Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-16, 21:57   #2251
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II

pakusia aleKubus pieknie Ci juz siedzi

Doris ja zaczynalam od dwoch lyzeczeksoku z jablka (ale zle tolerowal) pozniej dostal sok z marchewki tez dwie lyzeczki (dobrze tolerowal) wiec zwiekszalam ilosci codziennie. Zupke-przecier pierwszy dostal pierwszy raz jak skonczyl 4 m-ce. Byla to papka z ziemniaka i tak przez trzy dni (kiepsko mu szlo, bo z tego ziemniaka zostalo moze zjedzone pol lyzeczki) pozniej papka z marchewki. Potem razem polaczylam, ugotowalam ziemniaka z marchewka dodalam oliwy z oliwek i zmiksowalam na papke. Potem dorzucalam kolejno po nast warzywie i kazde warzywko przez 3 dni mniej wiecej. Akurat dobrze mi toleruje warzywa a z warzyw kolejno dostawal pozniej: selera, pietrruszke, brokula, cukinie...Teraz dodaje do zupek kleik kukurydziany zeby zupka byla bardziej syta i zeby nie wolal mleczka zaraz po zupie
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 21:58   #2252
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Jeszcze zanim wskoczę do wanny, to pokażę Wam moje kombinezonki i inne dziwne rzeczy

1. Kombinezon gruby na zimę
  2. Kombinezon jesienny
  3. Kurteczka, która czeka na wiosnę
  4. i 5. Prasówka musi być
Stary 2009-10-16, 22:03   #2253
Aguśkaa83
Zakorzenienie

aljaka z tego co pamietam z pielegniarskich wykladow, temp bezpieczna tak jak mowisz ok 38 stopni, takiej nie obniza sie lekami p/goraczkowymi bo organizm walczy sam. Odnosnie okladow chlodzacych, robi sie je wlasnie w okolicach pachwin tam gdzie przebiegaja duze naczynia krwionosne
Jeszcze dodam ze robi sie kapiele chlodzace w wodzie o temp. o stopien nizszej niz temp. ciala.
Ten na ostatnim zdjeciu to tz, musisz uwierzyc na slowoOkropny ten rozowy szalik bleJuz teraz na 100% potwierdzilo mi sie ze tsciowka jest nienormalna
SZYMONEK

Edytowane przez Aguśkaa83
Czas edycji: 2009-10-16 o 22:05
Stary 2009-10-16, 22:05   #2254
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

My dzisiaj kupiliśmy niekapka i mały po 10 min już wiedział że z niego się pije później się chyba 1h Nim bawił i krzyczał jak mu chciałam zabrać
Kupiłam dzisiaj małemu sok Hippa ananas -pomarańcza duża butle 750ml , kupiliśmy też słoiki od 5 miesiąca z mięskiem

Anulka tutaj kilka linków z bodziakami

http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=773669113

http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=762092266

http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=777638077

http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=773509527

Gossik my od jakiegoś czasu kupujemy pampy rozm 4 też używałam huggisow ale jednak uważam ze pampersy lepsze
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 22:06   #2255
DORIS0208
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to DORIS0208

cinusiowa-widze,ze Ninka jak Kalinka lubi czytac gazetki
a wymietosi je..kartka po kartce..
ale ja jej pilnuje zeby czasem do buzi nie wkladala

Agusiu-dziekuje Ci bardzo za porady zywieniowe
a te wszystkie soczki,przeciery to ze sloiczka?czy od razu swoje robilas?
mam wrazenie,ze nic na ten temat nie wiem
czy ta wiedza,jak kazda inna na temat dziecka jakos sama przyjdzie?
DORIS0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 22:07   #2256
Aguśkaa83
Zakorzenienie

ciniusiowa to z ta prasowka swietne hehe
przyszedl Ci juz ten blender?
SZYMONEK

Stary 2009-10-16, 22:09   #2257
iwciag
Wtajemniczenie

jakie piękne różowiaste ciuszki!! Boszzze czemu chłopcy nie noszą różowych fatałaszków..Cinusiowa tylko pogratulować tak oczytanej córy!!
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-16, 22:09   #2258
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DORIS0208 Pokaż wiadomość
Agusiu-dziekuje Ci bardzo za porady zywieniowe
a te wszystkie soczki,przeciery to ze sloiczka?czy od razu swoje robilas?
mam wrazenie,ze nic na ten temat nie wiem
czy ta wiedza,jak kazda inna na temat dziecka jakos sama przyjdzie?
wszystkie soczki robie sama, mam akurat marchewke z dzialki
Pierwszych sokow nie robilam w sokowirowce bo z poczatku dawalam troszke malemu. Skrzybalam marchewke, ucieralam na tarce i to utarte wyciskalam przez gaze a teraz to w sokowirowce bo maly juz wypija duzo wiecej
oj ja tez nie wiedzialam co i jak, to wszystko wydawalo mi sie jakies takie nie z tej planety ale popytalam troszke i mamy i innych mamus i jakos tak mi coraz lepiej szlo
SZYMONEK

Stary 2009-10-16, 22:16   #2259
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
ciniusiowa to z ta prasowka swietne hehe
przyszedl Ci juz ten blender?
Będę go zamawiać na wypłatę czyli na koniec miesiąca, bo teraz trochę krucho

Cytat:
Napisane przez DORIS0208 Pokaż wiadomość
cinusiowa-widze,ze Ninka jak Kalinka lubi czytac gazetki
a wymietosi je..kartka po kartce..
ale ja jej pilnuje zeby czasem do buzi nie wkladala
My oczywiście też pilnowaliśmy. Z resztą ona pierwszy raz dostała w ręce gazetę. Mój tata wpadł na taki pomysł i barrrrdzo jej się to spodobało Zwłaszcza, że gazeta kolorowa A jak fachowo ją trzyma rączką - zdolniacha

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
jakie piękne różowiaste ciuszki!! Boszzze czemu chłopcy nie noszą różowych fatałaszków..Cinusiowa tylko pogratulować tak oczytanej córy!!
Ha! To jest plus posiadania córci, bo można ją słodko ubrać, a chłopięce ciuszki także jej pasują, bo wtedy wygląda jak mała bojowa zadziora Po mamusi...
Stary 2009-10-16, 22:16   #2260
DORIS0208
Rozeznanie

nio,rozowe ciszeczki sa boskie
a my mamy duzo ubranek od znajomych ..tylko ze oni maja chlopcow,(zadnej babeczki)i mnostwo niebieskich ciuszkow,nie wazne ,ze ubiore rozowe spodnie,butki,sweterek w jasnym kolorze a czapeczka niebieska-to wszyscy kogo spotykam pytaja"o jaki sliczny chlopczyk"
no nie!!!bo czapeczka niebieska!!!
dzis to prawie cala byla na niebiesko,pod kocykiem rozowe gatki(to nie widac)myslalam o tym czemu jest tak ,ze jest taki podzial na kolory-roz-niebieski-dziewczynka-chlopiec!
czulam sie jakbym tym krzywde robila dziecku..
a przeciez dla dziecka to wszystko jedno..tylko w naszym lebku..tak zakodowane..
w sklepie sie rozkopala,i w kolejce z wozeczka mnie zagadywala
ludziska sie patrzyli ciekawe co sobie mysleli..taki mix kolorow
chlopczyk to dziewczynka(smialam sie w duszy)a co niech maja o czym myslec

cinusiowa-moja Kala od niedawna dostaje gazetkitak,to ze sa kolorowe to je interesuje
a przy okazji ja widze jak Kalus cwiczy sobie paluszki i chwytanie w raczki(ona dopiero co 3 m-ce skonczyla)

Edytowane przez DORIS0208
Czas edycji: 2009-10-16 o 22:23
Stary 2009-10-16, 22:21   #2261
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Doris ja mam także ubranka po chłopcach. W 2007 roku bratowa urodziła syna, a siostra córeczkę. A dwa lata później druga siostra urodziła syna, a ja córkę i ja dostałam wszystko po siostrzenicy, a że moja Nincia najmłodsza w rodzinie, to po chłopcach ubrania także do mnie napływają

Jeszcze mam właśnie jeden kombinezon niebieski gruby zimowy z misiem ale mam spakowany w torbę, bo muszę wszyć nowy zamek, bo popsuty dlatego nie robiłam na razie zdjęcia. Z resztą wydaje mi się, że te wystarczą skoro mają być tylko do wózka. Do samochodu mam różowe futerko oraz kożuszek, który wcześniej pokazywałam.
Stary 2009-10-16, 22:24   #2262
iwciag
Wtajemniczenie

mój syn na fotce wyżej jest dowodem, że i ja korzystam z ciuszków po siostrzenicychoć ten bodziak to tak dla żartu mu zakładam, taki śmiszny w nim-księciunio
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 22:26   #2263
DORIS0208
Rozeznanie

Dziewczynki ja uciekam juz spac,bo znajac zycie nim dobrze zasne Kalinka na jedzoko sie obudzi..i tak do rana..niechby chociaz co 2 godz jak zwylke a nie co godz jak wczoraj!bo padne..

Dobrej Nocki Wam zycze
papa...
Stary 2009-10-16, 22:31   #2264
malutka_24
Wtajemniczenie

Cześć
Normalnie, żeście się tak rozpisały, że nie wiem czy Was nadrobię Na razie nie jestem w stanie żadnej nic odpisać. Po pierwszym dniu w pracy padłam na ryjka od klimatyzacji i hałasu bolała mnie głowa i strasznie piekły oczy, a dzisiaj rano jak wstałam do bolały mnie łydki i stopy. Psychicznie masakra w środę jak usypiałam synka to płakałam, po powrocie z pracy jak tylko podeszłam do łóżeczka też płakałam, aż mnie mąż musiał uspokajać. Na każde pytanie czy ciężko mi było wrócić do pracy miałam łzy w oczach no ku... wcale nie jest ciężko wrócić i zostawić półroczne maleństwo w domu mam takie wyrzuty sumienia, że masakra do tego cały czas krąży mi po głowie myśl, że synek zapomni, że jestem jego mamusią jak wczoraj zbliżała się pora kąpieli to myślałam, że się popłacze jak się żegnałam wczoraj z synkiem to gdyby nie mąż to bym nie wyszła z domu. Dzisiaj na szczęście już ciut lepiej, ale doła dalej mam na dodatek wczoraj pojechaliśmy do szpitala na okulistkę, bo mały strasznie łzawił z prawego oczka i miał je zaczerwienione, ma wirusowe zapalenie spojówki
Lecę trochę poczytać co tam namodziłyście, może będę chociaż ciut na bieżąco
Stary 2009-10-16, 22:46   #2265
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Maluś nie martw się. Wszystko się ułoży. Maluszek nie zapomina kto mu najwięcej miłości daje Wszystkie będziemy musiały to przejść A co do naszego czytania, rozpisywania to nie martw się także na zapas. Reszta pójdzie do pracy, to już liczba postów do południa pewnie spadnie do kilku - kilkunastu Za to na wieczór pewnie wszystkie się rozbrykamy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-16, 23:29   #2266
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

Witajcie laseczki

Ojejjjj co zaległości 6 stron, no nie wam sie porządne lanie należy . A ja dzisiaj wreszcie pospacerowałam 3 godzinki z moim kruszkiem i kuzyna żonką . Ona pokupowała sobie rzeczy ciążowe tzn, ubranka tzn. (spodnie i koszulę i zostawiła w sklepie prawie 200zł. ), a ja nic typowo ciazowego nie kupowałam na szczęście . A ja w ramach pocieszenia zakupiłam sobie czerwone półbutki szpilunie . Już jestem sama bo goscie pojechali mi po 21. Ale cosik się martwie bo Tz się nie odzywał od 18 nie daje znaku życia . Ani sygnałka, ani smska , no oszalec mozna. Mam nadzieje ze uda mi sie was nadrobic.

esti - to Niki juz pyszne jedzonka szama, a mi Igorek je wszystko chyba będzie wszystkozerny , ziemniaka z dynia ostro palaszuje i z mięskiem obiadki też . I się nie dowiedziałam kochana od Ciebie , jak tam laktacja? powróciła? karmisz Niki? O co chodzi z tymi kościami? bo chyba cosik przeoczyłam?

cinusiowa - bestyja z Ciebie, tak kochana teściówkę potraktowac . Śliczniutkie ciuszki ale kurtaweczka boskaaaa no a lala jak sobie czyta no, no, no ale pewnie o samych aferach tam było .

superzabula - no, no, no szalona jestes mamuska, takie rarytaski fundujesz Jasiowi . Kurcze ja mam problem z tym pokrowcem na nózki, bo mój jest strasznie opiety i nie potrafię zapiąc rzepami o ta bariereczke, tak jakby za krótki był hmmmm.... sierota ze mnie.

Illbanka - wklej fotki co zakupiłaś guziczkowi , a szkoła to GWSH ale jeszcze nie wiem co z tego będzie, jutro mam zjazd w swojej zrytej uczelni .

boszenko - ojjj i zas zacznie się sielanka, zazdraszczam, i czekamy na wieści juz z Irlandii

iwciag - a mój zazwyczaj kopyrta w lewo i na prawy boczek. Udanego weselicha . Ja nie naciagam siuraczka bo mi w klinice powiedziano że się juz tego nie robi, że kiedyś się tak ribiło.

iwcia dens - oby szybko te ząbki wyszły, bo te cierpiace dzieciaczki to o zgrozo, tak mi ich szkoda, a mnie tez to kiedys czeka .

aljaka - daj znac co z Alusią po tej nocce , oby było wszystko dobrze juz.

Vila - ładniutkie fotki i również Tobie życzę udanego wesela .

ania - a na jakim ty programie działasz? (obrabianie zdjęc)

Aguska - cudo ta kurtaweczka i jak Fifi się w niej prezentuje . Oczywiście że podobny do mamusi .

poiglocik - zdrówka kochaniutka

pakusia - ale fajnie siedzi twój Kubeczek

Mell - ja tez poprosze kawałeczek tego ciacha

malutka - biedactwo, ale musi byc z dnia na dzień lepiej, prawie każdą z nas to czeka, i nie jest łatwo to fakt. Bądź dzielna i nie płacz przy Dawidku tylko go mocno tul i caluj .

blondynkapoznan - kochaniutka wybacz że dopiero teraz ale w tej instrukcji jest tak, załanczam foty.

No to spadam nyniu bo chyba nigdy tak dlugo nie siedziałam na necie a jutro jade do tej posranej szkoły i to mam zajęcia od 11:30 do 20:00 no chyba mnie rozwali tam , i muszę okruszka pozostawic mojemu tacie, ja się chyba zaplacze, zawsze jestem z nim a tu na tak dlugo się nie zobaczymy , chociaz może wyskoczy jakieś okienko to przyjade szybciutko nakarmic niunia. Aaaaa i wiecie co mój smyk pije juz cycusia co 304 godzinki więc jest super bo nie wisi na cyciu non stop i do tego ma raz dziennie danie lub deserek i od wielkiego dzwona kaszkę. Oby mu tak zostało .

Dobranoc lalunie, nie rozpiszcie się jutro z a bardzo.

1,2 - fotki moich bucików (taniutkie )
reszta dla naszej blondyneczki
Stary 2009-10-16, 23:32   #2267
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Cześć
Normalnie, żeście się tak rozpisały, że nie wiem czy Was nadrobię Na razie nie jestem w stanie żadnej nic odpisać. Po pierwszym dniu w pracy padłam na ryjka od klimatyzacji i hałasu bolała mnie głowa i strasznie piekły oczy, a dzisiaj rano jak wstałam do bolały mnie łydki i stopy. Psychicznie masakra w środę jak usypiałam synka to płakałam, po powrocie z pracy jak tylko podeszłam do łóżeczka też płakałam, aż mnie mąż musiał uspokajać. Na każde pytanie czy ciężko mi było wrócić do pracy miałam łzy w oczach no ku... wcale nie jest ciężko wrócić i zostawić półroczne maleństwo w domu mam takie wyrzuty sumienia, że masakra do tego cały czas krąży mi po głowie myśl, że synek zapomni, że jestem jego mamusią jak wczoraj zbliżała się pora kąpieli to myślałam, że się popłacze jak się żegnałam wczoraj z synkiem to gdyby nie mąż to bym nie wyszła z domu. Dzisiaj na szczęście już ciut lepiej, ale doła dalej mam na dodatek wczoraj pojechaliśmy do szpitala na okulistkę, bo mały strasznie łzawił z prawego oczka i miał je zaczerwienione, ma wirusowe zapalenie spojówki
Lecę trochę poczytać co tam namodziłyście, może będę chociaż ciut na bieżąco
kochana nie martw sie! Dawidek napewno nie zapomni ze jestes jego mamusia, on tez napewno teskni za Toba gdy cie nie ma
no co zrobic, takie jest poprostu zycie... ja tez niedlugo bede szukala pracy bo utrzymac sie utrzymamy z jednej pensji, ale gdzie wakacje i inne przyjemnosci??? tez bede pewnie strasznie tesknic... oj nie chce o tym myslec narazie...

jestes dzielna... ucaluj Dawidka i nic sie nie martw!

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 00:04   #2268
malutka_24
Wtajemniczenie

Nadrobiłam Was
Dziękuję Wam za słowa wsparcia

Z nowości u nas:
- obniżyliśmy łóżeczko o jeden poziom
- po brzoskwiniach synka bolał brzuszek
- zasmakowało mu danie z rybką (to z Gerbera)

Buziaki dla małych solenizantów

Anulka
świetne rozwiązanie z tym karmieniem dzieci na raz

Agusia
cieszę się, że wieczór z mężem się udał

Doris
witaj po długiej przerwie, śliczną masz córeczkę

Boszenka
bezpiecznego lotu

Esti
kaszkę manną dodaję do gotującej się zupki

Aljaka
trzymam za Alę

Vila
trzymam

Poiglot
dużo zdrówka i kuruj się

Pakusia
Kubuś jak ładnie siedzi w wanience
Stary 2009-10-17, 07:53   #2269
ania4891
Zadomowienie

Dzień dobry

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-17, 07:55   #2270
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania4891 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

dzien dobry czyzbym byla jedna z pierwszych a co tu tak cicho... zawsze to juz 2 strony byly aaaa bo weekend

a ja ząbkuje.... nie Kubuś tylko ja.... normalnie mnie tak napi tala ze cala noc nie spalam... ząb mądrości mi idzie (no wkoncu! bo myslalam ze glupia bede cale zycie) hehehehe

Edytowane przez pakusia86
Czas edycji: 2009-10-17 o 07:56
Stary 2009-10-17, 08:28   #2271
Cassandra 23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aljaka Pokaż wiadomość
o ja też chcę ten programik

Tesco, Kaufland, lidl bardzo dobre pieluszki
ja zawsze biorę ten rozmiar w którym Piotrek przekroczył dolną granicę
Moża ściagnąć w necie za fee polską wersję.

Ja tez sobie chwale te pampki z Tesco i Kauflandu

Cinusiowa nie moim zamiarem jest sie z Tobą sprzeczać
Każdy w tej kwesti ma swoje zdanie i sam wie co jest dla dziecka najlepsze. Poprostu ja na poczatek nie bede robiła dziecku takiej mieszanki nowosci tylko stopniowo wprowadzała wszystko powoli. Nasze dzieciaczaki są jeszcze bardzo malutkie, i trzeba ostroznie to tego podchodzic.
Ale to jest tylko moje zdanie
Fajnie, że Nince tak wszystko smakuje, mała z niej smakoszka.

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Cassandra 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 08:46   #2272
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

malutka biedulko
marika dziękuje ci bardzo wczoraj już złożyłam ale ten prent nie wiem czy się składa na tej instrukcji też nie widzę.Śliczne bucie
ciniusiowa bardzo fajnie kombinezony i kurteczka
Stary 2009-10-17, 08:50   #2273
Ewelain1987
Zadomowienie

hej
my bedziemy zaraz jesc a potem wypad na zakupy a potem wam pokaze co zakupilam

Ewelain1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 08:55   #2274
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez Ewelain1987 Pokaż wiadomość
hej
my bedziemy zaraz jesc a potem wypad na zakupy a potem wam pokaze co zakupilam
koniecznie sie pochwal
My wczoraj też byliśmy na zakupach dla małego zawsze przy kasie robię wielkie oczy ze koszyk pusty a tyle wybiło
Stary 2009-10-17, 09:15   #2275
Carolajna24
Zakorzenienie

hej pipki
Głowa mnie boli

więc mnie nie denerwować
Iwciag dawaj te foty

Cinusiowa ja jestem na gadu tyle że zawsze na niewidoku

Pakusia daj Ci a ząb przestanie boleć
żartuje

I zapomniałam co jeszcze
WIem że wieczorem kuzynka przywozi dwójkę swoich dzieci bo będzie się bawić na weselu. Więc ja mam noc z głowy łobuzy mają 6 i 4 lata plus moje 4 lata plus moje 5 mies
Trzymajcie kciuki żebym nie zwariowała bo już do was nie przyjdę

Cassandra jak tam zaznajomienie z programem??
Carolajna24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 09:35   #2276
pakusia86
Zakorzenienie

a moje male kochanie kończy dziś 5 miesiecy

moj kochany pajaczek dzis rano

Stary 2009-10-17, 09:37   #2277
Carolajna24
Zakorzenienie

gapolec ze mnie

STO LAT DLA KUBUSIA!!!!
Carolajna24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 10:03   #2278
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

KUBUSIU STO LATEK
Stary 2009-10-17, 10:04   #2279
ania4891
Zadomowienie

Sto lat Kubek

No i wszystko jasne Julka zaczela jesc juz minimalne ilosci mleka. Ostatnio zeszla do 150ml dziennie Dzis na probe podalam jej mleko takim czyms do podawania lekarstw (podobne do strzykawki) i wypila wszystko. Ona chyba juz nie umie/nie chce ssac smoczkiem I co teraz?

Kuroikaze - no ja wiem, ze Ty sie bardzo staralas, ale Carolajna mi ladnie wypunktowala, wiec musialam ja jakos wypromowac bardziej

Marika - ogolnie to na Corelu PP, Corelu Draw, Photoshopie, Adobe Illustratorze, Flashu. A teraz Carolajna zapodala mi jakiego Gimpa to sobie sciagnelam
Stary 2009-10-17, 10:30   #2280
DIDI84
Raczkowanie

Dzień dobry kochane

my już po urlopie tak szybko to minęło , urlop się nam udał było super moja mama mial 2 tyg urlopu wiec spędziliśmy ten czas rodzinnie tak dużo napisałyście ze nie dam rady tego nadrobić ale teraz postaram się być na bieżąco

chciałam się wam pochwalić ze moja niunia od dnia kiedy skończyła 5 miesięcy to już sama siedzi ponizej fotki

Malutka - kochane mogę sobie tylko wyobrazić jak się czujesz ale zobaczysz za parę dni na pewno będzie już lepiej a twój synek na pewno cie nie zapomni bo kogo jak kogo ale swoja kochana mamusie to on zawsze będzie pamiętał

STO LATTTTT DLA KUBUSIA : roza:

a piszecie teraz o różowych ciuszkach powiem wam ze teraz jest dużo rzeczy dla chłopaków w różowym kolorze mój synek miał dużo różowych ubrań

ok ja uciekam sprzątać

my 18.06.2005
Kacperek 10.06.2006 4090g i 56cm
Nikolka 28.04.2009 4170g i 53cm

DIDI84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości