Październikowe PM :) - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-03, 13:12   #2221
aicila
Rozeznanie

Dot.: Październikowe PM :)

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
taką mierzyłam jeszcze kilka innych w tym stylu i b. dobrze się czułam, więc chyba moja kiecka będzie właśnie w takim typie
fajna sukieneczka ale ja troszkę za masywna i za niska jestem na taką sukienkę

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 13:16   #2222
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
fajna sukieneczka ale ja troszkę za masywna i za niska jestem na taką sukienkę
Mierzyłam też sławną Carrerę Annais i jest piękna ale chyba jednak zbyt oklepana dla mnie, dużo pm ją ma, więc odpada, a szkoda
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 13:37   #2223
aicila
Rozeznanie

to prawda, że Carrera jest ładna, ale tak jak mówisz zbyt oklepana jest i mi już trochę zbrzydła bo swego czasu ciągle coś na wizażu o niej pisały laski
no i co to za przyjemność mieć suknię jak 1000 innych PM

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
Stary 2010-02-03, 16:29   #2224
kalinkap13
Rozeznanie

aicila u mnie w poblizu chyba tych salonow nie ma..
ja pewnie jak sie wybiore to do Marietty, Agnes, Farage, Langoria..i moze jeszcze jakies inne "nie firmowki"

to w takim razie juz nie mowie ze na pewno bialapewnie tak jak mowisz-po przymierzeniu bialej sie przekonam czyli za jakis czas...

claris gratulujeklask i:suuuper

mnie czekaja jeszcze dwa egz-poniedzialkowy najgorszy w sesji (bo sa punkty ujemne i wykladowca ktory lubi oblewac i zadaje pytania z kosmosu) i potem w czwartek..i jak dobrze pojdzie to dwa tyg wolnego

nasze dwa szczęścia - Filipek i Fabianek
kalinkap13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-03, 18:15   #2225
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

No dziewczyny, to GRATULUJE POZDAWANYCH EGZAMINÓW!

Widzę, ze szalejecie z poszukiwaniami sukienek Ja jeszcze staram się powstrzymać najpierw -3kg potem mierzenie

Claris ja też zawsze sie zastanawiam jak bede wyglądać w sukience tego typu... przymierzymy zobaczymy..

mądrala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-04, 14:29   #2226
aicila
Rozeznanie

Cześć dziewczyny
to ja jestem po wizycie w kolejnych 3 salonach (i chyba na razie na tym się skończy).
Tej jedynej jeszcze nie mam, bo ja to w każdej robię uśmiech od ucha do ucha, a jak się widzę w lustrze to wzdycham
(mama nawet się ze mnie śmiała, że ja to w każdej robię wielkie oczy i się uśmiecham sama do siebie
A tu macie krótką relację:
1. Salon Sarah:
też bardzo fajna babeczka, bardzo rozgadana, fajnie omawia sukienki, materiał, detale szkoda, że nie można robić zdjęć, bo coś mi się zdaje, że z tych 4 sukni ostatecznie wybiorę, a zdjęcia katalogowe w ogóle nie oddają ich piękna
Modele: 2018, 2023, 2010, 2028

2. Salon Agnes:
bardzo nie miła pani :/ z łaski dała mi przymierzyć 3 sukienki. niestety zdjęć ze strony nie umiem skopiować, więc wypiszę jedynie numery:
Kolekcja 1: 10101; 1799; 10231
ale jakoś mnie one na sobie nie zachwyciły

3. Salon Lisa Ferrera:
obsługa super. przyszłam z całą listą sukienek wybranych na stronie i tylko 4 mieli w salonie więc czuję mały niedosyt
no i uwaga: tylko tutaj można było robić zdjęcia, więc wam je wrzucę
szkoda tylko, że mieli w tym salonie tylko suknie w rozmiarze 40 i wszystkie były mi za duże bo tak miałabym już dokłądny pogląd na to jak w nich wyglądam a tak nadal muszę się domyślać
Modele sukni to: Cosmobella 7408, Demetrios GR176, Demetrios 9713, Demetrios 974

co do cen, to te dzisiejsze zamknęły się w granicy 2640 a 3210 zł.

no i co najlepsze, dzisiaj 2 babeczki stwierdziły, że ja to tylko białą suknię muszę mieć chyba musiałam we wtorek strasznie źle po tej nieprzespanej nocy wyglądać, że twierdzono, że tylko w ecri mi ładnie

A kto to jest jarosz?
Stary 2010-02-05, 18:37   #2227
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
to ja jestem po wizycie w kolejnych 3 salonach (i chyba na razie na tym się skończy).
Tej jedynej jeszcze nie mam, bo ja to w każdej robię uśmiech od ucha do ucha, a jak się widzę w lustrze to wzdycham
(mama nawet się ze mnie śmiała, że ja to w każdej robię wielkie oczy i się uśmiecham sama do siebie
A tu macie krótką relację:
1. Salon Sarah:
też bardzo fajna babeczka, bardzo rozgadana, fajnie omawia sukienki, materiał, detale szkoda, że nie można robić zdjęć, bo coś mi się zdaje, że z tych 4 sukni ostatecznie wybiorę, a zdjęcia katalogowe w ogóle nie oddają ich piękna
Modele: 2018, 2023, 2010, 2028

2. Salon Agnes:
bardzo nie miła pani :/ z łaski dała mi przymierzyć 3 sukienki. niestety zdjęć ze strony nie umiem skopiować, więc wypiszę jedynie numery:
Kolekcja 1: 10101; 1799; 10231
ale jakoś mnie one na sobie nie zachwyciły

3. Salon Lisa Ferrera:
obsługa super. przyszłam z całą listą sukienek wybranych na stronie i tylko 4 mieli w salonie więc czuję mały niedosyt
no i uwaga: tylko tutaj można było robić zdjęcia, więc wam je wrzucę
szkoda tylko, że mieli w tym salonie tylko suknie w rozmiarze 40 i wszystkie były mi za duże bo tak miałabym już dokłądny pogląd na to jak w nich wyglądam a tak nadal muszę się domyślać
Modele sukni to: Cosmobella 7408, Demetrios GR176, Demetrios 9713, Demetrios 974

co do cen, to te dzisiejsze zamknęły się w granicy 2640 a 3210 zł.

no i co najlepsze, dzisiaj 2 babeczki stwierdziły, że ja to tylko białą suknię muszę mieć chyba musiałam we wtorek strasznie źle po tej nieprzespanej nocy wyglądać, że twierdzono, że tylko w ecri mi ładnie
Heloł witam piątkowo- weekendowo

Aicila, pd razu mówię, ze sukienki nie w moim typie bo najzwyczajniej w świecie gustuję w koronkowych chociaz taż przez jakiś czas zasanawiałma się czy nie wybrać jakieś bardziej "wypasionej" w końcu to jeden jedyny dzień gdy założe taką suknie
Ale podsumowując
po 1. szkoda że nie masz zdjeć z tego salonu Sarah, skoro tam byly najładniejsze... troche mnie wkurza to, że nie można robić zdjeć

A co do sukienek które wkleiłaś, to jeżeli chodzi o górę to najbardziej podobasz mi się w tej -> nr 1 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1265293650

i w tej nr 2 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1265293650

chociaż w nr 1 zdecydowanie szczuplej (pomimo, że jest marszczona w talii a przecież to TEORETYCZNIE poszerza ), w nr 2 jakoś dziwnie jest wyszyte "miejsce na biust"

natomiast jeśli chodzi o dół to najlepszy jest chyba ten: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1265293650
marszczenie nie zaczynaja sie od razu, więc fajnie widac Twoją ładną figurkę

A i co do salonów, to troche jestem zdziwiona złą obsluga w Agnes, bo u nas to chyba jeden z najfajniejszych salonów, gdzie można spędzić parę godzin i przymierzyć milion sukienek. Raczej Classa u nas słynie z ekspedientek z łaską podających jakąkolwiek sukienkę....

Stary 2010-02-05, 18:51   #2228
Claris
Zakorzenienie

aicila suknie też nie w moim stylu, także niestety nie doradzę. Jakoś nie lubię drapowań na dole i ogólnie w kształcie A, lubię gdy jest dopasowana w biodrach i taką też kieckę......
WCZORAJ KUPIŁAM tak tak dziewczyny, mam już zamówioną kieckę, jak ją zobaczyłam to się zakochałam, a jak przymierzyłam to już całkiem chodziłam jeszcze potem po innych salonach, ale już nie chciałam oglądać ani mierzyć innych i wróciłam po tamtą Niestety nie ma jej fotki na necie, bo jest szyta w salonie, a to jest nowy salon. Kosztowała 2950zł, ale za szybkie podjęcie decyzji spuścili mi do 2700zł. Jest sliczna
Stary 2010-02-06, 21:40   #2229
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Claris GRATULUJE podjęcia tej trudnej decyzji
A my własnie wracamy z próby naszego zespołu...powiem Wam, ze strasznie się baliśmy bo w sumie podpisaliśmy umowę w ciemno (nie słysząc ich na żywo, tylko po przeczytaniu opinii na necie), oczywiście mieliśmy w umowie wpisaną możliwość rezygnacji itp., ale po dzisiejszych 3 godzinach które z nimi spędziliśmy powiem Wam, że ANI TROSZKĘ NIE ŻAŁUJĘ I W ŻYCIU NIE ZAMIENIŁABYM TEGO ZESPOŁU NA ŻADEN INNY!!!! Chłopaki tak dają czadu, ze byłam w szoku potrafią zagrać WSZYSTKO od "Szła dzieweczka do laseczka" po "Hej Skołoy" i "Anarchię"!!! I przyznam szczerze, pierwszy raz słyszałam "Smoke on the water" wplecione w "Konika na biegunach" Efekt piorunujacy!

Stary 2010-02-07, 08:47   #2230
kalinkap13
Rozeznanie

hej
teraz Wy mi wybaczcie ale zakuwam na jutrzejszy egzamin. MASAKRA. strasznie duuuuuzo tego i nie moge ogarnac.poza tym material tak po****y ze szok, o jakims prognozowaniu, strategiach, podejsciach (bo tematyka z wojen i pokoju jeszcze ok)

aicila a ja musze powiedziec ze sukienki mi sie nawet podobaja moze nie ma tam tej "jednej jedynej" ale nawet mi sie podobaja. chociaz chyba w kazdej minimalnie bym cos zmienila..np gore.
no i zdecydowanie najbardziej mi sie podobaja sukienki z salonu Sarah (juz kiedys patrzalam na nie w internecie)
rozumiem ze jeszcze sie ostatecznie nie zdecydowalas??

claris no GRATULUJE a mozesz jakos wkleic model...?

madrala to sie BARDZO ciesze zespol to jednak b.wazna sprawa i jak super graja to i bedzie suuper zabawa.a wiec taka na pewno bedzie
mi tez baaaardzo sie podoba nasz zespol.graja chyba najlepiej z wszystkich z okolicy na poczatku tylko cena nas wstrzymala z decyzja ale na bardzi krotko.slyszelismy ich juz kilka razy, bylismy razem z tz na imprezie gdzie grali,tz mial ich na studniowce..wiec sprawdzeni i super graja

Stary 2010-02-07, 10:21   #2231
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Dziewczyny, trzymam baaaardzo mocno kciuki za wszystkie Wasze egzaminy
Kalinkap co Ty studiujesz, ze się takich dziwnych rzeczy musisz uczyc??

Stary 2010-02-07, 11:18   #2232
bianeczkaa
Zakorzenienie

Mądrala, dla mnie sukienki nie w moim stylu ale dojrzałam tam jednąślicznaw tle taką z czarnymi wstawkami

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

aicila, ja bym wybrała całkiem inne suknie co zresztą widać po mojej, powiem tak. Masz super figurkę więc ja bym jeszcze poszukałą czegoś innego Ale pociesz się, że ja zdecydowałam się na suknię, którą przymierzałam w rozmiarze 34 a noszę 44 to ilu tutaj trzeba było fantazji hahahsha

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
Napisane przez kalinkap13 Pokaż wiadomość
aicila u mnie w poblizu chyba tych salonow nie ma..
ja pewnie jak sie wybiore to do Marietty, Agnes, Farage, Langoria..i moze jeszcze jakies inne "nie firmowki"

to w takim razie juz nie mowie ze na pewno bialapewnie tak jak mowisz-po przymierzeniu bialej sie przekonam czyli za jakis czas...

claris gratulujeklask i:suuuper

mnie czekaja jeszcze dwa egz-poniedzialkowy najgorszy w sesji (bo sa punkty ujemne i wykladowca ktory lubi oblewac i zadaje pytania z kosmosu) i potem w czwartek..i jak dobrze pojdzie to dwa tyg wolnego
w białych sukniach najlepiej wyglądają kobiety z ciemnymi włosami, blondynkom pasują raczej ecri, przynajmniej jak dla mnie

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2010-02-07 o 11:11
bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 20:54   #2233
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Ufff dziewczyny oto powróciłam po ciężkim weekendzie <ociera pot z czoła>
Egzaminy jakoś poszły. Kciuki chyba pomogły No, ale jak zobaczę wyniki to się wszystko okaże

aicila- suknie nie w moim stylu, ale jeśli już coś bym miała o nich rzec to z tych co przymierzałaś to 2 i 3. No, ale i tak mówiłaś, że najładniejsze w tym salonie Sarah

Claris - jak tylko będziesz mieć gdzieś zdjęcie sukni to wstaw No i oczywiście gratulacje zakupu

mądrala - super, że zespół tak bardzo Wam się podoba My na nasz zespól zdecydowaliśmy się troszkę w ciemno więc mamy lekkie obawy tym bardziej, że mają dwie wokalistki. Wybraliśmy jedną, ale wiecie jak to jest. Coś nie wypali i dadzą nam tę drugą a wtedy to już byłabym mało zadowolona Musimy się też kiedyś wybrać na ich "koncert", bo grają w jednym klubie no i może wtedy rozwieją się nasze wątpliwości.

Bianeczka - ja jestem właśnie blondynką i za nic w świecie nie chce białej sukni tylko taką śmietankową jakby

Edytowane przez beaciunia
Czas edycji: 2010-02-07 o 20:56
beaciunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 11:26   #2234
kata_g
Raczkowanie

witam wszystkie, ja tylko na chwilke z pracy, bo w domu padl mi komp

ciagle trzymam kciuki za egzaminy i gratuluje juz zdanych klask i:

claris wielkie gratulacje wyboru tej jedynej wymarzonej, no i oczywiscie czekam na jakas fotke

madrala super ze sie przekonalas do swojego zespolu, ja tez mam podobne watpliwosci, swoj tez wybieralismy "przez neta"

a teraz spadam do moich kosztorysow, juz mam ich dosyc
kata_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 13:26   #2235
kalinkap13
Rozeznanie

dziekuje dziewczyny za kciuki chyba troszku pomogly, bo nie bylo najgorzej-ale tez i dlatego,ze mielismy pytania ktore byly rok temu..i sporo sie pokryloufff teraz tylko czekac na wynik ale mam nadzieje ze ok.
zostal mi jeszcze jeden egzamin w czw i potem dwa tyg wolnee + trzeci tydzien w Egipcie

Cytat:
Napisane przez mądrala Pokaż wiadomość
Kalinkap co Ty studiujesz, ze się takich dziwnych rzeczy musisz uczyc??
hih, studiuje stosunki miedzynarodowe-dyplomacja miedzyn./integracja europejska

Stary 2010-02-08, 16:29   #2236
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje dziewczyny za kciuki chyba troszku pomogly, bo nie bylo najgorzej-ale tez i dlatego,ze mielismy pytania ktore byly rok temu..i sporo sie pokryloufff teraz tylko czekac na wynik ale mam nadzieje ze ok.
zostal mi jeszcze jeden egzamin w czw i potem dwa tyg wolnee + trzeci tydzien w Egipcie
wow zazdraszczam!!!! tym bardziej, że u nas końca zimy nie widać;/// dużo płacicie?

Dziewczyny ja mam zdjęcia mojej kiecki na sobie, bo jak już zamówiłam, to mogłam sobie zrobić, ale wolałabym ich tu nie wklejać
Stary 2010-02-08, 17:26   #2237
kalinkap13
Rozeznanie

Cytat:
wow zazdraszczam!!!! tym bardziej, że u nas końca zimy nie widać;/// dużo płacicie?

Dziewczyny ja mam zdjęcia mojej kiecki na sobie, bo jak już zamówiłam, to mogłam sobie zrobić, ale wolałabym ich tu nie wklejać
tez sie ciesze u nas ziiimnooo a tam tak fajnie ciepelko(bylam dwa lata temu o tej porze)..i troszke slonka zalapie..przygotowanie do wiosny placimy 2 300zł od osoby, do Hurghady w hotelu 5*ultra all inclusive

wklejaj wklejaj nie musisz sie ujawniac jak nie chcesz,ale fotke chociaz samej kiecki wklej buzke jakos zamaz

ide ogarnac pokoj i sie powolutku szykowac bo ide do lekarza na 20

Stary 2010-02-08, 17:31   #2238
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Heloł

Ale mi sie dzisiaj nic nie chce...wy też tak macie? A tu KONIECZNIE musze się dzisiaj wziąć za siebie i po 1. poprasować a po 2. poćwiczyć!!! Grrrr...

Kalinkap też strasznie zazdroszczę Egiptu!!! Mi sie tak strasznie marzy, żeby się wyłożyć na słonku...ehhh...

Claris to wysyłaj sukienkę na priva

Stary 2010-02-08, 18:33   #2239
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Witam dziewczynki

kalinka- eh zazdarszczam Egiptu Szczególnie, że u nas takie zimno i nie wiadomo kiedy to się skończy

mądrala - dzisiaj mi się akurat chce Ale mam czasem takie dni z mega leniem

Claris - przyłączam się do prośby o zdjęcie
Stary 2010-02-08, 18:46   #2240
Claris
Zakorzenienie

Dziewczynki zrozumcie, że ja nie chcę wklejać tu siebie w tej kiecce co z tego, że twarz zakryję, jak ciało będzie i tak moje Tym bardziej, ze tż wie, że tu pisze, mógłby "niechcący" zobaczyć. Mam nadzieję, że rozumiecie mnie. Wkleję, ale może b. blisko ślubu. Zdradzę tylko, ze to Hiszpanka
Stary 2010-02-08, 20:34   #2241
kalinkap13
Rozeznanie

i juz po lekarzu..

Claris to moze faktycznie wyslij zdjecia na priva tak Cie ladnie prosimy

madrala a co i na co cwiczysz? ja sie nie moge zmobilizowac..ale moze po sesji,jak bedzie wiecej czasu... hihi

beaciunia,claris,madrala to pakujcie sie ze mna i lecimy nabrac troche sloneczka i pozytywnych emocji z Egiptu

Stary 2010-02-08, 20:37   #2242
Claris
Zakorzenienie

no ale na priva nie idzie dodawać załączników
Stary 2010-02-08, 20:41   #2243
kalinkap13
Rozeznanie

Cytat:
no ale na priva nie idzie dodawać załączników
a to ja Ci moge podac nawet mojego prywatnego

Stary 2010-02-08, 20:58   #2244
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Własnie Claris ja też mogę Ci podać maila prywatnego No nie wytrzymie do października, nooo...

Kalinka ja z Toba chętnie pojade z przyjemnością! To kiedy się mam pakować?
Co do ćwiczeń to dziś 10 min ćwiczyłam na orbitreku, potem 15 min hula-hopa i brzuszki Zmęczyłam się troche, bo kondycji brak...ale od razu lepiej się czuje
W sumie to w dużym stopniu zalezy mi też na ujędrnieniu brzucha i skóry, bo po dietce mi troszkę skóry zostało... Ale nie ukrywam, ze parę kilo bym chciała zrzucic

A no i zapomniałam Ci napisać, że gratuluje studiów, bo z tego co słyszałam, to stosunki międzynarodowe są naprawdę ciężkim kierunkiem U mnie na uczelni na "stosunkach" mieli chyba ze 3 języki obce

Stary 2010-02-08, 21:09   #2245
kalinkap13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mądrala Pokaż wiadomość
Kalinka ja z Toba chętnie pojade z przyjemnością! To kiedy się mam pakować?
Co do ćwiczeń to dziś 10 min ćwiczyłam na orbitreku, potem 15 min hula-hopa i brzuszki Zmęczyłam się troche, bo kondycji brak...ale od razu lepiej się czuje
W sumie to w dużym stopniu zalezy mi też na ujędrnieniu brzucha i skóry, bo po dietce mi troszkę skóry zostało... Ale nie ukrywam, ze parę kilo bym chciała zrzucic

A no i zapomniałam Ci napisać, że gratuluje studiów, bo z tego co słyszałam, to stosunki międzynarodowe są naprawdę ciężkim kierunkiem U mnie na uczelni na "stosunkach" mieli chyba ze 3 języki obce
to jedziemy razem wylot 26.02, bodajze o godz 12:00

oo,a dlugo juz cwiczysz?efekty sa? jaka dietke mialas...? pochwal sie jakie rezultaty
ja chcialabym zaczac od poniedzialku cwiczyc- w czw ostatni egz, wieczorem imprezka, w weekend odpoczne a od poniedzialku plan cwiczenia chociaz na orbitrekurok temu systematycznie cwiczylam na orbim, nawet godzine dziennie.ale jak mama trafila do szpitala to przestalam bo czasu nie bylo..a potem tak jakos zmobilizowac sie nie moglam ahhh,a teraz kondycji brak...

co do studiow-no dziekuje skromnie..i faktycznie-powiem nawet ze jest/bylo zaje****e ciezko.byly przedmioty na ktore zakuwalam dniami i nocami..i jeszcze nie bylam pewna ze zalicze (nawet nie chodzilo czasem o wiedze,a o wykladowcow) OGROM materialu..i tematyka przerozna..prawo (miedzyn, publicze, UE), chiny, bezpieczenstwo, dyplomacja miedzyn.etc. no ale poszlo do przodu i juz 5 rok i mgra Ty co studiujesz?

Stary 2010-02-08, 21:36   #2246
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki zrozumcie, że ja nie chcę wklejać tu siebie w tej kiecce co z tego, że twarz zakryję, jak ciało będzie i tak moje Tym bardziej, ze tż wie, że tu pisze, mógłby "niechcący" zobaczyć. Mam nadzieję, że rozumiecie mnie. Wkleję, ale może b. blisko ślubu. Zdradzę tylko, ze to Hiszpanka
ja swojemu mignęłam zdjeciem przed oczyma, żeby wiedział czemu musi miećczarny granitur (mam czarnąkoronkęna sukience ) a pecha przyosi jak zobaczy ciebie w sukni na żywo a nie suknię

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2010-02-09, 12:08   #2247
bianeczkaa
Zakorzenienie

Zaklepałam sobie czesanie na 8 rano mi kazały się zapisać, powiedziano mi że niby wyjdę od nich o 10.30-11 że jakieś przygotowania włosów i inne bzdety. No ok, najwyżej się nie wyśpię, ale jak przyszło do ceny to kurcze, trochę mnie powaliło ślubne od 160 zł mam nadzieję ze nie będę żałowała a druhna od 120 i nie wiem czy moja będzie chciała tyle wydać na czesanie
Dodatkowo poszłam zapytać czy jest materiał na suknię i zaniosłam to zdjęcie nowe sukienki, o okazało się ze mam nową krawcową, tamta została wywalona za okradanie salonu, normalnie szok. I mam pierwszą przymiarkę już pojutrze! Krawcowa wzięła sobie wymiary po swojemu ale mam wrazenie że nie robiła już tego z taką pewnością w ręku jak tamta i na dodatek jest bardzo młoda i ciekawa jestem czy ma doświadczenie _________________

Wspólnie zamawiamy buty

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-10, 10:09   #2248
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Mądrala, dla mnie sukienki nie w moim stylu ale dojrzałam tam jednąślicznaw tle taką z czarnymi wstawkami
Gdzie Ty dojrzałaś coś w tle?

Cytat:
a to ja Ci moge podac nawet mojego prywatnego
Ja też mogę podać

Cytat:
Zaklepałam sobie czesanie na 8 rano mi kazały się zapisać, powiedziano mi że niby wyjdę od nich o 10.30-11 że jakieś przygotowania włosów i inne bzdety. No ok, najwyżej się nie wyśpię, ale jak przyszło do ceny to kurcze, trochę mnie powaliło ślubne od 160 zł mam nadzieję ze nie będę żałowała a druhna od 120 i nie wiem czy moja będzie chciała tyle wydać na czesanie
Dodatkowo poszłam zapytać czy jest materiał na suknię i zaniosłam to zdjęcie nowe sukienki, o okazało się ze mam nową krawcową, tamta została wywalona za okradanie salonu, normalnie szok. I mam pierwszą przymiarkę już pojutrze! Krawcowa wzięła sobie wymiary po swojemu ale mam wrazenie że nie robiła już tego z taką pewnością w ręku jak tamta i na dodatek jest bardzo młoda i ciekawa jestem czy ma doświadczenie _________________
Ja też już jestem umówiona do fryzjera. Na 8:30, ale tylko ze względu na to, że do fryzjera mam prawie 50 km No i też mówiła mi, że nad fryzurą zejdzie jej 2 h. No i będę płacić 150 zł. Jak coś już ma w nazwie ślubne to jest niesamowicie drogie, ale cóż...
Co do krawcowej to myślę, że jakby nie umiała szyć to chyba by ją nie przyjęli do salonu? Myślę, że nie masz się co martwić.
Stary 2010-02-10, 11:04   #2249
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beaciunia Pokaż wiadomość
Gdzie Ty dojrzałaś coś w tle?

Ja też mogę podać

Ja też już jestem umówiona do fryzjera. Na 8:30, ale tylko ze względu na to, że do fryzjera mam prawie 50 km No i też mówiła mi, że nad fryzurą zejdzie jej 2 h. No i będę płacić 150 zł. Jak coś już ma w nazwie ślubne to jest niesamowicie drogie, ale cóż...
Co do krawcowej to myślę, że jakby nie umiała szyć to chyba by ją nie przyjęli do salonu? Myślę, że nie masz się co martwić.
a dojrzalam taką z czarnymi wstawkami
ciekawe co one chcą robić przez 2 godziny na mojej głowie? no ale ok, wolę żeby miały dużo czasu niż za mało ale się nie mogę doczekać, a takie pisanie o tym tylko mnie nakręca jeszcze

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2010-02-10, 11:48   #2250
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
a dojrzalam taką z czarnymi wstawkami
ciekawe co one chcą robić przez 2 godziny na mojej głowie? no ale ok, wolę żeby miały dużo czasu niż za mało ale się nie mogę doczekać, a takie pisanie o tym tylko mnie nakręca jeszcze
No ja też się nie mogę doczekać. Gdzie tam jeszcze do października
Co do włosów to ja chcę mieć jeszcze dopinaną treskę więc to też troszkę zajmie.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości