|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Cytat:
|
|
|
|
|
#2252 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Lejdiski Kochane
Poczytałam też w necie i tak samo piszą , a czasami dziwnie może ale ciężko, bo już nie wiadomo co robić z takimi tycimi łapkami (też już parę razy tak głęboko widać sobie paluszki Jacuś wepchnął, że o mało by nie Wkładam Mu gryzaczki, grzechotki, no ale to tylko chwilka, bo nic nie przebije... rączki! A co myślicie o smoczku? Bo Jacuś go nie zna i już myślałam, że wtedy trzeba go dać - no ale Wy tu piszecie i na necie, że nawet smoka i tak wypluwały żeby rączkę "pojeść", no to może lepiej Go już nie uczyć, skoro 3 miesiące już wytrzymał bez, nie??? Różnie czytam i słyszę - jedni, że łatwiej się od "rączki" oduczyć niż smoka, inni że zupełnie na odwrót - - - - a ja ponoć b. długo nie chciałam zrezygnować ze smoczka, więc może stąd me opory i big wątpliwości? A Wy co sądzicie??? Domi i Misia - trzymam za Was, Każda wie za co Ojej - ależ znów liże łapkę - lecę sprawdzić, bo może już jest teraz głodny, bo chyba jakoś tak już trochę czasu minęło i jeść zdaje się, że powinien - - to na razie Syluś - chyba lepiej nie szczepić!? Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-11-06 o 11:17 |
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lezalam pod ktg, zadnych skurczy nie mam
pytalam sie poloznej czy jak sie ma bakterie to czy daja antybiotyk przy porodzie, to mowila ze zalezy. I zeby nei czytac w necie nic.Kurde jakos sie przestraszylam i ciagle o tym mysle, wiec sie nie dziwie Jane, ze panikowala
|
|
|
|
#2254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Kuba zaczynał ssać kciuka i go oduczyłam ale jak pisałam on nie akceptuje smoka Cytat:
|
||
|
|
|
#2255 |
|
Zadomowienie
|
hej
Misia życzę Ci z całego mojego serduszka, żeby wszystko było tak, jakbyś chciała. Domi Vcelka nie testuje, bo wiem, że w moim przypadku to jest bez sensu. Niop, i nudzę się. Paw pojechał do pracy i będzie dopiero około 22 |
|
|
|
#2256 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dostepna i zaczeli juz masowo szczepic. zaczeli od grup zwiekszonego ryzyka czyli kobiety w ciazy, dzieci, ze slabym systemem immunologicznym, cukrzycy itp itd. Oczywiscie mozna odmowic Cytat:
.Ja na twoim miejscu nie dalabym juz chyba smoka skoro tyle bez niego wytrzymal. No chyba ze zaczalby ssac kciuka to wtedy napewno ![]() Ja nie narzekam na smoczka bo naprawde duzo mi "pomaga" Domi z wlasnego doswiadczenia wiem ze jak sie czlowiek oczyta na necie to potem taka panikuje ze szok. Ludzie lubia wyolbrzymiac, takze nie czytaj tylko posluchaj lekarzy. Oni znaja sie na tym najlepiej. Lece zmienic pieluszke
|
|
#2257 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2258 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już poćwiczyłam, zrobiłam sobie herbatkę truskawkową z wanilią
![]() Domi nie czytaj to co piszą inni w necie, ja się już nie raz przekonałam, że ludzie lubią wyolbrzymiać i pamiętaj, że każdy przypadek jest inny i każdy organizm inaczej reaguje. Lekarze zajmą się Tobą również po porodzie i będzie wszystko dobrze. Nie zadręczaj się tym - Jane też się martwiła, a wszystko było ok. Zaufaj lekarzom. Syla ja też bym się nie szczepiła, to co nie sprawdzone to lepiej uważać. Ostatnio czytałam, że 2 osoby umarły, bo się zaszczepiły szczepionką, która nie była do końca zbadana.
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czekam na obiad
nawet nie wiecie ile ja jem. Narazie roztsepow nie mam a to koniec 8ego miesiaca, oby mnie nie dopadly ale pal licho z rostepami, teraz martwie sie to baktieria. Ale jak tam czytalam w karcie to byla napisana ta bakteria i jeszcze cos po lacinsku na C i pisalo nieliczny wzrost. To moze wystarczy zwalczyc tylko tym antybiotykiem, co mi teraz daja. Bo jak przeczytalam na necie, ze dziecko moze sie nabawic zapalenia opon mozgowych to sie zalamalamMamusie uzywalyscie spirytusu do pepka czy fioletu? podobno fiolet lepszy ![]() Wczoraj zaczelam 35 tydzień, ale lekarze licza skonczone tygodnie wiec nawet nei zmieniam tego. Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-11-06 o 12:20 |
|
|
|
#2260 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
robię ciasto wiewiórka.. i z mamą tort, rodzice mają jutro 33 rocznicę ślubu ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- mmmm pycha
|
|
|
|
|
#2261 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do pepuszka u nas zdecydowanie polozna polecal spirytus... a pepuszkowi zajelo chyba 6 dni zeby odpasc Wiec nparwde szybciutko
|
|
#2262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do szczepień....to jest dość trudny temat bo przy szczepieniach zawsze pojawia się jakieś "ale".... szczepienie na zwykłą grypę też nie jest takie fantastyczne jak by się miało wydawać bo nawet lekarze mówią, że jeżeli w określonym czasie (nie pamiętam ile ale chyba 2 tygodnie) spotkasz osobę chorą to możesz tą grypę przechodzić ciężej niż osoba nie zaszczepiona....Ja jestem ciekawa jak u nas w Polsce rozwiąże się sytuacja szczepień bo mój mąż jest w grupie ryzyka...jak pisałam pracuje w służbie zdrowiaMoże do dziwnie zabrzmi ale tak się wkur**łam na własne dziecko, że lepiej nie mówić |
|
|
|
|
#2263 |
|
Zadomowienie
|
Moja mama o ciąży ze mną dowiedziała się w 5 miesiącu
Miała mieć operację i pani chirurg zauważyła, że nie ma wszystkich badań tzn. tylko od gina. I mamusia już w szpitalu, przed operacją poszła. A gin do nie : Dlaczego pani nie powiedziała, że jest w ciąży?A mama mając skończone 40lat, myślała, że już przekwita. Bo kilka dni wcześniej skończył jej się okres. Coprawdą bardzo skąpy ale był. ![]() No i od tamtej pory wiedziała już o mnie. Brzuch jej urósł dopiero w 8 miesiącu, więc była duza niespodzianka. Aha, przeze mnie mama miała usuwanego włókniaka spod brwi w znieczuleniu miejscowym. Do dziś mi to wypomina. Oczywiście w żartach. |
|
|
|
#2264 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem, że to normalne jest w sumie bo mam przykład po mojej siostrze i jej córce która ma 5 lat ale czasem to mi głupio, że się wkurzam na takiego malucha (bo Kubuś ma dopiero 8 miesięcy) |
|
|
|
|
#2266 |
|
Wtajemniczenie
|
Mmmm, co to za herbatka? Jakis gotowiec czy sama robilas?
Domi nie kupuj tylko tych chusteczek do pepka bo sa do Moj maz zaczal remont przedpokoju. Super bo juz nie moglam sie doczekac, ale nienawidze remontow i mam nadzieje ze szybko go skonczy. Gorzej ze pomyslow na urzadzenie brak
|
#2267 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tadzia to Ci dopiero mama miała niespodziankę jak się dowiedziała w 5 miesiącu, że jest w ciąży. Chyba przeżyła lekki szok, ale za to jaki fajny szok. A tak w ogóle to ja Cię nie mam na NK ( wyślij swoje namiary na PW ) Alkamor nie ma sie co denerwować na synka, na pewno nie zrobił tego specjalnie. A spodnie wypierzesz sobie. Syla to gotowa herbatka z Herbapolu ( herbaciany ogród ). Ja teraz piję tylko takie bez dodatku czarnej herbaty.
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-11-06 o 12:52 |
|
|
|
|
#2268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2269 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Alkamor ja tez wybuchowa i mialam obawy bedac w ciazy czy bede miala cierpliwosc do dzidzi i jak na razie mam . Wczoraj moja niunia plakala, dlugo jak na nia i w dodatku pierwszy raz a ja spokojna jak aniol . Nawet sie smialam tak mnie tym wszaskiem zaskoczyla![]() Tadzieusz ja tez nie mam cie na nk. Dane prosze
|
|
#2270 |
|
Zadomowienie
|
Vcelka Twój mąż jest wojskowym??
---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Syla NK poszła. Vcelka a masz w znajomych gusiaka? Bo ja właśnie jestem u vcelki, ale nie wiem cz to Ty ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Syla, Vcelka znalazłam Was i zaprosiłam
|
|
|
|
#2271 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak
Już zaakceptowałam zaproszonko - dzięki
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to przemywamy pepuszek spirytusem i jałowymi gazikami?
bo waty podobno nie pchac, bo pozostawia te kłaki... |
|
|
|
#2273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja dzisiaj po pracy połaziłam trochę po salonach z sukniami, widziałam sporo ładnych, ale wstrzymuję się do stycznia jak nowe kolekcje będą. Ale na prawdę można dostać zawrotu głowy.Wczoraj wieczorem było super. Zrobiłam sałatkę z kurczakiem i kupiłam winko(było niedobre jak nie wiem co, chociaż pani w sklepie zachwalała)i oglądaliśmy filmy. Super. Jak ja już chciałabym żebyśmy tylko we 2 mieszkali ![]() Misia i więcej nic nie mówięDomi żebyś jutro wyszłaZuzia,zgadzam się z dziewczynami, pokombinuj coś z pracą, moze się uda i razem zamieszkacie ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
ja przemywałam patyczkiem do uszu zamoczonym w spirycie
|
|
|
|
#2275 |
|
Wtajemniczenie
|
Gusiak cieszę się, że wieczór wczoraj się udał
A co do sukien ślubnych, to podobno teraz w salonach są niezłe obniżki i można niezłe cacka kupić za niewielkie ceny. Bo suknie z nowej kolekcji to już pewnie niezły wydatek. Chociaż ja się w ogóle nie orientuję w cenach, bo ja juz tak dawno się tym nie interesuje.Kochane idę troszke poleżeć, bo ciągłe siedzenie przy kompie niezbyt dobrze mi robi na plecki. Będę później Pa
|
#2276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
w związku z moimi zaplamionymi spodniami podjęłam trudną decyzję o wyjściu na spacer w spódnicy
jakbyście w radiu albo TV słyszały o dinozaurze albo smoku to ja
|
|
|
|
#2278 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2279 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak możesz głuptasie tak mówić ![]() ![]() ![]() Gusiaczku, bardzo proszę nie nazywać mnie szpiegiem. Mam koszmarne wspomnienia z dzieciństwa związane z moją sąsiadką, na która tak mówiliśmy. Ja poprostu jestem zaradna
|
|
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
laski byłam z ały u lekarza i ały waży tylko 7100
troszkę mało odrazu poszła z ni na badanie krwi wyniki na takie sobie ja w jego wieku wazyla 7500 a bylam chuda.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:24.

, a czasami dziwnie może ale ciężko, bo już nie wiadomo co robić z takimi tycimi łapkami (też już parę razy tak głęboko widać sobie paluszki Jacuś wepchnął, że o mało by nie
Wkładam Mu gryzaczki, grzechotki, no ale to tylko chwilka, bo nic nie przebije... rączki!
- - - - a ja ponoć b. długo nie chciałam zrezygnować ze smoczka, więc może stąd me opory i big wątpliwości?
pytalam sie poloznej czy jak sie ma bakterie to czy daja antybiotyk przy porodzie, to mowila ze zalezy. I zeby nei czytac w necie nic.

Mój Kuba zaczynał ssać kciuka i go oduczyłam ale jak pisałam on nie akceptuje smoka 

. Wczoraj moja niunia plakala, dlugo jak na nia i w dodatku pierwszy raz a ja spokojna jak aniol

i więcej nic nie mówię
jakbyście w radiu albo TV słyszały o dinozaurze albo smoku to ja