|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2
No i zamówiłam...całe szczęscie tylko próbki.
Teraz już idę ... Papa, spokojnie śpijcie
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2
Miramejku...szukałam czegoś innego a trafiłam na to...znowu
i TAK tanio to chyba nigdzie nie ma![]() P.S. Musisz wejść w jesienne oferty cenowe ![]() Teraz to już naprawdę
|
#2253 |
|
BAN stały
|
alescie naklikaly
ale i tak polowy nie zrozumialam my dzis dla odmiany od 7 na nogach i lekko niewyspana jestem bo z mezem do polnocy film ogladalismy. a Amelka caly dzien nie spala a przed 18 to zasypiala w locie to ja przebralam i myslalam ze spac bedzie na noc, a ona pospala 1,5 godz i potem buszowala do 22. no i do 7 pospala... nie wiem co sie jej poprzestwialo ![]() zdrowka wszystkim chorowitkom |
|
|
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak nie kupię to wezmę 5 ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- oddycha tak jak by mu ktoś siedział na klatce i i strasznie rzęzi przy każdym wdechu, oprócz tego kaszel taki duszący - nie może odkaszlnąć i się aż zanosi nikt Ci go już nie odbierze
|
|
|
#2255 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() *** Kubuś już więcej się nie budził, nawet rano ja musiałam Go budzić , ale ząbki już tuż, tuż...Za to ktoś do mnie zadzwonił o 6.18 Karola wiesz coś o tym?
|
|
|
#2256 | ||||
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() dzisiaj cieplutko na dworku 15st wiec bedzie dlugiiii spacerek po obiedzieboze ale z was maniaczki zakupowe Cytat:
oo wlasnie zapomnialam ze jest taka masc nie ma mokrej pupci Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
bo 3 nocka z rzedu sucha wiec mysle ze tak juz zostanie, pizamek nakupilam na zmiane ale co przydaja sie ja na szczescie juz jestem do zimy przygotowana a nie chwalilam sie ze wczoraj bylam w Housie i kupilam 3 wdzianka, a w reserved 2 pary spodni jeansow bo wszystkie co mam to mi zjezdzaja z tylka malz dal mi kase to zaszalalam bez zastanowieniaide na kawke
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
ja już z kawką, ale tylko na chwile bo Oli chce do kompa już. Mąż jeszcze w łożku sie wyleguje, ja zaraz sie pomaluje i moze do kosciola pojdziemy a potem do tesciow. czeko, fajnie ze pasują wam huggiesy, w koncu suche nocki macie. |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest inaczej jak "furka w nosku" a inaczej jak słychać ze środka takie rzężenie jak u palacza jak nie odkasłuje ![]() Karola dba o frekwencje na forum i budzi Wizażanki - a za Tobą się widocznie najbardziej stęskniła
|
|
|
#2259 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętasz jak pisałam że siostrzeniec takie kupy robił i zaraz miał pupę odparzoną i siora biegiem do apteki leciała? (ma na rogu ulicy) Zawsze towarzyzyło to ząbkowaniu Noi w kąpieli jakby go ze skóry obdzierali Ona używała clotrimazol a papryke mogą: http://www.osesek.pl/podstawy-zywien...iac-zycia.html Cytat:
![]() Cytat:
![]() współczuję oby to byla alergia Cytat:
ost raz to przy dietce sie masowałam ![]() w innych kwestiach sie nie wypowiadam bo nawet nie wchodziłam na linki. wizaż swiruje, nie chce dodać posta, to edytuje ![]() nikogo tu nie było zaliczyłam spacerek, małe zakupy-upominek dla chłopca i teraz się pomalowałam odrobinkę, opiłowałam i malnęłam paznokietki na czerwono...i pomyśleć że tylko do szptiala jadę heh to idę dalej
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2010-10-24 o 13:39 |
||||
|
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a teraz jak się czuje?Obstawiam jednak Zu , mój Kuba wczoraj wysłał do Karo 4 puste sms-y, ale to było o normalnej godzinie
|
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. nie wiem jak u Svi, bo nie widziałam, ale u nas to wyglądało zupełnie inaczej niż pieluszkowe zap skóry dzięki ja też nie wchodzę na linki z Lusha, bo i tak mam za dużo zachciewajek chyba mam za dużo czasu
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam na Teściów
|
|
#2263 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
witam
pupa juz nei jest czerwona dzis zrobil kupke ale juz bardziej plastyczna i go nie odparzylo poki co ale w nocy mielimy jazde - maly sie obudzil gdzies o 12.30 (akurat jak swietowalismy wczorajszy dzien ) to od razu go wzielam do przewiniecia zeby ta pupka byla swieza i do posmarowania i maly sie rozbudzil, nie chcial spac, ale doslownie darl sie jak bysmy go obdzierali ze skory gdy tylko go chcialam polozyc, no i tak biegalismy za nim gdzies do 3 zreszta potem tez polozylismy go praktycznie na sile bo sie bronili potem pospal do 9.30 az ale i tak sie jakos nie wyspalam Cytat:
![]() aha - czyli mozna tej wody uzyc do przemywania twarzy? Cytat:
jak to nie smarujesz sie niczym? ![]() ja po kapieli obowiazkowo musze sie wysmarowac od pasa w dol bo inaczej moge pisac po nogach ja w ogole mam bardzo sucha skore na twarzy tez
|
|
|
#2264 |
|
Ola-Unhola
|
Kat, homeopatia jest wskazana dla kobiet w ciąży, także to na pewno nie to
Babie się coś popierdzieliło ![]() Wskazana w sensie lepsza niż np apap na bóle, syrop na kaszel homeopatyczny (np Stodal) itp Ja ciała nie muszę smarować za każdym razem jak wychodzę z wanny, ale twarz kilka razy, bo mnie ciągnie. Hehe, Zu z Kubaskiem sobie pogawędki po cichu prowadzą. Jakieś puste smsy, głucholce ![]() Dzień Dobry ![]() Zaraz Bartka daję Rodzicom - jadą do GoSportu kupić mu strój, getry i buty na piłkę (zajęcia w szkole). Ja planuję dzisiaj spacer, bo u nas też cieplutko. Zobaczymy co z tego wyjdzie, bo Małż śpi i śpi, a a cholery dostaję. Z tego też względu nie było wczoraj świętowania ![]() Dzisiaj u nas ogórkowa i placki z jabłkami ![]() Miłej niedzieli
|
#2265 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a ja dzis nie mam obiadu
![]() w zasadzie to mam pusto w lodowce ale mama przywiezie mi mielone
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
milej niedzieli Maz w pracy, Antonio spal 40 minut , nawet nie nie zrobilam tego, zaplanowalam. Svi, jak najabrdziej moznza przemywac twarz. Do ciala bardzo fajny jest Dream Cream, moze nie ma oszalamiajacego zapachu jak inne rzeczy z Lush, ale sluzyl mi bardzo dobrze.
|
#2267 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() to zamowie nastepnym razem bo w tym miesiacu poszlo juz tyle na kosmetyki, ze az sama siebie przerazam ![]() a do tej pory wytarczalo mi mydlo
|
|
|
#2268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ja już nie mam siły. Mam nerwa dzisiaj, jestem zła i jak zaraz ktoś do domu nie przyjdzie, to ja wyjdę oknem... Nina obudziła się w nocy ok. 1:00 i ani myślała spać. Uśpiłam ją po półtorej godzinie na siłę, bo nie byłam już w stanie z nią siedzieć. Tż w pracy, a ja z nią walka. Wstała i tak o normalnej godzinie. Jest jęcząca, marudna... Cały syrop jaki jej dałam rano zwymiotowała i jeszcze bardziej zaczęła krzyczeć. Nie można jej ani na chwilę zostawić. Kaszel jej się na szczęście poprawił i jest o niebo lepiej, tylko nastrój jej się pogorszył. Do tej pory nie usnęła mimo, ze to jej pora spania. Oczy trze więc jest zmęczona ale nie chce za nic w świecie usnąć. Siedzi i jęczy w łóżeczku, moze uśnie, a mi już cierpliwość się kończy, bo jestem po takiej nocy wykończona... Jak wstanie o ile w końcu zaśnie, i dalej będzie miała taki humor, to chyba sama usiądę w jej łóżeczku zacznę ryczeć...Cytat:
Może po drzemce wezmę ją chociaż przed dom żeby załapała świeżego powietrza...![]() to jak pije kleik kukurydziana, to już nie wiem jak można pomóc rossmanowskie pieluszki do Baby Dreams to takie jak na fotce - dostępne są chyba tylko w rossmanie |
|
|
|
|
#2269 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ehhh więcej nie piszę![]() nie ma mnie...nie ma mnie![]() Cytat:
no kurka nie za dobrze masz? Małż nieźle rozpuszcza Żonkę ![]() Cytat:
5 razy czytałam to zdanie i nie mogłam zaczaić o co chodzi ![]() Cytat:
Wstała przed 6, więc ją wzięłam do siebie...bawiła się książeczką, a ja czuwałam z zamkniętymi oczami...Mała sobie tv włączyła, ale dalej grzecznie...no i nagle gdy otworzyłam oczy patrzę że się tel bawi...więc odruchowo wcisnęłam czerwoną słuchawkę...patrzę a tu zakończono połączenie![]() Miałam nadzieję cały czas że miałaś wyłączony tel...i się Zu na pocztę nagrała P.S. Musiała zieloną słuchawkę włączyć a tam ostatnie ruchy na tel to były smsy do Ciebie ![]() Cytat:
A Kubasek po prostu pisać nie umie dlatego puste wysyła![]() ......................... ....... Dzień dobry ![]() Jak już wcześniej napisałam...Zu wstała przed 6, a ja nie Teraz na szczęście śpi...a ja...mam CZERWONE włoski
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam Wasze dyskusje na temat Waszego uzależnienia i całe szczęście ja nie mam manii kupowania kosmetyków
Ciała też jakoś namiętnie smarować balsamami nie muszę, bo nie mam suchej skóry. Wystarczy, że używam do kąpieli płynu (mam wypróbowany z avonu z jednej serii i styka) i mam pachnącą i gładką skórę po nim Ale jakoś ostatnio nie inwestowałam w żadne firmowe rewelacje i nie mam parcia żeby np. kupować te odlewki, czy czyhać na promocje Jak już mam fioła na punkcie jakiejś nowej drożyzny na którą mnie nie stać, to idę przypomnieć Tż, że zbliża się jakieś święto i należy przypomnieć sobie o żonie![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
![]() Pokaż włoski Uwielbiam czerwone włosy, wszelkie odcienie ale mi takie nie pasują....
|
|
|
|
|
#2271 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja tez do niedawna nie malowalam sie niczym
chodzilam za to na solarium i wtedy nie bylo widac moich worow pod oczami i innych rzeczy ale powiedzialam sobie koniec z solarium wiec teraz musze maskowac niedoskonalosci a jezeli juz mam sie malowac to stawiam na mineraly
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
edytowałam rannego posta, bo wynikało że nikogo nie było od mojej wizyty...
a wy jednak bylyscie to już nie kasuje tamtego "nikogo tu nie było zaliczyłam spacerek, małe zakupy-upominek dla chłopca i teraz się pomalowałam odrobinkę, opiłowałam i malnęłam paznokietki na czerwono...i pomyśleć że tylko do szptiala jadę heh to idę dalej" Karola- "żeby" zauważyłam przy edycji i poprawiłam na zęby, nim przeczytałam twój post ![]() Svi- nie smaruje się niczym, ale gdzieś w szafce mam zwyklaka J&J fioletowe opakowanie-chyba lawenda. Pielęgnacją buzi też nie grzeszę.Minimum z minimum,przeważnie nic. I bez ciąży jestem bardzo zadowolona ze swojej cery.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie chcę myśleć co przeżywają rodzice w sytuacjach naprawdę trudnych ![]() zazdroszczę czerwonych ![]() Cytat:
![]() ja jestem uzależniona i to na maxa - lubię oglądać fotki w necie, porównywać, czytać opinie, a potem czekać na przesyłkę i oglądać moje cudeńko ![]() zakupy w sklepie mnie już tak nie kręcą w związku z tym butów i ciuchów raczej nie kupuję, bo trzeba iść do sklepu, a tego nie znoszę a drogie kosmetyki lubię, bo są ładne opakowania, pachną i poprawiają mi humor co rano ![]() poza tym mam trudną skórę - przetłuszczająca i sucha jednocześnie, więc tylko wybrane kosmetyki nie waża mi się i nie spływają, albo nie schodzą zostawiając suche placki - stety albo niestety widzę ogromną różnicę między tanimi i drogimi (oczywiście są wyjątki w każdą stronę, ale to nie ten wątek )
|
|
|
#2274 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak dobrze to ja nie mam...budzi się kilka razy a raz zawsze musi zjeść...do tego w tygodniu wstajemy o 5.15 więc do 6 w niedzielę to chyba nie jest rozpusta![]() muszę wysuszyć i ulożyć...może wieczorkiem pykne zdjęcie Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że żadna z Nas nigdy juz więcej nie będzie musiała na taką minkę patrzeć... Kiedyś czytałam blog Mamy chorej dziewczynki i ona tam napisała, że chorymi dziećmi obdarowani są tylko najsilniejsi Rodzice...i coś w tym jest... ja też się cieszę ![]() Svi widzę Twoje nowe 5 ml ja się jeszcze powstrzymuję
|
|
#2275 | |||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
nie wiem ktore to juz w tym miesiacu nie wiem tez po co je biore ja lubie slodkie i swieze zapachy wiec ten pewnie wcale mi sie nie spodoba ![]() no ale......ma dobre opinie ![]()
|
|
|
#2276 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Teraz to nie ma mnie ![]() Ja myślałam, że to budzik dzwoni ![]() Właśnie ![]() A foteczki już są?
|
|
|
#2277 |
|
Ola-Unhola
|
Przepraszam, że nie cytuję, ale w ogóle jestem jakoś wyłączona. Nie mam czym się malować i siedzę na allegro i szukam okazji.
Dostałam totalnego kręćka. Olu, plisss Napisz czy te pędzle to oryginały i czy nadają się do minerałów i do czego który (tak mniej więcej) Dziękuję ![]() http://allegro.pl/zestaw-pedzli-mac-...287715527.html Ja też jestem CHORA......
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2010-10-24 o 15:22 |
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
Nina usnęła, zdążyłam obrać ziemniaki na obiad i zaraz się obudziła. Położyłam ją dalej, pogłaskałam ale ona ciągle z oczkami otwartymi. Spociła się jak kot
Leżała spokojnie więc udałam, że też śpię. I zasnęła dalej Skończyłam obiadek, zjadłam i teraz popijam kawkę. Szukam butów na zimę, jakiś kozaków. W sklepach nic dla siebie nie znalazłam, bo co roku mam problem z kozakami. Mam grubą łydkę i zwykłe wsuwane lub na zamek nie wcisnę, muszą być regulowane gumką lub jakimś wiązaniem, klamrą. Bardzo mi się podobają oficerki ale nic nie znalazłam co by na mnie weszło. Na allegro też nic Możecie mi podpowiedzieć gdzie szukać na wizażu wątku, gdzie dziewczyny zamawiają razem? Może tam coś takiego znajdę ale nie wiem, gdzie szukać tego wątku...
|
|
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie jeden pędzelek Mac'a kosztuje od 100 zł w górę zamiast podrób lepiej kupić pędzelki EDM - są bardzo dobrej jakości ale jakoś pusto teraz na allegro dobre są też pędzelki Kozłowski i nieśmiertelne Sephora i Inglot jest teraz na allegro trochę pędzleków Gosha niestety dobre pędzle są drogie ![]() zaraz poszukam instrukcji Sephory - był opisany każdy pędzel w Inglocie są pędzelki do cieni po kilkanaście zł i po dwadzieścia kilka, więc jak na początek kupisz sobie 2-3 to Ci wystarczy proszę - oczywiście dany kształt w pędzlach innych firm odpowiada tym samym funkcjom http://www.sephora.pl/pl/cid5891/pro...ne-pedzle.html tu proszę filmik http://www.youtube.com/watch?v=Ebjz2OmLeJY a tu takie zbiorcze informacje http://www.pinezka.pl/moda-i-uroda-a...zowe-akcesoria
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2010-10-24 o 15:46 |
|
|
|
|
#2280 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Tu plotkowy Sigmy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=476547 strona Sigmy: http://www.sigmatomczak.pl/index.php plotkowy Tandemu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=434241 strona hurtowni: http://www.tandem-obuwie.pl/ wspólny zamówieniowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=466935 ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
![]() Tak myslałam, zę to podróby. Inne pędzle mają numerki przy napisie Mac np. Widziałam inne ceny i ta podejrzana ![]() Dzięki za linki, pooglądam
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

i 
NIE LUBIĘ TROLLI
ale i tak polowy nie zrozumialam 

)
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
chyba mam za dużo czasu 

zreszta potem tez polozylismy go praktycznie na sile bo sie bronil