![]() |
#2251 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Oprócz Mariah Carey mają wystąpić, m. in., Usher i Stevie Wonder ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
wolałabym, by ktos inny spiewał niz Mariah..
#2254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() proszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
Margo, fajnie mialas
![]() Ja nie mialam okazji ![]() ![]()
#2256 |
Raczkowanie
|
Prywatny pogrzeb Majkela mógł się odbyć już wczoraj, o zachodzie słońca.
wersje zmieniają się jak w kalejdoskopie ![]()
#2257 |
Zakorzenienie
|
http://www.pudelek.pl/artykul/18282/...erland_zobacz/
http://w779.wrzuta.pl/film/0AkoWogGo...haela_jacksona co o tym myślicie? wygląda mi na cień kogoś z ekipy, ale jakby się uprzeć, to wszystko mozna tam zobaczyć..
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wolę myśleć, że Mike wreszcie ma spokój, nigdzie się nie błąka, tylko ze swojego wiecznego miejsca przygląda się nam i zaśmiewa do bólu. \ Że wreszcie jest szczęśliwy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Raczkowanie
|
Chyba po raz pierwszy jest tak, że to nie Majkel rozdaje 'autografy', tylko to on dostaje je od swoich fanów
http://edition.cnn.com/2009/SHOWBIZ/...ml#cnnSTCPhoto
I'm gonna make a change, for once im my life It's gonna feel real good, gonna make a diference Gonna make it right... Edytowane przez filka Czas edycji: 2009-07-07 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
Miki spiewa mi wlasnie...
(...) When the sky above you Grows dark and full of clouds And that old north wind He begins to blow Here's what you do baby Keep your head together And call my name out loud And soon you'll hear me Knockin' at your door Oh yes I will, yes I will You just call out my name And you know, wherever I am I'll come a-runnin' To see you again... "You've got a friend" z płyty Got to be there.... echhh piekna piosenka posluchajcie sobie..
#2261 | |||
Zakorzenienie
|
Nie nadążam za Wami
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
bo wystarczy tylko zawołać
![]() jako rasowa realistka,osoba niewierzaca nawet w boga,w żyiu nie pomyślałabym,że coś takiego doświadczę. czułam,delikatny przepływa prądu w ciele.to bylo dziwne uczucie,nie bolało-było miłe,ale odczuwałam to jako prąd. |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie mogę
![]() Ledwo się obudziłam i świadomość dzisiejszego dnai mnie dobija ![]() Parę ostatnich dni z Wami pomagało, ogladałyśmy filmiki, zdjęcia, wspominałyśmy, nieraz śmiałyśmy się i to wszystko po prostu sprawiało, że dzisiejszy dzień stawał się mniej realny. A dziś pożegnamy Go <symbolicznie> na zawsze ![]() ![]() Teraz na radiowej Trójce (chyba do 12)lecą wspominki. Puszczają muzę (teraz akurat jakiś kawałek z płyty tygodnia, ale mówił, że do 12 tylko Majkel). Wszystko na poziomie. Bo jak pan przed chwilą powiedział - nie wyobraża sobie powtarzania tych wszystkich farmazonów ![]() Niech mnie ktoś przytuli... <musze nadrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Już włączyłam trójkę ![]()
Edytowane przez niv_ Czas edycji: 2009-07-07 o 09:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zycie nie moze konczyc sie tak bezsensownie... nigdy nie mialam dobrego kontaktu z moim ojczymem... umieral przez miesiac w cierpieniach, ja musialam wyjechac w podroz sluzbowa.. on juz byl jedna noga na tamtym swiecie, strasznie mi go bylo zal.. wybaczylam mu cale zło, ktore mi wyrzadzil.. m.in zawiodl moje zaufanie, z premedytacja nie przyszedl na moj slub itd.. duzo by wymieniac.. jak juz wyjechalam, to przysnil mi sie tamtej nocy.. nad ranem jakos.. wracal jakby z imprezy, usmiechniety, radosny, z przewieszona marynarka od garnituru, ubrany elegancko itd.. garnitur zapamietalam bardzo dokladnie, nie wiedzialam czemu... obudzilam sie pozniej i 2h potem dostalam telefon, ze ojciec zmarl... to zalatwilam w pracy bilet powrotny na samolot i wrocilam do domu na pogrzeb... jakos po pogrzebie opowiedzialam mamie ten sen, a ona na to "Ania, ja go tak ubralam do trumny, dokladnie taki garnitur mu kupilam".. Kilka razy pozniej snil mi sie jeszcze, ciagle sie ze mna klocil, nie umielismy dojsc do porozumienia.. wiedzialam, ze nie moze zaznac spokoju, bo mielismy niepozalatwiane sprawy... poszlam razu pewnego na cmentarz, pogadalam z nim w myslach... i mimo, ze nigdy sie specjalnie nie lubilismy.. to szczerze zaplakalam... szczerze przebaczylam.. powiedzialam mu, ze jestem w ciazy i ze napewno to bedzie chlopiec.., od tamtego czasu przestal mi sie snic.. wierze w sny dziewczyny, mozna w nich rozmawiac ze zmarlymi, po prostu mozna
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
A ja ledwo wstałam i od razu mi źle
![]() Jakoś smutno... jakoś nie tak ![]() Nie wiecie może czy tvp3 odbiera przez antenę? czy musi być kablówka? bo nie wiem czy się męczyć z ustawianiem... a cnn ze strony mi jakoś nie chce działać ![]()
#2269 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja nei wiem, ale chyba powinna co, wszak to publiczna ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 | |
Zakorzenienie
|
Słyszałyście, że firma organizująca koncerty Michaela zdecydowała, że fani dostaną zwrot pieniędzy pod warunkiem, że oddadzą bilet. Mogą go zachować na pamiątkę, ale wtedy nie odzyskają pieniędzy
![]() Właśnie o tym mówili na trójce. To rzeczywiście granie na uczuciach fanów i zarabianie na jego śmierci ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
Słuchałam na TVP INFO noworocznych życzeń od MJ dla Polski...
Życzył szczęścia, miłości ... itp. a na koniec powiedział... "My heart is with you forever." ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Idę zrobić pół ciasta ![]() ![]() TVP INFO też będzie transmitowało ![]() ![]()
#2273 |
Zakorzenienie
|
Od rana chce mi się płakać... nie wiem czy wytrzymam oglądanie tego pogrzebu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I owocnych pozukiwań. Uważaj a cienie w piwnicy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kobietki
![]() Juz od samego rana ![]() ![]() Kurcze dziewczyny wierzcie lub nie ale tak bylo Ten moment utkwil mi najbardziej bo przebudzilam sie i analizowalam to co mi sie przysnilo.I za kazdym razem kiedy zasypialam znow byl Majkel. Dziwi mnie to tym bardziej,bo nigdy nie bylam jakąś szczegolna jego fanka! owszem lubilam jego piosenki i znam ich wiekszosc,ale nigdy mialam zadnej jego kasety/płyty Szczerze powiedziawszy nie zasłużyłam na tak piękny sen ![]() Jeszcze do wczoraj nie mialam pojecia o jego chorobie i jest mi cholernie wstyd z tego powodu ![]() Nie wiem dlaczego jego śmierć tak mnie poruszyła,że nie ma dnia zebym nie szukala informacji na jego temat,cieszę sie ze tu trafilam i moge sie tyle dowiedziec na temat wspanialego (jak sie okazuje) czlowieka. Może to że mi się przyśnił jest znakiem od niego że jest szczesliwy ze kolejna osoba w niego uwierzyla... Tylko czemu jak jego już nie ma? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba, że do wieczora wyrośnie mi gigaskorupa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
Ehh, dzisiaj wszędzie mówią o Michaelu, nie wiadomo jaki kanał oglądać, a co będzie jutro, pojutrze? Ciekawe czy w ogóle jakaś stacja puści jego piosenkę
![]()
![]() |
#2278 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się Majkel sam w sobie nie przyśnił, ale coś jakbym Jego muzę słuchała, w jakichś płytach grzebałam, czy cos. Nie pamiętam kurka! Snu zazdroszczę ![]() Mnie tez to boli...ale on jest, zawsze będzie ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
obiecałam sobie,że już nie będe płakać,ale spotkalam mamę i ona spytala się mnie,czy będę oglądać. powiedziałam,że tak i łza popłynęła mi z oka. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
Jeny, nie potrafię się zdystansować
![]() ![]() Majk wracaj do nas !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.