|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nocne Marki :D
Albo jak w zime ja dopiero co zamykam oczy a slysze jak ktos zeskrobuje snieg skrobaczka z szyb
![]() Ludzie juz do pracy a ja sie dopiero klade. I tak wlasnie lubie
|
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Mi teraz tylko ptaki śpiewają jak się kładę spać
|
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
też mnie to denerwuje, bo kiepsko mi się śpi jak słonce razi po oczach , te ptaszki mogłyby być nawet przyjemne, tak romantycznie, ale jakoś też mnie denerwują
|
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
nie lubię w czymś na głowie spać :P zawsze się odwracam do ściany i jakoś zasypiam
|
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
Zwykle klade sie juz taka spiaca, ze przy kazdym swietle zasne.
I chocbym padala nie wiem jak zawsze czytam gazetki przed snem, juz taki nawyko-nalog
|
|
|
|
#2258 |
|
Przyczajenie
|
ja też jestem nocnym markiem
teraz czytam sobie wizaż, później mam zamiar pooglądać jakiś film i położe się spać po 3 wczoraj zasnęłam jakoś po 4 na szczęście wakacje mam, spać moge do której chce
Najpierw rezygnujesz z drobiazgów, potem z większych rzeczy, a w końcu z wszystkiego. Śmiejesz się coraz ciszej, aż wreszcie zupełnie przestajesz się śmiać. Twój uśmiech przygasa, aż staje się tylko imitacją radości, czymś nakładanym jak makijaż.— Harlan Coben |
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
puk puk
|
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Wieki mnie tu nie było ... i co widze?
Cisza jak makiem zasiał. Co z Wami mareczki ![]() Czyzby wszyscy uleczyli sie ze swej bezsennosci ? Anyway, pozdrawiam niespiochów bardzo serdecznie ![]() Mam nadzieje,ze watek stanie niebawem na nogi PS. Dopatrzyłam sie tej strasznosci https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1240165060 (ze tez musiałam przegladac watek) primo: wstydz sie tak na noc robic mi Wsiowy Gupku taki apetyt secundo: dawaj przepis, smakowicie wygląda
Edytowane przez HAMALIELKA Czas edycji: 2009-10-29 o 02:56 |
|
|
|
#2263 |
|
biegam dla Zabawy
|
O właśnie też chciałam reanimować wątek
![]() Kto jeszcze siedzi w nocy? No już łapki na klawiatury! |
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam się nie wyleczyłam..Wprost przeciwnie jest gorzej niż dawniej bo teraz czasem i do 7 nie mogę spać
![]() HAMALIELKA to ciasto to 3bit Bardzo proste- bez pieczenia!Zaraz poszukam z jakiego przepisu robiłam...
|
|
#2265 |
|
biegam dla Zabawy
|
Dawaj przepis, nocny za daleko to nie zrobie dzisiaj już, ale może jutro
![]() Właśnie u mnie też znowu gorzej. Tak w temacie wątku - nie próbowałyście coś z tym zrobić? Bo ja się ostatnio zastanwiam czy tego jednak jakoś nie leczyć - bo śpię bardzo mało 4-5h i to chyba zdrowe nie jest :/ |
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
A w sumie z tamięci napisze
![]() Skladniki: -herbatniki (ilosc zalezy od tego w jak duzej brytwance robisz) -masa karpatkowa(ja uzywam takiej gotowej w proszku bo nie chce mi sie bawic z budyniem itp )-masa karmelowa(mleko skondensowane gotowac 3 godziny w garczku, lub gotowa masa krowkowa(ja zawsze masa krowkowa )- bita śmietana: schlodzona smietana kremowka (duza lub mała zlezy jak duzo jej chcesz ) z 2 smietanfixamiukładasz w następującje koleności: -herbatniki na spod brytwanki -masa krówkowa -herbatniki - masa karpatkowa -herbatniki -śmietanka Na wierzch możesz posypać kakao albo startą czekoladą ![]() Pychaaa to jest, uwielbiam to ![]() ---------- Dopisano o 03:37 ---------- Poprzedni post napisano o 03:29 ---------- Ja w czwartki mam na 8 zajęcia i jak dotąd od środ 12 w poludnie do czwartków 3 w nocy nie śpie nic ![]() CHyba że mam chwilke czasu w dzień... To jest bez sensu bo miałam biegac od tego tygodnia rankami ale niestey nie jestem w stanie sie zwlec z łóżka! (mam zawsze na popołudniu zajęcia) Hmm a może serio jakieś tabletki zaczac brać..Ziolowe na poczatek czy cos?
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem! Edytowane przez wsiowy_gupek Czas edycji: 2009-10-29 o 03:31 |
|
|
|
#2267 |
|
biegam dla Zabawy
|
Świetna jestem, napisałam posta, coś wcisnełam na klawiaturze i się usunął
![]() Tak, tak narazie ziołowe. Chociaż w sumie bardziej by mi zależało, żeby znależć przyczynę. Chwilowo faktycznie sporo problemów mam, ale jak nie miałam też nie spałam, więc to nie to ![]() Żeby nie siedzieć bezczynnie przed kompem zrobiłam porządki w szafie- ja nie mam co ubrać Ja mam jutro na 9, więc ciut lepiej, ale z promotorem rozmawiam, więc powinnam być fit! Biegam wieczorami, czasem koło 1-2 więc z tym akurat nic nie musze zmieniać. Gupku - jak się biust zapuszcza ?
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
hej wszystkim
![]() ja to niestety troszkę uleczona, zwłaszcza jak muszę, tak jak dziś, wstać po 6ej :/ więc nie wiem czy jeszcze tu pasuję :P miłego dnia!
|
|
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
Och! Jak sie ciesze,ze mój odzew nie ostał sie bez echa
Witamy wsród nocnych zombi again.Wsiowy gupku- rewelacja , masz buziola , przepis naprawde nieziemsko prosty. Tylko gdzie ja tu dostane mleko skondensowane Co do bezsennosci. Ja cierpiałam na nia lat 7, czyli masakrycznie spory okres czasu Wszystko sie zmieniło lat temu gdy poznałam swego uwczesnego TZ-ta. Zasnełam przy nim jak reką odjąc . Podejrzewam,ze to kwestia poczucia spokoju i bezpieczenstwa. Wszystko siedzi w naszych głowach, nasza psychika jest enzymem wplywajacym na nasza podswiadomosc, czyli w efekcie - takowy stan zaburzenia snu. Nie twierdze,ze dzis jest rewelacyjnie, wiem,ze gdy cos nie daje mi spokoju, stresuje sie, martwie, znów zaczyna sie problem z nieprzespana nocą, trudno jest to kontrolowac. W Polsce stosowałam leki od tych slabszych do naprawde silnych, efektem czego było jeszcze gorzej, bo zadne na mnie nie działały. Dzis gdy miewam ów problem siegam po ziolowe ( dostaje je w sklepie z zdrowa zywnoscia) lub naprawde silne, lecz o tendencji nie tyle usypiajacej ale uspakajacej. Anyway- mam problem z glowy, raczej lubie do pozna przesiadywac przy kompie
|
#2270 |
|
biegam dla Zabawy
|
gupek - wciam Twoje ciacho, tzn. resztę grzecznie odłożę, niech się przelezy, ale kawąłek musiałam
![]() Co do psychiki - no właśnie, też bym szła w tym kierunku, chociaz przy żadnym Ex też jakoś super nie sypiałam. Tyle, że chociaż leżałam w łóżku, żeby myślał, że śpie, to jakoś bardziej wypoczywałam I niestety nic mi nie daje, że musze wstać rano - dzisiaj poszłam spać o 6, wstałam sama z siebie o 7.50, chociaż jeszcze pół h mogłam pospać. Możesz napisać co masz ziołowego? Ups, patrzę na przepis - nie dałam herbatników między masami Zimno strasznie, siedzę nad ciepłą herbatką i myślę czy jechać do rodziców. |
|
|
|
#2271 |
|
Copyraptor
|
Cześć, nie-śpiochy! O rany, żyjecie
|
|
|
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O rany! Zyjemy ! PS. Wsiowy G - a skad Ty dostajesz mase krówkową? Nie wiedziałam, ze taka w ogole jest
Edytowane przez HAMALIELKA Czas edycji: 2009-10-29 o 16:24 |
|
|
|
|
#2273 |
|
Copyraptor
|
http://www.e-commerce.pl/zdjecia/Aro...a-7302-big.jpg poszukaj takiej w sklepie
prawie w każdym jest, jakoś w okolicach mleka
|
|
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
Ni da rydy
![]() W Irlandii ni ma Ale cos wymysle albo zmiele cukierki krówki
|
#2275 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
to wtedy się robi z mleka skondensowanego słodzonego gotujesz kilka-kilkanaście godzin zanurzone zupełnie w wodzie, i tadaaa, masa krówkowa |
|
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
O ja pitole
Co to za cudenka z tej masy robisz ![]() Tez po nocach ![]()
|
#2277 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
włączam sobie jakiś film, bo ja nie umiem robić tylko jednej rzeczy jednocześnie, i lepię dzięki
|
|
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze cholerna talenciaro
wygladaja jak z jakies maszyny a nie robione same
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
#2280 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Bo się zarumienię, kurdeno Cześć Ann (: |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.

na szczęście wakacje mam, spać moge do której chce

again.
, przepis naprawde nieziemsko prosty. Tylko gdzie ja tu dostane mleko skondensowane