Plotkowy dla dietetyczek :) III - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-07, 13:10   #2221
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

ja też już wczoraj nie wpadłam bo dostałam takiego bólu głowy że prawie traciłam przytomność dobrze że miałam silne tabletki w domu dziś już sie lepiej czuję ale niskie ciśnienie mnie przytłacza

w ogóle to miałam dziś być dłużej na uczelni a później trochę poimprezować z kumpelami i siostrą która miała niedawno urodziny ale na razie nic z tego nie wyszło jedna chora, druga ma okres, trzecia na razie nie może wyjść z domu tak więc siedzimy i czekamy na rozwój wydarzeń... pewnie wieczorem jeszcze gdzieś sie wybierzemy
mam nadzieje ze juz lepiej sie czujesz

zycze udanej zabawy dzis

ja wlasnie szamam lunch, cos sie nie czuje dzis za bardzo, brzuch mnie boli i taka ogolnie jakas rozbita jestem. Po powrocie do domu kapiel, pizamka,szlafroczek puchaty i na sofke pod kocyk

Milego popoludnia dziewczyny
Stary 2007-12-07, 13:54   #2222
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
prezenty fajne dla mamy praktyczny, dla taty nie za bardzo ale na pewno się ucieszy

a jeśli chodzi o jedzenie, to już rozumiem i powiem Ci że jedyną radą jest po prostu przestać się zadręczać... ja już dawno dałam sobie z tym spokój, bo im więcej o tym myślałam tym bardziej chudłam a teraz po prostu sie nie wazę, nie zastanawiam, jem ile mam w danym czasie ochotę, nie zmuszam sie jak nie mogę, jak mogę to nie powstrzymuję... czasem też mam opory (bo szczerze mówiąc ja po prostu lubię być chuda, lubię i koniec ) ale od kiedy o tym mniej myślę to przynajmniej już nie chudnę

matematyka? w piątek?

ja też już wczoraj nie wpadłam bo dostałam takiego bólu głowy że prawie traciłam przytomność dobrze że miałam silne tabletki w domu dziś już sie lepiej czuję ale niskie ciśnienie mnie przytłacza

w ogóle to miałam dziś być dłużej na uczelni a później trochę poimprezować z kumpelami i siostrą która miała niedawno urodziny ale na razie nic z tego nie wyszło jedna chora, druga ma okres, trzecia na razie nie może wyjść z domu tak więc siedzimy i czekamy na rozwój wydarzeń... pewnie wieczorem jeszcze gdzieś sie wybierzemy
Odnosnie tego prezentu dla taty, to myśle, że będzie nosił taka koszulke Na tyle na ile go znam Szczerze to bardziej zastanawiam sie czy mamie się spodoba Bo mama jest zbyt... wybredna, cięzko trafić w jej gust, a tata to bardziej podchodzi do tego, ze liczy się gest

Odnosnie jedzenia, to juz wole sie nie wypowiadać...
A z matma, to cóż... musze troszke posiedzieć, bo we wtorek ważny sprawdzian i nie chce na ostatnią chwile sie uczyc

Wspólczuje Ci tego bólu głowy ale dobrze, że minął.
No i mam nadzieje, że jednak wypad się uda
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 14:02   #2223
diamentowa
Zakorzenienie

Cytat:

oho, widzę że ja Ci nawet doradzałam nie ma to jak sie powymądrzać jak to nie o mnie chodzi cieszę sie żę nie żałujesz tego

same mądre rzeczy pisałaś, i m.in. dzięki Tobie podjęłam tę trudną dla mnie decyzję. Dzięki

Muszę zaraz iść do banku, cholernie mi się nie chce :/.
diamentowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 14:21   #2224
madame_apple
Zadomowienie

Bonjour dziewuszki
Cytat:
Napisane przez diamentowa Pokaż wiadomość
A ja za to chodzę nakręcona bo mam nowego ucznia na korkach . Znowu troszkę grosza wpadnie .
super a z czego korki dajesz?

Cytat:
Ale ostatnioz nim gadałam, powiedział że ma świetną dziewczynę, ale wie że bardzo żałuję że go zostawiłam ale na moje nieszczęście jest już za poźno żeby to naprawić i że dopiero teraz wiem co straciłam, może to mnie czegoś nauczy na przyszłość.
Normalnie zaśmiałam mu się w twarz <lol2> cóż za mniemanie o sobie...
a to bufon, w pale się nie mieści jacy faceci bywają skromni inaczej

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość
dostałam wczoraj od tż pięknego, mięciutkiego misia! przezyl on juz ze mną swoja pierwszą noc nazwałam go imieniem mojego tż, bo są do siebie bardzo podobni
Milutkie

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość

mikołajki były udane - dostałam ksiązkę, którą chciałam (i jeszcze pyszna czekolada wpadła , ale nie ruszam ) a jak przyszłam do domu to na biurku czekała paczka z merlina
nic tylko czytać
gratuluję udanego prezentu A jaka to książka?
Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
U mnie będzie klasowa wigilia, ciekawe co dostane...
a co byś chciała?

Nefre, nie marudź, na pewno poszło super - po prostu taka zdolniacha z Ciebie pewnie

Cytat:
a jeśli chodzi o jedzenie, to już rozumiem i powiem Ci że jedyną radą jest po prostu przestać się zadręczać... ja już dawno dałam sobie z tym spokój, bo im więcej o tym myślałam tym bardziej chudłam a teraz po prostu sie nie wazę, nie zastanawiam, jem ile mam w danym czasie ochotę, nie zmuszam sie jak nie mogę, jak mogę to nie powstrzymuję... czasem też mam opory (bo szczerze mówiąc ja po prostu lubię być chuda, lubię i koniec ) ale od kiedy o tym mniej myślę to przynajmniej już nie chudnę
No ja właśnie też. Ale właśnie jak o tym za dużo nie myślę to jest lepiej

Cytat:
biedak Dobrze, że juz lepiej...
Cytat:
pewnie gdzieś pójdziecie, mam nadzieję, że spędzis zmiły wieczór

Cytat:
A z matma, to cóż... musze troszke posiedzieć, bo we wtorek ważny sprawdzian i nie chce na ostatnią chwile sie uczyc
heh, ja zawsze wybieram wariant "na ostatnią chwilę" niestety :P

Cytat:
Muszę zaraz iść do banku, cholernie mi się nie chce :/.
no nie dziwię się, mi też by się nie chciało nosa z domu wyściubić... Ale do banku hmm... Jeśli idziesz po kasę to zawsze jakaś motywacja jest

No, a ja wróciłam z zajęć, teraz trochę relaksu, a trochę czytania/porządków (jak mnie na nie już wzieło to muszę tak rzadką u mnie 'dolegliwość' należśycie wykorzystać:P). No, a wieczorkiem kawucha z koleżankami.
Zatem spokojny dzień. Takiego mi dziś trzeba

Miłego popołudnia kochane

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 14:24   #2225
agness51
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Chyba przechodzę kryzys w związku,zaczynam mieć takie myśli jak ostatnio phenomenka,eh
Oj,doskonale Cię rozumiem,miałam podobnie ... Jednak kiedy TŻ zachorował i długo go nie widziałam,to zrozumiałam jak bardzo go kocham Bo potem jak się spotkaliśmy,to nie mogłam się nim nacieszyć ... Z resztą ja tak często mam,że jak go nie widzę,to zastanawiam się czy go kocham ... A za to kiedy z nim jestem tak na żywo,to nie mogę się na niego napatrzeć ...

Cytat:
U mnie 6 grudnia okropny jest tzn. zrobił się okropny po tym jak przyszłam ze szkoły do domu. Nie mam siły już walczyć. Poddaje sie.

Mam nadzieję,że wszystko się ułoży

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
tak czytalam rano i pomslalam - ale slodko no i czekalam jaki bedzie rozwoj wydarzen odnosnie mnie, TŻta i kwiatów. bo od wczoraj tylko wyslalam mu smska na ktory nie odpisal a dzis wkoncu zadzwonil i sie okazalo ze jest chory i nie mozemy sie spotkac bo zaraza i ja powiedzialam mu, ze Mikołaj przygotowal mu rozgę na co on powiedzial, ze tez widzial Mikołaja, ktory chodzil po jubilerach, ale ostatecznie poprostil TŻta, zeby mnie zaprowadzil do salonu i mam sama cos wybrac....
(tylko nie mowcie ze wredna jestem, ta rozga to tylko na zarty )
Jesteś wredna

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Wczoraj był u mnie M. Z racji tego, że ja miałam doła, on miał doła, stwierdził, że wpadnie na to moją nową herbatę co to taki zachwalałam [truskawkowo-waniliowa ;D]. No i picie herbatki przeciagnęło sie do.. 2,5 h Nie wiem o co mu chodzi, widze, ze daje mi jakies sygnały, a on dobrze wie, że ja teraz zrażona na maksa ;/ W ogóle co on sobie nie mysli. To, że była go olewa na całej linii to nie znaczy, że może sobie hop siup z kwiatka na kwiatek i znowu do mnie coś. Apf. ja za takie coś dziękuję.
Miejmy nadzieję,że przestanie Ci dawać te 'sygnały'

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość
witam kochane

dostałam wczoraj od tż pięknego, mięciutkiego misia! przezyl on juz ze mną swoja pierwszą noc nazwałam go imieniem mojego tż, bo są do siebie bardzo podobni zmykam do szkoły zaraz. do później
Słodkie

Cytat:
No i mam nadzieje, że jednak wypad się uda
No właśnie!

A ja miałam iść dzisiaj z przyjaciółką do fryzjera,ale chyba nie pójdę,bo pogoda straszna Ciągle pada,jak ja nienawidzę deszczu! ;/

W ogóle mogę być dzisiaj z siebie dumna Nie wiem czy Wam mówiłam,ale kiedyś nie było babki od hiszpana na 2lekcjach,które mieliśmy jednego dnia, a na następnej mieliśmy mieć klasówkę i z racji tego,że jej nie było,to pomyśleliśmy,że nie zrobi,więc nikt się nie uczył,a ona menda zrobiła;/ No i byłam bez żadnego przygotowania,a dzisiaj oddawała i Agusia dostała 4- A reszta ocen sporo dwójek,pałek no i chyba jedna trójka ...

W ogóle to bym chciała,żeby spadł śnieg ...

A wczoraj dostałam słodycze i kaskę

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 15:52   #2226
śnieżka_
Zakorzenienie

Cytat:

Wczoraj był u mnie M. Z racji tego, że ja miałam doła, on miał doła, stwierdził, że wpadnie na to moją nową herbatę co to taki zachwalałam [truskawkowo-waniliowa ;D]. No i picie herbatki przeciagnęło sie do.. 2,5 h Nie wiem o co mu chodzi, widze, ze daje mi jakies sygnały, a on dobrze wie, że ja teraz zrażona na maksa ;/ W ogóle co on sobie nie mysli. To, że była go olewa na całej linii to nie znaczy, że może sobie hop siup z kwiatka na kwiatek i znowu do mnie coś. Apf. ja za takie coś dziękuję.
mmm pyszna musiala byc ta herbatka pf . nie daj sie zrobic w balona! ;d

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Skąd ja to znam...
Tak to już jest Jak widziałam lepszego na horyzoncie, od razu miałam dość i również mnie denerwował...
Ale trochę się przejechałam Zmieniłam na ten "lepszy model" i szybko się rozstaliśmy, a tamten jest już teraz 1,5roku ze swoją nową dziewczyną
Grrrr....

Dzień Dobry w ogóle
hehe za wybredna bylas

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
nie przysnil sie
lepiej zeby sie nie snił .. to ma zgubne skutki .. wiem z autopsji .. ;]
Cytat:

Godizne przed zcasem skończyłam..
Jeju ja tak wczesnie kończe te matury, niby prościzna , a znając życie bedę z kazdego miała po 10% ==' yhh, ale nic.
nieprawda, poprostu jestes taka madra

a ja wlasnie krece wlosy na urodziny kolegi się wybieram .. chociaz tak naprawde to jeszcze nie wiem czy ide ..
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 15:57   #2227
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
a ja wlasnie krece wlosy na urodziny kolegi się wybieram .. chociaz tak naprawde to jeszcze nie wiem czy ide ..
Ojj,idź i baw się dobrze

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-07, 18:04   #2228
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

aaaaaaaaaaaaa!
Kupiłam sukienke na studniówkę! aaaaaaaa! i dałam tylko 105 zł! aaaa! [przepraszam, ja się po prostu cholernie ciesze ]

Wyszłam o 14 z domu i.. dopiero teraz wróciłam Poszłam na miasto kupic dla przyjaciela prezent, bo jutro się z nim widzę - gorąca czekolada, kino : lubię takie przyjacielskie wypady . Skromny prezent, ale od serducha
Później poleciałam na siłkę, ale zahaczyłam o mały przydrożny sklepik i.. byłam tam ONA Ta jedyna, ta wysniona, ta słodka, ta niewinna, ta romantyczna... MOJA sukienka . Od razu telefon do mojej kochanej Any i szybko na siłke, po siłce przymierzyć i bziuuuum, zakupiona . Z tego wszystkiego zaprosiłam przyjaciółkę do kawiarni , tam jest taki cudowny , domowy klimat <3 na gorącą czekoladę. Nie pokusiłam sie i wybrałam herbatkę zielona, egzotyczną ;p Pyszna Póxniej szybko do supermarketu na lekkie zakupy i oto jestem ;D
Jeszcze cudowną wiadomość z przyjaciółka dostałyśmy Ktos napisał takiego esa o kimś.. i się strasznie cieszymy, że ten ktoś zrozumiał coś [aaaale zamotałam]
teraz chwila odpoczynku i uciekam na spacer z psem
Ahh uwielbiam takie dni

Kochanem jesteście, że mi z ta mądrością tak słodzicie Ale ja naprawde czasem mądra nie jestem, jak każdy chyba

Śnieżko - śmigaj na te urodziny! ale już! bez dyskusji ^^ ;*

aaa miłego piątku

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 18:14   #2229
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
mam nadzieje ze juz lepiej sie czujesz

zycze udanej zabawy dzis

j
dziś już zupełnie dobrze

dziękuję mam nadzieję że mimo wszystko spędzę fajny wieczór

Cytat:
same mądre rzeczy pisałaś, i m.in. dzięki Tobie podjęłam tę trudną dla mnie decyzję. Dzięki
cieszę się żę mogłam pomóc chociaż wtedy jeszcze nie wiedziałam zę poznamy się bliżej

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

No, a ja wróciłam z zajęć, teraz trochę relaksu, a trochę czytania/porządków (jak mnie na nie już wzieło to muszę tak rzadką u mnie 'dolegliwość' należśycie wykorzystać:P). No, a wieczorkiem kawucha z koleżankami.
a pewnie, czasem spokój jest potrzebny ja cały tydzień miałam spokojny więc czas sie gdzieś udać

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość

W ogóle mogę być dzisiaj z siebie dumna Nie wiem czy Wam mówiłam,ale kiedyś nie było babki od hiszpana na 2lekcjach,które mieliśmy jednego dnia, a na następnej mieliśmy mieć klasówkę i z racji tego,że jej nie było,to pomyśleliśmy,że nie zrobi,więc nikt się nie uczył,a ona menda zrobiła;/ No i byłam bez żadnego przygotowania,a dzisiaj oddawała i Agusia dostała 4- A reszta ocen sporo dwójek,pałek no i chyba jedna trójka ...
gratuluję piękniej oceny

Cytat:

idź koniecznie zwłaszcza że już włosy zakręciłaś, fryzura nie może sie zmarnować

na razie sobie sączę piwko z siostrą i czekamy na kumpelę która powinna niedługo dotrzeć

tak więc idę się zebrać i życzę Wam miłego wieczorku

edit : Sylwuś, oczywiście że jesteś mądra, to że każdy popełnia błędy to inna sprawa

czekam na fotkę sukienki :-P

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2007-12-07 o 18:16 Powód: :)
Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 18:15   #2230
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

A ja miałam iść dzisiaj z przyjaciółką do fryzjera,ale chyba nie pójdę,bo pogoda straszna Ciągle pada,jak ja nienawidzę deszczu! ;/

W ogóle to bym chciała,żeby spadł śnieg ...

A wczoraj dostałam słodycze i kaskę
No,no gratuluje oceny Teraz wszyscy wiedza jaki z ciebie kujon
ja tez nie lubie jak pada ale,ze mieszkam w szkocji to jakos sie przywyczailam troche...bo tu rzadko nie pada...

Cytat:
aaaaaaaaaaaaa!
Kupiłam sukienke na studniówkę! aaaaaaaa! i dałam tylko 105 zł! aaaa! [przepraszam, ja się po prostu cholernie ciesze ]

Wyszłam o 14 z domu i.. dopiero teraz wróciłam Poszłam na miasto kupic dla przyjaciela prezent, bo jutro się z nim widzę - gorąca czekolada, kino : lubię takie przyjacielskie wypady . Skromny prezent, ale od serducha
Później poleciałam na siłkę, ale zahaczyłam o mały przydrożny sklepik i.. byłam tam ONA Ta jedyna, ta wysniona, ta słodka, ta niewinna, ta romantyczna... MOJA sukienka . Od razu telefon do mojej kochanej Any i szybko na siłke, po siłce przymierzyć i bziuuuum, zakupiona . Z tego wszystkiego zaprosiłam przyjaciółkę do kawiarni , tam jest taki cudowny , domowy klimat <3 na gorącą czekoladę. Nie pokusiłam sie i wybrałam herbatkę zielona, egzotyczną ;p Pyszna Póxniej szybko do supermarketu na lekkie zakupy i oto jestem ;D
Jeszcze cudowną wiadomość z przyjaciółka dostałyśmy Ktos napisał takiego esa o kimś.. i się strasznie cieszymy, że ten ktoś zrozumiał coś [aaaale zamotałam]
teraz chwila odpoczynku i uciekam na spacer z psem
Ahh uwielbiam takie dni

Kochanem jesteście, że mi z ta mądrością tak słodzicie Ale ja naprawde czasem mądra nie jestem, jak każdy chyba

Śnieżko - śmigaj na te urodziny! ale już! bez dyskusji ^^ ;*

aaa miłego piątku
o matko, widze ze ktos mial fanastyczny dzien dzis ciesze sie razem z toba No i super,ze masz sukienke!! wklej jakas fotke jak masz mozliwosc.

a ja wkoncu wrocilam do domku i zakonczyl sie ten paskudny tydzien...Marzylam o tym poprostu... Wykapalm sie ,zjadlam obiad i teraz wskoczylam na sofe pod kocykiem. Pieknie

jutro zapowiada sie fajny dzien! rano zakupy,Starbucks potem chinski bufet,wieczorem mam znajomych w gosciach wiec sie bardzo ciesze

Milego wieczorka robaczki!
Stary 2007-12-07, 18:17   #2231
diamentowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

super a z czego korki dajesz?

English language
a to bufon, w pale się nie mieści jacy faceci bywają skromni inaczej
tak... on to wybitnie

no nie dziwię się, mi też by się nie chciało nosa z domu wyściubić... Ale do banku hmm... Jeśli idziesz po kasę to zawsze jakaś motywacja jest
popłacić raty

mi też aczkolwiek pozostaje to w sferze marzeń bo muszę posprzątać
Cytat:

zazdroszczę...
Cytat:
aaaaaaaaaaaaa!
gratulacje
muszę się pochwalić, że powoli mi spodnie zaczynają lecieć z tyłka (a to dopiero 3 dzień R).
Stary 2007-12-07, 18:41   #2232
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Zdjęcia kiecki

Małe, bo małe, ale wieksze się nie chciały załadować ;(

P.S. nie zwracac uwagi na moja osobe - padnięta, po siłowni ;P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kiececzka1.jpg (66,9 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kececzka4.jpg (81,4 KB, 37 załadowań)

Stary 2007-12-07, 18:46   #2233
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Zdjęcia kiecki

prze-prze-przepiękna
i ślicznie w niej wyglądasz

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 18:56   #2234
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Cytat:
prze-prze-przepiękna
i ślicznie w niej wyglądasz

dziękuję

Do tego srebrne dodatki i gites Ahh, jak się ciesze, juz mam spokój ;P

Stary 2007-12-07, 18:57   #2235
diamentowa
Zakorzenienie

Cytat:
Zdjęcia kiecki

śliczna...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-07, 19:08   #2236
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Do tego srebrne dodatki i gites Ahh, jak się ciesze, juz mam spokój ;P
Nefre, ta sukienka jest bajeczna A srebrne dodatki tylko podkreślą jej urok. Świetny zakup
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 19:28   #2237
phenomena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Nefre, ta sukienka jest bajeczna A srebrne dodatki tylko podkreślą jej urok. Świetny zakup
nefre, kieca piekna! i ten kolor
phenomena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 19:39   #2238
śnieżka_
Zakorzenienie

Nefre Widzę że to był bardzo udany dzień .. eh żebym ja takie kiedys miała;] a sukienka - cudna

Diamentowa
nie ma czego już wróciłam bo stwierdziłam że mi się nudzi no sorry ale chyba już wyrosłam z libacji alkoholowych (przyswajania zbednych kalorii ) moze zmienie poglądy do 18 .. Tak naprawdę głównym czynnikiem jest chyba towarzystwo .. za długo i za dobrze ich znam więc już nic mnie nie ciekawi i nie nakręca tylko nuudzi
Stary 2007-12-07, 19:51   #2239
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
No,no gratuluje oceny Teraz wszyscy wiedza jaki z ciebie kujon
Kujon? Chyba nie można tak nazwać osoby,która się w ogóle nie przygotowała do klasówki.
Ech,nienawidzę jak ktoś tak mówi.
Ale trudno.

Cytat:
Zdjęcia kiecki

Jejjj,piękna,piękna i jeszcze raz piękna
Co do tej Twojej mądrości,nie zaprzeczaj
Na pewno studniówka będzie udana

Śnieżko,ale jesteś wybredna
Ewuś,w takim razie miłej zabawy

Miłego wieczorku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-07, 20:15   #2240
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

Jesteś wredna

tak naprawde to nie jestem wredna, a szkoda bo z NIMI nie mozna inaczej postepowac stara prawda, ktora sie serio sprawdza

a swoja droga rozga wyszla mi naprawde super, stoi nadal w Jego bucie
ale mam dobra wiadomosc - jednak nie jest chory i niczym nie zaraza...... to byla mylna diagnoza. wszystko jest wporzadku... cale szczescie, bo rozne rzeczy mogly z tego wyjsc i to z tych chorob wielkiego kalibru wiec normalnie bedzie jutro, za te stresy....

A ja dopiero wrocilam ze szkolenia dla animatorów i sie relaksuje, a jutro druga czesc. CALY BOŻY DZIEN

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 20:25   #2241
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Nefre naprawdę cudna sukienka Bardzo podoba mi się jej kolorek

Aguś ja też nie lubię tego określenia. Poprostu czasami człowiek ma więcej szczęścia, niż rozumu ---> żartuje oczywiściePoprostu niektórzy nie muszą się uczyć wszystkiego na blachę i wykorzystują swoją wrodzoną inteligencję i dostają dobre ocenki bez nadmiernego zaglądania do podręczników - tak jak Ty

Oj Śnieżko Tobie to trudno dogodzić

Gujanko co to za szkolenie Czyżby jakaś kariera animatorki się szykowała
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 21:01   #2242
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Gujanko co to za szkolenie Czyżby jakaś kariera animatorki się szykowała

warsztaty z animacji zabawy itp. super sprawa. mi sie przyda zwłaszcza teraz do mojego wolontariatu, ale nie tylko. takie rzeczy to sie wogole w zyciu przydają

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 21:03   #2243
diamentowa
Zakorzenienie

Cytat:

Diamentowa nie ma czego już wróciłam bo stwierdziłam że mi się nudzi no sorry ale chyba już wyrosłam z libacji alkoholowych (przyswajania zbednych kalorii ) moze zmienie poglądy do 18 .. Tak naprawdę głównym czynnikiem jest chyba towarzystwo .. za długo i za dobrze ich znam więc już nic mnie nie ciekawi i nie nakręca tylko nuudzi
masz rację, ja także potrzebuję stale nowych atrakcji
P.S. śliczny avek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-07, 21:08   #2244
śnieżka_
Zakorzenienie

ja jestem niewinna ! ...
jest jak jest

idę spać, Kolorowych snów

ED: Dziękuję i ciesze sie że nie jestem jednak sama

Edytowane przez śnieżka_
Czas edycji: 2007-12-07 o 21:10 Powód: Diamentowa ^^
Stary 2007-12-07, 21:10   #2245
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
kongrata zdolniacho

Cytat:
na razie sobie sączę piwko z siostrą i czekamy na kumpelę która powinna niedługo dotrzeć
to baw się dobrze kochana!

Cytat:
a ja wkoncu wrocilam do domku i zakonczyl sie ten paskudny tydzien...Marzylam o tym poprostu... Wykapalm sie ,zjadlam obiad i teraz wskoczylam na sofe pod kocykiem. Pieknie

jutro zapowiada sie fajny dzien! rano zakupy,Starbucks potem chinski bufet,wieczorem mam znajomych w gosciach wiec sie bardzo ciesze
jak miło przynajmniej przez weekend nabierzesz energii na cały nastepny tydzień

Cytat:
muszę się pochwalić, że powoli mi spodnie zaczynają lecieć z tyłka (a to dopiero 3 dzień R).
ożesz Ty...:P A to nie za szybko trochę czasem, hę?
Cytat:
Zdjęcia kiecki

Ale śliczną Naprawdę prosta, elegancka i stylowa. Ze srebrnymi dodatkami będzie wyglądać jeszcze lepiej Cudo

Cytat:

Diamentowa
nie ma czego już wróciłam bo stwierdziłam że mi się nudzi no sorry ale chyba już wyrosłam z libacji alkoholowych (przyswajania zbednych kalorii ) moze zmienie poglądy do 18 .. Tak naprawdę głównym czynnikiem jest chyba towarzystwo .. za długo i za dobrze ich znam więc już nic mnie nie ciekawi i nie nakręca tylko nuudzi
yhhh z tego się nie wyrasta:P Albo lubisz albo niet:P
Masz rację, wszystko zależy od towarzystwa Choć trochę to dziwne, że ze starymi znajomymi zamiast czuć się swobodnie i zawsze super to robi się nudno...hmm
To życzę, żeby następna impreza była lepsza i pełna ciekawych osób

Cytat:
Kujon? Chyba nie można tak nazwać osoby,która się w ogóle nie przygotowała do klasówki.
Ech,nienawidzę jak ktoś tak mówi.
Ale trudno.
Niestety, taki już los "piątkowiczów", muszą się nauczyć znosić od czasu do czasu takie określenie Chociaż można to potraktować na zasadzie żartu, niekoniecznie pejoratywnie
Powiem zatem: bystrzak :P

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
warsztaty z animacji zabawy itp. super sprawa. mi sie przyda zwłaszcza teraz do mojego wolontariatu, ale nie tylko. takie rzeczy to sie wogole w zyciu przydają
wow, ciekawa rzecz takie warsztaty Sama je znalazłas czy ktoś Cię namówił? Płatne?
Dobrej "zabawy" jutro

A ja właśnie wróciłam z kawy z koleżankami Spotkanie udane, a kawa...mmmm pyszności
Teraz się mogę relaksować na Wizażu

Miłego wiczoru

PS. Czy któraś z Was planuje może latem wybrac się do Gdyni na Heineken Opener Festival?

Edytowane przez madame_apple
Czas edycji: 2007-12-07 o 22:18
madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-08, 04:29   #2246
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Witam Panie
Wstajemy, wstajemy

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-08, 04:45   #2247
enda____
Rozeznanie

hej

juz o 3ciej wstalismy

... hmm
enda____ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-08, 04:48   #2248
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina
Talking Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
Napisane przez enda____ Pokaż wiadomość
hej

juz o 3ciej wstalismy
A ja jedynie 2h później ^^ Uwielbiam 'ciemny' poranek

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-08, 05:41   #2249
enda____
Rozeznanie

a mi tak jakos zimno, szaro, buro i ponuro

... hmm
enda____ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-08, 06:44   #2250
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Hah a ja dopiero teraz
Z Was to seryjnie poranne ptaszki

Dzien dobry

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości