Samotne Mamusie-zapraszam - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-24, 09:40   #2191
dorbar
Wtajemniczenie

Dot.: Samotne Mamusie ... ?? ...

Cytat:
Napisane przez Awenturyn Pokaż wiadomość
No to pakuj sie i przyjeżdżaj Fotki ze spacerku są w mojej galerii
A co do imprez to nie odzwyczaiłas się tylko............przestaw iłas na inne tory Masz teraz co innego "na głowie" a nie imprezki.Przerabiałam to I dlatego wole siedzieć w domku.
Może się odzywczaiłam, nie wiem wiem jednak, że nadal uwielbiam tańczyć . Bardzo fajne fotki, jakie chmury, pieknie. Jak Twój Rojberek?

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Brakuje mi tego faveta co go na portalu poznalam....
Napisalam do niego to mi powiedzial ze zwiazal sie z kims ale czarno widzi swoj zwiazek wiec jak niewypali to bedzie sie ze mna spotykal...
co mam robic??czekac??
Musze powiedzieć, że też mi brakuje gościa o którym ostatnio wspominałam, nie gadalismy ze sobą z 4 dni i nie wiem czy nie ma ochoty kontynuować znajomości czy co. Ale stwierdziłam, ze jak nie to niech się wali na r.. na nie będę prosiła się o jego względy. Nie ten to inny, to on wiele traci (czyli tak wspaniałe dwie kobietki jak ja i moja Alicja ) nie ja. Anilciak tez tak do tego podchódz, olej gościa, nie jesteś wyjściem awaryjnym, jesteś wspaniałą młodą kobietą, nie pisz o sobie, że jesteś grubą świnią, zacznij w sieie wierzyć jeżlei nie dla siebie to dla swojego syna. On zasługuje na tatae, który będzie kochał jego mamusie za te dodtakowe kilogramy również. Weź się w garść Kobieto !!!!!!!

Cytat:
Napisane przez malgosia1051 Pokaż wiadomość
no niby sie matwi ale ją znam!! widocznie miała dobry humor i dlatego pewnie!! teraz częściej sie kłóce jestem nadwrażliwa wszystko mi przeszkadza ale staram sie nie denerwować! wkońcu chcę żeby moja dzidzia miała spokój!!a dlatego sie kłóce że wszyscy w domu palą papierosy i mi ak to przeszkadza że nie moge wytrzymać!!że aż sie duszę!
Mnie też wkurzało, że palono fajki jak byłam w ciąży. Poproś by nie palili, abo niech palą na dworze, czy balkonie, nie wiem czy mieszkasz w bloku czy w domu.

Cytat:
brakuje mi faceta i becze ze jestem taka paskudna gruba swinia....
:bac ik:: bacik:

powinnaś tak oberwać, że dupa by Ci spuchła za takie gadanie.

Cytat:
cry:
tyle mam do powiedzenia
Nie płacz tylko mów co się dzieje? Co masz do powiedzenia? My Cię zawsze wysłuchamy, a jak coś znowu napiszesz o sobie to znowu wirtualny bacik bedzie.

Cytat:
Napisane przez maladT Pokaż wiadomość
Ja teżź jestem gruba i co.. postanawiam się znowu za siebie wziąć... ćwiczenia+ kremy+ solarium( jutro idę) bo jestem koloru kości słoniowej no i pewnie fryzjera będę chciała w przyszłości dorwać... może jutro peeling i maseczka na twarz bo ostatnio się zaniedbałam troche

W zasadzie ja nadal czuję pustkę za Piotrem... minął już ponad rok, ale mimo to... staram się jakoś zapomnieć bo wiem, że już pewnie ma ladnie ułożone życie ale coś mi nie idzie... niby ok. gadam z 3 facetami na serwisach ale co z tego... nadal to nie jest to
No niesttey co starciłyśmy to już nie wróci, ale nie możemy się oglądać za siebie.
Super, że wziełaś się za siebie, też muszę to zrobić
A ja dzisiaj jade do ginekologa.
Stary 2008-11-24, 09:45   #2192
anulciak85
Zakorzenienie

Moj brat nabija sie ze mnie ze jestem gruba swinia...moja mam pyta kiedy zaczne to szkolenie zebym mogla znalezsc prace i sie wyniesc...a kuba mowi ze mnie nie kocha...Nie mam kasy na nic(wszytsko idzie na kube)wiec oprocz tanich butow na zinme nie mam na nic...boje sie ze zawsze tak bedzie...
Stary 2008-11-24, 09:50   #2193
maladT
Zakorzenienie

jak zaczniesz pracować to tak nie będzie więc proszętu nie piszczeć... damy radę już tyle przeszłyśmy... A co do Kubusia to pewnie ma swój pierwszy antymamowy bunt... podobno u dzieci to normalne. Niedługo mu przejdzie. A może razemk zaczniemy akcję wziąć się za siebie?? Brzuszki ćwiczenia itd. to nie kosztuje jak się robi w domku... fakt, że czasu mało ale coś chyba da się zrobić

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-24, 10:01   #2194
dorbar
Wtajemniczenie

Cytat:
Moj brat nabija sie ze mnie ze jestem gruba swinia...moja mam pyta kiedy zaczne to szkolenie zebym mogla znalezsc prace i sie wyniesc...a kuba mowi ze mnie nie kocha...Nie mam kasy na nic(wszytsko idzie na kube)wiec oprocz tanich butow na zinme nie mam na nic...boje sie ze zawsze tak bedzie...
Głupi ten Twoj brat, rozumiem jak Cie jego słowa ranią. Mój brta kiedyś często mi mowił "Bóg stworzył Cie dla hecy, z przodu plecy z tyłu plecy" długo miałam kompleksy na punkcie biustu, ale teraz to mam to w tyłku.
Jeśli chodzi o pracę to też nie moge się doczekać kiedy zacznę.
A Kubusiowi przejdzie, napewno Cię kocha, przecież jesteś wspaniałą mamusią.
Stary 2008-11-24, 10:07   #2195
anulciak85
Zakorzenienie

ale ja robie codzinennie...i herbatke zielona pije....i jem porcje posilkow jak kuba...i nic...
Stary 2008-11-24, 10:19   #2196
dorbar
Wtajemniczenie

nie wiem jaka diete powinnaś stosować. Jak jak się odchudzałam to po prostu przestawałam jeść, jadłam tylko chleb (wiem, że to nie jest sposob, ale ja jestem zbyt leniwa i niekonsekwentna by stosować jakieś inne diety) i do tego pracowałam mówczas fizycznie, więc waga leciała bardzo szybko, ale również jak zaczełam sobie pozwalać na jakieś słodycze to tez przybierałam szybko, ale więcej niż 53kg nie było. Teraz jestem na etapie gupienia kilogramów które nabyłam w czasie ciąży. Ale dużo już mi nie zostało do zgubienia.
Stary 2008-11-24, 10:20   #2197
maladT
Zakorzenienie

t przed kazdym posiłkiem wypij szklanke wody jak mozesz kup sobie błonnik w tabletkach.. to jest nawet dobre bo pecznieje w zoładku... a cena nie jest az tak duza. a byłas kiedys szczupła czy oze zawsze nalezałas do pulchiejszych bo sa osoby ktore sa tak zaprogramowane genetycznie

Oliwka 07.02.2015

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-24, 10:27   #2198
anulciak85
Zakorzenienie

no ja zawsze bylam z tych okraglejsztch ale teraz moja waga jeststraszna!!ale slodyczy juz nie jem 6dzien i nawet ich nie chce
Stary 2008-11-24, 10:29   #2199
dorbar
Wtajemniczenie

To pewnie masz już taką budowę. A nie jedzenie słodyczy dużo daje, przynajmniiej mi. Cierpliwości będzie dobrze.
Stary 2008-11-24, 10:37   #2200
maladT
Zakorzenienie

bez słodyczy to i ja wygladałabym dobrze... ale wiem ze nigdy nie bede tak szczupłjak moja mama bo mam inna budowe

Oliwka 07.02.2015
Stary 2008-11-24, 10:49   #2201
anulciak85
Zakorzenienie

Kochane a nie macie me jakis zbednych kometykow ??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-24, 10:57   #2202
dorbar
Wtajemniczenie

Kochana a co byś potzrebowała?
Stary 2008-11-24, 11:50   #2203
malgosia1051
Zadomowienie

Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))

właśnie błonnik dużo daje albo chrom ponoć jak bieżesz to ci sie odchciewa słodyczy przynajmniej w moim przypaadku tak było i schudłąm około 15kilo. i też praktycznie żadnej diety nie stosowałam tylko ćw i nie jadłam już po 18-stej. jak będziesz piła dużo wody to napewno nie będziesz tak dużo jadła!!
a kosmetyki jakie potrzebujesz? ja mogę sie podzielić przynajmniej mama nie będzie mi zawracała że zabijam swoje dziecko. poprostu napisz czego potrzebujesz?
malgosia1051 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-24, 12:48   #2204
izzie
Zakorzenienie

GG do izzie

Widzę, że w wątku zapanowała chandra
izzie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-24, 12:54   #2205
maladT
Zakorzenienie

właśnie pisz moja droga co potrzebujesz... małgosiu a czy Ty byś nie chciała czasem żelu na puchnące kostki dla kobiet w ciąży?? pod koniec puchną a ja tylko trochę zużyłam i leży... z Perfecta mama

Oliwka 07.02.2015
Stary 2008-11-24, 12:56   #2206
maladT
Zakorzenienie

o a ja zamiast się uczyć zrobiłam sobie pazurki... od razu lepiej... poza tym obiad już mam, pranie wywieszone, dziecko śpi sobie w oranżerii z otwartymi dzwiami a ja muszę się zabrać za naukę

Oliwka 07.02.2015
Stary 2008-11-24, 14:01   #2207
malgosia1051
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maladT Pokaż wiadomość
właśnie pisz moja droga co potrzebujesz... małgosiu a czy Ty byś nie chciała czasem żelu na puchnące kostki dla kobiet w ciąży?? pod koniec puchną a ja tylko trochę zużyłam i leży... z Perfecta mama
ok. czemu by nie nawet o tym nie pomyślał że puchną. dzieki że myślisz za mnie. bużka dla ciebie
Stary 2008-11-24, 15:32   #2208
mukaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dorbar Pokaż wiadomość
Mukaa a ile ma latek Twój synek?
półtora z hakiem roku oczywiście

kasienka - no wywijanie dzieckiem w strony przeróżne

ech a twój syn myśli że tatuś taki fajny???

anulciak - w życiu! a co jak następną spotka to znowu cię na boczny tor odstawi? o nie, nie... Trzeba się cenić Lepszy facet żaden niż byle jaki!

ja też gruba świnia witaj w klubie hahaha ' może zrobimy sobie postanowienie noworoczne że schudniemy?? razem raźniej - jakąś dietę sobie wykom binujemy...

chyba każdej z nas chwilami brakuje związku, faceta...
ale .. lepiej o tym nie myśleć i tego nie roztrząsać tylko rzucić sie w wir czegokolwiek! hob by jakieś czy co...
bo użalanie się i wyczekiwanie nic nie da, co ma być to będzie. Jeśli mamy spotkać tego jedynego to jak to się mówi "nie znasz dnia ani godziny"

Mnie w sumie już tak bardzo nie boli że jestem sama - jestem rpzynajmniej niezależna
za to jak widzę pary = szczególnie gdy jestem jedyną niesparowaną osobą wśród samych małżeństw to już od razu mi mina rzednie i czuję się fatalnie...

Dlatego też zacznę grać w simsy i tam se faceta wykreuję hahaah
mukaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-24, 16:35   #2209
Awenturyn
Rozeznanie

Cytat:
anulciak85
brakuje mi faceta i becze ze jestem taka paskudna gruba swinia....

Kochane a nie macie me jakis zbednych kometykow ??

Za tą samokrytyke

Twój brat to delikatnie mówiąc dupek
Napisz czego konkretnie potrzebujesz

Cytat:
dorbar
Może się odzywczaiłam, nie wiem wiem jednak, że nadal uwielbiam tańczyć . Bardzo fajne fotki, jakie chmury, pieknie. Jak Twój Rojberek?

Oj daje popalić i to zdrowo.Przez weekend nabawił sie dwóch siniaków na twarzy - po obu stronach równo Poza tym chodzi po zaspach śnieżnych a co tam niech korzysta puki jest snieg.

A tak poza tym dzionek minął spokojnie.Byłam u lekarza,dał skierowanie na badania,bo jak stwierdził "w ciemno leczyć nie będę".Tak więc jutro robie wyniki i może pod koniec tygodnia dowiem się w jakim stanie są moje nerki.

Co do odchudzania to polecam diete 1000kcal.Przynajmniej w moim przypadku poskutkowała
Awenturyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-24, 19:32   #2210
kasienka1977
Rozeznanie

GG do kasienka1977

Cytat:
Napisane przez mukaa Pokaż wiadomość
ech a twój syn myśli że tatuś taki fajny???

ma 10 lat, a miał 2 jak się rozstaliśmy. Tata o alimentach zapomina, ale jak przyjeżdza to zawsze dziecku coś kupi. O szkołę się nie pyta. Śmieci wyrzucać nie karze. Więc tata to święto i prezenty.
A ja o mało nie padłam jak to zobaczyłam. Nic nie powiedziałam, ale zabolało.
Stary 2008-11-24, 22:09   #2211
dorbar
Wtajemniczenie

A ja byłam u geniowej i wyniki mam dobre

chciałam zaapelować do dziewczyn, które przestały się udzielać na wątku o ponowny udział - plis
Stary 2008-11-24, 22:11   #2212
Awenturyn
Rozeznanie

Dorbar to super wieści A jak tam maleństwo?

Zmykam do spanka słodkich snów życze

Edytowane przez Awenturyn
Czas edycji: 2008-11-24 o 22:19
Awenturyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-24, 22:46   #2213
dorbar
Wtajemniczenie

Awenturyn moja maluda czuje sie dobrze, w piatek miala szczepienie, ale była barzdo dzilena, nawet sie usmiechnela po szczepieniu.
Stary 2008-11-24, 22:47   #2214
klara84
Raczkowanie

Piękna tematyka, samotne wspaniałe matki, ważne żeby sobie zapewnić dobre alimenty i wpisać chłopa w papiery albo nie wpisać. Uważam, że lepiej będzie jak sobie powpisujecie nazwiska ojców waszych dzieci w papierach, bo macie takie mózgi, że za kilka lat możecie już nie pamiętać z kim sobie wtedy wpadłyście. Tacy oni źli i beznadziejni. Po przejrzeniu tego bardzo długiego wątku -już wiem, że "każdy chłop to dno !!" Większość cech człowieka można rozpoznać, przewidzieć i uniknąć problemów na przyszłość -trzeba go tylko próbować poznać a nie zaczynać życia od "dobrej zabawy".
Żal mi tylko waszych biednych dzieci, że będą wyrastały w patologii, ale cóż, takie czasy, macice znacznie szybciej dojrzewają niż mózgi.
Córkom tak wychowanym wmawiajcie od najmłodszych lat, że każdy chłop to wróg waszej "kobiecej klasy" -niech się uczą życia i niech dziedziczą wasze kalectwo i garb po was. A synów oswajajcie z waszymi nowymi "partnerami", na pewno godnie zastąpią im prawdziwych ojców.
Naoglądałyście się "Klanów" i innych filmów o prawdziwej M-miłości. "Tata Piotr i tata Jacek, uszczęśliwiali mamę Beatę..... Teraz Jacek kocha Donatę......". Czy coś wam to przypomina ? Więc razem z dzieciaczkami oglądajcie wspólnie seriale, niech się edukują..... misyjna działalność tvp.

Edytowane przez klara84
Czas edycji: 2008-11-24 o 22:49
klara84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-25, 07:14   #2215
Wiolek27
Rozeznanie

hej wszystkim jak sie dzisiaj macie ? szaro buro i ponuro, cieżko nie wstać lewą nogą apeluje do szanownych kolezanek by nie karmic trolli od samego rana. Milczenie jest złotem
Wiolek27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-25, 07:15   #2216
kasienka1977
Rozeznanie

GG do kasienka1977

Myślę, że oglądanie seriali wypacza zdolność czytania ze zrozumieniem, czego jesteś doskonałym przykładem moja droga.
Niemniej jednak życzę Ci owocnego i trwałego związku, abyś nigdy nie musiała wstąpić w nasze patologiczne szeregi.
Stary 2008-11-25, 07:21   #2217
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia

Cytat:
Napisane przez kasienka1977 Pokaż wiadomość
Myślę, że oglądanie seriali wypacza zdolność czytania ze zrozumieniem, czego jesteś doskonałym przykładem moja droga.
Niemniej jednak życzę Ci owocnego i trwałego związku, abyś nigdy nie musiała wstąpić w nasze patologiczne szeregi.

Szefowa wydziału ds. niemożliwych
Xantia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-25, 07:27   #2218
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez klara84 Pokaż wiadomość
Piękna tematyka, samotne wspaniałe matki, ważne żeby sobie zapewnić dobre alimenty i wpisać chłopa w papiery albo nie wpisać. Uważam, że lepiej będzie jak sobie powpisujecie nazwiska ojców waszych dzieci w papierach, bo macie takie mózgi, że za kilka lat możecie już nie pamiętać z kim sobie wtedy wpadłyście. Tacy oni źli i beznadziejni. Po przejrzeniu tego bardzo długiego wątku -już wiem, że "każdy chłop to dno !!" Większość cech człowieka można rozpoznać, przewidzieć i uniknąć problemów na przyszłość -trzeba go tylko próbować poznać a nie zaczynać życia od "dobrej zabawy".
Żal mi tylko waszych biednych dzieci, że będą wyrastały w patologii, ale cóż, takie czasy, macice znacznie szybciej dojrzewają niż mózgi.
Córkom tak wychowanym wmawiajcie od najmłodszych lat, że każdy chłop to wróg waszej "kobiecej klasy" -niech się uczą życia i niech dziedziczą wasze kalectwo i garb po was. A synów oswajajcie z waszymi nowymi "partnerami", na pewno godnie zastąpią im prawdziwych ojców.
Naoglądałyście się "Klanów" i innych filmów o prawdziwej M-miłości. "Tata Piotr i tata Jacek, uszczęśliwiali mamę Beatę..... Teraz Jacek kocha Donatę......". Czy coś wam to przypomina ? Więc razem z dzieciaczkami oglądajcie wspólnie seriale, niech się edukują..... misyjna działalność tvp.
To chyba zrządzenie losu, że w takim wątku punkty przyznaje facet...

Za wcześnie wykryty trollizm 4 pkt karne na 7 dni.
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-25, 07:31   #2219
Wiolek27
Rozeznanie

Złosiu moześ Ty jeden z tych Jacków albo Boreckich ?
Wiolek27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-25, 07:37   #2220
malgosia1051
Zadomowienie

właśnie żebyś ne miała takich problemów jak my mamy!!!!
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości