|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VI ::..
no to dobrze ze coraz więcej plażowiczek wstaje
![]() pysiamn ta klawa jest przpiekna i takaaaaa ![]() a ja swoją czarną, gorzką i brzydką wypiłam już ale z a to ze ślicznego kubka ją piłam! z aniołkami
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Pysia a jak tak troszkę off.
Widzę, że Ty to duża artystki Zdobienie paznokci, sama robisz biżuterię. Jestem pełna podziwu. Z czego robisz te koraliki, bo mi szczęka opadała, jak je zobaczyłam u Ciebie w wątku?
|
|
|
|
#2253 |
|
Raczkowanie
|
jeju skąd Wy bierzecie czas zeby tyle pisac, zazdroszcze
i to bardzo. mam za sobą śniadanko - omlet z porem, oliwkami i pomidorem. pycha waga stoi w miejscu ale mam nadzieje ze ruszy. chyba przedłuże I faze o pare dnia hmmm robicie tak?
|
#2254 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kiedyś tez robiłam cudeńka z modelinki - byłam maniaczką, teraz jakoś to minęło ale patrząć na Twoje cuda Pysia chyba do tego wróce ![]() sorry za off ale to Marzeniątko zaczęła hehe...
|
|
#2255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paolka jeżeli bardzo grzeszyłaś na 1f. to przedłuż ją sobie o 2-3 dni, ale niedłużej.
|
|
|
|
|
#2256 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ze ślicznego kubeczka to też się liczy Ja lubię pić w swym ulubionym kubeczku i ładnych kubkach czy filiżankach od razu lepiej smakuje![]() Cytat:
Cytat:
Jak już słusznie napisano koraliki są robione z masy termoutwardzalnej zwanej FIMO, to rodzaj modeliny, koraliki ręcznie kleję tak by wyszedł ciekawy wzór, potem wypiekam z dziurkami...itp To świetna zabawa jak ktoś ma troszke czasu A malować i zdobić pazurki zawsze lubiłam i lubięeeeeeeeeeps idę wyjąć pranie i zabrać Kubę z nocnika
|
|
#2257 |
|
Rozeznanie
|
Moje drogie, wlasnie jestem pozakupach w inter i mam swoj spieniacz!!!!! i delektuje sie pyszna kofii z piekna pianka posypana kakao
![]() fajna zabawa, ale PYSIAM nakrecilas z tymi kawkamiprzed chwila kolezanka z pracy pozcestowala mnie ciastem drozdzowym z jablkami, i zjadlam tylko polowke!!!!jakos tak odkoad waga drgnela z tego nieszczesnego 78,5 lepiej mi wychodzi dietkowanie, mam silniejsza motywacje, teraz chcialabym sie pobujac jakis miesiac na tym poziomie
|
#2258 |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry
asiol jak sama zrobisz majonez to bedzie bez cukru ![]() pysiamn dzieki za linka.Twoja dzisiejsza kawka jak zwykle wyglada przeswietnie.i dolaczam sie do zachwytow nad Kubusiem wlasnie karmie ssaka i zaraz ide zrobic sniadanko-omlet z szynka i warzywami i do tego kawka(to przez pysiamn |
|
|
|
#2259 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak ja lubię zarazać kawoholizmem ![]() Fajnie że masz większą motywację do Ciebie oby tak dalejCytat:
Niech będzie że przezemnie ![]() ps ile twój ssaczek ma ? Edit: Spadam z Puchatkiem na spacer do usłyszenia potem
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2008-11-04 o 11:21 Powód: edit |
||
|
|
|
#2260 |
|
Wtajemniczenie
|
Elfik ja bym tej przyprawy nie ruszala. Ale ja naprawde niczego nie uzywam co ma wzmacniacz smaku. Zobaczysz, ze sol i pieprz (najlepiej morska a pieprz swiezo zmielony) calkowicie wystarcza. Po paru tygodniach dowiesz sie, ze wszystko smakuje inaczej, duzo lepiej, a nie ciagle tak samo, jak przy dodawaniu takich przypraw.
A kalafiora i brokulow nie musisz jesc, przeciez jest tyle innych warzyw.
|
#2261 | ||||
|
Konto usunięte
|
Zabrało mi wczoraj internet
Akurat gdy chciałam sciągać 6 odcinek gotowych na wszystko ![]() Cytat:
uzywany ale wlasny ![]() Szpinak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pysiamn te twoje kawy przypominają mi taki filmik który kiedyś oglądałam, facet robił tam 1000 wzorów, były cudne
|
||||
|
|
|
#2262 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny,
przeklejam to pytanie z innego watku bo wstawilam je nie tam gdzie trzeba ![]() mam male pytanko odnosnie sniadan. jestem na SB od kilku dni i strasznie ciezko mi idzie z jedzeniem sniedan.tzn tak ok 8 sie zmusze do zjedzenia.ale wogole nie jestem glodna i nie mam ochoty na jakiekolwiek jedzenie. dzis np zjadlam kawalek ogorka i jestem pprostu napchana. domyslam sie, ze omijanie sniadania nie jest rozwiazaniem a w pierwszej fazie nie powinnam sobie pozwolic na owoca jakiegos. a co z jogurtem naturalnym? moze maly kubeczek bedzie ok? pozdrawiam |
|
|
|
#2263 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jeżeli masz taki problem spróbuj moze jakiejś sałatki (tylko dodaj do niej białko) lub zawijasów
|
|
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj piękne SB przez cały dzień.
Krompka chlebka z chudą wędlinką, duży jogurt naturalny, kotleciki małe z piersiątek, papryka czerwona, dużo wody. I co i o 21 zjadłam czissburgera, trochę frytek i trochę shake'a z MC ech.
|
|
|
|
#2265 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
heh chwila słabości mi też sie zdarza, ale bardziej na słodkie. choć nawet cheesem bym nie pogardziła, no i ten shake mhmm
|
|
#2266 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na cale szczescie niecierpie mcdonaldau mnie dzisiaj nie najgorzej: S1-2 kromki razowego, 1/2 makreli, ogorek kwaszony i papryka S2- pół ciasta drożdzowego i kawa ze spienionym mlekiem+jabłuszko O- kurczaczek na ostro w pomidorkach(ale nie ywszedł jakis smaczny, taki raczej bezplciowy) pozniej planuje jeszcze jopgurt naturalny i kiwi i na wieczor zawijaski z pasta jajeczno-serowa oby zaden grzeszek sie nie wtracil, bo jeszcze ide z kolezanka na koffii
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Hey dziewczynki jestem już
Kuba ma drzemkę, a ja zrobilam sobie drugą kawkę i przyszłam Was poczytać kliwia oj ty ty nu nu nu...ale na sheyka też bym miala smaka ![]() gusiec Cykada ma rację dobre śniadanko to podstawa i nie można go omijać A gdzie nasza Marzenka ? p.s Moja kawa--- tak zwierzeco ![]()
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
noo i o słodkim zapomniałam ddodać.
Wracając od ortodonty, miałam niezły humor i wstapiłam do cukierni po niespodziankę dla Tż ![]() zakupiłam kawałek jabłecznika i sernika drezdeńskiego (to jest cienki spodek ciastowy, na to puszyty sernik o wielkości 1,5 cm, i na to pianka taka z żółtek z czymś. I to zapieczone i posypane cukrem pudrem. Palce lizać ![]() I zjadłam to o godzinie 18 znaczy malutki kawalątek serniczka i polowe kostki jabłecznika, czyli kawałek wielkości 5cmx5cm.tego już mi nie wybaczycie pysiamn super kawuchna! |
|
|
|
#2269 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
słodycze mogą nie istnieć choc McDonalda tez nie lubie (poza pepper kartofelkami, i innymi ziemniaczanymi wytworami) ale dam sie pociąć za KFC, Kebaby, Pizze, Spaghetti, pierogi ruskie!!! mmmm ![]() Pysiamn! kawka śliczności!
wracam do Dukana 64 - 62 - 60 - 58 ![]() cel ostateczny - 55 kg 58 - 57 - 56 - 55 Edytowane przez natalaplo Czas edycji: 2008-11-04 o 14:10 |
|
|
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie kuś mnie ![]() natala
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2008-11-04 o 14:14 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2271 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
palce lizac, wszyscy sie zajadalia te omlety z warzywami to wg mnie wygladaja jak male pizze no a ja? co zrobic z czekolada?jakos serki z kakao do mnie nie przemawiaja, heheh
|
|
#2272 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez pije wlasnie kawusie z duuuuuza iloscia spienionego mleka-calosc zmiescila sie w 0,5l kubku.
Ja mam problem, szczegolnie po zakupach, kiedy to kusza mnie swieze wedlinki itp, trzymac sie zasady: sniadanie-krolewskie, obiad-ksiazecy, kolacja-biedaka. U mnie jest dokladnie na odwrot. I to w sumie codziennie. ![]() Gdybym jadla jeszcze wiecej na sniadanie, to i tak nie omineloby mnie obzeranie sie pozniej. Dzisiaj to pewnie obiad bedzie krolewski, bo robie znowu zapiekanke z miesa mielonego, cukini itp. Chyba musze przejsc na faze II, czyli jesc jak teraz, ale starac sie mniej grzeszyc i pozmieniac ilosci. Albo wyznaczyc sobie jeden I fazowy dzien w tygodniu przez jakis czas. Bo czuje, ze mi cm znowu przybylo, ale nawet nie wchodze na wage ze strachu.
..::..Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that´s why it is called the present..::.. Edytowane przez fruity Czas edycji: 2008-11-04 o 14:32 |
|
|
|
#2273 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a wiem ze moge kombinowac, hamburgerki, spaghetti musisz sie niestety zaprzyjaźnić z serkami i kakao ![]() no i dzieki za przepis, ale czy ten makaron jest pierwszofazowy? jak tak to mam obiad na jutro
wracam do Dukana 64 - 62 - 60 - 58 ![]() cel ostateczny - 55 kg 58 - 57 - 56 - 55 Edytowane przez natalaplo Czas edycji: 2008-11-04 o 14:24 |
|
|
|
|
#2274 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale moze leczo bedzie Ci na jutro odpowiadac? ja mam zamiar zrobic dzisiaj , zeby miec na jutrzejszy obiadek
|
|
#2275 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
leczo znam i umiem robic - i moze to dobry pomysł na obiad jutro
|
|
#2276 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jedyne junk food, któremu nie umiem się oprzeć ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie nawet mi siezachciało![]() p.s Ja dziś robię tę nieszczęsną rybę w marnacie Boje się że mi nie wyjdzie ![]() No nic zobaczymy
|
|
#2278 |
|
Rozeznanie
|
To sie zapowiada kolezanki moje drogie, ze jutro bedziemy sie raczyly leczem w wielszym gronie,fajnie, poczujemy sie jak na wspolnym biesiadowaniu,
a mam wlasnie apropos tego lecza pytanko, czy znacie jakas malo tlusta kielbaske?bo ja ogolnie nie jadam kełbas, i tak mysle jaka uzyc do lecza?
|
#2279 |
|
Wtajemniczenie
|
Cykado wazenie sie chyba i tak nie daloby mi wlasciwej odpowiedzi. Zaczelam wreszcie regularnie cwiczyc i mam nadzieje, ze troche miesni mi powoli przybywa. Ale mimo tego widze w sumie, ze mam jeszcze sporo tluszczyku na brzuchu i udach, wiec ta faza III w opisie to tak troche pochopna byla.
Wiec zmieniam na II, cokolwiek to znaczy. Moze po prostu-jestem jeszcze nie gotowa.
..::..Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that´s why it is called the present..::.. Edytowane przez fruity Czas edycji: 2008-11-04 o 14:53 |
|
|
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale co do leczo to ja myślałam by zamias kiełbasy dodać kawałki piersi z kurczaka pokrojone
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:37.

Zdobienie paznokci, sama robisz biżuterię. Jestem pełna podziwu.
Z czego robisz te koraliki, bo mi szczęka opadała, jak je zobaczyłam u Ciebie w wątku? 

i lubięeeeeeeeee

Akurat gdy chciałam sciągać 6 odcinek gotowych na wszystko 

Boje się że mi nie wyjdzie