|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
Cytat:
z 6 lat ale jak mówiecei że takie pyszności tam można rbić, to chyba go faktycznie zabiorę![]() Cytat:
Cytat:
w ogóle strasznie podobają mi się takie naklejki na ścianę,ale cena powala niestety, a chętnie bym jekupiła i t nawet nie na ścianę, ale na meble bo na tym naszym wynajmowanym sa całe białe i chciałabym jakoś je odświeżyć![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ależ dzisiaj produkcja! co wchodzę to dwie strony nowe tż wybył na poprawiny, a ja umyłam zamrażarkę, bo w związku z nową dostawą weselnego mięska nie było nawet gdzie szpilki włożyć na obiad wciągnę szaszłyka z chlebem... ekonomicznie u nas teraz- S. przynosi mięsko z pracy, a na zakupy nie chodzę bo nie chce mi się nosić ciężkich toreb W poniedziałek wydaliśmy tylko 100 zl na chemię, owoce i koszule dla tż, ale od tej pory ani złotówkizainspirowałyście mnie swoimi fotkami i pomyślałam że pogadam z właścicielem mieszkania żebyśmy w tym miesiącu zapłacili mniej za czynsz a kupili farby i pomalowali pokój
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
||||||
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
ssnowdrop to taki ocieplacz na szyję- coś jak niedługi, zszyty szalik.
ale moje są na tyle wysokie, że można założyć na głowę jako kaptur jednocześnie mając go na szyji, czyli w szyję ciepło, w głowę nie dmucha ![]() mam zdj. jak chcecie, na blogu
|
#2253 |
|
Zadomowienie
|
a dasz link do bloga? nie zapisałam w zakładkach i teraz nie mogę znaleźć?:/
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Witam SPD
![]() Donoszę że dziś w Biedronce pepsi 2 x 1,5l za 1,99 Haniula piękne zdjęcia, sypialnia i makarony super!
|
#2255 |
|
Konto usunięte
|
Chaigata podaj adres bloga, bo chyba jestem ślepa ale nigdzie go nie widzę
|
|
|
|
#2256 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam to samo, od węgli tyję ![]() Cytat:
![]() mam 175 wzrostu, z rozmiarem różnie bywa...ale średnio 38. chciałabym jeszcze 5 kg schudnąć od wczoraj nie tykam słodkiego bo ostatnio się rozbestwiłamCytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() właśnie będę notkę pisać nową ![]() tylko coś mi net siada i nie otwiera... nie wiem czy to mój, czy pogoda, czy dostawca...
Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2010-09-09 o 13:44 |
||
|
|
|
#2258 |
|
Konto usunięte
|
wlasnie Tz szukal dzis tej pepsi w biedronkach i u nas nie ma po niej sladu
![]() kazalam mu przy okazji kupic frytki, wyszlam na poczte on w miedzy czasie wrocil, zadzwonil do mnie no to powiedzialam zeby je wstawil, wracam do domu -no i frytki wstawione, caly kg frytek wstawil do piekarnika , ale mi cisnienie podniosl, na dzis zaplanowalam kotlety z cukinii( bo z wczorajszego obiadu jeszcze zostaly) z frytkami, a na jutro paluszki rybne, ale frytek nie ma na jutro wiec mu powiedzialam, ze obiad w takim wypadku jutro robi on bo ja nie zamierzam juz nic wymyslac, to powiedzial, ze jutro tez kupi i mam sie nie denerwowac bo co to jest kilogram frytek |
|
|
|
#2259 | |
|
Zakorzenienie
|
odnośnie makaronów w Biedro, z tego co doczytałam to mają być tylko brąz, pomarańczowe i kremowe
dziś w castoramie widziałam takie mieszane turkus, czekolada i taki krem za 118 zł muszę pomierzyc okna i może przed świętami sobie sprawię prezent hm...dziewczyny, oglądałam dziś gazetke z Netto (u mnie nie ma tego sklepu więc siłą rzeczy wybieram Biedro) ale....ceny mają takie same jak w biedro (dużo identycznych) od pon ma być promocja, niektóre produkty w promocji średnio o 2 zł tańsze niż w Biedro już zapowiedziałam TŻowi że w pon jedziemy ![]() przykładowo- papcie te szmaciane w biedro były po 7,99 w Netto 5,99 Kg parówek w biedro 6,99 w Netto 4,99 jajka klasa "L" też 2 zł tańsze ceny po obniżce ![]() kupowała któraś z was już coś w Netto? ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
nie denerwuj się kochana bo złość piękności szkodzia my SPD musimy być piękne wypachnione i GOSPODARNE oczywiście
|
|
|
|
|
#2260 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, po odstawieniu chudne, nie pierwszy raz- kiedys jak odstawilam to schudlam jeszcze wiecej---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
Edytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2010-09-09 o 14:05 |
||
|
|
|
#2261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2262 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2263 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no mowie Wam, on tyle je, ze ja zupelnie nie wiem gdzie to miesci, cale szczescie , ze jest nas dwojka bo jakby jeszcze teraz np dzieci byly to nie wiem jakbysmy sie zywili ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
, ale wiem, ze dla niektorych moze byc to rownie uziazliwe jak dla wiekoszci kobiet tycie, mialam kiedys kolezanke, ktora tez za nic w swiecie nie mogla przytyc a bardzo chciala....ja jednak ostatnio zaczelam akceptowac to, ze moja figura nie jest idealna i nawet te moje kraglosci zaczynaja mi sie podobac , wiem, ze nie jestem gruba bo nosze rozmiar 34 czasem 36, ale do idealnej figury to brakuje mi jeszcze pare kg
|
||
|
|
|
#2264 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja powinnam nosić rozmiar 32, ale tego prawie nigdzie nie ma. Więc się muszę zadowolić 34 albo 36, gdzie te rzeczy i tak są często na mnie za duże... O, i jeszcze wielki problem kozaków! Wszystko odstaje! Za kozakami chodzę od tak 7 lat. Do tej pory udało mi się kupić 2! pary (jedną już wyrzuciłam), które są dobre w łydce. Te co teraz mam kosztowały 400zł Kwota ogromna, ale trzeba mieć buty na zimę ![]() W ogóle byłam dzisiaj na rozmowie (co rano marudziłam). Oczywiście droga w błotku Nie powiem, żebym dotarła idealnie czysta na miejsce (kalosze by się przydały...). Dobrze chociaż, że miałam płaskie buty, bo obcasy by mi grzęzły w tym błotku... A pracy i tak nie dostanę :P
|
|
|
|
|
#2265 |
|
Wtajemniczenie
|
Obiad zrobiony, kolce następne też (właśnie skończyłam 20 par) i czekam na TŻ. Napisał, że kierownik chce z nim rozmawiać o podwyżce i tej pracy dla mnie, więc pewnie mężulek wróci później. Jeszcze się muszę ogarnąć do końca i potem jedziemy popatrzeć na jakiś prezent. Muszę posprzątać na stole, bo rozwaliłam wszystkie koraliki, szpilki, posrebrzaki, przyjdzie mąż i nie będzie gdzie obiadu zjeść
Jeszcze TŻ mnie goni do robienia świeczników i pudełeczek, ale jakoś nie mam wizji Może jutro coś wykombinuję
|
#2266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już wiesz ze nie dostaniesz ?
|
|
#2267 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też mam problem z kozakami. Mam 36 rozmiar i same problemy z kozakami. W zeszłym roku kupiłam w Boti jedne kozaki, oba miały nr 36 na spodzie i w metkach, a okazało się, że jeden 37 a drugi 36. Oddałam i kupiłam nowe, po 1,5 miesiąca się rozkleiły i to nie z mojej winy. Kozaki chyba są na śnieg i mokrą pogodę, niestety, rzeczoznawca stwierdził, że ciągle po kałużach i śniegu chodzę, dlatego się rozkleiły. Teraz planuję kupić kozaki z Lasockiego za 300 zł, takie oficerki, bo nie mam pomysłu już na żadne buty, które mi się nie rozkleją za 3 miesiące.
|
|
#2268 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A z pracą to tak mi się wydaje, bo nie mam wymaganego przez nich doświadczenia. Zaprosili mnie na rozmowę, bo prezes zachwycił się moim e-portfolio i był pod wrażeniem (było to po nim widać). Ale nie sądzę, żebym ich przekonała tak na 100% do siebie. Pewnie wezmą kogoś, kto jednak ma to doświadczenie... Cytat:
|
||
|
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
nigdy więcej nie będe się chwalić, że u mnie słoneczko świeci w czasie kiedy u Was deszcz pada bo i u mnie zaczeło padać i tak pada od ponad 2h juz mam obiadek na dziś w postaci nalesników z jabkami
|
|
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrobilam zdjecia salonu i kuchni, chceta? |
|
|
|
|
#2272 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak lubisz udka pieczone to w ogóle polecam kombiwar. jak dają to bierz
|
|
|
#2274 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam z kozakami na odwrót- żadnych nie moge dopiąć w łydce. Mam rozmiar 36 więc przy takim rozmiarze kozaki są wąskie. Na szczęście od paru lat modne są botki i tylko je nosze na zime
|
|
|
|
#2275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Lasockiego mam jedne grafitowe czółenka i jak na razie nie jest z nimi źle, a dość dużo je eksploatuję. Z Clara Barson mam też czółenka i pękły jak się stopa zgina, mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi. Widziałam oficerki lasockiego, ale bez ocieplenia w łydce, więc jakoś mi też nie leżą, ale jakie buty muszę kupić, a nie chcę znów wydać 100 zł i chodzić w butach a boso mnie znać
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
często tak mam że nie mogę dopiać w łydce
|
|
#2279 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja bratowa ma 34 rozmiar i biedna tylko w dziecięcych się stołuje, a jak znajdzie buty dla siebie w takim dla dorosłych, to taka szczęśliwa, że szok. Sypialnia jest śliczna, też jestem ciekawa reszty mieszkania
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kozaki już trzecią zime mam i nic mi się z nimi nie robi także ja z Ryłko jestem bardzo zadowolona |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.

ale jak mówiecei że takie pyszności tam można rbić, to chyba go faktycznie zabiorę

w ogóle strasznie podobają mi się takie naklejki na ścianę,ale cena powala niestety, a chętnie bym jekupiła i t nawet nie na ścianę, ale na meble bo na tym naszym wynajmowanym sa całe białe i chciałabym jakoś je odświeżyć

tylko nie wiem ile wziąć, bo nie sprzedawałam jeszcze takich większych rzeczy handmade.
na obiad wciągnę szaszłyka z chlebem... ekonomicznie u nas teraz- S. przynosi mięsko z pracy, a na zakupy nie chodzę bo nie chce mi się nosić ciężkich toreb