|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mikołajkowe dzieciaczki 2007
koletynka - zdjecia cudne!!! W ogole jestes sliczna dziewczyna
Piekny makijaz Fajna pamiatka
|
|
|
|
#2252 |
|
Rozeznanie
|
Jejku dziewczyny dziękuję za komplementy
. Troszkę załuje, że Oskar przespał sesję, ale może uda nam się zrobić fajne fotki w Polsce we wrzesniu, bo planujemy wesele więc chyba fotografa zamówimy. Wtedy już będzie na tyle duży, że może uda się uchwycić go z otwartymi oczami ![]() Afiliks ja na szczęście nie mam problemu z odrostami bo farbowałam na kolor podobny do mojego, ale już mnie korci bo mówię sobie, że jak mam długie włosy to po co je mam? Żeby farbować! A poważnie, to od kiedy nie farbuję włosy przestały wypadać i jest to jedyna rzecz jaka mnie trzyma, żeby jeszcze trochę ponosić swój kolor.
|
|
|
|
#2253 |
|
Zadomowienie
|
Koletynko zdjęcia rewelacyjne.
I mamusia też ślicznie wygląda. Ja też włosy zapuszczam. Znowu.
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki za klapsy dla męża
Koletynko ślicznie razem wyglądacie A jeszcze jedno bo sama się pytałam wszyscy powiedzieli co myślą a ja nie no więc ja postanowiłam (a raczej wspólnie z mężem postanowiliśmy) że zostaję na wychowawczym do mniej więcej skończenia przez Matiego roczku. Co prawda jest teściowa, która mogłaby Matim się zająć, ale wole to zrobić sama
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
Martka czyżbyś była u frycka?
![]() Koletynko piękne zdjęcia i Wy śliczni i młodziutko wyglądacie-ile macie lat? jeśli to nie tajemnica ofc ![]() patent na smoka wypróuję ![]() fakt-zdjęcia u fotografa to inna bajka i to chyba głównie za sprawą sprzętu-tak myślę ja zbieram na lustrzakaco laptoka to dlatego iż okazało się,że jeden na dwóch to za mało ![]() no to każdy ma swojego ![]() Misiu-no,dobrze,że się poprawił ![]() Zu też zasypia o 20-21 i bardzo się z tego cieszę tylko rano pruty ją wybudzają no i znowu częściej karmię-pewno dlatego,że ruchliwa bardziej to tłuszczyku potrzebuje... tylko matka na rzęsach chodzi |
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
Ann coś dawno nie było zdjęć Zuzy a Mati tęskni
|
#2257 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak go poznalam 2 lata temu i zapytałam, ile ma lat a on odpowiedział:26, pomyślalam: "No dobra, ma ochotę na starsza dziewczynę ale czemu aż tak zawyża, wystarczyłoby mi, jakby powiedział, że ma 21" |
|
|
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
przeziebilam sie w tym aquaparku
kicham, psikam i meczy mnie katar, wrrrWlasnie odkrylam ze w kinie sa seanse dla mam z niemowlakami. Daja dwa fotele, zeby na drugim mozna bylo postawic fotelik z dzieckiem. Jest miejsce do przewijania, itd... Moze w ta srode sie wybiore. Leca Rozmowy Noca
|
|
|
|
#2259 |
|
Rozeznanie
|
.
|
#2260 |
|
Rozeznanie
|
.
|
#2261 |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczeta
![]() Dopadlam do netu bo w koncu jestem w Polsce. Przylecialam i w niedziele chrzcimy Hubcia postaram sie jakos wkleic zdjatka mojego synusia. Widze ze wasze pociechy rosna jak na drozdzach Odezwe sie jeszcze -pozdrawiam
|
#2262 |
|
Zadomowienie
|
No to i ja się pochwalę. Dawno już nie wklejałam zdjęć Jaśka.
Niestety wciąż się nie dorobiliśmy własnej cyfrówki odkąd Adrian popsuł poprzednią , więc zdjęcia były robione telefonem
|
#2263 |
|
Raczkowanie
|
witajcie!
a ja mam pytanie zwiazane z kupkami kubus dzisiaj zrobił jak narazie dwie kupki ale takie ciemno brazowe (takiego koloru jak dorosły)prawie czarne co to oznacza???
|
|
|
|
#2264 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny wasze dzieci sa sliczne i rosna bardzo szybko
![]() Mojemu synkowi ostatnio sie cos poprzestawialo, nie chce za bardzo spac w ciagu dnia. Spi najwyzej pol godzinki a jak jest z waszymi dziecmi?? Co zrobic aby maly spal?? Jak go zmeczyc???
|
#2265 |
|
Zadomowienie
|
Kupolce nadal ma tapecie??
Aniołku nie pomogę Ci bo cały czas męczę pianki ![]() Kuseczko Jaśko przystojniak Koletynko jesteśmy prawie w tym samym wieku ![]() Ann zdjęcia miały być, zięciunio się niecierpliwi .Ostatnio małomówny się zrobił, tylko kielczyć się potrafi. Żoncia wzięłaby go pewnie nieźle w obroty, jeśli taka gadułka z niej ![]() A o frycka czemu pytasz ![]()
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
co do kup - to moj zaczal robic po 5 dziennie... i tak juz od jakis 2 tygodni
![]() bubbel - nie wiem czy pomysl zmeczenia jest dobry. Moj jak jest zmeczony to marudzi, placze ale i tak nie zasnie. Moj jak pada juz, to go klade na lezaczek i bujam - czasem sie uda czasem nie ![]() Ps. zrobilam wlasnie 11 gofrow. Zjadlam 2. Maz - 6 i pewnie zje kolejne 3
|
|
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bubbel moja Gosia jest bardzo aktywna w dzień, spi kilka razy po 0,5-1,5 godziny maksymalnie 2 ale wtedy to święto jest ![]() Ja cały czas cos z nia robię, spiewam, gadam, macham zabawkami a nieraz klade do łozeczka i włączam karuzelkę, po jakims czasie sama usypia. |
|
|
|
|
#2268 |
|
Rozeznanie
|
Celko mowisz gofry
dopiero co wrocilam z Polski ale gofrow tam nie zdazylam zjesc a te angielskie gofry smakuja inaczej ![]() Celko wspomnialas kiedys ze jestes z Legnicy. A dokladnie?? Ja mieszkalam na Piekarach C
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
bubbel - ja z osiedla Kopernik. Ale od kilku lat mieszam we Wroclawiu (od czasu studiow)
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2270 |
|
Rozeznanie
|
mialam troche czasu i zrobilam pare zdjec
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny boli mnie od wczoraj jedna piers
Tak na dole na styku z biustonoszem i z wewn. boku. Jak sie dotknie to bol jest mocniejszy. Nie mam tak zadnych guzkow, ale jak czuje naplyw mleka to jeszcze bardziej mnie boli. Co to??? Co mam z tym zrobic? |
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Celko moze to wezły chłonne?tylko one pod pachami raczej
![]() albo zastoj ![]() obtarlo Cie cos? Kuseczko Jasko cudny! Bubbelku ladnie sie bawisz zdjEcia Zu beda-cierpliwosci ![]() malo czasu ostatnio-a chce na serwery sieciowe pozrzucac Martko-no skoro zapuszczasz wlosy... ![]() a Zu gadula straszna ino milknie przed aparatem ![]() ale nie poddaje sie |
|
|
|
#2273 |
|
Rozeznanie
|
Celko jak tak czesto mialam, ale to bylo spowodowane zbyt duza iloscia nagromadzonego pokarmu. Jak tylko maly wyssal przechodzilo. Sprobuj czy pomoga a jak nie to jutro do lekarza od razu
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
Bubbel świetne zdjęcia
jakiego programu używasz do robienia ramek? |
|
|
|
#2275 |
|
Rozeznanie
|
photo frame show jest za darmo na 15 dni i jak pozniej nie kupisz go to na kazdym zdjeciu pojawi sie znak wodny. Ja bede go kupowac
|
#2276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odczucie takie, jakbym przez dlugi czas nosila przyciasny biustonosz z fiszbinami (a nosze ten co zwykle, bawelniany do karmienia, bez zadnych usztywnien, itp...). Moze to przeziebienie piersi??? Czytalam w necie ze jest cos takiego...Bo zastoju to raczej nie mam (zadnych guzkow, cycek pusty po karmieniu). Zapalenie piersi to tez nie jest, bo goraczki nie mam... A ostatnio mnie przewialo, wiec moze to to?
|
|
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez ukradlam pomysl
Tyle ze skorzystalam z opcji ecard. Zdjecie w avatarku
|
|
|
|
#2279 |
|
Rozeznanie
|
Muszę Wam się przyznać, że poleglam na 6 Weidera. Nie tyle wytrzymałościowo, co z braku czasu. Nie jestem w stanie robic tak wiele powtórzeń, bo boje się że Oskar sie obudzi... a popołudniami trenuję aeroby więc nie mam czasu na wszystko za jednym podejściem. 6 Weidera robię nadal codziennie, ale stałą liczbę powtórzeń: 3x6 serii każde ćwiczonko. Mam zamiar dociągnąć te 6 tygodni tą moją okrojoną wersję. lepsze to, niż nic, mam nadzieję...
Martko mam nadzieję, że moja porażka nie odbierze Ci mobilizacji! |
|
|
|
#2280 |
|
Rozeznanie
|
po to jest ten program aby z niego korzystac
swietnie, ze wam sie podobaCelko i jak tam piers??? Nadal boli ??? Ja dzisiaj mam bardzo napiety dzien. O 9.30 do pediatry, czekalam na ta wizyte miesiac czasu. O 11 pierwsza lekcja nauki plywania- w koncu udalo mi sie zapisac a o 15 kolejne szczepienie Nathaniela
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

Piekny makijaz

. Troszkę załuje, że Oskar przespał sesję, ale może uda nam się zrobić fajne fotki w Polsce we wrzesniu, bo planujemy wesele więc chyba fotografa zamówimy. Wtedy już będzie na tyle duży, że może uda się uchwycić go z otwartymi oczami
no więc ja postanowiłam (a raczej wspólnie z mężem postanowiliśmy) że zostaję na wychowawczym do mniej więcej skończenia przez Matiego roczku. Co prawda jest teściowa, która mogłaby Matim się zająć, ale wole to zrobić sama

ja zbieram na lustrzaka

kicham, psikam i meczy mnie katar, wrrr
a jak jest z waszymi dziecmi?? Co zrobic aby maly spal?? Jak go zmeczyc???