|
|
#2251 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
Przejrzyste łzy szklące się w szafirowych oczach
Rubinowe usta mówiące kocham Nawet to nie umiało go przekonać żył w kłamstwie i wszystko zmarnował . takie coś skleiłam ostatnio ![]() |
|
|
|
#2252 |
|
Przyczajenie
|
Kiwasz głową, lecz oczy mokre
Co stało się? Tyle smutku w nas. To był najpiękniejszy sen płakaliśmy tuląc wspomnienie. Nie tracę nadziei na lepszy los być może coś zmieni płynący czas. |
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
A będąc przy Tobie uczę się szczęścia.
Nie mów, że nie ma miłości. Skoro tak mówisz, to znaczy, że nigdy jej nie poznałeś tak naprawde... Jestem aniołem, czasem w momentach ciszy słychać szmer moich skrzydeł ![]() Możesz mnie poniżać i kpić. Ja i tak będę ponad to. Dla mnie to Ty jesteś dno ![]() Rozejrzyj się dookoła. Co widzisz? Setki ludzi, znajome twarze, które nazywasz przyjaciółmi. Ja mam jednego, ale prawdziwego. Ty zostaniesz kiedyś sam, a ja mam pewnośc, że on będzie przy mnie wiecznie trwał...
*** Primadonna, Suve, Agattee, minimum4znaki, uwielbiaj, agatka944, keeendy, ciiri, kochanaaa, ruda wiewiora (te które podbiły moje serce ;*)
Edytowane przez Czarny_Aniolek Czas edycji: 2010-02-06 o 22:14 |
|
|
|
#2254 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no słonko skleiłaś coś bardzo fajnego okradam ! Fenomenalne wejście _______________ na osiedlu była cieniem, chodziła z głową w chmurach ze spojrzeniem wbitym w ziemię ponoc umarł jej ojciec rok temu, od wtedy schudła okropnie, jej chłopak nie mógł znieśc ,że była smutna non stop, wiesz? rzucił ją bez żalu, ziomek podklepał mu inną gdy spotykał z tą nową tamtą, mijał ją milcząc, wiesz? jej serce biło ciężko, bo zaraz pod nim biło drugie mniejsze to było jego dziecko, nie dała po sobie poznać po miesiącach poszła plotka, sobie wyobraź, usłyszała przypadkiem, ledwo zdołała ustać ,że jak nie wie kim jest ojciec pewnie musiała się puszczać miała termin na listopad, pierwszego jeszcze była na grobach, dziadku, tato - to będzie chłopak dobrze go wychowam, będziecie dumni obaj, mówiła do nich dziewczyna o smutnych oczach.Gdyby nałapać dzisiaj moje łzy do jakiegoś pojemnika, 1 litr uzbierałby się jak najbardziej. Muszę przeżyć to w sobie. zacisnąć zęby, wbić paznokcie w pościel, spokojnie czekać na zapomnienie. wierzyć, ze ból idzie z cierpliwością w parze. Ja naprawdę nie wiem co się dzieje i nie chcę wiedzieć, naprawdę nie chcę. Świat się kręci, czas leci, ja sama się zgubiłam w labiryncie zwanym 'tygodniem', ale radzę sobie, nawet lepiej niż kiedyś. Potrzebuję faceta, który w związek włoży coś więcej niż tylko penisa.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
|
#2255 |
|
Przyczajenie
|
nawet nie wiesz jak mi miło
![]() zaraz skleję coś nowego ![]() myślałam że się do tego nie nadaję
|
|
|
|
#2256 |
|
Raczkowanie
|
dajsesiana - <3 dziękuję i okradam .
z4koch4na - _____________
śnię o Tobie co noc , nie koniecznie dobrze. każdy powiew wiatru dostarcza mi potrzebnej adrenaliny na kolejny dzień. mam miliony myśli na sekundę, ale jedno je łączy. tematem przewodnim jesteś Ty. dzisiejszego dnia znalazłam głupszego od siebie. od dziś nie zakładam maski szczęścia , ja jestem szczęśliwa. you are my favourite drug. jesteś moim ulubionym narkotykiem. ___ dzisiaj raczej szczęśliwe bo znalazłam osobę głupszą ode mnie <3 |
|
|
|
#2257 |
|
Przyczajenie
|
Nie mogłam tak po prostu odejść, zostawić go samego. Całował mnie, czułam jego oddech na całym ciele. Pragnęłam go tak bardzo jak kogoś, kto mnie absolutnie dopełniał, ale jednocześnie wcale nie chciałam go poczuć. Rozsądek blokował moje emocje.
Gdy tak na mnie patrzysz, to nie wiem czy mnie widzisz. Poznałam kogoś. Skreśliłam po drugim spotkaniu. Nie, nie dlatego, że było z nim coś nie tak. Po prostu nie był Tobą. kradnę )) dziekuję :Pjedyny mój kiedyś zrozumiesz tak miało się stac... tam na górze znajde Cię ![]() a teraz chodz Kotku do mnie RAZ!:PP ZAKOCHANA........ZACZAROW ANA <3 |
|
|
|
#2258 |
|
Rozeznanie
|
CaMa - ; o co ? ja "starą krową " ? co za zaszczyt <3 ; * dziękuje kochanie ; * i czekam na Ciebie bo tu już nie będzie tak samo ; ( . Kocham ;*
lekcja angielskiego to dla mnie katorga. zamiast tej banalnej gramatyki w głowie siedzisz mi tylko Ty. mój imigrancie gdy widzę jak zmieniasz status to paraliżuje mnie, gdy widzę jak do mnie wysyłasz wiadomość to zamieram.
|
#2259 |
|
Raczkowanie
|
Paulishia - Dziekuje ;* Po 2 czy 3 postach już mnie ktoś docenił cud;*
___________ Bywało gorzej. Ta... tylko tak nigdy nie było. To , że odeszłeś nigdy nie będzie znaczyć , że zapomniałam. Walczysz wciąż , już brak Ci sił . W myslach slysze Ciebie bije serce tam , gdzies wiesz ze jest miejsce dla nas posrod gwiazd. Za reke tylko z Toba z dala od piekla. Pamietasz moje lzy? Plynely prosto z serca. Uwierz ze tylko Ty dajesz mi to szczescie. Nie moge Ci nic dac poza slowem i gestem. Nigdy nie pozwole Ci tak poprostu odejsc , zatrzymam gdy nawet pociag mialby stanac mi na drodze. Polaczylismy serca ze zlamanych serc. Ty i Ja wtuleni w siebie w ciema noc , czuje sie jak w niebie gdy kierujesz na mnie swoj wzrok |
|
|
|
#2260 |
|
Raczkowanie
|
` Zagubiona w Realnym świecie ` .
* możesz go ignorować, możesz się wściekać, może wydawać Ci się nieludzki, może zadawać Ci ból, ale jeśli Go kochasz nie pozwól mu odejść. * jeśli powiem sobie, że to koniec i mnie nie będzie to.. wiedz, że to będzie wbrew temu co czuję... i będę tęsknić niesamowicie.. ale będę musiała się z tym wszystkim pogodzić.. * Chciała tylko się przytulić. Nie miała ochoty na wielkie uczucie, nie chciała słyszeć kłamliwego 'kocham', bo już dawno przestała wierzyć facetom. Chciała się tylko najzwyczajniej w świecie przytulić. * Chciała złamać mu serce, a porysowała swoje. * przecież spotkam w końcu tego z którym będzie mi dane przejść przez życie za rękę. naprawdę chciałam żeby to On się okazał tym kimś. nie udało nam się. muszę pozbierać kawałki siebie i zacząć żyć na nowo! tylko jak?
|
#2261 |
|
Wtajemniczenie
|
Z4koch4na - dziękuję maleńka, niezmiernie mi miło ;**
One for all - ty moja mała ulubienico, miłuję ja Ciebie od zawsze na zawsze <3.Jesteś moją czterolistną koniczyną, wielką podkową, garnkiem złota na końcu tęczy. Szczęściem, po prostu. These children learn from cigarette burns, fast cars, fast women and cheap drinks./ Te dzieciaki uczą się przez palenie cygar, szybkie samochody,szybkie kobiety i tanie drinki.
Moje idee to gwiazdy, których nie potrafię ułożyć w konstelacje Mt 7, 7-8 Edytowane przez Drift Czas edycji: 2010-02-06 o 22:27 |
|
|
|
#2262 |
|
Przyczajenie
|
Szukaliśmy wspólnego sensu życia znaleźliśmy
bezsens istnienia . Tonę w morzu tęsknoty . Zagłębiałam się w błękicie jego oczu . Tyle czasu już minęło , ja patrze dalej . Boję się że kiedyś mi ich zabraknie . On był tak niedoskonale idealny . Coraz bardziej tęskniłam za czekoladą jego oczu . Wiele razy próbowałam odejść . Każda próba była nadaremna . Z tobą czułam się źle a bez Ciebie jeszcze gorzej . Mętne łzy kapały po policzku . Jesteś słodki jak pudełko po przeterminowanych czekoladkach . Nasza miłość straciła termin przydatności .
|
#2263 |
|
Raczkowanie
|
na jakis czas stracilam watek.
stracilam tez watki poboczne, scenariusz, sciezke dzwiekowa, przerwe, i napisy koncowe. spróbuj ścisnąć wodę, woda uleci Ci miedzy palcami, tak samo jest ze szczęściem, zanim go posmakujesz, to już ucieknie. Bo całe życie kończy się zawsze tak samo - śmiercią. Jak kobieta widzi, ze ktos jest smutny, to nie mówi mu nigdy "jestes smutny". Tak glupio postepuje tylko mezczyzna. Kobieta udaje, ze wcale nie widzi smutku - i jest weselsza, milsza, piekniejsza niz zwykle. Wtedy smutek mija. Amarello - cudne opisy, naprawdę.
![]() Edytowane przez paulka113 Czas edycji: 2010-02-06 o 23:04 |
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Można odejść na zawsze, by stale być blisko...
Gdyby miłość mogła działać cuda, byłbyś teraz z nami! Były dwie siostry, noc i śmierć. Noc mniejsza,a śmierć większa. Noc była piękna,jak sen.A śmierć? Śmierć była jeszcze piękniejsza... Jak za życia,ocierasz moje łzy... ciepłym wiatrem. Nigdy nie pojmę i nigdy nie dotrze,że w jednej sekundzie jesteś,w drugiej dołączasz się do wspomnień... Chcę Ciebie z powrotem... [ * ] Żegnam się z Tobą, kochany. Ale nie na długo. Tam, dokąd odszedłeś, pożegnania nie istnieją.Nie ma odjeżdżających pociągów, wyłączonych telefonów, nie ma śmierci. Zawsze jest tylko dziś... ..w mojej pamięci żyjesz nadal, bo nas łączyła przyjaźń.[*] 3maj się ... i może wybierzesz coś z piosenki dj decibel- 4 sierpnia i dj decibel- jesteś przy mnie _______ Latin- Młoda, zwariowałaś <3 Też Ci się kłaniam, niżej, niżej ![]() Stała nad wielką przepaścią miała ręce złożone do Boga zamknięte oczy z których kapały wielkie łzy tworząc n a ziemi rzekę rozpaczy Myślała że nie da rady że się potknie a z oczu jej znikną te przyjemne twarze które dawały jej motywację do życia nie chciała spaść zaciskała mocno w dłoniach niebieski różaniec nadziei przeplatankę uczuć ukrytą w małych koralikach Była Aniołem choć upadłym Bo życie zniszczyło jej skrzydła które musiały na nowo wzbić się ponad słońce by móc powtórnie nauczyć się życia Upadłaby w ostatniej chwili podtrzymały ją gałęzie nadziei odnalazła na nowo swoje miejsce a Anioł Stróż który czuwał nad nią mówił cichym głosem że Wszystko będzie dobrze ... Umarłam,a oddycham. Myślę,a nie kocham. .. niby życie dla niej nie żyje.. Zbyt wiele kosztuje ją samotność.
|
#2265 |
|
Raczkowanie
|
witojcie ;p ;p hehe ;] kamisha <3 Amarello chyba kiedyś styrana miała taki avatar jeśli mi się dobrze przypomina ;> ładny jest ![]() 1. To nie światło z niej emanuje, to ciepło, ona rozpala ... 2. Bo łzy lubią nieraz gorzej niż kule dziurawic. 3. Zabawne w tej historii jest tylko to, że się zdarzyła. 4. I śpiewam swoje pieśni samotności. 5. Bo wschód słońca to zachód moich pytań. 6. Cały mój świat znika za szkłem, gdy nie ma Ciebie. 7. Życie jest za krótkie by udawac. 8. Mój ukochany mam do Ciebie prawo. 9. "I musisz być Śnieżną księżniczką z Antarktydy I jesteś nią". 10. Moje myśli zabrał ktoś nie mam siły biec za Tobą... 11. I pewnie nie wiesz, że dla Ciebie otworzyłabym zamknięte drzwi. 12. Czasem wyrastają skrzydła i to bardzo boli... 13. "I nie chce mi się wcale spać Do Ciebie moje myśli lecą W remoncie prawdy otulają" 14. Mój Anioł Stróż wyszedł dziś na spcer. 15. Tańcząc pokazywała swoją duszę, którą Bóg jej podarowal. Zachwycała sobą i wszyscy patrzyli z zazdrością. . Nikt nie widział że to jej ostatni występ. Potem schodziła ze sceny. Tak było za każdym razem.. 16. Boli mnie, tak ch.olernie boli mnie brak Ciebie ...
Edytowane przez IsThisLove Czas edycji: 2010-02-06 o 23:13 Powód: ;D |
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
PaniJana - dziękuję bardzo!
![]() Tusilla - to ja zabieram Twoje! i to tak bez pozwolenia. <33_________________________ _ `- ja zacznę. z okazji naszej rocznicy. kocham Cię. i jeszcze nie zaręczynowy, ale zobowiązujący. jesteś moja i tylko moja. kocham Cię, bardzo, bardzo. uwierz w to, w końcu. - ja też Cię kocham! [dzisiejsza rozmowa z Tż. <3] `a do gwiazd, za daleko stąd.. `kiedy w sercu sił już brak.. `staram się przeprosić, jak tylko coś spie przę. `w Twoich oczach mam następny świt. <3
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2010-02-07 o 12:13 |
|
|
|
#2267 |
|
Zadomowienie
|
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2010-02-06 o 23:16 |
|
|
|
#2268 |
|
Raczkowanie
|
A ja i tak jestem Ci wierna i codziennie wybieram Ciebie z pośród miliona i szepczę kocham... i jak talizman noszę wszędzie ze sobą Twój uśmiech...
Nie odpowiadam za obrazy, które Cię nie opuszczają, gdybyś Ty mi się przyśnił tez nie odpowiadałbyś za to.. Czasem trzeba liznąć obcego języka ;p ”Dom naszych dusz, do którego nikt nie będzie miał klucza, tylko My. Okiennice zrobione z łagodnych dotyków moich dłoni. Mury stworzone z Twoich silnych ramion. Maleńkie szybki łez powitań, drzwi... z Naszych Serc. Nie ma rzeczy, których nam nie wolno[...]”. Zapomnij o nim Mała "Zanim jednak wszystko to, co trwa, zamieni się tylko we wspomnienie... każda sekunda życia warta jest przeżycia jej w najpiękniejszy z możliwych sposobów. Jeśli kocha się, każda chwilka warta jest przeżycia, jakby była ostatnią. [...] Nie warto ulegać nikomu, warto pielęgnować w sobie wszystko to, co powoduje, że muzyka, której słuchasz, dzień, który zaczynasz, radości, smutki, tęsknoty, pragnienia uczucia, łzy szczęścia, mają tylko jedno imię … Twoje [...]”.
|
#2269 |
|
BAN stały
|
Witam wieczorowo-nocna pora
Maly rachuneczek sumienia przed zasnieciem- cherry pie, be Mine, Together 93, limitowana - wybaczcie ![]() Roztańczę w sobie świat na przekór łzom, potrafię jeszcze iść pod prąd
Mogę się nie wiem jak pięknie uśmiechać, ale smutnych oczu nie rozweselę… śmiały się tylko na twój widok Chciałabym zamrozić swe serce… tak by nie czuć już nic więcej Znajdziesz mnie pod kołdrą marzeń mych |
|
|
|
#2270 |
|
Raczkowanie
|
stojąc na ulicy, w deszczu z papierosem w ręku, zrozumiała, że miłość, nie istnieje. po czym ze sztuczny uśmiechem na twarzy weszła do monopolowego i poprosiła o chusteczki.
chciała wysłać mu pustego smsa. albo kropkę na gadu. cokolwiek, żebym choć raz przez minute była główną myślą w Jego głowie. zauroczył ją. w tak głupi, naiwny, banalny sposób . kiedyś przyjdzie taki dzień kiedy na samo jego imię, nawet nie ruszę palcem u nogi. i chciałabym, żebyś kiedyś żałował, że mogłeś mnie mieć, ale zbyt długo zwlekałeś. Tancze z powietrzem tak jak zagra mi wiatr. leżąc na podłodze z papierosem w ręku, wciąż zastanawiała się, czy lepsze jest bezsensowne życie czy sensowna śmierć. Byłam przekonana, że dam radę. Chyba jednak, jest inaczej. Nie daję. a tony chusteczek, które zużywam i miliardy papierosów, które wypalam, są tego doskonałym dowodem. zdania z twoim imieniem, pisane jedynie w trybie przypuszczającym.
|
|
#2271 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Skarbie . <3 czasem trudno jest wiesz , się zrozumieć .
Tyle niedopowiedzianych słów , tyle łez , tyle pustych dni .. a może pragniemy siebie tak samo ? I to co mogę robić to jedynie zajmować się uwiecznianiem uczuć .
|
|
|
#2272 |
|
Przyczajenie
|
Dobry , wesoło Kostek .. można ? ![]() Witaam . ^ Jestem tu nowaa .. [ dziwniie to brzmi ] ... nie chcę zrobic złego wrażeniia . ![]() Czytałam regulamin i wgl .. alee przecież każda z Was kiedyś zaczynałaa i zapewne wie jak to jest . x _ D baardzo proszę Was oo ciiutkę wyrozumiałościi .. Too może na początek . : - Jaki jutro dzień ? - Szczęśliwy Kochanie, szczęśliwy . ![]() *** Fazaa jest dobra x _ D . *** Aa w pamiętniku zapisuję to, co mówił … *** Kalendarz wspomnien przede mną .. same w nim smutki . `
Edytowane przez Fazii x 3 Czas edycji: 2010-02-07 o 00:36 |
|
|
|
#2273 |
|
Przyczajenie
|
Po prostu potrzebuję Cię tak, jak dawniej .
Nikt tak jak Ty nie poprawiał mi humoru, nigdy . Wróć .
|
#2274 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
będę Cię szukać w każdym zakamarku mojej głowy, znajdę Cię. i tak w sercu so long, it was so long ago but i've still got the blues for you she's calling, she's crawling, smashed you in the face up against the wall jeszcze żyję, piję zimną kawę, palę papierosy gdzie ty a gdzie ja tak po prostu wychodzisz znam kolor nieba, chyba też znam Twoje oczy ocieplam swoje uczucia, przy kaloryferze lepiej umierać z miłości
rozpadam się na części, niewymienne. nie uratujesz mnie ani ja ciebie nie ocalę nieudolnie powstrzymujemy śnieg, trzymając się za ręcę, nie puszczamy
|
|
#2275 |
|
Raczkowanie
|
Ludzie mówią: "uśmiechnij się". Pytają: "dlaczego się nie uśmiechasz, czy wszystko ok?". Co masz im odpowiedzieć? Oni twierdzą, że masz wszystko, że to powinno sprawiać ci radość, że komuś takiemu jak ty powinno wystarczyć to, że słońce świeci, że ludzie życzliwie spoglądają na ciebie na ulicy, że masz ambijce, jakiś plan na siebie. Co masz im odpowiedzieć, masz spojrzeć im wszystkim w twarz i powiedzieć, że fałszywy uśmiech boli? Masz przyznać, że lepiej opuszczać głowę, przechodząc obok tych wszystkich ludzi, żeby nie widzieli, że twój uśmiech nie dosięga oczu? Nie, powiesz, że wszystko jest ok i uśmiechniesz się, chociaż w środku pęknie kolejna część ciebie, twojego bólu i wszystkiego z czym pozotajesz sam na sam...
|
|
|
|
#2276 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() absurdalnie - <3 * * * niczym przemijające popołudnie - odchodzisz... a gdybyś zmienił zdanie, to w sercu wywieszę transparent "Witamy!" i opróżnię ci szufladę. edit: Czarny_Aniolek - dziękuję z całego serduszka <3
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2010-02-07 o 13:19 |
|
|
|
|
#2277 |
|
Raczkowanie
|
Z daleka spojrzałam na ekran telefonu. Zaświecił się. Tak! To na pewno Ty! Na pewno! Szybko podbiegłam i próbowałam przeczytać. Nie było co. Ta stara nokia tylko przypomniała mi, że bateria wysiada..
Wiesz, przy Tobie to mogę poślizgnąć się na lodzie, bo i tak wiem, że nie zareagujesz. Niewinnie spojrzałam w Twoje oczy. Odpowiedziałeś mi tym samym. Poczekam parę dni, aż dojdzie do wspaniałego finału. Próbowałam tylko wyciągnąć z Ciebie trochę pikanterii. Upadam na zakorkowanej ulicy. Głośno mówię : po co mam żyć, skoro i tak nikt mnie nie kocha. Pod nosem powiedziałeś sobie: no nie wiem.
Więcej jest we mnie romantyczki niż realistki, zdecydowanie wybieram ślepą wiarę zamiast chłodnej logiki. Edytowane przez cornels Czas edycji: 2010-02-07 o 08:37 |
|
|
|
#2278 |
|
Zadomowienie
|
Dla Ciebie zrobie pięć pompek
![]() Ja mam kieszenie pełne powodów dla których powinieneś być ze mną Serce odpoczywa Rozszarpane różowe róże I zapomniałam dodać , bądź po prostu moim szczęściem Czy może jesteś dla mnie tym jedynym? J
|
#2279 |
|
Zadomowienie
|
Od miłości do nienawiści . Miłość miłością się płaci . Nie ma miłości bez boleści . Trudno jest zataić miłość. Miłość odejmuje zdrowy rozsądek. Teraz to wiem. Kotku, nie igra się z miłością. Nowe uczucie zagłusza poprzednie. Gdzie najwięcej kłótni, tam najwięcej miłości. Co w głowie, to i w mowie. Co z serca idzie to do serca trafi. Gdy serce smutne, nie chce się niczego. Tam myśli, gdzie i serce. Szczęścia sznurkiem, nie zawiążesz. Śmiałym serce sprzyja. Komu się szczęści, temu i wół ciele urodzi. ![]()
|
|
#2280 |
|
Zadomowienie
|
Yoo ;*
Okradam was od dawna ;D Ale teraz sama postanowiłam założyć konto i dodać troche swoich opisów ![]() Ale na początek troche moich najj talenciar : Nensie panna_miodowa haha x3 NieidealnaJa Caroline060 Hotiie TajemniczaPanna Ma4dziar4 dresowa Magari91 keeendy marikab CaMa Moje serducho wasze - Zobacz nasze drzewko miłości zwiędło ... - Bo nasza miłość przestała istnieć
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.

skleiłaś coś bardzo fajnego