![]() |
#2251 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Raczkowanie
|
ja też zawsze biorę taksówkę jak mam wracac sama. i to nieważne czy jest 4 rano czy 22
![]()
Albo nie umiem,albo życie tak sprawiło,że o bólu nic nie powiem i ukryję wszystko-nawet miłośc... ...Daj zdrowie moim bliskim, dla mnie tylko trochę siły, może mniej poczucia winy... UWAGA!!! http://www.youtube.com/watch?v=sjU1lK84ZfU |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Rozeznanie
|
nie mozesz sugerować ze ja albo Iwona jestesmy nieostrozne, niektorzy musza o godzinie 4 nad ranem wstac i isc do pracy majac powiedzmy 500 metrow do przystanku i co oni tez sa nieostrozni, tez powinni brac taksowke zeby nie isc samemu?
---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- o tym wlasnie mowie. i nie ma w tym raczej nic dziwnego.
#2254 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Wtajemniczenie
|
znowu w radiu mówili o Iwonie ze mają świadka który moze duzo wiedziec
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
Ech, nadal nic nie wiadomo
![]() Choć są dwa portrety - ten pierwszy faktycznie przypomina tego gościa z Dream Clubu, ale ten drugi...? Przejrzałam znajomych Iwony w wiadomym miejscu ![]() ![]() Ciekawa jestem którego ze świadków przesłuchała policja ![]() ![]() Czy ja dobrze zrozumiałam tych jasnowidzów, że zagadka tajemniczego zniknięcia Iwony rozwiąże się za 3 tyg.? I jedno mnie zaciekawiło - czytając tamte posty od początku miałam wrażenie, że piszą o ciele Iwony (sugerując, że nie żyje), ale potem miałam wrażenie, że jednak Iwona żyje i została uprowadzona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Niektórzy piszą że nie żyje, opisują miejsca gdzie jest ciało (niektórzy nawet mapki do niego rysują), a ta babeczka od portretów twierdzi że żyje i jest przetrzymywana przez tych 2 gości. I że jej poszukiwania jeszcze zajmą 3 tygodnie. No nic,pożyjemy zobaczymy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
Przygladam sie tej sprawie
i przypomniala mi sie sprawa http://bielskobiala.gazeta.pl/bielsk...bez_sladu.html tez wielki rozglos ,a tu 3 lata i nic ciezko mi zrozumiec jak osoba moze zaginac bez sladu. Sczegolnie w miejsach gdzie akurat troche ludzi bylo. |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ta część Gdańska według mnie nie należy do jakoś specjalnie niebezpiecznych. Nigdy nie poszłabym w nocy na Stogi, Przeróbkę czy na Dolny Wrzeszcz. Ale deptak nadmorski?
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
ciężko jednoznacznie określić miejsca "bezpieczne" i "niebezpieczne". kilka lat temu wracałam z angielskiego. szkoła językowa jest w samym centrum miasta, a do domu jechałam jednym autobusem. zima, godzina 20 - ciemno, ale wydaje się bezpiecznie. i na tym przystanku, zatłoczonym, w centrum miasta zaczepiał mnie jakiś obcy koleś. oczywiście nikt nie zareagował
![]() ![]()
![]() |
#2264 |
Przyczajenie
|
http://www.fakt.pl/Sprawa-Iwony-Spra...y,79702,1.html
nowe wiadomosci o Iwonie. Myslicie,ze koles mial z tym cos wspolnego? Na nk ukryl swoj profil calkowicie...podobno nachodzil Iwone. Nie wiem ale dziwne jest to dlaczego teraz jej kolezanka o nim wspomniala?moze sama miala z nim romans... |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Rozeznanie
|
Yeah!!!Kochane nadrobiłam te 3 strony które dziarsko zapisałyście a myslałam,że skoro wczoraj o 24:05 nikt nic juz nie napisał to może z jedną strone będę miała do przeglądnięcia
![]() Co do sprawy to ja tak samo jak liczna część Was byłam od samego poczatku przekonana,że ktoś znajomy jest w to wplątany nie wiem czemu jakoś tak czułam,najbardziej chyba przez sytuację,że puścili Iwone samą a sami porozjeżdżali się taksówkami do domu ja osobiście sobie czegos takiego nie wyobrażam bym zabrała z resztą ludzi tyłek w troki i poszła za Iwoną na piechotę-ale to ja a ludzie są różni.
#2266 |
Zakorzenienie
|
Witajcie, jestem z Rybnika [górny śląsk] i przed chwilą w lokalnym radiu mówili we wiadomościach o tym, że policja znalazła jakiegoś kolesia, który jest podejrzany w tej sprawie i będą go przesłuchiwać. To prawda? podczytuję wątek czasami i nie do pomyślenia jest to, że dziewczyna nagle zniknęła bez śladu.
![]()
#2267 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Rozeznanie
|
Cały czas mam nadzieję,że jutrzejsze poszukiwania nie będą potrzebne bo sprawa się rozwiąże pozytywnie rzecz jasna
![]()
#2269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Przyczajenie
|
Witajcie, mieszkam teraz w Niemczech, ale pochodze z 3miasta i czytam was juz od pierwszej czesci watku o Iwonie.. mnie to ruszylo, bo moja imienniczka no i tez z 3miasta.. do tego ze jak sie Iwona obrazila to musiala odreagowac. Normalne. Ale to tez powod do tego ze moze wtedy zrobic cos bez namyslu, bo jest po prostu wkurzona. Ja osobiscie uwazam ze jak ktos sie zatrzymal samochodem i zaproponowal zeby wsiadla, to jest bardzo mozliwe ze wsiadla. Bo chciala sie np. pozalicm wygadac, wyplakac, itd. co dalej? nikt nie wie...
mam tu na mysli Marcina O. Bo sie znali i juz nie raz sobie gadali o tym i tamtym. Edytowane przez Yvi84 Czas edycji: 2010-08-13 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jasne każdy ma jakiś sposób na odreagowanie ja też potrzebuję w takiej sytuacji troszkę cisz,spokoju i osamotnienia więc nie mówię by siłą Iwone zaciągali do taksówki ale po prostu mogli pójść za Nią,przecież nie chowała by się po krzakach by ich zgubić-to jest tylko moje zdanie nikomu niczego nie narzucam ![]()
![]() |
#2272 |
Przyczajenie
|
nawet jesli sie okaze ze ten policjant mial cos z tym wspolnego,to i tak pewnie nam tego nie powiedzą...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Przyczajenie
|
"Po kłótni zerwali ze sobą. Mężczyzna próbował utrzymać kontakt z Iwoną, ostatni raz widzieli się tydzień przed jej zaginięciem."
- tzn. mogl wiedziec, ze Iwona sie wybiera na impreze.. http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/art...ORZE/697975594 |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie on jeden mogl wiedziec ,ze Iwona idzie na impreze... ale to zaden dowod ,ze maczal w tym palce. Ciekawe jakie ma alibi , bo nie wydaje mi sie zeby czekal az ona wyjdzie z klubu ( kamery by go ujely) a chyba tez specjalnie nie czekal gdzies na trasie ( bo a nuz bedzie wracala do domu)???! Alo nawinela mu sie przypadkiem,albo to nie on tylko ktoras z tych osob , z ktorymi tej nocy sie bawila Jakos ten chlopak policjant do mnie nie przemawia ale moge sie oczywiscie mylic |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też znam te okolice bo jestem z Trójmiasta wiele razy tamtędy wracałam ze znajomymi z imprezy było to trochę lat temu ale wyznawaliśmy zasadę razem idziemy razem wracamy-nie było mowy by puścić kogoś samego-raz nawet z przyjaciółkami się pokłóciłyśmy(było nas 3) i jedna z fochowana postanowiła wracac sama bez chwili zastanowienia poszłyśmy za Nią w efekcie po drodze się pogodziłyśmy śmiejąc się,że nawet się nie możemy na siebie porządnie z sfochować bo ciągniemy sie za sobą jak .... wiadomo co ![]() Dlatego podkreśliłam,że ja bym tak zrobiła.
![]() |
#2277 |
Przyczajenie
|
To ja juz nie wiem...
![]() Nie musial czekac na trasie... mogl czekac pod domem- on albo ktos inny. moze sie znowu zebralo na pogaduszki w aucie pod domem Iwony. Edytowane przez Yvi84 Czas edycji: 2010-08-13 o 14:01 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Rozeznanie
|
17335 tyle wyświetleń na youtube filmik o Iwonie
![]()
#2280 |
Przyczajenie
|
to jest delikatna sprawa.. bo skoro byl takim amantem kobiet i dziewczyn, no nie mogl popuscic i zrozumiec jak ktos ko moze odrzucic..?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.