Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-30, 14:20   #2251
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

a wiecie co, mi sie polski rzad najbardziej podobal za prezydentury kwasniewskiego, całej. od poczatku. Mimo ze byly wpadki, wszyscy s tylko ludzmi. ale ten rzad byl jakis powazny taki, nie wykorzystywal mediow do takich przepychanek. i robili wszytsko by dobrze bylo ludziom. ja to tak odczuwam z perspektywy czasu. no i politycy byli przystojniejsi

anika a masz kolo siebie to spa? bo do warszawy dla mnie to ciut daleko
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 14:22   #2252
Daysy85
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Kliwia, teraz już za późno, innego wyboru nie ma. A zagłosować trzeba iść.

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Aniu, a ja tam na Komorowskiego będę głosować, bo Kaczyński jeden prezydentem już był, miał brata za premiera, a nie zrobili kompletnie nic, nic się nie zmieniło, więc teraz kolej dać szansę komuś innemu i stąd Komorowski (zresztą nigdy nie popierałam PiSu), a może te zmiany nie będą takie złe... jeśli w ogóle będą. Wszystko okaże się w praniu.
Święta racja, na głosowanie trzeba iść!!! Jestem tego zdania, bo to w sumie nasz obowiązek powinien być a nie przywilej... bo potem najgłośniej krytykują Ci i narzekają co na głosowaniu nie byli...

Wiecie co kiedyś był taki żart/anegdotka...
Polska jest jedynym krajem , który posiada duplikat prezydenta...

Ja będę głosować tak jak na pierwszym głosowaniu czyli na Bronka...
Dokładnie wychodzę z takiego założenia jak dziewczyny, że jak był PiS to nic się nie zmieniło i prawie wcale nic nie robili... poza tym , że Śp. Lech Kaczyński wetował "tak jak by na złość" wszystkie ustawy i poprawki , które zgłaszały inne partie. To było coś na zasadzie " teraz my tu rządzimy"
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 14:27   #2253
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Święta racja, na głosowanie trzeba iść!!! Jestem tego zdania, bo to w sumie nasz obowiązek powinien być a nie przywilej... bo potem najgłośniej krytykują Ci i narzekają co na głosowaniu nie byli...

Wiecie co kiedyś był taki żart/anegdotka...
Polska jest jedynym krajem , który posiada duplikat prezydenta...
Ja będę głosować tak jak na pierwszym głosowaniu czyli na Bronka...
Dokładnie wychodzę z takiego założenia jak dziewczyny, że jak był PiS to nic się nie zmieniło i prawie wcale nic nie robili... poza tym , że Śp. Lech Kaczyński wetował "tak jak by na złość" wszystkie ustawy i poprawki , które zgłaszały inne partie. To było coś na zasadzie " teraz my tu rządzimy"
dobre
Stary 2010-06-30, 14:27   #2254
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Kliwia, teraz już za późno, innego wyboru nie ma. A zagłosować trzeba iść.

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Aniu, a ja tam na Komorowskiego będę głosować, bo Kaczyński jeden prezydentem już był, miał brata za premiera, a nie zrobili kompletnie nic, nic się nie zmieniło, więc teraz kolej dać szansę komuś innemu i stąd Komorowski (zresztą nigdy nie popierałam PiSu), a może te zmiany nie będą takie złe... jeśli w ogóle będą. Wszystko okaże się w praniu.
Powiem tak aż mnie w sercu ściska jak piszecie o Komorowskim... no ale przecież nikogo nie muszę... tylko żal mi ludzi zwolnionych i mam ogromną nadzieję, że mojego taty to nie spotka (pracuje tu od ponad 20 lat), ehhh...

A i dziwi mnie jeszcze jedna rzecz, skoro z reguły wiadomo, że prywatyzacja nie jest dobrym rozwiązaniem, to jak można liczyć, że w końcu będzie dobrym... i dawać jej szansę.

Nie, nie, nie skończmy ten temat. Po prostu płakać mi się chce jak pomyślę co się u mnie będzie dziać.

Dopisek: totalnie rozwalił mnie w dodatku tekst Komorowskiego: "W zeszłym roku powódź, w tym roku powódź, więc pewnie ludzie są już oswojeni, obyci z żywiołem"
Jak można się oswoić z utratą domu, choćby to był 5 czy 10 raz...

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2010-06-30 o 14:34 Powód: Dopisek
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 14:37   #2255
Daysy85
Zakorzenienie

A wiem co miałam napisać...
Ewurka jeżeli chodzi o to co dziewczyny pisały... właśnie o powodzi i o tych fundamentach podwyższonych.
Mój brat mieszka na wsi , tam nie ma źródła wody, rzeki, jeziora ani nic.
Dopiero w mieście oddalonym o około 5 km jest rzeka i zalew.
I tam u mojego brata na wsi każdemu zalało piwnicę. Mojemu bratu na około 1 m a sąsiadowi po drugiej stronie ulicy na 1.5m
A to spowodowane było wodami gruntowymi a nie obecnością rzeki itd.
Kiedy są takie powodzie, tak podwyższony stan wód na powierzchni a ziemia wody już nie przyjmuje to bardzo szybko również wzrasta poziom wód gruntowych.
U mojego brata to były w piwnicy takie fontanny w ścianach...
Ja się całkiem na tym nie znam bo nigdy w domku nie mieszkałam ale może jakoś trza uszczelnić dodatkowo te fundamenty albo co????

U mojego drugiego brata też zalało piwnicę a na podwórku zrobiła się taka wielka mokra plama... mój brat wziął takiego drąga z 2 m miał albo więcej i wbił go w tą plamę... wbił to za dużo powiedziane ... to się jak w ciepłe masło zatopiło!!! Też nie ma w najbliższej okolicy rzeczki ani nic... tak wybijały wody gruntowe... a z piwnicy wylewał chyba 100 wiader wody.
Stary 2010-06-30, 14:38   #2256
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
a wiecie co, mi sie polski rzad najbardziej podobal za prezydentury kwasniewskiego, całej. od poczatku. Mimo ze byly wpadki, wszyscy s tylko ludzmi. ale ten rzad byl jakis powazny taki, nie wykorzystywal mediow do takich przepychanek. i robili wszytsko by dobrze bylo ludziom. ja to tak odczuwam z perspektywy czasu. no i politycy byli przystojniejsi

anika a masz kolo siebie to spa? bo do warszawy dla mnie to ciut daleko

nie

pytam w sensie ze moze ktoraś z naszych dziewczyn brała udzial i moze by trzeba solidarnie zagłosować

india dostałaś juz debilatorek?

tak mnie zastanawia jak byc potem była laureatką jedną z trezch to dostajesz drugi depilatorek? bo tak wynika z regulaminu

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 14:40   #2257
Ana***
Zakorzenienie

Dzisiaj ostatni dzień, proszę
http://pasujedoobiadu.o2.pl/konkurs/...4371,item.html

Wątpię, że się uda, ale warto walczyć do końca!: D
Dziewczyny wygońcie mnie, bo miałam sprzątać, a ja tu z Wami przesiaduję
Stary 2010-06-30, 14:41   #2258
kliwia
Zakorzenienie

anika jakby braly to by na pewno powiedzialy
Stary 2010-06-30, 14:42   #2259
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
nie

pytam w sensie ze moze ktoraś z naszych dziewczyn brała udzial i moze by trzeba solidarnie zagłosować

tak mnie zastanawia jak byc potem była laureatką jedną z trezch to dostajesz drugi depilatorek? bo tak wynika z regulaminu
Kochana nie da się już głosować, pisze że głosowanie zamknięto
Stary 2010-06-30, 14:42   #2260
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
anika jakby braly to by na pewno powiedzialy

no pewnie tak

Stary 2010-06-30, 14:43   #2261
Ana***
Zakorzenienie

Ma któraś z Was, link do tego wątku na wizażu co dziewczyny głosują ?
Stary 2010-06-30, 14:46   #2262
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Kochana nie da się już głosować, pisze że głosowanie zamknięto

coooo?

a juz chyba wiem ty myslisz o moim konkursie gwazda vivy.... mnie sie nei udalo ale mam nadzieje ze indie wybiorą

teraz jest nowy konkurs ambasadorka magii dotyku i sie zastanawiałam czy ktoras z nazych dziewczyn bierze udział bo bym na nią zagłosowala

Stary 2010-06-30, 14:46   #2263
Daysy85
Zakorzenienie

Ana nooo ja chciałam zagłosować ale mi mówi , że już nie można...
A poza tym to idź sobie stad sprzątać wiesz
Stary 2010-06-30, 14:46   #2264
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
kwiatuszek ja wiem gdzie jest sklep o którym piszesz ... mieszkam całkiem niedaleko, tuż za lasem
No to nie mam daleko do Ciebie To może ty wiesz jaka to jest ulica, bo ja nie mam pojęcia.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 14:51   #2265
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
A wiem co miałam napisać...
Ewurka jeżeli chodzi o to co dziewczyny pisały... właśnie o powodzi i o tych fundamentach podwyższonych.
Mój brat mieszka na wsi , tam nie ma źródła wody, rzeki, jeziora ani nic.
Dopiero w mieście oddalonym o około 5 km jest rzeka i zalew.
I tam u mojego brata na wsi każdemu zalało piwnicę. Mojemu bratu na około 1 m a sąsiadowi po drugiej stronie ulicy na 1.5m
A to spowodowane było wodami gruntowymi a nie obecnością rzeki itd.
Kiedy są takie powodzie, tak podwyższony stan wód na powierzchni a ziemia wody już nie przyjmuje to bardzo szybko również wzrasta poziom wód gruntowych.
U mojego brata to były w piwnicy takie fontanny w ścianach...
Ja się całkiem na tym nie znam bo nigdy w domku nie mieszkałam ale może jakoś trza uszczelnić dodatkowo te fundamenty albo co????

U mojego drugiego brata też zalało piwnicę a na podwórku zrobiła się taka wielka mokra plama... mój brat wziął takiego drąga z 2 m miał albo więcej i wbił go w tą plamę... wbił to za dużo powiedziane ... to się jak w ciepłe masło zatopiło!!! Też nie ma w najbliższej okolicy rzeczki ani nic... tak wybijały wody gruntowe... a z piwnicy wylewał chyba 100 wiader wody.
Tak wiem Daysy, że wody gruntowe się podnoszą w czasie takich opadów i my chcemy przy robieniu fundamentów jakoś to zabezpieczyć nie ma żartów z wodą...

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 14:53   #2266
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana nooo ja chciałam zagłosować ale mi mówi , że już nie można...
A poza tym to idź sobie stad sprzątać wiesz
U mnie można głosować cały dzień dzisiaj ale z jednego IP tylko raz niestety
Dziękować, zaraz się stąd zabieram, hehe
Stary 2010-06-30, 14:53   #2267
anuulaa
Wtajemniczenie

Cześć
ale suuuper pogoda, pojechałabym gdzieś nad wodę a TŻ ostanio cały czas na popołudnie pracuje

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dziewczyny co wy sądzicie o nowym regulamieni na nk, bo widze, ze tyle osób likwiduje teraz swoje konta
Troche przegieli z tym regulaminem, ale ja nie usuwam konta, bo czasem mi się przydaje w przeszpiegach Mój TŻ usunął i ostatnio założyliśy sobie konta na facebook'u.

Cytat:
Martucha obronila sie na 5
Gratulacje Martucha! Jakoś mnie to nie zdziwiłom hehe
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 14:58   #2268
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Tak wiem Daysy, że wody gruntowe się podnoszą w czasie takich opadów i my chcemy przy robieniu fundamentów jakoś to zabezpieczyć nie ma żartów z wodą...
Nom nietety... nie chciałam się wymądrzać bo tak jak pisałam wcale się nie znam na tych sprawach budowlanych, ale może są jakieś takie uszczelniacze czy coś... jak się buduje od podstaw to chyba lepiej w trakcie to jakoś zrobić bo u moich braci chyba było by to bardzo kosztowne i nie wiem czy możliwe???
Cytat:
U mnie można głosować cały dzień dzisiaj ale z jednego IP tylko raz niestety
Dziękować, zaraz się stąd zabieram, hehe
Ahaaa ... ale ja oczywiście jestem pierdoła i dziwie się czemu nie mogę głosować

Martucha gratuluję obrony
Stary 2010-06-30, 15:00   #2269
india83
Zakorzenienie

Cytat:
nie

tak dostałam, już wypróbowany, ale w malej czesci. dzis bede miała kolejne podejscie

no wlansie ja nie rozumiem z tym depilatorem, moze to jest tak, że laureatki juz nie moga brac udziału w samym finale ee nie wiem jak to bedzie

Cytat:
Dzisiaj ostatni dzień, proszę
http://pasujedoobiadu.o2.pl/konkurs/...4371,item.html

Wątpię, że się uda, ale warto walczyć do końca!: D
Dziewczyny wygońcie mnie, bo miałam sprzątać, a ja tu z Wami przesiaduję
zrobione

Cytat:
coooo?

a juz chyba wiem ty myslisz o moim konkursie gwazda vivy.... mnie sie nei udalo ale mam nadzieje ze indie wybiorą

teraz jest nowy konkurs ambasadorka magii dotyku i sie zastanawiałam czy ktoras z nazych dziewczyn bierze udział bo bym na nią zagłosowala
no wątpie, żebym miala znajlesc się w tej trójce. uważam, ze konkurencja jest ogromna
Stary 2010-06-30, 15:04   #2270
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
tak dostałam, już wypróbowany, ale w malej czesci. dzis bede miała kolejne podejscie

no wlansie ja nie rozumiem z tym depilatorem, moze to jest tak, że laureatki juz nie moga brac udziału w samym finale ee nie wiem jak to bedzie

zrobione

no wątpie, żebym miala znajlesc się w tej trójce. uważam, ze konkurencja jest ogromna

no co ty jaka konkurencja

wlaśnie 3 latreatki są wybierane z tych cotygodniowych 8 chyba dziewczyn

i jak dobry jest? pytam bo sie zastanawiam czy mimo wszystko go nei kupic bo moj sie kończy znaczy wcale nie wyrywa wlosków musez sie mordować takz 1,5 godziny a i tak czuje reką ze mam kujki

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2010-06-30 o 15:05
Stary 2010-06-30, 15:05   #2271
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Nom nietety... nie chciałam się wymądrzać bo tak jak pisałam wcale się nie znam na tych sprawach budowlanych, ale może są jakieś takie uszczelniacze czy coś... jak się buduje od podstaw to chyba lepiej w trakcie to jakoś zrobić bo u moich braci chyba było by to bardzo kosztowne i nie wiem czy możliwe???

Ahaaa ... ale ja oczywiście jestem pierdoła i dziwie się czemu nie mogę głosować

Martucha gratuluję obrony
Tzn nie raz w ogóle, tylko raz dziennie! już idę, już...
Stary 2010-06-30, 15:07   #2272
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Martucha GRATULUJE
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 15:34   #2273
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez Wendhy Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Zawsze marzyłam o kreacji od Ewy Minge, bo są takie dzikie i ekstrawaganckie. Zachęconą reklamą na innym portalu wzięłam udział w konkursie Dilmah. Normalnie mam nadzieje że w końcu mi się uda mieć taki ciuszek. J

że hę??

Stary 2010-06-30, 15:35   #2274
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny. Zawsze marzyłam o kreacji od Ewy Minge, bo są takie dzikie i ekstrawaganckie. Zachęconą reklamą na innym portalu wzięłam udział w konkursie Dilmah. Normalnie mam nadzieje że w końcu mi się uda mieć taki ciuszek. J

yyyy ale o co chodzi??? Ja to jestem dziś chyba jakaś zakręcona albo mam mózg w ciąży ... nie kumam...
Chcesz żebyśmy głosowały na Ciebie, brały udział w tym konkursie czy co??? bo ja nic z tego nie rozumiem...

Anika o Boże nie jestem sama Ty też nie wiesz o co chodzi Whendy???
Stary 2010-06-30, 15:35   #2275
kliwia
Zakorzenienie

anika reklama to jest, juz zglosilam
Stary 2010-06-30, 15:40   #2276
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

pokaż

własnie leżałam dzis z męzulem w łózku i myslelismy gdzie jechac w nasza rocznice i... myslimy nad Kazimierzem (moi rodzice byli tam 2 razy i mówią, ze bardzo romantycznie i fajnie) tylko teraz pytanie czy uda nam się na tydzien pojechać, jak nie to od piatku do poniedziałku.
taka
http://www.lightinthebox.com/Jennife...0-_p67981.html
tylko ze kolor to niebieski taki ---> http://images.eonline.com/eol_images...sme.050208.jpg

Kazimierz piekne miejsce

Cytat:

Żabciu kochana Kaźmierz to zalany był i to tak solidnie wiec odradzałabym tak wakacjować się
a co do imienin to pamiętam bo szwagrów bliźniaków mam piotra i pawła no to musze pamietać
to Madzialenka pisala o Kazimierzu
ale z tego co widzialm to rynek nie zostal zalany i wszystko jest ok nawet w wiadomosciach wypowiadali sie ludzie proszac aby przyjezdzac bo nie ma zadnego utargu z turystyki .. a wiekszosc osob wlasnie z tego tam zyje ..

Cytat:

zabciapokaz ta sukienke

.
link wyzej

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
moj tz tez chce kupic klimatyzator
mamy juz wiatrak na suficie w pokoju
a namawia mnie na klimatyzator..
ciezko mu idzie
my mamy klime wpudowana w sciany i dzieki Bogu
Nie zmienilabym za zadne skarby tutaj takie upaly ze w nocy nie ma jak zasnac bez niej ...

Cytat:
yhyyyy

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 15:40   #2277
kliwia
Zakorzenienie

zabcia ale kieca
Stary 2010-06-30, 15:50   #2278
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
zabcia ale kieca
faaaaaajna nie

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 15:54   #2279
agnes208
Zakorzenienie

hej dziewczyny
Ana gratuluje wakacji

Martucha fajnie wam wyszło choć to nie moje kolory no ale to rzecz gustu gratuluje pani mgr

Wendhy i co w ten suptelny sposób informujesz nas zebyśmy ci klikały czy jak?? Wrrr sorry dziewczyny jak pomyśle ze bedą nastepne prośby o kliki itd to mi sie włos jeży i znowu będa na priv informacje szły ze zagłosuj na mnie etc. Ja nie mam nic przeciwko konkursom sama w nich biore udział ale tylko w tych ktore nie zatruwają zycia wszystkim wkoło tom się napsioczyła

Co do wyborów ja niestety nie będe bo mieszkam za granicą i zeby zagłosowac musiałabym jechac 80km więc to juz nie takie proste, jak byłam w polsce zawsze chodziłam na kazde wybory ale teraz czuje się usprawiedliwiona choć nie do końca jednak jak pomysle ze ludzie maja 5 min do komisji wyborczej a nie ida a pozniej psioczą na prezydenta to się tym nie przejmuje ze nie ide! Ogólnie obaj kandydaci do niczego wg mnie z kazdym z nich mozna się zgodzic i nie zgodzic ale z 2 złego postawiłabym na komorowskiego.

Co do 1 rocznic to my z mężem wybieramy się na romantyczny weekend do krakowa hotel na starym mieście zarezerwowany pozostaje czekać

Kliwia pozwolisz ze skomentuje ci tutaj kuchania śliczna naprawde wg mnie uchwyty są ok a ważne ze są praktyczne

Zabcia ładna sukieneczka

Edytowane przez agnes208
Czas edycji: 2010-06-30 o 16:01
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 16:03   #2280
martucha84
Zakorzenienie

przede wszytkim dziekuje za wszytkie opinie co do mieszkania (anika India ktosia atomufka kliwia Gucia synusia Agatek ewurka daysy celi myszka buziaki )oczywiscie jak beda panele meble itd to to sie troche stonuje.. duza role robi tez swiatlo inaczej jest na zywo inaczej na fotce.. ale jak juz skonczymy to pokaze

dziekuje bardzoooo za wszystkie kciuki i odrazu za gratulacje Aniaaa84 ktosia India Gucia anika rosii ewurka baja kilon kliwia Ana Anula daysy kwiatuszek dalam rade ale bylo wesolo bo nasza pani promotor sie spoznila, wyszedl szef komisji (byly dziekan) i mowi ze zaczynamy bez niej.. to my zonk.. i on ze wie ze sa kobiety w ciazy wiec najpierw one.. a ze jestem jedyna w ciazy to wstalam bylam cala postresowana ze cos pomyla ze cos z zagadnieniami nie tak i wogole.. i wchodze a oni uradowani usmiechnieci daja mi pytana (wielka ulga )no i wchodzi moja promotor jakby nigdy nic i gada czesc wam wogole nie umialam tu dojechac na to pan profesor ze mam odpowiadac to gadalam a oni tez gadali oczywiscie przerwali mi (kazdemu przerywali i usmiechali sie i wogole..) no i piatka jestem taaaaaaaaaaaaaka szczesliwa

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Martucha, tapeta świetna, gdzie znalazłaś w końcu ten brąz z turkusem?
Trzymam kciuki za obronę, ale wiem, że i tak obronisz się na 5
dziekuje tapete znalezlismy w sklepie w tychach ale zamowilismy przez neta to jest ta kolekcja (new idea 2011) http://salon-tapet.pl/advanced_searc...sort=2a&page=3

Cytat:
Marta ten zielony to nobiles??

aha czyli poród musi byc w trakcie umowy czy moze byc juz po zakonczeniu umowy aby miec zus?? Pewnie nie
tak ten zielony to nobiles
jesli chodzi o porod to nie tzn juz wyjasniam majac umowe ktora wygasa po 3 miesiacu ciazy pracodawca musi ci ja przedluzyc do dnia porodu i w dniu porodu automatycznie wygasa ci umowa (no chyba ze pracodawca chce ci ja przedluzyc na dluzej) ale jak nie chce to z automatu przechodzisz na macierzynski placony przez zus

Gucia na bank dasz rade z obrona

Ana gratuluję zaliczenia sesji

Aniu powodzenia w nowej pracy

no i kolejna wiadomosc co do spotkania z fotografem
widzialam sie z nim dzis w takiej knajpce w silesi (duze centrum handlowe) no a wojtek z moja iwi zalatwiali jeszcze papiery na uczelni itd.. obgadalismy wszystko i zdecydowalam sie na sesje z mezem bo to jednak nasze dziecko i niechce byc sama na fotkach chce zeby on tez mial pamiatke aleee wymyslilismy ze jedna czesc sesji bedzie w studio i czesc fotek bede miala sama robione a czesc z wojtkiem no i to bedzie troche trwalo czasowo (w niedziele na 15 zaczynamy a trwac bedzie do wieczora) no a w ktores popoludnie wyskoczymy na łono natury - ląka staw i tam jeszcze cos popstrykamy
no i dla mnie bomba bo jednak ten wojtek bedzie a beda tez zdjecia same (cena 500zl bez wzgledu na ilosc fotek tzn nie ma gornej granicy jest tylko dolna, czas trwania i na to czy bedziemy chcieli tylko studio czy jeszcze plener wogole swietne warunki jestem zadowolona )
nooo i dzwonie do wojtka i mowie ze mam dla niego niespodzianke i ze ma przyjechac do silesi do knajpy(tu pada nazwa) no i wojtek przychodzi i byl w takiiiiim szoku powiedzialam mu ze przedstawiam mu niespodzianke no i nie wiedzial co powiedziec ucieszyl sie powiedzial ze super pomysl i wogole ja sie ciesze ze udalo mi sie utrzymac to w tajemnicy (do dzis) ale tez ze juz wie i niebedzie mial takiego szokuuu jakby mial wchodzac z marszu na fotki (jednak musi sie psychicznie nastawic ) no i najbardziej sie ciesze ze fotki beda wspolne

to tyle

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-06-30 o 16:05
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości