|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
a wiecie co, mi sie polski rzad najbardziej podobal za prezydentury kwasniewskiego, całej. od poczatku. Mimo ze byly wpadki, wszyscy s tylko ludzmi. ale ten rzad byl jakis powazny taki, nie wykorzystywal mediow do takich przepychanek. i robili wszytsko by dobrze bylo ludziom. ja to tak odczuwam z perspektywy czasu. no i politycy byli przystojniejsi
![]() anika a masz kolo siebie to spa? bo do warszawy dla mnie to ciut daleko
|
|
|
|
#2252 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Cytat:
Wiecie co kiedyś był taki żart/anegdotka... Polska jest jedynym krajem , który posiada duplikat prezydenta... Ja będę głosować tak jak na pierwszym głosowaniu czyli na Bronka... Dokładnie wychodzę z takiego założenia jak dziewczyny, że jak był PiS to nic się nie zmieniło i prawie wcale nic nie robili... poza tym , że Śp. Lech Kaczyński wetował "tak jak by na złość" wszystkie ustawy i poprawki , które zgłaszały inne partie. To było coś na zasadzie " teraz my tu rządzimy" |
|
|
|
|
#2253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i dziwi mnie jeszcze jedna rzecz, skoro z reguły wiadomo, że prywatyzacja nie jest dobrym rozwiązaniem, to jak można liczyć, że w końcu będzie dobrym... i dawać jej szansę.Nie, nie, nie skończmy ten temat. Po prostu płakać mi się chce jak pomyślę co się u mnie będzie dziać. Dopisek: totalnie rozwalił mnie w dodatku tekst Komorowskiego: "W zeszłym roku powódź, w tym roku powódź, więc pewnie ludzie są już oswojeni, obyci z żywiołem" Jak można się oswoić z utratą domu, choćby to był 5 czy 10 raz...
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2010-06-30 o 14:34 Powód: Dopisek |
|
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
A wiem co miałam napisać...
Ewurka jeżeli chodzi o to co dziewczyny pisały... właśnie o powodzi i o tych fundamentach podwyższonych. Mój brat mieszka na wsi , tam nie ma źródła wody, rzeki, jeziora ani nic. Dopiero w mieście oddalonym o około 5 km jest rzeka i zalew. I tam u mojego brata na wsi każdemu zalało piwnicę. Mojemu bratu na około 1 m a sąsiadowi po drugiej stronie ulicy na 1.5m A to spowodowane było wodami gruntowymi a nie obecnością rzeki itd. Kiedy są takie powodzie, tak podwyższony stan wód na powierzchni a ziemia wody już nie przyjmuje to bardzo szybko również wzrasta poziom wód gruntowych. U mojego brata to były w piwnicy takie fontanny w ścianach... Ja się całkiem na tym nie znam bo nigdy w domku nie mieszkałam ale może jakoś trza uszczelnić dodatkowo te fundamenty albo co???? U mojego drugiego brata też zalało piwnicę a na podwórku zrobiła się taka wielka mokra plama... mój brat wziął takiego drąga z 2 m miał albo więcej i wbił go w tą plamę... wbił to za dużo powiedziane ... to się jak w ciepłe masło zatopiło!!! Też nie ma w najbliższej okolicy rzeczki ani nic... tak wybijały wody gruntowe... a z piwnicy wylewał chyba 100 wiader wody. |
|
|
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pytam w sensie ze moze ktoraś z naszych dziewczyn brała udzial i moze by trzeba solidarnie zagłosować ![]() india dostałaś juz debilatorek? tak mnie zastanawia jak byc potem była laureatką jedną z trezch to dostajesz drugi depilatorek? bo tak wynika z regulaminu
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj ostatni dzień, proszę
![]() http://pasujedoobiadu.o2.pl/konkurs/...4371,item.html Wątpię, że się uda, ale warto walczyć do końca! ![]() : DDziewczyny wygońcie mnie, bo miałam sprzątać, a ja tu z Wami przesiaduję
|
|
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
anika jakby braly to by na pewno powiedzialy
|
|
|
|
#2259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
Ma któraś z Was, link do tego wątku na wizażu co dziewczyny głosują ?
|
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
coooo? a juz chyba wiem ty myslisz o moim konkursie gwazda vivy.... mnie sie nei udalo ale mam nadzieje ze indie wybiorą ![]() teraz jest nowy konkurs ambasadorka magii dotyku i sie zastanawiałam czy ktoras z nazych dziewczyn bierze udział bo bym na nią zagłosowala
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Ana nooo ja chciałam zagłosować ale mi mówi , że już nie można...
A poza tym to idź sobie stad sprzątać wiesz
|
|
|
|
#2264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To może ty wiesz jaka to jest ulica, bo ja nie mam pojęcia.
|
|
|
#2265 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z jednego IP tylko raz niestety![]() Dziękować, zaraz się stąd zabieram, hehe ![]() |
|
|
|
|
#2267 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() ale suuuper pogoda, pojechałabym gdzieś nad wodę a TŻ ostanio cały czas na popołudnie pracuje ![]() Cytat:
Mój TŻ usunął i ostatnio założyliśy sobie konta na facebook'u.Gratulacje Martucha! Jakoś mnie to nie zdziwiłom hehe |
|
|
|
|
#2268 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i dziwie się czemu nie mogę głosować Martucha gratuluję obrony |
||
|
|
|
#2269 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wlansie ja nie rozumiem z tym depilatorem, moze to jest tak, że laureatki juz nie moga brac udziału w samym finale ee nie wiem jak to bedzieCytat:
Cytat:
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no co ty jaka konkurencja ![]() wlaśnie 3 latreatki są wybierane z tych cotygodniowych 8 chyba dziewczyn i jak dobry jest? pytam bo sie zastanawiam czy mimo wszystko go nei kupic bo moj sie kończy znaczy wcale nie wyrywa wlosków musez sie mordować takz 1,5 godziny a i tak czuje reką ze mam kujki
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2010-06-30 o 15:05 |
|
|
|
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już idę, już...![]()
|
|
|
|
|
#2272 |
|
Wtajemniczenie
|
Martucha GRATULUJE
|
|
#2273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że hę??
|
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
yyyy ale o co chodzi??? Ja to jestem dziś chyba jakaś zakręcona albo mam mózg w ciąży ... nie kumam...Chcesz żebyśmy głosowały na Ciebie, brały udział w tym konkursie czy co??? bo ja nic z tego nie rozumiem... ![]() Anika o Boże nie jestem sama Ty też nie wiesz o co chodzi Whendy??? |
|
|
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
anika reklama to jest, juz zglosilam
|
|
|
|
#2276 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.lightinthebox.com/Jennife...0-_p67981.html tylko ze kolor to niebieski taki ---> http://images.eonline.com/eol_images...sme.050208.jpg Kazimierz piekne miejsce Cytat:
![]() ale z tego co widzialm to rynek nie zostal zalany i wszystko jest ok link wyzej ![]() Cytat:
Nie zmienilabym za zadne skarby Cytat:
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
zabcia ale kieca
|
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny ![]() Ana gratuluje wakacji Martucha fajnie wam wyszło choć to nie moje kolory no ale to rzecz gustu gratuluje pani mgr Wendhy i co w ten suptelny sposób informujesz nas zebyśmy ci klikały czy jak?? Wrrr sorry dziewczyny jak pomyśle ze bedą nastepne prośby o kliki itd to mi sie włos jeży i znowu będa na priv informacje szły ze zagłosuj na mnie etc. Ja nie mam nic przeciwko konkursom sama w nich biore udział ale tylko w tych ktore nie zatruwają zycia wszystkim wkoło tom się napsioczyłaCo do wyborów ja niestety nie będe bo mieszkam za granicą i zeby zagłosowac musiałabym jechac 80km więc to juz nie takie proste, jak byłam w polsce zawsze chodziłam na kazde wybory ale teraz czuje się usprawiedliwiona choć nie do końca jednak jak pomysle ze ludzie maja 5 min do komisji wyborczej a nie ida a pozniej psioczą na prezydenta to się tym nie przejmuje ze nie ide! Ogólnie obaj kandydaci do niczego wg mnie z kazdym z nich mozna się zgodzic i nie zgodzic ale z 2 złego postawiłabym na komorowskiego. Co do 1 rocznic to my z mężem wybieramy się na romantyczny weekend do krakowa hotel na starym mieście zarezerwowany pozostaje czekaćKliwia pozwolisz ze skomentuje ci tutaj kuchania śliczna naprawde wg mnie uchwyty są ok a ważne ze są praktyczne ![]() Zabcia ładna sukieneczka Edytowane przez agnes208 Czas edycji: 2010-06-30 o 16:01 |
|
|
|
#2280 | ||
|
Zakorzenienie
|
przede wszytkim dziekuje za wszytkie opinie co do mieszkania (anika India ktosia atomufka kliwia Gucia synusia Agatek ewurka daysy celi myszka buziaki
![]() )oczywiscie jak beda panele meble itd to to sie troche stonuje.. duza role robi tez swiatlo inaczej jest na zywo inaczej na fotce.. ale jak juz skonczymy to pokaze ![]() ![]() dziekuje bardzoooo za wszystkie kciuki i odrazu za gratulacje Aniaaa84 ktosia India Gucia anika rosii ewurka baja kilon kliwia Ana Anula daysy kwiatuszek dalam rade ale bylo wesolo bo nasza pani promotor sie spoznila, wyszedl szef komisji (byly dziekan) i mowi ze zaczynamy bez niej.. to my zonk.. i on ze wie ze sa kobiety w ciazy wiec najpierw one.. a ze jestem jedyna w ciazy to wstalam bylam cala postresowana ze cos pomyla ze cos z zagadnieniami nie tak i wogole.. i wchodze a oni uradowani usmiechnieci daja mi pytana (wielka ulga )no i wchodzi moja promotor jakby nigdy nic i gada czesc wam wogole nie umialam tu dojechac na to pan profesor ze mam odpowiadac to gadalam a oni tez gadali oczywiscie przerwali mi (kazdemu przerywali i usmiechali sie i wogole..) no i piatka jestem taaaaaaaaaaaaaka szczesliwa![]() Cytat:
tapete znalezlismy w sklepie w tychach ale zamowilismy przez neta to jest ta kolekcja (new idea 2011) http://salon-tapet.pl/advanced_searc...sort=2a&page=3Cytat:
![]() jesli chodzi o porod to nie tzn juz wyjasniam majac umowe ktora wygasa po 3 miesiacu ciazy pracodawca musi ci ja przedluzyc do dnia porodu i w dniu porodu automatycznie wygasa ci umowa (no chyba ze pracodawca chce ci ja przedluzyc na dluzej) ale jak nie chce to z automatu przechodzisz na macierzynski placony przez zusGucia na bank dasz rade z obrona Ana gratuluję zaliczenia sesji Aniu powodzenia w nowej pracy no i kolejna wiadomosc co do spotkania z fotografem ![]() widzialam sie z nim dzis w takiej knajpce w silesi (duze centrum handlowe) no a wojtek z moja iwi zalatwiali jeszcze papiery na uczelni itd.. obgadalismy wszystko i zdecydowalam sie na sesje z mezem bo to jednak nasze dziecko i niechce byc sama na fotkach chce zeby on tez mial pamiatke aleee wymyslilismy ze jedna czesc sesji bedzie w studio i czesc fotek bede miala sama robione a czesc z wojtkiem no i to bedzie troche trwalo czasowo (w niedziele na 15 zaczynamy a trwac bedzie do wieczora) no a w ktores popoludnie wyskoczymy na łono natury - ląka staw i tam jeszcze cos popstrykamy no i dla mnie bomba bo jednak ten wojtek bedzie a beda tez zdjecia same (cena 500zl bez wzgledu na ilosc fotek tzn nie ma gornej granicy jest tylko dolna, czas trwania i na to czy bedziemy chcieli tylko studio czy jeszcze plener wogole swietne warunki jestem zadowolona ) nooo i dzwonie do wojtka i mowie ze mam dla niego niespodzianke i ze ma przyjechac do silesi do knajpy(tu pada nazwa) no i wojtek przychodzi i byl w takiiiiim szoku powiedzialam mu ze przedstawiam mu niespodzianke no i nie wiedzial co powiedziec ucieszyl sie powiedzial ze super pomysl i wogole ja sie ciesze ze udalo mi sie utrzymac to w tajemnicy (do dzis) ale tez ze juz wie i niebedzie mial takiego szokuuu jakby mial wchodzac z marszu na fotki (jednak musi sie psychicznie nastawic ) no i najbardziej sie ciesze ze fotki beda wspolne ![]() to tyle
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-06-30 o 16:05 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.

i dawać jej szansę.

Ja to jestem dziś chyba jakaś zakręcona albo mam mózg w ciąży ... nie kumam...