![]() |
#2251 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Bylam, jestem, chce byc AU PAIR - nasze przygody. czesc VI
Cytat:
A ona teraz nie ma wizy a on powiedzial ze sie z nia ozeni jak pojdzie do szkoly bo z glupia nie bedzie siedzial :/ ( ona po maturze wyjechala) ajj jestem wykonczna !!! nie spalam cala noc wczoraj i dzis o 7 mam samolotot, mam juz tabletke przeciw nerwowa i usypiajaca przyszykowane ;d a juz mi sie tak w glowie kreci lalalal ale warto dla lazurowego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Konto usunięte
|
bezczelny;/
to jednak samolot ada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zadomowienie
|
a na tym apn żeby odpisać rodzinie to trzeba być premium membership? czy da się jakoś inaczej?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Konto usunięte
|
tak.
ale rodzina jak jest zainteresowana i ma remium to sie ich mail ci pokaze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Konto usunięte
|
ooo fajnie macie
![]() ja w pracy dzis ost dzien ![]() a manager wczotraj do mnie - dal mi nr tel zeby zadzwonic moze da sie tu do tej pracy wrocic a on - dzieki za prace i wogole bla bla a potem ej bedziesz jutro? a ja 'no tak' aha to do zobaczenia jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
roux- mama chce do rzymu, ale mowi,ze moze pojechac gdziekolwiek. tylko daleko od plazy. 4dni, tydzien.
ale mi takie ceny wyskakuja ![]() miss- rodzina sama do ciebie napisze na maila. lub- jesli odpowiedza pozytywnie, to ty zobaczysz ich email i bedziesz mogla sama napisac
![]() |
#2258 |
Konto usunięte
|
ja jem sniadanie i lece n miasto ostatni dzien ze moge pochodzic tu po high street sobie
![]() poluje na promocje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Rozeznanie
|
Roux! ten serial jeszcze trwa? musze zostac jego fanka. zakochalam sie. Sam jest c u d o w n y!
ahhh
#2260 |
Zakorzenienie
|
Adka, ale jaja. ty to masz zycie!
narob zdjec duzo! i czekam na relacje ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- czekam na smsa od laines, czy doleciala juz.
![]() |
#2261 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
eeeeh ja bym bardzo chciała, zeby to nie była reguła... żeby któraś z nas tu napisała, że chrzanimy głupoty, że czekolady są wporządku... Adka, trzymam kciuki za podróż, nie denerwuj sie! Naprawde, Ty to masz przekichane z tymi samolotami! Baw sie dobrze ![]() Cytat:
Ruciak mam ideę. Patrzyłaś zapewne na biura podróży? Można znalezc oferty, że za 1000 zł można obskoczyc jakieś Włochy albo coś w tym stylu, na kilka dni. Moge poszukac. Ale...co Ty na to, żeby samej zorganizowac cos? Nie znam Twojej mamy i nie wiem, czy to by wyszło. Bo np. moją puscic samą z mapą i do hostelu- tragednia, pewnie by sie w kiblu zamkneła i paliła papierosy. ![]() Popatrz, loty wizzem są za niecale 100 zł do Włoch, Hiszpanii ...Hostele- też można tanie a dobre znalezc. 4 dni to niedużo...mama by zobaczyła, co by chciała i dużo kasiurki by nie wydała. Jeśli chcesz, możemy coś poszukac i poplanowac ( uwielbiam to! ![]() Jeśli jednak wolisz ofertę z biura podróży ( hotel, jedzenie, przewodnik) tez rozumiem, bo dla swojej rodzicielki pewnie bym te opcje wybrała...Ale w tym tez moge CI pomoc...! ![]() Dziewczyny tak sie wczoraj namyślałam na ten czekoladowy temat. Coś za dużo. Tak jak juz pisałam pod wypowiedzia Adki- strasznie bym chciała się mylic. Kiedys sie buntowałam, jak ktoś coś złego powiedział o czarnoskórych. Dziś już sama nie wiem. Mojego Ex'a nie moge zaliczyc jednak do tych oszustów. Co prawda wycinał mi różne numery ...ale nigdy nie była to zdrada czy coś. Zawsze to byly nieporozumienia na temat tego, czego oczekujemy od związku. Wiadomo, on starszy dużo miał nieco inne oczekiwania niż ja. Ale....o czym ja chciałam. a! nie mogłam spac w nocy, wiem, ze patrzyłam na zegarek i sobie mysle "dzizzzz....3 a ja nie spie..." Dziś rano patrze na skrzynkę odbiorczą. Wiadomosc od Ex'a. wysłana ....o 3! ze kocha, zebym pamietala, ze zawsze bedzie. tyle. juz mnie to niebardzo rusza... może by i ruszyło, gdybym jechała do Francji ...może by się dało to jakoś ponaprawiac. Ale ...bede w Szwajcarii. Czyli la fin. nic z tego juz raczej nie bedzie. C'est la vie. yhh.....obudził sie. w pore. ![]() taki se monolog strzeliłam. wybaczcie. ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
Jak chcesz po angielsku, to na fastpasstv mozesz ogladac to bez ograniczeń. aaaajjj....czyli będziemy się w nim kochac zbiorowo! a tak na marginesie, sam serial jest całkiem fajny! ![]()
![]() |
#2262 |
Rozeznanie
|
Rucia, to masz w konu ten bilet?
![]() ![]() Ja wczoraj zegnalam moja kolezanke (aupair ode mnie z miasta), niestety dzisiaj wyjezdza. ![]() ![]() Mi zostaly jeszcze 2 tyg. aupairowania, moze i mniej ![]() ![]()
#2263 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny,mam pytanie odnośnie strony greataupair.Czy jeżeli nie mam wykupionej subskrypcji to mogę napisać wiadomość do rodziny,która dodała mnie do ulubionych?Czy jedynie pozostaje mi zaznaczyć opcję "I'm interested" i czekać na wiadomość od nich?Bardzo proszę o odpowiedź i pozdrawiam serdecznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
Roux ja niestety o calkiem innej godzinie i w innym kierunku ale z tego samego lotniska
![]() Pierwsza mysl, z ta twoja ex czekoladka to taka, ze masz przerabane z nim. Jednak po namysle mysle, ze to tak fajnie jak ktos o tobie pamieta (albo mu sie o tobie przypomina co jakis czas) i pisze takie maile ![]() Dalej siedze u kuzynki, nie wiem kiedy wujek wroci, mial byc rano albo w nocy a tu juz poludnie :/
#2265 |
Zakorzenienie
|
fereszte- chodzi ci o nowa strone greataupair?
wiem,ze tam mozna odpisywac na wiadomosci. nie probowalam pisac pierwsza- sprobuj! polecam bardziej www.aupair-world.net ![]() Ines- nie mam niestety. moze jak polece do londynu, to znajde jakis ostatni bilet, ale watpie w to. mama caly czas mysli,ze ja mam bilet dla siebie, a z nia nie chce jechac. o, szkoda,ze kolezanka wyjezdza, ale na szczescie zostaly tylko samotne 2tygodnie, a nie 2 miesiace ![]() 2tygodnie?! toz to zaraz! roux- co do czarnoskorych- kurcze blade. wiem,ze nie rzucalabys takimi opiniami, gdyby nie byly poparte doswiadczeniem i wiedza. ![]() ![]() ![]() ![]() moze ruciak znajdzie wyjatek? ![]() dzieki za pomoc w wycieczce! jak mama wroci z centrum, to spytam jej, czy dalaby rade jechac sama, bo z tego co piszesz, to chyba taniej wyjdzie duzo. a wycieczka np, kosztuje 1000 ale jeszcze plus 150euro na wstepy, wiec jestem pewna,ze i tak by omijala wszystko, wiec moze to lepiej, jakby jechala sama i robila co chciala. jeszcze raz dzieki! ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- http://www.gumtree.com/london/22/64794122.html umarlam. czemu nie mam prawa jazdy ![]()
![]() |
#2266 |
Konto usunięte
|
Rucina a pisałaś ostatnio, że może Praga? Praga jest fantastyczna - spędziłam tam jedne z cudowniejszych wakacji mojego życia (a może mi się tak zdaje, bo tydzień po powrocie złożyłam wypowiedzenie w pracy która mnie męczyła
![]() ![]() jest taka strona wirtualna praga - pewnie link by mi ocenzurowało - możesz pooglądać.. Problem jest jednak taki, że nie ciężko znaleźć tanie loty ... pociągiem natomiast jest dłuuugo i też nie tanio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz racje miłe to...ale ja już nie wiem, czy on tak poważnie, czy sprawdza mnie, czy jeszcze uda mu się mną manipulowac. Cytat:
Nie ma sprawy Ruciak! Popytaj mamity i coś wynajdziemy extra dla niej ![]() Znajdziesz znajdziesz jakiś fajny wyjątek! ![]() ale będziesz się musiała przekopac przez masę oszukańców i kłamczuchów.
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
gadam z koleseim na czacie.
a on : hope your name is not kasia, karolina or agnieszka ![]() orenda- wlasnie slyszalam o pradze i ja namawialam! a mama chyba nie wierzy, ze to naprawde cudowne miasto! roux- dzieki wielkie. a przypomnialas mi, ze na apw jest kobieta, ktora (nigdy sie nie wysmiewam z imion,ale to mi wlasnie mamite przypomina) ma na imie babita ![]() zaczne tak do babci mowic ![]() '' ale będziesz się musiała przekopac przez masę oszukańców i kłamczuchów.'' ale mnie pocieszylas ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- laines doleciala. teraz czeka na hostow ![]()
Edytowane przez ruciakks1 Czas edycji: 2010-08-29 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Rozeznanie
|
Rucia, no to juz niedlugo. Ale nie dociera do mnie, ze niedlugo musze sie ze wszystkim zegnac i powracam do PL na stale.
![]() Co ten Twoj kolega ma do imienia Agnieszka ![]() Ogarniam sie i jade do Newbridge na zakupy ![]() ![]()
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
koles placi 50 funtow za randke. tylko randke.
niezle zarty. mowie do niego, ze nikt sie na to nie zgodzi, a on do mnie,ze juz sie zgodzily! szok! jaka dziewczyna pojdzie na randke za pieniadze? ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- a tam do Agnieszka, co ma do imienia Karolina?!?! ![]() oo, ale ci zazdroszcze,ze masz prawko ! ja sie boje zrobic. to baw sie dobrze tam! ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- ale czekoladke stracilam ![]() choolera. taki pomocny. i mowi,ze moge mu wyslac maila, gdy bede potrzebowac pomocy. a ruciak: nie,dzieki, juz pomogles ![]() ![]() ![]() dobijcie ruciaka ![]()
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
Dobra dziewczyny za jakieś 1,5 godziny poznam rodzinę,trzymajcie kciuki za mnie,Laines,Mrs_Darcy i Konopię(bo z tego co pamiętam to my wszystkie mamy dzisiaj swoje wielkie dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Rozeznanie
|
Rucia, ile ja sie wycierpialam z tym prawkiem
![]() Same jazdy z instruktorem bardzo dobrze wspominam. Mialam mlodego instruktora (5 lat starszego), normalnie zartowalismi sobie, plotkowalismy, pozniej z kolezankami umowilysmy sie z nim na kawe itd ![]() Ale egzaminy to porazka ![]() ![]() Zawsze sobie mysle, ze warto bylo sie nameczyc, zeby je zrobic ![]() ![]() ![]() Windy, dobrze pojdzie, zobaczysz! ![]() Jednak zostaje w domu, jutro mam offa to ogarne sie z samego rana, bo teraz malo czasu zostaloby mi na zakupy :P Ja potrzebuje calego dnia na centrum handlowe ![]() ![]()
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
windy!!
matko swieta. to zaraz!! pokaz im,jaka jestes cudowna! ![]() Ines- hehe, ja to nigdy zakupow nie zrozumiem ![]() ide zawsze na meskie koszule i tyle z moich zakupow. no ale jutro bedziesz miala caaaaaly dzien! ![]() a z tym prawkiem, hehe, niezle rzeczy sie dzialy u ciebie ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- marty- jakies wiesci u ciebie?
![]() |
#2275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nareszcie dotarlam do domu ![]() Ja nie wiem jak ja to robie ale jeszcze wczoraj moja lista zaczynala i konczyla sie na 'klodce', a dzisiaj juz jest dziesiec dodatkowych rzeczy do zrobienia ![]() Roux zrobilas ta odprawe? Windy nerwy zzeraja co? Ale nie martw sie wysztko bedzie dobrze, nie zapomnij sie usmiechac jak ich tylko zobaczysz to rozladuje napiecie ![]() Ale bym sie wybrala do kina, nie macie pojecia!
![]() |
#2276 |
Zadomowienie
|
Ruciaku , z hostka jest tak : jak tylko załatwie lapa z kamerka to jeszcze będe z nią gadać . Wysłałan wszystkie dokumenty czekam na referencje od nauczycielki a teraz weekend spędzam u koleżanki
![]() ![]() 3mam kciuki za wasz dziewczyny ! (te które mają dzisiaj swój wielki dzień ![]()
#2277 |
Zakorzenienie
|
We would like the aupair to work 35 hours a week as an aupair plus (7 hours a day, 2 full days off per week) for £85.00 per week (girls aged 19-20 - £75 for 18 years old). Girls 21 years old and over will receive more pocket money for the same hours.
o ludzie. co za. ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- koles : hi, do u have braces on ur teeth? ![]() would u be willing to get braces on ur teeth ? umarlam ![]()
Edytowane przez ruciakks1 Czas edycji: 2010-08-29 o 16:08 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 | |
Wtajemniczenie
|
ahoj wszystkim i kazdej z osobna
![]() nadaje wprost ze swojego pokoiku. swojego. ![]() eh. wreszcie zszamalam sobie polski obiadek ![]() ![]() nadrabiam was i trzeba przyznac ze mi to calkiem sprawnie idzie ![]() od piatku odkąd tu jestem nic tylko smiganie po rodzinkach,znajomych bla bla bla. ale dobrze mi z tym.nie narzekam ;P w piatek i wczoraj bylam na imprezie. off korss z braciszkiem w roli glównej ![]() i tak buciczki doprawilam,ze az mi żal na nie spoziernąć... buty z primarka nie spełnily swojej roli. i już lada moment wylądują w koszu ![]() ![]() Cytat:
doszlam niemalze do identycznych wniosków ostatnimi czasy ![]() u mnie tez ni ebyło zadnej zdrady,kłamstw. nigdy. ![]() a sytuacja jest o tyle podobna,chocby ze względu na taki motyw: "mój" [ex] (bo to wciąz nie wiadomo co z nami ![]() ![]() ostatnimi czasy sie zrobil z deczko opózniony ![]() w sensie- po mojej absolutnej ciszy(zero natarczywosci w postaci wiadomosci na fejsie,prywatnych ,mailach,no i eskach) tak mi zycie urozmaica swoimi wiadomosciami.. ![]() nie pisze wprost:: wróc. czy cusik. ale te aluzje... ![]() eh..niech najpierw uporzadkuje sobie w tej pozagmatwanej główce. a potem niech sie stara mnie odzyskac. zreszta..teraz(?) kiedy riel zaczela oswajac sie z sytuacją.(?) ![]() KONIEC BIADOLENIA. amen. ![]() edit:: ruciaczku.,a ten braces to cos w desen aparatu czy cus? tak przypuszczam. bo riel nie douczona w tym temacie osz...co za koles... ![]()
Edytowane przez rielka90 Czas edycji: 2010-08-29 o 16:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
koles mi chce zaplacic za aparat na zeby, bo chcialby miec dziewczyne z aparatem
![]() skorzystam ![]() zarcik. czego to ludzie nie wymysla. riel-no! najwazniejsze,ze polski obiad i swoj pokoj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- a nie, on nie chce mi zaplacic ![]() ![]() ale jaka rade dal: do you know most orthodontists offer a monthly payment plan where you only have to p[ay a little money each month while the braces are on? ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- sorry, ze tak wam wypisuje,ale mnie to rozwala. a ze ten watek to moj pamietnik, to wiecie ![]() <s> i would assume that you will be getting the metal braces on then? (they are the cheapest and do a good job). <s> the metal braces are the most common and the cheapest. there are 2 types of metal braces. <s> the 1st type is a little metal square that goes int eh middle of each tooth, the 2nd type is alarger metal bracket that goes allt eh way around each tooth <s> have u seen both types b4? <s> both types of metal braces look similar to each other <s> the larger metal brackets that go all teh way around each tooth work real fast because they do not break easy (less trips to the ortho), they do a great job, they are cheap, they are easy to maintain and are comfortable, you can put colored rubbber bands on them if u wish, and i think they look the best on women ![]() brat mi wlasnie kazal posprzatac w pokoju
Edytowane przez ruciakks1 Czas edycji: 2010-08-29 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa! kciuki!!! kutfa. zrobiłam. ale mi drukarka umarła. musze isc do kumpla... Riel... ![]() Ruciak hahahaaahaaa jezu, słyszałam juz o róznych fetyszach...ale aparat....?? ![]() ![]() ludzie są fantastyczni lol
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.