Wielbicielki Piękna część 3 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-19, 22:20   #2251
paryzanka202
Zakorzenienie

Dot.: Wielbicielki Piękna część 3

przytulcie dziewczyny..
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 22:23   #2252
RedApple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
przytulcie dziewczyny..
cio sie stało?
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 22:27   #2253
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

Ojj Paryzanka co się dzieje kochana?
Stary 2009-05-19, 22:32   #2254
kasiaaczek
Zakorzenienie

Witam wytrwale nadrobiłam, a zaraz lecę spać (na podłogę ) bo znowu od 3 na nogach jestem. Znowu po lekarzach chodziłam i mnie odsyłają od jednego do drugiego. Jeszcze mnie tak dzisiaj nastraszyła lekarka i mam nadzieję, że ona wyolbrzymiła. Jutro idę do podobno bardzo dobrego specjalisty i mam nadzieję, że okaże się, że wszystko będzie w porządku. A póki co pewnie będę miała troche mniej czasu na wizaż chyba , że nocami, ale wtedy to wy śpicie ;D
Ja od dzisiaj zaczęłam używać mydełka Protex do twarzy Zobaczymy.. Ale fajną mam po nim buźkę I straszną mam ochotę na zakup tego pudru loreala Kusicie strasznie Najchętniej to bym kupowała wszystko co tu polecacie, ale mój portfel by chyba nie wytrzymał.

Cytat:
Napisane przez coolasana Pokaż wiadomość
Wróciłam;p

Szczęście, że Was nadrobiłam, bo troche tutaj nadrukowałyście;p

wstałam o 10, mimo, że miałam wstać o 8.
ostatnio jestem taka śpiąca..nie mogę się obudzić.

a jutro matura ustna z polskiego!!!!!

boję się, że nie zdam, uczyłam się teraz szybko reszty prezentacji, ale i tak bez karki idzie mi ciężko, powiem pierwsze 3 strony a resztę to tak pół na pół umiem.

wczoraj znowu jeździlam samochodem-a raczej tż mnie uczył
i udało się!! Ja, kobieta, która zastrzegała się, że nigdy nie wsiądzie za kierownice, jechałam samochodem, zrobiłam ze 20 kółek na placu, jechałam na biegu nr 1 i 2, nauczyłam się hamować i ruszać samochód itd.
Czasami mi zgasł, bo za szybko sprzęgło puszczam

Ale to i tak sukces jak na moje fobie;D

I mi się spodobało normalnie!!

A co do mojej nowej fryzurki to hmm w sumie na zdjęciach nie widze, żeby było widać jakąś dużą różnicę itd, mam po prostu krótsze włoski o 1-2 cm, grzywkę ścięta no i kolor wygląda podobnie do starego, tylko jest taki żywszy hehe prawie czarny
Ostatnio zrobiłam sobie frencha, mimo, że na krótkich paznokciach, bo po tipsach nie chca coś rosnąć ale nawet mi wyszło, zrobiłam fotkę, to wstawie potem
fryzurke może też;p
Powodzenia na maturce i kopniaczek na szczęście

Cytat:
Napisane przez Tygrryska Pokaż wiadomość
Ja co prawda zdawalam matematyke rozszerzona i nawet rok spedzilam na politechnice ale juz nic nie pamietam z matmy
Ja tak samo, jak mi ktoś zadanie pokazuje z tego co się do matury uczyłam to nie umiem, mimo że kiedyś mi to dobrze szło.

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
byłam dziś z Tż na spacerku (jakieś 30 minut temu) zaczął śpiewać mi : z przodu deska z tyłu deska...
teraz się czepia, że nie rozumie kobiet i nie chce zrozumieć, ale w dupie ma to, że takim gadaniem sprawia mi przykrość i robi mi się kompleks, którego nigdy nie miałam.
:beczy:
Mój też mi tak czasem dowali, niby na żarty, ale boli. Ale jak ja coś powiem to foch odrazu

Cytat:
Napisane przez Martysia_ Pokaż wiadomość
Kochane moje, z racji tego że ta menda pocięła mi torebkę muszę sobie kupić inną panterkową Bo miałam baleriny specjalnie pod tamtą kupione, złote z lamparcie centki i potrzebuje najlepiej panterkę ze złotem. Znalazłam takie coś. Trochę mi się głowa tej pantery nie podoba ale fason torby ogólnie ok jak dla mnie. proszę doradźcie co Wy na to to od Was zależy czy kupię, chyba że znajdę coś lepszego Z góry dziękuje idę nadrabiać
Ja bym innej szukała.

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:
przytulcie dziewczyny..
Co sie stało ??
kasiaaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 22:35   #2255
Tygrryska
Zakorzenienie

Cytat:
przytulcie dziewczyny..
Tygrryska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 22:38   #2256
paryzanka202
Zakorzenienie

Od jakiegos 1.5 miesiaca spotykam sie regularnie z pewnym facetem. i okazuje mi ze mu zalezy itp na kazdym stopniu,zawsze proponuje spotkania. Ale zostal kiedys zraniony i wiem,ze jest ostrozny. Co chwile udowadnia mi ,ze mysli o mnie "przyszlosciowo" a teraz? dowiedzialam sie, ze on rozwaza,ze moze byc tak ,ze bedziemy sie spotykac przez pol roku przykladowo ,bo on nie bedzie pewny czy chce sie wiazac czy nie, czyli typowo bez zobowiazan.

ojaaaaaaa..// siedze i placze.

i co wtedy mi powie,ze chce kolejne pol roku. spedze z nim rok z zycia nawet z nim nie bedac???????????????????? ?????????????????

to pytam na czym polega ta moja wyjatkowosc? skoro nawet nie potrafie sprawic zeby chcial ze mna byc. miesza mi w glowie

Edytowane przez paryzanka202
Czas edycji: 2009-05-19 o 22:41
Stary 2009-05-19, 22:40   #2257
tequilla.sunrise
Zadomowienie

Martysia fajne buciki a złota torebka do nich nie może być??

Cytat:
przytulcie dziewczyny..
co się stało:gla siu:
jest: 50kg
będzie: 48kg (wracamy do starej wagi)
wzrost: 168cm

tequilla.sunrise jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-19, 22:43   #2258
Tygrryska
Zakorzenienie

Cytat:
Od jakiegos 1.5 miesiaca spotykam sie regularnie z pewnym facetem. i okazuje mi ze mu zalezy itp na kazdym stopniu,zawsze proponuje spotkania. Ale zostal kiedys zraniony i wiem,ze jest ostrozny. Co chwile udowadnia mi ,ze mysli o mnie "przyszlosciowo" a teraz? dowiedzialam sie, ze on rozwaza,ze moze byc tak ,ze bedziemy sie spotykac przez pol roku przykladowo ,bo on nie bedzie pewny czy chce sie wiazac czy nie, czyli typowo bez zobowiazan.

i co wtedy mi powie,ze chce kolejne pol roku. spedze z nim rok z zycia nawet z nim nie bedac???????????????????? ?????????????????

to pytam na czym polega ta moja wyjatkowosc? skoro nawet nie potrafie sprawic zeby chcial ze mna byc. miesza mi w glowie

kurcze nie lubie takich sytuacji, albo z kims sie chce byc albo nie...
chociaz rozumiem ze skoro zostal kiedys zraniony to ma uraz ale nie daje mu to prawa do tego by ranic Ciebie niezdecydowaniem...
Stary 2009-05-19, 22:46   #2259
paryzanka202
Zakorzenienie

Dokladnie , tu sie zachowuje jakbysmy byli para, naprawde, lapie mnie za reke przytula caluje odzywa sie ciagle dzwoni. No moj facet.
Ale jest to ale... Przeciez ja jestem ... kim? kolezanka????
Wydaje mi sie,ze on sie boi slowa"zwiazek"
Nawet ostatnio rozmawialismy o jego mamie, i stwierdzil ze ja synowa itp w zartach , no ale...

czuje sie jak jakas pierwsza lepsza.
Stary 2009-05-19, 22:48   #2260
sylvi_86
Zakorzenienie

hej kochaniutkie w koncu was nadrobilam

Cytat:
Kochane moje, z racji tego że ta menda pocięła mi torebkę muszę sobie kupić inną panterkową Bo miałam baleriny specjalnie pod tamtą kupione, złote z lamparcie centki i potrzebuje najlepiej panterkę ze złotem. Znalazłam takie coś. Trochę mi się głowa tej pantery nie podoba ale fason torby ogólnie ok jak dla mnie. proszę doradźcie co Wy na to to od Was zależy czy kupię, chyba że znajdę coś lepszego Z góry dziękuje idę nadrabiać
ehh gdyby nie ta glowa to bylaby super
Cytat:

hmm powiem tak..jak dla mnie to po prostu wygodnictwo..ale musialabys z nim pogadac na ten temat zeby ci poweidzial co sie wtedy stalo i jakie ma obawy.
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 22:48   #2261
Tygrryska
Zakorzenienie

Cytat:
Dokladnie , tu sie zachowuje jakbysmy byli para, naprawde, lapie mnie za reke przytula caluje odzywa sie ciagle dzwoni. No moj facet.
Ale jest to ale... Przeciez ja jestem ... kim? kolezanka????
Wydaje mi sie,ze on sie boi slowa"zwiazek"
Nawet ostatnio rozmawialismy o jego mamie, i stwierdzil ze ja synowa itp w zartach , no ale...

czuje sie jak jakas pierwsza lepsza.
no wlasnie, tylko ze zwiazek to juz nie takie spotykanie sie na luzie a powazniejsze sprawy...
Stary 2009-05-19, 22:51   #2262
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

Hmm Paryzanka troche to dziwne... Tzn ja rozumiem, że on może się obawiać stałego związku ale to że Ci mówi że możecie być i być "a nie być" to dziwne jest. Przecież osoby które ze sobą dużo czasu spędzają przywiązują się do siebie, najczęsciej też zakochują i dziwne to by było "nie być" przy tym. Albo on nie chce zebyś sobie robiła nadzieje i żebyś luźno traktowała to ale nie powinien wybiegać w przyszłość aż tak bardzo. Mnie to troszkę podejrzane jest wiesz... Może się nie znam, tak czy inaczej nie martw się! Musiasz bardzo dokładnie sobie przemyśleć że jeśli on tak stawia sprawę czy chcesz takiego związku "nie związku". Bo to strasznie męczące będzie. A co jeśli się zakochasz, on pójdzie do innej i powie "bo nie byliśmy przecież ze sobą"?

Tequilko no złota mogłaby być jak najbardziej ale złota się chyba samego już nie nosi?
Stary 2009-05-19, 22:52   #2263
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
hej kochaniutkie w koncu was nadrobilam

ehh gdyby nie ta glowa to bylaby super

hmm powiem tak..jak dla mnie to po prostu wygodnictwo..ale musialabys z nim pogadac na ten temat zeby ci poweidzial co sie wtedy stalo i jakie ma obawy.

Ta jego byla dziewczyna to moja byla kolezanka.
Byla jego pierwsza miloscia, byli ze soba 3 lata, ponoc chcial sie oswiadczac.
Ona wyrafinowana jak sie pozniej okazalo oszukiwala go ,zdradzala. Do tej pory mowi o nim same zle rzeczy.
Jest po prostu zlym czlowiekiem...
Stary 2009-05-19, 22:54   #2264
Tygrryska
Zakorzenienie

ja juz ide spac.. dobranoc

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Cytat:
Ona wyrafinowana jak sie pozniej okazalo oszukiwala go ,zdradzala. Do tej pory mowi o nim same zle rzeczy.
Niestety zwiazek zawsze jest ryzykiem. Przeciez to ze poprzednia sie taka okazala nie oznacza ze Ty tez go zranisz, nie mozesz odpowiadac za jej winy. Nie wiem jak ale trzeba mu to uswiadomic
Stary 2009-05-19, 23:12   #2265
Renatka89
Zakorzenienie

Dobry wieczor

messinka, a nie wiesz,że dobrze się pieści co się w ręku mieści?
Zartował sobie na pewno, to tylko facet, nie spodziewajmy sie zbytniej wrażliwości i wczuwania w nasze sytuacje

Martysia, torebki nie kupuj ta głowa mnie trochę.. bawi poszukaj złotej, na pewno bedzie lepiej wyglądac.
i wg.mnie nie ma takich zasad,że np.samego złota juz sie nie nosi, jak cos dobrze wygląda i do siebie pasuje to sie nosi

a i ja chciałm powiedzieć, że widziałam kiedyś moda podczytującego nasz wątek, chyba ktoś nas nie lubi

No i mam jeszcze prosbe do Ciebie tequillko. Możesz mi porównac samo krycie podkładu Lirene i manhattana? tylko krycie

tez mnie kusi ta promocja Maxfactora, tymbardziej,że lasting Performance uwielbiam.. ale z 2 strony CremePuff mam ale używam rzaaadko.. aaaa do niczego, same dylematy
Renatka89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-19, 23:13   #2266
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
moja kolezanka tez z takim jest tzn byla..tzn niby nie sa ale sie spotykaja..trudna sprawa... a dlugo ten twoj juz z tamta nie jest?
Stary 2009-05-19, 23:16   #2267
paryzanka202
Zakorzenienie

nie jest z nia 1.5 roku i przez te poltora roku z zadna dziewczyna nie byl w zwiazku! spotykal sie itp ale po miesiacu mowil im ze to nie to.
Mnie powtarza,ze jestem wyjatkowa, bo zaczyna mu na mnie zalezec coraz bardziej ,nie to co na tamtych. I ,ze chcialby sie we mnei zakochac.

Ja nie wiem czy to prawda czy tylko bajer.
Stary 2009-05-19, 23:23   #2268
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
nie jest z nia 1.5 roku i przez te poltora roku z zadna dziewczyna nie byl w zwiazku! spotykal sie itp ale po miesiacu mowil im ze to nie to.
Mnie powtarza,ze jestem wyjatkowa, bo zaczyna mu na mnie zalezec coraz bardziej ,nie to co na tamtych. I ,ze chcialby sie we mnei zakochac.

moze jednak rzeczywiscie sie boi.facet to tez czlowiek:P 1,5 roku to szmat czasu..ehh daj mu szanse( nie wieczna) zobacz jak sie zachowuje,musicie rozmawiac bo inaczej moze to sie zle skonczyc,badz ostrozna trzymaj sie na dystans,jesli powiedzial ci ze chce sie zakochac to musisz mu dac powody zeby to zrobil,pewnie nie chce znowu komus zaufac i zeby go nikt kantem nie puscil
Stary 2009-05-19, 23:28   #2269
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

No to ryzyko jak na początku każdego związku jest. Albo się drugiej osobie przypasuje albo nie. Tylko chyba on chce być po prostu wobec Ciebie uczciwy mówiąc że będzie potrzebował więcej czasu. Jak poznajesz osobę która nie ma takiej przeszłosci jak on też nie wiesz czy po jakimś czasie Ci nie powie "wiesz to chyba nie to" więc chyba bez ryzyka nic nie ma. Widać chłopak bardzo wrażliwy jeśli po 1,5 roku jeszcze pamięta wyrządzoną mu krzywdę i bardzo uważnie dobiera partnerki. Ja na Twoim miejscu dałabym mu szansę, pokazała że są jeszcze dobre kobiety na swiecie i wynagrodziła mu tamtą spapraną laskę

No nic... jak wszystkie tak prawie zgodnie twierdzicie że nie dla tej torebki to się wstrzymam i może coś nowego dadzą na ebayu. Przejdę się też po moich tutejszych sklepikach, może river island mnie uratuje
Hmm dziewczynk, czy uważacie, że z pokrzywką można "przesadzić"? Tzn wypijać jej zbyt wiele? Jaka jest wg Was taka optymalna dzienna dawka?

Edytowane przez Martysia_
Czas edycji: 2009-05-19 o 23:41
Martysia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 23:35   #2270
Renatka89
Zakorzenienie

Martysiu, ja pokrzywkę piję od jakiś 5 tygodni, po 2 kubki dziennie. Nie wiecej, potem to podobno jest dawka lecznicza przy powazniejszych dolegliwościach Po moim nazwijmy to wypadku (jak po kazdym duzym stresie niestety:/) włosy zaczeły mi leciec garsciami, zawsze tak niestety na naprawde duzy stres reaguje ale z Waxem, olejkiem rycynowym, moimi ozywkami plus pokrzywka włosy doprowadziłam to swietnego stanu, nie wypadaja mi juz nawet przy czesaniu na mkro szczotką, nic nie zostaje na szczotce i widze takie nowe włoski rosnądce... dlatego sie z nią nie rozstane no czasem, zeby robic przerwe tylko
Stary 2009-05-19, 23:40   #2271
2406kamila
Raczkowanie

Cytat:

ja po moim nieudanym zwiazku spotkalam obecnego TZta
i jeszcze sie nie pozbieralam tak do konca.. nie bylam pewna czy dac mu szanse czy nie.. powiedzialam mu wprost podobnie jak on Tobie... ze chcialabym sie zakochac...
ale potrzebuje czasu ... i bardzo bym chciala zeby on pomgl mi o moim bylym zapomniec... mimo ze mial watpliwosci czy sie uda i czy nam wyjdzie i tak sprobowal ... a ja po pewnym czasie sie zakochalam
dlatego mozesz dac mu jescze troche czasu... nie wyadje mi sie zeby klamal ... i bajerowal! bo przeciez mial tylko jedna kobiete wiec nie jest bajerantem... i kobieciarzem!

17.12.2007 Love
31.07.2010 Zaręczyny
11.06.2011 nasz Slub

zbliża się

14.09.2011 Dzidziuś

2406kamila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 23:48   #2272
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
Martysiu, ja pokrzywkę piję od jakiś 5 tygodni, po 2 kubki dziennie. Nie wiecej, potem to podobno jest dawka lecznicza przy powazniejszych dolegliwościach Po moim nazwijmy to wypadku (jak po kazdym duzym stresie niestety:/) włosy zaczeły mi leciec garsciami, zawsze tak niestety na naprawde duzy stres reaguje ale z Waxem, olejkiem rycynowym, moimi ozywkami plus pokrzywka włosy doprowadziłam to swietnego stanu, nie wypadaja mi juz nawet przy czesaniu na mkro szczotką, nic nie zostaje na szczotce i widze takie nowe włoski rosnądce... dlatego sie z nią nie rozstane no czasem, zeby robic przerwe tylko
z tego co pamietam to po 2-3 miesiacach trzeba zrobic miesiac przerwy w piciu pokrzywki
Stary 2009-05-19, 23:49   #2273
tequilla.sunrise
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
a i ja chciałm powiedzieć, że widziałam kiedyś moda podczytującego nasz wątek, chyba ktoś nas nie lubi

No i mam jeszcze prosbe do Ciebie tequillko. Możesz mi porównac samo krycie podkładu Lirene i manhattana? tylko krycie

tez mnie kusi ta promocja Maxfactora, tymbardziej,że lasting Performance uwielbiam.. ale z 2 strony CremePuff mam ale używam rzaaadko.. aaaa do niczego, same dylematy
którego moda??

a co do krycia Lirene i Manhattana to myślę że są podobne ale manhattan jest dużo przyjemniejszy w użyciu

Stary 2009-05-19, 23:49   #2274
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
z tego co pamietam to po 2-3 miesiacach trzeba zrobic miesiac przerwy w piciu pokrzywki
wiem, dlatego napisałam,że bede sie z nią rozstawac tylko na czas przerw w piciu

paryżanka, porozmawiaj z tym facetem, nie odwracaj sie, poznaj dokładnie jego intencje i uczucia...

tequillko, nie wiem czy moge tu tak pisać którego
To kupie Manhattana w takim razie Mam jeszcze MF podkład, Rimmela, kilka pudrów to sprobuje czegos nowego
Manhattana mam w domu puder w kamieniu i jest super,szczególnie,że za 15zł
i czesto nawet mysle,że wole go od CremePuff MF..

Edytowane przez Renatka89
Czas edycji: 2009-05-19 o 23:52
Stary 2009-05-19, 23:52   #2275
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

Uff, to dobrze, ze chlupnęłam też dziś tylko 2 kubeczki Mam nadzieję, że z moim asortymentem który ja posiadam też odniosę pożądany skutek Martwi mnie tylko fakt, że po wypraniu kolory końce włosów nadal mam ciemniejsze i musze coś z tym zrobić a niestety widzę, że końce nie są w najlepszej kondycji :/ Wiem, powinnam ściąć ale juz podcinałam a i tak swoich nie mam zbyt długich Ojj te moje włosy spędzają mi sen z powiek :P Były czarne to mogłam je tak zostawić, wtedy kondycję miały ok niestety po tym rozjaśnianiu są takie skutki :/

A czemu mają służyć te przerwy w piciu pokrzywy?

Ja się powoli zbieram do suszonka włosków i wtarcia mojego vichy. Dobranoc laseczki

Edytowane przez Martysia_
Czas edycji: 2009-05-19 o 23:55
Martysia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 00:03   #2276
paryzanka202
Zakorzenienie

Ok porozmawiam z nim i bede lepsza od jego bylej:P tzn przede wszystkim bede soba Dziekuje za pocieszenie ;* Zmykam juz naprawde spac Do jutra:P

Martysia - river island koniecznie! lubie torebki z tego sklepu Swoja droga, co za buc , kobiecie torebke pociac;/ (ja maniaczka torebek, dla mnie torba to swietosc;P)

Renatka89 ja mialam duze problemy z wypadaniem wlosow , swoje mam teraz cieniutkie przez to rozjasnianie, ale chyba zaczne stosowac ta pokrzywe.. tylko,ze jest taka niedobra...
Stary 2009-05-20, 00:04   #2277
Renatka89
Zakorzenienie

Przerwy w piciu pokrywy ,nalezy robic chyba dlatego,że organizm sie do tego przyzwyczaja. Po każdych kuracjach (czy to w formie kremu, czy leku, czy zioł) chyba robi sie przerwy, inaczej przestaje dzialac.

Dobranoc
Ja tez sie już zbieram do snu.. do jutra

a pokrzywka wcale nie jest zła w smaku, chyba niedobrych rzeczy nie piłyście! :P
Stary 2009-05-20, 00:28   #2278
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

Dziewczyny ale ja jestem łeb dałam mój nr dwóm z tych trzech co byli na disco. I pisałam wczoraj z którymś (byłam pewna że z G) i dziś o tej samej porze znów dostałam smsa i znów byłam pewna, że to G a ten mi nagle wyskakuje z kilkoma Polskimi słowami, więc raczej G odpada i sprawdziłam nr i to ten z którym poszłam wtedy na to dicho bo on pracuje z Polakami i może znać polskie słowa. I ja teraz nie wiem z którym wczoraj pisałam!! Ten wczorajszy zapraszał mnie na kolację i wspólne oglądanie filmów i ja pewna że to G napisałam że ok ale jak wszystko z ex wyjaśnię i teraz nie wiem który mnie zapraszał!!! Takie rzeczy to chyba tylko ja moge odwalić
Stary 2009-05-20, 00:42   #2279
tequilla.sunrise
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny ale ja jestem łeb dałam mój nr dwóm z tych trzech co byli na disco. I pisałam wczoraj z którymś (byłam pewna że z G) i dziś o tej samej porze znów dostałam smsa i znów byłam pewna, że to G a ten mi nagle wyskakuje z kilkoma Polskimi słowami, więc raczej G odpada i sprawdziłam nr i to ten z którym poszłam wtedy na to dicho bo on pracuje z Polakami i może znać polskie słowa. I ja teraz nie wiem z którym wczoraj pisałam!! Ten wczorajszy zapraszał mnie na kolację i wspólne oglądanie filmów i ja pewna że to G napisałam że ok ale jak wszystko z ex wyjaśnię i teraz nie wiem który mnie zapraszał!!! Takie rzeczy to chyba tylko ja moge odwalić
no przy tej Twojej historii to można sie pogubić, więc się nie dziwię że Ci się pomyliło który to który

Stary 2009-05-20, 05:36   #2280
ckin2u
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta_k12 Pokaż wiadomość
Zależy czy jestem opalona, czy nie. Jeżeli opalona to używam brzoskwiniowo-brązowy, a jeżeli blada to mam takie perełki z awonu, nadają ładny odcien i blask, a efekt można stopniować
a ja nie umiem sie malowac rozem, brazujacymi, kuleczkami.. no niczym! :P mam wrazenie wtedy ze mam pelno tapety i tylko te brazowe/rozowe poliki widac

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
Ja miałam ostatnio podobna wpadkę, zapytałam koleżankę z klasy co jej się stało, że ma siny policzek, a ona się brązerem czy czymś wysmarowała

też Cię pamiętam. Zawsze razem z Tytką Udzielaj się częściej

Wytrwała jak ja ja w 6 części ag

Dostałam jednak ten rozjaśniacz co mi poleciłaś. ostatni był... i teraz mam na końcówkach, chcę może podobny efekt jak ta pani ze zdjęć, które wklejałyście

witaj

przyjmę każdą ilość

miałam to samo

ja normalnie w markecie

mnie przynajmniej ta jedna"przyjemność" ominęła

ja mam zamiar się wybrać właśnie niedługo, majowa najlepsza
pokrzywka działa na włosy

idę się uczyć, trzeba ocenki poprawić
fajnie ze udalo Ci sie dostac

Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Udało mi się Was nadrobić, bo dzisiaj pracowałam 10 godzin a potem od razu z Tżtem sie spotkałam.

Wypróbowałam puder L'oreala i godny polecenia Chociaż po tym jak zachwalałyście liczyłam na coś więcej.

Samoopalacz do twarzy z Rossmana - średni ( do ciemnej karnacji)
Mleczko do ciała samoopalające z Rossmana - zaje***, też do ciemnej karnacji. Super mam dzisiaj ciałko, takie opalone i jak na pierwszy raz to prawie nie widać, że to samoopalacz a nie naturalna czy solaryjna opalenizna :P

Idę się ogarnąć do łazienki bo strasznie zmęczona jestem i zaraz do Was wróce
to jest samoopalacz i mleczko tak?
To juz wiem ze jak bede kupowac to.. mleczko

Kurde.. zaluje tej mojej wizyty u fryzjera.. nie dosc ze ten kolor wyszedl.. dziwny :/ to jeszcze mi sie takie siano zrobilo na glowie ..

moglam zrobic ta czern, przynajmniej ten kolor bylby.. normalny, fajny intensywny
pamietacje nastepnym razem jak bede miala takie dylematy zebym robila czern
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości