ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-04-09, 21:28   #2251
haniula1803
Rozeznanie

Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana

o ja spuścić was na chwilę z oczu a tu tyle się dzieje, ze już nie wiem na co mam odpisać, jesteście niesamowite
Ja wzorem któreś z was ( któraś rano o tym pisała) wziełam się dzisiaj za porzadki w swojej szafie, już dawno to miałam zrobić ale zawsze odkładałam to na potem i co się okazało wyniosłam 2 reklamówki ciuchów do mamy na strych i jedna do kontenera i normalnie pustki mi się w szafie zrobiły hi hi . pochwale wam się że gdzieś głęboko miałam takie spodnie jeszcze z ogólniaka (jakieś 10 lat temu) i zawsze potem były dla mnie za małe a teraz z tyłka mi spadają -normalnie szok, juz nie pamiętam kiedy ostatnio byłam taka chuda, dopiero dzisiaj to sobie uświadomiłam. Może trochę za bardzo się wychwalam ale same wiecie jak to cieszy

Któraś z nowych dziewczyn pisała, że na P dzieje się jej coś z oczami ja też tak mam, dla tego nie mogę być na P 5 dni bo mam wrażenie że mi się oczy zapadają - moja mamuśka powiedział, ze to z braku witaminy E (bo nawet jak ją dostarczamy to ona rozpuszcza się tylko w tłuszczach) wieć bierzemy się za łykanie wit. E

Wszystkim dziękuje za zdjęcia zaraz biorę się za szukanie jakiegoś swojego zdjęcia takiego co można ludziom pokazać
haniula1803 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-09, 21:34   #2252
Megi428
Wtajemniczenie

Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana

ach i w TESCO jest promocja tych serum Eveline po 13 zł chyba, a krem chłodzący wyszcz-model-cellu czy jakoś tak + coś push ap na cycuszki jedyne 9,99zł!!!! wzięłam tem krem bo serum termo mi się kończy
Stary 2010-04-09, 21:39   #2253
galloway
Rozeznanie

boszka jakaś Ty młodziutka No to już swój cel wagowy osiągnęłaś,a masz jeszcze tą sukienkę studniówkową? I intryguje mnie ta osoba co stoi za Tobą na plaży, celowo nie widać twarzy czy taki to bujny zarost,czupryna

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Megi428 Pokaż wiadomość
ach i w TESCO jest promocja tych serum Eveline po 13 zł chyba, a krem chłodzący wyszcz-model-cellu czy jakoś tak + coś push ap na cycuszki jedyne 9,99zł!!!! wzięłam tem krem bo serum termo mi się kończy
i w Naturze też jest teraz promocja na całą serię i bardzo tanio/ strona 4 gazetki
http://www.drogerienatura.pl/aktualn...ka_promocyjna/

Edytowane przez galloway
Czas edycji: 2010-04-09 o 21:40
galloway jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-09, 21:40   #2254
Megi428
Wtajemniczenie

galloway teraz modne takie kudełki
Stary 2010-04-09, 21:45   #2255
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Puk puk można?

Co prawda na początku drogi dopiero jestem, ale może mnie przygarniecie

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-09, 21:47   #2256
vandros
Raczkowanie

Mam wrazenie ze ludzie sie mnie boja: confused::confu sed:: confused: sie chyba
vandros jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-09, 21:51   #2257
suonko36
Przyczajenie

A u mnie w rossmanie wyprzedaz kosmetykow wyszczuplajacych z serii AA wiekszosc za polowe ceny

Megi to cos na cycuszki z eveline to takie serum push up jesli to jest w takim rozowym opakowaniu , hmm pachnie fajnie i lubie sie tym smarowac , ale jak sie ma tak jak ja dwie kiszki pasztetowe zamiast biustu to i serum nie pomoze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-09, 21:56   #2258
Megi428
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Puk puk można?

Co prawda na początku drogi dopiero jestem, ale może mnie przygarniecie
odeszłaś z głównego wątku? dlaczego?

Cytat:
Napisane przez vandros Pokaż wiadomość
my się nie boimy

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Napisane przez suonko36 Pokaż wiadomość
A u mnie w rossmanie wyprzedaz kosmetykow wyszczuplajacych z serii AA wiekszosc za polowe ceny

Megi to cos na cycuszki z eveline to takie serum push up jesli to jest w takim rozowym opakowaniu , hmm pachnie fajnie i lubie sie tym smarowac , ale jak sie ma tak jak ja dwie kiszki pasztetowe zamiast biustu to i serum nie pomoze
dokładnie takie w różowym opak. ale nie próbowałam jeszcze

widzę że jesteś z Rybnika?
ja bywam tam co roku jak się poznamy na forum to na kawę się umówimy w czerwcu w rynku
Stary 2010-04-09, 21:57   #2259
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
odeszłaś z głównego wątku? dlaczego?

my się nie boimy

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

dokładnie takie w różowym opak. ale nie próbowałam jeszcze

widzę że jesteś z Rybnika?
ja bywam tam co roku jak się poznamy na forum to na kawę się umówimy w czerwcu w rynku
Na razie nie odeszłam, szukam da siebie miejsca, a tam jakoś nie mogę się odnaleźć. Może tu będzie mi lepiej?

Agatka jest już z nami
Stary 2010-04-09, 21:59   #2260
suonko36
Przyczajenie

Jasne , a zdradz mi czemu tak w czerwcu i co roku , jedyne co kojarze w tym czasie to festiwal orkiestr detych chyba

Dzisiaj zgrzeszylam paskudnie , zezarlam placek ziemniaczany sztuk jeden , chyba do czasu az schudne przestane reszcie robic takie rzeczy na ktore na bank sie skusze
Stary 2010-04-09, 22:04   #2261
Megi428
Wtajemniczenie

Cytat:
Jasne , a zdradz mi czemu tak w czerwcu i co roku , jedyne co kojarze w tym czasie to festiwal orkiestr detych chyba
bo jestem tam u rodzinki na wakacje co roku i na tym festiwalu nigdy nie byłam ale chyba nie żałuję. ostatnio co byłam to na zawodach konnych w Stodołach i na wystawie kotów rasowych ale to było chyba w 2008 roku, a w zeszłym roku mieliśmy harmonogram wyjazdowy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-09, 22:08   #2262
suonko36
Przyczajenie

hihi ja sie przyznaje tez jeszcze nigdy nie byłam , ale kawe z toba zaklepuje na bank , bo fajnie sie jest tak poznawac
Stary 2010-04-09, 22:11   #2263
Megi428
Wtajemniczenie

Cytat:
hihi ja sie przyznaje tez jeszcze nigdy nie byłam , ale kawe z toba zaklepuje na bank , bo fajnie sie jest tak poznawac
dokładnie, czyli jesteśmy umówione
jak będę jechać na urlop to dam znać i się spotkamy w rynku koło fontanny i pójdziemy na kawusię A wogóle to fontanny te nowe są ładniejsze, tam gdzie kiedyś był przystanek MPK. takie nowoczesne
Stary 2010-04-09, 22:15   #2264
suonko36
Przyczajenie

No tak Rybnik wedlug tego co bylo kiedys to zmienil sie hoho, przynajmniej jest teraz C&A gdzie moge cos kupic na swoj mega tylek . Teraz juz i tak , kiedys mialam rozmiar 54 ech
Stary 2010-04-09, 22:20   #2265
Megi428
Wtajemniczenie

Cytat:
No tak Rybnik wedlug tego co bylo kiedys to zmienil sie hoho, przynajmniej jest teraz C&A gdzie moge cos kupic na swoj mega tylek . Teraz juz i tak , kiedys mialam rozmiar 54 ech
ja się zaopatruję w Niemcach, tam mają duże rozmiary, bo niemki są duze, ale mam nadzieję na zmianę rozmiarów, bo teraz już mam 48-50 a nosiłam bagatela 52-54 <szok>
suonko wyslij mi na maila swoje zdjęcia jeśli to nie problem i napisz w mailu jak masz na imię, zawsze to jakoś inaczej się myśli o osobie.

Edytowane przez Megi428
Czas edycji: 2010-04-09 o 22:23
Megi428 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-09, 22:21   #2266
Zosqu
Przyczajenie

Cześć dziewczyny już 3 dzień jestem na proteinach i z radością się do was przyłączam w grupie siła!!!! damy rade
Zosqu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-09, 22:24   #2267
suonko36
Przyczajenie

Masz racje , tez jezdze do Niemiec ale rzadko , tylko ze ja mam porabana budowe , brzuch jak w 7 miesiacu , do tego cienkie nozki zbyt cienkie jak na ta wage . Nie wiem czy zauwazylas ale duzo fasonow spodni u niech to duze w tylku i krojone na takie jabluszko . Gora tez calkiem do kitu , bo przy tym brzuchu rozmiar biustonosz to 80 b masakra
Stary 2010-04-09, 22:27   #2268
haniula1803
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez vandros Pokaż wiadomość

Hej jak to ludzie się ciebie boją? co to ma znaczyć? widziałam twoje zdjęcie jesteś młoda, szczupła i śliczna? Bez dołków mi tutaj, albo się uśmiechnij albo wyżal tu do końca, siostry dukanki na pewno pomogą

Wysłałam wam zdjęcia, liczę na rewanż
Stary 2010-04-09, 22:27   #2269
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

W ogóle się nie przedstawiłam, ale bałwan ze mnie

Mam na imię Paulina, mam 23 lata, jestem ze świetokrzyskiego. Moja waga startowa to 92 kg chcę schudnoć na początek 20, a jak dobrze pójdzie to może więcej, ale na razie 20-stka mnie satysfakcjonuje.

Jestem 3 dzień na I fazie, zostały jeszcze 3. Myślałam, ze będzie gorzej na razie jest w porządku i dzielnie się trzymam.
Dziś słabszy dzień, bo w ogóle nie miałam apetytu zjadłam malutko, ale jutro się poprawię

Agatka jest już z nami
Stary 2010-04-09, 22:30   #2270
Megi428
Wtajemniczenie

Cytat:
Masz racje , tez jezdze do Niemiec ale rzadko , tylko ze ja mam porabana budowe , brzuch jak w 7 miesiacu , do tego cienkie nozki zbyt cienkie jak na ta wage . Nie wiem czy zauwazylas ale duzo fasonow spodni u niech to duze w tylku i krojone na takie jabluszko . Gora tez calkiem do kitu , bo przy tym brzuchu rozmiar biustonosz to 80 b masakra
ja głównie tam bluzki i spodnie na lato takie lniane kupuje, a to wszystko to "namioty" do tej pory było to nie zwracałam uwagi na fason ale na szerokość abym się wlazła
mam jednak nadzieję że w tym roku będę mogła trochę powybrzydzać ha ha ha
Stary 2010-04-09, 22:33   #2271
vandros
Raczkowanie

Wiecie co moj kochany byl dzis na zakupach. W poludnie. Teraz *******a jedna sie przyznal ze przytarl prawy bok!!!!!!!!!!! No zatluke go chyba, wyrwe mu i powiesze na drzwiach!!!!!!!!!!!!!!!! Patafian jeden. Dziewczyny grzesze i to mocno:pij emy:
Wsciekla jestem jak nie wiem, a przeciez dobrze jezdzi....

Edytowane przez vandros
Czas edycji: 2010-04-09 o 22:46
Stary 2010-04-09, 22:36   #2272
suonko36
Przyczajenie

hehe ja mam tyle rozmiarow ciuchow ze no comment , z jednych wyroslam a inne kupilam z kretynska nadzieja kiedys schudne

Scio no to wage masz taka jak ja , tylko ze ja juz stara baba jestem i nie pojdzie mi tak latwo
Stary 2010-04-09, 22:38   #2273
Megi428
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez haniula1803 Pokaż wiadomość
haniula a Ty to w tej czerwonej czy czarnej bluzeczce na zdjęciu? bo wiesz kochana mam wątpliwości

Cytat:
W ogóle się nie przedstawiłam, ale bałwan ze mnie

Mam na imię Paulina, mam 23 lata, jestem ze świetokrzyskiego. Moja waga startowa to 92 kg chcę schudnoć na początek 20, a jak dobrze pójdzie to może więcej, ale na razie 20-stka mnie satysfakcjonuje.

Jestem 3 dzień na I fazie, zostały jeszcze 3. Myślałam, ze będzie gorzej na razie jest w porządku i dzielnie się trzymam.
Dziś słabszy dzień, bo w ogóle nie miałam apetytu zjadłam malutko, ale jutro się poprawię
Witaj Paula. U nas Ci będzie bardzo bardzo dobrze. Wszystkie dziewuszki są jak rodzina.
I co najważniejsze nikt cię nie nie odeśle do Igo postu , bo takowy mamy która ile straciła - KARADKA zrobiła i nikt nie powie że offtopujesz. Jeszcze raz witaj

Edytowane przez Megi428
Czas edycji: 2010-04-09 o 22:41
Megi428 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-09, 22:55   #2274
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
hehe ja mam tyle rozmiarow ciuchow ze no comment , z jednych wyroslam a inne kupilam z kretynska nadzieja kiedys schudne

Scio no to wage masz taka jak ja , tylko ze ja juz stara baba jestem i nie pojdzie mi tak latwo
Kochana ja mam PCO i też niestety nie pójdzie łatwo, przynajmniej w założeniu, bo cichu liczę na cud.
I na pewno nie jesteś starą babą. Liczy się duch, a nie bzdurne cyferki

Cytat:
haniula a Ty to w tej czerwonej czy czarnej bluzeczce na zdjęciu? bo wiesz kochana mam wątpliwości

Witaj Paula. U nas Ci będzie bardzo bardzo dobrze. Wszystkie dziewuszki są jak rodzina.
I co najważniejsze nikt cię nie nie odeśle do Igo postu , bo takowy mamy która ile straciła - KARADKA zrobiła i nikt nie powie że offtopujesz. Jeszcze raz witaj
Właśnie takiego wątku szukałam Już się ode mnie nie uwolnicie
Tylko w razie co to proszę o mocne baty motywująco-ustawiającodopionu w

To pochwalę się pierwszym namacalnym efektem, obrączka mi się na palcu kręci a do tej pory nie chciała schodzić nadmiar wody się usuwa.

Agatka jest już z nami
Stary 2010-04-09, 22:59   #2275
vandros
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez haniula1803 Pokaż wiadomość
Hej jak to ludzie się ciebie boją? co to ma znaczyć? widziałam twoje zdjęcie jesteś młoda, szczupła i śliczna? Bez dołków mi tutaj, albo się uśmiechnij albo wyżal tu do końca, siostry dukanki na pewno pomogą

Kochana to ze jestem szczupla, mloda sliczna nie oznacza ze dobra
podobno mam zabojcze spojrzenie, na ludzi patrze jak cytuje "byk na rzeźnika". Ale nie o mnei ta rozprawa dziewczyno szczuplak z Ciebie jak nie wiem co. Slicznie wygladasz zwlaszcza w tej sukience. Odchudzasz sie bedac tak szczupla??

Edytowane przez vandros
Czas edycji: 2010-04-09 o 23:40
Stary 2010-04-09, 23:42   #2276
haniula1803
Rozeznanie

Megi -ja to ta w czarnym

vandros- tez jak byłam młodsza to ludzie się mne bali, kiedyś jedna dzewczyna przyzanła mi sie ze bała się kołomnie usiąśc w autobusie, teraz jestem inna pierwsza się uśmiecham do ludzi i lepiej mi się zyje
( najbardziej złagodniałam jak zostałam matką, ale jak by ktoś zagroził mojemu dziecku- to wtedy nie ręcze za siebie- budzi się we mnie lwica ) a i jeszcze jedno asamochód to nie koniec świata, ważne, że jemu się nic nie stało

Dziekuje wam za miłe słowa dobranoc
Stary 2010-04-10, 00:45   #2277
sylwusia085
Rozeznanie

Dziewczyny kilku z was wyslalam meila ze swoimi fotkami nie wiem komu bo sie pogubilam lecialam w miare po koleii hihi, jak bym o kims zapomniala to piszcie aa i prosze o piekne odpowiedzi milej nocy, papa
sylwusia085 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-10, 07:42   #2278
truskaweczka20
Przyczajenie

GG do truskaweczka20

Hej szalone Dukaneczki nie ma litości lecicie jak perszingi śle całusy na sobotę Nie dajcie się grzeszkom niech idą w piguły polecam pranie sprzątanie, mycie podstawek do donieczek hihihih w ostateczności zakupy ale po jajku np. nie na głodnego :-7
Vandros - już Cię lubię takie jesteście NORMALNE HIHIHIHIHHII
Ja jestem w piątym dniu uderzeniówki idę na wagę zaraz Wam napiszę, marzę o warzywach śpiąca jestem |-o |-O i piiiiiić ciągle piiiiiić hihihii

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

Wiecie co rozpłakałam się, łzy mi lecą jak dziecku, przez ostatnie dwa miesiące stałam w miejscu +2kg -2kg a dziś ważę 80,2kg we wtorek ważyłam 84kg nie wierzę naprawdę dwa razy przestawiałam wagę i powtórzyłam ważenie ale jest tak samo, bajka życzę wszystkim tylko i wyłącznie takich pozytywnych emocji jak ja dziś przeżyważ, wiem że to uderzeniówka i ptem jest duuuuuużo wolniej ale start mi się podoba jak zobaczę 7 z przodu to będę dumna z siebie .

Hasło na dziś:
Pytali się o Was w niebie aniołki ale nie martwcie się nie powiem im gdzie jesteście:ehe m:

W sierpniu ważyłam 100,1kg i powiedziałam KONIEC

06.04 84 kg
08.04 81,3 kg
10.04 80,2 kg walka trwa!

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------

Mam czarne dżinsowe rybaczki takie przecierane [ zdjęcie mogę podesłać ]rozmiar 48 jak ktoś życzy sobie oddam w dobre ręce wierzę że i u Was to połowa drogi do raju. Za friko na szczęście moje i Wasze. Moja galeria ciuchów wow od 48 do 40 masakra teraz wchodzę czasem w 42 ale nie mogę oddychać :-X raczej preferuję 44 mnie się udało już dużo Wam się też uda :-X :-X

Edytowane przez truskaweczka20
Czas edycji: 2010-04-10 o 07:04
truskaweczka20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-10, 08:30   #2279
karadka
Zadomowienie

czesc skarbenki no dzisiaj w duzo lepszym humorze!!! to oczywiscie dzieki Wam!!!!!
no i -0,7 wiec powoli wracam do wagiktora mialam tydzien temu takie 3 mogiczne liczby 77,7 kg hehehee
no musze przyznac ze nasz ksd to dame fajne laski !!!!! jestescie super! i co najwazniejsze mozemy na swoim przykladzie pokazac wszystkim ze czlowieka nie poznaje sie po wygladzie - bo zanim sie zobaczylysmy wszystkie juz bylysmy jak jedna wielka(przy sobie) rodzina ale na prawde wygladacie super! i zadna nie powinna miec sobie nic do zarzucenia!!!! to troche tu, troche tam to szybko zrzucimy i zmienimy nazwe na lachonarium
plecy jeszcze bola ale juz lepiej - wczoraj ten 1 dzien @ to byla masakra tak wszystko do kupy sie zlozylo!

Cytat:
Kochana ja mam PCO i też niestety nie pójdzie łatwo, przynajmniej w założeniu, bo cichu liczę na cud.
I na pewno nie jesteś starą babą. Liczy się duch, a nie bzdurne cyferki

Właśnie takiego wątku szukałam Już się ode mnie nie uwolnicie
Tylko w razie co to proszę o mocne baty motywująco-ustawiającodopionu w

To pochwalę się pierwszym namacalnym efektem, obrączka mi się na palcu kręci a do tej pory nie chciała schodzić nadmiar wody się usuwa.
witamy kochana potem bede tabelke edytowac to pisz tu zaraz wszystkie potrzebne dane! i najwazniejsze - ja jako specjalistka od gubienia obraczek - ostzegam jak Ci zacznie spadac to wloz na inny paluch - bo potem juz jest za pozno.......

jak co dzien ide sie do pracy zbierac slonko swieci damy rade - takie motto na dzisiaj

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

truskaweczka super! uwielbiam za duze spodnie!!!!! i powiem wam ze ostatnio - przed swietami wpadly mi w rece - szukalam kurczaczkow itp i tak znalazlam spodnie ktore nosilam krotko w sumie ale w okresie kiedy mialam najlepsza w zyciu figure! czyli jakies 5 lat temu i ja je zapielam!!! co prawda na sile i wszystko sie wylewa jeszcze ale moj kolejny cel zapiac sie w te spodnie !!!! juz nie moge sie doczekac! a tak poza tym to we wszystkich dzinsach - dobrych na mnie przed dieta nie moge juz chodzic

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

dziewczyny wlaczcie tvn24 - samolot prezydencki rozbil sie lecac na obchody w katyniu
karadka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-10, 08:55   #2280
sylwusia085
Rozeznanie

hejka ja tylko -0,1 ;( chyba musze sie zlamac na jeen dzien i zamiast zrobic 4 dzien p to zrobie dzis p+w, i pojde sobie na chinszczyzne- tzn makaron sojowy z warzywami i kurczakiem... moja chandra nie odpuszcza.... jest juz tak blisko a tak daleko.... zostalo mi 6 kg, a obawiam sie ze nie podolam ;(
sylwusia085 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości