Wszystko o Oriflame cz. III - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-10, 14:00   #2251
GracjaR
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Oriflame cz. III

Hej! Jak puściłam wczoraj zamowienie tak ok22;00 to moge jeszcze cos domowic zeby nie płacić 2razy za przesyłke?(Nie miałam 100pp w tym zamowieniu). Prosze o szybką odpowiedz z góry dzieki
GracjaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-10, 14:22   #2252
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GracjaR Pokaż wiadomość
Hej! Jak puściłam wczoraj zamowienie tak ok22;00 to moge jeszcze cos domowic zeby nie płacić 2razy za przesyłke?(Nie miałam 100pp w tym zamowieniu). Prosze o szybką odpowiedz z góry dzieki
Nie możesz. Po kliknięciu na ostatni przycisk już nic nie można zmienić. Jeśli domówisz, a w sumie będziesz mieć z poprzednim zamówieniem 100 pkt., to za drugie nie będziesz płacić przecież.
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-10, 14:23   #2253
kadabra
Raczkowanie

Cytat:
Niestety, nie możesz. Na każde zamówienie wystawiana jest osobna faktura i tak dalej.. Sama na początku się na to złapałam i przepłaciłam za drugą paczkę ; )
kadabra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-10, 17:00   #2254
katja30
Przyczajenie

Katalog nr 11/2009 wersja rosyjska

Witajcie
Znalazłam rosyjską wersję katalogu Oriflame nr 11. Niestety nie ma wszystkich stron. Ale zawsze coś...

http://catalog-online.info/catalog-2...e-11-2009.html

Pozdrawiam i życzę miłego dnia

PS.
Mam nadzieję, że link się otworzy.
katja30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-10, 17:06   #2255
SdC
Zakorzenienie

Dot.: Katalog nr 11/2009 wersja rosyjska

Cytat:
Napisane przez katja30 Pokaż wiadomość
Witajcie
Znalazłam rosyjską wersję katalogu Oriflame nr 11. Niestety nie ma wszystkich stron. Ale zawsze coś...

PS.
Trochę krótki .
Stary 2009-07-10, 17:54   #2256
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez BogaczKa22 Pokaż wiadomość
Ok, dzięki. Ale czy ten summer glow pod makijaż, czy pod krem, czy na krem itp...
Najlepiej zamiast kremu, rozpoczynając stosowanie po delikatnym peelingu zrobionym wieczorem lub rano. Radzę unikać możliwości starcia go, czy to o pościel, czy palcami w trakcie nakładania podkładu, czy to w trakcie sportu, bo pod wpływem potu i sebum mogą porobić się plamy. Na szczęście samoopalacza jest mało w takich kremach, więc i ryzyko wpadki znacznie mniejsze
Stary 2009-07-10, 21:23   #2257
BogaczKa22
Zadomowienie

tabeh, Malla , wielkie dzięki za podpowiedzi odnośnie 365 summer glow i kremu stopniowo opalającego radiance.

A czy jest jakiś kosmetyk w Ori, który poleciłybyście na rozstępy dla mojej 14-letniej córki? Jest w okresie intensywnego wzrostu i robią się jej widoczne rozstępy na biodrach i piersiach . To trochę dziwne, ponieważ jest niezwykle szczupła. Ja natomiast należę do "puszystych" a rozstępów nie mam, pomimo chudnęcia, tycia, dwóch ciąż...

Dukan

BogaczKa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-10, 21:29   #2258
GracjaR
Raczkowanie

Cytat:
tabeh, Malla , wielkie dzięki za podpowiedzi odnośnie 365 summer glow i kremu stopniowo opalającego radiance.

A czy jest jakiś kosmetyk w Ori, który poleciłybyście na rozstępy dla mojej 14-letniej córki? Jest w okresie intensywnego wzrostu i robią się jej widoczne rozstępy na biodrach i piersiach . To trochę dziwne, ponieważ jest niezwykle szczupła. Ja natomiast należę do "puszystych" a rozstępów nie mam, pomimo chudnęcia, tycia, dwóch ciąż...
Ja stosowałam wszystko co się tylko da i z dolnej pułki i z tej najwyższej(oczywiście nie tylko z ori, polecane również przez kilku lekarzy i dermatologów) i nic nie pomogło!

Również jestem szczupła, ale to nie ma nic do rzeczy to jest poprostu wina jakies słabej tkanki czy czegoś tam!

Edytowane przez GracjaR
Czas edycji: 2009-07-10 o 21:31
Stary 2009-07-10, 21:46   #2259
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
Ja stosowałam wszystko co się tylko da i z dolnej pułki i z tej najwyższej(oczywiście nie tylko z ori, polecane również przez kilku lekarzy i dermatologów) i nic nie pomogło!

Również jestem szczupła, ale to nie ma nic do rzeczy to jest poprostu wina jakies słabej tkanki czy czegoś tam!
Dzięki GracjaR
Czyli krótko mówiąc

Dukan

Stary 2009-07-10, 21:56   #2260
GracjaR
Raczkowanie

Zawsze warto próbować, każdy jest inny ale ja wiem ze swojego doświadczenia że nie łatwo zwlaczyć:P rozstępy...

Edytowane przez GracjaR
Czas edycji: 2009-07-10 o 21:58
Stary 2009-07-10, 22:42   #2261
Tysia1907
Zadomowienie

dziewczyny ale się wkuuu !! wchodze spojrzeć na braki patrze a tam polowa mojego zamowienia na poniedzialek na brakach!!!!!!!!!!!!!!!!!
i oni tego nei uzupelnią i skąd ja wezme teraz zamowienie jak mialam na styk;(

jezu jak mnie denerwuje to wszysko, jak mozna być tak nei kompetentnym zeby nam odejmować pkt za ich wine o jezu jaka ja zła jestem w tym momecie to szok!
Stary 2009-07-11, 08:41   #2262
insgeheim
Raczkowanie

GG do insgeheim

witam. piszę w imieniu przyjaciółki, która ma problem, a obecnie przebywa na wakacjach. podczas, gdy przyszła paczka z oriflame w domu była znajoma, która nie wiedziała, że ma ją odebrać. no i pan z poczty pojechał, a żadnego awizo nie zostawił. koleżanki starsze starzem w oriflame mi nic nie poradziły. co robić? pozdrawiam.

23.08.2010 prawko :
położnictwo AMwroc
insgeheim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 09:08   #2263
akaja_2004
Raczkowanie

GG do akaja_2004
Unhappy Dot.: Wszystko o Oriflame cz. III

Dziewczyny. Czy płaciła któraś za kosmetyki kiedyś kartą kredytową ? Ja dzisiaj próbowałam ale po przejściu na stronę płatności zrobiła mi się biała strona i koniec. próbowałam drugi raz i to samo. A teraz widzę , że te nie zamówione faktury są w historii faktur na stronie, i co ja mam teraz zrobic? Dzwonic do Ori czy macie inny pomysł ?
akaja_2004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 09:46   #2264
basiaaa
Raczkowanie

GG do basiaaa

Cytat:
Napisane przez akaja_2004 Pokaż wiadomość
Dziewczyny. Czy płaciła któraś za kosmetyki kiedyś kartą kredytową ? Ja dzisiaj próbowałam ale po przejściu na stronę płatności zrobiła mi się biała strona i koniec. próbowałam drugi raz i to samo. A teraz widzę , że te nie zamówione faktury są w historii faktur na stronie, i co ja mam teraz zrobic? Dzwonic do Ori czy macie inny pomysł ?
Czyli masz dwa identyczne zamówienia złożone tak? Ja to tak zrozumiałam. Nigdy nie płaciłam kartą kredytową ale na Twoim miejscu szybciutko bym do nich zadzwoniła.
Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
dziewczyny ale się wkuuu !! wchodze spojrzeć na braki patrze a tam polowa mojego zamowienia na poniedzialek na brakach!!!!!!!!!!!!!!!!!
i oni tego nei uzupelnią i skąd ja wezme teraz zamowienie jak mialam na styk;(

jezu jak mnie denerwuje to wszysko, jak mozna być tak nei kompetentnym zeby nam odejmować pkt za ich wine o jezu jaka ja zła jestem w tym momecie to szok!
Mnie też to denerwuje ale PP mamy od sprzedanych produktów a nie możemy sprzedać jak ich nie ma więc punktów nie mamy, jedno co powinni zrobić w tym przypadku to to że koszty przesyłki powinni liczyć poniżej 100 ale te punkty powinny być liczone razem w produktami oczekująymi czy te brakujące.
Stary 2009-07-11, 10:02   #2265
Asgoja
Rozeznanie

GG do Asgoja

Cytat:
Napisane przez akaja_2004 Pokaż wiadomość
Płacenie karta kredytowa działa tylko na internet explorer, jak korzystasz z innej przeglądarki to wlasnie tak sie dzieje. wejdż sobie na oriflame z internet explorer i powinno zadziałać, A tamte zamowienie nie są zamwoieone za ok 2 dni znikną.
Asgoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 10:17   #2266
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asgoja Pokaż wiadomość
Płacenie karta kredytowa działa tylko na internet explorer, jak korzystasz z innej przeglądarki to wlasnie tak sie dzieje. wejdż sobie na oriflame z internet explorer i powinno zadziałać, A tamte zamowienie nie są zamwoieone za ok 2 dni znikną.
Ale to nie musi być karta kredytowa wydana przez Oriflame?

Bardzo proszę nie piszcie, że to bez sensu, bo tak to każdy by miał ZAWSZE 100 punktów, a nawet wchodził do klasy biznes. To raczej nie sztuka wrzucić do koszyka produktów, których nie ma, a potem ich ne wykupić...

Z tego co mi wiadomo, to mają zwiększać produkcję w naszej warszawskiej fabryce, ale to trochę potrwa.
Stary 2009-07-11, 11:23   #2267
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Ja wiele razy płaciłam za zamówienie używając przycisku e-płatność. Wystarczy mieć internetowe konto bankowe i otworzyć stronę w przeglądarce IE. Automatycznie przekierowuje Cię na taką stronkę, gdzie wybierasz swój bank, potem się tam logujesz, masz przygotowane dane przelewu, zatwierdzasz i gotowe

Insta

PM 2018
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 14:15   #2268
akaja_2004
Raczkowanie

GG do akaja_2004

Dzięki dziewczyny , zadzwoniłam do Ori i mi anulowali te zamówienia. Powinnam była im wysłac jakiś podpisany druczek , jak chcę płacic kartą a tego nie zrobiłam ,bo nie wiedziałam.
akaja_2004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 14:36   #2269
mataaa
BAN stały

GG do mataaa
Dot.: Katalog nr 11/2009 wersja rosyjska

Cytat:
Napisane przez katja30 Pokaż wiadomość
Witajcie

PS.
jest oki ale cosik mało stron na tej wyprzedazy.Orietujecie sie moze jka te ceny w rublach przekładaja sie na nasze polskie złotowki.I czy rzeczywiscie sa szanse ze rosyjska wersja bedzie miała polski odpowiednik????
mataaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-11, 14:55   #2270
wkroplideszczu
Rozeznanie

GG do wkroplideszczu Send a message via Skype™ to wkroplideszczu

Dziewczyny, ja mam pytanie, bo z tego co tutaj widze to piszecie że tylko niezamówione faktury są w historii faktur na stronie? Ja mam własnie tą moją pierwszą fakturę w tej historii faktur i co teraz mam zrobić? Zamawiać od nowa? Przyłączyłam sie dopiero w K9 więc nie wszystko jest dla mnie jasne jeszcze.

Mam od nowa złożyć zamówienie? Bo wczoraj mi się wyłączyło jak chciałam podać adres e-mail do subskrybcji i teraz widze że ta faktura jest w historii faktur. Czy możecie mi to wytłumaczyć?

Acha, i powiedzcie mi jeszcze, gdzie będę mogła znaleźć tą ulotkę promocyjną dla konsultantek? Ona będzie na stronie (gdzie?) czy przyjdzie do mnie do domu razem z zamówieniem?

---
Aha, a status tej faktury jest "zakończone i zapisane" ale nie mam nic w zadłużeniach, a chyba powinno być skoro wybrałam tę formę płatności na kredyt czyli odroczoną 14 dni. Możecie mi podpowiedzieć i wyjaśnić jak to jest?

69 -> 68 -> 67 -> 66 -> 65 -> 64 -> 63 -> 62 -> 61 -> 60 -> 59 -> 58

Edytowane przez wkroplideszczu
Czas edycji: 2009-07-11 o 15:18 Powód: dopisek
wkroplideszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 17:26   #2271
arsuper
Raczkowanie

GG do arsuper

Zadłużenie będziesz mieć, jak minie termin zapłaty faktury, a ty jej nie uregulujesz.
Stary 2009-07-11, 18:52   #2272
revontulet_
Zadomowienie

GG do revontulet_

Cytat:

Jeśli rozstępy są w pierwszej fazie (są fioletowe), powinien je zwalczyć dobry kosmetyk używany regularnie. Może lepiej warto poszukać coś w aptece. Jeśli wstąpiły już w drugą fazę (perłowe, jak blizny) - pomoże tylko laser

revontulet_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 19:12   #2273
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez revontulet_ Pokaż wiadomość
Jeśli rozstępy są w pierwszej fazie (są fioletowe), powinien je zwalczyć dobry kosmetyk używany regularnie. Może lepiej warto poszukać coś w aptece. Jeśli wstąpiły już w drugą fazę (perłowe, jak blizny) - pomoże tylko laser
Dzięki revontulent . Niektóre rozstępy są nowe a niektóre już białe, i co jakiś czas pojawiają się pojedyncze świeże . Jutro albo w poniedziałek polecę do apteki coś wybrac.

Dukan

Stary 2009-07-11, 20:34   #2274
Malla
Nie depcze krokusów

Mustela jest dobra, ale trochę kosztuje...
Stary 2009-07-11, 21:10   #2275
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wkroplideszczu Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja mam pytanie, bo z tego co tutaj widze to piszecie że tylko niezamówione faktury są w historii faktur na stronie? Ja mam własnie tą moją pierwszą fakturę w tej historii faktur i co teraz mam zrobić? Zamawiać od nowa? Przyłączyłam sie dopiero w K9 więc nie wszystko jest dla mnie jasne jeszcze.

Mam od nowa złożyć zamówienie? Bo wczoraj mi się wyłączyło jak chciałam podać adres e-mail do subskrybcji i teraz widze że ta faktura jest w historii faktur. Czy możecie mi to wytłumaczyć?

Acha, i powiedzcie mi jeszcze, gdzie będę mogła znaleźć tą ulotkę promocyjną dla konsultantek? Ona będzie na stronie (gdzie?) czy przyjdzie do mnie do domu razem z zamówieniem?

---
Aha, a status tej faktury jest "zakończone i zapisane" ale nie mam nic w zadłużeniach, a chyba powinno być skoro wybrałam tę formę płatności na kredyt czyli odroczoną 14 dni. Możecie mi podpowiedzieć i wyjaśnić jak to jest?
W historii faktur jest KAŻDA faktura. Tam również można zobaczyć, że Ci coś zostało zminusowane (np. gdy oddajesz jakiś produkt).

Ulotki promocyjne są w wersji elektronicznej. Dostajesz od Oriflame wiadomość - pojawia się ona po zalogowaniu jako alert.
Stary 2009-07-11, 22:17   #2276
nigga
Raczkowanie

Luudzie...znowu te braki ...w poniedzialek ruszymy z zamowieniami ale co tu zamawiac jak wszystko w brakach :O To juz jest chore :/chyba to rzuce bo stalam sie dla znajomch wrogiem publicznym normalnie ...maja mnie za calkowicie nieslowna osobe...:/ shit co za firma...ale sie wscieklam ..:/

studentka TiR

http://pulsreklamy.pl/pages/ptp.php?refid=nigga

nigga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 23:18   #2277
wkroplideszczu
Rozeznanie

GG do wkroplideszczu Send a message via Skype™ to wkroplideszczu

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
W historii faktur jest KAŻDA faktura. Tam również można zobaczyć, że Ci coś zostało zminusowane (np. gdy oddajesz jakiś produkt).

Ulotki promocyjne są w wersji elektronicznej. Dostajesz od Oriflame wiadomość - pojawia się ona po zalogowaniu jako alert.
Dzięki wielkie już wszystko wiem

69 -> 68 -> 67 -> 66 -> 65 -> 64 -> 63 -> 62 -> 61 -> 60 -> 59 -> 58
wkroplideszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 23:19   #2278
mataaa
BAN stały

GG do mataaa

Cytat:
Napisane przez nigga Pokaż wiadomość
Luudzie...znowu te braki ...w poniedzialek ruszymy z zamowieniami ale co tu zamawiac jak wszystko w brakach :O To juz jest chore :/chyba to rzuce bo stalam sie dla znajomch wrogiem publicznym normalnie ...maja mnie za calkowicie nieslowna osobe...:/ shit co za firma...ale sie wscieklam ..:/
nie strasz ...ja chce wystartowac wponiedz o 6 rano zebym brakow nie miała...mam nadzieje ze tusz wonder w promocji bedzie bo mam zamowienie na chyba 5;/;/
mataaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-12, 08:57   #2279
basiaaa
Raczkowanie

GG do basiaaa

Ale czasami tak jest, że w niedziele jest w brakach a od poniedziałku już dostępne. Kiedyś sprawdzałam i tak właśnie było. Ja mam nadzieje że będzie co nieco bo już pytają mnie klienci kiedy będzie zamówienie i powiedziałam że w czwartek i teraz będe musiała odkręcać... hmmm Zobaczymy jutro.
Zastanawiam się czy składać zamówienie o 6tej tak jak zawsze
Czasami jest tak że w południe przychodzą jakieś brakujące produkty i musze drugi raz zamawiać, ale chyba zobacze rano ile produktów będe miała w brakach, jak dużo to zaczekam.
Stary 2009-07-12, 10:19   #2280
niezapominajka89
Raczkowanie

http://www.oriflame.com.tr/flashUtil...20&wHeight=756 prezentacja kosmetyków discover

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości