|
|
#2251 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 9 :(
Cytat:
Piszę to wszystko również do siebie, bo sama mam z tym problem, ale trzeba wyłączyć serce i zacząć patrzeć rozumem, mężczyźni tak właśnie robią, tylko szkoda, że im to łatwiej przychodzi ![]() Ciekawe czy jutro będę pisać tak samo
|
|
|
|
|
#2252 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2253 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() spokojnie, tutaj trzeba teraz szczerze porozmawiać. ale bez agresji, bez pretensji, bez złości. rozmowa to podstawa i dojrzałość w związku. takie rzeczy jak zerwanie na parę godzin się zdarzają i są raczej wyrzuceniem emocji. może go po prostu poniosło, miał gorszy dzień, źle się czuł? co nie zmienia faktu, że Cię zranił i powinien przeprosić. chyba, że zdarzyło się to kolejny raz? ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
Jeśli ograniczysz kontakt to jest szansa, że się nieco zdezorientuje i wtedy zacznie naprawdę działać, aby to ratować. Będziesz też wiedziała na ile mu zależy. Chyba Limonka tutaj kiedyś mądrze opowiedziała swoją historię, jak wodziła faceta za nos długi czas i opłaciło się
Edytowane przez cypryska Czas edycji: 2010-05-30 o 15:00 |
||
|
|
|
#2254 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
FACET REAGUJE NA BRAK KONTAKTU! Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2010-05-30 o 15:06 |
|
|
|
|
#2256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2257 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie wiem, próbowałam z nim rozmawiać w piątek, ale "on już mówił" a zresztą i tak "sam nie wie", bo "szuka drogi"... I tyle, prosi o czas i spokój... To mu go daję... Jejciu mnie dziś też coś zebrało na sentymenty (
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2258 | |
|
TU i TAM
|
Cytat:
pierwszy raz, ale wszystko bym oddala kiedys za to ze on o tym nawet nie mysli, a tu koniec. Spotkalismy sie o po czym po pol godziny powiedzial czy moze juz isc, i ze mnei zawiezie jeszcze do domu, pozniej rozmawialismy i niby juz jest ok ale nie wiem co mam myslec teraz, czuc teraz, osoba ktorej bylam najbardziej pewna, najbardziej jej ufalam, to byl cios ktorego sie nie spodziewalam, placze ale to nie pomaga. nie wiem jak teraz bedzie, czuje sie okropnie i juz nie wiem czy jestesmy razem czy nie |
|
|
|
|
#2259 |
|
Wtajemniczenie
|
wiecie co, w takim stanie jak teraz nie byłam od ładnych paru lat.... siedzę i ryczę a tak na prawdę nie wiem dlaczego. Nigdy nie płakałam aż tak. Nie mogę się skupić, jutro mam kolokwium ale nie jestem w stanie się na nie nauczyć. Wiem, że jutro będzie już ok ale na chwilę obecną totalna rozsypka...
|
|
#2260 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
On mi powiedział "możesz mnie nazwać tchórzem, ale po prostu nie potrafie" trudno.Tak, wiedziałam, że on jest zazdrosny. Wiele razy o tym rozmawialiśmy. Kiedyś się o to kłóciliśmy .. ale był długi czas, że nie okazywal jej tak bardzo jak kiedyś . No cóż. Stało się. Nie będę się przecież prosić, żeby do mnie wrócił.
|
|
|
#2261 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie zdalam sobie sprawie ze nie warto ze to sk**** z e przez niego zawalilam studia, jutro mialam zaliczac 3 przedmioty nic nie umiem pieknie. chyba oczy mi sie otwieraja,. on sie bawi w najlepsze ja zawalam swoje zycie i jeszcze za smieciem wyje ?!?! martią mnie tylko te studia juz nie zdarze sie naiczuc nie zdam jutro ćw i nie dopuszczą mnie do egzaminów przez takiego gnoja!!! nie wierze no nie wierze !
|
|
|
#2264 | |
|
Rozeznanie
|
A mnie tak kusi, kusi napisać do niego smsa
tylko nie wiem po co nie wiem co nawet![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
|
|
#2265 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra, mi już przeszło
swoje przez te kilka godzin wypłakałam i zaczęłam się zastanawiać nad sobą i swoim postępowaniem. Wiem, że jestem głupia i płaczę za faceta, wiem też że nie warto. Moje łzy nic nie zmienią. Jest mi jedynie cholernie przykro, np teraz jest u mnie burza, on wie że się boję a nawet nie napisze nic. Niech spada na drzewo. Koniec z tym. Owszem spotkam się z nim, oddam mu te płyty, pogadamy i tyle. Już nigdy więcej nie pozwolę mu się dotknąć choćby palcem. Nie będę taka głupia i naiwna. Nie będę darła z nim kotów, ale nie pozwolę na zbyt wiele. Niech widzi co stracił.
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
Umieram z bólu
Byłam taka z siebie dumna, taka silna, taka pełna nadziei, optymizmu. Starałam się pozbierać po pogrzebie, po rozstatniu, po innych porażkach. Myślałam, że wyszłam na prostą, a teraz znowu ... ![]() Kazał mi spier****... Mimo, że odezwałam się w sprawie, która dotyczyła jego i jego zdrowia. Mimo, że nie musiałam, to jednak zachowałam się jak człowiek, a on co... Boże, dlaczego to tak boli To już nie jest płacz, to jest wycie z bólu, to sciskanie w klatce piersiowej...Zdaję sobie sprawę,że to cholernie żałosne, ale czuję się tak beznadziejnie. Niczego nie potrafię doprowadzić do końca...
Edytowane przez monilkaa Czas edycji: 2010-05-30 o 18:18 |
|
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykre, ale może okaże się przełomowe?
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko, że to chodziło o chorobę weneryczną, taką którą mógł, ale nie musiał mi przekazać, a z jej istnienia mógł sobie sprawy nie zdawać.
Co się ze mną dzieje...
|
|
#2269 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2271 |
|
Raczkowanie
|
chyba się załamię. Już nie wiem czy sama doszukuję się dziwnych rzeczy czy moja kobieca intuicja coś mi podpowiada..
![]() Ex ostatnio wyjechał na impreze o której wspominałam i spotkał się tam z kolegą i dziewczyną poznaną przez neta (wspolne zainteresowania). Ona jest z drugiego konca Polski co mnie uspokaja ,ale doprowadza mnie szału sposób w jaki pisze do niego na rożnych portalach. Zauwazyłam , że odpisuje jej neutralnie,ale w taki charakterystyczny sposob ktory daje mi do myślenia.. Domysliłam się, ze pisali sobie maile a do tego doszło jeszcze spotkanie na żywo Dzis na swoim blogu wstawiła dwie notki- w jednej ksywe mojego ex napisaną w bardzo radosny sposob a w drugiej - "chyba znów się zakocham..". . Wybaczyłabym przypadkowy pocałunek np po procentach itp,ale fascynacja kimś innym to dla mnie największa tragedia ...Napiszcie mi-przesadzam czy nie? Z tego co zauważylam ta dziewczyna słodzi wielu kolesiom w internecie,ale to spotkanie.. Wiem,ze do niczego między nimi nie doszlo bo ex ma przeogromne poczucie moralnosci i nie móglby nic zrobic zaraz po zerwaniu, ale martwię się , że zacznie mu się jeszcze milej z nią gadać i zapomni o mnie . A co nowego w naszej sytuacji - ostatnio napisał, że się zastanawia i pogadamy za kilka dni a przed imprezą i po pisal smsy-że było fajnie i tak dalej..tak jak pisalam wcześniej-ja do niego nie pisze nic, a na smsy odpisuję neutralnie Juz nic nie rozumiem;( Edytowane przez alicjawkrainieczarow Czas edycji: 2010-05-30 o 18:53 |
|
|
|
#2272 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochana, piszesz swojemu eks: - kolejny raz, choć miliard razy Cię olał, - o syfie, który mógł Ci przekazać ![]() Co, myślałaś, że odpisze: "skarbie, nie martw się, pójdziemy razem do lekarza, przebadamy się"? Wyobraź sobie, że zrywasz z chłopakiem, a ten nie daje Ci spokoju kilka miesięcy i na koniec pyta smsem, czy aby przypadkiem nie masz grzybicy etc. Co byś mu odpisała? ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2273 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Napisz mu, że ma jakiegoś syfa, którego Ci przekazał. I finał. W końcu to jego zdrowie. Ty się zajmij własnym i olej typa. |
|
|
|
|
#2275 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem, serio to mnie rozwala, ale dziś mój ex mnie zaskoczył. Wyobraźcie sobie iż dostałam od niego esa "Kupiłem nam bilety na wyjazd" podał dokładną godzinę i wgl, to się zapytałam ile kosztowały żebym mogła mu na jutro przynieść pieniądze, ale stwierdził że to "nieważne ", po prostu chciał je już kupić by później nie było zamieszania...W sumie pozytywnie mnie zaskoczył ... Może powoli coś zmieni się na lepsze ?
|
|
|
|
|
#2276 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale nie tylko z powodu ex. Zepsuł mi się komputer, i tak już zostało. Okazało się że wcale nie jest mi do szczęścia potrzebne. Ale ja jestem fanką rozmów w realu... a skoro się nie da, to komórkai jest git. a co niektórych wpisywałam na koniec listy (xxx )... przynajmniej nie musiałam ich oglądać, a po jakimś czasie przestawało mnie to ruszać
"[...] zamartwianie się tym, nad czym nie mamy kontroli, jest bezsensu, prawda?" /King/ Edytowane przez olcix Czas edycji: 2010-05-30 o 22:19 |
|
|
|
|
#2277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2278 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2279 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello Ladies
![]() Ominęło mnie widzę troszku przez weekend;/ Ja tam padnieta po weekendzie bo wczoraj na 13 h w pracy w sob.na 7;/ Katastrofa normalnie ![]() Ale im więcej pracuję tym mniej myśle o wszystkim i tak się toczy jakoś;/ Coś mnie ominęło fascynującego??
|
#2280 |
|
Rozeznanie
|
werciczek - każdy przypadek jest inny ale zachowania facetów podobne. I napiszę ci tylko tyle, że ja na Twoim miejscu bym nie zgodziła się na ten wyjazd( chce z toba rozmawiać , to niech rozmawia w parku na ławce) - chociaż sama jakiś czas temu jakby eks mi zaproponował weekend spędzony razem to bym skakała ze szczęscia. ale tak jak napisałam jakiś czas temu bo i człowiek uczy się na błedach. Podam swój przykład. Mój były wyjechał w alpy na tydzien, wrócił i napisał do mnie że chciałby się spotkac i pogadac. To było miesiąc temu. Więc ja pełna nadzieii ze moze w koncu sobie wszytsko przemyslał spotkałam się z NIm. jednak rozmowy nie doczekałam się , jakies tam żarty o duperelach no i skonczyło się na tym że mnie pocałował i zaczął przytulać no i dażył wiadomo do czego. Bóg chyba czuwał nade mna że opamiętalam się i nie pozwoliłam na nic więcej, po czym On gdy zobaczył ze nic ten tego , to przeprosił i że nie wie co go napadło i żebym o tym zapomniała. taaa... jasne, zapomniec ;/ to było nasze ostatnie spotkanie i od tamtego momentu przestał się odzywać. Morał z tego taki że jesli eksowie chcą gadać , rozmawiać to proszę bardzo ale w parku, kawiarni, i na odległość pół metra..
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

51,0 kg(2.11.10)......50,0 kg 

trudno.

przez takiego gnoja!!! nie wierze no nie wierze !