etorebka.pl - część X - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-06, 13:46   #2251
assicka
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część X

Cytat:
Napisane przez peearl Pokaż wiadomość
Korzystając z faktu, że i tak czekam na kuriera to zabieram się za wystawianie ciuchów na allegro, trochę się tego nazbierało, a dodatkowe fundusze może przy okazji wpadną
To mi przypomniałaś, że ja też mam listę rzeczy do wystawienia

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
ja ci zazdroszczę różowej Emilii, więc jesteśmy kwita

właśnie... odłożyłam ciuchy z myślą o wystawieniu, ale ciągle nie mam siły/czasu/chęci by zrobić im zdjęcia i wystawić
ja mam dokładnie to samo - takiego leniuszka małego

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Lub przyjmują dostawę i wyślą potem
Im dłużej się czeka tym większa przyjemność
myślisz?
byłoby super, gdyby coś nowego wrzucili
Stary 2010-07-06, 13:49   #2252
peearl
Rozeznanie

Cytat:
hmm... może jutro się zbiorę w garść dzisiaj idę do pracy (sic!), a wieczorem do pubu na meczyk
Wystawiłam 5 aukcji i narazie poczekam, zobaczę czy ktoś coś wogule kupi Więcej nie robię bo mnie US czapnie i będę jeszcze musiała działalność założyć
peearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 13:56   #2253
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Wystawiłam 5 aukcji i narazie poczekam, zobaczę czy ktoś coś wogule kupi Więcej nie robię bo mnie US czapnie i będę jeszcze musiała działalność założyć
Legalnie możesz sprzedawać przedmioty, które są w Twoim posiadaniu przez min. 6 miesięcy i posiadasz na nie dowody zakupu (paragon czy fakturę). Wtedy nie masz obowiązku rozliczania się z dochodu z ich sprzedaży
Stary 2010-07-06, 13:56   #2254
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika9725 Pokaż wiadomość
też zamiawiałam jakoś na jesieni i zimą trochę nosiłam do czarnego i melanżowego płaszcza i pudrowgo szalika a teraz lato i leży w szafie . Nawet zastanawiałam się czy nie sprzedać i nie kuić szarej jak jest znowu dostępna. I wyjęłam ją z szafy i chyba nie potrafiłabym się z nią rozstać jakaś dziwna jestem..dlaczego jej nie noszę?
Ja właśnie zimą kompletnie nie miałam ją z czym nosić A teraz super mi do wszystkiego pasuje Szarości wszędzie jest pełno tak samo jak szarych torebek ,a taki pudrowy róż dużo ładniejszy

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Pudrowa Andi chyba zniknęła jakoś przed Amberlyn ?
Wiem, że mój TŻ moją kupował w grudniu 2009
Na pewno przed ja ją zamawiałam właśnie razem z Amberlyn , ty chyba byłaś jedną z tych ostatnich osób które się na nią załapały

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
U mnie właśnie nastał czas na Amberlyn, śmigam z nią już 3 tydzień do pracy

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

A ja o 8mej rano zaczęłam dzień od melisy, w nadziei, że będzie lepszy niż wczorajszy.. A teraz Inka króluje na biurku
Amberlyn to dla mnie złe wspomnienie .... Dodeczko trochę mnie nie było na wątku ty chyba niedługo wychodzisz za mąż tak?

Cytat:
Napisane przez an.ka Pokaż wiadomość
A ja ostatnio odkopałam beżową Mayę i od kilku dni to ona mi towarzyszy Dzielnie się trzyma już półtora roku (poza pękniętymi lakami ).

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Ja już na 99,9% jutro klikam różową A z pieniędzmi to problem, ja pracuję tylko na umowy zlecenia/dzieło i w okresie wakacyjnym mam mniej pracy - powinnam oszczędzać. Ale jak?
Im częściej wchodzi się na ten wątek tym trudniej coś zaoszczędzić Ja miałam dłuższą przerwę i po czarnej chanelce nic nie zamówiłam myślałam że już wyleczyłam się z etorebki ,ale znowu coś mi wpadło w oko i ujawniła się chęć posiadania
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 13:57   #2255
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie zawsze tylko obserwują, więc podarowałam sobie aukcje na allegro
Mam nadzieję, że u Ciebie będzie inaczej
Stary 2010-07-06, 13:58   #2256
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
Legalnie możesz sprzedawać przedmioty, które są w Twoim posiadaniu przez min. 6 miesięcy i posiadasz na nie dowody zakupu (paragon czy fakturę). Wtedy nie masz obowiązku rozliczania się z dochodu z ich sprzedaży
.... nie wiedziałam o tym

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 14:15   #2257
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam dokładnie to samo - takiego leniuszka małego
mój leniuszek nie jest taki malutki

Cytat:
aha... dobrze wiedzieć.

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 14:18   #2258
peearl
Rozeznanie

Cytat:
Dobrze wiedzieć

Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość
Mnie zawsze tylko obserwują, więc podarowałam sobie aukcje na allegro
Mam nadzieję, że u Ciebie będzie inaczej
No chciałabym wszystko sprzedać, zawsze to parę groszy więcej w portfelu na jakieś wydatki
Stary 2010-07-06, 14:21   #2259
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze wiedzieć

No chciałabym wszystko sprzedać, zawsze to parę groszy więcej w portfelu na jakieś wydatki
i więcej miejsca w szafie - a to też jest cenne

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
Dobrze wiedzieć
Cytat:
mój leniuszek nie jest taki malutki

aha... dobrze wiedzieć.
Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
.... nie wiedziałam o tym
niedawno nawet to na forum Moda był wątek na ten temat
ale wiadomo, jak to wygląda w praktyce
Stary 2010-07-06, 14:26   #2260
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Też o tym nie wiedziałam , ale bardzo przydatna informacja
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 14:30   #2261
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
Ty będziesz mnie biczować a ja Ciebie? okej to masz

a małych HARAJUKĄTEK (boże, nie łatwiej było napisać małych Rybek ?) nie będzie to że mi się coś w głowie poprzewracało to nic nie znaczy
Ale ja nie chcę biczowania, mnie się podoba biczowanie ale kogoś innego
Pewnie, że łatwiej, ale Harajukątka ładniej brzmią, tak dumnie, zagranicznie I jest mi smutno, że ich nie będzie, bo od niedawna jestem ciocią i bardzo mi się to spodobało, ciocią Twoich Harajukątek też chcę być !

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
To ja Wam powiem, że moja mama, pasjonatka obcasów i to nie tych niskich ale właśnie tych wysoookich, bardzo dużo kupuje butów w Deichmannie i nie ma im nic do zarzucenia, co więcej z butami nic się nie dzieje (no chyba, że fleki do wymiany). Tak myślę, że może to dlatego, że po tylu latach ma już rozeznanie jak rozpoznać naprawdę dobre buty
Na pewno umie rozpoznać dobre buty, tzn. dobrze wyprofilowane- w końcu to lata doświadczenia No i pewnie też chodzi na obcasach znacznie częściej niż ja na przykład i pewnie umie to robić lepiej, a i nogi ma przyzwyczajone Ja chodzę w wysokich butach rzadko, dlatego muszę mieć nie dość że wygodne to jeszcze bardzo stabilne, bo nie jestem mistrzem w tej dziedzinie i jakbym jeszcze miała chociaż troszkę niestabilny but to już mogiła.

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
Twoje sprawy naszymi sprawami, Twoje problemy naszymi problemami....Twoje torebki naszymi torebkami -->>

Taaak? To w takim razie która "pożyczy" mi beżową Flavię? W końcu to też pośrednio moja torebka

Cytat:
Napisane przez annini Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, uległam dzisiaj pokusie i wydałam te 119zł na flavię beżową to będzie moja pierwsze etorebka! powinna przyjść jutro, mam nadzieję. i dziękuję którejś z wizażanek za kod rabatowy, skorzystałam, ale nie pamiętam z czyjego
Witaj
Super zakup

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
to coś wam powiem o mojej sprawie, dziś idę po prace a zobaczymy z czym wrócę trzymać kciuki

Cytat:
Napisane przez losek78 Pokaż wiadomość
no to wrzucam
fotki na sobie robilam sama do lustra to są jakie są
Bardzo fajna

Cytat:
mialam nosa ze to moze byc nie doceniona torebka i zgadŁam

jestem bardzo zadowolona ze kupiŁam i torebka jest leciutka jak piórko - mabel jest o wiele cięższa choc nie nalezy do cięzkich ,
minusy to oczywiscie brak zamka no i nie podoba mi sie torebka noszona na tym dŁugim pasku ale na krutkim wchodzi na ramie i bardzo wygodnie sie nosi , A4 miesci bez problemu ,
po rozpięciu zaczepu jest jeszcze bardziej pojemna , jest średnia raczej- nie olbrzymia taka w sam raz

wrzucam jeszcze moje wszystkie e-torebki na slicznej fotografii rodzinnej
Super rodzinka

Cytat:
Napisane przez carolans Pokaż wiadomość
Cześć parę dni temu zamówiłam swoją pierwszą etorebkę model Imogen czarna, użyłam zniżki od Iduś. Obejrzałam w wątku z real fotkami tą torebkę i myślę że nie będę zawiedziona
Jeszcze marzy mi się żółta Lenka i brązowa lub szara Emili
Witaj
Jeśli możesz to wrzuć fotki- my bardzo lubimy nowe fotki Fotek nigdy za wiele

Cytat:
hmm... może jutro się zbiorę w garść dzisiaj idę do pracy (sic!), a wieczorem do pubu na meczyk
Zabierz mnie ze sobą Proooooszęęęęę

Takiego upału jak dzisiaj to u mnie dawno nie było, coś okropnego Jak szłam na pociąg to tylko czym szybciej żeby wejść do pociągu bo tam przynajmniej jest klimatyzacja A jak wracałam głodna do domu to aż mi się w głowie kręciło, upał plus głód- to zdecydowanie nie jest dobre połączenie Dziewczyny z zachodu- u Was chłodniej? Były burze może? Jeśli do jutra się nie ochłodzi choć trochę to się z domu nie ruszam

Bardzo ładnie proszę w skorzystanie z mojego kodu- zbieram na Flavię, a jestem bankrutem
Pomóżcie

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 14:32   #2262
mourie
Zakorzenienie

Ojej, dopiero teraz zauważyłam, że wróciła beżowa Flavia!
Niezłe mam braki, ogarnąć się po weekendzie nie mogę...

Dziewczyny brać póki jest

Edytowane przez mourie
Czas edycji: 2010-07-06 o 14:40
mourie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 14:34   #2263
peearl
Rozeznanie

Cytat:
i więcej miejsca w szafie - a to też jest cenne
No dokładnie

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość

Takiego upału jak dzisiaj to u mnie dawno nie było, coś okropnego Jak szłam na pociąg to tylko czym szybciej żeby wejść do pociągu bo tam przynajmniej jest klimatyzacja A jak wracałam głodna do domu to aż mi się w głowie kręciło, upał plus głód- to zdecydowanie nie jest dobre połączenie Dziewczyny z zachodu- u Was chłodniej? Były burze może? Jeśli do jutra się nie ochłodzi choć trochę to się z domu nie ruszam

Ja jestem z okolic Gdańska i dzisiaj cały dzień pochmurno u nas. Jest taki chłodny wiatr I pada co chwile
Za to wczoraj był taki upał, że ledwo co się dało wytrzymać
Stary 2010-07-06, 14:37   #2264
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja jestem z okolic Gdańska i dzisiaj cały dzień pochmurno u nas. Jest taki chłodny wiatr I pada co chwile
Za to wczoraj był taki upał, że ledwo co się dało wytrzymać
Czyli jest nadzieja
Pewnie ten wasz wczorajszy upał dzisiaj dotarł do mnie, czyli na wschód ( ja mieszkam jakieś 60 km na wschód od Warszawy). Wytrzymać się nie da

Stary 2010-07-06, 14:39   #2265
mourie
Zakorzenienie

A tak w ogóle...

Dziękuję jakimś duszyczkom za skorzystanie z mojego kodu w niedzielę oraz dzisiaj
Niech torebki dobrze wam się noszą!

Edytowane przez mourie
Czas edycji: 2010-07-06 o 14:42
mourie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 14:44   #2266
peearl
Rozeznanie

Cytat:
Czyli jest nadzieja
Pewnie ten wasz wczorajszy upał dzisiaj dotarł do mnie, czyli na wschód ( ja mieszkam jakieś 60 km na wschód od Warszawy). Wytrzymać się nie da
Pewnie tak
Ja generalnie nienawidzę jak są takie upały, a ja siedzę w mieście..
Jak dla mnie to cały czas mogłoby być tak 20 - 23 stopnie, nie za ciepło i nie za zimno

A kuriera jak nie było tak nie ma..
Stary 2010-07-06, 14:47   #2267
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Pewnie tak
Ja generalnie nienawidzę jak są takie upały, a ja siedzę w mieście..
Jak dla mnie to cały czas mogłoby być tak 20 - 23 stopnie, nie za ciepło i nie za zimno

A kuriera jak nie było tak nie ma..
Powiem Ci, że na wsi też nie jest zbyt fajnie
Też nienawidzę upałów, lubię ciepło, ale bez przesady Temperaturę do 24-25 stopni jestem w stanie znieść.
A kurier na pewno niedługo będzie, pewnie ma daleko do Ciebie, a po drodze pare paczek do doręczenia dlatego tyle się schodzi

A i chciałam jeszcze napisać, że moja Flavia już nie śmierdzi Wczoraj wytoczyłam wojnę smrodkowi i dzisiaj już jest ok Zrobiłam jej nawet test- wystawiłam na słońce i nie śmierdziała

Edytowane przez nebya
Czas edycji: 2010-07-06 o 14:49
Stary 2010-07-06, 14:49   #2268
peearl
Rozeznanie

Cytat:
Powiem Ci, że na wsi też nie jest zbyt fajnie
Też nienawidzę upałów, lubię ciepło, ale bez przesady Temperaturę do 24-25 stopni jestem w stanie znieść.
A kurier na pewno niedługo będzie, pewnie ma daleko do Ciebie, a po drodze pare paczek do doręczenia dlatego tyle się schodzi
No mam nadzieję, że niedługo będzie, bo jak nie to..

Stary 2010-07-06, 14:56   #2269
a*a*a*
Ania

Cytat:
no to wrzucam
fotki na sobie robilam sama do lustra to są jakie są
Ale fajna! I rodzinka też udana

Cytat:
ja ci zazdroszczę różowej Emilii, więc jesteśmy kwita
właśnie... odłożyłam ciuchy z myślą o wystawieniu, ale ciągle nie mam siły/czasu/chęci by zrobić im zdjęcia i wystawić
A jak wystawiacie ciuchy na allegro to do opisu dajecie wszystkie wymiary czy np. tylko info że w razie jakichkolwiek pytań napisać maila albo coś? Jeszcze ciuchów nie wystawiałam a trochę tego się nazbierało i tak się teraz zastanawiam

Cytat:
Na pewno umie rozpoznać dobre buty, tzn. dobrze wyprofilowane- w końcu to lata doświadczenia No i pewnie też chodzi na obcasach znacznie częściej niż ja na przykład i pewnie umie to robić lepiej, a i nogi ma przyzwyczajone Ja chodzę w wysokich butach rzadko, dlatego muszę mieć nie dość że wygodne to jeszcze bardzo stabilne, bo nie jestem mistrzem w tej dziedzinie i jakbym jeszcze miała chociaż troszkę niestabilny but to już mogiła.

No moja mama to tylko obcasy I to od młodości. Pamiętam jak kiedyś pojechaliśmy na jakąś wycieczkę w góry, skałki, kamienie, zbocza, urwiska, a ona co?... na obcasach

U mnie (Wrocław) chłodno dziś. Jak byłam na dworze w krótkim rękawie przez chwilę to nawet lekko zmarzłam. Rano też padało. Więc do Ciebie też pewnie to dojdzie
Stary 2010-07-06, 15:02   #2270
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale fajna! I rodzinka też udana

A jak wystawiacie ciuchy na allegro to do opisu dajecie wszystkie wymiary czy np. tylko info że w razie jakichkolwiek pytań napisać maila albo coś? Jeszcze ciuchów nie wystawiałam a trochę tego się nazbierało i tak się teraz zastanawiam

No moja mama to tylko obcasy I to od młodości. Pamiętam jak kiedyś pojechaliśmy na jakąś wycieczkę w góry, skałki, kamienie, zbocza, urwiska, a ona co?... na obcasach

U mnie (Wrocław) chłodno dziś. Jak byłam na dworze w krótkim rękawie przez chwilę to nawet lekko zmarzłam. Rano też padało. Więc do Ciebie też pewnie to dojdzie
Jak wystawiam ubrania to zawsze podaję wymiary
Info o pytaniu na maila też zamieszczam, ale wymiary wpisuję zawsze

A na obcasach też uwielbiam biegać
W płaskich butach czuję się jakoś nieswojo
Stary 2010-07-06, 15:04   #2271
peearl
Rozeznanie

Cytat:

Ja przeważnie dodaję wymiary do opisu aukcji, wydaje mi się to wygodniejsze dla potencjalnego kupca. Czasami jak niektórym dana rzecz się podoba i byliby skłonni nawet ją kupić, a nie widzą wymiarów, odechciewa się pisać do sprzedającego i można stracić klienta
haha co ja za wywody tutaj prowadzę Piszę tak z własnej perspektywy, bo kiedy ja szukam czegoś na allegro, jakiegoś ciucha, to preferuję aukcję na których są kompletne opisy
Stary 2010-07-06, 15:05   #2272
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:

Jak wystawiam ubrania na allegro to zawsze podaję wymiary, bo ja np. nie lubię aukcji w których nie ma podanych wymiarów tak żebym mogła sobie od razu porównać, a nie czekać na odpowiedź na maila Zazwyczaj wyłączam taką aukcję, bo mnie to wkurza- wiadomo, że jest to dodatkowa robota wymierzyć wszystko zwłaszcza jak ktoś wystawia dużo rzeczy, ale też bez przesady Podaję też info, że w razie pytań można napisać, ale raczej staram się wszystko co istotne zawrzeć w opisie aukcji.

O rany, to szalenie niebezpieczne- skałki kamienie i obcasy Musi się naprawdę dobrze i pewnie czuć w takich butach.

O jakie dobre informacje pogodowe

Stary 2010-07-06, 15:11   #2273
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja przeważnie dodaję wymiary do opisu aukcji, wydaje mi się to wygodniejsze dla potencjalnego kupca. Czasami jak niektórym dana rzecz się podoba i byliby skłonni nawet ją kupić, a nie widzą wymiarów, odechciewa się pisać do sprzedającego i można stracić klienta
haha co ja za wywody tutaj prowadzę Piszę tak z własnej perspektywy, bo kiedy ja szukam czegoś na allegro, jakiegoś ciucha, to preferuję aukcję na których są kompletne opisy
Cytat:
Jak wystawiam ubrania na allegro to zawsze podaję wymiary, bo ja np. nie lubię aukcji w których nie ma podanych wymiarów tak żebym mogła sobie od razu porównać, a nie czekać na odpowiedź na maila Zazwyczaj wyłączam taką aukcję, bo mnie to wkurza- wiadomo, że jest to dodatkowa robota wymierzyć wszystko zwłaszcza jak ktoś wystawia dużo rzeczy, ale też bez przesady Podaję też info, że w razie pytań można napisać, ale raczej staram się wszystko co istotne zawrzeć w opisie aukcji.

O rany, to szalenie niebezpieczne- skałki kamienie i obcasy Musi się naprawdę dobrze i pewnie czuć w takich butach.

Ja mam dokładnie tak samo
Jak oglądam aukcję i nie ma tam podanych dokładnych informacji, to zwykle nie zadaję pytania sprzedającemu tylko wyłączam aukcje
Dlatego tym samym kieruję się przy wystawianiu moich aukcji i staram się wszystko rzetelnie opisać
Nawet skład materiału z metki wypisuję
Stary 2010-07-06, 15:17   #2274
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze wiedzieć

Chyba zaryzykuję i też wystawię kilka ciuchów Miejsce i pieniążki zawsze pożądane
Stary 2010-07-06, 15:21   #2275
a*a*a*
Ania

Cytat:
Jak wystawiam ubrania to zawsze podaję wymiary
Info o pytaniu na maila też zamieszczam, ale wymiary wpisuję zawsze

A na obcasach też uwielbiam biegać
W płaskich butach czuję się jakoś nieswojo
Cytat:
Cytat:

Dziękuję za odp. W takim razie biorę się za mierzenie i sesję fotograficzną

Ja wiem, że niebezpieczne. No ale są ludzie i... moja mama
Stary 2010-07-06, 15:22   #2276
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
Na pewno przed ja ją zamawiałam właśnie razem z Amberlyn , ty chyba byłaś jedną z tych ostatnich osób które się na nią załapały

Amberlyn to dla mnie złe wspomnienie .... Dodeczko trochę mnie nie było na wątku ty chyba niedługo wychodzisz za mąż tak?
Tak, 4 września, to już niebawem.. obecnie ciągle jestem w drodze i zapraszam gości i w weekendy i w tygodniu.. i jeszcze malowanie pokoju mnie czeka, i wiele wiele innych załatwianek ehhh. Trochę już jestem zmęczona, ale takie uroki.
Stary 2010-07-06, 15:24   #2277
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kate6o Pokaż wiadomość
Mam wielką ochotę na Saphire jednak nie wiem czy warto czekać na jakąś promocję? coś czytałam że mogę się nie doczekać i stracić szansę na jej posiadanie?
Został już tylko kolor fioletowy, więc lepiej klikać od razu
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 15:30   #2278
peearl
Rozeznanie

Dobra dziewczyny ja uciekam trochę się polenić ..
Może sobie wkońcu jakiś film obejrze, bo mam dwa, które czekają na to od nie wiem kiedy

Wpadne później, aż się boję ile będę miała stron do nadrobienia
Stary 2010-07-06, 15:31   #2279
Dominiique
BAN stały

Martini, na all jest wystawiona na żółta torba, która Ci się podoba, są real zdjęcia!
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 15:34   #2280
a*a*a*
Ania

Cytat:
Dobra dziewczyny ja uciekam trochę się polenić ..
Może sobie wkońcu jakiś film obejrze, bo mam dwa, które czekają na to od nie wiem kiedy

Wpadne później, aż się boję ile będę miała stron do nadrobienia
Jakie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości