![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Rozeznanie
|
Ojj Paryzanka
![]() ![]() ![]()
#2254 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() Ja od dzisiaj zaczęłam używać mydełka Protex do twarzy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
Od jakiegos 1.5 miesiaca spotykam sie regularnie z pewnym facetem. i okazuje mi ze mu zalezy itp na kazdym stopniu,zawsze proponuje spotkania. Ale zostal kiedys zraniony i wiem,ze jest ostrozny. Co chwile udowadnia mi ,ze mysli o mnie "przyszlosciowo" a teraz? dowiedzialam sie, ze on rozwaza,ze moze byc tak ,ze bedziemy sie spotykac przez pol roku przykladowo ,bo on nie bedzie pewny czy chce sie wiazac czy nie, czyli typowo bez zobowiazan.
ojaaaaaaa..// siedze i placze. i co wtedy mi powie,ze chce kolejne pol roku. spedze z nim rok z zycia nawet z nim nie bedac???????????????????? ????????????????? to pytam na czym polega ta moja wyjatkowosc? skoro nawet nie potrafie sprawic zeby chcial ze mna byc. miesza mi w glowie Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2009-05-19 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zadomowienie
|
Martysia fajne buciki
![]() co się stało ![]() ![]()
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kurcze nie lubie takich sytuacji, albo z kims sie chce byc albo nie... chociaz rozumiem ze skoro zostal kiedys zraniony to ma uraz ale nie daje mu to prawa do tego by ranic Ciebie niezdecydowaniem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
Dokladnie , tu sie zachowuje jakbysmy byli para, naprawde, lapie mnie za reke przytula caluje odzywa sie ciagle dzwoni. No moj facet.
Ale jest to ale... Przeciez ja jestem ... kim? kolezanka???? Wydaje mi sie,ze on sie boi slowa"zwiazek" Nawet ostatnio rozmawialismy o jego mamie, i stwierdzil ze ja synowa itp w zartach , no ale... czuje sie jak jakas pierwsza lepsza. |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | ||
Zakorzenienie
|
hej kochaniutkie w koncu was nadrobilam
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Rozeznanie
|
Hmm Paryzanka troche to dziwne... Tzn ja rozumiem, że on może się obawiać stałego związku ale to że Ci mówi że możecie być i być "a nie być" to dziwne jest. Przecież osoby które ze sobą dużo czasu spędzają przywiązują się do siebie, najczęsciej też zakochują i dziwne to by było "nie być" przy tym. Albo on nie chce zebyś sobie robiła nadzieje i żebyś luźno traktowała to ale nie powinien wybiegać w przyszłość aż tak bardzo. Mnie to troszkę podejrzane jest wiesz... Może się nie znam, tak czy inaczej nie martw się! Musiasz bardzo dokładnie sobie przemyśleć że jeśli on tak stawia sprawę czy chcesz takiego związku "nie związku". Bo to strasznie męczące będzie. A co jeśli się zakochasz, on pójdzie do innej i powie "bo nie byliśmy przecież ze sobą"?
Tequilko no złota mogłaby być jak najbardziej ale złota się chyba samego już nie nosi?
#2263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta jego byla dziewczyna to moja byla kolezanka. Byla jego pierwsza miloscia, byli ze soba 3 lata, ponoc chcial sie oswiadczac. Ona wyrafinowana jak sie pozniej okazalo oszukiwala go ,zdradzala. Do tej pory mowi o nim same zle rzeczy. Jest po prostu zlym czlowiekiem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | |
Zakorzenienie
|
ja juz ide spac.. dobranoc
![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor
![]() messinka, a nie wiesz,że dobrze się pieści co się w ręku mieści? ![]() Zartował sobie na pewno, to tylko facet, nie spodziewajmy sie zbytniej wrażliwości i wczuwania w nasze sytuacje ![]() ![]() Martysia, torebki nie kupuj ![]() ![]() ![]() i wg.mnie nie ma takich zasad,że np.samego złota juz sie nie nosi, jak cos dobrze wygląda i do siebie pasuje to sie nosi ![]() ![]() a i ja chciałm powiedzieć, że widziałam kiedyś moda podczytującego nasz wątek, chyba ktoś nas nie lubi ![]() No i mam jeszcze prosbe do Ciebie tequillko. Możesz mi porównac samo krycie podkładu Lirene i manhattana? tylko krycie ![]() tez mnie kusi ta promocja Maxfactora, tymbardziej,że lasting Performance uwielbiam.. ale z 2 strony CremePuff mam ale używam rzaaadko.. aaaa do niczego, same dylematy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
nie jest z nia 1.5 roku i przez te poltora roku z zadna dziewczyna nie byl w zwiazku! spotykal sie itp ale po miesiacu mowil im ze to nie to.
Mnie powtarza,ze jestem wyjatkowa, bo zaczyna mu na mnie zalezec coraz bardziej ,nie to co na tamtych. I ,ze chcialby sie we mnei zakochac. Ja nie wiem czy to prawda czy tylko bajer. |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Rozeznanie
|
No to ryzyko jak na początku każdego związku jest. Albo się drugiej osobie przypasuje albo nie. Tylko chyba on chce być po prostu wobec Ciebie uczciwy mówiąc że będzie potrzebował więcej czasu. Jak poznajesz osobę która nie ma takiej przeszłosci jak on też nie wiesz czy po jakimś czasie Ci nie powie "wiesz to chyba nie to" więc chyba bez ryzyka nic nie ma. Widać chłopak bardzo wrażliwy jeśli po 1,5 roku jeszcze pamięta wyrządzoną mu krzywdę i bardzo uważnie dobiera partnerki. Ja na Twoim miejscu dałabym mu szansę, pokazała że są jeszcze dobre kobiety na swiecie i wynagrodziła mu tamtą spapraną laskę
![]() No nic... jak wszystkie tak prawie zgodnie twierdzicie że nie dla tej torebki to się wstrzymam i może coś nowego dadzą na ebayu. Przejdę się też po moich tutejszych sklepikach, może river island mnie uratuje ![]() Hmm dziewczynk, czy uważacie, że z pokrzywką można "przesadzić"? Tzn wypijać jej zbyt wiele? Jaka jest wg Was taka optymalna dzienna dawka? ![]()
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-05-19 o 23:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
Martysiu, ja pokrzywkę piję od jakiś 5 tygodni, po 2 kubki dziennie. Nie wiecej, potem to podobno jest dawka lecznicza przy powazniejszych dolegliwościach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i jeszcze sie nie pozbieralam tak do konca.. nie bylam pewna czy dac mu szanse czy nie.. powiedzialam mu wprost podobnie jak on Tobie... ze chcialabym sie zakochac... ale potrzebuje czasu ... i bardzo bym chciala zeby on pomgl mi o moim bylym zapomniec... mimo ze mial watpliwosci czy sie uda i czy nam wyjdzie i tak sprobowal ... a ja po pewnym czasie sie zakochalam ![]() dlatego mozesz dac mu jescze troche czasu... nie wyadje mi sie zeby klamal ... i bajerowal! bo przeciez mial tylko jedna kobiete wiec nie jest bajerantem... i kobieciarzem!
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” ![]() 17.12.2007 Love ![]() 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub ![]() zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do krycia Lirene i Manhattana to myślę że są podobne ale manhattan jest dużo przyjemniejszy w użyciu ![]() ![]()
![]() |
#2274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() paryżanka, porozmawiaj z tym facetem, nie odwracaj sie, poznaj dokładnie jego intencje i uczucia... tequillko, nie wiem czy moge tu tak pisać którego ![]() To kupie Manhattana w takim razie ![]() ![]() Manhattana mam w domu puder w kamieniu i jest super,szczególnie,że za 15zł ![]() i czesto nawet mysle,że wole go od CremePuff MF.. Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-19 o 23:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Rozeznanie
|
Uff, to dobrze, ze chlupnęłam też dziś tylko 2 kubeczki
![]() ![]() ![]() A czemu mają służyć te przerwy w piciu pokrzywy? Ja się powoli zbieram do suszonka włosków i wtarcia mojego vichy. Dobranoc laseczki ![]()
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-05-19 o 23:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
Ok porozmawiam z nim i bede lepsza od jego bylej:P tzn przede wszystkim bede soba
![]() ![]() Martysia - river island koniecznie! lubie torebki z tego sklepu ![]() Renatka89 ja mialam duze problemy z wypadaniem wlosow , swoje mam teraz cieniutkie przez to rozjasnianie, ale chyba zaczne stosowac ta pokrzywe.. tylko,ze jest taka niedobra... |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
Przerwy w piciu pokrywy ,nalezy robic chyba dlatego,że organizm sie do tego przyzwyczaja. Po każdych kuracjach (czy to w formie kremu, czy leku, czy zioł) chyba robi sie przerwy, inaczej przestaje dzialac.
Dobranoc ![]() Ja tez sie już zbieram do snu.. do jutra ![]() a pokrzywka wcale nie jest zła w smaku, chyba niedobrych rzeczy nie piłyście! :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ale ja jestem łeb
![]()
#2279 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2280 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To juz wiem ze jak bede kupowac to.. mleczko ![]() Kurde.. zaluje tej mojej wizyty u fryzjera.. nie dosc ze ten kolor wyszedl.. dziwny :/ to jeszcze mi sie takie siano zrobilo na glowie ![]() moglam zrobic ta czern, przynajmniej ten kolor bylby.. normalny, fajny intensywny ![]() pamietacje nastepnym razem jak bede miala takie dylematy zebym robila czern ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.