|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku część II
Olivka
któregoś dnia dziewczyny pisały, że jak się cieszysz z czyjegoś szczęścia to do Ciebie wróci ze zdwojona siłą, czytałaś to ? Patrz bo u Ciebie są szanse na spełnienie .Trzymaj się kochana |
|
|
|
#2252 |
|
Raczkowanie
|
Oliwka Asieńka, na Was też przyjdzie czas, jeszcze jest nas tu trochę, też niedługo będziemy mieć taki test, nie smutkajcie sie
Pozdrawiam Was serdecznie, buziaki dziewczynyŻanka gratulację Dbaj o siebie i o maleństwo
|
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
dopiero zobaczyłam fotkę testu, mój był równie wyraźny
i rozwiewając twoje wątpliwości - dwa razy w miesiącu wystarczy u mnie było podobnie, tyle że było to tylko dwa razy w ciągu jednego dnia, w całym miesiącu po weselu psióły załapałam zapalenie płuc i tak wyszło ja się ciąży nie spodziewałam i test robiłam dopiero ze 3 dni po spodziewanym okresie, ale w tym czasie przyjmowałam antybiotyk i inne leki, a mimo wszystko pasożytek dzielnie to zniósł ![]() tak więc głowa do góry ! |
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już nie wierzę że przyjdzie moja kolej , wierzyłam przez prawie 9 miesięcy
nic to nie dało. A z każdym miesiącem jest mi ciężej i trudniej, wiele osób zauważyło że się zmieniłam, zawsze byłam strasznie rozgadana wesoła i chętnie chodziłam na imprezy- nie jakoś mocno zakrapiane- a teraz na imprezy chodzę ale się nie udzielam siedzę cicho ciągle zamyślona. |
|
|
|
#2255 |
|
Rozeznanie
|
ja dodatkowo wczoraj strasznie pokłóciłam sie z moim... nie wiem jak to będzie...
nachodzi na mnie dodatkowo ta sprawa... i jeszcze dwie kolezanki zaciążyły chodzą i się cieszą... w sumie się nie dziwie... i tak opowiadaja opowiadaja... a ja sie jeszcze bardziej podłąmuje
|
|
|
|
#2256 |
|
Raczkowanie
|
Oliwka, nie myśl tyle proszę Cię ja wierzę że w tym miesiącu albo następnym będzie nasza kolej
Tylko troszkę wyluzuj a mała kruszynka przyjdzie do Ciebie! Będzie dobrze maleńka, popatrz co masz napisane pod swoimi postami i tego się czymaj, nie trać wiary, będziesz cudowną mama. Buziaki Oliwka
|
|
|
|
#2257 |
|
Raczkowanie
|
Asieńka Wszystko się ułoży, kurde dziewczyny nie załamujcie się będzie dobrze, jeszcze trochę i będziecie szczęsliwymi mamusiami
|
|
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
ja się z moim mężem też wczoraj pokłóciłam i dziś rano też, niby przed chwilą dzwonił i normalnie ze mną rozmawiał, ale i tak mnie chandra tłucze
![]() Jestem wściekła na samą siebie że tak reaguje na II kreseczki, ale to silniejsze ode mnie. Naprawdę serce mi pęka
|
|
|
|
#2259 |
|
Rozeznanie
|
OLIWKA masz tyle dobrze ze twój z toba rozmawiał... moj mimo jego przewinienia nie odzywa sie, nie daje znac... ma mnie totalnie w dupie
(
|
|
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
Akurat dziś zadzwoniła, ale zazwyczaj jak się kłócimy to ja muszę pierwsza rękę wyciągnąć, nieważne czyja wina.
|
|
|
|
#2262 |
|
Rozeznanie
|
a jeszcze bardziej dziewczyny dobja mnie to... ze w moim otoczeniu wiekszość dziewczyn ktore zachodza w ciaze to dziewczyny ktore same tego nie chca...
jak to jest? ze te osoby ktore tak sie staraja, tak tego pragna... nie moga ??
|
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Zanka, gratulacje
kto teraz zajmie się naszą listą?![]() ![]() Dbaj o siebie mamusiu ![]() Dziewczyny, widzę, że sposób : "prawie bez seksu" jest bardzo skuteczny na zafasolkowanie ciekawe, co na to mój mąż powie, bo on twierdzi coś odwrotnegoOlivko kochana ![]() bo jedziemy na tym samym wózku, że tak się wyrażę Także nie poddawaj się, kup test ciążowy i czekaj na brak @
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie jestem pewna czy będę mieć okazję go wykorzystać.No w naszym przypadku też nie wchodzi w rachubę tylko parę razy w miesiącu Przyznam szczerze że wiązałam z tym cyklem duże nadzieje ze względu na clo i pregnyl i na słowa ginekologa że wszystko dobrze wygląda. Ale teraz myślę że jednak nic z tego pokłuwa mnie lewy jajnik co jakiś czas ale nie bardzo mocno, tak trochę i wygląda to bardziej na ból po owulacyjny niż na ciążę. |
|
|
|
|
#2265 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Strasznie się cieszę, normalnie aż się wzruszyłam. Tak tak dbaj o siebie mamusiu Fluidki zabieram ile się da. |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2266 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Zanka JA TAM SIE CIESZE TWOIM SZCęSCIEM, odchodze do tego tak , jesli ja zafasolkuję to inne staraczki z listy tez będa gartulowac i (mam nadzieje) szczerze sie cieszyć
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jeśli chodzi o TŻ.... czyt. niżej... Cytat:
mieslismy w marcu ciche dni całe 4 tyg. prawie zero rozmów wyslałąm że nie wytrzyma i pierwszy pogada ale nie to ja tez nie i na koniec tych 20 kilku dni wyjechałąm od czwartku do poniedziałku do kolezanki aż do Poznania TŻ wiedział ale jak on sie zmienił po powrocie moim to całą jego rodzina jest w szoku. Uświadomił sobie co mógłby starcic, i jakim był egoista i spytał tylko tuląc mnie za co ja go przez te dwa lata kochałam!!! Opłaca sie czasami coś zrobic niespodziewanego i ;okazać dzieweczyny że my tez mamy uczucia!!! A teraz jestem drugi raz zakochana... w tym samym mężczyźnie w moim mężu
|
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny ja Wam naprawde szczerze gratuluje i ciesze sie Waszym szczesciem. Tylko ja tez chce..... I smutno mi ze to nie ja.... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#2268 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
zanka jak przeczytałam i zobaczyłam zdjęcie to nie mogłam uwierzyć własnym oczom....to co?? będziemy już 3 na wątku marcowo - kwietniowym?? bo u mnie tez będzie marzec
![]() ![]() Ja około 11:30 idę po wyniki badań. Tak w ogóle to mnie też brzuszek pobolewa ale w pracy największy problem to mam z plecami, bo bolą mnie strasznie.Tak mnie krzyż napier.....,że lepiej nie mówić.U mnie można by rzec, że dwa testy trudno żeby się pomyliły ale ja też się ciągle boję, że @ dostanę olivka kochanie wiem co czujesz.A właściwie chyba powinnam napisać domyślam się bo jednak ja nie musiałam tyle czekać ale nawet wcześniej mi się płakać chciało jak któraś mówiła, że ma dwie kreseczki. Ale za to jak pomyślę ile się biedaku wyczekałaś na fasolkę to już sobie wyobrażam jak już będzie dzidzia jak będzie miała dobrze.Oczko w głowie mamusi na 100% ![]() Nie chcę się powtarzać, że na Ciebie też przyjdzie czas bo pewnie już Cię wkurzają takie teksty ale.....Zresztą moja droga....@ jeszcze nie dostałaś a biorąc pod uwagę twoje pęcherzyki(dodajmy skromnie, że 2) jest duża szansa, że się udało...!! My w to wierzymy więc i Ty musisz!!!Swoją drogą jednak się moje drogie potwierdziło, że nie o ilość staranek chodzi!!!Myślę, że ja i zanka jesteśmy tego potwierdzeniem ![]() choć ja muszę przyznać nie do końca wierzę w to, że jestem w ciąży.Mam nadzieję, że beta będzie duuuża i w końcu bez dwóch zdań uwierzę!
|
|
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej ale mnie też jajnik pokłuwał i zresztą pokłuwa nadal!! |
|
|
|
|
#2271 |
|
Rozeznanie
|
co tak tutaj cichutko?? nikt nic nie pisze
|
#2272 |
|
Rozeznanie
|
ALKAMOR a boli cie cały czas czy co jakiś czas na jakiś czas przestaje??
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam w banku ale nic nie załatwiłam bo mają awarię systemu i bank zamknięty
![]() Nie wierzę w te kłucia jajnika już w nic nie wierzę teraz już mnie nie kłuje odzywa się tylko co jakiś czas. Myślę że to przed @ i ten nastrój pewnie też. Wiem że miałam dwa pęcherzyki,ale nawet się nie łudzę bo wiem że @ przyjdzie do mnie i to niedługo.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
Ide dzis na 12.45 na kolejny monitoring zobaczymy ... ale taaak sie stresuje co on mi powie ze az mi niedobrze i wymiotowac mi sie chce z nerwów... obym mu sie tam nie popłakała
|
|
#2275 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Zanka
mega gratulacje Olivka cos mi sie wydaje ze bedziesz nastepna ja pewnie za pare tyg zostane sama na tym watku
|
|
|
|
#2277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2278 |
|
Rozeznanie
|
Blondynka ja zostane z toba;P
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Asieńka mnie jajnik tak właśnie po owu coś tam pobolewał ale niedużo a teraz to tak trochę co jakiś czas tylko. od godziny np nic. No i kłuje mnie lewy a zgodnie z monitoringiem to w prawym były pęcherzyki przodujące |
|
|
|
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie cały czas tylko co jakiś czas...ale oczywiście nie jakoś bardzo tylko takie lekkie kłucie.No i podbrzusze też mnie boli
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.

.
Pozdrawiam Was serdecznie, buziaki dziewczyny
nic to nie dało. 

Także nie poddawaj się, kup test ciążowy i czekaj na brak @
TO JEST NIESPRAWIEDLIWE!!! ja już tak długo czekam