|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat Czarownic:)część III nieostatnia:D
Cytat:
Zostawiliby to 20tolatkom. ![]() Śliczne obrazki się przydają, gorzej jak jest problem z oddzieleniem ich od rzeczywistości. Ja np. chętnie oglądam takie bzdety jak "masz wiadomość" albo "ja cię kocham a Ty śpisz" , słodkie toto do porzygania, ale wg mnie urocze w jakiś tam sposób i lubię. Tyle, że wyłączam tv i wiem, że życie idzie sobie swoim torem... Potem dla przyjemności (innego rodzaju) obejrzę Obcego, czy Siedem... bo film to tylko film. Ale może dla tych młodych wychowanych na tv to już nie. Ja w podstawówce oglądałam tylko dobranockę, albo i nie, bo na dworze było ciekawiej. Nie było czego oglądać całymi dniami. A jak już coś puścili, np. na wakacje, to mnie babka sama z domu wyganiała, żebym przypadkiem do fotela nie przyrosła. A jak się już do lasu wpadło to się potem wracało długo po wyznaczonym czasie zwykle... ![]() Świat był realny, nie wirtualny. Dziś też można taki sobie stworzyć, nawet mając lat 15 i będąc teoretycznie z pokolenia MTV. Choć przyznam, że nie wiem od czego to zależy, że jeden w to wchodzi, a drugi nie... od rówieśników, rodziców, zainteresowań... nie mam pojęcia.
|
|
|
|
|
#2252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, żołądkowo-jelitowe (ja się mieszczę w tym przedziale) lub jelitowe. Mnie dopadło na sam wyjazd, w zasadzie w połowie drogi, więc miałam odlotową podróż do domu....Dzień dobry
|
|
|
|
|
#2253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw opowiedziała ze szczgólami co i jak, a później życzyła dobrego dnia, ale jajcara A tak poważnie, to gdzie fotki?
|
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, ze emotek rzygacza na coś sie przydał współczuje podrozy powrotnej
|
|
|
#2255 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Będą, musicie jeszcze troszkę poczekać. Może uda mi się w weekend coś wrzucić. Jeszcze się nie pozbierałam ze wszystkim po powrocie, mam mały sajgon w domu i zadymkę w pracy. Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie ma więc nie pomoge
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
co?
![]() aaa Ty do Kropki, a ja przeczytałam ze Kropka pisze ze koty smierdza.. sory.. to nie do mnie
Edytowane przez kulbit Czas edycji: 2009-09-04 o 14:56 |
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie mnie wkurza, jak ktoś twierdzi, że koty śmierdzą, że mieszkanie, gdzie są koty ZAWSZE będzie waniało kocim moczem. To wierutna bzdura i prawdą może okazać sie tylko wtedy, jak albo kot jest chory (różne powody) albo wlaściciel nie sprząta. Bo jak kot mieszka w czystym mieszkaniu, jest karmiony dobrą karmą, często sprząta się kuwetę, to niby co miałoby śmierdziec? Ja używam do tego wszystkiego żwirku zapachowego, to w ogóle przy codziennym sprzątaniu kuwety rano i wieczorem nawet kuweta z odległości metra nie śmierdzi, bo jest sprzątane, a kocia kupka po dobrej karmie na pewno nie ma tak silnego "aromatu" jak po jakimś gównianym kitekacie czy innym śmieciowym żarciu
![]() Moje koty pachną, to nawet osoby, które zwierzat nie mają i przychodza do nas w gości mówią - że w ogóle by nie pomyśleli, że tu są DWA koty, bo w ogóle nie pachnie, a same kotki milusie... bo czym ma taki kot śmierdzieć czy się pobrudzić, jak chodzi po czystej podłodze? Albo że koty to niszczą meble ![]() No toć KREW mnie zalewa! Mam dwa koty i ani jedna NIGDY nawet nie próbowala wskoczyć na zasłony, czy drapać mebli, bo mają od tego drapak i zawsze na drapaku się wyżywają. Kabli nie gryzą, bo jak były małe, oduczyliśmy je i tak zostało. Co więcej, moje ogony wiedzą, że blaty i szafki to nie miejsce na kocie spacerki. Ja wiem, że sa koty, co to wszędzie wskoczą, ale ja mam w kuchni barek z taką górą jakies 60m pod sufitem, podobnie szafkik kuchenne konczą się pod sufitem i wszyscy mi wieścili, że koty t będą mi tam na 100% wskakiwać i skakać po meblach. Nie wskoczyła żadna ani razu. Więc raczej nagle wskakiwac nie zacznie ![]() Ludzie to ignoranci. ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Do kropki bardziej niż do reszty, bo wiem, że ona tez ma koty i tez wie, że to wielka bzdura! Musiałam odreagować!!!
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zawsze miałamw razenie ze kot to czystsze zwierze niz np pies bo przeciez z domu nie wychodzi.. to gdzie ma sie niby pobrudzic a ciagle się sam myje, nie tak jak pies.. pies to nawet czasem lubi sie wytarzac w jakimś syfie na podwórku, taka jego natura ![]() Ja sie na kotach nie znam ale znam ludzi którzy mają koty. Moja koleżanka ma 2 i nigdy u niej nie smierdziało! A nawet powiem ze te małe kotki u mojej tesciowej co mieszkaja w oborze z krowami i łapia tam myszy, to jak brałam je na ręce nigdy nie czułam by smierdziały i zawsze dziwiłam sie jakie to małe czyściochy! ![]() Nie denerwuj sie ludzie to ![]()
|
|
|
#2262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na następne wypady polecam zaopatrzyć się w nifuroksazyd, przydatna rzecz. Foty kaj? Dupiaty. Muszę wymienić. Ale za drogi chcę, bo marzy mi się bez sprężyn i z kokosem. No tak... Koty śmierdzą, koty piją mleko, koty się rzucają na ludzi we śnie... sratata... już mi się nawet nie chce tym wzruszać.
|
|
|
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzien dobry
|
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz mam sprężynowy z pianką i czymś tam jeszcze, ale mnie już sprężyny w dupę kują, po 5 latach... Kieszeniowe na pewno lepsze. Jeszcze muszę oblukać takie tylko lateksowo kokosowe jak ich trwałość. Bo cena to powala.
|
|
|
|
|
#2265 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Fotki: 1. Nasz pierwszy kontakt z Morzem Czarnym (zatrzymaliśmy się na kąpiel). Nie wiedzieliśmy, że będzie to jedyne miejsce z jasnym piaseczkiem, bez kamieni i wodorostów ![]() 2 i następne - piękne klify. Biwakowaliśmy na zachodnim wybrzeżu i jeździliśmy na wycieczki po okolicy. Wybrzeże z klifami, rafy koralowe, kamienie, wodorosty, skały, kraby, meduzy - to podziwialiśmy w czasie nurkowania
|
|
|
|
|
#2266 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze klify - łuk i jaskinia
![]() Góry Krymskie i skalne miasto - karaimowie krymscy mieszkali w domach w skałach
|
|
|
|
#2267 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Widok na Jałtę
2. Jaskółcze Gniazdo 3. Widok na plażę w Sudaku (wschodnie wybrzeże) 4 i dalej wschodnie wybrzeże Krymu 10. Twierdza Genueńska w Sudaku Edytowane przez betig1975 Czas edycji: 2009-09-07 o 10:35 |
|
|
|
#2268 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Twierdza i widok na Sudak
2. Wsch. wybrzeże 3. Ostatniego dnia przypłynęły do zatoki delfiny ![]() I to by było na tyle
Edytowane przez betig1975 Czas edycji: 2009-09-07 o 10:35 |
|
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
O raju, ale tam pięknie. Też tam chcem. Hihi - teraz jest wątek na "intymnie" dla Ciebie.
|
|
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
Kropka! Sto lat, sto lat
Kwiaty i Pani zdrowie!!! Niech spełniaja Ci się marzenia a życie niech Cie rozpieszcza! Wszystkiego naj, naj, najlepszego
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Beatko zdjęcia super!
Zazdraszczam super wyjazdu
|
|
#2273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję szpiegu Ty. O trutniach domowych. A ja myślałam, że mój chłop nic nie robi. |
|
|
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
Pamietałam, że masz we wrzesniu
ale musiałam wyszpiegowac którego dokładnie
|
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kropka ma dzisiaj urodziny? Najlepszego!
|
|
#2276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A dziękuję. |
||
|
|
|
#2277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie se chłopa "wychowuje" tragedia.. niektórym facetom trza pewne rzeczy powiedziec jasno i klarownie, jak się nei powie to w niczym nie pomogą..
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No takiego skur... to bym wyrzuciła za drzwi od ręki. Jakby mi facet, mąż, powiedział "Ty syfiaro" to chybabym zabiła. Przez okno syfiarskie rzeczy wywaliła i nie byłoby powrotu, bo... podstawa do SZACUNEK. Taka rzecz fundamentalna...
|
|
#2279 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kropka - wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń
Cytat:
Krym jest piękny, widoki naprawdę zapierały dech w piersiach. ![]() Polecam |
|
|
|
|
#2280 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja wiem jak to jest, bo sama rozpuściłam faceta, ale... jakieś elementarne zasady nadal rozróżniałam i w pewnych sytuacjach wybuchałam jak bomba, a było daleko do przykładu jaki podajesz. W sumie to to jest cholernie smutne. A co gorsza, jakoś brak mi pomysłu na taki etap znajomości dwojga ludzi. Kosmos. Cytat:
Cudnie, chętnie bym pojechała, tylko jednak trochę się dygam...
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

Zostawiliby to 20tolatkom.
, słodkie toto do porzygania, ale wg mnie urocze w jakiś tam sposób i lubię. Tyle, że wyłączam tv i wiem, że życie idzie sobie swoim torem...

, żołądkowo-jelitowe (ja się mieszczę w tym przedziale) lub jelitowe. Mnie dopadło na sam wyjazd, w zasadzie w połowie drogi, więc miałam odlotową podróż do domu....

Też tam chcem.