|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)
Biedne dziewuszki. rozumiem co przezywacie mając jakiekolwiek plamienia ale ja wiem i tak że wszystko będzie dobrze!! A wy musicie w to uwierzyć! Mnie tam bogu dzięki opuściła zła passa, teraz tylko rosnę...Po świetach wybieram się na Usg 3d więc i ja będę miała czym się pochwalic! Trzymam za was kciuki dziewczynki kochane! A twoj Kacperek Darusiu coś nie bardzo chce sie wybrac na świat
![]()
http://s2.suwaczek.com/20100123310123.png http://www.suwaczki.com/tickers/17u98u6997br40yh.png Edytowane przez Linka24 Czas edycji: 2010-03-29 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
no dobrze mu
![]() ja sie smieje ze moj mąż wykracze!! Od polowy ciazy tak gada ze maly sie urodzi 1 kwietnia chocby nie wiem co i zrobi nam jajca i bedzie dziewczynką.
![]() |
#2253 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Skorpionku jesteś kochana, dziękuje, aż się popłakałam ![]() ![]() Linka super, ze Tobie dolegliwości przeszły!! A brzuś Ci dalej twardnieje? Te moje to też chwilowe, nie mogę się załamywać, tak jak napisała Kasia, Filipek cały i zdrowy i wszystko będzie dobrze! Super, ze idziesz na usg 3d!! Czekamy w takim razie z niecierpliwością na foteczki!!! ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Dziekuję Darusiu ![]() Mnie sie wydaje, ze nie zmieni płci ![]()
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
nam to bez roznicy
![]() nawet nie robi nam juz roznicy kiedy sie urodzi ![]() ![]()
![]() |
#2255 |
Rozeznanie
|
Właśnie mierzyłam ciśnienie.. mam 90/50 - dlatego jestem taka słaba i śpiąca...
Zmykam dziewczynki obiadek zrobić.... kurczaczka mam od wczoraj, ogóreczki są, no to tylko ziemniaczki oskrobię i wstawię, no i obiadek gotowy ![]() Popołudniu chyba wybiorę się z malutka tak na 15 min. spacerek, wg zaleceń lekarza... musimy kupić klej i kolorowy papier bo Wikulkę ogarnął szał robienie kolorowych laleczek i kukiełek.. i tak sobie siedzimy i wycinamy ![]() Trzymajcie się kochane, odezwę się wieczorkiem, miłego- zdrowego popoł
Wikulka - 08.11.2005 ![]() Kubuś 23.10.2010 ![]() Edytowane przez skorpionek19 Czas edycji: 2010-03-29 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Wtajemniczenie
|
No i niech sobie siedzi
![]() ![]() Tak Karolku mi cały czas twardnieje, nawet sie do tego przyzwyczaiłam. Najważniejsze że czuje jak sie synuś rusza, czyli z nim wszystko w porządku, a to twardnienie.. coz taki nasz urok. A ja dzis na obiadek Fileciki z kurczaka, ziemniaczki i puraczmi mmmm... pyychaotka! Zapraszam!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
u mnie tez kurczak z zmieniaczkami, a ja kurczaka nie lubie i zrobie sobie puree z prazona cebulką:P
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oo ja lubie puuree.. ![]() Uwielbiam.. na obiad (jak taty nie ma, bo on nie lubi ![]() ![]() z cebulką, trochę smalczyku takiego swojskiego i troche czosnku.. ![]() uwielbiam też te puree z knorra gorący kubek czy cos tam ![]() z grzankami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
ja tez ostatnio mam taka jazde na puree, albo prażuchy:P
---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- to ja to puree lubie ale nie to z grzankami tylko z boczkiem, taki kubek xxl ![]()
![]() |
#2260 |
Zadomowienie
|
Oj wy biedne jesteście dziewczynki, nie martwcie się wszystko jest dobrze,takie pare kropelek nie jest niebezpieczne czytałam, i że może się zdażać podczas ciąży.
Ja nie mam krwawień ale mi brzuszek twardnieje i pobolewa, wczoraj wieczorem dał o sobie znać bardziej. A dziś troszkę popracowałam na firmowym laptopie (jakoś on w domu nie chce sieci złapać, więc na tamtym nie miałam internetu) Też myślałam dziś o kurczaku, ale w tych sklepach co mam pod blokiem nie ma mięsa, a nie chce mi się łazić dalej... Puree też uwielbiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny tak mnie dzisiaj cos tchnelo, poszlam do mojego szefa i poprosilam o awans
![]() ![]() Edytowane przez Kasia_Dublin Czas edycji: 2010-03-29 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Zadomowienie
|
Kasiu, dobrze, do odważnych świat należy!
ty masz już jutro to USG??? superowo ![]() dziewczynki, zmartwiłyście mnie tymi plamieniami! mam nadzieję, że to chwilowe i niegroźne... mi brzucholek rośnie, w sobotę to mnie aż tak skóra ciągnęła na brzuszku ![]() irsin, nie smuć się, może to taki humorek hormonalny, jutro będzie lepiej!! ja też czasem mam doły... chyba każdy.... jeśli chodzi o sikanie, to ja dzisiaj w pracy byłam 4 razy.... a pracowałam tylko do 13:00.... masakra jakaś.. i w ogóle się wkurzyłam, bo ci znajomi, którzy mają wesele zarezerwowali nam pokój w hotelu z jakąś parą swoich znajomych, których widzieliśmy 3 razy w życiu... nie wiem, czy zostanę na drugi dzień w tej sytuacji, bo nie chcę, żeby jacyś obcy ludzie mnie oglądali zmęczoną, bez mejkapu w piżamie i w dodatku w ciąży..... nie mam już zdrowia na takie akcje... ![]() ja właśnie kończę obiadek gotować, TŻ niedługo wraca, a potem znowu na zakupy, bo nie mam już nic, a nie będę potem dźwigać sama, bo on we wtorek znowu w delegację wyjeżdża.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny. Ja już po wizycie u lekarza.
Moje plamienie się nasila. Lekarz stwierdził, że to jest krwawienie z szyjki macicy. Na szczęście w macicy wszystko OK. Muszę odstawić jednak te globulki na bakterie i na grzyby. Być może one tak podrażniły moją szyjkę. Oczywiście dalej muszę brać Luteinę. Muszę leżeć plackiem aż do przyszłej środy ![]() ![]() ![]() Nie wiem jak zniosę to leżenie, bo mnie strasznie boli kręgosłup, a najbardziej boli mnie w krzyżu. W łóżku po prostu cierpię z bólu ![]() Ale niestety nie ma żartów i dla dobra dzidzi muszę poleżeć. Dzidziunia rośnie jak na drożdżach. W czwartek miała 2,1 cm a dziś już 2,4 ![]() ![]() ![]() Wklejam kolejne zdjęcie mojego maleństwa. Jak się dopatrzycie, to widać rączki i nóżki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
super ze z dzidzia wszystko ok, ja na poczatku ciazy tez musialam lezec tydzien, zrobily mi sie dwa krwiaki po tym wyrostku i to dlatego, nie znosze lezenia ale dasz kochana rade
![]() zdjecia śliczne!!! Boze wiecie co? jak ja pomysle ze niedawno ja ogladalam takie 2 cm malenstwo to nie wiem gdzie ten czas sie podzial, a tu zaraz bedzie wielkolud na swiecie ![]()
![]() |
#2265 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oo i super ![]() ![]() Dobrze że z dzidzią wszystko oke ![]() Ja mam jeszcze godzinę.. a taaak mi się nei chce iść ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
![]() Ja też pamiętam jak mi gin pokazał malusieńką kropeczkę ![]() miała 1,2 mm.. ![]() Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-03-29 o 16:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Zadomowienie
|
Weronisiu, na szczęście z dzidziulkiem wszystko w porządku, szkoda, że będziesz musiała święta przeleżeć, no ale co zrobić... bejbik najważniejszy bez 2 zdań! śliczne zdjęcia
|
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
no ja jak poszlam pierwszy raz to maluszek mial 4,6 mm!!!!
![]()
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
ooo .. to duzy
![]() a w którym tyg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zadomowienie
|
mnie to się wydaje, że ja to miałam jakieś bardziej rozmazane te fotki z usg, myślicie, że to kwestia sprzętu, czy to zwykłe usg jest każde takie samo?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Są słabsze i lepsze sprzęty.. ![]() Wogole gin Weronisi musi mieć super sprzęt bo elegancko widać.. ![]() Ja nie miałam aż takich wyraźnych.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale smaka robicie, ja miałam schabik i kopytka plus buraczki ![]() ![]() Karolinko dziękuję za pocieszenie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powiem Ci, ze mnie tez pobolewa do tych spinań, ale u mnie to te jelita wstrętne dają o sobie znac plus rozciąganie i ucisk wszystkiego ![]() Weronisiu a nie mówiłam??!! Tak się ciesze!!! To masz tak jak ja miałam, mnie nawet małe krwiaki schodziły i to trwało z 2 miesiące ![]() ![]() Tak jak mówi Darusia kiedy nasze pimpusie były takie małe, mój to z 30 cm już bedzie miał, ciekawa jestem jak teraz tyje, bo odstawiłam ten 1 lek nasercowy, okaże sie 6 kwietnia. ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Kasiu trzymam kciuki za awansik ![]() Miłego spacerku Skorpionku!!
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
koniec 5
![]()
![]() |
#2273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez mam takie foto ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A w środę dzięki Bogu 25 tc się zacznie ![]()
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2010-03-29 o 16:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zadomowienie
|
Weronisia kamien z serca. Lez i uwazaj na siebie.
Metropolitan jaki wczoraj byl odcinek gotowych na wszystko. Po prostu umieram z ciekawosci co bedzie dalej!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki własnie udało mi sie was nadrobic, a tu za chwilke koniec pracy i mykam do domku.
Sama tez wiem, jak takie plamienia moga doprowadzic do rozpaczy.Moje okazały sie na szczęście zupelnie niegrozne i ciesze sie,że u ciebie Weronisiu tez jest wszystko dobrze. Mam nadzieję, że u Irsin tez wszystko jest w najlepszym porzadku. Jeżeli chodzi o wyprawkę, to ja ciuszków troszkę uzbierałam chodzac po wyprzedażach.Śmieje sie, że chyba nic nie kupiłam po regularnej cenie. Ostatnio kupiłam tez troche uzywanych. Poza tym kupilam juz kosmetyki i proszek ( tez byla promocja).Mam buteleczki,jeden reczniczek, kocyk i prześcieradełko. Czeka mnie wiec jeszcze największy wydatek -wózek. Łózeczko obiecala nam rodzinka ( chcemy turystyczne). Dzisiaj coś mnie pobolewa brzuch w jednym miejscu, ale tylko jak tak dotknę.Mam nadzieje, ze to tylko cos sie znowu rozciaga.
#2277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A plamienia niech sobie ida i nigdy do nas nie wracają!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
my z tż tez sie nabijamy ze wyglada to kosmicznie, nawet mamy dwie czarne kropki tam gdzie oczka i wyglada mega zabawnie:P
---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- kurcze takie drogie lozeczko? my zaplacilismy polowe ( no prawie bo 268) z materacem kokos pianka gryka.
![]() |
#2279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to łóżeczko dla Filipka: http://www.allegro.pl/item979089224_...ciel_haft.html
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
kurcze ja mam takie, albo bardzo podobne:P az zglupialam na moment
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.