Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:) - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-12, 12:46   #2251
ekscentryczna
Zakorzenienie

Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

ja tez sie poczestuje placuszkami heheh i najlepiej z cukrem

a mi juz humor wrocił dodałam pierwsza fotke z wczasów... czekam jeszcze az sie kartami wymienie z kumpela iiiiii gadałam z A. znaczy no ja do niego napisałam ale musiał zmykac do babci na obiadek pfff. powiedział , że sie odezwie hehehe no zobaczymy

ekscentryczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 12:49   #2252
Malenka321
Zakorzenienie

Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

oki ja jade ;* bede potem moje kochane buziaaa dla wszystkich.

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 13:01   #2253
ekscentryczna
Zakorzenienie

i wzajemnie dla CIebie buzioleee

Stary 2010-08-12, 13:08   #2254
MarysN
Zakorzenienie

jedzenie?! hihi
dzien dobry dziewuszki
http://dom.gratka.pl/tresc/401-25087...7ca4bf597521,2 a co myslicie o tym?

będzie nas o jedno więcej..
MarysN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 13:16   #2255
gg22
Zakorzenienie

Maryś wg. mnie to mieszkanko jest b.fajne!!! a koszt jeszcze fajniejszy i co najwazniejsze wydaje sie w miare przestronne mimo ze to 1pokojowe. wg.mnie lalalala
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 13:20   #2256
Babcia Jaga
Zakorzenienie

mnie tez się podoba
Babcia Jaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 13:21   #2257
MarysN
Zakorzenienie

no nie? i tez na psiaku wiec mi by pasowalo.. rany, chce to mieszkanko!
bede wam teraz troszke marudzic dopoki czegos nie znajde

Stary 2010-08-12, 13:21   #2258
ekscentryczna
Zakorzenienie

mieszkanko fajne a sama czy z tż byś chciala tam mieszkać>?

Stary 2010-08-12, 13:28   #2259
MarysN
Zakorzenienie

z tz..

Stary 2010-08-12, 13:35   #2260
ekscentryczna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MarysN Pokaż wiadomość
z tz..
no to idealne gniazdko

Stary 2010-08-12, 13:38   #2261
MarysN
Zakorzenienie

zakochalam sie w nim.. takie malutkie, sliczne..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-12, 13:40   #2262
Babcia Jaga
Zakorzenienie

jeszcze jak tam po swojemu umeblujecie, wasze zdjecia, drobiazgi to pokochacie je oboje
Stary 2010-08-12, 13:42   #2263
MarysN
Zakorzenienie

tylko przekonajcie go do tego mieszkanka:P

Stary 2010-08-12, 13:44   #2264
Babcia Jaga
Zakorzenienie

a czemu jest nie przekonany
Stary 2010-08-12, 13:48   #2265
MarysN
Zakorzenienie

to zawsze takie gdybanie.. a jak nie znajdziemy pracy a to to to tamto.. tanszego i bardziej sliczenego mieszkanka no nie znajdziemy.
on mysli, ze znajdziemy. z tym, ze to ja szukam i wiem ze nie ma tanszych a on nie wie. a do wynajecia pokoju nie jestesmu za bardzo przekonani..
zrozumialyscie?:P
ja chce to mieszkanie!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-12, 13:52   #2266
Babcia Jaga
Zakorzenienie

No tak. W sumie to go rozumiem bo chyba każdy jeśli nie na zewnątrz to gdzies tam w środeczku ma takie obawy przed pójściem na "swoje" No ale jak się nie spróbuje to się nigdy nie dowie także teraz wykorzystuj swoją siłę bycia jego kobietą i przekonuj a ja 3mam mocno kciuki
Stary 2010-08-12, 14:03   #2267
MarysN
Zakorzenienie

no tak.. ja tez mam pelno takich obaw. tylko denerwuje mnie to, ze on chyba uwaza ze to nam bede placic ze chcemy wynajac jakies mieszkanie:P
a nie spojrzy na to tak jak trzeba.. i jak ja mam go przekonac jak jest tak daleko?:P plus jest taki, ze jak go nie ma to nie musi wiedziec jakie mieszkanie wybralam hihi..

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

musze uciekac..
milego popoludnia moje kochane!

Stary 2010-08-12, 14:06   #2268
kropelkaa
Zakorzenienie

ekscentryczna mimo wszystko podziwiam Cie , że dałaś rade ja totalnie w takich sytuacjach trace głowe więc albo bym zemdłała albo stala jak nienormalna i płakala

Cytat:
Napisane przez Babcia Jaga Pokaż wiadomość
Ja byłam wczoraj u tego lekarza i dowiedziałam się, że mam rozwarstwienie łękotki i jakieś resztki krwiaka który się kiedyś zrobił na kaletce... Nastraszył mnie znajomy już, że mnie czeka wycinanie łękotki...ale tego się dowiem dopiero za tydzień we środę bo pan doktor raz w tyg przyjmuje...
to jest Polska nawet dobrze nie wiedza co się dzieje, może nie będzie aż wycinania moja koleżanka jakieś 3-4 lata temu miała właśnie problemy z kolanem chyba z łękątka dokładnie nie pamiętam i miała taki mały zabieg w szpitalu pod warszawą, ale szczegółów nie pamiętam, trzeba poprostu dobrego lekarza specjaliste znaleźć

Cytat:
Napisane przez ekscentryczna Pokaż wiadomość
i to jestem na siebie zla bo ja nie moglam babci tego owinac nawet bo mialam ruchy wymiotne.. caly dom topił sie w kri , babci slabo , ja rozczesiona dobrze ze znajoma powycierala ta krew , mnie jedynie czeka raz jeszcze umyc podlogi.. ale na razie musze do siebie dojsc...
bylam w takim szoku.... ale ja nie wiem czy mam takiego pecha... jak moj świetej pamięci dziadek żył (w kwietniu umarł) to samo szedl po schodach i sie przewrocil ... lezal na podlodze.. ja jak wrocilam do domu kolejny szok , caly poobijany , troszke krwi... na szczescie bo gdyby bylo tyle ile dzis to by jeszcze gorzej bylo.. nie mogl wstac i oczywiscie ja sama znowu w domu bylam;/ i musialam go zaciagnac do pokoju , oczywiscie cala w nerwach sie trzese i płacze... To jest straszne ze na mmnie wszystko spada...
wiesz jak mojemu dziadkowi jakieś pół roku temu pękły wrzody krew w pokoju, łazience, miałam to samo slabo mi, odruch wymiotny, nic nie mogłam zrobić, na szczęście nie byłam sama wszyscy w domu, karetka przyjechała po jakiś 15min, sama pewnie nie zrobiłabym nic, mimo, że wiem jak się udziela pierwszej pomocy itd to nie wiem czy w nerwach umiałabym cokolwiek zrobić

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
ale się wkurzyłam;( mój psiak kuleje. Ma roczek i jst taki malutki wczoraj gonił sobie po ogrodzie i koło sasiadów i jestem pewna , że mu przyrżneli bo ostatnio widziałam jak go uderzyła tylko nic mu się nie stało to stweirdziłam, że przemilcze ale teraz kuleje nie wiem czy moge do nich iść i coś zrobić?? bo nie widziałam ze to oni;( a on skacze jednej nogi w ogole nie opiera;(
Biedny piesio tylko, że tak naprawde nie złapałaś za ręke sąsaida i nic mu nie udowodnisz tylko sie zdenerwujesz pokłócisz, a on i tak się wypsze , ale następnym razem (chociaż miejmy nadzieję, że nastepnego razu nie będzie) musisz reagowac i to wtedy ostro nawet policją on nie ma prawa tknąć Twojego psa

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
Goś a bo ja wiem czemu oni reczniki mi każą prasowac?? babcia tak nauczyła mame to teraz nie ma przebacz w domu musze to samo;/;/

kto chce placki ziemniaczane?? bo smaże a za chwile do miasta na zakupy b w week najazd gości.[COLOR="Silver"]
moja mama kiedyś tez prasowała ale wybiłam jej ten szalony pomysł z głowy

Placki ziemniaczane uwielbiam! kocham! chociaż jednego

Cytat:
jedzenie?! hihi
dzien dobry dziewuszki
o jakie ładne super i widac, że odnowione łazienka ładna i 38m to nie jest źle jak na kawalerke naprawde, super okazja jak ja Ci zazdroszcze, że będziesz mieszkać z Tż

Myszka na początku też mi się chciało ryczeć jak słysząlam te piosenke, ale ona taka wesoła i ja lubie disco polo fakt piosenka przemawia do mnie strasznie

dzisiaj się długo opałałam i wiecie w pewnym momencie tak mi się słabo zrobiło ciemno przed oczami o rany a jeszcze jakoś mocno się nie opaliłam
dzisiaj się dowiedziałam, że na moim osiedlu, a właściwie ulice obok blisko mnie pocięli chłopaka nożem chłoapk w szpitalu nie ma świadkow, nie złapali tego bandyty do tego taką sasiadke dosłownie jakies 20m od mojego domu napadł chłoapk zerwał złoty łańcuszek i uciekł co to się dzieje
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 14:17   #2269
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
to zawsze takie gdybanie.. a jak nie znajdziemy pracy a to to to tamto.. tanszego i bardziej sliczenego mieszkanka no nie znajdziemy.
on mysli, ze znajdziemy. z tym, ze to ja szukam i wiem ze nie ma tanszych a on nie wie. a do wynajecia pokoju nie jestesmu za bardzo przekonani..
zrozumialyscie?:P
ja chce to mieszkanie!!
Maryś to zamiast próbować go przekonywać i to jeszcze na odległość to po porstu wynajmij to mieszkanie a nie szukajcie za przeproszeniem miodu w dupie. I nie licz na to że facet będzie zdecydowany bo nie będzie bo nie dosc ze ma wiele wątpliwości to jeszcze nie szukał, nie widział go, może mu się wydaje że łatwiej jest wyjanąc.
Przerabiałam to samo z moim Tż- był w Stanach a ja szukałam mieszkania. Napisałam tylko-znalzałam za tyle i tyle, ładne, wynajmuje. wsio. oczywiscie też marudził, ale powiedziałam mu że jest cięzko wynając, jest ładne, w fajnej okolicy i tanie wiec niech nie gada
nie ma sensu się wstrzymywac zwłaszcza że cenowo. lokalizacyjnie no i z wyglądu jest fajne. no to na co czekac?????? nie rozumiem....tym bardziej ze Wam nie odpowiada wynajęcie pokoju.

uciekam

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Marta to jest jakaś masakra i dzicz co siędzieje. Strach wyjść z domu ja ostatnio też słysząłam że koleś dostał kose w szyje (17l.) bo wsiadał do autobusu na przystanku "należącym" do wisły, a on był kiicem cracovi- paranoja!!!
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-12, 14:35   #2270
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
jedzenie?! hihi
dzien dobry dziewuszki
mieskzanko super bierz je bierz je
Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość
e

wiesz jak mojemu dziadkowi jakieś pół roku temu pękły wrzody krew w pokoju, łazience, miałam to samo slabo mi, odruch wymiotny, nic nie mogłam zrobić, na szczęście nie byłam sama wszyscy w domu, karetka przyjechała po jakiś 15min, sama pewnie nie zrobiłabym nic, mimo, że wiem jak się udziela pierwszej pomocy itd to nie wiem czy w nerwach umiałabym cokolwiek zrobić

Biedny piesio tylko, że tak naprawde nie złapałaś za ręke sąsaida i nic mu nie udowodnisz tylko sie zdenerwujesz pokłócisz, a on i tak się wypsze , ale następnym razem (chociaż miejmy nadzieję, że nastepnego razu nie będzie) musisz reagowac i to wtedy ostro nawet policją on nie ma prawa tknąć Twojego psa

moja mama kiedyś tez prasowała ale wybiłam jej ten szalony pomysł z głowy

Placki ziemniaczane uwielbiam! kocham! chociaż jednego

o jakie ładne super i widac, że odnowione łazienka ładna i 38m to nie jest źle jak na kawalerke naprawde, super okazja jak ja Ci zazdroszcze, że będziesz mieszkać z Tż

Myszka na początku też mi się chciało ryczeć jak słysząlam te piosenke, ale ona taka wesoła i ja lubie disco polo fakt piosenka przemawia do mnie strasznie

dzisiaj się długo opałałam i wiecie w pewnym momencie tak mi się słabo zrobiło ciemno przed oczami o rany a jeszcze jakoś mocno się nie opaliłam
dzisiaj się dowiedziałam, że na moim osiedlu, a właściwie ulice obok blisko mnie pocięli chłopaka nożem chłoapk w szpitalu nie ma świadkow, nie złapali tego bandyty do tego taką sasiadke dosłownie jakies 20m od mojego domu napadł chłoapk zerwał złoty łańcuszek i uciekł co to się dzieje
kochana dam ci nawet całą patelnie. Mozesz miec ze serkiem, z cukrem, z sosem grzybowym co tylko chcesz

no nastepnym rzem to policja będzie;]

no u mnie babcia to nawet szelki od staników i majtki prasowała:O ale mieszka 200 km ode mnie więc spoko luzik tego nie musze dziś reszte mama prasowałą, ja robiłam obiad
Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
Maryś to zamiast próbować go przekonywać i to jeszcze na odległość to po porstu wynajmij to mieszkanie a nie szukajcie za przeproszeniem miodu w dupie. I nie licz na to że facet będzie zdecydowany bo nie będzie bo nie dosc ze ma wiele wątpliwości to jeszcze nie szukał, nie widział go, może mu się wydaje że łatwiej jest wyjanąc.
Przerabiałam to samo z moim Tż- był w Stanach a ja szukałam mieszkania. Napisałam tylko-znalzałam za tyle i tyle, ładne, wynajmuje. wsio. oczywiscie też marudził, ale powiedziałam mu że jest cięzko wynając, jest ładne, w fajnej okolicy i tanie wiec niech nie gada
nie ma sensu się wstrzymywac zwłaszcza że cenowo. lokalizacyjnie no i z wyglądu jest fajne. no to na co czekac?????? nie rozumiem....tym bardziej ze Wam nie odpowiada wynajęcie pokoju.

uciekam

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Marta to jest jakaś masakra i dzicz co siędzieje. Strach wyjść z domu ja ostatnio też słysząłam że koleś dostał kose w szyje (17l.) bo wsiadał do autobusu na przystanku "należącym" do wisły, a on był kiicem cracovi- paranoja!!!
o matko:O co za debile! jeju traktują ludzi jhak nic a to przeciez jest Zycie wtedy przychodza mi mysli, że oby się na takim odbiło wiem, że tak się nie życzy, ale aż krew zalewa...

Goś mi uciekła;(

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-08-12, 19:50   #2271
kropelkaa
Zakorzenienie

halo?
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 19:55   #2272
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość
halo?
halo czy to jesteś ty??

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-08-12, 19:57   #2273
lala2506
Zakorzenienie

Hejo dziołchy moje
lala2506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 20:01   #2274
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Hejo dziołchy moje
cześć skarbie

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-08-12, 20:03   #2275
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

Hej
Stary 2010-08-12, 20:06   #2276
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka_007 Pokaż wiadomość
Hej
o jaki słodki buziak

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-08-12, 20:23   #2277
lala2506
Zakorzenienie

Co tam u Was lasencje? Bo ja właśnie czekam na TŻ-ta aż wróci z pracy, bo niedługo powinien być I w sobotę niestety już wracam do domu albo w niedzielę rano a tak mi dobrze z Nim jak tak razem sobie mieszkamy

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

TŻ właśnie przyszedł spadam już i idę się Nim jeszcze nacieszyć): mój kochany dobranoc Buziaki dla pozostałych wizażanek. No i oczywiście dla Filipka od cioci Agusi
lala2506 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-12, 20:25   #2278
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Co tam u Was lasencje? Bo ja właśnie czekam na TŻ-ta aż wróci z pracy, bo niedługo powinien być I w sobotę niestety już wracam do domu albo w niedzielę rano a tak mi dobrze z Nim jak tak razem sobie mieszkamy

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

TŻ właśnie przyszedł spadam już i idę się Nim jeszcze nacieszyć): mój kochany dobranoc Buziaki dla pozostałych wizażanek. No i oczywiście dla Filipka od cioci Agusi
no ale będiesz miec nas

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-08-12, 23:13   #2279
ekscentryczna
Zakorzenienie

ja nie wiem dziewczyny czy jakies fatum nade mna ciazy ;/
rano sytuacja z babcia... a wieczorem z przyjaciółką spotkalysmy sie w 4... jak zawsze zreszta dlugo sie nie widzialysmy wiec postanowilysmy sobie kupic wiśniówkę ... jedna kumpela tylko czystą piła.... iiii nagle moja prz yjaciółka najlepsza dostała mocnych bolesci zoładka ;/ zaczela krzyczec z bolu , prawie nam zemdlala , pocila sie ... nie wiedzielismy co zrobic ... byl jeszcze jej chłopak i kolega.. jej chłopak moimo ze wypil z poł piwa poleciał po samochód i od razu na karetke.. panowie powiedzieli ze jest niepelnoletnia , piła , zgłosza to na policje i to zeby ja do szpitala przewiezc potrzebny jest rodzic...
zamkneli ja w karetce.. ja od razu znowu panika poplakalam sie bo jest mi tak bliska echh Zadzwonilismy po mame jej , przyleciala . Pojechalismy za karetką do szpitala ... dali jej kroplówke.. i nie wiem dokladnie co jeszcze.. ma mi opowiedziec jak sie zobaczymy ... ale ogolnie to przez to ze zmieszala alkohol z hormonami ktore bierze na tarczyce i ostatnio dostala silniejsza dawke (podobno) lekarz jej zakazal sie z nami kolegowac no ogolnie masakra... nie wiem jak to sie wszystko potoczy ... ale dzisiaj juz calkiem wysiadlam psychicznie ...

dodam ze gdyby jej mama nie wycofala tego aby zglaszac na policje tą sytuacje to wszyscy bysmy mieli przerąbane;/

Edytowane przez ekscentryczna
Czas edycji: 2010-08-12 o 23:15
Stary 2010-08-13, 06:20   #2280
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ekscentryczna Pokaż wiadomość
ja nie wiem dziewczyny czy jakies fatum nade mna ciazy ;/
rano sytuacja z babcia... a wieczorem z przyjaciółką spotkalysmy sie w 4... jak zawsze zreszta dlugo sie nie widzialysmy wiec postanowilysmy sobie kupic wiśniówkę ... jedna kumpela tylko czystą piła.... iiii nagle moja prz yjaciółka najlepsza dostała mocnych bolesci zoładka ;/ zaczela krzyczec z bolu , prawie nam zemdlala , pocila sie ... nie wiedzielismy co zrobic ... byl jeszcze jej chłopak i kolega.. jej chłopak moimo ze wypil z poł piwa poleciał po samochód i od razu na karetke.. panowie powiedzieli ze jest niepelnoletnia , piła , zgłosza to na policje i to zeby ja do szpitala przewiezc potrzebny jest rodzic...
zamkneli ja w karetce.. ja od razu znowu panika poplakalam sie bo jest mi tak bliska echh Zadzwonilismy po mame jej , przyleciala . Pojechalismy za karetką do szpitala ... dali jej kroplówke.. i nie wiem dokladnie co jeszcze.. ma mi opowiedziec jak sie zobaczymy ... ale ogolnie to przez to ze zmieszala alkohol z hormonami ktore bierze na tarczyce i ostatnio dostala silniejsza dawke (podobno) lekarz jej zakazal sie z nami kolegowac no ogolnie masakra... nie wiem jak to sie wszystko potoczy ... ale dzisiaj juz calkiem wysiadlam psychicznie ...

dodam ze gdyby jej mama nie wycofala tego aby zglaszac na policje tą sytuacje to wszyscy bysmy mieli przerąbane;/

jejku:O:O nie no jak zaczynam czytać twój post to się zastanawiam co jeszcze Ci się mogło przytrafić.. Rzeczywiście pech.. albo zbieg okoliczności... Ale ona chyba wiedziała, że sie nie powinno mieszac tych tabletek?? no i w sumie dobrze, że nie zgłoszono sprawę na policję....a niby czemu lekarz uwaza, że nie powinna się z wami kumplowac??

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości