![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Samotne Mamusie ... ?? ...
oj tam klan... moda na sukces jest bliższa mojemu życiu
![]() Ja dziś siedzę w Toruniu a o 17.15 mam koło... ale już chcę do domu... załapałam dołka...ale nie wiem why Anulciak napisz nam kochana jakich kosmetyki potrzebujesz... może wspólnymi siłami dostaniesz od nas wyprawkę Małgosiu podaj na priv Twój adres... postaram się wysłać krem
![]() |
#2252 |
Rozeznanie
|
Izzi moze mi wyczarujesz jakies cudo ze zdjęc mojego kawalera ? Kasiura a mi sie przypomniało , ze miałas isc do fryzjera gwiazd..Więc jak jest , masz super fryz i poprawioną samoocenę czy traumę tak jak ja ???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2253 |
Rozeznanie
|
Wiolek27 nie jest najgorsza ta moja fryzura, ale bez rewelacji dlatego sie nie chwale
![]() nastepnym razem pojde do fryzjera dla maluczkich ![]() ![]() ale po powrocie do domu zainspirowana przycielam malej sama wlosy i ona wyglada super ![]() A Ty masz traume pofryzjerowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2254 |
Rozeznanie
|
Ja mam traume po fryzjerze gwiazd . Facet zrobił ze mnie jakiegos aliena , ja jestem brunetką , włosy mi sie lekko kręca , zawsze mam długie lekko pocieniowane i w takich dobrze się czuję . A on ufarbował mi włosy na blond sciął dosc krótko i do tego z grzywą kleopatry
![]() ![]() No ale to był mój błąd ze poszłam za modelkę na pokaz fryzjerski - czytaj byłam królikiem doswiadczalnym i protestowac za bardzo nie mogłam . W kazdym razie nigdy wiecej . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2255 | |||
Wtajemniczenie
|
Witajcie Kochane.
Jak miło, że zaczeło się coś dziać, czyżby mój apel pomógł? ![]() ![]() Pani Klara to chyba sama wyrosła z patologii, a jej macica i mózg jeszcze nie dojrzały, za to wyrósł jej wielki garb. Po prostu żałosna, nie ma co wiecej pisać. Wiolek ja się mam doskonale. Ala pozwoliła mi całą noc przespać. Byłysmy dzisiaj na spacerku, pięknie było, delikatnie pruszył snieg, pies był gzreczny nie szczekał, i chwała mi za to ![]() No własnie, bardzo miło ![]() Oj ja listów nie pisze. Może smsa wyślę ![]() Anulciak super, że zaczełaś działać, nie ma co się oglądać do tyłu.i Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo ładne imię Klaudia. Jak byś potrzebowała jakieś ciuszki dla córci to daj znać. Ja mam 3 miesięczną córeczkę i mam mnustwo rzezcy, które są juz za małe na nią. !5kg to nie za mało, mi się wydaje, ze w sam raz. ja przytylam w ciazy 22 i to była maskara ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2256 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do wypowiedzi jednej z osób to ![]() maladT a sio z tym dołkiem ![]() wiola123 trzymam kciuki i czekamy na wieści ![]() Anulciak napisz co potrzebujesz (maladT ma racje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Byłam zrobic wyniki - w czwartek odbiór.Troche sie martwie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
no laski mam nad czym się zastanawiać... kupiłam w imieniu mojego taty mamie perfumy z lancome'a za 280zł i ojciec mi stwierdził, że mam sobie na święta też kupić perfumy za 250zł tak tylko dla mnie to marnacja kasy bo w zasadzie nie używam takich drogich a p drugie nie ma sensu wydawać takiego majątku... mam ewentualnie wymyśleć coś innego. w zasadzie wolałabym kase bo ciuchy mam, bo mama na święta mnie obkupiła i teraz nie wiem czy nie powiedzieć tacie by dał mi kasę do łapy z jakąś czekoladą a ja tą kasę zainwestuję... W zasadzie na koncie mam już ładną sumkę i chciałabym wrzucić to na lokatę moze za kilka lat będzie mnie stać na jakieś własne auto
![]() |
#2258 |
Wtajemniczenie
|
Awenturyn trzymam kciukasy za wyniki by były dobre
![]()
![]() |
#2259 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo zaraz padne ze śmiechu ![]() ![]() no mam nadzieje że beda dobre bo inaczej kiepsko sie widze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze nie mam prezentu tylko dla mojego dziadka no i muszę siostrze dać kasę na bluzkę... umowa taka
![]() ja się czaję by zrobić sobie zwykłą morfologię, mocz, hiv'a i dzwoniłam i najprędzej biopsję można na 13 stycznia... za 100zł ![]()
![]() |
#2261 |
Rozeznanie
|
A ja wogóle nie myśle o prezentach
![]() Ja robiłam morfologie .OB i badanie moczu.Tylko jest małe "ale" nawet jak mam stan zapalny nerek to OB tego nie pokaże,bo u mnie w rodzinie jest "nornmą" niskie OB.
![]() ![]() http://davm.daisypath.com/uqCzp2.png Edytowane przez Awenturyn Czas edycji: 2008-11-25 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2262 |
Wtajemniczenie
|
MaladT a mogę spytać czy masz jakiś guzek, ze muissz miec biopsję? Ja mam ciagle powięksdzone węzły pod pachą i mam do mojego onkologa isc jak przestane karmić i jeśli nada bedzie powiekszony to tez bede miala biopsje zniego robiona.
![]() |
#2263 |
Rozeznanie
|
Baby a co to za spadki formy ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2264 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlatego też nie stosuję diet cud ![]() Kalorie staram się ograniczać ale nie tak drastycznie Mi najbardziej by pasowała ta dieta south beach - tlko muszę znaleźć kogoś kto mi będzie posiłki przyrządzał bo czasu mi brak ![]() kasienka - tak czy siak jak dorośnie to właściwie "tatusia" oceni... w łaskę dziecka jest stosunkowo łatwo się wkupić, szczególnie gdy ma ono wyidealizowany obraz ojca i tęskni za facetem w domu.. Ale kiedyś zrozumie jak jest na prawdę i oceni odpowiednio różne fakty jak np niepłacenie alimentów )czyli niewywiązywanie się z umowy ja p%^@^%$&$#%$%... a ta klara to skąd? z kosmosu???? albo po prostu jest jednym z takich pseudotatuśków!!! a może nie potrafi czytać ze zrozumieniem, że tutaj większość (jak nie wszystkie) były jakiś czas ze swoimi byłymi... Zresztą sam poziom wypowiedzi mówi za tą osobę - aż szkoda kombinować... zresztą nie raz zauważyłam że ludzie lubią się hmm podbudować? dowartościować kosztem innych... Nam się nie powiodło to jeszcze zjechać nas trzeba... To chyba raczej owa pani ma wściklicę macicy i niech może jeszcze panom szanownym medal wykuje w złocie bo takimi wzorowymi ojcami są olewając swoje dzieci i niedbając o nie ps - ciekawe czy wielce szanowna pani wie ile wynoszą alimenty...? i jaka to "kupa kasy" wiolek za póżno - już się odezwałam i mych wypocin nie skasuję niech się trollica cieszy :P w końcu niedawno dzień życzliwości był kasieńka hahahaha dobre ![]() o złośliwiec czuwa - jak miło anulciak brawo! co za postawa! trzymam kciuki żebyś wytrwała! izzi ja bym bardzo bardzo bardzo chciała!!!!! wyślę mojej niedoszłej teściowej ![]() wogóle jaki motyw! byłam dziś w przedszkolu zapytać czy przyjmują 2,5 latki (a właściwie to nawet młodsze, bo we wrześniu Antek nie będzie miał jeszcze tyle). Wszystko fajnie, przemiła kobitka. Zagaduje coś do małego i tak pyta: jak masz na imię? może wojtuś?? A ja prawie trupem padłam, bo tak ma na imię jego tatusiek! z tylu tysięcy imion akurat te wybrała... brrr okropne to było. Niby głupota ale normalnie doła potem załapałam! jezu wiolek ja myślałam, że to ty piszesz o tym żonatym facecie! zbyt podobne nicki macie... wiola - no wiesz, nie możesz oczekiwać że facet który już raz zdradził i na dodatek olał swoje dzieci nagle ciebie potraktuje inaczej... dobrze, że zmądrzałaś (bez urazy) co do listu do świętego mikołaja - ja chcę mieszkanie ![]() ![]() ![]() Antonio dostanie ... odkurzacz ![]() on po prostu KOCHA odkurzacze i cały czas nasz domowy wyjmować chce (ale zawiązałam szafkę :P), a piszczy nawet jak widzi odkurzacz w reklamie np reala ![]() awenturyn - trzymam kciuki za wyniki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
owszem mam guza wiec obojetnie jaki bedzie jest do wyciecia
Mukka bynajmniej w domu masz czysto dziś zrobię listę kosmetyków do wydania
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 |
Rozeznanie
|
Mukka ja i zonaty facet ? o noł , widziałam bliska mi bardzo osobę w i po takim "związku ", nie jestem masochistką
![]() Maladt bój sie Boga, o tej porze to ja sie przewracam na drugi boczek . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
Kochane a ja za namowa Wiolek ide sie dzis spotkac z kolezanka z medyka
![]() ![]() No i chce Wam podziekowac Wszytskim i kazdej z osobna!!Za to ze jestescie i mimo ze moje przyjaciolki i kolezanki w wiekszosci sie wypiely to moge polegac na Was w kazdej chwili!!Wiem ze moge Wam powiedziec o tym co mnie boli i co mnie cieszy a wy w razie porzeby postaicie mnie do piono lub cieszycie sie z tego co ja!!A to wydaje mi sie najcenniejsze i najfajniejsze co moglo mnie teraz spotkac!!! Kochane jestecie!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2268 |
Rozeznanie
|
No brawa dla tej Pani , jestem pod wrazeniem postawy !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
I w sumie mimo to ze nie mam ani kasy ani prezentow dla niekogo to ciesze sie ze ich mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2270 | |
Zadomowienie
Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2271 |
Rozeznanie
|
Bo nie kasa i prezenty są najwazniejsze - choc oczywiscie kasa mocno ułatwia życie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2272 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2273 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
Wiem duzo rzeczy sobie uswiadomilam...
Pozatym kolezanka zaproponowala mi na luty marzec kurs kosmetyczny-makijazu dokladniej i chyba sie zglosze jesli uzbieram na niego kase i pocwicze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2275 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
No proszę tak trzymać Anulciak... ja właśnie mam wibracyjny pas na sobie, a potem idę robić brzuszki... już jestem po tonie kremów ujędrniająco spalających,,, pewnie szału nie będzie ale zawsze coś... zaraz śmigam tj za 24 minuty treningu zrobić listę niepotrzebnych kosmetyków
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
a to na pocieszenie, ze młode,znane i szczupłe niedawno osoby też mają problemy z sylwetką
http://www.pudelek.pl/artykul/13895/...dzi_na_scenie/
![]() |
#2278 |
Rozeznanie
|
Ojjj niestety typowa przypadłość - cellulit w ciąży . Ale nagroda jest warta wszystkiego
![]() Dziewczyny Wy mnie w ogole zawstydzacie dzisiaj , ja taki leń wstrętny jestem w porownaniu z Wami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
Wiolek ale Ty już masz faceta a my??
![]() |
#2280 |
Rozeznanie
|
A Wy jestescie atrakcyjnymi singielkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.