|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
marzy mi się duża flacha Armani Code edp
i Alien edp ![]() nie muszą być na już, ale w tym roku to koniecznie
|
|
|
|
|
#2252 |
|
Wtajemniczenie
|
Na mojej liście tylko 2 pozycje:
1. Arso - w realizacji ![]() 2. Memoir Man Edit: Guzik tam dwie, cztery są, bo jeszcze: 3. Genie de Bois 4. Femme Jolie - tylko skąd go wziąć ![]()
Wymiana Edytowane przez mettemarit Czas edycji: 2011-06-15 o 08:54 |
|
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
Addict
|
|
|
|
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2255 |
|
Rozeznanie
|
Eden
Eden Eden Eden Eden Eden Eden Eden Eden Eden Eden Eden . . . . . Divina La Perli?
|
|
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się dawno nie udzielałam, czas się przypomnieć wątkowi, niech coś zdziała
Uwaga... lista będzie wyjątkowo 'krótka' - L'Occitane: Amber - Boadicea the Victorious: różności Aoud'owe - Amouage: Epic, Dia, Jubilation, Gold... i inne - L'Artisan: L'eau d'Ambre, Ambre Extreme, Passage d'Enfer - Kilian: Sytaight to Heaven, oraz cała seria Arabian Nights: Incense Aoud i Rose Aoud w szczególności !! - Serge Lutens: Arabie, Chergui, Ambre Sultan, Cedre, Le Majeste La Rose i masa innych - Micallef: Gourmet Aoud, Night Aoud, Rose Aoud - Montale: różne Aoud'y i Full Incense - Malle: Musc Ravageur - Tom Ford: seria Private Blend - CdG: Avignon - Francis Kurkdjian: Pour le Soir - Sonoma Scent Studio: Velvet rose i inne - Goutal: Mandragore Pourpre, Ninfeo Mio - Sisley: Eau du Soir, Eau de 3 - Guerlain: Shalimar edycje limitowane, zwłaszcza Black, Nahema, inne starocie - Rodzinki Poisonów: Pure Poison, Tendre Poison, Elixiry Poisonów - Rochas: Alchimie - Maitre Parfumeur et Gantier: Ambre Precieux - Shiseido: Zen - Carla Fracci: Salome - Dior: J'adore edp lub elixir - Armani Prive: Ambre Soi, Bois d'Ences, seria Arabska ze złotymi koreczkami - Ralph Lauren: Safari - YSL: Bell d'Opium - Van Cleef & Arpels: Feerie EDP - Balmain: Ambre Gris - Nina Ricci: Bell de Minuit - Lempicka: Midnight w srebrnym koszyczku - Banana Republic: Rosewood - Givenchy: Hot Couture I masa innych
|
|
#2257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na liście zostaje : Dzongkha i dopisane Fire From Heaven
|
|
|
#2258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Premierowa 5tka i Teosia w wersji esprit d'ete już jest u mnie ![]() ![]() Na dzień dzisiejszy chce -My insolence Guerlain -Classique EDP JPG -Crystal Noir Versace -Organza Indecence chociaż malutko -Addict !!! Dior -Kenzo Amour edp lub złote Parfum Kenzo -Sensuous EL -Vanille noir YR
Edytowane przez Eyes Czas edycji: 2011-06-22 o 10:39 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak najbardziej to bym chciała chyba Opus IV Amouage ....
, chciałam okrutnie Musc Ravageur i Ambre Narguille ale będę miała ich tańsze opcje także póki co odpuszczę, jeżeli Dolcelisir będzie w takim stopniu podobne do Ambre Narguille jak Meharees do Musc Ravageur to wystarczą mi te L'Erbolario, zawsze stówa za flaszkę a nie 600-750 zł ![]() Chciałabym bardzo jeszcze Shalimar ode de la Vanille... A tak w ogóle to bardzo czekam na Sensuous Nude i wiem, że je będę bardzo chciała .
|
|
|
|
|
#2260 |
|
Guerlain Lover
|
Zamiany
1. Angel Sunessence Blue Lagoon 2. Kenzo Summer 3. Stella Sheer 2008 oraz wersja Nude i wypróbować Sheer 2009 4. Lolita Lempicka edt 5. Flowerbomb edt 6. Laura Biagotti wersja "Rose" 7. Większą ilość Princess Very Wang - chyba poczeka jeszcze trochę... ale okazji na Allegro nie brakuje ![]() 8. Ricci ricci Nina Ricci - jeszcze trochę poczeka 9. Cesarzowa 10. Wszytskie wersje Shalimara 11. Amethyst Lalique |
|
|
|
|
#2261 |
|
Raczkowanie
|
Hierbas de Ibiza
|
|
|
|
|
#2262 | |
|
Zakorzenienie
|
8 dni temu:
Cytat:
![]() jeszcze chcę YSL Elle edp i Alien edp (chętnie jeszcze jego wersje limitowane i likierową) czary mary, wątku działaj
|
|
|
|
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I dochodzi Teosia Ale klasyczna musi być
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze się tu nie udzielałam, ale skoro to magiczny wątek, to trzeba
![]() Ja poproszę: Alien Sunessence Edition Or d'Ambre Angel La Rose Ange ou Demon Le Secret I trochę Marry Me Lanvina i klasycznego Alienka na spróbowanie ![]() I jeszcze poproszę, żeby TŻ jakimś cudem to przeczytał Do dzieła wątku
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
Lista ostateczna:
1. Opulent Shaik Classic No 33 2. Reflection Woman Amouage 3. Chic Shaik No 30, bo w starej mini wersji zaczyna niebezpiecznie chlupotać... Więcej do pełni szczęścia w tej materii nie potrzebuję.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#2266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alien letni limitowany będzie w Super-pharmie za jakieś 159,99 zł za 60 ml dla posiadaczy karty LifeStyle. To chyba dobra cena, jak na Aliena? Bo ja na Alienach się nie znam, tylko wiem, że drogie i jaśminowe (ponoć, choć ja tam jaś nie czuję )Z głupia frant pójdę powąchać co to za cudo - w zeszłym roku skusiłam się (jak połowa wizażu) na Angela beczkowanego, to może i w tym roku pójdę za Thierrym? ![]() |
|
|
|
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twitter, ja też się nie znam, ale wszystkie znaki na ziemi, niebie i na wizażu wskazują na to, że mi się spodoba Tylko muszę jeszcze opchnąć mamie/przyjaciółce/komukolwiek połowę, bo dla mnie 60ml jakichkolwiek perfum to za dużo, wolę więcej flaszek, ale w małych ilościach ![]() Do SP się chyba wybiorę, tylko kurczę ja powinnam siedzieć i się uczyć, a nie latać i testować
|
|
|
#2268 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
marzy mi się L'eau D'issey Miyake Florale
|
|
|
#2269 |
|
Konto usunięte
|
Na mojej liście flaszek jest:
- Etro Etra - L'Occitane Amber - Lutens Daim Blond - Givenchy Organza Indecense - Parfum d'Empire Aziyade - Thierry Mugler Angel Liqueur Był też Frapin 1270 ale na dniach będzie w moich łapkach ![]() |
|
|
|
|
#2270 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
w temacie: marzen jako takich moze nie mam, ale jest kilka flakonikow, ktore albo sa na mej polce i sie koncza, albo mialam je kiedys i chce do nich wrocic. i sa to: MP, KA, Chance edp, Code, HP. plus chetnie bym rozlala HPeS, gdybym dorwala w tak cudnej cenie, jak ta z e-glamour.
|
|
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby nie było za dobrze, lista znowu puchnie
![]() 1. Stella Sheer 2006 2. Rose 31 Le Labo 3. Flowerbomb Extreme - nieduża odlewka 4. miniaturka Angela różanego 5. Molecule 03, Escentric 01 i 03 - po małej odlewusi 6. Pi 7. A*men klasyk i Havane 8. Trussardi Inside (nieśmiało ) jest odlewka
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-06-27 o 19:53 |
|
|
|
|
#2272 |
|
spin doctor
|
Mi się marzy Flora eau fraiche
|
|
#2273 |
|
Zadomowienie
|
1) Jovan freh musk (kto je jeszcze pamieta?)
2)Nature Millenaire 3) Gres Cabochard 4) Kenzo Jungle le tigre- chcę poznać tego drapieżnika 4) Donna Karan- Black Caschmere |
|
|
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje wymarzone Palm Beach zostało upolowane Aktualnie pragnę nowej Miss Dior Cherie EDP
|
|
|
#2275 |
|
Przyczajenie
|
Zapachy mnie oczarowały, od kilku miesięcy podczytuję o nich na wizażu (boże, ile się dowiedziałam! dzięki!) i teraz zaczęłam kompletować własną zapaszafkę
![]() Wciąż poruszam się po bezpiecznych ścieżkach dla nowicjuszek i nosków niewyrobionych, więc chciałabym w najbliższym czasie posiąść Burberry Brit (ładnie mi ta gruszka pachnie na testach nadgarstka) i Diorissimo, ale strasznie intryguje mnie też Zagorsk
|
|
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Molecule 03
Escentric 03 na spróbowanie; oraz jakaś wielka flacha niebanalnego świeżaka... kurka no nie wiem co, kasa czeka a ja nie wiem co kupić przeglądam kwc, wątki forumowe, allegro, sklepy internetowe w nadziei że coś mię natknie... i mętlik mam ![]() zawsze mam podobny problem ze świeżakami i odwrotny z cięższym kalibrem, ech chyba w końcu pamplelune wezmę
Edytowane przez dixi Czas edycji: 2011-06-27 o 14:33 |
|
|
|
|
#2277 |
|
Raczkowanie
|
Alien edp
Midnight poison hypnotic poison elixir itd... Gdybym mogła mieć wszystkie ,które mi się podobają to by mi miejsca w mieszkaniu nie starczyło
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja lista marzeń spora, ale na niej same ambry, kadzidła i inne takie toteż na razie nie publikuję , gdyż aktualnie chce mi się świeżaka żeby nim pachniec na urlopie
|
|
|
|
|
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi wystarczyłoby nie chcieć nic spoza wishlisty
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.

i Alien edp 

, chciałam okrutnie Musc Ravageur i Ambre Narguille ale będę miała ich tańsze opcje także póki co odpuszczę, jeżeli Dolcelisir będzie w takim stopniu podobne do Ambre Narguille jak Meharees do Musc Ravageur to wystarczą mi te L'Erbolario, zawsze stówa za flaszkę a nie 600-750 zł 

Ale klasyczna musi być