![]() |
#2251 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie
Cytat:
![]() Wierze, ze jak pojade do tej anglii, to w ciągu tych 3ech miesiecy tylko ja sama zostane niezaciążona na tym wątku...inaczej byc nie może ![]() ![]() edit:nie ma odwagi Cie prosic o zdjecie nowej fryzury, a kusi mnie kusi, zeby zobaczyc.... Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2008-08-02 o 13:15 Powód: dop |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
Olivko, tak mi przykro, mi samej zrobiło się bardzo smutno, łzy stanęły mi w oczach, jak przeczytałam, co napisałaś
![]() ![]() ![]() A co do męża, wiesz, na pewno to chwilowy przypływ zwątpienia, w końcu jemu też bardzo zależy na tym. Dacie radę ![]() ![]() ![]() ![]()
#2253 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Na razie nie wiem jeszcze co myśleć, muszę sobie to wszytsko poukładać, może poczekam jeszcze ten jeden cykl tak jak kazał gin bez leków i jak się nie uda to we wrześniu pójdę na to HSG. Na razie mam zamęt straszny. Uciekam muszę iść sie wykąpać i podmalować i zrobić dobrą minę do złej gry, papa |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Olivka powiem Ci co wiem od koleżanki która była już dwa razy na in vitro a ma jeszcze leki na trzeci, więc też spróbuje jeszcze jakoś we wrześniu. Jeśli chcesz spróbować porad a z tego co słyszałam od tej koleżanki Edyty to tam jest kompletnie inne podejście, tam jest fachura i badania od razu na wszystko robią! Dosłownie na wszystko! Musisz znaleźć klinikę leczenia niepłodności (nie leczenia bezpłodności bo bezpłodność jest nieodwracalna!!! a niepłodność można leczyć). Moja Edyta jeździ do Łodzi, jeśli chcesz skombinuje adres (ode mnie to kawał Polski do przejechania bo ja między Wrocławiem a Zieloną Górą mieszkam a ona jeździ). Wiem że łykała tabsy antykoncepcyjne aby znać dokładny termin @ i wtedy musiała łykać leki (płaciła około 1000-1500 za jedną porcję i kupowała je w Czechach bo w Polsce jeszcze droższe są- a doradzili jej to lekarze z Łodzi). Po wybraniu leków jedzie na zabieg, trwa godzinę kosztuje około 4000 zł. Czekasz około 10 dni na wynik. Jej się niestety jeszcze nie udało. Ona próbuje ze swoją komórką i plemnikami męża, który też za dobrych wyników nie ma. WIEM też że oprócz in vitro robią jeszcze inseminację czyli plemniki Twojego Tż w odpowiednim dniu i czasie wkładają na miejsce (nie licząc na to że one same dopłyną gdzie trzeba). Taki zabieg jest tańszy, kosztuje niby do 2000 zł i nie trzeba łykać leków, tylko trzeba się wcześniej przebadać na wszystko w np. tej Łodzi. Tyle wiem. Wiem też bo Edyta mówi że tam bardzo szybko nawiązuje się znajomości, że była tam kobieta która 10 lat próbowała i tam w Łodzi dopiero dowiedziała się! że już nie raz była w ciąży ale...dokładnie nie wiem o co kaman, ale maleńkie zapłodnione jajeczko do czegoś tam się przyczepia. U tej kobiety zaś ten "przyczepnik" był za mało wykształcony co powodowało natychmiastowe poronienie, bo fasolka wypadała już na drugi dzień. Dostała jakieś hormony, jakieś zastrzyki i udało jej się za pierwszym razem właśnie przy tej inseminacji. Przeleżała jednak całą ciąże!!! Ale ma fasolkę ![]() ![]() Myślę też że może weźcie wolny dzień z Tż i faktycznie pojedzcie do takiej kliniki, popytajcie, przebadajcie się, sprawdzcie. Prawda jest taka ze już masę kasy wydaliście na zwykłego gina, może pora zaufać fachowcą w swojej dziedzinie? Buźka i kciukasy trzymam dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
Poza tym Dziewczynki to ja wiem, że nas Domi z wątkiem innym zdradza
![]() ![]() ![]() Kasia przepis brzmi świetnie spróbuje jutro, powiedz mi tylko z czym to się je? Samo? Bez ryżu np? To tak porcyjka dla mnie a z ryżem to i A. się naje ![]() Aliszcze ja myślę, że Tobie się poukładało wszystko pieknie w życiu i teraz ino patrzeć jak zagości mały wrzeszczący skaczący rozrabiający szkrab ![]() ![]() ![]() ![]() ps. a ja wariatka w deszcz i zimno dość poszłam na odkryty basen i co? i siup na główkę do wody, trzy baseny, ręcznik i w nogi ![]() siostra ma, mąż mój, i JA ![]() cały basen nasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Ja za to sie dowiedziałam, ze kuzynka jest w ciąży, ta co brała wesele 5 lipca ![]() pokłóciłam się z tż o piknik lotniczy bo nie chciał jechać.. pije piwsko i użalam się nad sobą.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Olivko
bardzo mi przykro ![]() Nie wiem co u mnie bedzie w tym cyklu bo jakos nawet nie mam staranek w glowie hihihi. Ja jutro jade na zakupy wyjazdowe bo Tż nawet kapielowek jeszcze nie ma. Pozniej chcemy na lotnisko jeszcze podjechac. Jestem przeciwniczka tipsow ale nie wiem czy na moje naturalne sobie czegos nie nałoże bo dostane fiola jak bede na urlopie jeszcze musiala pazury malowac.U mnie na ulicy jest studio Loreal i tam tez cos robia z pazurami, musze wejsc tam moze ona cos doradzi. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ode mnie właśnie wyszła przyjaciółka, popiłysmy trochę whisky z colą ![]() ![]() Olivka, ja ten miesiąc też będę bez leków, moze sierpień będzie dla nas szczęśliwy ![]() ![]() ![]() Kathi, zacznę spisywac Twoje przepisy do mojego tajnego notatnika, gdzie zbieram rózne takie przepisy od rodziny i przyjaciół, tudzież jak cos znajdę fajnego w necie ![]() Blondi, udanych zakupów życzę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
Bezplodnosci
![]() ![]() ![]() Gabi ja ziemniaczki pieczone wczoraj zrobilam i do wyrzyw dodalam papryki 2 czerwone i groszek maz sie zachwycal (z papryki wazne zdjac skorke) Za basen ![]() Aliszcze bierz przepisiki a jak macie jakies ciekawe ja chetnie tez skorzystam bo czasem weny tworczej brak ![]() My dzis basen od rana bo 30 st |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
wreszcie w Poznaniu fajna pogoda zero parnoty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
Zimno w Głogowie, słońca brak. Mąż w pracy, rodzice z siostrą właśnie wyjechali na urlop! Katastrofa!
Biczowanko przyjmuje i pokornie mówię, nigdy więcej ![]() Aliszcze cóż ja poradzę, że tak mi wyglądacie sielankowo ![]() Idę te rybę pomęczyć, ciekawe co mi z tego wyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale skoro prażysz się na basenie to jakoś rady muszę sama dać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
BAN stały
|
Dzień dobry...od rana znowu brak humoru..boli mnie brzuch
![]() Do ![]() Nic mi się nie chce... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Słonka
![]() Jeśli chodzi o pogode, to u mnie też się popsuła (tzn tak jak u Ciebie Blondynka-nie ma parnoty już). I bardzo dobrze, bo ja nie lubie, jak jest za długoo goraco i duszno, bo źle to wpływa na mnie. Wczoraj popołudniu znów myślałam, że zemdleje. A to dlatego, że ja mam niskie ciśnienie a wczoraj wysokie było czy jakos tak ![]() Gabi dziekuję Ci za wpisek w profilu ![]() ![]() ![]() Zuzia głowa do góry ![]() Aliszcze ja tez odnosze wrazenie, że jesteś bardzo spokojna i ciężko Cie wyprowadzić z równowagi ![]() Katharino miłego pluskania na basenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki u mnie tez zero słońca, dopiero czuje że zyje wczoraj wieczorem nawet pojechaliśmy do znajomych maja oni 6 miesięcznego synka i nawet do 23 tyrzymałam bez ziewania!!
![]() Kathi jak ci zazdroszcze ja w oncu od 2 tyg mam wona niedzielę i chciałam na plazy sie pobyczyc nad morzem a tu kurka pogody brak ![]() Gabi jak sie czujesz???? Aliszcze spokojna?? ![]() A Mischoko pewnie sie kopuluje z mężem ![]() ![]() Domi słonce jakbym miałą takie włosy .... pomarzyć.. to tez bym ten watek zdradzałą na innym;p odpowiedzniejszym ![]() Zuzia wacz sobie jakąs dobra polska komedię romantyczna np polecam "Nie kłam kochanie" usmiejesz sie albo jakaś maseczka relaksująca... powinno pomóc a lbo jedno i drugie naraz ![]() Blondynka oh ty juz wyjazdem zyjesz fajnie to jak zabierasz mnie to torby podręcznej??? Blondi a ty masz moze profil na NK bo aj chyba ciebie nie mam w zanjomych ![]() Zaarz wam wkleje zdjecia dwóch brzdąców jeden Marcelek 4 dniowy i Gracjanek 6 miesięcy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Musze wybrać sie do fryzjera...i wreszcie wziąść się za siebie, może sobie do groty solnej pójdę na kilka seansów, to dobre na stres i nie tylko. Maluszki przesłodkie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
Madziwnia Marcelek sliczny...tez takiego synka chce
![]() ![]() ![]() Zuzia zawsze przynajmniej zostajesz Ty na miejscu, bedziesz miała dostep do neta ido wizazu, masz męża przy sobie. A przyjaciele wrócą. Na długo wyjeżdżają??? Jak sobie pomysle, że w czwartek ja juz jade, to mi sie odechciewa. Szczerze powiem, że wcale mi sie nei chce pracować. Nie jestem do tego przyzwyczajona. Jak narazie to ciągle sie edukuje. Cały rok ten przesiedziałam w akademiku "w książkach"....a swoją drogą...pamietacie jak Wam pisałam o tej mojej brudasce współlkatorce????matko... jak sobie przypomne o niej, to mnie telepie...fujjj brudaska jedna ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje, że w środe przyjdzieci sie ze mna pożegnać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
Moi teściowie też mają o mnie takie zdanie, że ja taka spokojna, miła i do rany przyłóż
![]() ![]() ![]() Domi, będziemy tęsknić ![]() ![]() ![]() Kathi, druknę sobie Twoje przepisy ![]() ![]() Zuzia ![]() ![]()
#2269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak byłam dwa lata temu na farmie to miałam dostep do neta ![]() ![]() A swoją droga muszę Wam powiedziec, ze mam juz mała obsesje, co bedzie tam na miejscu i po powrocie. Bo wiem, że napewno to duzy krok dla nas. Ciagle mysle o tym, jaka Tz znajdzie prace po przyjeździe i czy sie wyprowadzimy razem. Bardzo chciałabym tego. Czy np kiedyś sie zarecze, czy Tz na to wpadnie...niewiem...dlate go tyle niespodzianek i może antyniespodzianek czeka ![]() ![]() EDIT: o amtko własnie zauwazyłam, że juz przekroczylam 3000 postów!!!!nawet nie zwróciłam uwagi...a tak myslalam, ze okragła sume postów jakos uczcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2270 | |||
BAN stały
|
Cytat:
A mój przyjaciel idzie do szkoły wojskowej i będzie tam 5 lat, od czasu do czasu będzie miał przepustki ale to już nie to samo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wróciłam z kościoła, pije kawę, troszkę mam lepszy nastrój dzięki Wam ![]() po południu jadę do mamy, bo babcia przyjechała ze śląska ![]() Edit: nie wiem co sie dzieje, dostałam krwawienia znowu...jutro idę do lekarza Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-08-03 o 12:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
Ojej a gdzie Wy jesteście?ja jescze chwilke w domu i mykam do Tż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
BAN stały
|
Nikogo nie ma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, no więc znów dopadł mnie dół. To pewnie dlatego, że jestem tuż przed @ i także dlatego, że zobaczyłam mojego małego bratanka przez skype'a. i zrobiło mi się smutno, że ja....wiadomo co. W dodatku czuję się przez to złą ciocią, bo zamiast cieszyć się, że zobaczyłam Mateo (nawiasem mówiąc jest przesłodki
![]() Nie chciałam się wyżalać po raz kolejny Wam, ale nie mam właściwie komu się wyżalić. Mąż mnie wspiera i jest kochany, ale nie chcę mu sprawiać przykrości, choć i tak już zauważył, że płaczę. A mama, mama zacznie gadkę, jak to inni mają gorzej itp. Było już całkiem dobrze z moim samopoczuciem, z nastawieniem do staranek, ale na nowo to wraca. Zaczęło się już trochę, jak Olivka dostała @, wtedy zaczęłam na nowo myśleć, jakie to wszystko bywa niesprawiedliwe, a dziś to już rozkręciłam się z tą doliną. no nic, to na tyle żali, troszkę mi ulżyło, jak Wam to napisałam.
#2275 | |
BAN stały
|
Cytat:
Boli mnie brzuch, mam krwawienie jakby @ a przecież dopiero mi sie skończył i tak trwał 10 dni..nie wiem, jadę jutro do lekarza. Nie będę czekać na 23 dc. Ochoty na staranka tez nie mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() ![]() Aliszcze przed @ mozliwe ze spadek nastroju jest polecam lody i poplacz sobie slonko ![]() Zuziunia glowa do gory a moze masz miesniaki ???? Koniecznie idz do lekarza Madzia mniam chlopczyk a jaki duuuzy i sliczny rozowiutki ![]() Laseczki jak tam po weselu porawiacie?? Mischoko kiedy Ty do nas wracasz?? A u nas wojna na calego hihi ale taka wojna o dokumenty ktorych moj maz nie ma a miec powinien wiecie wlasnie sie dopatrzylam z emoj Tz nie ma umowy podpisanej z pracodawca jeszcze fajnie nie ??? Do tego Maxi zwalil na siebie telewizor jak tata sobie giterke stroil i na bibi nie patzryl ale zalatwilismy to tylko dyskusja bez zbednych klotni Maxi ma tylko nozke sina i opuchnieta ale nic mu sienie stalo dzieki Bogu zepsul nam sie stary i mielismy tylko maly telewizor a nowego jeszcze nie kupilismy ufff |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj bylam na zakupach w Sephora i kupilam reszte bajerow na wyjazd
![]() bylismy w sklepie z wozkami i tez mnie lekki dolek chwycil ![]() Tak myslalam ze moze nigdy nie kupimy wozia bo moze nie bedziemy miec dzieci?mam tysiac mysli na minute Oczywiscie jeszcze Sphinx zostal zaliczony jako obiadek, wczoraj tz w sob tez jadlam kebab a na kolacje zapiekanke.Czuje ze moj zoladek ma dosc takiego jedzenia.Od jutra wszystko lekko strawne.Podobnie jak Gabi jestem maniaczka coca-coli.Ciezki nawyk. Zuzia nie smutaj sie ![]() Ala prosze nie pisz glupot przeciez na spacer jestesmy umowione ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2008-08-03 o 23:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.