![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
ciśnienie masakryczne dziś, Sofija wstała o 6.15 i właśnie włączyłam jej bajkę, bo już miałam żądzę mordu w oczach
![]() ![]() zazwyczaj włączam na pół godz. tylko przed drzemką, a później wieczorem, ale nie dałam rady wytrzymać ![]() Olutek jak zwykle powalająca ![]() ![]() kończę espresso i liczę na ożywienie. dziękuję za życzenia zdrówka dla taty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Ojjjj Maluśna zdrówka Ci życzę, to Cię już konkretnie rozłożyło ![]() No ale jak Kasiula mów- sezon się zaczął... ja też zaczęłam łykać rutinoscorbin, tymek ten tran, mam nadzieję, że choróbska będą nas omijać. Ja już z ręcznikiem na głowie, zaraz idę się ubrac, wywalę pościel do ogródka i znów idę wietrzyć młodego, pójdziemy na spacerek nad wisłę ![]() Ahaaaa, wiecie jakiego szoku doznałam ostatnio... Byłam na spacerze w stronę właśnie Wisły. Wychylam się na Wał, bo chciałam zobaczyć jaka teraz jest Wisła w porównaniu do stanu z powodzi (bylismy tam kiedyś zobaczyć jak wielka woda przyszła, czy mamy uciekać czy jest w miarę ok). I wiecie co...... wtedy woda miała do miejsca w którym stałam ze 4 metry, a teraz.... tam w ogóle nie płynie rzeka....wychylam się a tam rozległe łąki a do wisły ze 300 metrów. Stałam i oczy mi z orbit wychodziły, bo do dzisiaj pamietam siłę tej rzeki która tam płynęła. Ja byłam spokojna a tu się okazało że wisła wylała, dobrze że miała gdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
Judi synek łyka ten norweski w zielonej flaszce? idę dziś do apteki, więc nabyłabym jakiś polecony
![]() no Maluśna może się odkaż wiczorem ![]() u nas dziś pada co chwilę, więc spaceru nie będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
dzięki baby
![]() Werstusia - mówisz, że mam sie odkazić? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
grzaniec z miodem i do wyra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
Wersta dokładnie ten. Mollers się zwie, my mamy smak owocowy, jest jeszcze cytrynowy.
![]() TO u Was w Wa-wie pada? Szok, bo u nas pełnia lata. Ale po południu już czuć jesień, powietrze takie mroźne ![]() Dumam nad butami na zimę... chyba zamiast jakiś "kozaczków" jak w zeszłym roku, kupię młodemu "śniegowce". Mamy te buty chuechua z decathlonu, one nie mają ocieplenia, ale są wysokie i bardzo ciepłe więc chyba w zimie do auta i na tego typu wyjścia się sprawdzą, a śneigowce to wiadomo na spacerki i zimowe szaleństwa. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | |||
Zakorzenienie
|
Dziękuję kochana! Też w to ogromnie wierzę!
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() oł je! ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
Anisia to twarda jesteś, 40 stopni gorączki... szok.
A co do domku to tak, na jakimś niewielkim wzniesieniu najlepiej. Bo już nawet w górach neibezpiecznie bo domy zsuwały się ze zboczy ![]() idziemy robić inhalacje, Tymek je uwielbia świrus mały ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- A Magda to nieźle wczoraj zabalowała na tym avatarze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
objadła się pewnie popcornem
![]()
#2261 |
Zakorzenienie
|
wtsałam 8.45
![]() ale łeb mnie nad ranem bolał i nie spałam między 5 a 7. i śniła mi się jakaś wojna ![]() film super! w tv pewnie wyłaczyłabym po godzinie ale w 3d naprawdę warto zobaczyć w całości. trwał prawei 3h i byliśmy w domu 23.20 teściowa już spała więc nie mogłam wejść i z bólem poszłam spać. wypiłam tam prawie pół litra coli zero, nic jadłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Jowiszowa
![]() ![]() ![]() a zdjęć Igusiowej nie mogę obejrzeć bo jakiś durny komunikat mi się wyświetla - błędny załącznik ![]() z tym grzańcem dobry pomysł, ale ja tego nigdy chyba nie piłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
Podgrzewasz wino, by bylo gorace, ale nie wrzało, wciepujesz pol lyzeczki przyprawy, badz odrobine cynamonu, miodu i gozdzikow, ze 2-3 min podgrzewasz jeszcze na malym ogniu, przelewasz do kubka, obejmujesz kubas zimnymi rekami i robisz pierwszego siorba, pozwalajac by cieply plyn powoli ogrzewał rurę przełyku ![]()
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
znalazłam półki z pomaraczem idealnie pasują ce do mebli Igi
![]() http://allegro.pl/polka-smile-09-meb...229353708.html pokażę małżowi i postaram się jeszcze dziś 2 sztuki kliknąć, będzie na ścianę nad łóżeczkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Internet Explorer cannot open website ![]()
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
coś się pitoli. ja zdjęcia już widzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
Fryurka super! A Iga jaka poważna już dziewczynka, w ogóle nie wygląda na 2 latka, ale przynajmniej na 3
#2269 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Wersta ja tez wlaczylam wyjatkowo bajke, bo jakos poranek sie dluzy a do drzemki jeszcze godzina ![]() Jowisz, piekny Bob na glowie ma Igusia ![]() ![]() Judi, ciesze sie, ze Tymo ma sie lepiej U nas lalo wczoraj wieczorem jak z cebra. Akurat jechalam autem, wycieraczki na najwyzszym biegu a i tak nic nie widzialam ![]() p.s. po urlopie w Polsce przytylam 2 kilo ![]() ![]() Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2010-09-21 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję babeczko moje kochane, właśnie lecę z moim smarkatkiem na spacer pogda jest przepiękna tzn. zrobiła się bo rano nic tego nie zapowiadało. Cieplusieńko!!!
#2271 |
Zakorzenienie
|
Piotrek od 9 na dworze z babcią.. mama mi właśnie powiedziała, że Piotrek wrzeszczy jak tylko wchodzą na targ, gdzie jest skupisko ludzi.. a zawsze chodził i nie robiło mu to różnicy
![]() Dzizas jak to się dzieciom odmienia ![]()
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2010-09-21 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłyśmy z placu zabaw. Po drodze zahaczyłyśmy o sklep w celu kupienia Sagi z Misią Krysią (Kristi
![]() ![]() ![]() ![]() Iga dama jak zawsze ![]() ![]() A dobra fryzura chyba zależy od rodzaju włosów i typu urody, a nie od tego w jakim dziecko jest wieku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napisalam dwulatki, ale ogolnie nie podobaja mi sie dlugie, rozpuszczone wloski u dziewczynek, bo czesto robia im sie szybko straki. Taka krotka fryzurka jest estetyczna ![]() Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2010-09-21 o 12:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
wyszły 10.20 i jeszcze ich nie ma
![]() ![]() doszły właśnie bodziaki i urocza bluzka next ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
hej witam się
u nas też prawie lato tylko wiaterek trochę chłodny zdrówka życzę wszystkim chorowitkom Igusia jak zwykle śliczna damulka //pocieszne ma te pozy jowiszku te mebelki są super, bardzo mi się podobają czy one są do kupienia tylko na allegro czy może są w jakimś sklepie ja myślę nad meblami do Krystianka //jeszcze mi się z nimi nie śpieszy, ale kiedyś będę musiała mu zmienić bo ma zwykłą meblościankę, a te są przesłodkie Anisia ja z taką gorączką ostatnio przyjmowałam farożyczka z kolędą |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
Kristi ja mam meble FORTE u Igi,równie tanie
![]() dokładnie system Ordo (do obejrzenia na stronie) w tym systemie są dwie opcje do wyboru, ja mam bez tej zieleni, sam pomarańcz. a te półki z allegro są bardziej praktyczne niż to co proponuje Forte w komplecie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
i foty
|
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
te zdjęcia co wstawiłaś to są te FORTE /ODRO
mi w tych z allegro podobają mi się właśnie te okrągłości wcześniej miałam na oku inne ale teraz to się zastanawiam jak znajdę linka to pokażę |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby moj TZ miał 40 stopni, pewnie kazałby mi wzywać pogotowie ![]()
![]() |
#2280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jest Twoje zdanie, ja mam swoje. Iga w krótkich włosach wygląda rewelacyjnie, Matylda wyglądałaby śmiesznie. Po prostu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.