Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-09, 12:00   #2251
ssnowdrop
Zadomowienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
ja choruję na kombiwar/Halogen oven. ogólnie to kosztuje ok 150, ale jak jest promocja to nawet za 99 się dostanie
u moich rodziców jest takie urządzenie i mama mówiła żebym sobie je wzięla, ale jakoś nigdy się nie mogłam do niego przekonac...a mają go już
z 6 lat ale jak mówiecei że takie pyszności tam można rbić, to chyba go faktycznie zabiorę

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
mi by to się przydało, bo ja mam piekarnik gazowy i nie mogę z nim do ładu dojść. już raz karkówka w tym piekarniku gazowym poszła na zatracenie
ja też jestem sfrustrowaną posiadaczką takiego piekarnika najbardziej mnie wkurza jak nie chce się zapalić i jak głupia stoję nad nim z zapalarką i prztykam o gosh! ale cóz na razie nie ma innego więc trzeba się będzie męczyć;/

Cytat:
Napisane przez aneczka240 Pokaż wiadomość
Ostatnia fotka to sypialnia jeszcze przed malowaniem, teraz jest w niej żółto. Nie podoba mi się za bardzo bo kolor to chyba żonkilowe albo słonecznikowe lato. Marzy mi się właśnie w kolorze lawendy lub taka kawa z mlekiem.
zakochałam się w tych makach i bardzo jestem ciekawa jak wygląda teraz sypialnia w ogóle strasznie podobają mi się takie naklejki na ścianę,ale cena powala niestety, a chętnie bym jekupiła i t nawet nie na ścianę, ale na meble bo na tym naszym wynajmowanym sa całe białe i chciałabym jakoś je odświeżyć

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
Wiecie, ale mam radoche normalnie jak dziecko Weszłam w rurki, które jeszcze 3 tygodnie temu zatrzymywały mi się na udach i ani rusz dalej. A teraz w nie wchodzę i nawet mam w pasie luz :p Moja dieta przynosi efekty :P Jeszcze z 5kg bym chciała zrzucić. Musiałam się komuś pochwalić :p

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
kurde wywalcie mnie stad nich wizaz nie dziala albo cos bo ja sie nie naucze. Jutro poprawa, 36 stron do nauki a ja siedze. Przeczytalam dopiero raz,a gdzie to jeszcze zrozumiec i zapamietac
mam to samo, w ogóle nie mogę się zebrać za te moje notatki, no cóż gramatyka praktyczna to niejest coś czym się pasjonuję.....

Cytat:
Napisane przez Chaigata Pokaż wiadomość
A ja chora
I moze bede miała zamówienie na 2 kominy na szyję, ale niespodzianka tylko nie wiem ile wziąć, bo nie sprzedawałam jeszcze takich większych rzeczy handmade.
może jestem niekumata nieco, ale co to są te kominy??? no i gratuluję zamówienia

Ależ dzisiaj produkcja! co wchodzę to dwie strony nowe tż wybył na poprawiny, a ja umyłam zamrażarkę, bo w związku z nową dostawą weselnego mięska nie było nawet gdzie szpilki włożyć na obiad wciągnę szaszłyka z chlebem... ekonomicznie u nas teraz- S. przynosi mięsko z pracy, a na zakupy nie chodzę bo nie chce mi się nosić ciężkich toreb W poniedziałek wydaliśmy tylko 100 zl na chemię, owoce i koszule dla tż, ale od tej pory ani złotówki
zainspirowałyście mnie swoimi fotkami i pomyślałam że pogadam z właścicielem mieszkania żebyśmy w tym miesiącu zapłacili mniej za czynsz a kupili farby i pomalowali pokój taki mam plan i mam nadzieję że się zgodzi. Poprzedni właściciele nie pomalowali ścian za segmentem i nawet małego przemeblowania nie można zrobić bo ściany pomarańczowe, a tam biała plama piękne te Wasze mieszkanka... też bym tak chciała
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 12:24   #2252
Chaigata
Zakorzenienie

ssnowdrop to taki ocieplacz na szyję- coś jak niedługi, zszyty szalik.
ale moje są na tyle wysokie, że można założyć na głowę jako kaptur jednocześnie mając go na szyji, czyli w szyję ciepło, w głowę nie dmucha
mam zdj. jak chcecie, na blogu
Stary 2010-09-09, 12:36   #2253
ssnowdrop
Zadomowienie

a dasz link do bloga? nie zapisałam w zakładkach i teraz nie mogę znaleźć?:/
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 12:36   #2254
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Witam SPD
Donoszę że dziś w Biedronce pepsi 2 x 1,5l za 1,99
Haniula piękne zdjęcia, sypialnia i makarony super!

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 12:38   #2255
201604250957
Konto usunięte

Chaigata podaj adres bloga, bo chyba jestem ślepa ale nigdzie go nie widzę
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 12:41   #2256
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwsze dwa tyg. byłam na diecie protal, ale teraz przeszłam na takie zdrowe jedzenie: owoce, warzywa, mieso na parze, musli. Ja mam skłonności do tycia jak tylko jem chleb i makarony czy ziemniaki. Całkiem odstawiłam chleb zamiast tego jem chlebki ryżowe. No i nie używam cukru ani masła.

mam to samo, od węgli tyję na szczęście już dobre 10 lat nie używam cukru białe pieczywo też niet,chyba że rogal od czasu do czasu, ew. gryza od TŻa

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Ja od stycznia schudłam 20 kg.Teraz waże 62 przy 180 i jestem zadodolona,Przestałam po prostu jeść na noc,biały chleb zastąpiłam ciemny,zero słodyczy i 1,5 wody dziennie.I cwiczyłam godzine dziennie na steperze i twisterze.
dawno temu też schudłam coś ponad 16 kg
mam 175 wzrostu, z rozmiarem różnie bywa...ale średnio 38. chciałabym jeszcze 5 kg schudnąć od wczoraj nie tykam słodkiego bo ostatnio się rozbestwiłam

Cytat:

Gdzie kupiłaś twister? Patrzyłam na allegro, ale wydają mi się małe - 25 cm średnica, znalazłam jeden co miał 37, 5 cm średnicy. Ja jeżdżę na rowerze stacjonarnym codziennie 10 km, do tego brzuszki 50 szt (więcej nie mam siły), chleb jem ciemny, jem musli, zero chipsów i takich pierdół, jedynie słonecznik pochrupię i marchewę wcinam jak królik. MIęso zależy na jakie mam ochotę, ostatnio coraz częściej z piekarnika, bez żadnego tłuszczu. Na razie nie będę może chudła, bo w sukienkę wejdę na ślub za tydzień (sukienki moje mają to do siebie, że jak pasują w biodrach to góra ciasna, że się zapiąć nie mogę i to nie przez gigantycznie wypchany stanik , a jak w górze pasuje w lekkim staniku, to w biodra mogę poduchy wsadzić)
ja mam dokładnie odwrotnie
Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość

gratulacje, aj ostatnio odstawilam plastry anty, do tego mialam troche nerwow i 4kg same polecialy bez zadnego wysilku ( wczesniej sie probowalam odchudzac i nic , null), ale to bylo zbyt piekne bo owszem schudlam i nawet nie tyje, ale to co mi sie dzieje teraz na twarzy i szyi -masakra, pryszcze mam jak nastolatka, wygladam jak kosmita, dlatego zastanawiam sie czy nie wrocic znowu do hormonalnej antykoncepcji
ja przy anty nie tyje a brała duuużo już (kewstia doboru najlepszych) od ponad miesiąca nie biorę tabsów waga bez zmian a szkoda
Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 12:43   #2257
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
a dasz link do bloga? nie zapisałam w zakładkach i teraz nie mogę znaleźć?:/
Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Chaigata podaj adres bloga, bo chyba jestem ślepa ale nigdzie go nie widzę
a proszę bardzo- tutaj klikać
właśnie będę notkę pisać nową
tylko coś mi net siada i nie otwiera... nie wiem czy to mój, czy pogoda, czy dostawca...

Edytowane przez Chaigata
Czas edycji: 2010-09-09 o 12:44
Chaigata jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 12:46   #2258
201608051010
Konto usunięte

wlasnie Tz szukal dzis tej pepsi w biedronkach i u nas nie ma po niej sladu
kazalam mu przy okazji kupic frytki, wyszlam na poczte on w miedzy czasie wrocil, zadzwonil do mnie no to powiedzialam zeby je wstawil, wracam do domu -no i frytki wstawione, caly kg frytek wstawil do piekarnika, ale mi cisnienie podniosl, na dzis zaplanowalam kotlety z cukinii( bo z wczorajszego obiadu jeszcze zostaly) z frytkami, a na jutro paluszki rybne, ale frytek nie ma na jutro wiec mu powiedzialam, ze obiad w takim wypadku jutro robi on bo ja nie zamierzam juz nic wymyslac, to powiedzial, ze jutro tez kupi i mam sie nie denerwowac bo co to jest kilogram frytek
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 12:48   #2259
Nadia5
Zakorzenienie

odnośnie makaronów w Biedro, z tego co doczytałam to mają być tylko brąz, pomarańczowe i kremowe czyli nie dla mnie, ja chce turkus dziś w castoramie widziałam takie mieszane turkus, czekolada i taki krem za 118 zł muszę pomierzyc okna i może przed świętami sobie sprawię prezent hm...

dziewczyny, oglądałam dziś gazetke z Netto (u mnie nie ma tego sklepu więc siłą rzeczy wybieram Biedro) ale....ceny mają takie same jak w biedro (dużo identycznych) od pon ma być promocja, niektóre produkty w promocji średnio o 2 zł tańsze niż w Biedro już zapowiedziałam TŻowi że w pon jedziemy
przykładowo-
papcie te szmaciane w biedro były po 7,99 w Netto 5,99
Kg parówek w biedro 6,99 w Netto 4,99
jajka klasa "L" też 2 zł tańsze

ceny po obniżce

kupowała któraś z was już coś w Netto?

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Cytat:
kazalam mu przy okazji kupic frytki, wyszlam na poczte on w miedzy czasie wrocil, zadzwonil do mnie no to powiedzialam zeby je wstawil, wracam do domu -no i frytki wstawione, caly kg frytek wstawil do piekarnika, ale mi cisnienie podniosl, na dzis zaplanowalam kotlety z cukinii( bo z wczorajszego obiadu jeszcze zostaly) z frytkami, a na jutro paluszki rybne, ale frytek nie ma na jutro wiec mu powiedzialam, ze obiad w takim wypadku jutro robi on bo ja nie zamierzam juz nic wymyslac, to powiedzial, ze jutro tez kupi i mam sie nie denerwowac bo co to jest kilogram frytek
ehh ci faceci miał biedaczek smaka na frytki pewnie nie denerwuj się kochana bo złość piękności szkodzi
a my SPD musimy być piękne wypachnione i GOSPODARNE oczywiście
Stary 2010-09-09, 13:02   #2260
201608051010
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość

ja przy anty nie tyje a brała duuużo już (kewstia doboru najlepszych) od ponad miesiąca nie biorę tabsów waga bez zmian a szkoda
ja juz rozne tabletki stosowalam i po kazdych mialam jakies skutki uboczne, po plastrach czulam sie najlepiej, no i nie tyle przez nie tyje, co raczej przez siedzacy tryb zycia, jedzenie swinstw i bardzo nieregularnie, tylko, ze nie moglam podczas ich stosowania w ogole schudnac, a stosowalam rozne diety, no i przede wszystkim MŻ, po odstawieniu chudne, nie pierwszy raz- kiedys jak odstawilam to schudlam jeszcze wiecej

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:

ehh ci faceci miał biedaczek smaka na frytki pewnie nie denerwuj się kochana bo złość piękności szkodzi
a my SPD musimy być piękne wypachnione i GOSPODARNE oczywiście
wlasnie skonczylismy jesc- obiad mial na 3 talerzach(na jedenym frytki, na drugim kotlety, 3 surowka) bo mu sie nie miescilo

Edytowane przez 201608051010
Czas edycji: 2010-09-09 o 13:05
Stary 2010-09-09, 13:10   #2261
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
ja juz rozne tabletki stosowalam i po kazdych mialam jakies skutki uboczne, po plastrach czulam sie najlepiej, no i nie tyle przez nie tyje, co raczej przez siedzacy tryb zycia, jedzenie swinstw i bardzo nieregularnie, tylko, ze nie moglam podczas ich stosowania w ogole schudnac, a stosowalam rozne diety, no i przede wszystkim MŻ, po odstawieniu chudne, nie pierwszy raz- kiedys jak odstawilam to schudlam jeszcze wiecej

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

wlasnie skonczylismy jesc- obiad mial na 3 talerzach(na jedenym frytki, na drugim kotlety, 3 surowka) bo mu sie nie miescilo
sory, ale tak mi się skojarzyło - kup Mu takie korytko, jak znów zrobi tyle frytek - będzie mniej garów do mycia

Stary 2010-09-09, 13:22   #2262
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Ja właśnie teraz odstawiam i mam nadzieję, że nic nie schudnę... Bo u mnie nie ma z czego zbytnio. Marzy mi się tak z 10-15kg więcej A pewnie tyle przytyję dopiero jak będę w ciąży, co się niestety odwleka w czasie, bo nie mogę żadnej pracy znaleźć
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 13:34   #2263
201608051010
Konto usunięte

Cytat:
sory, ale tak mi się skojarzyło - kup Mu takie korytko, jak znów zrobi tyle frytek - będzie mniej garów do mycia
no jemu juz nie raz zdarzalo sie np jesc zapiekanki prosto z blachy bo na talerzu sie nie miescily a ja sie wkurzalam , ze nie bede po nim zmywac 10 talerzy (jemu oczywiscie zmywac rowniez sie nie chcialo), podobnie z kanapkami
no mowie Wam, on tyle je, ze ja zupelnie nie wiem gdzie to miesci, cale szczescie , ze jest nas dwojka bo jakby jeszcze teraz np dzieci byly to nie wiem jakbysmy sie zywili

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja właśnie teraz odstawiam i mam nadzieję, że nic nie schudnę... Bo u mnie nie ma z czego zbytnio. Marzy mi się tak z 10-15kg więcej A pewnie tyle przytyję dopiero jak będę w ciąży, co się niestety odwleka w czasie, bo nie mogę żadnej pracy znaleźć
jak ja bym chciala miec taki problem, byc za chuda , ale wiem, ze dla niektorych moze byc to rownie uziazliwe jak dla wiekoszci kobiet tycie, mialam kiedys kolezanke, ktora tez za nic w swiecie nie mogla przytyc a bardzo chciala....
ja jednak ostatnio zaczelam akceptowac to, ze moja figura nie jest idealna i nawet te moje kraglosci zaczynaja mi sie podobac, wiem, ze nie jestem gruba bo nosze rozmiar 34 czasem 36, ale do idealnej figury to brakuje mi jeszcze pare kg
Stary 2010-09-09, 13:39   #2264
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
jak ja bym chciala miec taki problem, byc za chuda , ale wiem, ze dla niektorych moze byc to rownie uziazliwe jak dla wiekoszci kobiet tycie, mialam kiedys kolezanke, ktora tez za nic w swiecie nie mogla przytyc a bardzo chciala....
To jest mega uciążliwe pod względem kupna spodni Wszystko jest za duże i mi odstaje i czasami biegam pół roku, żeby znaleźć coś, co będzie dobrze leżeć. Już pominę fakt, że jak jest dobre w pasie, to jest za długie Nie wiem, na kogo oni to szyją...

Ja powinnam nosić rozmiar 32, ale tego prawie nigdzie nie ma. Więc się muszę zadowolić 34 albo 36, gdzie te rzeczy i tak są często na mnie za duże...

O, i jeszcze wielki problem kozaków! Wszystko odstaje! Za kozakami chodzę od tak 7 lat. Do tej pory udało mi się kupić 2! pary (jedną już wyrzuciłam), które są dobre w łydce. Te co teraz mam kosztowały 400zł Kwota ogromna, ale trzeba mieć buty na zimę

W ogóle byłam dzisiaj na rozmowie (co rano marudziłam). Oczywiście droga w błotku Nie powiem, żebym dotarła idealnie czysta na miejsce (kalosze by się przydały...). Dobrze chociaż, że miałam płaskie buty, bo obcasy by mi grzęzły w tym błotku... A pracy i tak nie dostanę :P
Stary 2010-09-09, 13:41   #2265
aneczka240
Wtajemniczenie

Obiad zrobiony, kolce następne też (właśnie skończyłam 20 par) i czekam na TŻ. Napisał, że kierownik chce z nim rozmawiać o podwyżce i tej pracy dla mnie, więc pewnie mężulek wróci później. Jeszcze się muszę ogarnąć do końca i potem jedziemy popatrzeć na jakiś prezent. Muszę posprzątać na stole, bo rozwaliłam wszystkie koraliki, szpilki, posrebrzaki, przyjdzie mąż i nie będzie gdzie obiadu zjeść Maków nie przyklejałam, bo muszę jakąś mało inwazyjną dwustronną taśmę znaleźć, żeby te maki przykleić, bo po remoncie klej się zapylił i nijak nie przykleję. Pojeździłam na rowerku Jeszcze TŻ mnie goni do robienia świeczników i pudełeczek, ale jakoś nie mam wizji Może jutro coś wykombinuję

15

aneczka240 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 13:46   #2266
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
To jest mega uciążliwe pod względem kupna spodni Wszystko jest za duże i mi odstaje i czasami biegam pół roku, żeby znaleźć coś, co będzie dobrze leżeć. Już pominę fakt, że jak jest dobre w pasie, to jest za długie Nie wiem, na kogo oni to szyją...

Ja powinnam nosić rozmiar 32, ale tego prawie nigdzie nie ma. Więc się muszę zadowolić 34 albo 36, gdzie te rzeczy i tak są często na mnie za duże...

O, i jeszcze wielki problem kozaków! Wszystko odstaje! Za kozakami chodzę od tak 7 lat. Do tej pory udało mi się kupić 2! pary (jedną już wyrzuciłam), które są dobre w łydce. Te co teraz mam kosztowały 400zł Kwota ogromna, ale trzeba mieć buty na zimę

W ogóle byłam dzisiaj na rozmowie (co rano marudziłam). Oczywiście droga w błotku Nie powiem, żebym dotarła idealnie czysta na miejsce (kalosze by się przydały...). Dobrze chociaż, że miałam płaskie buty, bo obcasy by mi grzęzły w tym błotku... A pracy i tak nie dostanę :P
mimo wszystko chciałabym się przynajmniej do rozmniaru 36 wbijać
już wiesz ze nie dostaniesz ?

Stary 2010-09-09, 13:50   #2267
aneczka240
Wtajemniczenie

Cytat:

Myśl pozytywnie Też mam problem z kozakami. Mam 36 rozmiar i same problemy z kozakami. W zeszłym roku kupiłam w Boti jedne kozaki, oba miały nr 36 na spodzie i w metkach, a okazało się, że jeden 37 a drugi 36. Oddałam i kupiłam nowe, po 1,5 miesiąca się rozkleiły i to nie z mojej winy. Kozaki chyba są na śnieg i mokrą pogodę, niestety, rzeczoznawca stwierdził, że ciągle po kałużach i śniegu chodzę, dlatego się rozkleiły. Teraz planuję kupić kozaki z Lasockiego za 300 zł, takie oficerki, bo nie mam pomysłu już na żadne buty, które mi się nie rozkleją za 3 miesiące.

15

Stary 2010-09-09, 13:59   #2268
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
mimo wszystko chciałabym się przynajmniej do rozmniaru 36 wbijać
już wiesz ze nie dostaniesz ?
Na mnie z reguły 36 wisi, więc to jest problem :P
A z pracą to tak mi się wydaje, bo nie mam wymaganego przez nich doświadczenia. Zaprosili mnie na rozmowę, bo prezes zachwycił się moim e-portfolio i był pod wrażeniem (było to po nim widać). Ale nie sądzę, żebym ich przekonała tak na 100% do siebie. Pewnie wezmą kogoś, kto jednak ma to doświadczenie...

Cytat:
Myśl pozytywnie Też mam problem z kozakami. Mam 36 rozmiar i same problemy z kozakami. W zeszłym roku kupiłam w Boti jedne kozaki, oba miały nr 36 na spodzie i w metkach, a okazało się, że jeden 37 a drugi 36. Oddałam i kupiłam nowe, po 1,5 miesiąca się rozkleiły i to nie z mojej winy. Kozaki chyba są na śnieg i mokrą pogodę, niestety, rzeczoznawca stwierdził, że ciągle po kałużach i śniegu chodzę, dlatego się rozkleiły. Teraz planuję kupić kozaki z Lasockiego za 300 zł, takie oficerki, bo nie mam pomysłu już na żadne buty, które mi się nie rozkleją za 3 miesiące.
Nie przepadam za butami z CCC. Drogie, a badziewne :P Ja te moje butki w Ryłko kupiłam i po dwóch latach intensywnego noszenia, ciągle wyglądają bardzo bardzo dobrze
Stary 2010-09-09, 14:02   #2269
nurek119
Zakorzenienie

nigdy więcej nie będe się chwalić, że u mnie słoneczko świeci w czasie kiedy u Was deszcz pada bo i u mnie zaczeło padać i tak pada od ponad 2h juz mam obiadek na dziś w postaci nalesników z jabkami
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 14:02   #2270
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
KLIK tu masz wszystko ogólnie gazetka przytulny dom jest fajna
eee ale to zasłony, ale dupa ze mnie, a mi sie kojarzyło,że firany
od 20 w promocji

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 14:03   #2271
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
nie polecam lasockiego. w zeszlym roku kupilam oficerki, i tak samo zimno i tak samo przemakały jak takie co kupilam w ccc bodajze clara coś firma sie nazywała, a połowe tansze. Niby skóra ale jakaś cienka i sie przetarły czubki. Nie kupiłabym drugi raz. Tez mam małą stope(35) i brałam bo rzadko sie zdarza trafic kozaki w tym rozmiarze.

zrobilam zdjecia salonu i kuchni, chceta?
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 14:04   #2272
aneczka240
Wtajemniczenie

Cytat:
Na mnie z reguły 36 wisi, więc to jest problem :P
A z pracą to tak mi się wydaje, bo nie mam wymaganego przez nich doświadczenia. Zaprosili mnie na rozmowę, bo prezes zachwycił się moim e-portfolio i był pod wrażeniem (było to po nim widać). Ale nie sądzę, żebym ich przekonała tak na 100% do siebie. Pewnie wezmą kogoś, kto jednak ma to doświadczenie...

Nie przepadam za butami z CCC. Drogie, a badziewne :P Ja te moje butki w Ryłko kupiłam i po dwóch latach intensywnego noszenia, ciągle wyglądają bardzo bardzo dobrze
Też się zastanawiam nad Ryłko, ale moja Teściowa sobie kupiła tam buty, czółenka takie jakby to opisać... z kopertowym czubkiem i jej normalnie się rozeszło to kopertowe zeszycie, dała na reklamację, a oni odpisali, że sama pocięła buty, choć ewidentnie widać, że źle zeszyte i sklejone było to połączenie. Naprawili jej, ale nie może nosić tych butów, bo zrobili taką jakby górkę i uciska stopę ta górka.

15

Stary 2010-09-09, 14:04   #2273
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
ja też jestem sfrustrowaną posiadaczką takiego piekarnika najbardziej mnie wkurza jak nie chce się zapalić i jak głupia stoję nad nim z zapalarką i prztykam
mam to samo właśnie

jak lubisz udka pieczone to w ogóle polecam kombiwar. jak dają to bierz

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 14:05   #2274
effie22
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja mam z kozakami na odwrót- żadnych nie moge dopiąć w łydce. Mam rozmiar 36 więc przy takim rozmiarze kozaki są wąskie. Na szczęście od paru lat modne są botki i tylko je nosze na zime
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 14:06   #2275
aneczka240
Wtajemniczenie

Cytat:
nie polecam lasockiego. w zeszlym roku kupilam oficerki, i tak samo zimno i tak samo przemakały jak takie co kupilam w ccc bodajze clara coś firma sie nazywała, a połowe tansze. Niby skóra ale jakaś cienka i sie przetarły czubki. Nie kupiłabym drugi raz. Tez mam małą stope(35) i brałam bo rzadko sie zdarza trafic kozaki w tym rozmiarze.

pewnie, że tak
Lasockiego mam jedne grafitowe czółenka i jak na razie nie jest z nimi źle, a dość dużo je eksploatuję. Z Clara Barson mam też czółenka i pękły jak się stopa zgina, mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi. Widziałam oficerki lasockiego, ale bez ocieplenia w łydce, więc jakoś mi też nie leżą, ale jakie buty muszę kupić, a nie chcę znów wydać 100 zł i chodzić w butach a boso mnie znać

15

Stary 2010-09-09, 14:07   #2276
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:

pewnie
35 ?? wow

Stary 2010-09-09, 14:08   #2277
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:

Jasne, wklejaj, sypialna bardzo mi się podobała ,ciekawa jestem reszty

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 14:09   #2278
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam z kozakami na odwrót- żadnych nie moge dopiąć w łydce. Mam rozmiar 36 więc przy takim rozmiarze kozaki są wąskie. Na szczęście od paru lat modne są botki i tylko je nosze na zime

często tak mam że nie mogę dopiać w łydce

Stary 2010-09-09, 14:09   #2279
aneczka240
Wtajemniczenie

Cytat:
pewnie
35 ?? wow
Moja bratowa ma 34 rozmiar i biedna tylko w dziecięcych się stołuje, a jak znajdzie buty dla siebie w takim dla dorosłych, to taka szczęśliwa, że szok. Sypialnia jest śliczna, też jestem ciekawa reszty mieszkania

15

Stary 2010-09-09, 14:10   #2280
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Też się zastanawiam nad Ryłko, ale moja Teściowa sobie kupiła tam buty, czółenka takie jakby to opisać... z kopertowym czubkiem i jej normalnie się rozeszło to kopertowe zeszycie, dała na reklamację, a oni odpisali, że sama pocięła buty, choć ewidentnie widać, że źle zeszyte i sklejone było to połączenie. Naprawili jej, ale nie może nosić tych butów, bo zrobili taką jakby górkę i uciska stopę ta górka.
ja buty z Ryłko uwielbiam szczególnie, że mają nietypową rozmiarówke i mój rozmiar u nich to 37,5 kozaki już trzecią zime mam i nic mi się z nimi nie robi także ja z Ryłko jestem bardzo zadowolona
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości