Przyszłe i obecne mamusie z USA - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-05-20, 20:42   #2221
leleth
Wtajemniczenie

Dot.: Przyszle i obecne mamusie z USA

Schoolcraft wlasnie Ci mialam cos o sukience napisac.... tzn podoba mi sie ale dlaczego nie zalozysz czegos bardziej eksponujacego cialo? tzn mam na mysli Twoja wypracowana figure..... i moze jakis zywszy kolor ... ( sama nosze caly czas ciemne kolory ale wydaje mi sie, ze duzo bardziej promiennie wygladalabys w czyms zyszym i bardziej obcislym... )
a buty super uwielbiam wysokie obcasy
Stary 2010-05-20, 20:51   #2222
schoolcraft
Wtajemniczenie

leleth, wybralam ta sukienke, bo uwazam, ze na chrzest musze elegancko wygladac. A to jest w sumie jedyna elegancka sukienka ktora posiadam
A i nie mam co pokazywac figury, bo zadnej figury tak naprawde nie mam. Jak stoje, to jest jeszcze ok, ale jak siadam, to mam taki worek, ze Evunia spokojnie by sie z powrotem tam zmiescila

Co do tego, by cos bardziej kolorowego zalozyc, to nic nie moglam w sklepie znalezc. Tzn. nic co by bylo bardziej "zywe" i zarazem nadawalo sie na chrzest. Takze raczej pozostane przy tej sukience. Mam nadzieje, ze nie bede wygladala jak smierc

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Dziewczyny, a ja sobie dzisiaj caly dzien slucham, jak to ciacho spiewa :

NURSING is my profession!
schoolcraft jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 20:56   #2223
leleth
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez schoolcraft Pokaż wiadomość
leleth, wybralam ta sukienke, bo uwazam, ze na chrzest musze elegancko wygladac. A to jest w sumie jedyna elegancka sukienka ktora posiadam
A i nie mam co pokazywac figury, bo zadnej figury tak naprawde nie mam. Jak stoje, to jest jeszcze ok, ale jak siadam, to mam taki worek, ze Evunia spokojnie by sie z powrotem tam zmiescila

Co do tego, by cos bardziej kolorowego zalozyc, to nic nie moglam w sklepie znalezc. Tzn. nic co by bylo bardziej "zywe" i zarazem nadawalo sie na chrzest. Takze raczej pozostane przy tej sukience. Mam nadzieje, ze nie bede wygladala jak smierc
No jak nie masz figury jak same widzialysmy a nawet gdybys miala faldke to wystarczy ubrac rajstopy i ja wcisnac w nie ja tak czasem robie haha ...
ogolnie to ja mam ok 10 czarnych/szarych sukienek w ktorych sie dobrze czuje.. ale poniewaz ostatnio w ramach poszukiwan sukienki na slub zaczelam przymierzac rzeczy w innych kolorach stwierdzilam, ze jednak powinnam sie czesciej ubierac w rzeczy innego koloru.... po prostu czarny czasem mnie przytlacza....chociaz jeszcze nie wiem na jaki kolor sie zdecydowac....

ps. maly mi wlasnie banki chinskie na brzuch zaklada hihi..... troszczy sie o moja faldke

Edytowane przez leleth
Czas edycji: 2010-05-20 o 20:57
leleth jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 21:00   #2224
schoolcraft
Wtajemniczenie

leleth, a to masz troskliwego synka

Co do wciskania brzucha w rajstopy, to u mnie to nie zdaje egzaminu Tak czy owak wisi worek. Takze ja wole maskowac moje brzuszysko

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

I jeszcze co do kolorowych rzeczy, bardziej zywych, to ja ogolnie ubieram sie bardziej "jasno". Ale wedlug mnie elegancki kolor to ciemny Tzn. dla mnie tak jest. Dlatego sukienka na chrzest musi byc ciemniejsza Nie jest czarna - jest ciemno-bronzowa (brazowa? ). Takze w sam raz

Edytowane przez schoolcraft
Czas edycji: 2010-05-20 o 21:02
Stary 2010-05-20, 21:02   #2225
kasandra82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez NaTaLaLa Pokaż wiadomość
Ponizej moja 2miesieczna Linijka (zdjecie z niedzieli)
cudowna! chyba odziedziczyla po obojgu rodzicach to co najlepsze

Cytat:
Napisane przez CzarnyElf Pokaż wiadomość
No i zdjecie domku i widokow dookola domku:
piekny domek ale ja to mam takie schizy ze w nocy bym na takim pustkowiu zawalu dostala, tzn boje sie duchow :-(

Cytat:
Napisane przez NaTaLaLa Pokaż wiadomość
Dostalo mi sie tez e-knigi od wizazanki z innego watku pt Jezyk niemowlat a druga to Usnij wreszcie....sa naprawde super!!! jak ktoras mialaby ochote to podeslijcie swojego maila to Wam przesle
tez mam ksiazke "jezyk niemowlat", potwierdzam ze warto ja przeczytac

Cytat:
Napisane przez zuzanna12 Pokaż wiadomość
oto ja w sukience
jaka zgrabniutka, super

Cytat:
NaTaLaLa, normalnie moj maz mysli, ze zwariowalam Ale specjalnie dla Ciebie zrobilam zdjecie mojej sukienki Niestety sa kiepskiej jakosci, bo juz jest ciemno. Mam nadzieje, ze zdjecia ze chrztu beda lepsze, to wtedy zobaczysz w lepszej jakosci jaka mam sukienke.
Wrzucam 2 zdjecia - jedno sama sukienka, a drugie z narzuta. Mam nadzieje, ze sie dopatrzysz chociaz czegos
i kolejna laska powiedz mi, wczoraj zrobilam sobie blond pasemka, i nie wiem jakiego szamponu teraz uzywac, fryzjerka polecila mi o ten http://ecx.images-amazon.com/images/I/31rlkNbufpL.jpg, on niby niweluje zolty odcien wlosow, ale nie chce kupowac w ciemno, moze ty uzywalas na swoje blond wloski?

Cytat:
Napisane przez leleth Pokaż wiadomość
a co do powodzi to mojej rodzinnej miejscowosci (przedmiescie Rzeszowa) prawie nie zalalo mimo, ze przez sam srodek przeplywa dosyc duza rzeka...... jakies mosty w sasiednich miejscowosciach byly zagrozone ale nie bylo zalanych domow......
do mnie do Wroclawia fala ma dojsc w nocy w piatek... same nieszczescia ostatnio spotykaja Polske

wklejam zdjecia corci z dzisiejszego usg, na jednym trzyma nozki obok glowy, akrobatka mala wazy 3 funty

kasandra82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 21:07   #2226
schoolcraft
Wtajemniczenie

kasandra82, ja uzywam szamponu Ginger Lily w sumie. Ale moj fryzjer powiedzial, ze zeby pasemka nie zrobily sie zoltawe, to trzeba wlosy myc szamponem ktory ma kolor cos ala "purple" - tzn. zeby szampon nie byl calkiem bialy. Nie wiem od czego to zalezy
Tego szamponu nie uzywalam, wiec niestety nie pomoge.

A corcia sliczna jest Ladna dziewczeca buzka
Stary 2010-05-20, 21:07   #2227
CzarnyElf
Zakorzenienie

Schoolcraft-niewiem o jakim worku mowisz?Fajne to ciacho

Kasandra-ja tez sie troche boje duchow ale ostatnio lubie takie pustkowia.Super zdjecia

Leleth- no to szkoda ze piknik wyszedl srednio,trzymam caly czas kciuki za super ocene koncowa
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-20, 21:10   #2228
schoolcraft
Wtajemniczenie

kasandra82, jeszcze tak sobie mysle, ze skoro fryzjerka poleca ten szampon, to kupuj, bo napewno babka wie co mowi Ja mojemu fryzjerowi ufam i wiem, ze dobrze mi doradzi

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Elfiku, no o tym brzuchowym worku
Fajnie, ze ciacho Ci sie podoba Napewno kupilamby jego plyte - moze kiedys bede miala okazje

kasandra82, i jeszcze co do duchow, to ja tez mam takie schizy i sie ich boje Wierze ze istnieja, ale w odwiedziny ich nie zapraszam
Stary 2010-05-20, 21:11   #2229
leleth
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasandra82 Pokaż wiadomość

wklejam zdjecia corci z dzisiejszego usg, na jednym trzyma nozki obok glowy, akrobatka mala wazy 3 funty
wow... jeszcze takiej pozy u dziecka nie widzialam naprawde bedzie akrobatka.... kurde za kazdym razem jak widze wasze zdjecia 3D bardziej zaluje, ze ich nie robilam....

u nas na wiekszosci zdjec z poczatku ciazy Oli lezal z rekami pod glowa i noge zalozona na noge...... taki maly luzak.....

Schoolcraft a moze odrobine ozyw sukienke jakas broszka albo ciekawa bizuteria...?
Stary 2010-05-20, 21:13   #2230
schoolcraft
Wtajemniczenie

leleth, bede miala taki lancuszek z diamencikami jakby... taki wokol szyi. Na drugim zdjeciu troche go widac Ale nic kolorowego jakos nie widze z ta sukienka
Stary 2010-05-20, 22:12   #2231
leleth
Wtajemniczenie

Schoolcraft na pewno bedziesz super wygladac....
ja wlasnie probuje meza wyciagnac do Jersey Gardens ale sie jeszcze opiera.... w ogole to wlasnie przyjechal z tego pikniku caly spocony i oblepiony blotem i sie ociaga z prysznicem....

Ocena jeszcze nie zostala zmieniona.... ale z powodu ocen z fizyki srednia odrobine wzrosla........ teraz jest 3.98...

a w ogole to czy u was tez jest taka super pogoda? u mnie jest po prostu idealnie.. jesli nie wyciagne tzta do malla to ide do parku z malym....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-20, 22:20   #2232
schoolcraft
Wtajemniczenie

leleth, dziekuje Pokaze zdjecia po chrzcie to ocenisz

Mam nadzieje, ze jednak uda sie jeszcze bardziej naprawic Twoj GPA. Ile musisz miec? Rowne 4.o? I juz sie wczesniej pytalam, ale nie odpisalas - co bys stracila jakbys nie miala tego GPA co chcesz?

Co do pogody, to u nas tez bardzo fajnie. Temperatura siega az do 82F - jakies 26-27C . A za kilka dni ma byc nawet ok. 90F czyli ponad 30C

Ja Evunie przebralam juz w taka lekka letnia sukieneczke. Bosko wyglada Moze pozniej wrzuce fotki. A teraz ide sprzatac - ostatnio to moje ulubione zajecie

Milego popoludnia
Stary 2010-05-20, 22:27   #2233
leleth
Wtajemniczenie

Cytat:
leleth, dziekuje Pokaze zdjecia po chrzcie to ocenisz

Mam nadzieje, ze jednak uda sie jeszcze bardziej naprawic Twoj GPA. Ile musisz miec? Rowne 4.o? I juz sie wczesniej pytalam, ale nie odpisalas - co bys stracila jakbys nie miala tego GPA co chcesz?
Schoolcraft nic bym nie stracila.. to tylko kwestia tego, ze 4.0 ladniej wyglada niz 3.98 ... no i odbieram nagrode za najwyzsza srednia w szkole w przyszlym tygodniu i 4.0 bedzie po prostu lepiej brzmialo....
Stary 2010-05-20, 23:09   #2234
Alguien
Zadomowienie

Ale sie rozpisalyscie
Dzien dobry wszystkim
U nas tez piekna pogoda, wiec skorzystalam i pol dnia spedzilam na dworze.

kasandra
moja mala na usg 3d taka sama poze przybierala! tez mam zdjecie, jak trzyma nozke obok buzki
Jak tam sytuacja z tym rachunkiem i limitem?

zuzanna
co do kubeczkow to nie poradze niestety. Ale Olimpka ma jeszcze duzo czasu, to na pewno nauczy sie pic bez problemu. A powiedz mi - jak dlugo mala bedzie dochodzila do siebie po tej operacji?

leleth
a nie mowilam wiedzialam, ze ze srednia bedzie wszystko dobrze!

schoolcraft to jutro masz juz pierwszych gosci? A chrzest jest w sobote czy niedziele?

Do nas poznym wieczorem dzis przyjezdza brat meza. Zostaje do poniedzialku. Ma pomoc w paru konstrukcyjnych rzeczach. Ja jak bym nawet chciala, to teraz nie pomoge w niczym
Wiec musze wymyslic obiady na te wszystkie dni...

Jak ktoras chce znizke do Carter's, to mam 25% wazne do 26 maja. In store only.
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 23:33   #2235
Basia84
Rozeznanie

natalala mala jest poprostu przeslodka. jakiej narodowosci jest Twoj maz jesli mozna spytac. sliczny ma odcien skory
tak z ciekawosci ile przytylas podczas calej ciazy i ile "zostawilas" w szpitalu? ja mam nadzieje ze w pol roku wroce do wagi sprzed ciazy

kasandra moj tez robil takie akrobacje a najlepsza zabawa bylo przyciskanie stopki do czola

Edytowane przez Basia84
Czas edycji: 2010-05-20 o 23:35
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-21, 00:16   #2236
schoolcraft
Wtajemniczenie

leleth, aha - rozumiem

Alguien, tak tak - juz jutro beda pierwsi goscie! A chrzest jest w sobote

Co do pozy dzieci w brzuszku, to ja nie widze nic dziwnego w tym, ze dziecko ma nozke przy buzce Przeciez inaczej nie da rady bedac w brzuchu pod koniec ciazy Moja mala w 28 tygodniu tez ssala piete
Stary 2010-05-21, 01:51   #2237
zuzanna12
BAN stały

GG do zuzanna12

alugien na nastepny dzien po operacji mala idzie do domu, nastepnie przez 6 tygodni moze tylko jesc strained baby food a potem juz wszystko szwy sie rozpuszczaja okolo 10 dni
z tego co lekarz mowi ze bol zaczyna przechpdzic po jakimstygodniu....koncze ide sie myc bo cala spocona jestem
mala zasnela na brzusiu
zuzanna12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-21, 02:00   #2238
Alguien
Zadomowienie

schoolcraft a zdradzilabys, jakie smakolyki przygotowujesz dla gosci? Chodzi mi o ciasta czy desery chetnie zrobilabym cos nowego, a nie mam pomyslu...
Stary 2010-05-21, 02:30   #2239
schoolcraft
Wtajemniczenie

zuzanna12, zobaczysz, ze Olimpka dzielnie przez wszystko przejdzie Dobrze, ze tak szybko dojdzie do siebie. Napewno tez bedzie musiala brac jakies leki przeciwbolowe, wiec tez to troszeczke chociaz ulatwi jej bol.

Alguien, nic szczegolnego w sumie nie robie. Do restauracji musimy przyniesc swoj deser, takze pieke Black Forest Cake (kiedys wklejalam tu zdjecie). Tu masz link:
http://mojewypieki.blox.pl/2009/01/T...rest-Cake.html

I jeszcze tez upieke 2 rolady truskawkowe. Tu link:

http://mojewypieki.blox.pl/2009/04/R...uskawkowa.html

A zeby cos miec na deser do domu, to bede piekla muffinki z blueberry, bezy z orzechami i babke z krowkami i advocatem. Tu link do babki (jest to link na male babeczki, ale ja pieke jedna duza babke):

http://mojewypieki.blox.pl/2008/02/B...-krowkami.html

Co prawda nie wiem kiedy to wszystko zdaze zrobic, bo dopiero pieke pierwszy blat do tego Black Forest Cake - ale nie mam wyjscia, musze to zrobic dzisiaj. Tzn. przynajmniej ten Black Forest Cake i 2 rolady. A reszte to juz jutro na szybko upieke.

Wogole to z calego serca polecam wlasnie ta stronke z przepisami. Wszystkie sa sprawdzone i naprawde wszystko pysznie wychodzi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-21, 05:39   #2240
NaTaLaLa
BAN stały

Basia, moj TZ to nie maz chociaz kto wie a jest Jamaican....mala z dnia na dzien mi ciemnieje, jest juz sporo ciemniejsza ode mnie ale mi sie to akurat podoba przesliczna ma skorke, zdjecia nie oddaja rzeczywistego odcienia...podobno do roku czasu wytwarza sie wlasciwy odcien, wiec zobaczymy
W ciazy przytylam tak okolo 20-22 kg.... ze szpitala wyszlam nie wiele lzejsza...:P z tego co pamietam bylo jakies 7-8 kg na minusie...tyle ze moja Linijka byla malutka, 49cm i waga 2800...ale z tygdnia na tydzien spadalo (nie karmie i nie karmilam piersia, slyszalam ze przy tym waga szybciej leci w dol)... na dzien dzisiejszy mam do zrzucenia okolo 6kg (bo troszke juz spadlo)nie oszczedzalam sie za bardzo i jadlam wszystko na co mialam ochote:P...ale mysle ze dam rade chociaz strasznie szerokie biodra mam, nie wiem czy wroca do dawnego stanu ;/oby.....

Schoolcraft, podratowalas sie tym ze wrzucilas same linki ciast a nie zdjecia....bo az mi w brzuchu zabulgotalo jak zauwazylam pytanie co pieczesz :P wiedzialam ze zaraz cos sie bedzie dzialo :P

Jutro mamy szczepienieeeeee ;/ 3 klucia.....az na sama mysl nie moge oka zmruzyc ;/ mala tez jakas niespokojna chyba wyczuwa ode mnie ze cos nie tak ....ale nie potrafie nie myslec.....poleja sie jutro lzy, oj poleja sie....

SLodkich snow dziewczynki
NaTaLaLa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-21, 06:32   #2241
schoolcraft
Wtajemniczenie

Hej!

A ja jeszcze nie spie - dopiero teraz skonczylam robic ciasto i rolade Normalnie padam z nog. Mialo byc 2 rolady, ale bedzie jedna - juz wiecej nie dam rady Nawet nie mam sily, zeby sie umyc Jeszcze czekam az galaretka stezeje i ide w kimono. Oby dzieciaki dali mi pospac troche dluzej

NaTaLaLa, powodzenia na szczepieniach! Napewno nie jest to przyjemne patrzec jak maluszek sie meczy. Ale trzeba pamietac, ze to jest dla dobra malutkiej i lepiej niech poplacze z powodu zastrzyka niz potem z powodu jakiejs paskudnej choroby.

Ide juz. Pa!
Stary 2010-05-21, 14:08   #2242
leleth
Wtajemniczenie

Schoolcraft odpocznij troche bo przeciez musisz miec sily na jutro jeszcze....
Natala nie stresuj sie tak zastrzykami bo po pierwsze bedzie ich jeszcze wiele... a po drugie mala wyczuje, ze skoro mama sie stresuje to na pewno cos strasznego i bedzie jeszcze bardziej cierpiec.... chyba najlepiej udawac odwazna ...

ja dostalam maila od nauczyciela w koncu... napisal, ze przejrzy moje oceny jeszcze raz.... mam nadzieje, ze ma dzis dobry humor i ze wie kim jestem... bo on mnie bardzo lubi ale nie wiem czy kojarzy moje imie ..tzn nie wiem czy w ogole wie kto do niego napisal.....

no i poza tym obudzilam sie z niespodzianka w buzi.. brakuje mi kawalka zeba.... musial sie ukruszyc podczas snu... wieczorem zadzwonie do densty i zapytam kiedy moze mnie przyjac....
Stary 2010-05-21, 14:24   #2243
schoolcraft
Wtajemniczenie

Hej!

Ja juz wstalam Ale nawet jestem wyspana Zaraz karmie dzieci i potem bede piekla muffinki, bezy i babke

leleth, a to Ci niespodzianka z tym zebem! Czy Ty podczas snu mocno sciskasz zeby? To jakos sie prawidlowo nazywa, ale nie pamietam nazwy. Trzeba na noc zagladac takie cos, co chroni zeby. Ja ostatnio bylam u dentysty i ten mi powiedzial, ze widzi, ze ja w nocy zbyt mocno zaciskam zeby

Mam nadzieje, ze profesor skojarzy Ciebie i wszystko bedzie dobrze

Kurcze, dziewczyny, jak wczoraj byla sliczna pogoda i goraco jak cholera, to dzisiaj niebo zachmurzone i jest tylko +16C Mam nadzieje, ze bedzie cieplej, bo jak nie to

Milego dnia Wam zycze i trzymajcie kciuki, zebym nie zwariowala dzisiaj
Stary 2010-05-21, 14:51   #2244
leleth
Wtajemniczenie

Cytat:

leleth, a to Ci niespodzianka z tym zebem! Czy Ty podczas snu mocno sciskasz zeby? To jakos sie prawidlowo nazywa, ale nie pamietam nazwy. Trzeba na noc zagladac takie cos, co chroni zeby. Ja ostatnio bylam u dentysty i ten mi powiedzial, ze widzi, ze ja w nocy zbyt mocno zaciskam zeby

Mam nadzieje, ze profesor skojarzy Ciebie i wszystko bedzie dobrze

Kurcze, dziewczyny, jak wczoraj byla sliczna pogoda i goraco jak cholera, to dzisiaj niebo zachmurzone i jest tylko +16C Mam nadzieje, ze bedzie cieplej, bo jak nie to

Milego dnia Wam zycze i trzymajcie kciuki, zebym nie zwariowala dzisiaj
Schoolcraft nigdy nie zauwazylam zebym miala jakies uszkodzenia zebow spowodowane zaciskaniem ich w nocy... zaden dentysta tez tego nie stwierdzil... akurat ten zab ktorey sie ukruszyl powinien miec juz koronke jakis czas temu ale nie robie tego bo mam zamiar miec aparat na zeby w przyszlosci i wtedy ten zab bedzie usuniety... po prostu nie warto w niego inwestowac 1000$
Stary 2010-05-21, 16:10   #2245
Alguien
Zadomowienie

Hej
Natalala powodzenia na szczepieniu!! wlasnie u Twojej malej na pierwszych zdjeciach nie bylo widac, ze bedzie ciemniejsza, ale to ponoc normalne, ze te pigmenty dopiero z czasem sie ujawniaja. Teraz juz zdecydowanie mozna ja okreslic mianem czekoladki

zuzanna to na pewno bedzie wszystko super z malutka. Wszystkiego dopilnuja i zanim sie obejrzysz, to zapomnicie o calym tym zabiegu

schoolcraft dziekuje za linki
No i przede wszystkim zycze dzisiaj wytrwalosci we wszystkich przygotowaniach. Na pewno wszystko wyjdzie super i cala impreza milo przebiegnie Tyle rzeczy przygotowujesz, ze podziwiam
I potem koniecznie czekamy na zdjecia z chrztu!!

A mam jeszcze jedno kulinarne pytanie -planuje zrobic ciasto, ktore zawiera budyn i zawsze kupowalam polskie budynie, ale teraz przez najblizszy czas nie wiem, kiedy sie wybiore do polskiego sklepu, wiec zastanawiam sie, czy jest cos podobnego z amerykanskich produktow?

U nas dzis chyba z 30 stopni bedzie
Stary 2010-05-22, 01:40   #2246
schoolcraft
Wtajemniczenie

Hej!

Dziewczyny, jestem tylko na chwile, bo juz mamy pierwszych 2 gosci. Chcialam tylko powiedziec, ze bylam dzisiaj u fryzjera i kasandra82, on mi myl wlosy tym szamponem do ktorego Ty wczoraj podawalas link!!! I polecal mi ten szampon - juz wczesniej o nim mowil, ale nie bylam pewna. Ten szampon sprawia, ze pasemka nie robia sie zolte. Ale wolno nim myc wlosy 1-2 razy w tygodniu, bo inaczej moga sie zrobic "purple"!!!!!!! Takze uwazaj!
No to tyle co chcialam dac znac Uciekam juz! Papa i odezwe sie przy mozliwosci
Stary 2010-05-22, 01:40   #2247
leleth
Wtajemniczenie

co tu dzisiaj taka cisza?

u mnie humor zaczyna sie delikatnie psuc bo ocena wciaz nie zmieniona... i sa dwie mozliwosci..albo w ogole sie za to nie zabral albo stwierdzil, ze tego nie zrobi i nie raczyl mi napisac o tym w mailu..... powoli trace nadzieje ...

poza tym to maz w niedziele idzie na mecz Juventusu Turyn ... graja z jakims nowojorskim klubem (chociaz boisko jest w NJ) ....

schoolcraft jak tam przygotowania? mam nadzieje, ze znajdziesz chwile dla siebie aby odpoczac i sie odstresowac....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-22, 02:39   #2248
Alguien
Zadomowienie

Ledwo dzis znioslam ten upal...gdyby nie ta wilgotnosc, to byloby ok, a tak to mozna siedziec i nic nie robic, a nadal jest goraco...

Przyslali mi tez dzisiaj znizke do OshKosh na 25% i tez do 26 maja, wiec moge jeszcze tym kuponem sie podzielic

schoolcraft to trzymam kciuki, zeby wszystko sprawnie i sympatycznie poszlo. W miare mozliwosci daj znac, jak tam Ci idzie...

leleth moze jeszcze nie wszystko stracone...

Codziennie teraz rozmawiamy z coreczka i powtarzamy jej, ze juz bardzo na nia czekamy i niech powoli zbiera sie do wyjscia
Stary 2010-05-22, 02:40   #2249
zuzanna12
BAN stały

GG do zuzanna12

czesc wam

leleth a moze odpowie po weekendzie?
a ja dzsiaj wybralam sie z mala na spacer znalazlam sklep z zabawkami z europy..weszlam tam z mala i zdurnialam ile fajnych rzeczy a ceny...az sie za glowe zlapalam zawrotne no ale kupilam mojej malej misia przytulanke w ksztalcie kotka...bo tak sie na to patrzyla,,,,a cena...prawie $ 30 a mis taki zwykly do spania...
no ale coz czego sie nie robi dla naszych dzieci
schoolcraft jak nam emocje przed chrztem?

---------- Dopisano o 03:40 ---------- Poprzedni post napisano o 03:39 ----------

wlasnie robie pranie typu posciel itd
zuzanna12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-22, 03:30   #2250
leleth
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
leleth moze jeszcze nie wszystko stracone...
Cytat:
Napisane przez zuzanna12 Pokaż wiadomość

leleth a moze odpowie po weekendzie?
hmmm niestety mysle, ze jest juz po sprawie... bo napisal mi rano, ze sprawdzi jeszcze raz final dzisiaj i zmieni mi ocene jesli beda ku temu podstawy... no i ocena wciaz jest taka sama ... dziwi mnie tylko, ze nie odpisal choc w jednym zdaniu, ze np nie mogl jej podniesc z jakis tam powodow.... po prostu zero jakichkolwiek wiadomosci....
ludze sie jeszcze, ze byl zajety...albo zapomnial....
najbardziej mnie wkurza, ze cala afera jest podniesienie oceny o pol stopnia... a nie np z D na B ..... a po weekendzie racczej nie odpowie bo w poniedzialek jest juz awards night... a w srode graduation...

macie jakies fajne plany na weekend?

Edytowane przez leleth
Czas edycji: 2010-05-22 o 04:11
leleth jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości