|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
Mi ta dziewczyna powiedziała przez telefon ze 2 godz mam zarezerwować, bo jak mi sie nie spodoba fryzura to beda myły i jeszcze raz robiły, ale ja powiedziałam ze jeszcze nie wiem co chce.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Wtajemniczenie
|
spokojnie kobietki, będzie w porzadku, to jeden z lepszych zakładów w mieście.
#2253 |
Rozeznanie
|
Widze,że się rozpisałyście dziewczynki na temat fryzur
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Popatrzcie jakie piękne butki znalazłam na allegro ![]() ![]() ![]() http://moda.allegro.pl/item945962980...001g48_38.html http://moda.allegro.pl/item945962951...711g39_39.html http://moda.allegro.pl/item945962995...118g47_38.html http://moda.allegro.pl/item945963011...e_22061_37.htm http://moda.allegro.pl/item945963028...067k12_36.html Musze coś takiego znalezć jak te 1 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
wpadłam na sekundę. Qdlatku, jutro już zajrzę, dzisiaj miałam straszny kołowrót wieczorem a teraz już padam i nie dam rady. Anima Tobie też jutro odp.
Veroeve, podziwiam, ja też powinnam tak zrobić, ale nie dałabym rady, zwłaszcza że teraz najbardziej gorący okres ![]() ![]() Agusia, ładne te buty, ale cany ![]() Ja na fryzjera jestem zdecydowana, ale się zapiszę dopiero koło maja dopiero. Za to makijaż muszę sobie umówić jakiś wcześniej. Zapisywałyście się już?? Dobra, idę już spać. Kolorowych snów ![]()
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2010-03-17 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Rozeznanie
|
Dziękuje Gusiak
![]() Co do fryzury to umówię się do zakładu na Pułankach do Pani Joli - zawsze tam chodziłam to dlaczego teraz miałabym nie być zadowolona - dziewczyny tam ładnie czeszą. A na makijaż do Pani Ani na górę - więc wszystko w jednym miejscu. Jak był ślub mojego brata to z wałkmi na głowie szłam na górę robić makijaż i bylo ok
#2256 |
Wtajemniczenie
|
Agusia- sliczne te buty. Tylko czy wytrzymasz na takim obcasie cala noc? bo potem nie za bardzo zmienisz na niskie, bo suknia bedzie za dluga. A jak na tiul staniesz obcasem to.....
No ale jak na codzien nosisz takie wysokie obcasy to pewnie bedzie ok. Ja zawsze nosze takie 5 cm, a na slub specjalnie wzielam 4,5 cm aby sie lepiej czuc, pod suknia malo buty widac a mozna naprawde cierpiec. ninuska- bardzo ladna ta sukieneczka, taka wakacyjna. A jutro w Krakowie ma byc 12 stopni.....czyli moze wiosne mamy ![]() Dziewczyny fryzjerem sie nie stresujcie, bedzie dobrze. Wiadomo, bedziecie sie denerwowac, ale kto sie nie stresuje w dzien swojego slubu ![]() Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-03-18 o 06:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Agusia bardzo ładne te buty, ale co to za cena?! szok A ja wczoraj przejrzałam ta stronkę z bukietami co Aga wstawiła i nie mogłam sie napatrzec, takie piekne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
Witam.
Ja odebrałam dzisiaj grupę krwi ale szkoda mi było wydawać kolejnych 40 zł i nie wyrobiłam sobie tej karty z grupą. Może kiedyś sobie ją wyrobię ![]() Trochę jestem dzisiaj osłabiona - coś mnie w brzuchu męczy i spać mi się chce. Chyba za długo spałam ![]()
#2259 |
Wtajemniczenie
|
Ale dzis cisza.......
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Waniliaania Ty miałas loki, ile Ci robila fryzurke? pamietasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zadomowienie
|
Jeeeeeju, ale się nie wyspałam, od rana wszyscy się tłuką
![]() Agusia butki super ale cena zabójcza ![]() waniliaania2009 dokładnie, taka wakacyjna... a za oknem śnieg dopiero leżał... ![]() Trzeba się ruszyć i chałupkę ogarnąć. Wieczorkiem mam gości- kolega świętuje bo rzucił wczoraj pracę.Miał trzech szefów i on jeden pracownik ![]()
#2264 |
Wtajemniczenie
|
hej,
dziś nam świeto z moim tz, obchodzimy rok razem ![]() także narazie uciekam, wpadne pózniej, Agusia butki cudo, cena szok, ale sa sliczne. milego dnia ![]()
#2265 |
Zadomowienie
|
Gdzie się podziałyście
![]() Qdlatek no to napewno bedzie przyjemnie ![]() ![]()
#2266 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() Ale u nas dziś we Wrocławiu piękna pogoda 10 stopni ![]() ![]() Ide na misto z siostrą ![]() Waniliaania poweim ci,że ja na codzień chodze raczej w niskich bucikach,takich botkach lub półbutach ale jak już wychodze na jakąś imprezke,komunie,wesele itd.to lubie wysokie obcasy nawet i 9 cm szpilka mi nie przeszkadza ![]() ![]() No te butki są cudne ale ich cena przerażająca ![]() Qdlatek gratuluję roczku ![]() ![]() My już w sierpniu będziemy świętować 5 latek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
przyszła mi drukarka
![]() ![]() Qdlatek, miłego dnia, na pewno fajnie sobie poświętujecie Nam pod koniec maja minie 6lat bycia razem
#2268 |
Zakorzenienie
|
A nam pod koniec czerwca 6 lat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Rozeznanie
|
No to dziewczyny długie macie staże już ze swoimi tż
![]() Gusiak ninuska pokazywała jaką suknie wybrała ![]() Taką piękną tiulową tylko,że na modelce pokazywała a nie na sobie ![]() Wiecie co ja to już się nie moge doczekać 1 przymiarki jak ta suknia będzie już idealna na mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Wtajemniczenie
|
jej wy to macie prawdziwe staże, nam mija dziś rok razem, znamy sie od trzech lat.
to może mało, ale ja po kilku miesiącach czułam już , że to ten ![]() Byłam raz w związku 4 lata i o 3 za długo, po roku już się psuło i człowiekowi było głupio zakończyć to... Teraz juz jest inaczej ![]() No a ze świętowania nici. Tż w pracy na 2 zmianę, więc spędzę popołudnie domu sama ![]()
#2272 |
Zakorzenienie
|
Poświętujecie jutro najwyżej
![]() A nam w sierpniu minie 9 lat.
#2274 |
Wtajemniczenie
|
jutro jadę do szkoły;/
w niedziele mam wolne , to on znów na 2 zmiane;/
#2275 |
Zakorzenienie
|
CZEŚĆ
![]() nam też w sierpniu 6 rocznica wypada ![]() Qdlatek podziwiam cię za odwagę. Ja bym się nie odwazyła po roku ślubu wziąć. I tak się długo wzbraniałam. Dopiero po 5 latach wzieliśmy ![]() ![]() ![]() Przyszły mi dziś wszystkie zakupy z allegro. Błyskawiczne przesyłki, jestem ze wszystkiego bardzo zadowolona. A zabawki dla K. genialne! Zaraz powystawiam pozytywy ![]() Co do pogody to wszędzie mówią że teraz tu już coraz cieplej będzie. I sniegu już nie zobaczymy więcej tej zimy ![]() Co do loków to teraz w salonach nie kręci się na wałki bo to za długo trwa. Robią na prostownicę albo lokówkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
gusiak23 - i kupiłaś tego brothera, o którym wczesniej pisałyśmy? Mam nadzieję, że będzie Ci dobrze służył.
Nam pod koniec kwietnia mija 5 lat znajomości, a ponieważ praktycznie od razu zaczęliśmy się ze sobą spotykać to i ta datę liczymy jako początek związku. Kurczę nie za ciekawie z tą moją pracą- wysyłam CV i wysyłam i jakoś nikt się do mnie nie odzywa ![]()
![]() |
#2277 |
Rozeznanie
|
No ja też nie wiem czy bym po roku ślub wzieła
![]() ![]() Mehja ale jak ja się zapisywałam na fryzurke ślubną to fryzjerka mnie się zapytała czy wole loki na wałkach czy na lokówce bo inaczej wychodzą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Wtajemniczenie
|
http://www.grzegorzskiba.pl/justyna/powitanie/
zobaczcie ta para miała wesele w PASJI, dla dziewczyn które tam mają, a co lepsze miała taka suknie jak moja ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- http://www.grzegorzskiba.pl/jacek/ceremonia/ a fryzura tej dziewczyny mi się strasznie podoba, ale nie potrafie zapisac tego zdjecia, zadnego z tych sie chyba nie da...
#2279 |
Zadomowienie
|
To chyba ja z mężem mam najdłuższy staż. W sierpniu stuknie nam 11 lat bycia razem
![]()
#2280 | |
Wtajemniczenie
|
Witam w ten słoneczny dzień.
Cytat:
Nam w lutym minęło 4 lata Ale to była niezbyt miła rocznica, bo spędziłam ją w szpitalu, miałam zabieg ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.