Panny Młode 2008 cz.IV - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-08, 10:47   #2251
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Izuś no to genialne wieści I nacieszysz się mężem jak trzeba a nie będziesz ze szwagrem użerała

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 10:47   #2252
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
niestety, ale oni się głupio wykręcają moim zdaniem. Zaproponowaliśmy im to, ale powiedzieli że nie. Ponoć z butelki dzieciak też nie chce pić, więc ich nie będzie. A moim zdaniem jakby naprawdę chcieli to by znaleźli rozwiązanie. Przykre, tym bardziej, że u nich na weselu cała ekipa się zjawiła bez wykrętów, a oni do jednego z kolegów przyszli tylko na ślub, na weselu ich nie było bo wybrali wesele innej koleżanki, i od nas też się wykręcają. Miejsca już opłacane, a czas nie ten żeby dopraszać...
agunia82 niestety masz rację, jakby chcieli to by się zjawili, choćby nawet na kilka godzinek, może nie na całą balangę, a jak się wykręcają głupim sianem to trudno.
mnie kumpela, którą znam lat prawie 25 powiedziała, że na panieński mój nie przyjdzie, bo jej narzeczony nie puści - spoko szykuje jej sie mąż terrorysta, a ona tego nie chce przyjąć do wiadomości.
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 11:00   #2253
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Oto to, co wymyśliłam wczoraj w nocnym pociągu
Teraz tylko pozostało zaśpiewać Na szczęście przez zespół
Kasiu nie bij Ale to naprawdę dla dobra gości
Dedykacja dla Przyjaciół
Ma być na nutę "Chłopaki nie płaczą"

Mówisz życie jak cukierek, gorzkie jest czasami
Kogoś panna wystawiła, ktos oblał egzamin
Nie przejmuje się bo już dobrze wiem
Kazdy kłopot nasz rozwiążemy wnet

uuuu Sempai' e (fonetycznie sempaje)
uuu nie płaczą....

Czy to góry czy to morze z Wami szybko płynie czas
Jeden drugiemu pomoże Taka właśnie siła w Nas
Tyle razem drak już przeżyliśmy
tej przyjaźni wszak nie zaszkodzi nic

uuuu Sempaje uuu nie płaczą...
superaśne przyjaciele docenią

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
niezawodna Dzasta

Cytat:
A ja się właśnie dowiedziałam że jednego kumpla nie będzie na weselu i nie wie nawet czy na ślub przyjdą bo mają małe dziecko co musi być karmione co 1,5- 2 godziny. Przykro mi się zrobiło
no to przykro ale pamiętaj, że to będzie ich strata a nie Twoja

Cytat:
Aha !! Wiadomość dnia Mój przyszły szwagier nie bedzie z nami już mieszkał- chce ze swoja dziewczyna zamieszkac we Wrocławiu Sam sobie na to zarobił
Uff- co za ulga
W Jego pokoju bedzie nasza sypialnia
Bardzo bardzo się cieszę
I już mu powiedziałam że nic na slub nie musi nam dawać bo dał mi już najcenniejszy prezent- zniknął mi z oczu
o jaaaa... super

edit:

na ulicy cichosza, na WIZAZU cichosza....

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2008-09-08 o 11:45 Powód: la la la lalala
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 11:45   #2254
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
niestety, ale oni się głupio wykręcają moim zdaniem. Zaproponowaliśmy im to, ale powiedzieli że nie. Ponoć z butelki dzieciak też nie chce pić, więc ich nie będzie. A moim zdaniem jakby naprawdę chcieli to by znaleźli rozwiązanie. Przykre, tym bardziej, że u nich na weselu cała ekipa się zjawiła bez wykrętów, a oni do jednego z kolegów przyszli tylko na ślub, na weselu ich nie było bo wybrali wesele innej koleżanki, i od nas też się wykręcają. Miejsca już opłacane, a czas nie ten żeby dopraszać...
wiesz myślę, że lepiej jak na Waszym Ślubie w tak Ważnym Dniu będą osoby, które autentycznie będą się cieszyć z Wami, a nie wyszukiwać marne wg mnie wykręty by w końcu przyjść i kręcić nosem.
główka do góry Kochana

Cytat:

Aha !! Wiadomość dnia Mój przyszły szwagier nie bedzie z nami już mieszkał- chce ze swoja dziewczyna zamieszkac we Wrocławiu Sam sobie na to zarobił
Uff- co za ulga
W Jego pokoju bedzie nasza sypialnia
Bardzo bardzo się cieszę
I już mu powiedziałam że nic na slub nie musi nam dawać bo dał mi już najcenniejszy prezent- zniknął mi z oczu
to super bardzo się cieszę

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość

Stary 2008-09-08, 11:58   #2255
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz myślę, że lepiej jak na Waszym Ślubie w tak Ważnym Dniu będą osoby, które autentycznie będą się cieszyć z Wami, a nie wyszukiwać marne wg mnie wykręty by w końcu przyjść i kręcić nosem.
główka do góry Kochana

A też tak w końcu sobie pomyślałam, nie chcą to nie, ich strata A i tak nam się bardziej opłaca za nich zapłacić nawet jak ich nie będzie, bo jakbyśmy podali mniejszą liczbę osób to cena by nam wzrosła o 10zł, więc w sumie wyszło dobrze że wcześniej nam nie powiedzieli że ich nie będzie

A żebyście mnie dziewczyny teraz widziały- latam w halce i butach ślubnych po mieszkanku i ćwiczę walca Tylko mam problem, bo zaczepiam sobie tańcząc obcasem o halkę trochę i muszę pokombinować jak to zrobić, żeby nie zaczepiać

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 11:58   #2256
asiuk
Zakorzenienie

Cześć, kobietki!

Mili, wzruszająca relacja Cieszę się, że wszystko sie udało. Już nie mogę doczekać się fotek
Kakusiu, trzymam kciuki za Twojego TŻ. Mam nadzieję, że szybko mu przejdzie ta dolegliwość
Izuś, zrelaksuj się troszkę, w miarę możliwości. Nie łap dołów, bo nie warto się przejmować wieloma rzeczami

Kupiłam sobie dziś seksowne, prześwitujące majteczki pod sukienkę Wprawdzie nie są do kompletu ze stanikiem, ale strasznie mi się podobały (stanik, który kupiłam ostatnio, w ogóle nie ma majtek do kompletu ). Moja mama dziś kupiła sobie kreację Jeszcze musi poszukać czarnego, lekko błyszczącego żakieciku

Na razie nikt nie potwierdził obecności na weselu (mają czas do 18. września ). Jedynie moja ciocia już przy otrzymaniu zaproszenia powiedziała, że przyjdzie Znając życie, tzreba będzie dzwonić do każdego osobiście

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 12:03   #2257
sanetka
Zakorzenienie

agunia ja ich z jednej strony rozumiem...tez nie wiem czy by mi sie chcialo z takim malenstwem. w ostatecznosci mama z dzieckiem moze zostac w domu a facet moze przyjsc (u nas tak jedna para robi, tylko odwrotnie bo siostra meza z dzieckiem zostawia)

ale z drugiej strony to w mojej rodzinie sobie jakos poradzili-co prawda dzieciaczki troche starsze bo od roku do 3 lat. czesc zostanie z babcia,czesc przyjedzie z dziecmi i jakos bedzie.

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-08, 12:16   #2258
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
A też tak w końcu sobie pomyślałam, nie chcą to nie, ich strata A i tak nam się bardziej opłaca za nich zapłacić nawet jak ich nie będzie, bo jakbyśmy podali mniejszą liczbę osób to cena by nam wzrosła o 10zł, więc w sumie wyszło dobrze że wcześniej nam nie powiedzieli że ich nie będzie

A żebyście mnie dziewczyny teraz widziały- latam w halce i butach ślubnych po mieszkanku i ćwiczę walca Tylko mam problem, bo zaczepiam sobie tańcząc obcasem o halkę trochę i muszę pokombinować jak to zrobić, żeby nie zaczepiać
widzisz nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
tez tak latałam jak chciałam rozchodzić buty ślubne
ja swoją halkę podciągnęłam wyżej

aaa jeszcze muszę pochwalić sztyft compeed-rewelacja-spisał się na medal

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć, kobietki!
Kupiłam sobie dziś seksowne, prześwitujące majteczki pod sukienkę Wprawdzie nie są do kompletu ze stanikiem, ale strasznie mi się podobały (stanik, który kupiłam ostatnio, w ogóle nie ma majtek do kompletu ). Moja mama dziś kupiła sobie kreację Jeszcze musi poszukać czarnego, lekko błyszczącego żakieciku

Na razie nikt nie potwierdził obecności na weselu (mają czas do 18. września ). Jedynie moja ciocia już przy otrzymaniu zaproszenia powiedziała, że przyjdzie Znając życie, tzreba będzie dzwonić do każdego osobiście
zakupy udane-brawo

my musieliśmy zrobić akcję obdzwoniania Gości-mało samo potwierdziło

Dzasta ja Ci dam cichosza

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-09-08 o 12:20 Powód: Dzastuni się nudzi:D
LilStar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 13:27   #2259
kasienka1985
Zakorzenienie

Hej misie
Wybaczcie, że się nie odzywałam... trollowy humorek mi jeszcze nie przeszedł

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
uciekam dziolszeczki i wrocem za 2 tyg... do EGIPTU jutro wylot ale moge nie miec juz czasu tu do Was zajrzec
wiec slubujacym w tym czasie zyczem duuuuuuuuzo milosci
Tęsknię już żabeńko moja!
Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
Kasieńko i ja pozwole sobie skomentowac Twoja suknie:
Dzięki za opinię misiu
Cytat:
a to obiecana porcja fotek
Kochana wyglądałaś zaiste bajecznie...
"Coś" pięknego!!!
Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
No właśnie nasz Kasiulek niech się szykuje na porządne trzepanko tego swojego pięknego futerka ..... jaka tam brzydka, jaka tam się wylewam itd. Dla poprawienia humoru w środę wkleję moje fotki z przmiarki - wtedy Kasieńko będziesz miała okazję ujrzeć tłustego trola w sukni ślubnej - zapewniam, że automatycznie poczujesz się lepiej, piękniej, powabniej ..... suknia zacznie Ci się podobać ....
Cóż Ty mi tu za herezje wypisujesz!
W taki sposób mnie nie pocieszysz
Ale dziękuję za miłe słowa...
Cytat:
Napisane przez agas Pokaż wiadomość
Dziś postanowiłam wkleić zdjęcia z naszej niezapomnianej podróży poślubnej, która była juz prawie 2 miesiące temu. Pozdrowienia dla Wszyskich!!!
Echhh... no to raj sobie zafundowaliscie istny!
Zdjęcia rewelacyjne!!
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Skromne, ale na początek bo czekam na te od fotografa
Piękna relacja słońce!
Wzruszyłam się oczywiście!
I czekam naturalnie na więcej fotek i liczę na to, iż ujżę Twą śliczną buźkę w końcu!
Cytat:
Napisane przez aniago25 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny już od tygodnia jestem mężatką więc i ja się podziele moja recenzjią z tego najpiękniejszego dnia
fotki
Rewelacyjne foteczki!
Cóż za buźki- i pełnia szczęścia na nich wymalowana!
Gratuluję i życzę wszystkiego dobrego
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
TŻ był wczoraj na kawalerskim od kumpla Miała być jakaś panienka. Ciekawe, jak się chłopcy bawili
Znów przeszył mnie dreszcz wstrętu!

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Czas na moją relację Sproboje dołączyć zdjęcia... Kiepskiej jakości ale na początek może być
Popłakałam się...
Musiałam to czytać na kilka razy, bo wyłabym jak bober tu w pracy!!
Gratuluję żabko i czekam na fotki
Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
No i ciagle z TZtem rozwazania slubu ale z zalatwieniami idziemy dalej - najwyzej wszystko sie ciepnie tuz przed
EDIT:
Zapomnialam dodac, ze martwie sie coraz bardziej o TZta - nie przechodzi Mu Nie dosc ze zapalenie ucha to jeszcze tego miesnia twarzowego - ktory nie wiadomo skad sie wzial i jak dlugo bedzie trzymal (ponoc potrafi trzymac pol roku jak nie dluzej!) Jutro idzie do szpitala...
Jednak nadal takie myśli chodzą Ci po głowce?
Smutno...
Zdrówka życzę dla Łukaszka Dbaj o niego i powiedz mu ode mnie, że ma być dla Ciebie kochany!
Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
a Kasieńka to se zrobiła weekend wolny od nas?
Już jestem myszko!
Ciężki weekend za mną! i
Cytat:
A ja ostatnio mam wrażenie, że wszystko jest jakieś odrealnione. Nie dociera do mnie, że to już za 2 tyg niecałe, cały czas mam wrażenie że to jakieś 2 miesiące minimum. Wczoraj mama się mnie pyta, o której wujek ma być na miejscu (jego autkiem jedziemy do ślubu) a ja tylko buzię rozdziawiłam i mówię "nie wiem". I zaczęło do mnie docierać że to tuż tuż, a ja nawet nie mam planu tego dnia- co o której itp. Szok, chyba muszę się w końcu ogarnąć
Mam dokładnie to samo
Cytat:
Witam Słonka
Jestem załamana wiecie?/ Odechciewa mi się tego wszystkiego
Koteczku wierzę w Ciebie!
Będzie dobrze moja BOMBO ENERGETYCZNA!!
Poradzisz sobie i pogoń tego leniucha Kamila!
Ty smażysz kotlety, a on się obija!
No ładnie, ja bym mu dała!!!
Cytat:
Oto to, co wymyśliłam wczoraj w nocnym pociągu
Teraz tylko pozostało zaśpiewać Na szczęście przez zespół
Kasiu nie bij Ale to naprawdę dla dobra gości
Heh... super pomysł, z resztą jak Twój każdy!
A z tym biciem to pomyślę jeszcze!!!

Nie mam za bardzo czasu, żeby napisać co u mnie.
Nawał roboty... muszę nadrobić przed urlopem.
W dodatku ciągle myślę o tych pierdołach wszystkich do ślubu...
Jutro przymiarka kolejna
Zobaczymy czy trolla wypędzę czy przyjdzie jeszcze większy!

Uki miał kawalerski w sobotę...
Podobno super się bawił.
Też mieli panią do towarzystwa... <i to bardzo orientalną>

Wyprodukowaną w Chinach plastikową!!!
Popłakałam się ze śmiechu jak to coś zobaczyłam!
Postaram się coś napisac Wam wieczorkiem, choć nie wiem czy będę na siłach...
Nie piszcie za dużo!
Buźki misie

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 13:48   #2260
kina2807
Zakorzenienie

Kasieńko, jak dobrze, że zajrzałaś Już przepędzam od Ciebie te trollowe smuteczki

Buziaki Kochana

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 14:02   #2261
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzasta ja Ci dam cichosza
no co

nuda jest okropna

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Kasieńko, jak dobrze, że zajrzałaś Już przepędzam od Ciebie te trollowe smuteczki

Buziaki Kochana
dołączam się:

sobie uświadomiłam jakie wydatki nas czekają do końca roku i masakra a niby pieniądze szczęścia nie dają

Stary 2008-09-08, 14:04   #2262
LilStar
Wtajemniczenie

Kasieńko dołączam się do Kinusi
uśmiechnij się bo ja NIENAWIDZĘ jak się smutasz

lofkam Cię wiesz?

a z tej orientalnej

Dzastunia niby nie dają ale jak życie ułatwiają

ja narazie szukam kozaków płaszcza torebki-zabezpiaczam się na zimębo jak sie wyprowadzę w te lasy to masakra
a wydatków też będzie sporo-nawet nie myślę

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-09-08 o 14:07 Powód: dla Dzasty i Jej wydatków
Stary 2008-09-08, 14:19   #2263
sanetka
Zakorzenienie

qrcze jak mi wesolo.
goscie na ktorych nie liczylam (ze wzgledu na duza odleglosc polaczona z posiadaniem malutkich dzieci) w wiekszosci potwierdzaja mi obecnosc

jak tak dalej pojdzie to bedzie problem. bo jedzenia policzylismy na 100 osob z mysla ze i tak sporo odmowi. a moze sie okazac ze bedzie wiecej

zaklepalam termin w kwiacarni tyko na bukiet sie nie moge zdecydowac. super tekst kwiaciarki: to pani juz za maz wychodzi, jak te dziewczyny szybko dorastaja. dodam ze to taka znajoma, od zawsze u niej kupowalam kwiaty na zakonczenie roku czy inne imprezy

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 14:24   #2264
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
ja narazie szukam kozaków płaszcza torebki-zabezpiaczam się na zimębo jak sie wyprowadzę w te lasy to masakra
a wydatków też będzie sporo-nawet nie myślę
jejciu my też tylko kasę wydajemy i wydajemy, a budżet się kurczy

planujemy autko zmienić, ale zobaczymy co z tego wyjdzie

Liluś a tak a propos autka, czy Ty miałaś ozdobę z 3 cantedeskii na masce i na każdych drzwiach po jednej?

Mąż i żona...
Stary 2008-09-08, 14:32   #2265
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
nco za bieganina. dobrze ze moja mama wziela calkowicie na siebie sprawe produktow dla kucharki bo bym padla

dziewczyny na slubie jest tak ze mozna cos poswiecic do przyszlego domu. co sie kupuje: pismo swiete?
Ja to jedyne o czym wiem to to,że matka panny młodej powinna jej podarować obraz Matki Boskiej Karmiącej,ktory daje sie do poświęcenia podczas ślubu.MI na pewno mama da taki obraz

A ja dalej leczę swoje przeziębienie,ale cięzko idzie bo u mnie pogoda taka,ze lepiej nie mówić-leje cały czas ...Przed południem byłam w mieście i zrobiłam kolejną porcję zakupów,odwiedziłam solarium i skompletowałam sobie kosmetyki do makijazu slubnegoTeraz siedzę z pomalowanymi ustami,bo kupiłam sobie trwały błyszczyk i testuje czy na pewno jest trwały

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-08, 14:39   #2266
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
Ja to jedyne o czym wiem to to,że matka panny młodej powinna jej podarować obraz Matki Boskiej Karmiącej,ktory daje sie do poświęcenia podczas ślubu.MI na pewno mama da taki obraz
ja tam nic nie wiem o takich rzeczach/prezentach a może to zależy od regionu, a może od religijności

a apropos prezentów: nie wiem czy się Wam pochwaliłam, że dostaliśmy "Błogosławieństwo" od Papieża Benedykta XVI ale niestety były błędy, więc musiało powędrować do poprawki jak już dotrze to wkleje zdjęcie

a tak z innej beczki: na początku października idziemy na wesele do mojej kuzynki, która była u nas i tak się zastanawialiśmy ile dać im pieniążków. Chyba sensownym wyjściem jest dać im tyle samo co oni dali nam dobrze myślę

Stary 2008-09-08, 14:39   #2267
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
jejciu my też tylko kasę wydajemy i wydajemy, a budżet się kurczy

planujemy autko zmienić, ale zobaczymy co z tego wyjdzie

Liluś a tak a propos autka, czy Ty miałaś ozdobę z 3 cantedeskii na masce i na każdych drzwiach po jednej?
Kinusia ja mam podejrzenia że Ty czytasz w moich myślach
my też szukamy innego autka

wypisz wymaluj moje autko było tak przystrojonea cio?

Sanetka to super ja też się cieszyłam jak Goście potwierdzali że będą super uczucie jak się widzi znajome twarze wchodząć do Kościoła a potem szpaler ustawiony do życzeń

Katiakuruj się. ja nie słyszałam o takich prezentachmi Rodzice dali Pierścionek po Babci z brylancikami
ja miałam błyszczyk w pogotowiuswój sprawdzony loreal glam shine

Dzasta myślę, że to dobry pomysł-sama z niego skorzystam 24.10.2008 bo idziemy na ślub do znajomychi super to Błogosławieństwo

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-09-08 o 14:43 Powód: dla Katii i Dzasty
Stary 2008-09-08, 14:57   #2268
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kinusia ja mam podejrzenia że Ty czytasz w moich myślach
my też szukamy innego autka

wypisz wymaluj moje autko było tak przystrojonea cio?
normalnie Liluś ja nie wiem jak to się dzieje , my też tak mieliśmy przystrojone autko do ślubu, jakoś się chyba telepatycznie łączymy, a jakiej marki, bo nasze było granatowe BMW

Mąż i żona...
Stary 2008-09-08, 16:01   #2269
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
zakupy udane-brawo

my musieliśmy zrobić akcję obdzwoniania Gości-mało samo potwierdziło
Ano Szczególnie cieszy mnie sukienka mojej mamy, bo przymierzała już wiele różniastych modeli, a ta nie dość, że piękna, to w dodatku idealnie leży

Eh, widać, że większość gości nie potrafi czytać zaproszeń Dobra, na razie nie mam co narzekać, do 18.09. jeszcze trochę czasu zostało

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość

Uki miał kawalerski w sobotę...
Podobno super się bawił.
Też mieli panią do towarzystwa... <i to bardzo orientalną>

Wyprodukowaną w Chinach plastikową!!!
Popłakałam się ze śmiechu jak to coś zobaczyłam!
Dobre! Na pewno był zachwycony

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
a tak z innej beczki: na początku października idziemy na wesele do mojej kuzynki, która była u nas i tak się zastanawialiśmy ile dać im pieniążków. Chyba sensownym wyjściem jest dać im tyle samo co oni dali nam dobrze myślę
Na pewno jest to dobry pomysł

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-08, 17:35   #2270
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
normalnie Liluś ja nie wiem jak to się dzieje , my też tak mieliśmy przystrojone autko do ślubu, jakoś się chyba telepatycznie łączymy, a jakiej marki, bo nasze było granatowe BMW
Kinusia zajechaliście jak Mafia
my jechaliśmy srebrnym audi a6pozostałam wierna swojej marce

gdzie się wszystkie pochowałyście?

a teraz wiadomość dnia:
w środę podpisuję umowę na sprzedaż domu, szukam mieszkania narazie w zasiedmogórogrodzie:jup i:
a B. zadzwonił, że dostalismy mieszkanie w miejscu jego pracymoja nowa ulica to Klonowapięknie brzmi
Kinuś zbliżam się

a teraz uaktualniam księgę Gości-tzn wklejam kartki które dostaliśmy
Stary 2008-09-08, 17:37   #2271
Milibili
Zadomowienie

staram sie nadrobić ostatnie wydarzenia, ale caly czas jestem jak w transie Nie mogę sie na niczym skupić...

Liluś nie wiem czy juz pisałam... Wyglądałaś olśniewająco kochana Sukienka była dobrana do Ciebie idealnie Oboje wyglądaliście cudownie

aniago25
trzymam kciuki baaardzo mocno Daj znać czy bedziemy "ciociami"

izus Nie smuć się kochana... Bedzie dobrze! Na moje skromne oko to jestes przemeczona... Przydałoby Ci sie troche odoczynku. Moze jednak Kamil powinien trochę odciażyc Cie?

kasienko rybko, syrenko przeurocza!!! Wroce do tematu ktory byl poruszany jeszcze przed moim slubem Bede szczera.... Rybki mi sie podobają (sama mam pseudo rybke) ale jak zawsze widzialam rybki z takim dolem jak twoja to zastanawialam sie kto ubiera cos takiego (nie wiem dlaczego kojazylam Twoja sukienke inaczej, z prostym dolem , dawno temu wklejalas zdjecia jak pamietam) Nie sadzilam ze komus moze byc w tym dobrze... Ale Tobie ona NAPRAWDE pasuje i dopiero NA TOBIE nabrała klasy i zwiewnosci... Wygladasz w niej swietnie, kobieco, seksownie i sama sukienka na Tobie prezentuje sie bajecznie I nie smuc sie bo jak juz Ci kiedys pisalam nie zniose tego ze taka ładna, seksowna dziewczyna ma o sobie takie zdanie...

Wydatki az sie boje myslec jak to u nas wyglada... pamietacie ze opisywalam jakis czas temu nasze trudnosci teraz jest juz lepiej.. ale wyskoczyla kolejna sprawa z moim zdrowiem przez lata chodzilam do panstwowego dentysty... Ostatnio bylam u naprawde dobrego, prywatego... Okazalo sie ze mam fatalnie leczone zeby i doprowadzenie ich do stanu uzytecznosci bedzie kosztowalo mase pieniedzy... Mimo iz chodzilam 3-4 razy w roku na kontrole i mowiono mi ze jest ok to jak tamten prywatny dentysta zrobi mi zdjecia moich zebow to... jestem przerazona...

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 18:19   #2272
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość

staram sie nadrobić ostatnie wydarzenia, ale caly czas jestem jak w transie Nie mogę sie na niczym skupić...

Liluś nie wiem czy juz pisałam... Wyglądałaś olśniewająco kochana Sukienka była dobrana do Ciebie idealnie Oboje wyglądaliście cudownie

kasienko rybko, syrenko przeurocza!!! Wroce do tematu ktory byl poruszany jeszcze przed moim slubem Bede szczera.... Rybki mi sie podobają (sama mam pseudo rybke) ale jak zawsze widzialam rybki z takim dolem jak twoja to zastanawialam sie kto ubiera cos takiego (nie wiem dlaczego kojazylam Twoja sukienke inaczej, z prostym dolem , dawno temu wklejalas zdjecia jak pamietam) Nie sadzilam ze komus moze byc w tym dobrze... Ale Tobie ona NAPRAWDE pasuje i dopiero NA TOBIE nabrała klasy i zwiewnosci... Wygladasz w niej swietnie, kobieco, seksownie i sama sukienka na Tobie prezentuje sie bajecznie I nie smuc sie bo jak juz Ci kiedys pisalam nie zniose tego ze taka ładna, seksowna dziewczyna ma o sobie takie zdanie...

Wydatki az sie boje myslec jak to u nas wyglada... pamietacie ze opisywalam jakis czas temu nasze trudnosci teraz jest juz lepiej.. ale wyskoczyla kolejna sprawa z moim zdrowiem przez lata chodzilam do panstwowego dentysty... Ostatnio bylam u naprawde dobrego, prywatego... Okazalo sie ze mam fatalnie leczone zeby i doprowadzenie ich do stanu uzytecznosci bedzie kosztowalo mase pieniedzy... Mimo iz chodzilam 3-4 razy w roku na kontrole i mowiono mi ze jest ok to jak tamten prywatny dentysta zrobi mi zdjecia moich zebow to... jestem przerazona...

Dziękuję za komplementy Zakochana Istotko

podpisuję się podTwoją wypowiedzią dotyczącą Naszej Marudzącej-ale słodko Latino jakiś się przyda

Mili zdrówko jest najważniejsze, zwłaszcza przed zajściem w ciążę trzeba doprowadzić wszystko do porządku-to stan to nie choroba ale Mamusia musi być zdrowa żeby Fasolinka miała wszystko co potrzeba. Lepiej zadbać o to zawczasu
Inwestując w zdrówko inwestujesz w siebiewiem, że to spore wydatki ale nie da się tego ominąc tym bardziej że państwowy lekarz delikatnie mówiąc schrzanił sprawę. naważniejsze, że w porę to odkryłaś i można zacząć coś robić
także główka do góry-teraz już może być tylko lepiej
a w Waszej firmie mam nadzieję, że wszystko wychodzi na prostą
Stary 2008-09-08, 22:12   #2273
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Wybaczcie, że się nie odzywałam... trollowy humorek mi jeszcze nie przeszedł
Pocieszajace buziaki dla Kasiuniiiiii

Cytat:
Jednak nadal takie myśli chodzą Ci po głowce?
Smutno...
Zdrówka życzę dla Łukaszka Dbaj o niego i powiedz mu ode mnie, że ma być dla Ciebie kochany!
No niestety, ciagle rozwazamy. Jednego dnia jestesmy na 'nie', nastepnego na 'tak' i tak w kolko.... ehhhh
TZtowi przekaze tymbardziej ze bedzie wiedzial od kogo bo ogladalas Go na n-k
A ze zdrowkiem to lekarze mowia zeby wierzyc i byc dobrej mysli ze to bardzo wazne Bylismy dzisiaj razem prywatnie u neurologa, a rano TZ byl u laryngologa. Mowia ze ta pocieszajaca wersja to ze to porazenie nerwu twarzowego ma od zapalenia ucha srodkowego i jak wyleczymy zapalenie ucha to porazenie powinno ustapic. A porazenie niestety ma to do siebie ze przechodzi samo w swoim czasie - u kazdego indywidualnie jednym po miesiacu innym po paru miesiacach. Jutro ma USG, ponadto dostal siateczke z antybiotykami i sterydami w zastrzykach i zestaw cwiczen.

A ze nic wiecej nowego to

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-08, 22:32   #2274
dzasta110
Wtajemniczenie

widzę, że nie tylko nas dopadnie ssący wirek w portfelu

Mili na zdrowiu oszczędzać nie można, bo później wyjdziemy na tym jeszcze gorzej

Kakusia dacie rade, wierzę w Was dobranoc

Stary 2008-09-08, 23:15   #2275
malutka_24
Wtajemniczenie

Dobry Wieczór!

kina2807
pamiętam, że jak my odbieraliśmy nasz akt to cieszyliśmy się jak dzieci i wtedy poczułam się dopiero pełną gębą mężatką

dzasta110
no to dostaliście niezły prezent gratuluję

Kakusia
trzymam bardzo mocno żeby Twój Tz szybciutko wyzdrowiał

izazusia
po pierwsze: wysyłam Tobie mnóstwo pozytywnej i dużo żeby przegonić Twoje smutki
po drugie: ty nasza wizażowa poetko - prezent dla znajomych no rewelacja
po trzecie: prezent jaki dostaliście od szwagra - bezcenne

aniago25
czekamy na wieści czy będziemy ciociami czy nie

katarzinka

kasienka1985
Tobie kochana też wysyłam mnóstwo żeby odpędzić niedobre i do tego oczywiście

sanetka
o żadnym święceniu prezentów na ślubie nie słyszałam Pamiętam, że jak wprowadziliśmy się do swojego mieszkanka to dostaliśmy od mojej mamy obrazek Matki Boskiej Karmiącej. Mama mówiła mi wtedy, że w każdym domu powinien być taki obrazek, żeby chronił domowników albo coś w tym stylu. Aha i Pismo Święte też powinno się mieć w domku
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 23:19   #2276
LilStar
Wtajemniczenie

dobranoc Dziewczyny

Dzastuś się chwaliłam kozaczkami wpawdzie nie ta aukcja bo moje to rozmiar 38 ale tensam fasonciekawe czy6 jutro mi wyślą

Dagecik Agatka jak urlopik miodowy? tęsknimy
Stary 2008-09-09, 06:02   #2277
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

kochane moje dziewczynki odezwe sie dzis jak wroce z pracy bo w koncu bede miala czas...
moja klasa 1 gimn pisze dzis dyktando trzymajcie za nich kciuki....buzka i milego dnia dla was
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-09, 07:55   #2278
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kinusia zajechaliście jak Mafia
my jechaliśmy srebrnym audi a6pozostałam wierna swojej marce

a teraz wiadomość dnia:
w środę podpisuję umowę na sprzedaż domu, szukam mieszkania narazie w zasiedmogórogrodzie:jup i:
a B. zadzwonił, że dostalismy mieszkanie w miejscu jego pracymoja nowa ulica to Klonowapięknie brzmi
Kinuś zbliżam się

jak mafia powiadasz
Liluś wspaniała wiadomość z tym domem , już się nie mogę doczekać
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
kina2807
pamiętam, że jak my odbieraliśmy nasz akt to cieszyliśmy się jak dzieci i wtedy poczułam się dopiero pełną gębą mężatką

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
kochane moje dziewczynki odezwe sie dzis jak wroce z pracy bo w koncu bede miala czas...
moja klasa 1 gimn pisze dzis dyktando trzymajcie za nich kciuki....buzka i milego dnia dla was
trzymamy kciukaski

a ja właśnie próbuję rozkręcić się trochę w pracy, popijam kawkę i zajadam sałatkę

Mąż i żona...
Stary 2008-09-09, 07:59   #2279
katarzinka
Wtajemniczenie

dzień dobry wszsytkim
posyłam Wam na początek dobrego dnia i na przegonienie Waszych smutasków

Jak sobie radzicie z emocjami???? Bo ja idąc spisać protokół czy na dzień skupienia to już byłam targana emocjami, aż się boję że w dzień ślubu to z wrażenia
oczywiście emocje są jak najbardziej pozytywne, ale przejęcie duuuuuże
choć w sumie lepiej tak niż miałoby to po mnie spływać, co nie

buziaki dla wszystkich
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-09, 08:25   #2280
lulucelo
Raczkowanie

witanko dziubaski

widze ze jestescie humorzaste co i rusz ktoras lapie dola , i wcale mi sie to nie podoba mysle ze zesstawik lilusa powinien bycw cigalej gotowosci a wy powinnyscie ustawiac sie wkolejce do trzepania waszych futerek

zniechecenie i zmeczenie ktore was ogarnia w sumie jest normalne ale to nie znczy ze nie trzeba z nim walczyc.

ja jeszcze jestem myslami na weselu bowiem wlasnie jestem w trakcie robienia podziekowan

z wszystkich zdjec zrobilam przezntacje z muzyczka

msza swieta
zyczenia przybycie na sale 1 taniec
wesele 1 (taka wolniejsza piosenka ) zabawa i tort
wesele 2 szzlenstwa i oczepiny i koniec wieczoru

i zdjecia plenerowe

narobilam sie jak dzika ale super rezultat wyszedl, tylko cholerka nie moge go wrzucic na youtube no i wymyslilam ze powysylam plyte goscom zrobilam nawet takie opakowanka specjalne bo w pudeleczku to bym sie zrujnowala na znaczki i zaraz wkleje zdjecia
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości