![]() |
#2251 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Widziałyście dziewczyny program motywacyjny na kampanię 17/2009 /W HT/ ;
przy zakupie 2 perfum drogich /today itp/ oraz 2 produktów anew gratis zestaw ''ekskluzywny'' tusz s/shock eliksir anew edt 12 ml CH LACROIX torebka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie wprowadzają oszczędności, tylko czemu akurat naszym kosztem. Jak zaczęłam z avonem to bardzo byłam zdziwiona, że za próbki i torebki każą nam płacić, przecież to jest dla nich żywa reklama jak ktoś idzie z reklamówką avonu po ulicy. Te różowe to jeszcze rzucały się w oczy ale tych eko plastikowych to wogóle nie widać, że to avon, to już te papierowe są bardziej widoczne. Zmiany zawsze są wprowadzane jak się zmienia góra bo wiadomo każdy ma jakiś pomysł, niekoniecznie dobry, albo jemu tez coś narzucają. Tylko czemu ucinają to co dobre i do tego jeszcze podnoszą wymagania zamiast wspierać tych, którzy tak naprawdę tworzą avon i zarabiają na ich pensje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15602285]Widziałyście dziewczyny program motywacyjny na kampanię 17/2009 /W HT/ ;
przy zakupie 2 perfum drogich /today itp/ oraz 2 produktów anew gratis zestaw ''ekskluzywny'' tusz s/shock eliksir anew edt 12 ml CH LACROIX torebka ![]() ![]() ![]() Nooo Elegancja torebka....na upominki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15602285]Widziałyście dziewczyny program motywacyjny na kampanię 17/2009 /W HT/ ;
przy zakupie 2 perfum drogich /today itp/ oraz 2 produktów anew gratis zestaw ''ekskluzywny'' tusz s/shock eliksir anew edt 12 ml CH LACROIX torebka ![]() ![]() ![]() taaaa, faktycznie program motywacyjny. Wszyscy się rzucili na zapachy w katalogu 16 bo był dobry upust i teraz na pewno coś sobie z nich kupią po wyższej cenie i jeszcze do tego jakieś 2 produkty z anew. Chyba im się coś pomyliło. No i ta elegancka torebka ma nas chyba przekonać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No nie bardzo sie zgodzę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Raczkowanie
|
mam taka nietypową prośbę do liderek
![]() brała któraś z Was udział w konkursie hmmm... chodziło tam o przyrost kadry, gdzie było do wygrania w zależności od osiągnietego poziomu srebrna bransoletka z charmsami, złota bizu firmy apart i weekend w spa? jesli tak prosze o kontakt na priv bo mam pytanie ![]()
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() takajedna ale te białe biodegradowalne ci się bardziej podobają ? Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-12-01 o 14:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie też nie powinno być problemu w zdobyciu wymaganych zakupów, szkoda tylko że ta oferta jest limitowana.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Raczkowanie
|
a jest gdzies ulotka tego programu motywujacego? ja pierwsze o nim slysze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W drugim, że mam zostawić na paparecie to sobie wezmą.... zobaczymy czy będzie jakis rezultat. [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15602285]Widziałyście dziewczyny program motywacyjny na kampanię 17/2009 /W HT/ ; przy zakupie 2 perfum drogich /today itp/ oraz 2 produktów anew gratis zestaw ''ekskluzywny'' tusz s/shock eliksir anew edt 12 ml CH LACROIX torebka ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ale jedna droga wodę biorę ja na prezent a na druga dałam spory opust (bo rodzina)
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
CZeść. Słyszałam przed chwilą w radiu wiadomość,że dom mody CHRISTIAN LACROIX, zwalnia masę osób, zostawia 11 (jedenaście!!!)
Kryzys ![]() ![]() Ps. U mnie torby na upominki w stanie niezłym choć mogłoby byc lepiej. Udanego katalogu 17 życzę.Ja zaczyna dopiero zbierac od jutra.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest link do wątku katalogowego gdzie ashiva w pierwszym poście na tej stronie wkleiła link do HT 17 ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post15565276 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki..
kurcze myślałam że wczoraj dostanę paczuchę z kat 1 ostatni termin...a tu cisza ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 |
Raczkowanie
|
A na kiedy masz dostawę regularną? jak na wczoraj to dzwoń na info. Bo mogła gdzieś zaginąć....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Raczkowanie
|
Kochane, a wiecie moze jak to jest z gazetkami z produktami netto?
Czy one ida na cala Polske? Bo moja znajoma kk, ktora mieszka ok 30 km ode mnie przyniosla dzisiaj ten katalog, ktory ja juz mam- 2/2010 i do tego miala ulotke netto, ktorej ja nie mam. Zastanawiam sie wiec czy gdy spisze kody tych produktow, to bede mogla je bez problemu zamowic?
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Raczkowanie
|
A ja mam pytanie z innej beczki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2270 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zaczynam się o siebie martwic, jak tak dalej pojdzie, to bede musiala isc na jakis odwyk kosmetykowy. Czy moze to mija z biegiem czasu? ![]()
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I Avon dobrze o tym wie wprowadzając co katalog masę nowości ![]() ![]()
![]() |
#2272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale ostatnio już się troszkę uspokoiłam, postanowiłam chociaż przez kilka katalogów zarabiać- nic nie kupując ![]()
![]() |
#2273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez sobie to obiecuję, ale suma sumarum zawsze cos wpadnie (lub troche więcej..) bo przecież mi się kończy albo cena taka atrakcyjna a i tak zużyje (kiedyś), albo co gorsza wycofuja i już nie będzie ![]()
![]() |
#2274 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja zawsze dodaję katalogi do poprzednio zamówionych kosmetyków, nowe katalogi daję dość szybko-klientki są zadowolone , mają zawsze świeżutki katalog, czasami moga porównac sobie ceny ze starego kat jak i nowego. ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
Faktycznie, bywa tak ![]() ![]() ![]() Ale jak ja sobie coś obiecam, to staram się trzymać tego- i jakoś daję rade, tym bardziej że fajnie jest kupić sobie za zarobione pieniążki jakis ciuszek ![]() a jak cos wycofują co uwielbiam to też robię zapasy ![]()
uzależniona od kawy latte ![]() ![]() szczęśliwa mama Kubusia ![]() ![]() Edytowane przez 83evelinka Czas edycji: 2009-12-01 o 17:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Zadomowienie
|
Pozostaje jedno stwierdzenie
![]() ![]() ![]()
#2277 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jesli ta goraczka kosmetykowa nie przechodzi, to bede chyba zmuszona zmienic mieszkanie, bo moje, choc nie jest az tak male, to jednak juz powoli nie chce miescic moich kosmetykow, ciuchow i... silowni mojego faceta ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() avon mam doslownie wszedzie, wszyscy z rodziny mają gratis produkty czy chca czy nie chca ![]() cóż taki smutny żywot ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.