![]() |
#2251 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2010
czytam sobie o tych szpitalach na rodzicpoludzku i troche mnie nachodzi zalamka. w lodzi nie ma fajnego szpitala to raz, dwa - opinie o wszystkich sa bardzo stare, strona jest zupelnie nieaktualna! mam nadzieje, ze nadam sie do prywatnego bo inaczej to ja nie rodze. odmawiam po prostu i juz. myslicie, ze jak sie w sobie zawezme to da rade?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Wtajemniczenie
|
:d Łopata to na męża... TFU! Chciałam napisać do odśnieżania
![]() ![]() Cieszę się, że mogę was od czasu do czasu rozweselić ![]() A tak przy okazji rozweselania. .... To np. na moje wesele zrobiłam takie zawieszki na wódkę jak w załącznikach. Objaśnienie: mąż jest zapalonym informatykiem.... BARDZO ZAPALONYM.... BARDZO BARDZO!.... :-3 Ale i tak go ohajtałam ;D Niestety zawieszki rozeszły się lepiej niż wódka i nic mi nie zostało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Raczkowanie
|
Izumi to w razie czego ja po Ciebie dzwonie, a Ty przyjezdzasz i walisz im popisowke, tak? :hehehe: jeszcze pol roku moze sie cos zmieni na lepsze. ale z tego co na razie slysze to bida z nyndza tu u nas...
pogoda wyglada coraz lepiej. obstawiam, ze bede jechala do domu conajmniej godzine! |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Rozeznanie
|
a SŁYSZAŁYŚCIE MOŻE O TYM WYNALAZKU? : http://www.blog.przedporodem.pl/kolo-porodowe/
piszą, że mają takie w Tychach, czyli śląsk. Może POP70 zainteresuje Cię to? A Izumi, jesteś genialna! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Kochana, naprawdę myślę, że nie będzie tak źle ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Raczkowanie
|
dzieki Izumi, kochana jestes! :tuli:
ja tymczasem ruszam na spotkanie z nieznanym (czyli w podroz do domu) - ahoj przygodo! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2258 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
Fasolka - pierwszy raz o czymś takim słyszę. Nie wygląda to zachęcająco. Tylko że ja nie chcę rodzić naturalnie ja chcę CC w dobrej klinice z dobrym personelem. A jak nie będę tego miała to potencjalnemu ojcu utnę jaja.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Rozeznanie
|
P0P70 moja sąsiadka tam miała cesarkę
http://femina.okey.pl/?lang=pl i baaardzo sobie chwaliła, teraz jest znów w ciąży (2tyg.później ode mnie,hi,hi,hi) i też tam się wybiera. |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
Fasolka - dziękuję. Właśnie o coś takiego mi chodzi. To miejsce ma tylko jedną wadę - trochę daleko od Opola. Ale kto wie, jak nie znajdę nic innego to może.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podaje meila paulina@darkvision.pl i z gory bardzo bardzo dziekuje ![]() masz talent kobieto ale tez zastanawia mnie ta lopata ![]() ![]()
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
Izumi, przez te Twoje rysunki to mi się lokator w brzuchu wytrząsł za wszystkie czasy
![]() A ja oczywiście po wizycie. Dzidź zawziął się i wiercił i wiem mniej więcej tyle, co wiedziałam-czyli nie wiem ![]() Wiem na pewno, że wszystko w normie, serducho bije jak dzwon, wszystkie pomiary (główka, kość udowa, serducho) dobre. Wzrostu mamy całe 13 cm czyli przez miesiąc z kawałkiem urośliśmy o 5 cm. A ile ja urosłam to nawet wolę nie mówić... Przepisał mi jakieś globulki dopochwowe na dużą ilość wydzieliny, która ponoć nie jest groźna dla malca, ma to jedynie poprawić mój komfort. W kwestii zimowych okryć wierzchnich u mnie też cienko- jeszcze nie sprawdzałam najbardziej zimowej kurtki, ale raczej będzie trudno. Szukam czegoś na allegro, ale większość jest albo czarna, albo szara a kto powiedział, że ja mam się w ciemności-szarości ubrać? A nie chcę! ![]() Idę na tę kolację- trzymajcie się ciepło i niech Was nie powywiewa.
#2264 |
Wtajemniczenie
|
MROWAK Spoko, 70kg ciężko jest powiać
![]() Widzisz... znowu nerwy i nie było po co ![]() ![]() ![]() Co do kurtek.... mamy rozumieć, że jesteś następna, która zapisuje się na ponczo od teściowej Czarymary? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Wtajemniczenie
|
witajcie. Chciałam Wam wszystkim odpisać, zrobiłam sobie cytaty i odpadłam... Ale widzę że one wracają jak próbuję znów oopowiedzieć
![]() brzuszki śliczne pokazujecie. moj tak łądnie nie będzie wyglądać bo ja malutka jestem i nie całkiem chudzinka przy tym. WIdziałąm na Youtube takie filmiki ze zdjęciami powiększającegos ię brzuszka w tym samym ubraniu. Bardzo mi się zpodobalo i zamierzam zrobić sobie coś podobnego ![]() POP70, ja za to będę następna po Tobie. Poczytałam trochę Wasze wcześniejsze dyskusje i widzę że robiłąś różne badania, ja jakoś zostawiląm to. Miałam na razie tylko USG w 13 tygodniu, badanie przezierności i szukanie kości nosowej - dało się zobaczyć tylko u jednego, drugi się odwrócił tylem ![]() Piszecie o drugiej podwójnej mamusi - która nią jest? chwilka, mam nadzieję, że niedługo tu wrócisz uspokojona i wszystko będzie OK. Izumi, Ty masz kobito talent, wykorzystujesz go jakoś??? A co do zimowych ubrań, hmmm, ja jako że nie wychodzę z domu jakoś nie myśłałam jeszcze w co się ubiorę, ale nie zamierzałam specjalnie kupować nowego płąszcza. Teraz się zaczęlam zastanawiać. A co myśłicie o kurteczkach typu "grzybek" Może mi by taka pasowała z racji nikczemnego wzrostu... A co do butow to słyszałam,że najlepsze takie na niedużym obcasie, koturnie, bo całkiem plaskie też męczą kości stopy. No i koniecznie łatwo wkładane. KOzaczki jakieś płaskie to sobie chyba kupię, choć ja nie lubię płąskich butów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Raczkowanie
|
Izumi, genialne te malunki Twoje! Tak z ciekawości : Jakoś poza satysafakcją własną i uciechą rodziny wykorzystujesz ten talent?
Widzę, że wszystkie zrobiłysmy sobie dziś remanent w szafie ![]() Mnie się jednak na przekór aurze zły humor dziś nie ima. Właśnie dotarły świeżutkie torebki zakupione na necie. Mój mąż się śmieje, że w moim obecnym zniewoleniu domowym, limit karty szybko się wyczerpie. Coraz to nowe cuda odkrywam w tej sieci... Pomyśleć, że jeszcze dwa miesiące temu człowiek siedział w exelu i power poincie. Wiwat nowe horyzony! |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witaj ponownie! ![]() Druga z blizniaczkami jest izaizula ![]() Ja myślę kochana, że z tymi badaniami to ne ma co popadać w skarjności. Kiedyś nie specjalnie nawet wiedziano jak to badać. A tak naprawdę podstawą do brniencia dalej w takie badania jest np. uznanie lekarza, ze trzeba, lub jakieś nieprawidłowości, które wyszły we wcześnieszych badaniach. Więc nie martw się. Teraz przez internet po rpostu za dużo wiemy ![]() ![]() Widziałam ten filmik o którym piszesz. Już dawno temu. Pamiętam, ze obiecałam sobie, że jak kiedyś będę w ciąży to chce coś takiego... ale jakoś na razie... nic z tego nie wychodzi ;P Na chceniu się kończy. A musze przyznać że to super wygląda, jak można oglądać "powiększający" się brzuszek ![]() ![]() ![]() Co do rysunków... to jak widać, to głównie są pierdołki :P Z ładniejszych, to mam coś dla was na halloween przygotowane! Ale tak ogólnie to ... raczej nie wiele z tym robie. Tyle co dla siebie, znajomych coś... raz tylko na kampanie walki z rakiem piersi... ale oczywiście za free wszystko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
![]() Nom... letnie mamy to mają faaaajnie :/ A w razie czego nawet jakiś na wieczór stary rozciągnięty sweter założą w razie czego i luzik... . Kurcze... następnym razem się zastanowię zanim dam się w lipcu zapłodnić ![]() A co do nowych horyzontów .... rozwijanie się zawsze kosztuje ![]() ![]() Edytowane przez Izumi Czas edycji: 2009-10-14 o 17:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
P0P70 - w Wa-wie mam badania, bo... (tu zaczynam opowieść o dziwnej sytuacji rodzinnej) przez jakiś czas jeszcze muszę pracować w Koszalinie; mąż mieszka w Wa-wie, w piątek przed badaniem idziemy jeszcze podpisać umowę przedwstępną na nasze mieszkanko
![]() ![]() Więc zaliczam przeprowadzkę, nowe miasto, poród, nową pracę... same zmiany. Mąż chyba nie wie, co to dla mnie znaczy... ale to inny temat. U niego się nie zmienia niemal nic. Ech... Mam to szczęście, że pracuję w PGNiG, a ten ma oddział w każdym większym mieście. I dlatego pobieżnie i w skrócie idę na badanie na Agatową ![]() ![]() Ale kupiłam sobie dzisiaj spodnie na kancik ciążowe... bosz jakie wygodne, cud, miód i malina ![]()
#2269 |
Zakorzenienie
|
wertujac strony w internecie natrafilam na smieszny a zarazem ciekawy pamietnik z brzuszka mamy
![]() ![]() http://78.28.2.91/dziecko/forum/pokaz.php?id=5473 az sie poplakalam chwilami ze smiechu milej lektury ![]()
![]() |
#2270 | ||||
Zakorzenienie
|
Super te zawieszki masz babo talent
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A tak wogóle ile lasek mamy z wawy ? Jakies spotkanko może kiedyś ?
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
Phi! Ja dzisiaj wydusiłam na wadze 73
![]() I tak, ponczo o teściowej Czarymary wskazane ![]() Claire, pochwal się torebkami? Masz takie skrzywienie jak ja, że torebek nigdy dość? ![]() ![]() Izumi, co masz dla nas na Halloween? Co masz? Co masz? Co??? A my właśnie wróciliśmy z kolacji ze znajomymi. Dostałam od koleżanki całą torbę 9 par ciążowych spodni ![]() Warszawianki, to niesprawiedliwe- ja też chcę spotkanko ciążkowe ![]() P.S. Ostatnio mam wyjątkowo kulawe szczęście jeśli chodzi o towarzystwo w miejscach publicznych: jak nie Gowin i Giertych w galerii handlowej to dzisiaj w barze sushi detektyw (od siedmiu boleści) Rutkowski ![]() ![]() Idę na filmek.
#2272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tych znanych giertycha też widziałam kiedyś na zakupach . Wogóle sporo znanych się petało jak pracowałam w G mokotów w wawie bo tam jest duzo bardzo drogich sklepów . i Rubik z paskuda tam na żarło wpadali ![]()
![]() |
#2273 | |
Wtajemniczenie
|
Ja się melduję
![]() ![]() Dostałam dzisiaj zwolnienie do końca przyszłego tygodnia także póki co obijam się w domku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Rozeznanie
|
przeczytalam pamietnik, bardzo smieszny , podobal mi sie , dobry na poprawinie humoru ,
![]()
#2275 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry mamusie
![]() ![]() ![]() ![]()
#2276 |
Raczkowanie
|
AniuP, ja bezwzględnie zostaję przy opcji mamy letniej
![]() ![]() Melduję się też jako warszawianka! Mrowak, witaj w klubie kochających torebki!!! Ja mam totalnego i absolutnego świra na tym polu. Odmówię sobie wszystkiego, a nowej torebki - nigdy! Obsesja. A z wagą mam ciekawie, bo brzuch już naprawdę widoczny a waga ani drgnie. Ciekawa jestem skąd mi te kilogramy do przodu płyną? Idealnie byłoby gdyby z bioder...... ![]() Edytowane przez Claire9 Czas edycji: 2009-10-15 o 07:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
A ja już 5,5 kg do przodu
![]() A co do spotkania to bardzo, bardzo chętnie ![]() ![]() ![]()
#2278 |
Zakorzenienie
|
Spoko megi-megi
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
Ja także z Warszawy. Więc bardzo chętnie wybiorę się na takie spotkanie.
Megi – ja podobnie jak Ty. Czyli dziecko u mnie zmieni wszystko, gdyż będą musiała się wyprowadzić pod Opole i być może zrezygnuję z pracy. Na razie sobie tego nie wyobrażam. Ja bez pracy nie umiem żyć. Ale niestety moja firma nie ma kilku oddziałów ![]() ![]() ![]() Ja także aktualnie mam 5,5 na plusie ale mam wrażenie że co tydzień przybywa mi kilogram, który się odkłada w biodrach i pośladkach. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
Słuchajcie warszawianki
![]() P0P70 - i tak sobie myślę, a po co mi był ten chłop z daleka ![]() ![]() ![]()
Iguś 09-03-2010 http://www.suwaczki.com/tickers/3jvzi09k0n9lq2xz.png Kaliniaczek 30-03-2013 http://www.suwaczki.com/tickers/km5szbmhnfv4n6dc.png Edytowane przez megi-megi Czas edycji: 2009-10-15 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.