije) a ja nie mam ochoty Jaa ale mam sprzątania .. głowa mala a tak mi się nie chce :PMiłego dnia kotki ![]() |
|
|
|
|
#2261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) trzymam kciuki ![]() Cytat:
podwiązka obowiązkowo czerwona )no właśnie! należy się bicie: |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2262 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewuszki
![]() Nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego, bo widze, że konwersacja na forum wrze niestety wczoraj nie mogłam juz wejść na plotkowy, bo wyszło tak, że przeniosłam się do babci, tzn. poszłam na noc i dziś idę znów. Ale wpadłam na chwile, żeby zobaczyć co ciekawego się tu u Was dzieje ![]() Miłego dnia Cytat:
wiesz licze na inwencję twórczą moich kochanych ludzi z klasy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
3mam kciuki za dalsze sukcesy
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
moja podzielność uwagi przejdzie zaraz trudny test
![]() oglądanie HP5 i ustalanie współczynników stechiometrycznych za pomocą bilansu elektoronowego z chemii ![]() zobaczymy co wyjdzie ![]() i poszukam jeszcze avatarka bo ten mi się znudził
|
|
|
|
#2264 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Tylko,że ja ogólnie jestem osobą bardzo wrażliwą ... ![]() Cytat:
Matko,słońce w grudniu ![]() Co to ma być w ogóle? ![]() Niedługo spotkanie z TŻ-tem,a po powrocie szykuje się maraton filmowy,między innymi Piła3
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|||||
|
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miłego oglądania ![]() i miłego popołudnia wszystkim ![]() ja się zbieram do rodziców |
|
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
Posprzątane
a niedługo do babci
|
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wy to ja też
zmieniam avatar na moim zdaniem najpiękniejszą kobietę świata
|
|
|
|
#2268 |
|
♥
|
Dzien dobryy przed 2 dni źle sie czułam a wczoraj poszłam do szkoły mielismy turniej w spodku i o 11.00 sie z tz zmyłam bo było mi słabo i jak usnełam przed 12.00 tak wstałam o 18.00
po czym tz był cały czas u mnie i po godzinie usnełam znowu i wstałam o 9.00 rano ja juz przerabiam z matmy 2 klasa nefre odwiedź mnie jak bedziesz w k-ce ![]() sliczna sukienka ![]() miłego dnia
|
|
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
jakie tu pustki
![]() mój weekend mija pod znakiem nauki ;/ wczoraj się wkurzyłam i zresztą nadal się wkurzam... pojechałam na uczelnię po wyniki koła z cywila, a tam wyników nie ma;/ podobno mają być w poniedziałek, a ewentualna poprawa jest w środę.. świetnie... "uroki" studiowania...ehh.. |
|
|
|
#2271 | |||||||
|
Zadomowienie
|
hej hej hej
![]() dżizas, szaaaloooneee Ja wstałam bardzo wcześnie w swoim mniemaniu tj. o 9:30 No, ale rannym ptaszkiem nigdy nie byłam. Moj tata jest i wstaje tak jak Wy wiec rozumiem, ten typ tak ma ![]() Cytat:
Wiec namawiam i zapraszam ![]() Cytat:
ech, tez bym sie wybrala,tak swoja droga...a a propos jogi, co sie dzieje z Sydzią? Cytat:
![]() diamentowa, Ciebie oczywiscie tez I wszystki, wszystkie z Was ![]() Cytat:
![]() otóż to ![]() Cytat:
![]() tez sie nad tym zastanawiam No, ale slonko jest u mnie zawsze mile widziane, wiec ok ![]() Cytat:
Aniu, niezły typ z tego Twojego faceta od matmy ![]() Cytat:
![]() A ja teraz troche czytania, a wieczorem na imprezke ![]() Ale wczesniej na przepyszne latte z cynamonem i kardamonem - moje najnowsze odkrycie ![]() buzi
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Sydzia żyje
Chyba nie będzie miała mi za złe, jeśli zdradzę, że jakiś czas temu sama dała sobie szlaban na kompa, być może wróci tu za jakiś czas.
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
No ja idę znów do babci na noc i dopiero jutro się znów pojawię
![]() Dlatego życzę Wam Kochane udanego wieczorku Wczesne dobranoc
|
|
#2275 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też by mi się taki szlaban przydał![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zobaczysz, że za kilka latek będziesz tęskinić za tym studiowaniem![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2276 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale kto wie co do lata będzie Z tego co wiem,niekoniecznie ale czerwony na szczęście![]() Wczoraj się pokłóciłam z Tż-etem,ale znowu o taką pierdołkę,że nawet mi się pisać nie chce .A dzisiaj miałam zabiegany dzień,byłam z koleżanka w Katowicach,kupiłam prezent dla mamy od taty,taką bieluteńką podkoszulkę z koronką w triumphie,cudna:zakochany : no i poszłam skrócić zegarek dla mamy poza tym szukam torebki i nie mogę nigdzie znaleźć tej wyjątkowej Katowiczanki może pomożecie? w Tychach też nie ma zawsze tak jest,że jak mam torebkę,albo nie mam kasy,to są piękne,a jak chcę kupić nową,to bach! nic nie ma jak na złość .A jutro moja mama ma urodziny .
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
a my dzisiaj z tz ogladalismy death proof
no i znowu utwierdzilam sie w tym, ze jednak tylko pulp fiction z filmow tarantino mi sie podoba. no ale sciezki dziwekowe z jego produkcji sa genialne
|
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
ufff... no to jestem
![]() powinnam sie teraz wziac za nauke bo jeszcze nic nie zrobilam a jutro znowu chce jechac ![]() fajnie było ale to jednak nie to samo co "w cztery oczy" ![]() teraz siedzę poobijana (wywaliłam się jak na amerykańskich filmach i oprócz czterech liter boli mnie nadgarstek), obtarta przez lyzwy i popijam zieloną herbatkę
|
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane padam
![]() Oczywiscie zamiast akcesooriów an studniówkę kupiłam co innego Piekne lakierki i bluzke ![]() Ide się przebrac w kochane dresy i chyba zaraz kąpiel itp, bo padam...
|
#2280 | |
|
♥
|
Cytat:
no podobno wszystkie klasy które z nim maja , osiagaja najwiecej pkt na maturze z matmy wiec moze nie bedzie tak źle jeszcze dojdzie do tego ze bede pisac rozszerzona matme |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.

super sprawa. mi sie przyda zwłaszcza teraz do mojego wolontariatu, ale nie tylko. takie rzeczy to sie wogole w zyciu przydają
Na czym polega? Sama o tym myślałam i chciałabym gdzieś za granice w ramach wolontariatu wyjechać

ale za to dzisiaj jadę na lodowisko

czas się chyba wybrać ^^

3mam kciuki za dalsze sukcesy 
ja juz przerabiam z matmy 2 klasa