|
|
#2221 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich.....
Jestem troszke zdołowana......katalog 17/2009 to jak narazie u mnie straszna porażka Mam zamówionko na ok. 50 złotych Miałam taki mały planik....żeby zapytać Panie w mojej piekarni czy mogłabym zostawić im katalog z Avonu do obejrzenia,że idą święta, czas prezentów...itp....ale (ja głupia) wstydzę sie jakoś |
|
|
|
#2222 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
u mnie też lipa ale mam nadzieję, ze po moim sms-ie przypominającym coś się ruszy ![]() chociaż szczerze mówiąc, to mi sie też 17-stka nie za bardzo podoba
|
|
#2223 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie jak narazie zamowienie na 100 zł ale trzy ososby zadeklarowaly sie na zamowienie, tzn wypytywaly o niektore rzeczy wiec wiem ze do tej 300 raczej dobije, chociaz wporownaniu do 1200 zł to mało si wydaje
ale ogolnei slyszlalam opinie od klientki ze ten katalog jest jakos mniej swiateczny od poprzedniego
|
#2224 |
|
Raczkowanie
|
u mnie również strasznie .... chciałam 17 puscic w pierwszym terminie zeby na spokojnie było przed swietami ale ehh mówi sie trudno
najwyzej zamówie mniej dla siebie :P obecnie nieco powyzej 100 zl masakra jak na poprzednie zamowienie :P
Edytowane przez anulkaandzia Czas edycji: 2009-12-01 o 08:34 |
|
|
|
#2225 |
|
Raczkowanie
|
Masakra jakaś z tym katalogiem....u mnie bardziej się rzucili na kat 16/2009
|
|
|
|
#2226 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 230zł od 4 klientek... też uważam że 17 jest do biore dla siebie tylko płyn do kapieli z okładki i żel pod prysznic te truskawkowe
|
|
|
#2227 |
|
Raczkowanie
|
W sumie mam jeszcze pare kat do rozdania. Ale wiedziałam, że ciekawie nie będzie. K15 i K16 to były wielkie zakupy. To teraz chyba logiczne, że chwilowy zastój.
Jeszcze zrobie pokaz kosmetyczny w nast tygodniu. Może to mnie jakoś wspomoże. Wiem, że u siostry też nie ciekawie. Oj, nawet mama, która wyposaża w AVON całą swoją firmę narzeka.... więc chyba jakiś taki okres (a niby nie ma kryzysu:P) |
|
|
|
#2228 |
|
Zadomowienie
|
Hejka!
![]() U mnie tez słabizna... zaledwie na 300 zl zamówionka
|
|
#2229 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież edycja Avon Club kończy się dopiero z końcem katalogu 12/2010(lub 14/2010 trendsetter) więc masz jeszcze dużo czasu by się postarać "Przynajmniej na te 2 katalogi z prezentami 1kę i 2kę miałabym 30%" możesz wyjaśnić to zdanie, bo nie bardzo rozumiem co ma oznaczać??? Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2009-12-01 o 09:17 |
|
|
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj dostałam paczuszki i niestety kilka rzeczy mnie zaskoczyło:
-kurier (avonowy) zostawił paczki na podwórzu i kazał pilnować panu, który przyjechał po cos do taty (akurat nikogo nie było a ten pan czekał na tate) kurierowi sie bardzo śpieszyło i nie miał czasu czekać -brakowało 2 kosmetyków (korekta zrobiona i jakoś zaskoczenia w avonie nie było, nie wypytywali o nic) -zamiast tuszu pełnia rzęs był super podkrecający (j.w) nie ma jak świąteczne paczki z avonu. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2232 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A czy któraś z Was używała maseczki do włosów Himalajskie Jagody Goi- na SPA jest spora promocja i jeśli by była porównywalna z maseczką śródziemnomorską to bym wzięła- mogę poprosić o opinie? Edytowane przez mode24 Czas edycji: 2009-12-01 o 09:51 Powód: dopisano: |
|
|
|
|
#2233 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A, że bedę tak jak pisałam w tym czasie troche w szpitalu, trochę w domu w łóżku, wiec zamawiac będę tylko dla siebie i wolałabym wiadomo zapłacić mniej niż więcej. A Avon Club gwarantuje upust 30%
|
|
|
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2235 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie z zamówieniami jest nieźle
brakuje mi jeszcze 12 zł zeby dobić do 500zł ale myśle ze spokojnie sie uzbiera do jutra
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardziej nawilża),ale śmiało polecam. Zapach ma leciutki, nie intensywny, jak na średnie opakowanie jest wydajna.Po jej użyciu włosy są w miare nawilżone i łatwo się rozczesują. Napewno jeszcze ją zakupię.![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Kobietki,mam pytanko odnośnie "Brozującego balsamu do ciała" z serii SSS. Ostatnio ukazał się on jako nowość w kat 13 (str138) i od tej pory juz go nie ma w katalogach. Moja klientka bardzo chciałaby go zakupić ponownie, ale sama nie wiem czy juz wycofali ten produkt, czy tez sie jeszcze pojawi w którymś katalogu (może w 03)? zaznaczam,że nie było przy nim żadnego dzwoneczka..A może ten nowy połyskujący mineralny balsam zastepuje jego? Jak cos wiecie, to dajcie znac dziewczyny .
|
|
|
#2237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2239 |
|
Rozeznanie
|
Ciekawy artykuł dzisiaj przeczytałam
![]() http://gospodarka.gazeta.pl/pieniadz...ajacy_niz.html wychodzi na to, że avonowe kremy nie takie złe jak myślałam... |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2241 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, uparła się na to co polubiła .---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
ciekawe, ciekawe....
|
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2243 |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kobietki,mam pytanko odnośnie "Brozującego balsamu do ciała" z serii SSS. Ostatnio ukazał się on jako nowość w kat 13 (str138) i od tej pory juz go nie ma w katalogach. Moja klientka bardzo chciałaby go zakupić ponownie, ale sama nie wiem czy juz wycofali ten produkt, czy tez sie jeszcze pojawi w którymś katalogu (może w 03)? zaznaczam,że nie było przy nim żadnego dzwoneczka..A może ten nowy połyskujący mineralny balsam zastepuje jego? Jak cos wiecie, to dajcie znac dziewczyny .[/QUOTE]ja tez żałuję, że zrobiłam zapasu, bo jest dla mnie rewelacyjny. Super naturalnie brązuje, nie ma smug... pozytywne zaskoczenie! Ale był tylko raz... Edytowane przez Innesia Czas edycji: 2009-12-01 o 11:36 |
|
|
|
#2244 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie zaś klientka uparła się na szminkę Anew. Patrzę, chyba ,że jestem ślepa,ale jej w 16 nie widzę. W 17 jest ale razem z tuszem, a ona tuszu nie chce. Jak jej wytłumaczyć,że firmie nie zależy na sprzedaży drogich szminek i nie daje możliwości zakupu non stop. Co mam powiedzieć ,aby się wstrzymała? przecież pojdzie na plac, a ja stracę zarobek i być może klientkę? paranoja.
Coś się ruszyło u mnie. Liderka z którą nie widziałam się od lat zaprasza do biura po upominek. Domyślam się,że przed wręczeniem upominku zostanę poproszona o podpisanie zobowiązania. Zaczynają kombinować.
|
#2245 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w katalogu 17 szminka jest za 1zł w ofercie wiązanej ale nie koniecznie z tuszem tylko z dowolnym produktem, ważne żeby wydać 45 zł
Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-12-01 o 13:09 |
|
|
|
|
#2247 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki za rady, wiem, wiem,Ale ona potrzebuje tylko szminkę i nie chce narażać sie na większe koszta, bo z serii Anew tylko szminka jej odpowiada.Oj, ciężko. Dawniej można było zamawiać rzeczy z poza katalogu po cenie regularnej i wtedy dając upust kupno takiego wyjatkowego, nagłego produktu wszystkim się opłacało. Teraz firmie jakoś nie zależy . Nie rozumiem tej ich polityki.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie ja też czasami żałuję, że jak nie ma czegoś w katalogu to nie można tego kupić nawet w cenach regularnych, trzeba jakoś wtedy kombinować i zamydlać oczy klientkom, żeby poczekały do następnego katalogu
![]() a swoją drogą to chyba strasznie dawno tak było jak piszesz bo ja tego nawet nie pamiętam
|
|
|
|
#2249 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak dla mnie ten katalog 17/2009 jest calkiem interesujacy mam zamowienie na 600zl ponad co jest dla mnie zaskoczeniem bo zazwyczaj mialam na 400 ,ale patrzac na wasze zamowienia po 1000zl to szczeka opada ;d
W prezencie urodzinowym dostałam Jego, http://suwaczki.slub-wesele.pl/200802183338.html Edytowane przez meakeangel Czas edycji: 2009-12-01 o 13:42 |
|
|
|
|
#2250 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

ale mam nadzieję, ze po moim sms-ie przypominającym coś się ruszy 
najwyzej zamówie mniej dla siebie :P obecnie nieco powyzej 100 zl masakra jak na poprzednie zamowienie :P

bo 3 razy byłam w KR, a do AC też już nie daleko
.