![]() |
#2251 |
Gość
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Słodkie i zarazem romantyczne sms od Ciebie,
ciekawo czy tak samo bedzie jak się spotkamy... Jeszcze tylko niecale 24godziny do spotkania, a ja się cieszę jak małe dziecko .. I znowu rysuję serduszka w środku zeszytu z Twoimi inicjałami. |
![]() |
![]() |
#2252 |
Zadomowienie
|
kochana
![]() ![]() - Czekanie sprawia ból. Zapomnienie sprawia ból.
Lecz nie móc podjąć żadnej decyzji jest najdotkliwszym cierpieniem. - - Dlaczego mam zatem słuchać serca? - Bo nie uciszysz go nigdy. I nawet gdybyś udawał, że nie słyszysz, o czym mówi, nadal będzie biło w twojej piersi i nie przestanie powtarzać tego, co myśli o życiu i o świecie.
![]() |
#2253 |
Raczkowanie
|
"Miałam świadomość, że przeżywam coś niezapomnianego - jedną z tych magicznych chwil, które jesteśmy w stanie zrozumieć dopiero wtedy, gdy już miną." Taka mała wariatka bujająca w obłoczkach, lubiąca sprawdzać wszystko na własnej skórze... Szukam słońca na niebie... _________
yeah ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Raczkowanie
|
beMine , czuję , heh ;*
a kradnij sobie ;-p __________ udaję , że go nie widzę - bo tak jest łatwiej , podobno. czas już nie jest Twój , ani nasz. no powiedz , czego Ci brakowało?! dzisiaj mija miesiąc naszego niezwiązku. ' nie ma Ciebie przy mnie , ale wiem , że gdzieś tam jesteś '
#2255 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje kochana ![]() ____________ Dobrze jest sobie czasem popłakać. Gdy potem wyrzucasz te wszystkie mokre chusteczki, masz wrażenie jakbyś usuwał wszystkie swoje żale i smutki. "Nie dzwoń do mnie z kłamstwami. Jest 6 miliardów ludzi na świecie, może nawet więcej i każdy z nich może sprawić, że się uśmiechnę." Żyjmy wspomnieniami, ale nie zapominajmy o przyszłości. Edytowane przez MamCieGdzies Czas edycji: 2009-10-25 o 20:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
![]() Dzieciństwo.. wtedy wszystko wydawało się takie proste ![]() Nie ma kobiet nie do zdobycia. są jedynie faceci do dupy ![]() ![]() do zakochanych noc wysyła listy te listy zawsze są tak bardzo krótkie bo, zakochani szybko zapadają w sen we śnie mogą jeszcze widzieć się tak jak w dzień ![]()
#2257 |
Raczkowanie
|
Nie ważne, co myślisz kiedy jesteś tu… …i otwórz oczy – spójrz na kolor chmur… Nie mówisz nic - chodź znam Twe sny… A błękit Twych oczu był jak kolor fal… - w letnią noc… Uwierz, że możemy być razem naprawdę… Wróć bo czekam na Twój znak! Bo tak bardzo mi Ciebie brak! Chwyć mą dłoń i zostań ze mną… ;*
![]() |
#2258 |
Wtajemniczenie
|
dziwne poczucie zobojętnienia. Nigdy nie ma się dość, czegoś co się kocha... intensywne poczucie ignorancji. kiedyś rysowała serduszka w zeszycie , dalej to robi tylko teraz mają jeszcze nierówną linie po środku . historia o prostytutce i mężczyźnie który się zakochał.. w niej. może czujesz to co ja i za czymś tęsknisz.
#2259 | ||||
Zadomowienie
|
z innej bajki, chcialam byc, blondii69, RobCoChcesz, One for all, Onax3, truskawkowa1993 -
jeeeejku, myszki moje dziękuję z całego serducha za uznanie. < 3 że też takim talentom jak wy podobają się moje bazgroły. ![]() JednaNaMilion, abunee, CukrowaPanna, marcepka, Czarnula4, chocapic, talkshit - znacznie zwiększacie moje zbiory opisowe. < 3 ; * Cytat:
![]() aah, no być sadzaną obok Ciebie to podwójna radość ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
____ bo z nami z zasady żyje się krótko. otwórz oczy, chociaż jedno. i patrz na mnie. lubiłam zatykać mu usta dłonią. chociaż nie tyle co sam ten fakt. najbardziej to, jak on później zatykał mi moje swoimi. tak czule i delikatnie. tam, gdzie po zmroku tańczy śmierć. - wiem, że będzie ciężko, ale tego właśnie chcę... - żeby było ciężko ? - może być. byle z Tobą. kocham to nieodparte pragnienie by rzucić mu się w ramiona. ta-daaam. ! miłość od pierwszego wejrzenia. istna ohyda. wymykałam się miłości, ale ta wciąż i wciąż uparcie wracała. gdy już myślałam, że mam ją z głowy ona... pojawiła się znów. przecież tak bardzo go kochałam... jesteśmy razem ? czy może coś mnie ominęło ? zza szyby zawsze łatwiej było jej patrzeć na wszystko. chociaż nie, kwiaty wolała widzieć z bliska. jakby dzisiaj mniej nas trochę.
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-10-25 o 21:31 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Raczkowanie
|
łeee ;( dziewczyny nie wyrabiam! 3 dni mnie nie było a już ponad 10 stron do nadrobienia!
choroba zwana szczęściem. czułeś się kiedyś tak, że chcesz zrobić ze swoim życiem coś pożądnego, ale nie wiesz co? .A może przyjaźń to taki inny rodzaj miłości? już nigdy ! nigdy nie powiem komuś jak bardzo mi zależy!!nie powiem tego wiedzac że to jest bez wzajemnosci! i bez sensu! to tak żeby nie było że mnie tu nie ma ![]() P.S. dwa ostatnie nie moje ;] ale raczej ich też nie znajdziecie w google ;d
#2261 |
Raczkowanie
|
kochanaaa. snowball. siatkarka18. z innej bajki. panna_miodowa. m4dzi4ra. always be yourself. papergirl. TiS. daciaaaaaa. chcialam byc. dontlookdown. caroline2324. toogether93. Plotkaraaa. misjaaaa. - ale się dzisiaj od was nakradłam! <3
nydee - gdzie jesteś? edit: nareszcie jesteś! (; cudowna <3 Miłość to znaczy popatrzeć na siebie, tak jak się patrzy na obce nam rzeczy. Jakie to dziwne, tak bolało, nie chciało się żyć a teraz takie nieważne, niemądre jak nic. i obudzimy się słuchając szelestu chmur. Na murach widzę jakieś obrazy, pewnie to dzieła nowego Picassa jadę pociągiem patrze na ludzi, skazanych na okrutna śmierć. Oczy twoje widzę wszędzie, oczy twoje mnie całują.. Więc żyj z najlepszymi, umieraj do końca, poznaj wreszcie siebie, sam od środka. Tylko teraz pamiętaj, że zostanie nam już pusta bezlitosna, wielka nadzieja... Lasy płonęły a oni na szyjach splatali ręce. Okryci jednym kocem szeptali słowa bezwstydne. Do końca byli wierni Do końca byli podobni jak dwie krople Zatrzymane na skraju twarzy. Zawodzisz się raz, chcesz więcej od życia brać Zamykasz się w układzie ze szklanych ścian, czekając aż ktoś rozbije twój świat... Wszystkie marzenia i plany skreślone, a chwile z tobą są tylko wyśnione. Ile jest prawdy w twych słowach, a ile kłamstw, wie tylko Bóg. Nie chce ich już znać. Poznałem cię, już nie chcę cię znać, zburzyłaś mi mój świat. Zastanów sie bo może złe miejsce i zły czas wybrałeś. Najgorsze w tobie jest to, że byli ludzie którzy ci wierzyli. Znowu o nich zapomniałeś . Teraz marne przeprosiny nie dają nam satysfakcji. Wiadomo, lubisz zakładać rożne dziwne maski. Nagle przyszła ci ochota aby znaleźć sens. Zaczęło się wreszcie liczyć to co ważne jest. Byli ludzie którzy ci wierzyli, którzy cie kochali. Znowu o nich zapomniałeś... Pamiętam jak dobrze było miedzy nami, Pamiętam jak było kiedy byliśmy sami. West Ice! <-- mało znany zespoł, ale polecam!
Edytowane przez RobCoChcesz Czas edycji: 2009-10-25 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
połóż się do snu razem ze mną .
gdzieś za sensem życia popędzić szaleńczo. no, powiedz co myślisz. to jest bardzo dziwne, widzisz, bo jesteś dla mnie jednocześnie kimś i nikim. tysiąc słów, tysiąc gestów i pomysłów.
#2263 |
Raczkowanie
|
.
.. ... Zostanę na swoim moście rozpaczy. Zastanawiając się czy skoczyć? Czy tylko wyglądać przez barierkę. ... .. .
#2264 |
BAN stały
|
nydee <3 słońce, Ty moje również
![]() Każdy dzień, bez Ciebie znika szybko jak ptak. Każde Twoje słowo jak polny kwiat. Podniosłeś mnie wyżej i rozświetliłaś mrok. Bo dwie połowy razem znaczą idealny stan. Tam gdzie niebo lekko dotyka wody. Usunę z pod nóg kłody, pokonam przeszkody, będziemy tylko ja i Ty. |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
czytam w myślach, znam mowę Twoich gestów.
w głowie wspomnienia a w powietrzu tylko zapach. kolejny zastrzyk z adrenaliny prosto w serce . odnalazłam swój kawałek nieba. i w końcu będzie tak jak powinno.
![]() |
#2266 |
Zadomowienie
|
![]()
Często jesteś dla mnie nikim,
ale jeszcze częściej jestes dla mnie najważniejszą osobą pod słońcem!
![]() |
#2267 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() can't take my eyes of you zakochankowie zazdroszczę Ci w każdej chwili możesz odejść ode mnie a ja od siebie nie mogę... wiesz czasami bywam nie do życia, a czasami bywam do. patrzymy na siebie z zamkniętymi oczami mało śmieszna para z nas ona czasem tak bezwiednie patrzy jakby wiedziała więcej bardziej była w tym, bardziej czy to możliwe? szeptem modlę się w wiośnie zanurzony bądź, tą wiosną jestem ja trzeba żyć w zachwycie, marzyć, kochać i śnić! spływam, spływam po policzkach twych w postaci deszczu, a gdy mam szczęście to w postaci łzy spływam, spływam do łezki łezka aż będę niebieska! moje miejsce zajęła ta zła kobieta
![]() |
#2268 |
Raczkowanie
|
Nowa. (; Wcześniej nic nie pisałam lecz śledziłam wątki kradnąc wasze przeboskie opisy. <3 Ale tak sobie pomyślałam, że może jednak założe konto i coś tutaj napisze. (;
1. Dziś na brzegu sama, wpatrzona w piach. 2. Po prostu nie patrz więcej w jej oczy Jest taka naiwna i śmiesznie łatwa Nie sądzisz? 3. W pogoni za przejrzystością. 4. Popychane przez wiatr sekundy twojego życia. 5. Rozbici gdzieś na granicy nieba. 6. Bajka o księżniczce i księciu, który tak delikatnie ją całował. 7. Tak jak Ty nie dotykał mnie jeszcze nikt. Jeszcze nikt nie zabrał mnie na koniec świata. Nie pokazał mlecznej drogi do marzeń. 8. Policzymy na palcach schody do krainy marzeń. 9. Och, czytaj dalej, niech bajka trwa jeszcze parę chwil… Ps. Dziękuję Wam za te opisy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Łatwiej razem iść pod wiatr Powiedz mi dlaczego w Twoich oczach widzę światło mi nie znane?? Nad cały ten świata zgiełk wolę swą krainę snów Edytowane przez kiika Czas edycji: 2009-10-26 o 05:41 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 |
Gość
|
Wole nie mieć nic niż mieć Ciebie ..
|
![]() |
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
![]() Strzelają do nas jak do wron ![]() Jakieś myśli ledwo poukładane ![]() Nie jest łatwo powiedzieć mi "żegnaj" ![]() Nie myśl kochany, że jesteś pępkiem świata ![]() Mogę zdradzić Ci sekret.. zmiękną Ci nogi zapamiętasz tę noc ![]()
#2272 |
Raczkowanie
|
dzień dobry,
nowa jestem i taka trochę roztrzepana, wybaczcie ![]() to może od razu coś od siebie dam,żeby nie było? `przystanek, dwa dni temu. byłam świadkiem przestępstwa,zabijano miłość. on krzyczał , że jest cwelem, frajerem , tylko dlatego ,że nie potrafi przestać jej kochać, ona jak gdyby nigdy nic paliła kolejnego papierosa..dlaczego nie zatrzymała go kiedy odchodził? `nie będę dzwonił i pisał,że k o c h a m ,że tęsknie... `chyba zmieniłam się w Adika, najbardziej zamkniętego w sobie chłopaka. ale jest szansa, może kiedyś uda mi się powiedzieć Tobie co czuję, przecież Adik znalazł miłość, nieważne , że nikt by nawet o tym nie pomyślał...a jednak cuda się zdarzają ![]() `dlaczego, dziewczyny w każdym fajnym chłopaku, widzą odrazu potencjalnego partnera, a nie dobrego przyjaciela? `znasz mnie, a nawet się nie spotkaliśmy. dziwne. ej, wiem , że słabe , ale to początek, a początki są trudne przecież ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Konto usunięte
|
i tylko zbieramy z dywanów okruchy szczęścia,
żeby zupełnie nie zniknąć. |
![]() ![]() |
![]() |
#2274 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ____________________ muzyka sprawia, że zaczynam czuć jak mnie przenika gorąca atmosfera. wierzysz, że tak nie jest, niestety nie masz racji. ja wole pić tanie piwo na ławce w parku, niż mieć markowe alkohole w swoim barku. ciężkie czasy, przemoc dookoła mnie, więc ja radze tobie; spal to co złe i rób dobrze. juz wiesz co to znaczy, więc zacznij życ inaczej. jeśli żyjesz bez miłości, twoje życie jest niczym. dostałeś szanse pamiętaj o tym, że musisz najpierw pokochać siebie aby innych kochać też.
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Raczkowanie
|
CookieCrisp nie, nie Ty wspanialsza!
![]() _________________________ _________________________ __ Ale to miłe, że chcę go mieć dla siebie na nie wiem ile.
Uwierz w dotyk, w muzykę i w głos i w ciszę. Czekałam, aż się zjawi gość niezbędny. I nawet niebo wydaje się być tak niedaleko. Pozwól mi spróbować niepewność mą wyleczyć. Bo Bóg ukrył piekło w sercu raju. Poświęciłam wszystkie marzenia w imię jednego, najważniejszego - świętego spokoju. Czekanie sprawia ból. Zapomnienie sprawia ból. Lecz nie móc podjąć żadnej decyzji jest najdotkliwszym cierpieniem. Tylko rozpacz, gdy rozdrapuję rany. Dzień za dniem próbuje zatrzymać czas, wciąż pilnuje swojej wagi, bo wierzy, że to od niej zależy miłość. Moje miejsce na ziemi jest moją raną. Jestem swoją własną samozagładą. Ale jeszcze jestem. Zagłuszanie bólu na jakiś czas sprawia, że powraca ze zdwojoną siłą. Być spadającą gwiazdą w czyichś marzeniach i spełniać każde życzenie. To, że milczę nie znaczy że nie cierpię.. Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód. Nie wstydź się tego, że cię kocham. O nic cię nie proszę, jedynie o to, byś pozwolił siebie kochać jeśli starczy mi sił. Odmień moje życie. Kochaj mnie. Chce żeby to co narodziło się w moim sercu poczuło także Twoje serce. Żaden chłop nie jest wart aby za nim płakać, nawet jeśli nadal kocha się go. Albo kogoś się kocha albo wcale. Bolała dusza, cała dusza to wszytko co czuję i myślę boli. Wiem, zapomniałem Ci powiedzieć, że jestem zakochana... Należy kochać kogoś rzeczywistością nie urojone marzenia. Żyjemy tymi samymi marzeniami tymi samymi pragnieniami śnimy tymi samymi snami a między nami mur. Moje serce... Chcesz? To bierz... proszę bardzo... Jesteś pewny? Tylko ostrożnie... to ze szkła... Pragniesz tego? Musisz uważać... na wszystko co robisz... Kochasz? Tylko nie upuść... potłucze się... Na czym Ci zależy? A więc dobrze... ale nie stłucz.. Zranisz? Już go nie skleisz...
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Raczkowanie
|
koniec miłości .
koniec mojego życia . jak mogłam Ci powiedzieć coś takiego.. przecież potrzebowała Cię każda komórka mojego ciała .! usłyszeć, że jest się jedyną i niepowtarzalną . Zachwycające .! x3 ; * Issuee ![]() ![]() z innej bajki ![]() ![]() snowball ![]() ![]() chcialam byc ![]() ![]() keeendy ![]() ![]() MamTenStylx3 ![]() ![]() Plotkaraaa ![]() ![]() misjaaaa ![]() ![]()
![]() |
#2277 |
Rozeznanie
|
*I jeszcze dziś przypadkiem wstawiłam wody na dwie kawy. Ale potrafię się już z tego śmiac.
*A Ty się dziwisz, że tak szybko zapomniałam. Uczyłam się zapominania całe życie, więc nie ma się co dziwic. *Przypadkiem spotykam wielu facetów, a niektórzy wracają by spotkac się przypadkiem kolejny raz. Ty wiesz, gdzie zawsze jestem, a nawet celowo nie zajrzysz. *I mam nadzieję, że znosiłeś to gorzej ode mnie. *Fantasmagoria miłości. *Pierwsze i ostatnie spojrzenie zawsze zapamiętam. *I wierze, że przewlekle mieszkam w Twoich myślach. *Jestem tymi dźwiękami, których dotykasz zbyt krótko, by móc je poznac. *Już mam czym oddychac, mam równe tętno a serce bije w stałym rytmie. I teoretycznie tak powinno byc.
#2278 |
Marudziara
|
W koronie z gwiazd elektrycznych.
Dziwna to gra: przecież nic nas nie obchodzi mistrzyni chłodnych słów mistrz obojętności. Pajęczyną spojrzeń słów uśmiechów niemych zaplatamy się otulamy myśl jak . wiatr. Życie napisało scenariusz od nowa zmieniło czas i miejsce akcji. Nie da się też skreślić długopisem tamtych chwil,Tamtych okrutnych momentów oraz dni… Ja lubię strach, Ja kocham się bać Bo już nic gorszego nie może się stac! Serce jeszcze krwawi obejdzie się bez transfuzji ?
#2279 |
Zakorzenienie
|
kiika ,, dziękuję bardzo , że wśród tylu utalentowanych ktoś mnie zauważył.
![]() czas globalnej niepogody . pełne chmury złej nowiny . to Twój szkic i Ty go rysujesz . niebo płaczę kwaśnym deszczem na znieczulony beton . materiobiochemiczny wirus homo gdy zmęczy się to sapie . Oto istota która marzy kocha i parzy . Istota stu twarzy . Instynkt i głupota z moralizą ezopa . Hiperkonsumpcja nie posiada mety rośnie jak penis a wraz z nią apetyt toż to psychomateriomarionety toż to sztafeta myśli ślini im umysły . |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Rozeznanie
|
Czasami życie wywija jakiś pie.przony numer i nic nie wychodzi. Wtedy często popijam gorącą czekoladę, słucham smutnych babskich piosenek i rozmyślam o tym co było i o tym co jest. Ale najważniejsze jest to, że pilnuję, aby nie poparzyć sobie języka czekoladą jeśli nie wiesz na pewno , to do cholery jasnej nie mów ' kocham ' . lepiej powiedzieć ' lubię ' , ' zależy mi ' , czy ' tęsknię ' . to mniej zobowiązuje i mniej rani . może mogłoby być trochę inaczej , może mogłoby być trochę jak dawniej , może moglibyśmy być dla siebie wsparciem i mogłoby być dobrze i mogłoby być fajnie , ale znów jesteśmy gdzieś indziej na starcie. Odzwyczaiłam się od pewnych rzeczy. Obco mi we własnych kątach. jestem świadom swoich wad ale Ty też popatrz w lustro. a teraz się zastanawiam czy to nie była przypadkiem miłość. czuję się jak idiotka, nic nie mogę zrobić. Lubię mocną herbatę.. nawet gorzką, kawę rozpuszczalną, czarne ubrania, srebro, torebki, wysokie obcasy, perfumy Naomi Campbell, bluzy z kapturem, obcisłe jeansy, szum morza, słońce, ciszę, głośną muzykę, lubię mieć dobry nastrój, lubię ludzi..choć czasem tylko z daleka, lubię mężczyzn, którzy mnie lubią, lubię być doceniana, lubię się zmęczyć.. żeby zasnąć bez problemu, lubię to czym się zajmuję, pisać czarnym długopisem, pisać w ogóle, uwielbiam czytać bez celu, spacerować w deszczu..uwielbiam deszcz zdecydowanie, lubię słowa na papierze, słowa do czytania, lubię róże, frytki, marzyć, mieć wytuszowane rzęsy, błyszczyk na ustach, ciepły wiatr na twarzy, powietrze po burzy, nocne światła miasta, Milkę jogurtową, kisiel wiśniowy, lubię Paulo Coelho.., lubię własny bałagan, lubię wiedzieć, uwielbiam Myslovitz, lubię..mieć satysfakcję z tego co robię, czerwone wino, Carlsberga, i wódkę Sobieski,duże miękkie fotele, lubię czuć, wspominać, Kocham Jego . zazwyczaj nie przeklinam i nie robię zamieszania. zazwyczaj w milczeniu znoszę twe gorzkie słowa. zazwyczaj się nie stawiam i jestem grzeczna. lecz dzis zrobię wyjątek od zazwyczaj. a zacznę od naplucia ci w twarz.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.