![]() |
#2251 |
BAN stały
|
Dot.: Przyszle i obecne mamusie z USA
Hej laski
![]() Melduje ze przezylysmy szczepienie....nie bylo zle :P moze dlatego ze wyszlam na zewnatrz a TZ z nia zostal hmmmm ![]() No i wazymy juz 10.3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Narazie odpukac nic sie nie dzieje, nie marudzi, nie ma podwyzszonej temp chociaz troche boje sie nocki tymbardziej ze TZ ma dzis wychodne.... A jak u Was dzionek minal? Tez mieliscie tak goraco?:/ u mnie nie bylo czym oddychac..ogolnie tragedia..czyzby trzeba bylo juz przywitac lato? Alguien, racja, mala na poczatku byla bialutka...sama sie zastanawiam czy cos sciemnieje....a teraz ? normalnie az jej zazdroszcze!!! Schoolcraft, powodzenia!!!! Wszystkie czekamy na fotki i wrazenia z chrzcin ![]() Leleth.... rozgrzesz meza... ja KOCHAM JUVENTUS!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Nizej moja dzisiejsza Placzka Linijka ![]() PS> Zdjecia PRZED wizyta u lekarza, efektu PO wizycie nie chcialbyscie widziec :P Edytowane przez NaTaLaLa Czas edycji: 2010-05-23 o 07:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2252 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do obiadow to jak nie chce ci sie dlugo ich przygotowywac to zrob dania jednogarnkowe, ja lubie bigos albo potrawke z kurczaka z ryzem, albo zapiekanki np z makaronu, miesa mielonego i sera, czy ziemniakow, warzyw i innych "odpadkow" kuchennych ![]() Cytat:
![]() A po chrzcie to zaraz szybciutko wklej nam tutaj fotki i szczegolowy opis zdarzen ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja zaraz wychodze na maly shopping, jest podobno duza przecena w NY Company, a mam jeszcze dwa kupony znizkowe na 20% wiec trzeba wykorzystac bo potem to nie wiem czy sie z domu rusze. Troche sie martwie tym ze nie mamy tu zadnej rodziny i jak maz pojdzie do pracy to ja bede caly dzien siedziala z dzieckiem, ale pocieszam sie tym ze juz tyle ludzi to przezylo to i my przetrwamy ![]() Milego dnia! ![]()
![]() |
![]() |
#2253 |
Zadomowienie
|
Czesc laski
![]() Znowu dzis goraco, ale lekki wiaterek chociaz jest ![]() schoolcraft u Ciebie juz pewnie wszystko idzie pelna para, wiec trzymam tu mocno kciuki ![]() ![]() I koniecznie czekamy na relacje, jak juz ochloniesz i bedziesz miala chwilke ![]() Natalala to juz wiesz, co zrobic nastepnym razem ![]() ![]() I my z mezem tez czekamy na World Cup ![]() ![]() ![]() ![]() kasandra powodzenia w zakupach, have fun ![]() Ja generalnie nie mam nic przeciwko gotowaniu, gotuje codziennie sama i my z mezem super sie zgadzamy w naszych gustach smakowych. Natomiast brat meza jest tylko miesozerny ![]() ![]() Nie martw sie, damy wszystkie rade z samodzielna opieka nad dziecmi. Popatrz na schoolcraft ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2254 |
Wtajemniczenie
|
Kasandra dzieki za dodawanie nadziei
![]() zapomnialam wam wczoraj napisac ze w Hollister Outlet mozna kupic swietne topy za 3$ ... doslownie setki odcieni i dziesiatki roznych krojow.... poza tym w Gap Outlet tez byly jakies ogolne przeceny i mozna bylo znalezc naprawde duzo rzeczy w swietnych cenach.... a tak poza tym to bylam na interview o prace ![]() ![]() a i wiadomosc z ostatniej chwili.. przyszedl paszport malego ![]() ![]()
![]() |
#2255 |
Rozeznanie
|
schoolcraft czekamy na relacje z chrzcin no i oczywiscie na zdjecia.
u nas tez niestety goraco, czyzby juz sie zaczelo prawdziwe lato?! kasandra nie martw sie my tu tez jestesmy sami i jakos sobie poradzimy. na dodatek moj teraz nie mial za duzo pracy ale zaczyna sie rozkrecac wiec znajac zycie jak urodze nie bedzie mial ani dnia wolnego wiec bede sama z dzieckiem ale nie mamy wyjscia poradzimy sobie ![]() ![]() ![]() natalala nie moge sie na nia napatrzec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2256 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny!
Jestem na chwile tylko, bo mamy jeszcze gosci. Wrzucilam do profilu nowy album ze zdjeciami ze chrztu. Wiec zapraszam. Na wszystkich zdjeciach wyszlam jak baba jaga, ale coz ![]() Ogolnie wszystko bardzo fajnie sie udalo! Co prawda spoznilismy sie 30 minut do kosciola, ale wszystko inne poszlo bardzo gladko. Impreza tez udana i jedzonko nawet dobre dali ![]() Dobra, to tyle narazie. Dziekuje za wszystkie mile slowa i za trzymanie kciukow ![]() ![]() NaTaLaLa, Leah jest przesliczna ![]() Pozdrawiam Was serdecznie i odezwe sie pozniej ![]()
I treat my patients with compassion, Wearing scrubs is my fashion; I fight sickness with aggression - NURSING is my profession! Edytowane przez schoolcraft Czas edycji: 2010-05-23 o 03:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2257 |
Zadomowienie
|
leleth to swietnie z ta praca
![]() A gdzie skladalas wniosek o paszport dla malego(bo wiem, ze mozna w roznych miejscach)? I ile czasu w sumie czekalas? My bylismy wlasnie na malym birthday party, ale juz jestesmy z powrotem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 04:21 ---------- Poprzedni post napisano o 04:04 ---------- schoolcraft wlasnie widze, ze juz napisalas tuz przede mna ![]() Super, ze wszystko sie udalo, a zdjecia swietne. I super wygladalas!!! To zdjecie sukienki, co wczesniej wklejalas nawet w polowie nie rowna sie z efektem na dzisiejszych zdjeciach ![]() a Eva niech slodko spi po dniu pelnym wrazen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2258 |
BAN stały
|
u nas caly dzien lalo a jutro sloneczko i humid ma byc..lece ogladac Ewe...ciesze sie ze sie udalo...a czemu sie spozniliscie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2259 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry!
Ja od rana nie spie, mezus poszedl na 7 do pracy i wroci dopiero w poludnie. schoolcraft widac ze impreza byla udana a maluchy przejete tym co sie dzieje ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2260 |
BAN stały
|
czesc
schoolcraft raz jeszcze ci napisze ze jestes piekna dziewczyna a figurke masz az palce lizac ja nie wiem gdzie ty masz te faldki na ktore narzekasz...Ewunia pieknie wyladala jak ksiezniczka zreszta wszyscy ladnie wygladaliscie leleth gratulacje z okazji ukonczenia szkoly alugien jak sie czuejsz przed poreodem i na ktorego czerwaca masz termin? kasanadra, basia na kiedy macie terminy porodow? moja mala wlasnie poszla na poranna drzemke...takze ja pije kawke pisze do was a potem ide sie wykapac i na dwor pojdziemy z Olimpka czy u was tez jest teraz long weekend? my mamy Victoria Weekend |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2261 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a pazport skladalam u County Clerk ... jest duzo wygodniej niz np na poczcie bo oni sie glownie tym zajmuja..... a czekalam chyba niecale 4 tygodnie... (moze 3 ) ... facet przy odbieraniu wniosku mowil ze bedzie ok 6 ( a to bylaby dokladnie data wylotu)... dziekuje ![]() ![]() Schoolcraft jak zwykle nie moge komentowac zdjec wiec napisze tutaj...zdjecia super..Adas wygladal bardzo dystyngowanie w swoim garniturze ![]() ![]() i jakie ty chucherko jestes..... ![]()
![]() |
![]() |
#2262 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2263 |
Zadomowienie
|
zuzanna termin mam na 13 czerwca, takze zostaly juz tylko 3 tygodnie
![]() ![]() leleth dzieki za odp ![]() Ray a co u Ciebie?? Bylas juz na usg polowkowym? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2264 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2265 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kurcze zostalam dzisiaj sama bo tz na mecz pojechal... do tego boli mnie glowa bo spalam zdecydowanie za krotko na moje potrzeby ...bylismy na imprezie i wrocilismy do domu kolo pierwszej... maly w sumie tez mial duzo wrazen bo znajomi maja piecioletniego synka... super sie razem bawili... tylko raz o malo nie dostalam zawalu jak maly wycignal skads marker i ozdobil ich wypieszczone sciany slicznym slaczkiem.... ja spanikowana umylam to dosyc szybko bo marker byl zmywalny a on za 10 sekund powtorzyl slaczek olowkiem.... ![]() pewnie nas juz do siebie nie zaprosza ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Alguien bylam wczoraj na usg polowkowym, i bedzie podobno druga corka ![]() Zla jedynie jestem bo teciowa zawiedzona i na slowo dziewczynka powiedziala "nieeeeee...." i ogolnie jakos tak dziwnie mi bylo... prawde mowiac to zla jestem jak mozna komus tak powiedziec?? jak by to byla zabawka i sie moglo wybrac co sie chce... dobrze ze tz z nia gadal bo ja bym jej powiedziala co nie co.. jak bede u nich i znow mi cos strzeli w tym temacie to jej powiem dosadnie ze mnie nie interesuje co ona mysli i co ona chce... bo dziecko to nie rzecz na polce w sklepie a jak ona chce wnuka to niech se zrobi o i tyle a tak to chyba ok u mnie... maz mi balkon zrobil to moge sobie siedziec na swierzym powietrzu ![]() wczoraj znow mialam jakies bole dziasel nie wiem co to bylo.. nie wiedzialam czy boli mnie zab czy nadwrazliwosc... bol nie do wytrzymana na zmiane bolaly mnie laczenia dziasel z zebem raz jedna strona raz druga, myslalam ze wykorkuje wzielam apap i maz wieczorem po aptekach jezdzil by znalesc mi jakis zel lagodzacy... myslalam ze dzis pojade na pogotowie dentystyczne ale przeszlo.. to ja juz nie wiem co to.. musze isc do tego dentysty ale nie mam kiedy cholercia. Leleth to moze uda sie z praca trzymam kciuki ![]() schoolcraft a jak moge zobaczyc fotki??? ja ostatnio czuje sie fatalnie... nie lubie siebie gruba ![]() ![]()
![]() |
#2267 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny!
Mam chwilke, to pisze. Alguien, leleth, kasandra82, zuzanna12, dziekuje dziewczynki za komentarze do zdjec oraz za mile slowa ![]() leleth, Twoje komentarze dochodza ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje, ze dostaniesz ta prace (czy juz dostalas? Bo nie moge zrozumiec). Brzmi bardzo interesujaco ![]() Mam pytanie - co to znaczy, ze jestem chucherko? Chodzi o to, ze jestem chuda czy o to, ze kordupel jestem? Bo nie za bardzo rozumiem znaczenie slowa ![]() ![]() Alguien, dziekuje za mile slowa ![]() ![]() ![]() Juz bardzo blisko jest Twoj termin porodu! Ciekawa jestem kiedy malutka zaszczyci nas swoja obecnoscia po tej stronie brzuszka ![]() zuzanna12, dziekuje Ci dobra kobieto za takie pochwaly dla mnie i Evuni ![]() ![]() U nas jest tez dlugi weekend na Memorial Day za tydzien ![]() kasandra82, ten ksiadz z episkopalnego kosciola jest naszym dobrym kolega. Jest bardzo mily i ma super perfumy ![]() ![]() ![]() Aaa i on jest gejem ![]() ![]() Ray, no to gratuluje drugiej corci! ![]() ![]() ![]() A co do tego, ze u Ciebie nie widac brzuszka ciazowego, to sie nie zgodze ![]() Jezeli chodzi o zdjecia, to sa w moim profilu, ale sa widoczne tylko dla osob na mojej liscie przyjaciol ![]() No to chyba tyle co mialam napisac. Ide do gosci. Chrzestni Adasia juz pojechali, ale zostalo 2 ksiezy - normalnie umieram z nudow ![]() Milej niedzieli i do napisania! ![]()
![]() |
#2268 |
BAN stały
|
ray gratulacje drugiej coreczki a co do tesciowej to sie nie przejmuj,,,,durna jest i tyle
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2269 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pracy jeszcze nie dostallam tylko po prostu bardzo dobrze mi sie z tym facetem rozmawialo i mysle, ze moze cos z tego wypalic... a chucherkiem jestes bo jestes szczuplutka ![]() ja dalej siedze sama w domu.. tz jeszcze imprezuje po meczu.. zaprosilam cala grupe do nas na grilla ale woleli isc do restauracji... wiec sie mecze z mlodym, ktrory nie spal w dzien i tylko licze na to, ze bede miala minute dla siebie ![]() Ray gratuluje coreczki ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2270 |
Zadomowienie
|
Ray to GRATULACJE!!!
![]() ![]() Tez nie rozumiem, jak ktos moze w ogole takie dziwne komentarze uskuteczniac. Masz racje - jesli tylko cos wiecej powie, to daj jej popalic ![]() leleth po kim Twoj Oli taki agent? ![]() schoolcraft najwazniejsze, ze cala impreza udana! (bo rozumiem, ze tak jest?!) Ze zdjeciami to tak zawsze jest, jak sie komus powierzy. Wyobraz sobie, ze rok temu jak byly chrzciny synka szwagierki, to dali aparat jakiemus znajomemu. Efekt - zrobil chyba 10 zdjec w kosciele!!! To ja latalam ze swoim aparatem i pstryknelam cala mase i tylko dzieki temu dzisiaj maja jakas lepsza pamiatke. A ja w zamiarze robilam te zdjecia tylko dla nas, nie jako osoba, ktora zostala poproszona o fotografowanie...Ale nie przejmuj sie, Twoje zdjecia sa super i na pewno da sie wiecej wygrzebac z tych kilkuset ![]() Tez jestem ciekawa, kiedy malenka zechce poznac ten swiat...Tak bardzo bym chciala, zeby wszystko poszlo po naszej mysli i zgodnie z planem urodzila sie najelpiej przed terminem jeszcze... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2271 |
Wtajemniczenie
|
Witam!
Znowu mam chwilke, to zagladam do Was ![]() Evunia mnie wykancza - chyba od nadmiaru wrazen ma problem z zasypianiem. Wczoraj i dzisiaj usypianie jej zajelo mi doslownie 30 minut - a zawsze zasypiala bez problemu sama, jak tylko sie ja odlozylo do lozeczka. Teraz chce byc tulona i musze jej spiewac, a dopiero wtedy sie wycisza i idzie spac. Koszmar jakis. leleth, dziekuje za wytlumaczenie znaczenia slowa. Popatrz na moje rece i buzie (na tym zdjeciu co jestem ja i Eva) i popatrz jaka okragla jestem. Trzymam kciuki, zeby wszystko z ta praca wypalilo ![]() ![]() Alguien, no widzisz, tak to niestety bywa z tymi zdjeciami. Nastepnym razem sprawe zdjeciowa biore we wlasne rece i to ja bede decydowac kto bedzie robil zdjecia, bo jak widac mezczyznom nie mozna zaufac w takich sprawach ![]() Ja mysle, ze jak zostalo Ci jeszcze 3 tygodnie do terminu, to niech malutka jeszcze te 2 tygodnie posiedzi w brzuszku, a potem juz moze legalnie wychodzic ![]() Basia84, przyjelam Twoje zaproszenie, wiec mozesz juz ogladac zdjecia ![]() Dobra, ide dalej do gosci. Pozdrawiam i dobrej nocy zycze ![]()
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja was cos jeszcze zapytam...
bo przegladam strone babiesrus i powiedzcie mi o co tu chodzi.. http://www.toysrus.com/product/index...ductId=2327597 to jest sma stelarz w ktory mozna np wpiac fotelik?? ja juz nie wiem jak to uwas z tymi wozkami jest... ja bym chciala spacerowke ktora wyjme i w stelarz wczepie fotelik.. a ja nie wiem u was sie te foteliki wsadza po prosotu do spacerowki?? zastanwiama sie czy nie dalo by sie wlasnie kupic samego stelarza w ktory moglabym wczepic fotelik a sama spacerowke kupic pozniej jak juz bedzie potrzebna... p.s juz zjechalam na dol strony ![]() ![]() bo ja gondole mam stary wozek po starszej corce wiec na podworko mam w czym chodzic a mi pptrzeba cos by w aucie wozic taki stelarz wlasnie by na zakupy czy jak gdzies jezdziemy nie brac calego wielkiego wozka ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- dziewczyny macie juz jakies imiona wybrane dla dzieci ? ![]() mi sie podoba Olimpia wiem ze zuzanny corezka tak ma i mi sie spodobalo :d ale nie wiem tz przekonac on kreci nosem ![]()
wiosna!! ![]() ![]() Edytowane przez Ray Czas edycji: 2010-05-24 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2273 | |
Wtajemniczenie
|
zdecydowanie po mnie haha.... maz gdyby ktos mu pozwolilby siedzial caly dzien przed tv lub komputerem...ewentualnie w lozku.... ja sie zwykle nie moge przestac ruszac....
Cytat:
ja kupilam wozek bumbleride indie ... do niego jest przystawka i mozna do niego wlozyc fotelik... http://www.bumbleride.com/collection...die-colors.php Schoolcraft uwierz mi.. jestes chucherko...... ja sama mam problem bo ostatnio sobie dalam spokoj z dieta a w sobote mamy impreze na basenie........ ![]() a tak na serio to u mnie problemem jest brzuch a jak duzo mniej jem to jest w miare plaski wiec przez ten tydzien ogranicze wyzerke i dam sobie wycisk z cwiczeniami - moze chociac odrobinke pomoze...... a teraz najwazniejsze: MAM GPA 4.0 .. mialyscie racje... profesor byl zajety podczas weekendu i napisal wczoraj wieczorem dopiero, ze mi zmienia ocene..... ![]() ![]() a dzisiaj jest awards night i przyjde do domu obladowana roznego rodzaju plakietkami..... ![]() ![]()
O A N ![]() Edytowane przez leleth Czas edycji: 2010-05-24 o 13:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2274 |
Rozeznanie
|
schoolcraft wlasnie ogladalam zdjecia. gdzie ty okragla jestes? rece i nogi masz jak patyczki, jakbys chciala schudnac to chyba tylko z kosci na osci
![]() ray gratuluje coreczki ![]() ![]() leleth gratuluje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
leleth ten wozeczek podoby jest do x-landera ale pewnie stelarz sie na plasko zupelnie nie sklada???
bo mi wlasnie kurcze chodzi by stelarz jak namniejszy byl... juz sama nie wiem.. te stelarze mi sie podobaja i do tego wczepic fotelik...
![]() |
#2276 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() leleth to po raz kolejny powiem 'a nie mowilam' ![]() ![]() Tak wlasnie myslalam, ze to po Tobie Oli taki jest ![]() Tak jest schoolcraft jestes bardzo szczupla kobietka i jak cos innego widzisz w lustrze, to chyba nie na siebie patrzysz ![]() ![]() Ray szczerze mowiac nie widzialam takiego stelaza za czesto...wydaje mi sie to nieco zbednym wydatkiem, ale oczywiscie zalezy od tego, co komu potrzeba. Wez pod uwage, ze wtedy musisz fotelik podpasowac pod ten stelaz, wiec fotelik raczej tez musialabys tutaj kupic, bo w pl macie zupelnie inne. I odpowiadajac na drugie pytanie - tak, u nas zasadniczo foteliki wpina sie do spacerowki. To jest tylko na kilka pierwszych miesiecy przeciez, wiec nie warto moim zdaniem inwestowac w kilka roznych rozwiazan. Basia no cos Ty! Z tymi tesciowymi to widze, ze naprawde z wiekszoscia jest cos nie tak...Ja mam jakichs wyjatkowych w takim razie ![]() A co imion, to kazdy ma jakies gusty, skojarzenia z innymi osobami. I to jest najgorsze. Dlatego my czesci osob nawet nie mowimy, jakie mamy typy, bo zaraz by krecili nosem...Moja tesciowa jak zapytala, jakie imiona nam sie podobaja, to powiedziala nam tak: jakie imie jej wybierzecie i nadacie, tak bede wolac na mala ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
Alguien ale wczepia sie czy wklada? bo jak ogladam te spacerowki u was to te foteliki sa tak wlozone aby do tej spacerowki... czy moze to tak na focie aby ?
![]() |
#2278 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
a no wlasnie bo ja juz myslalam ze u was to sie inaczej wozi czy jak
![]() a ja sobie porzegladam imiona ![]() ![]() ![]() mysle nad imieniem Zoja ale niegdy takiego w wPolsce nie slyszalam podoba mi sie ze mozna mowic Zojka, Zoinka ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- jesu a ja bym zjasla hambuerga ![]()
![]() |
#2280 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
schoolcraft zgadzam sie z Alguien.... musisz miec cos z lustrem nie tak ![]() ![]() ![]() Cytat:
co do rozmiarow to ja mam duze auto wiec sie tym nie martwilam kupujac wozek, ale wydaje mi sie, ze nas wozek i tak jest duzo mniejszy po zlozeniu niz porownywalne modele .... a samego stelazu nigdy zlozonego nie widzialam.....
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.