|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Melina Zazdrośnic...ciąg dalszy zmagań z marzeniami cz. 18
Bry
|
|
|
|
#2252 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Ja próbowałam tłumaczyć, ale działa bardzo połowicznie
U nas nic nowego się nie dzieje.. Poza tym, że mam wrażenie, że Cię bardzo dobrze rozumiem. My chyba we dwie takie tutaj zdołowane i bez nadziei na nic w przyszłości ![]() Trzymaj się kochana oby się bez kaca dzisiaj obyło
|
#2253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym zdołowaniem i brakiem nadziei to masz rację. Konkubent jak nazwa wskazuje wraca do domu pijany jak nieboskie stworzenie. Ledwie wszedł do domu, potem poszedł do łazienki to znalazłam go leżącego na podłodze... A potem to już tylko przez pół nocy, raz prawie na mnie zwymiotował. Bosko po prostu. Miałam rację, wieczory kawalerskie to durnowaty pomysł. Za miesiąc TŻ idzie na kolejny ale na szczęście w mieście rodzinnym, to mamusia będzie po nim sprzątać.
|
|
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Z tęsknoty za Tżtem kliknęłam sample Lucy Minerals
|
|
|
|
#2255 | |
|
Zakorzenienie
|
heja
![]() Cytat:
Pamiętaj, że facet ma być dodatkiem do szczęśliwego życia, a nie jego warunkiem. Ale piękna pogoda ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- gdzie on na tym obozie jest? Nad morzem może?
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ehhh jak już wspominałam kiedyś wczoraj miałam iść na to spotkanie klasowe z dziewczynami. miały być same dziewczyny ....i były na początku i świetnie było pośmialiśmy się powspominaliśmy , niestety za długo to nie trwało ponieważ jednej facet przyszedł .... ja nie wiem czy tak ciężko wytrzymać kilka godzin bez faceta ?Jak on przyszedł to już wszystko się posypało , na początku jeszcze jakoś jakoś ale szło coraz gorzej , potem następnej facet przyszedł Czemu ludzie są tak nie słowni ? Mój cały weekend jest u mnie i nie było problemu z tym abym poszła na imprezę z dziewczynami i mógł sobie u mnie w domu siedzieć . Zawiodłam się bo impreza zaczynała się świetnie a potem wszystko się sypło , może powiedzie , że przesadzam , ale jestem zdania skoro miał być babski wieczór to powinien być taki a nie , że po godzinie którejś facet przychodzi i w sumie to był właśnie powód dlaczego pojechałam wcześniej niż planowałam ..... A miało być tak fajnie ![]() naprawdę nie rozumiem czasem kobiet/dziewczyn ..... A do tego jeszcze TŻ śpi mam ochotę go obudzić
|
|
|
|
#2257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę się martwił, że dostanie pod opiekę nastolatki i pytał się mnie, czy jest coś takiego jak ubezpieczenie od wpadki podopiecznych na kolonii, bo wtedy podobno wychowawca musi płacić alimenty
|
|
|
|
|
#2258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Cytat:
u mnie pochmurno ![]() Cytat:
Budź go,budź
|
|
|
#2259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeździłam jako wychowawca na kolonie, uwielbiałam to Może się wybierzesz do niego na boże ciało, jak Cię przypili tęsknota?
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu po prostu umawialiśmy się że robimy babski wieczór nie rozmawialiśmy od gimnazjum ze sobą i chcieliśmy sobie w spokoju pogadać o wszystkim i o niczym , a niestety nie przy każdym facecie sie tak da , Przyszedł koleżanki chłopak w wieku 21 lat ta mu się rzuciła na szyję o ciągle sobą zajęci się myziali , całowali , no proszę Cię ....
To po godzinie kolejnej facet przyjechał .... a co skoro ta może z facetem to następna też.... i cały klimat się zepsuł , siedzieliśmy w ciszy to ja dziękuje za takie spotkanie . Umawialiśmy się , że będzie babski wieczór i przez 1-1,5 h było świetnie , nie pamietam kiedy się tak uśmiałam , a jak koleś przyszedł to już czar prysł , nie każdy potrafi się jak widać zachować .... |
|
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas piątek po Bożym Ciele jest pracujący :/ Chyba ktoś się pomylił, bo z kolei dali nam wolne w piątek 28 maja... No i 7 czerwca mam mega kolosa z postępowania karnego, dzięki któremu mogę zaliczyć 1/2 egzaminu, więc będę po uszy zagrzebana w książkach do jego powrotu.
|
|
|
|
|
#2262 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() P.S. Insane, chyba umknęło Ci moje pytanie Cytat:
Dali nam wolny dzień po Bożym Ciele, za jakiś tam inny, czy święto. Ale jeszcze nie wiem jak ten weekend wykorzystać, tym bardziej, że TŻ wyjeżdża 31.05-2.06 jedzie na szkolenie do Warszawy, a potem nie mam pojęcia czy jechać do rodziców, czy co robić. Bo mój gra w piłkę, więc i tak go mecze trzymają na miejscu
|
|
#2263 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczęta
![]() Cytat:
![]() Mój M. miał wczoraj urodzinki A w piątek zrobiliśmy taką imprezę, że wczoraj cały dzień leczyliśmy kaca. Już dawno tyle czasu nie przespałam ![]() Chciałam się odnieść do tych klubów Go-Go. Ja mam tak jak Carmi, Olka i Gwizdak zdecydowanie bym nie zabroniła mojemu pójść do takiego miejsca, a niech sobie patrzy Od patrzenia do dotykania długa droga Jakoś nie wyobrażam sobie sytuacji, żeby M. mi z kolei zabronił iść np. na czipendejsów. Jakbym chciała to bym poszła (druga sprawa, że nie lubię takich rzeczy, tacy tańczący faceci w stringach są dla mnie żenujący )
|
|
#2264 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Kto jak kto, ale, że Ty mnie poprzesz to byłam pewna wręcz ![]() ![]() Ha! Też bym tak chciała ![]() Nie ?! No dalej, rujnuj moje nadzieje ![]() ![]() Cytat:
To jest nas dwie ja to w ogóle nie widzę nic fajnego w gapieniu się na obcych facetów... czy to znaczy, że jestem zaślepiona albo nienormalna ?
|
|
|
|
|
#2266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też facet w stringach jak dla mnie
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nie, już Cie oszczedze ![]() żyj nadzieją ![]()
|
|
#2268 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mówiliśmy się na 21 gadamy sobie śmiejemy się i w ogóle Koleżanka mówi , że mówiła swojemu żeby nie przyjeżzał , ze pytał się czemu tak nalega , zeby go nie było po pół godzinie mówi , że przyjedzie o 22 do nas brak zaufania ? Czy co to ma być ? bo dla mnie to chore skoro się umawiamy , że bez to bez powinno być . A nie przylazł jakiś młody i siedzieli sobię myziali , całowaliii blaaa blaaa blaaa , no proszę ....Nie rozumiem takiego zachowania , tym bardziej , że jej chłopka musiał z domu przyjechać , a co ja miałam powiedzieć jak mój u mnie siedział z rodziną ? To ja szybciej powinnam go ciągnąć na imprezę , żeby nie siedział z moją rodziną .... ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2269 | ||
|
Zakorzenienie
|
a skzoda
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie rozumiem takich tekstow - "nie puscilabym TZta" - jak to nie puscila - przeciez to dorosly czlowiek, nie mozesz zabronic przeciez.... si moja siostro muzyczna a ja sciagnelam cala dyskografie The Cure
|
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
P. poszedł grać w piłkę, więc zajrzałam. zaraz spróbuję nadrobić, ale najpierw Wam napiszę, że wczoraj byliśmy na urodzinach mojej mamy, które skończyły się czyszczeniem klatki schodowej, bo był pożar. Trzy jednostki straży pożarnej, na którą osobiście dzwoniłam pierwszy raz w życiu. W mojej rodzinie jest sporo strażaków (takich zawodowych) i naprawdę po wczorajszym (mimo że nic się nikomu nie stało) podziwiam ten zawód jeszcze bardziej - wiem, że zapodałam utartym sloganem, ale to jest praca, którą uważam za tą dla najodważniejszych, bo nie tylko ratuje się czyjeś życie, jak trzeba, to jak na faceta przystało, rozwala się wszystko dookoła, lecz także ryzykuje się swoim własnym. Podziwiam. Przy okazji jednak bardzo zawiodłam się na lubym, on chyba nie zdaje sobie sprawy z tego, jak bardzo. Długo będzie musiał odbudowywać moje zaufanie, o ile w ogóle mu się to uda. Gdyby mi się teraz oświadczył, powiedziałabym "nie". W takich podbramkowych sytuacjach poznaje się drugiego człowieka najlepiej. Ale cóż, Gwizdak ma mądrą koleżankę - facet to dodatek do szczęścia, uzupełnienie go, a nie warunek. Spróbuję nadrobić. Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-05-23 o 11:09 |
|
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
Cztery. Facetowi w stingach może dorównać tylko facet w rozciągniętych spranych slipach
|
|
|
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tak, ale też nie można na wszystko pozwalać, na co druga osoba ma ochote. Ja po prostu nie puściłabym Tża i już. Zresztą wiem ,że i tak by na takie coś nie poszedł..
|
|
|
#2273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() The Cure fajne jest Mój najulubieńszy utwór to "Burn" a zaraz później "End of the World"
|
|
|
|
|
#2274 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
edit: to jeszcze żółwik dla Carmi
Edytowane przez pagka Czas edycji: 2010-05-23 o 11:12 |
||
|
|
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak doszło do tego pożaru?? ![]() ![]() I co zrobił Tż?
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Naj dlaczego się zawiodłaś ? Napiszesz w Klubie, bo jakoś nie bardzo mogę to sobie wyobrazić...
|
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
a ile już mu latek stukneło?
![]()
|
|
#2279 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Naj co z tym TŻtem? ![]() 24
|
|
#2280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak nie wierzył mógł ją przywieźć zobaczyć i pojechać proste . Cytat:
A mój dopiero się obudził ![]() właśnie się przeturlał na łóżku w moją stronę otworzył oczy i położył się na plecach i marudzi , że głodny jest
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.

przez pół nocy, raz prawie na mnie zwymiotował. Bosko po prostu. Miałam rację, wieczory kawalerskie to durnowaty pomysł. Za miesiąc TŻ idzie na kolejny ale na szczęście w mieście rodzinnym, to mamusia będzie po nim sprzątać.

ja nie wiem czy tak ciężko wytrzymać kilka godzin bez faceta ?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
No dalej, rujnuj moje nadzieje