![]() |
#2251 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Domiiniisiiu - Dziekuje za opisiki..jak już pisałam Ci na gg, są cudne. Kocham. ;*
MarcelinKaaa - Dziekuje. Świetne..zresztą jak zwykle. Kocham. ;*
![]() |
#2252 |
Rozeznanie
|
Słowa z cudownych piosenek Staszka Soyki:
Budzi się z nocy nowy dzień, nieskalanie czyste niebo, co było wczoraj odeszło w cień. Na moim podwórku blues, na zegarze wieczór. Nie, nie, nie czekaj tylko żyj. Tańczą nasze pocałunki, tańczy noc i ognie płoną. Moje dłonie odnajdują Twoje dłonie. Noc wiruje niewymownie. Zróżnicowań pełna gama. Wiara i nadzieja, że godność jest w miłości. Absolutnie NIC nie udałoby się nam bez miłości. Oto jesteś przy mnie cała, taka piękna i rozpalona. Moje: Lirycznie, subtelnie i bez pośpiechu... Moje myśli chcą całować Cię. Szaro, zimno i ponuro - tak bardzo nie po mojemu. No to się porobiło. Czerwone maki w tle. I tak sobie stoimy w cieniu miłości.
#2253 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
_komuś tu brak kreatywności . ej , jaki masz z tego zysk ? _głupio tak być dla kogoś ideałem, ej. ![]() ---------------------------------------------------------------------------- _I popłyniemy ku zachodowi słońca. Obiecuję. Nie zapomnisz tego nigdy ![]() _taka duża z Ciebie dziewczynka, a jednak wciąż pytasz 'dlaczego?' _uzależniłam się od Ciebie,wiesz? _nic się nie stało, a zdarzyć miał się cud.. _On nie chce nikogo prócz mnie I zawsze się wkurza, gdy rzucam słuchawką. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Raczkowanie
|
nie mam siły na nic... już nawet nie mam siły udawać że jest dobrze... 'Nareszcie zrozumiała, dlaczego ciągle było im nie po drodze. Po prostu z jego strony to była tylko gra. Od samego początku' Faceci rozwijają się do trzeciego roku życia, potem już tylko rosną. Siła kobiety leży w tym, że jest w stanie uznać złudzenia za rzeczywistość Ile można siedzieć przed komputerem?! Czytam książkę.. Może się komuś coś spodoba ![]()
#2255 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
_Przeżyłam jednak tak często zawód i zniechęcenie, że i we mnie zgasly światła _zawalił mi się kawałek świata. teraz muszę pilnować żeby nie runął cały. _ w życiu też można się pogubić. a jakoś nikt nie produkuje map. _'zderzyłam się z życiem _Tak po prostu rozpada się mój świat ... _Gorzki smak bezsilności. _teraźniejszość wymyka się spod kontroli. _Ile sił trzeba w sobie mieć, żeby takie sytuacje można było znieść ... _ w miejscu, gdzie stoję ginie kształt światła. _W głowie szumi nie od motylków tylko znaków zapytania. _to co cię tak szczelnie otacza, nie czując twego bólu, to tak zwany świat. _wszechbajzel osobisty. może to wina nie odsyłania łańcuszków szczęścia. ______________ Proszę, mam nadzieję, ze coś się przyda |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Raczkowanie
|
A ja wiem, gdzie ma droga kończy się, Gdzie mam iść……. Znam ten ból, kiedy kogoś mocno brak…….. Wiem gdzie iść i pójdę, pójdę tam, Aż nie stracę wszystkich sił……. Ciągle w przód, już nie pojrzę więcej w tył, Już nie spojrzę więcej w tył!..... I polecę z wiatrem na koniec świata ….. Marzeniami będę żyć do końca świata… Upajając śmiechem się……
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Raczkowanie
|
Nie na zawsze przykuci jesteśmy do kręgów świata, poza nimi zaś istnieje coś więcej niż wspomnienie.
Nie powiem - nie płaczcie, bo nie wszystkie łzy są złe Uważaj abyś się nie potknął u kresu drogi. Wielu spośród żyjących zasługuje na śmierć. A niejeden z tych, którzy umierają zasługuje na życie A si i-duath u-orthor... u or le a u or nin... - Cień jeszcze nami nie zawładnął...ani Tobą ani mną...
![]() |
#2258 |
Przyczajenie
|
wyścig z czasem.
szmaragdowy świat. wspomnienia bolą. ![]() tęsknota wygrała. ![]() betonowy las. miliony możliwości. ![]() ding-dong.! ![]() zgubiłam sens. ![]() znaki na niebie. ![]() kartka z pamiętnika. to ten styl. ![]() fala krytyki. niezdrowa ciekawość. reguły gry. na[kliknij]. ![]() udoskonalając niedoskonałość. ![]() świat betonowych murów. nie wierzę w nic. ![]() ja mam to co chcesz. prawda przeszła bokiem. kolejny epizod. będę Twoim koszmarem. ![]() _________________________ ______________ z listy: próbuję ogarnąć świat. ![]() walczę z moimi uczuciami. przegrywam. ![]() samotna jak księżyc wśród gwiazd, pragnę czasem wiecznie spać. ![]() tam inaczej płyną dni. ![]()
#2259 |
xoxo
|
mnie frajerze, nie kupisz tanim winem.
Nie to nie dla tego gościu,że byłeś brzydki, ale miałam dość faceta w wydaniu męskiej dzi.wki. Nie mam wymagań specjalnie zbyt dużych, nie musisz specjalnie wierszem do mnie mówić Człowieku proszę popatrz na to inaczej Nie zawsze przegrana musi kończyć się płaczem. Znajdź kobietę wartościową a nie lalkę Barbie. Nie klnij na ciemność – zapal zapałkę, Udowodnij sam sobie, że potrafisz wygrać walkę. Po to mamy mięśnie, aby po upadku wstawać, Po to mamy ręce, aby bliźnim coś dawać, Po to mamy uszy, aby umieć wysłuchać, Po to mam serce, aby ktoś w nie zapukał…
#2260 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a coś takiego że czuje sie wykorzystywana przez chłopaka? że jego niezdecydowanie mnie dobija?
_________________________ ________________________ podobno jak kogos nie lubie to odrazu widac wiec sie przyjrzyj! |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Raczkowanie
|
AnnWroc świetnie jak zawsze . ;]
Ale mialam bym taka sprawuche iż, z okazji dnia chłopca robimy naszym gnojkom z klasy przedstawienie . I .. ;P To mialabyc taka smieszna forma . Jak chłopak podrywa laske a ona go olewa i własnie wali mu takimi testami jak Twoje . No i jesli pozwolisz . Z racji tego, ze układam scenariusz króciutki . Czy mogłabym porzyczyc kilka tych najlepszych tekstów Twoich ? ![]() Poprosiłabym slicznie ;* . ![]() Opis : 'Nie mówic ze Cie kocham, gdy jest to nie istotne lub nie szczere .. '
![]() |
#2262 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#2263 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz styl?Masz flow?Masz zwidy!To MÓJ styl... Tak ci imponuje?Może jeszcze chcesz mi hołdy odpie*dalaĆ? ![]() To jest mój styl i weź sie dziewczynko od niego odpie*dol Żałosna kserokopiarka xD I tak wszyscy wiedzą kto jest orginałem więc sie nie tak wysilaj Cytat:
co do nr 1 Bo oni są bezcenni.Dziękuje że jesteście ;* Jesteście dla mnie wszystkim co mam.Moje krejzoleee ;* Może i jesteśmy pogiętym stadem ale za to Was kocham ;* co do nr 2 niestety nie pomogę ![]() co do nr3 Weekendowo.Szaleństwo I nadszedł długo oczekiwany weekend.Happy Weekend czyli to co tygryski lubią najbardziej ![]() ;*** ____________________ Miała na imię Tęsknota... Czemu patrzysz na mnie z politowaniem? Zrywasz ze mną?Normalnie łzy ropaczy zalały mi oczy ![]() ![]() Wierzysz w przeznaczenie? Bo sprawiasz kochanie....że najlepiej na twój widok wydrapałabym Ci oczy ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
można prosić na angielski ?
![]() |
#2265 |
Raczkowanie
|
Dwa ciała tworzące harmonię.
Nie będę nigdy razem, choć myślą o sobie Zdobył - jej duszę, pokazując szczęście. Teraz wszystko straciło wartość. Uczucie, miłość z rozumem przegrało. Muszą przetrwać trudne chwile. Czas zagoi rany, tęsknota przeminie. Muszą zacząć żyć jak kiedyś i zrozumieć wszystkie popełnione błędy. `Syzyfowa robota, Don Kichota to głupota... `Bo punkt widzenia, leży na wprost siedzenia... `Dla przyjemności i z miłości jest ta graaa wypływa z serca dla tych których wokół mam jaaa ... `Kręci sie muzyka na winylowych płytach ... `Bo życie to nie tylko atak ale i uniki ... `Słuchaj głosu serca tym lepiej im prędzej Bo to jest ważne co jest w każdym... `sam przyjaźń tą zabiłeś, co robiłeś wiedziałeś straciłeś kredyt zaufania, co kiedyś dostałeś.
![]() |
#2266 |
BAN stały
|
witam ponownie
![]() potrzebuje opisów o tym , że mam urodziny ![]() ![]() ![]() mój opis : gorące Twe spojrzenie, namiętnych oczu blask. |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Raczkowanie
|
Z powodu mojej sytuacji dodaje opisy antymiłosne:
no boys - no problem! Nigdy was nie ma, kiedy jesteście potrzebni... egoistyczni samcy... Co się mnie uczepiłeś? Nie widzisz, że ja to nie twoja liga? Obiecaj mi, że widzę cię ostatni raz... sory bejbe, skonczylo sie love story masz za małego konia by dotrzeć do mego zamku :p Do ilu trzeba liczyć kiedy się liczy na faceta? Cóż poradze, ze wokół tylu facetów a tak trudno o PRAWDZIWEGO MĘŻCZYZNE facet jest jak literka Q - zero z ogonkiem ŻeGnAj MaŁy ŻeGNaJ mAłY bEz CiEbIE bArdZo FaJNiE jESt.. oŁ..JeEe.. x]
#2268 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
pewnie że możesz ![]() ![]() ![]() ![]() A Ty to kto? Kolejna postać Tolkiena? ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2270 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
What a wonderful day for everyone who loves me.. - jaki wspaniały dzień dla tych którzy mnie kochają 15 latek temu.. na świat przyszedł 3500g bobasek, czyli ja ![]() sto lat.. sto lat.. niech żyje..żyje nam.. a kto? JA! ile latek dziś kończę, hę może opisu nie dokończe.. życzenia i prezenty na urodziny przyjmuję przez cały wrzesień(lub październik co wolisz) mam 15 lat i w dupie cały świat | urodzinki ![]() Rok starsza i jeszcze piękniejsza... Wszystkiego najlepszego ![]()
![]() |
#2271 |
Raczkowanie
|
_Jedno wam powiem: Życie idioty to nie bułka z masłem.
_Nie wpadniesz w tarapaty, jeżeli będziesz trzymał język za zębami. _Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
Możesz krzyczeć tu ze mną, wyrzuć to, co siedzi w tobie
Chcę znów zaufać nie dostawać ciosów w plecy Jestem jedynie człowiekiem i często nie znam granic Bo życie to chwila ja tą chwilą chcę się cieszyć Staram się walczyć z własnymi słabościami czasem mam dość i oddech przychodzi ciężko Odpowiedzi czasem leżą tak blisko
#2273 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Teraz może coś ode mnie ![]() Różami usłana, kamienista droga. Do twego serca chce trafić idąca po niej noga. bezpieczeństwa smak, gdy światła brak.. oddechem Twym otul mój świat. i będzie nam dobrze na zawsze i będę mogła trzymać rękę w Twojej kieszeni. bo tylko Ty. Tylko Ty dajesz mi tą siłę, bym tu mogła być. zatapiam swoje smutki. moja mała łyżeczka i słoik masła orzechowego. i tylko to czego pragnę w jednym słowie streszczę. muszelki na piasku w serduszko złożone <3 i Twoje imię w gwiazdach odnajdę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Raczkowanie
|
Pieprzę cię nad życie. Tak czule.
Autobusy zapłakane deszczem... Zamknij drzwi. Bóg z nas drwi. Suche morze, ślepe lustra... I lubię ten smak, gdy w ustach mam słowo 'fuck' ! Mam kota na gorącym dachu mojej głowy. Uśmiech, który nigdy nie kłamie... Ja namiętnie gram, wiesz inaczej nie mam szans... Mów do mnie tak. Bo lubię słów Twoich smak. Moja miłość umiera na atak kaszlu. Jak ci narkomani, co w parku za dworcem, długo się zbierają przed wspólnym odlotem... Czasem mam wrażenie...nie, przepraszam, tylko mi się zdawało. Oklepane jak tyłki łatwych dziewcząt. Co to za głos przerywa moją ciszę...? Listy, których nie wyślę, bo nie mam do kogo... Ktoś przewidział tę jesień. Potaniała wódka. Połykacz łez. Czy rozpoznasz mnie, gdy spotkamy się w niebie? Tęskniłam, gdy nie było Cię... Ta pustak odbiera mi tchnienie. Kołaczą się me myśli... Nie pytaj czy jej fajnie. Nie fajnie jej z tym. Kto mi odda moje zapatrzenie i ten cień, co za Tobą odszedł...? Odetchnij drzewem, to usłyszysz... W sklepieniu cichym jak śmierć słowików... W błękitne szkło przemieniał dłonie... Infantylna, piaskowa przyszłość...
#2275 |
Przyczajenie
|
Macie coś może niedosłownego o tym, że go kocham i zależy mi na nim jak na nikim innym wcześniej?
coś ode mnie: Gdybyś Ty miał mózg tak wielki jak mniemanie o sobie ;D ty jesteś jednym a ja drugim końcem daleko nam do siebie strasznie.. Nieproporcjonalnie wiele rzeczy nas dotyczy. Czego chcieć więcej prócz tego co mam prócz tego za czym stoję w kolejce od lat? no czego chcieć więcej.? ty i ja i zawsze jeszcze ktoś zupełnie miedzy nami powiedz mi co zrobiłbyś gdybyśmy wreszcie zostali sami? |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I siedzę tu sama. I mogę powiedzieć, że brak mi powietrza. Nie do końca wiem dlaczego, ale jest coś przez co czuję, że kocham! Serce, usłysz mnie! może coś się przyda ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
BAN stały
|
Dziewczynki , Mam taką oto prośbę :Potrzebuję opisó o tym , że dzisiaj będzie impreza xD
|
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2279 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ojj . już sporo tego byłoo : Impreza & Libacja Procentowa : Niby wszyscy wiedzą, że flaszka się skończy, ale zawsze jest to zaskoczenie Wódka była tej nocy jak tlen, pozwalała oddychać.' Rozmazane filmiki, wóda bez popitki Kielona przechylam za muzykę i za przyjaźń żegnaj mój rozumie, spotkamy się jutro // impreza. jakie spanie ?! tego nie ma dzisiaj w planie // imprezowo. twarz się śmieje, drin się leje, co się dzieje? Poszłam walczyć z trzeźwością Upijam rozum Zdrowie prawdziwych mężczyzn... i wasze, gówniarze! Zebraliśmy się tu po to, by sobie popić. Wypijmy za to, żeśmy się tu zebrali poszłam pracować nad jutrzejszym kacem Matko Boska nieustającej libacji , módl się za nami ; ) Wyruszyłam z ekipom na podbicie [nazwa baru/klubu] Całe życie z wariatami ; ))ale fajnie jest ; )) Nie ma mnie. W raziepotrzeby szukaj mnie na najlepszej imprezie w mieście ten świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia. (wszystkie z wizazu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ' Ulice wciąż są nagrzane moją myślą o Tobie ' (całkiem niedawo na wizazu jakas kobitka to dodala i mnie zauroczył ten opisik) ' Ciepła faza w okolicach serca . ' ' Spójrz prawdze w oczy . On Cię zauroczył ![]() AnnWroc z tym Tolkieniem mnie rozwaliłas ;P . Nooooormalnie nie wierze ![]() Scenariusza w chwili obecniej nie mam zabardzo przy sobie, bo porzyczyłam kumpeli ;P . Zeby przepisala i ew cos poprawiła, ale musze przyznac ze wyszedl niezle . Zobaczymy jak bedzie w poniedziałek jak go wystawimy przed klasa xD . Ale dziewczyny byly zachwycone . I niezle się uśmiałysmy na dzisiejszej próbie ;] . ' i magią słów zdobyłes mnie, zdobyłes . '
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.