![]() |
#2251 |
Rozeznanie
|
Dot.: Październikowe PM :)
hej dziewczyny
![]() przede wszystkim dziękuję bardzo za wyrażenie opinii na temat sukienek, które przymierzałam ![]() ![]() no i dziekuję za miłe komplementy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2252 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Rozeznanie
|
wow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co tam u Was dziewczyny??gdzie sie reszta PMek podziala? ![]() ja zakuwam do ostatniego juz egz...jutrzejszego.ehhh |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Wtajemniczenie
|
![]() 23październik ![]() ogólnie wkurza mnie wszystko co związane z moim ślubem a zwłaszcza z weselem też tak macie? bo ja to chyba nerwicy się jakiejś nabawię jak na razie mam zamówioną tylko salę ![]() i jestem w trakcie poszukiwań zespołu ale jest trudno.. ![]() ![]() także chyba najbardziej pesymistyczna narzeczona na wizażu wita październikówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() zresztą, ja tam od zawsze marzyłam o sukience księżniczki, więc to dziecieńce marzenie chcę spełnić ![]() kalinkap13 ja też jeszcze nie jestem zapisana do fryzjera, ale mam nadzieję, że uda mi się to zrobić w tym tygodniu... no chyba, że u mojego Tż znowu sypnie śniegiem i drogi będą nieprzejezdne ![]() a swoją drogą to nieźle dziewczyny płacicie za fryzurki ślubne... ja mam nadzieję, że 150 zł to zapłacę za fryzurę i makijaż ![]() jiuna witam na wątku ![]() większą pesymistką dzisiaj napewno ode mnie nie jesteś... ja mam totalnego doła ślubnego od soboty. bo okazało się, że kolejna para wcisnęła się ze ślubem przede mnie i Tż i wychodzi na to, że w tym roku z Tż będziemy na 5 weselach: na 2 u niego w rodzinie, na 2 u mnie w rodzinie i na naszym ostatnim ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie martw się, mnie też czasem ogrania pesymizm ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do ceny za fryzurkę no to też mi się zbytnio nie uśmiecha tyle płacić ale niestety tyle kosztuje u fryzjerki, która bardzo ładnie czesze. Nie chciałabym znowu zapłacić 5o zł za fryzurę i się rozczarować, tak jak to było ze studniówkową fryzurą. Jak patrzę na zdjęcia to mi się rzygać chce ![]() Współczuje Ci co do tych wesel... Ja byłam wkurzona jak się przed nas wcisnęła siostra cioteczna TŻ-ta. Nagle jak się dowiedziała, że TŻ się żeni to jej też się umyślało. No i jeszcze wspaniałomyślnie powiedziała, że mu się nie będzie wciskać w październiku tylko weźmie sobie we wrześniu ![]() A jakbym miała tak jak Ty 4 wesela przed naszym to chyba bym się załamała... Edytowane przez beaciunia Czas edycji: 2010-02-10 o 14:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Rozeznanie
|
beaciunia ja jestem właśnie załamana. u nas właśnie tak jest, że te 2 śluby z tych 4 to są właśnie takie na chama zrobione, byleby tylko przed nami się wcisnąć i zrobić nam na złość... Tż mnie pociesza, że mam się nie przejmować, że i tak nasze wesele będzie najfajniejsze i ja będę najpiękniejszą Panną Młodą ale ja narazie nie umiem tak optymistycznie na to spojrzeć... może jak ochłonę to będzie lepiej
![]() a z tym fryzjerem to fakt, że najlepiej iść do takiego sprawdozniego, co się na fryzurach ślubnych zna, żeby nie było przykrej niespodzianki. ja sobie w sierpniu pójdę przed tym jednym weselem na fryzurę próbną by mieć jakby co jeszcze czas na zmianę fryzjerki gdyby nagle mi sie nie spodobało to co mi na głowie zrobiła ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2258 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurcze dziewczyny tak czytam jak się denerwujecie ze ktos robi wcześniej wesele niż wy, ale absolutnie nie rozumiem waszego podejścia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka ![]() Wspólnie zamawiamy buty ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2010-02-10 o 14:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Wtajemniczenie
|
ja dziś na 18 jadę do jakiś garaży czy tez innych szopek posłuchać jak gra chyba z 30 zespół z kolei
![]() i czuje że to znowu wieśniaki ![]() fryzjera jestem pewna tak ok na 70%... zajrzę tylko jeszcze na przeszpiegi i podcięcie końcówek do jednego salonu ( matko mam nadzieję że tylko podcięcie ![]() sukienka... no cóż żadnej jeszcze nie przymierzyłam ![]() ale myślałam nad takim czymś jak w załączniku..tylko nie wiem gdzie takie 'coś' sprzedają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja nie mogę miec nic gryzącego bo zaraz się drapie a mam takie uczulenie dziwaczne że jak się podrapię to robi mi się to czerwone i puchnie... wygląda to jakbym się poparzyła co prawda znika po ok 5-15min...ale i tak wszyscy sie patrzą ![]() no nic... może znajdę jakąś niegryząca albo coś wykombinuje.. sama nie wiem co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Chodzi mi tylko i wyłącznie o te kwestie, bo tak poza tym to nie mam nic przeciwko temu, że ktoś się żeni wcześniej niż my... Wydaje mi się, że troszkę nas nie zrozumiałaś. Cytat:
![]() Daj znać później jak poszło z tym zespołem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Rozeznanie
|
bianeczkaa no chyba faktycznie jest tak jak beaciunia napisała, że źle nas troszkę zrozumiałaś. dla mnie to każdy może mieć wesele kiedy tylko chce, bo mi nic do tego, ale to jest wkurzające jak ktoś robi coś tylko i wyłącznie na złość innym, a tak u nas niestety z 2 parami
![]() a przejmuję się tym dlatego, że wiem jaka jest sytuacja finansowa w mojej rodzinie i rodzinie Tż i nie każdego stać na to żeby ubrać się na dwa wesela i dać prezent każdej parze. a niestety jest tak w naszych rodzinach, że babki przejumją sie tym co ubierają i za żadne skarby nie poszłyby w tej samej kiecce na dwa wesela w tym samym gronie ![]()
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
Podejrzewałam że może chodzićo kwestie prezentów ale nikt nic nie pisał na ten temat więc nie chciałam pisać żeby nikogo nie urazić, a kwestia sukienki, hm......chciałabym mieć takie problemy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2265 | ||||
Zakorzenienie
|
O rany dziewczyny, ale się rozpisałyście
![]() Biegnę nadrabiać ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ćwicze sobie w domu i niestety nie robię tego systematycznie... mam lenia strasznego ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Też jestem ciekawa co ta krawcowa ci zrobi w tak krótkim czasie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() Póki co z takich dziwnych rzeczy mam tylko makijażystkę, ale ją musiałam sobie zarezerwować, bo nikomu innemu się nie dam pomalować ![]() Wiesz, ja nie wiem czy powinnaś prosić bratową, to zalezy czy wyrobi się czasowo ![]()
![]() |
#2266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj współczuje szukania zespołu...my szukaliśmy w listopadzie i już było ciężko ![]() ![]() Co do przygotowań to ja je lubie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
Mądrala ze wstawaniem to jakoś problemu nie mam, gorzej z zasypianiem
![]() ![]() ![]() ![]() Js mam inna bolączkę, bo jak tak oglądam rózne bukiety to jużsama nie wiem jaki chcę, bo niby mój oryginalny ale może bym sobie w całosci z kwiatów wzięła? Sama nie wiem ![]()
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka ![]() Wspólnie zamawiamy buty ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2010-02-10 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też sie wczoraj troche wkurzyłam, bo TŻ puszczał kiedyś przyjacielowi (który ma wesele pare miesiecy wcześniej) piosenkę która wybraliśmy na 1. taniec (wstepnie). I ten się wczoraj pyta TŻta jak sie nazwyała ta piosenka i kto ją spiewa bo jemu się też podoba i też by ją chcieli ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2269 |
Raczkowanie
|
Witam,witam.
Postanowiłam przypomnieć o sobie ![]() ![]() ![]() ![]() Narazie pewna jestem tylko branzoletki,która od zawsze była moim marzeniem i nie wiem co,ale bede ja mieć ![]() Co do pierwszego tanca to tez mamy problem.. Ja chcialabym zatanczyc walca-ahhhh.. Marzy mi sie. Ale moj TZ jest dosc sceptycznie do tego nastawiony. Nie wiem,jak wtbrniemy z tej sytuacji. W sumie nie chcialabym,zeby na naszym pierwszym tancu goscie posneli z nudów:P Koncepcji na piosenke nie mam,chociaz sama śpiewam po weselach i nie jeden pierwszy taniec widzialam.. :p A moze Wy macie jakies propozycje taneczne badz piosenkowe?? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=dnrzvbK04Tg cuuudo.... ![]()
![]() |
#2270 |
Wtajemniczenie
|
no to ja już dziś jestem w totalnej załamce
oczywiście zespół był beznadziejny a jak wróciłam do domu to czekała na mnie gorąca awantura ![]() skończyło się na słowach mojego ojca 'nakazałem więc zamknij się' ogólnie to mam ochotę z wszystkiego zrezygnować i co najważniejsze wyprowadzić się daleko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2272 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niestety mam ojca dyktatora i żadne dyskusje nie wchodza w grę ![]() no ale cóż... opcje są trzy: 1> albo zrezygnujemy z wesela 2> albo dostanę zawału do tego czasu (bez żartów.. pikawa ostatnio daje znać i chyba do lekarza musze iść) 3> wszystko zakończy się przed weselem wyrzuceniem mnie z domu czym już mi się odgrażano no chyba że na wszystko się zgodzę łącznie z założeniem takiej sukienki jaka mu się podoba bo oczywiście ta wybrana przez moją osobę jest ''za biedna'' ech... dziewczyny mówię wam.. cieszcie się ślubem i swoją sytuacją ja jestem bez pracy więc rodzice będą płacić..paskudna sytuacja mój TŻ nie dał by rady zapłacić za wszystko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Rozeznanie
|
i juz po egz..nareszcie koniec sesji
![]() ![]() ![]() jiuna witaj ![]() rozmawialyscie jeszcze o fryzurkach...no ja mam nadzieje ze az tak drogo nie bede placic ![]() ![]() no i my tez z tz idziemy na 2 wesela przed naszym slubem...mojego brata i mojej znajomej.. ![]() madrala wow,ladnie schudlas ![]() ![]() ![]() ![]() anus19 a juz po sesji?? ![]() jiuna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
No dziewczynki, przyznac się tu ile pączków dziś zjadłyście??
![]() ![]() jiuna szkoda, że nie udało się Wam znaleźć orkiestry... trudno, znajdziecie jeszcze... ![]() anus19 mi też się marzył taki cudowny walca na pierwszym tańcu, ale nie jestem w stanie nauczyć mojego TŻta walca, Biedaczek nie ma za bardzo poczucia rytmu ![]() Ale muszę Ci powiedzieć, ze byłam na jednym weselu, gdzie para młoda strzeliła takiego cudnego walca że szczęka mi opadła ![]() ![]() kalinkab dieta Dukana opiera się głównie na proteinach, czyli chudym nabiale (ser biały, serek wiejski, jogurty nat. itp) + mieso + ryby + warzywa Muszę Ci powiedzieć, że na początku strasznie ciężko wytrwać, ALE NAPRAWDĘ DZIAŁA ![]() Dziewczyny naprawde myslicie ze już trzeba rezerwowac fryzjera??? ![]()
61-60 ![]() SB, dam rade ![]() Edytowane przez mądrala Czas edycji: 2010-02-11 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Raczkowanie
|
A cześć dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny,trzymajcie jutro za mnie kciukasy bo jadę na poprawke ![]() ![]() ![]()
#2277 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
A ja byłam na przymiarce i mogę opisać wrażenia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2279 |
Raczkowanie
|
anus19 - będę trzymać mocno kciuki
![]() Bianeczka - super, że przymiarka się udała ![]() Przyznam Wam się dziewczyny co do tego fryzjera, że tak naprawdę jak go rezerwowałam na październik to mi wstyd było ![]() ![]() Co do pączków to kurcze tylko 2 zjadłam ![]() ![]() Powiem Wam, że dzisiaj znowu złapała mnie wena na robienie zaproszeń samemu ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez beaciunia Czas edycji: 2010-02-11 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
beaciunia, wiesz, powiem szczerze, ze te robione zaproszenia wcale nie wychodzą tak taniej, ja kiedyś sobie policzyłam. Kupić papier, jakies ozdobniki, a ile to czasu zzajmuje. Robiłsm zaproszenia na studniówkę i masakra, a jak zamówisz to cię nie obchodzi, ma byćdobrze
![]() ![]() ![]() Pączki zjadłam chyba 4 wczoraj ale nie miałam jakoś wielkiej ochoty na nie, poza tym były oszukane ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.