![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Siedziała na parapecie gdy do niej podszedł...
ot, i cała bajka.
![]() |
#1502 |
Raczkowanie
|
Witam was dziewczynki.. poniekąt moge powiedzieć, że jestem nowa..
Siedziałam na Opisach całymi dniami kiedyś ale niestety musiałam wyjechać za granicę do pracy a tam nie miałam dostępu do internetu.. także po 10 miesiącach powróciłam na nowo hehe.. Oczywiście wszystko nadrabiam a opisy macie cudne.. Wszystkie ![]() Pewnie żadna z Was mnie nie pamieta.. ![]() _________ Musze wierzyć w siebie to jedyny sposób skąd ten chłód, ta pieprzona obojętność? Za długo wierzyłam w zębowe wróżki, złote rybki, tęcze ze skarbami i czterolistne koniczynki. ![]() nie chcę by tylko szczęście mogło zaistnieć na zdjęciu. i co? mam mowic ze jest pieknie?No jest pięknie, jest wręcz kure_wsko pięknie Piep_rze dzisiaj fałszywy uśmiech, ___ nie popisałam się na nowy początek ale mam nadzieje że mi to wybaczycie ;***
#1503 |
Przyczajenie
|
sama nie mam weny ale mam pare fajnych z piosenek ; )
'Bez miłości zima w nas Wieje chłodem, lodem' 'Bez miłości zima w nas czarno-biała cała nie cieszy nic nawet sny są z lodu dziś.' 'Przyjdź do mnie więc jak ciepły dzień...' 'Obejmij mnie tylko tego jest mi brak przytul mnie mocno tak!' 'Miłość lód roztopi w nas <3' 'Nie odchodź już przegoń chwile złe... ' 'Dzień po dniu w świecie chłód Ale między nami nie ma go już.' w sumie to z jednej piosenki jest^^
#1504 |
Przyczajenie
|
coraz dalszy jesteś mi i znów nie znam cię.
uczę się oddychać. jak nie Ty, to kto mi pozostał?. ,Któregoś dnia ta plaża może zostać zmyta, ocean może wyschnąć, a słońce zgasnąć, ale tego dnia ja ciągle będę cię kochać. Zawsze i na zawsze. Obiecuje ci to.'
#1505 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ktoś tu happysad słucha ;D mrrau ![]() I wtedy powiem ci jak bardzo cie chce i wszystkie moje tajemnice.. Kiedy na horyzoncie miasta, wątły kształt . My się nie chcemy bić, my się chcemy..całować ! kilka tekstów z piosenek nowej płyty " MÓW MI DOBRZE " ;] <3
ale wy wiecie ;*
She lives in a fairytale Somewhere too far for us to find Forgotten the taste and smell Of the world that she's left behind my photoblog <- Edytowane przez red daisy Czas edycji: 2009-10-19 o 20:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1506 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Będe tęsknić ![]() ![]() ![]() Cytat:
kocham ![]() dla Ciebie wyskoczę z samolotu, bez żadnych zabezpieczeń
Edytowane przez Issuee Czas edycji: 2009-10-19 o 20:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Rozeznanie
|
![]() uważaj dzieciak komu o czym gadasz bo nieświadomie sam sobie cios zadasz nie cieszę się bo się nie cieszę, bo się nie ma z czego cieszyć Ich piękne oczy kuszą mnie zawsze kiedy myślę o Tobie mam rumieńce na twarzy
![]() |
#1508 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój Boże dziękuję każdej z Was bo wszystkie są cudowne. Jestem dobrej myśli. Szczerze nie liczyłam na taką pomoc, i nawet bałam się poprosić. Jesteście kochane... ![]() ![]() ==================== I dotykam Twojego imienia uwiecznionego w marmurze... I słyszę twój głos sprzed lat: "dopóki śmierć nas nie rozłączy". Zawsze wtedy uśmiecham przez łzy... "nie kochanie... nas nic nie rozłączy..."
![]() |
#1509 |
Raczkowanie
|
ciiri - cuuudowne ; ) dziękuję . ; * _mandarynka - dziękuje, przyda się na pewno ; ) ;* . _Panna_Migotka_ - jak to nie wyszło ; o dwa pierwsze zabieram , cudowna < 3 . _______________________ Jeśli możecie, chciałabym jeszcze więcej ; ) Wiem, że jestem marudna, ale potrzebuję < 3 . _______________________ ` nagle świat wydaje się takim idealnym miejscem
![]()
![]() |
#1510 |
Raczkowanie
|
po dość długiej nieobecności pojawiam się znowu ;-))
wiem , że o nic nie musiałabym prosić Boga gdybyś był obok , bo wtedy miałabym wszystko.
fuck you , i don't want you back. Edytowane przez uwielbiaj Czas edycji: 2009-10-19 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Zadomowienie
|
A coś o tym że ostatnio mam wszystkiego dość,
że się na wszystkich zawodzę, na przyjaciołach szczególnie, że czuje się jakaś niepotrzebna,niewidoczna? . Moja pierwsza prośba,taka malutka.. Liczę na każdą z was z osobna,bo wszystkie tutaj jesteście cudowne. _________________________ ___ -Kocham Cię! - Co Ty pieprzysz!? Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2009-10-19 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1512 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
piękne ![]() ![]() ale miałam nadrabiania...pędzicie jak oszalałe! ![]() ![]() ____________ Nearly can't wait to have you by my side again. Dlaczego jesteś tak okrutny? Dlaczego kazałeś mi odejśc?? Na coż mi piękna pogoda,kiedy Cię nie mam... Chcę miec burzę z piorunami,to pasuje do mojego nastroju! Always dreaming of you...day and night... Kiedy Cię nie ma zupełnie mi odbija... Czy może byc coś ważniejszego od nas? widocznie dla Ciebie tak... Do you still love me? Pamiętasz jeszcze nasze pierwsze spotkanie?? Witaj w moim poronionym świecie... Zmęczenie sprawia, że nie jestem w stanie myślec.Dlatego tak często staram się byc zmęczona,by nie myslec o Tobie... Kocham jak to łatwo powiedziec.Szkoda że tylko powiedziec... Podejmowanie jakichkolwiek decyzji napawa mnie lekiem,że źle zadecyduję,zwłaszcza że podejme złą decyzję w stosunku do Ciebie... Wiem co do mnie czujesz,lecz ja nie powiem Ci tego samego.Już nie...wyleczyłam się z tej chorej miłości do Ciebie..raz kochasz raz nie...Ja już wiem... Wszystko mnie boli...Moje ciało,moje serce,moja dusza....znawet moj mozg...Czy mózg może bolec?? Może...z nadmiaru myśli o Tobie...
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman Edytowane przez Artistic soul Czas edycji: 2009-10-19 o 20:46 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Raczkowanie
|
dziękuję za pochwały pindzioły ![]() ![]() mam ☠☠☠☠☠☠☠ca na Twoim punkcie. Od początku świata każdy wiek miał swoje wynalazki. W ostatnim stuleciu uczyniono więcej zadziwiających odkryć niż w wiekach poprzednich, odkryć coraz cudowniejszych. Na razie ludzie nie chcą uwierzyć, że można dokonać czegoś nowego, później zaczynają ufać, że można tego dokonać, później widzą, że się dokonuje, na koniec dokonuje się czegoś, a ludzkość dziwi się, że nie zrobiono tego już przed wiekami. Jednym z ostatnich odkryć naukowych doby obecnej jest to, że myśl - po prostu myśl - może być równie silna jak bateria elektryczna, równie dobroczynna jak promienie słoneczne, lub zabójcza jak trucizna. Przejmowanie się i trawienie w myślach smutnych lub złych jest tym samym, co zakażenie organizmu, na przykład zarazkiem szkarlatyny. Skoro też tylko dopuści się do osiedlenia takiej myśli na stałe, wówczas może to być ze szkodą na całe życie. Gdzie róże, chłopcze, posiejesz, Nie mogą zakwitnąć osty. idź zobacz czy Cię nie ma w moim sercu. ![]()
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
Mam problem wagi sercowej. To jak nawias. Najpierw trzeba go rozwiązać, żeby móc zając się resztą.
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Rozeznanie
|
uśmiech to już połowa pocałunku.
deszczowe wtorki, które przyjdą po niedzielach. zbieram październiki i maje...czasem grudnie. nie widziałam cię już od miesiąca. i nic. jestem może bledsza, trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca. lecz widać - można żyć bez powietrza. rozczarowuje. ja ci mówię, że jesteś dupkiem, a Ty, że mnie lubisz. co jest z tobą nie tak?! na co komu obcych kropel deszczu szept? |
![]() ![]() |
![]() |
#1516 |
Zakorzenienie
|
<333
czekanie to oddechy odciśnięte na szybie.
chcesz ze mną żyć, a przełamujesz moje serce na pół. zaciągam się tobą choć przecież nie palę. wypełniasz mi płuca, roznosisz się po krwi. kaszlę. zamknij mnie w swoich dłoniach i chuchnij na szczęście. |
![]() ![]() |
![]() |
#1517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
_________________________ _________ `czasem widzę rzeczy, których nie chciałabym widzieć.. `to, co było w Tobie - umarło. to, jaki byłeś naprawdę - umarło. `wierzyłam tak.. wierzyłam, że znalazłam szczęście! `jesteś łzą, która nie potrafi wyjść, choć.. coraz trudniej ją też kryć. `nie łam mi serca. `zgasło wszystko. `i nie rozumiem. pewnie nigdy nie zrozumiem, czemu taki jesteś. tęsknię za Tobą, tęsknię za tym, kim byłeś kiedyś. tęsknię za tym, kim byłeś, kiedy Cię poznałam. `kiedyś zrozumiesz, ile znaczył dla mnie każdy gest. `znowu przyszło mi płakać. za to, że chciałam się śmiać. ![]()
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2009-10-19 o 20:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Raczkowanie
|
dziękuję dziewczyny za pochwały, coś tam mignęło. ;* -pogotowie? proszę szybko na jesienną 6/32. to pilne !-proszę się uspokoić, zaraz kogoś wyślemy, a co się właściwie stało ? -serce mi pęka.. </3 ....... bez Ciebie jestem skazana na pobyt w czterech gumowych ścianach i kaftanach.
#1519 |
Raczkowanie
|
-Nie płacz.
-Nie płakać? A mogę Cię o coś prosić? -Możesz. -W takim razie nie oddychaj. Potrafisz?
![]() |
#1520 |
Przyczajenie
|
dziewczyny, pomocy! bardzo podoba mi się pewien chłopak, rozmawiam z nim i w ogole a swoim opisem chciałabym dać mu do zrozumienia ze mi na nim zalezy i mam zamiar sie za niego brac;p ale nie tak w prost dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Rozeznanie
|
Bo zakazane smakuje lepiej . Miłość kupiona po przecenie . Od czasu do czasu jeszcze szpetnie coś na dobranoc . Zostawiłam go : takiego bezradnego , samotnego , opuszczonego i zawiedzionego . Takiego jakiego on kiedyś mnie zostawił . Ej , serce mi pęka ! Temu panu już dziękujemy . Gdybym miał wybierać pomiędzy kochaniem Cię, a oddychaniem, użyłbym ostatniego oddechu by powiedzieć Ci 'Kocham Cię' . ![]() Nie ma Cie . A może nigdy tak naprawe nie było . Nie podchodz ! Nie mów ! Nie pisz ! Nie dzwoń ! Nie patrz ! Zapominam ..
#1522 |
Raczkowanie
|
Wybudowaliśmy dla siebie klatkę - cywilizację - gdyż byliśmy zdolni do myślenia, a teraz musimy myśleć, ponieważ jesteśmy zamknięci w klatce. Wiem, że na zewnątrz jest świat prawdziwy; trzeba tylko wydostać się z klatki.
Tęsknię za tobą, tę tęsknotę jak ból czuję w skórze, w gardle, z każdym oddechem mam uczucie, jakbym wdychał pustkę w piersi, w których już cię nie ma. Czy zastanawiał się pan kiedyś, jak silnie związani jesteśmy z przeszłością? Niekoniecznie naszą. Zresztą cóż to jest nasza przeszłość? Gdzie są jej granice? To jest coś w rodzaju bliżej nieokreślonej tęsknoty, tylko za czym? Czy nie za tym, czego nigdy nie było, a co jednak minęło? Przeszłość to tylko nasza wyobraźnia, a wyobraźnia potrzebuje tęsknoty, wręcz karmi się tęsknotą. Przeszłość drogi panie nie ma nic wspólnego z czasem, jak się sądzi. Już nie z nim, ale z łzami, już nie ze mną, ale z nią. Siedziała samotnie, rysując na szybie serce i myśląc o Nim. Miłość jest jak obrączka – bez początku i bez końca Jesteś obok, czuję Twój odech, ciepło Twojego ciała, czuję a tak bardzo brakuje mi słów. Mam nas kochać za dwoje? Ktoś rozszarpał moje serce i pozostawił na pastwę krwi. Pozwól mi uwierzyć, że miłość istnieje nie słowami, czynami, rozumiesz? Seks jest jedną z dziewięciu rzeczy potrzebnych do reinkarnacji. Słuchaj dużo, mów mało. Bo nasze serca nie są sobie przeznaczone.
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Raczkowanie
|
ty do niej z kwiatkiem -
ona kwiatek zetnie . ![]() gdzieśś mi tam mignęła pochwała od Artistic soul . . ![]() a koło pochwał - szczególnie od tak uzdolnionej osóbki, to ja obojętnie nie przejdę ;P dziękujęę .! ![]() ![]()
![]() |
#1524 |
Raczkowanie
|
i zwykle chichraliśmy się w głos kiedy rosa łaskotała nas po stopach ale któregoś pięknego dnia
zaraz przed tym jak wszystko trafi szlag sięgnę do pamięci dna i stamtąd wyciągnę ten ślad przepraszam ale mam faze na happysad ; ]
#1525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj obecny: "Jeśli pozwolę Ci być tym jedynym, uwielbianym...Zrobisz wszystko? Bądź tym jedynym, którego szukam"
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
na szczęście wizaż jest ![]() p.s . ty jesteś moją najmilszą rzeczą każdego dnia ![]() ----------------------------------------- patrzyłam Ci w oczy . lecz nie widziałam dawnego uczucia tylko własne odbicie . odchodząc potykałam się o rozczarowanie i płakałam nad tym co mogło lecz się nie zdarzyło . wolisz słodzić, niż pieprzyć prawdą . żeby nie jeść samej , jem z telewizorem . ![]() I want to feel your pulse on mine . /chcę poczuć bicie twego serca./ I'm folded in the bread u made . /jestem składnikiem chleba, jaki zrobiłeś./ just treat me like a stolen glance to yourself . /traktuj mnie jak skradzione spojrzenie na siebie./ I'm a peasant in your princess arms . /jestem wieśniaczką w twoich książęcych ramionach./ u slip into my arms . /wślizgnąłeś się w moje ramiona./ I want the smoky clouds of laughter to swim about me forever more ./chciałabym aby przydymione chmury śmiechu pływały wokół mnie bez końca./ from the edge of Ireland shout out loud so they could hear it in America 'it's all for u' . /z krańca Irlandii krzyknę głośno, więc będą mogli usłyszeć w Ameryce 'to wszystko dla Ciebie'./ the shells crack under our shoes like punctuation points . /muszle pękają pod naszymi butami jak znaki interpunkcyjne./ .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-10-19 o 23:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1527 |
Zakorzenienie
|
chocapic dziękuję, ale to Tyś jedną z najlepszych
![]() i to spojrzenie w oczy, które warte jest wszystkiego. popatrzeć za siebie i zrozumieć to wszystko. malować rzęsy zapachem Twojej skóry... i chyba nie potrafię powiedzieć, że nie chciałabym Ciebie mieć. i absolutnie nic nigdy między nami nie było. - dobrze, to skoro już go o tym przekonałaś to teraz spróbuj przekonać siebie...
#1528 |
Zakorzenienie
|
Lubię być w Tobie zakochana..
moje sny , są jak okrutny żart . Drwią ze mnie . Mam urojenia... Co było dalej ? ... Kocham Cię ? Tęsknie ? Zaburzenia emocjonalne.. to delirium . serca i umysłu . To Ty dałaś życie mi , słyszysz ?! Mi .. ! I swoim ciepłym słowem swojej bezcennej siły... and I don't think I am who You want me to be. / i nie wydaje mi się żebym była kimś kim chcesz abym była . nie masz już sucho , lubisz to suko! Kiedy przestałeś się przejmować ?
![]() Edytowane przez xMalenKaaa Czas edycji: 2009-10-20 o 05:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1529 |
Rozeznanie
|
chcialam byc- tak o Ciebie, tylko nicki pomylilam ;*
_Panna_Migotka_ - i w twoją stronę również ;* guziki xd- zachwycasz ![]() Nie tak miało być? Musiało. Bo on tak chciał. Dla Ciebie mogę zrobić wszystko, nawet sprzedać ciało za tanie wino pod cieniem latarni. Nie zostaniemy przyjaciółmi. Nie, nie jest mi przykro. Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa... I którego nic nie spotyka. uciekajmy, mamy jakieś pieniądze, znajdźmy jakiś motel, kupmy odgrzewaną pizzę z mikrofali i frytki, a przede wszystkim dwie butelki wina, i wejdźmy do wanny, umyję cię, scałuję z ciebie wszystko, umyję cię, wytrę ręcznikiem, położę do łóżka, i zacznę całować, i mówić ci, opowiadać cały świat. Nigdy nie mogłam pojąć, czym właściwie jest feminizm; wiem tylko, że ludzie nazywają mnie feministką, kiedykolwiek wyrażam uczucia odróżniające mnie od wycieraczki do obuwia lub prostytutki. Jest po ludzku niemożliwością wybaczyć słowa, które ranią; można je zapomnieć - oczywiście mimowolnie. U podstaw ubytków pamięci leży instynkt samozachowawczy. najpierw chowa pod łóżko w pudełkach po butach. po kilku tygodniach/miesiącach/latach wyjmiesz, otworzysz, i stwierdzisz, że naprawdę już nie pamiętasz. gruba kreska narysuje się sama, i będziesz w stanie opróżnić pudełka, i odkurzyć pod łóżkiem. sprawdzone. z punktu widzenia mężczyzny, każde jego zachowanie jest drobiazgiem, nawet jeśli wyszedł po papierosy i wrócił po trzech latach.
#1530 |
Wtajemniczenie
|
Mama Ci mówiła będziesz przez niego płakać. z dnia na dzień coraz gorzej. coraz bardziej. przecież wiesz.. Reprezentujesz wszystko za czym tęsknie, wszystko czego pragnę... Pomyśl...czy bylibyśmy razem szczęśliwi, gdyby nie pojawiła się ona?! wtargnął w jej życie, nie pytając o pozwolenie... Nie znoszę siebie samej za to,że nie mogę Cię nie znosić... Dopiero wówczas, gdy go straciła, zdała sobie sprawę, że to TEN... Nie umiała spoglądać na innych, nie umiała im posyłać uśmiechu, nie odczuwała takiej potrzeby. Nawet nie chciała... ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.